Nyheter om Nese


Sky Sports: Matthijs de Ligt har tatt valget

Barcelona, Manchester United og PSG har alle vært inne i kampen om 19-åringens signatur. Dette har gjort de Ligt til Europas mest ettertraktede spiller.

Sykepleier Jon Terje om tilbudet på UNN: - De gjør en veldig viktig jobb for barna

Noen doser medisin kommer med rød nese.
Les mer om:

Slik snyter du nesa i fart

Løsningen til en rennende nese er enkel, men ikke alle får det til. Her får du en 11-trinnsguide til hvordan du skal få det unnagjort.
Les mer om:

«Het» nabokrangel på Hvaler resulterte i knekt nese og hjernerystelse

Politiet måtte i helgen rykke ut til en privatadresse på Vesterøy etter at to naboer røk i tottene på hverandre. Slagsmålet skal blant annet ha resultert i hjernerystelse og en knekt nese.
Les mer om:

17-åring på kjøretur og knekt nese på Indre kai

Han kjørte både i ruspåvirket tilstand og sannsynligvis uten førerkort, 17-åringen som ble stanset på Karmøy natt til søndag.
Les mer om:

Et lite skritt for miljøet på en veldig stor byggeplass

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)GAUSTADBEKKDALEN/BLINDERN: Kommunal- og moderniseringsminister Monica Mæland (H) har ikledd seg blå hjelm, gul vest og vernesko, og klatrer ombord i en 25 tonn tung gravemaskin med grønne striper på den gule malingen - og bilde av et elektrisk støpsel. Og så utbryter hun: - Denne ser jo ut som en helt vanlig gravemaskin! Foto: Karl Andreas Kjelstrup Men det er den ikke.

– Klepp-ordføreren har misforstått helt

NRK har kontaktet tre av dem som Klepp-ordfører Ane Mari Braut Nese (H) føler seg hetset av på sosiale medier. To angrer, mens én sier han er «totalt misforstått».
Les mer om:

For femten år siden stod han i en liknende storm – nå har han ett råd til ordføreren

Dagfinn Høybråten vet hvordan Høyre-ordfører Ane Mari Braut Nese har hatt det. For 15 år siden gikk han selv i bresjen for et av etterkrigstidens mest omstridte forslag.

Slakter stjernens voksfigur

- Ting å fikse: Nese, sminke, ansikt, alt i ansiktet hennes.
Les mer om:

Leder: Et angrep på demokratiet

Ordføreren i Klepp kommune har rystet Norge. Ane Mari Braut Nese (H) har nemlig fortalt hva hun og familien har blitt utsatt for i forbindelse med den store bompengediskusjonen på Jæren.
Les mer om:

- Ungene sov ikke i huset på en måned

Klepp-ordfører Ane Mari Braut Nese snakker i Dagsrevyen ut om hetsen hun og familien er utsatt for. I går tok hun et kraftig oppgjør med bompengeaktivistene.
Les mer om:

– Jeg tror folk føler de har tapt i alle lotterier

RANDABERG (TV 2): Klepp-ordfører Ane Mari Braut Nese (H) har det siste døgnet fått massiv støtte etter at hun fortalte om trusler og hets som hun og familien er blitt utsatt for.
Les mer om:

– Jeg har lurt på hvor langt folk er villige til å gå

RANDABERG: Klepp-ordfører Ane Mari Braut Nese har til tider fryktet for sitt eget liv på grunn av trusler og hets fra bom-motstandere.
Les mer om:

- Folk mener jeg gråt krokodilletårer

Klepp-ordfører Ane Mari Braut Nese (H) frykter for livet og har tett kontakt med politiet.
Les mer om:

Dette skriver bompengeaksjonistene om ordføreren

I ett år har Klepp-ordfører Ane Mari Braut Nese (H) fått hundrevis av nedsettende kommentarer mot seg. – Det er ikke morsomt lenger, sier hun.
Les mer om:

Politiet etterforsker fortsatt trussel mot Klepp-ordføreren

Politiet etterforsker én person som skal ha truet Klepp-ordfører Ane Mari Braut Nese (H) på Facebook.
Les mer om:

Politiet etterforsker trussel mot Klepp-ordfører

Politiet etterforsker én person som skal ha truet Klepp-ordfører Ane Mari Braut Nese (H) på Facebook.
Les mer om:

Erna ringte Klepp-ordføreren og ga sin støtte

Tirsdag formiddag oppdaget Ane Mari Braut Nese et ubesvart anrop på mobilen. Det var et anrop litt utenom det vanlige. Mens Klepp-ordføreren sto på scenen i Randaberg og snakket om bom-hetsen hun og familien er utsatt for, ringte statsminister Erna Solberg.

Klepp-ordføreren følte seg ikke trygg: – Vi sov ikke hjemme

Ordfører i Klepp kommune, Ane Mari Braut Nese (H) sier hun over lengre tid har mottatt sjikanerende meldinger og følt seg truet av bompengemotstandere. I en periode gikk det så langt at familien unnlot å sove hjemme.
Les mer om:

Klepp-ordfører frykter å bli drept på grunn av bompenger

RANDABERG (TV 2): Klepp-ordfører Ann Mari Braut Nese (H) sier hun frykter hvor langt bompenge-motstanderne er villige til å gå.
Les mer om:

DIREKTE: Klepp-ordføreren snakker om netthetsen mot lokalpolitikerne

I går tok Klepps ordfører Ane Mari Braut Nese et oppgjør med tonen og metodene til bom-aksjonister. I dag deltar hun på konferanse om hverdagsdemokratiet. Hør henne snakke om debattklimaet.

Klepp-ordføreren snakket om netthetsen mot lokalpolitikerne

Mandag tok Klepps ordfører Ane Mari Braut Nese et oppgjør med tonen og metodene til bom-aksjonister. Tirsdag deltar hun på konferanse om hverdagsdemokratiet. Hør henne snakke om debattklimaet.

Klepp-ordføreren får støtte av statsministeren

Klepp-ordfører Ane Mari Braut Nese får tverrpolitisk støtte etter å ha brukt et kommunestyre til å fortelle om bompenge-hets mot seg selv og sønnen.
Les mer om:

Gråtkvalt Klepp-ordfører tok oppgjør med bom-aksjo­nistene

Fra talerstolen i Klepp kommunestyre mandag kveld tok en gråtkvalt Ane Mari Braut Nese et kraftig oppgjør med det hun og hennes familie er utsatt for fra motstanderne av ny bomring på Jæren.
Les mer om:

- Sønnen min slengt i veggen

Statsminister Erna Solberg sier at det Klepp-ordfører Ane Mari Braut Nese (H) har opplevd, er totalt uakseptabelt.