Nyheter om Nerland


730 x Benjamin Ingrosso: – Nordmenn kaster BH-ene sine etter meg!

Benjamin Ingrosso innrømmer at norsk publikum er hakket bedre enn det svenske. De siste årene har karrieren til Benjamin Ingrosso skutt i været etter at han for alvor valgte å satse på musikken. Artisten, som forøvrig også er kjent fra realityserien Wahlgrens Värld, har blant annet deltatt i internasjonale Eurovision Song Contest hvor han kom på en solid 7.

Best og verst fra influencer-Norge: Januar og Vixen Awards 2019

Hei og godt nyttår! Håper alle har kommet seg godt inn i 2020 og at evigvarende januar har gått fint. Ikke bare har det vært januar, på fredag var det duket for Vixen Awards. Dette blogginnlegget blir altså en liten blanding av både ting som har skjedd i januar, og hvordan det gikk/var på Vixen. Se tidligere utgaver av denne spalten her! Månedens rabalder: Danske Fie vs (nesten) alle norske influencere Du trodde kanskje operasjonsbråket hadde roet seg siden jeg skrev om Sophie Elises inngrep før jul? Vel… La oss oppsummere: Dansk influencer drar til Norge. Dansk influencer opererer seg.

– Framtidsfullmakt gjorde ting mye enklere (pluss)

– Framtidsfullmakta har gjort ting veldig mye enklere for oss, sier Hanne Aastebøl Nerland, som har to nærstående som har blitt dement. Hun sitter også i styret i Molde Demensforening.
Les mer om:

Streamingtips: Topp 6 serier fra 2019

Hvor mange av disse har du rukket å se? Det blir sjeldent manko på serietips. Men hvilke er virkelig verdt tiden din? Etter å ha tittet på et hundretalls serier fra inn- og utland har vi valgt ut serienyhetene fra 2019 som gjorde aller størst inntrykk. Vi har kun listet opp nye favoritter, altså de som startet med første episode/sesong i året som gikk. Tre av dem er korte og avsluttende, tre er lengre og har allerede bekreftet en ny sesong. Til slutt endte vi på én norsk, én svensk og fire engelskspråklige.

Nerland Autosalg overtar Isuzu(pluss)

Den 1. november begynte Nerland Autosalg i Fræna som forhandler av det japanske bilmerket Isuzu.
Les mer om:

Rune leverte «ferdig etterforsket» sak til politiet – henlagt på grunn av manglende saksbehandlingskapasitet: – Moralen i det hele blir jo at uhell uten personskade, bare kan gis blaffen i

Da Rune Nerland fikk bilen sin påkjørt på uteparkeringen ved Mortensrud Senter, ble han kontaktet av et vitne som hadde notert skiltnummer. - Jeg tenke saken ville løse seg greit, men det gjorde den ikke, sier han oppgitt.
Les mer om:

Norsk serieskaper om Game of Thrones-sammenligning: – Voldsomt, men smigrende!

I dag har HBOs første norske originalserie premiere! Vi traff skuespillerne og serieskaperne i Oslo like før lanseringen. Allerede før premieren er Beforeigners en stor snakkis. Sci-fi-drama-komedien har fått nesten utelukkende positiv kritikk fra norske medier, deriblant vår anmelder. Les 730s dom over første sesong av Beforeigners her Flere har trukket frem Beforeigners som en sterk kandidat til å fylle tomrommet etter Game of Thrones, deriblant Nettavisens anmelder, noe som selvsagt faller i god jord hos serieskaper Anne Bjørnstad. – Å bli sammenlignet med noen av de bestfungerende tv-serie

– Jeg velger heller å være en som prøver å gjøre noe enn å bare snakke om det

Navn: Bernhard Endseth Nerland Parti: Venstre Kommune: Sveio Alder: 31 Sivilstand: Samboer (gift f.o.m. 15.06.2019). To barn i barnehagealder. Jeg jobber som arealplanlegger i Multiconsult med kontor på Stord.

Kate (34) skilte seg ut blant 140 søkere: - Jeg har vært innom mye, så kall meg gjerne Kate potet

BAMBLE: Kate Tverberg Nerland ble plukket ut blant 140 søkere til sekretærstillingen hos Kystklinikken.
Les mer om:

Hva skjer hvis du ikke merker reklame på Instagram? Vi stilte Bloggpatruljen 26 knallgode spørsmål!

Hørt om Bloggpatruljen? Forbrukertilsynet opprettet nylig en egen Instagram-konto for å lettere kommunisere med nordmenn med eller uten mange følgere om alt som har med merking av reklame å gjøre. Vi møtte leder for gjengen, Tonje Hovde Skjelbostad, og en av saksbehandlerne, Aline Schøn Papetti. Praten var både lang og hyggelig, og ikke minst oppklarende. Vi stilte duoen 26 gode spørsmål (synes vi da) om alt som har med temaet å gjøre, inkludert gråsone-tilfeller hvor det kan være vrient å vite om det skal merkes eller ei. Hei, Tonje og Aline!

"Den som teier, samtykkjer ikkje"(pluss)

– Den som teier, samtykkjer ikkje! Åtvara Merete Nerland frå Senter mot incest og seksuelle overgrep overfor russen i Volda.
Les mer om:

Carina Dahl om musikken, Insta-tabben, Sophie Elise og Farmen bak kulissene

Carina Dahl  har vært kjendis så lenge vi kan huske, men nå er hun jaggu i ilden som aldri før. Trønderen er nemlig brennaktuell via flere flater. Nylig var hun å se i både Melodi Grand Prix og Farmen/Torpet Kjendis på tv. I tillegg har hun blitt signert av Sony Music og sluppet nok en låt, denne gangen på norsk! Vi møtte gladjenta i Oslo for å ta en prat om alt dette – samt livet, Sophie Elise, Instagram-retusjering, den ekte Aune Sand og mye mer. Les praten vår mens du hører den Farmen-inspirerte singelen «Du og æ»: Velkommen hjem fra Torpet og Farmen Kjendis, og gratulerer med 3. plass!

– Dramatisk for Nerland Autosalg (pluss)

– En nedbygging av trafikkstasjonen i Årødalen vil være svært dramatisk for oss, sa daglig leder Rolf Nerland da SP-leder Trygve Slagsvold Vedum mandag besøkte Nerland Autosalg AS.

NAF krever strakstiltak(pluss)

NAF Molde og omegn gir sin fulle støtte til Rolf Nerland i saken om det farlige krysset i Malmefjorden. NAF mener også at det blir for enkelt å bare skylde på fylkeskommunen.
Les mer om:

– Lei gnåling om pengemangel(pluss)

– Jeg vil ikke høre snakk om pengemangel! Tøvete byråkratprat. Det er bare et tidsspørsmål før det går liv i det katastrofale krysset her i Malmefjorden. Bygg rundkjøring nå! tordner Rolf Nerland.
Les mer om:

Er blitt Intersport-butikk(pluss)

– Det er rart for oss og sikkert rart for kundene også, men det er de samme folkene som skal jobbe her fortsatt, sier butikksjef Solvår Nerland.
Les mer om:

Abdul fikk fast jobb etter arbeidstrening(pluss)

Nerland Autosalg var så fornøyd med Abdul Khatibs innsats på arbeidstreningen at de tilbød ham fast stilling som bilpleier. Flyktningtjenesten roser bedriften, og signaliserer at de har behov for flere arbeidsgivere som kan gi flyktninger erfaring med et yrke.

Drømmebilen fra Fræna(pluss)

Har du et par millioner til overs og er spesielt bilinteressert, kan du ta en tur til Fræna og se på den nye Chevrolet Camaro ZL1. Rolf Nerland vet det finnes kunder til en slik bil, også i Norge.

Melkebønder skal tenke «utenfor båsen»(pluss)

Bjørn Even Nerland var aldri i tvil om at han ville overta heimgarden i Vistdal. Nå skal han få hjelp til å drive mer målretta gjennom prosjektet «Styrket mjølkeproduksjon i Nesset».
Les mer om:

Nerland imponerer

– Dere har fått til et kjempeflott anlegg. Vel unt, Rolf, sier Knut Solli fra Eide, en av de mange som tok turen til åpningsdagen for den nye bilforretningen til Nerland Autosalg AS i Malmefjorden.
Les mer om:

Doblar kapasiteten med storbygg

Nerland Autosalg AS flytta for tre veker sidan inn i eit nytt bygg på 4800 kvadrat- meter.
Les mer om:

Med disse er du på skolen når du er hjemme

SKIEN (NRK): – Fremtiden er her nå, sier daglig leder i Stargate media, Bjørn-Morten Nerland. Han mener at når VR-briller blir vanlig, så kan man virtuelt være på skolen, hos legen eller på visning mens man sitter med brillene hjemme.
Les mer om:

– Trivsel gir bedre læring

Eide ungdomsskoles elevråd ville bruke juleballoverskuddet til å gjøre noe som kunne skape samhold på tvers av klassetrinna. – Et fantastisk initiativ, roser lærer Lena Nerland.
Les mer om:

Til ettertanke for rektoren

Sissel Nerland, rektor på Bekkevoll ungdomsskule, meiner det var eit viktig signal frå russen.
Les mer om:

– Skremmende mye søppel

Vinn vinn-situasjon da G16-laget til Elnesvågen plukket søppel på Nerland.
Les mer om: