Nyheter om NeseMehnert ut med knekt nese da Nest-Sotra møtte KFUM

Branns utlånte talenter Erlend Hustad (22) og Marcus Mehnert (21) fikk starte sammen på topp for Nest-Sotra. Det begynte bra, men så smalt det.
Les mer om:

Mehnert ut med knekt nese da Nest-Sotra møtte KFUM

Branns utlånte talenter Erlend Hustad (22) og Marcus Mehnert (21) fikk starte sammen på topp for Nest-Sotra. Det begynte bra, men så smalt det.
Les mer om:

Strømmen IF signerer ny spiller: – Jeg har en nese for å score mål

Med en trøblete sesong hittil i år, har Strømmen IF prioritert gode angrepskvaliteter i signeringen inn mot siste halvdel av sesongen.
Les mer om:

Kjøpte fergebillett feil vei – mente tabben burde dekkes av forsikringsselskapet

Bare fantasien setter grenser for hva som kan komme inn av skademeldinger i løpet av en sommer. Noen prøver å få dekket operasjon til ny nese etter å ha «gått på trynet» og skadet seg.
Les mer om:

Jayne Hardman (49) skifter nese daglig

En livstruende diagnose gjorde at 49-åringen måtte fjerne nesen, og nå har hun et lager fullt av protese-neser: – Jeg har en nese for enhver anledning.
Les mer om:

Alvorlig skadet etter å ha falt av sykkelen på humpete kommunal vei: – Jeg hadde englevakt

Forskjøvet nese, fem sting inne i munnen, stort blåmerke på høyre kinn, venstre øye rødt og tre sting mellom øyebrynene.
Les mer om:

Angrer ikke på at hun støttet bompenger: - Jeg skal aldri skifte mening fordi jeg er redd

Klepp-ordfører Ane Mari Braut Nese (H) forteller om massiv støtte, etter at hun i slutten av mai i år gikk ut og fortalte om de alvorlige truslene hun og familien hadde blitt utsatt for.
Les mer om:

Kraftig spredning av gresspollen

Føler du deg forkjølet? Klør det i øynene? Har du tett eller rennende nese? Da er du kanskje allergisk mot gress.
Les mer om:

Kløe i øynene og rennende nese? Dette kan være årsaken

Astma- og allergiforbundet varsler om kraftig spredning av gress i helgen.
Les mer om:

Kommentar: Bompengepartiet fyk inn i Klepp og gir Braut Nese store utfordringar

Kommentar: Ane Mari Braut Nese har hatt god bør fram mot sin tredje periode som ordførar og er framleis favoritt, men bompengesaka rystar lokalpolitikken i Klepp.
Les mer om:

Får hun fire nye med dette kjedet?

JÆREN: Ane Mari Braut Nese har vært Klepp-ordfører i snart åtte år. Får hun fortsette i fire til, eller blir det bom stopp?
Les mer om:

Sky Sports: Matthijs de Ligt har tatt valget

Barcelona, Manchester United og PSG har alle vært inne i kampen om 19-åringens signatur. Dette har gjort de Ligt til Europas mest ettertraktede spiller.

Sykepleier Jon Terje om tilbudet på UNN: - De gjør en veldig viktig jobb for barna

Noen doser medisin kommer med rød nese.
Les mer om:

Slik snyter du nesa i fart

Løsningen til en rennende nese er enkel, men ikke alle får det til. Her får du en 11-trinnsguide til hvordan du skal få det unnagjort.
Les mer om:

«Het» nabokrangel på Hvaler resulterte i knekt nese og hjernerystelse

Politiet måtte i helgen rykke ut til en privatadresse på Vesterøy etter at to naboer røk i tottene på hverandre. Slagsmålet skal blant annet ha resultert i hjernerystelse og en knekt nese.
Les mer om:

17-åring på kjøretur og knekt nese på Indre kai

Han kjørte både i ruspåvirket tilstand og sannsynligvis uten førerkort, 17-åringen som ble stanset på Karmøy natt til søndag.
Les mer om:

Et lite skritt for miljøet på en veldig stor byggeplass

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)GAUSTADBEKKDALEN/BLINDERN: Kommunal- og moderniseringsminister Monica Mæland (H) har ikledd seg blå hjelm, gul vest og vernesko, og klatrer ombord i en 25 tonn tung gravemaskin med grønne striper på den gule malingen - og bilde av et elektrisk støpsel. Og så utbryter hun: - Denne ser jo ut som en helt vanlig gravemaskin! Foto: Karl Andreas Kjelstrup Men det er den ikke.

– Klepp-ordføreren har misforstått helt

NRK har kontaktet tre av dem som Klepp-ordfører Ane Mari Braut Nese (H) føler seg hetset av på sosiale medier. To angrer, mens én sier han er «totalt misforstått».
Les mer om:

For femten år siden stod han i en liknende storm – nå har han ett råd til ordføreren

Dagfinn Høybråten vet hvordan Høyre-ordfører Ane Mari Braut Nese har hatt det. For 15 år siden gikk han selv i bresjen for et av etterkrigstidens mest omstridte forslag.

Slakter stjernens voksfigur

- Ting å fikse: Nese, sminke, ansikt, alt i ansiktet hennes.
Les mer om:

Leder: Et angrep på demokratiet

Ordføreren i Klepp kommune har rystet Norge. Ane Mari Braut Nese (H) har nemlig fortalt hva hun og familien har blitt utsatt for i forbindelse med den store bompengediskusjonen på Jæren.
Les mer om:

- Ungene sov ikke i huset på en måned

Klepp-ordfører Ane Mari Braut Nese snakker i Dagsrevyen ut om hetsen hun og familien er utsatt for. I går tok hun et kraftig oppgjør med bompengeaktivistene.
Les mer om:

– Jeg tror folk føler de har tapt i alle lotterier

RANDABERG (TV 2): Klepp-ordfører Ane Mari Braut Nese (H) har det siste døgnet fått massiv støtte etter at hun fortalte om trusler og hets som hun og familien er blitt utsatt for.
Les mer om:

– Jeg har lurt på hvor langt folk er villige til å gå

RANDABERG: Klepp-ordfører Ane Mari Braut Nese har til tider fryktet for sitt eget liv på grunn av trusler og hets fra bom-motstandere.
Les mer om: