Nyheter om Nes


Verdal: Glatt vei førte til utforkjøring

Politiet melder lørdag om utforkjøring på Fylkesveg 72 på Nes i Verdal. Det er ikke snakk om personskade, men politiet advarer på Twitter om at det er glatt på stedet. Klokka 18.44 melder de at det er en patrulje på veg til stedet.
Les mer om:

Barneskoleelever i Nes kan bli flyttet til ungdomsskolen: – Et slag i trynet

FAU ved Neskollen skole reagerer med vantro på politikernes forslag for å slippe unna utbygging av skolen.
Les mer om:

60 gikk i fakkeltog gjennom Fredrikstad sentrum på FN-dagen for funksjonshemmede

– Det var kjempeflott at så mange møtte opp og gikk i fakkeltoget vårt på FN-dagen for funksjonshemmede, sier initiativtager Karianne Hjørnevik Nes i Likeverdalliansen.
Les mer om:

Karianne markerer dagen med fakkeltog: – Blir fortsatt systematisk diskriminert

Likestilling gjelder ikke for alle, mener Karianne Hjørnevik Nes. Fakkeltoget i Fredrikstad sentrum tirsdag skal fronte rettighetene til mennesker med nedsatt funksjonsevne.
Les mer om:

Her er julestemningen i boks

Anmeldelse: «En jul i gamle dager», Nes Kulturhus.
Les mer om:

Politiet advarer mot «mannevond» elg

Lørdag ettermiddag ble politiet oppringt av beboere på Aulifeltet i Nes.
Les mer om:

Fant 14 millioner til hall

Budsjettkameratene i Nes vil komme i gang med bygging av idrettshall på Auli og har så langt funnet 14 millioner kroner til prosjektet.
Les mer om:

Om rådmannens svar i BPA-saken: – Dette er bekymringsverdig

Kari Hjørnevik Nes i NFU sier rådmannens svar på hvorfor BPA-utlysningen ennå ikke er gjort, gir grunn til å være bekymret for både kapasitet og kompetanse.
Les mer om:

Holund knep den siste Ruka-plassen, Weng står over

Femmilsverdensmester Hans Christer Holund fra Nittedal får sjansen under verdenscupåpningen i Ruka kommende helg. Lotta Udnes Weng fra Nes står over.
Les mer om:

Krogh vraka til v-cup-opninga

Finn-Hågen Krogh, som mislykkast på Beitostølen i helga, er ikkje teken ut til verdscup-opninga i Ruka komande helg. Desse 20 langrennsløparane stiller i Ruka: Kvinner: Therese Johaug, Heidi Weng, Maiken Caspersen Falla, Tiril Udnes Weng, Nes, Anna Svendsen, Ragnhild Haga, Astrid Uhrenholdt Jacobsen, Mari Eide, Ane Appelkvist Stenseth, Anne Kjersti Kalvå Menn: Johannes Høsflot Klæbo, Emil Iversen, Martin Johnsrud Sundby, Didrik Tønseth, Sjur Røthe, Hans Christer Holund, Simen Hegstad Krüger, Pål Golberg, Sindre Bjørnstad Skar, Erik Valnes. Heller ikkje Eirik Brandsdal er med til Ruka, Han er b

Ringen er sluttet: Flyttet tilbake til barndomsbyen

Da Hege A. Rønning (47) mistet ektemannen Hans i kreft i 2008, bestemte hun seg for å bli boende i Gangdalen ved Nes Verk med de tre barna.
Les mer om:

«Selger» Rånåsfoss til nabokommunen for 12,2 millioner

I 1867 kjøpte USA Alaska av tsaren for 7,2 millioner dollar. Nå går Rånåsfoss til Nes for 12,2 millioner kroner.
Les mer om:

– Det er helt absurd. Jeg kan ikke fatte at dette skjer

Tre mil fra Roafs anlegg på Berger, ligger Romerike biogassanlegg i Nes. Likevel fraktes over 5.000 tonn matavfall fra innbyggerne på Nedre Romerike til Tønsberg hvert år.
Les mer om:

Gir æren til dugnadsfolkene sine

Joker Nes Verk styrer mot et imponerende overskudd for 2019 på 600.000 kr. Elisabeth Dawson peker på dugnadsfolkene som suksessformel.
Les mer om:

Her er skattetoppen i Nes

Disse tjente mest, disse har høyest formue og disse skattet mest i 2018.
Les mer om:

Kalendersalg gir pengedryss på bygda

Lions-klubbene på Nes og i Moelv er igjen klare me
Les mer om:

Måtte se seg slått av verdensmester i skiskyting

Karoline Stormo fra Nes Verk var en av de tre nominerte i kategorien «Årets kvinnelige utøver» på Sørlandet, etter en fantastisk golfsesong i USA.
Les mer om:

Utdanner mange nye knivmakere på Nes Verk

Knivmakerkunsten skal føres videre til nye hender, og det bidrar nystartede Agder Knivklubb til ved å holde nybegynnerkurs på et sted hvor knivmakeriet har spesielt gode tradisjoner.
Les mer om:

Restauranten stengte dørene for å gi noen heldige utvalgte en helt spesiell opplevelse: – Jeg ble helt rørt da jeg fikk telefonen

For andre år på rad inviterte Anne Lindstrøm ved La Pergola til en helt spesiell middag. I år var det pasientene ved Nes sykehjem som ble de heldige inviterte.
Les mer om:

Bil tok fyr

Nødetatene på vei til Hvam i Nes.
Les mer om:

Koste seg på filmpremiere - med mange fine bilder fra Tvedestrand

Nes Verk Bygdekino var åsted for en filmbegivenhet i kveld, og det var ikke bare barna som lot seg begeistre av de unge detektivene i Operasjon Mumie.
Les mer om: