Nyheter om Nedre Eiker


Alle er gjort rede for i boligbrann

Et bolighus i Nedre Eiker har brent helt ned. Politiet bekrefter at ingen var hjemme i huset da brannen startet.
Les mer om:

Leter etter mann som drapstruet 14-åring

Politiet leter etter en mann som søndag kveld truet med å drepe en 14 år gammel gutt i Nedre Eiker.
Les mer om:

Kvinne tilkjent millionerstatning – kommunen anker

Nedre Eiker kommune anker dommen der kommunen ble dømt til å betale erstatning til en kvinne fordi en erstatningssum hun fikk som barn, ble utbetalt til faren.
Les mer om:

Rykket ut til melding om skogbrann - var frieri

Heldigvis var det kun to hjerter som ble satt i brann på Solbergfjellet i Nedre Eiker onsdag kveld.
Les mer om:

Brann ute av cupen

Brann er ute av dansen etter at bortekampen mot Mjøndalen i cupens 4. runde endte med et forsmedelig 0-1 nederlag. Nedre Eiker er sted Brann definitivt ikke trives. Forrige gang bergenserne vant der var i 1975, og også for fire år siden måtte bergenserne strekke våpen mot bruntrøyene i NM. Dermed slår Mjøndalen følge med Molde, Rosenborg, Lillestrøm, Sarpborg 08, Kristiansund til NM-kvartfinalene. Stabæks kamp i 4. runde mot Aalesund ble utsatt på grunn av for mye regnvær. Den spilles isteden samtidig med Vålerenga-Elverum i kveld.

Advarer mot skogbrann i utmarka

Så langt i år er det registrert 380 branner i inn- og utmark i fylkene rundt Oslofjorden. Lørdagens skogbrann i Nedre Eiker får brannvesenet til å advare mot å gjøre opp bål ute i naturen.

Skogbrann i Nedre Eiker slukket i natt

Skogbrannhelikopter måtte hjelpe til etter at slukkemannskaper i den bratte åssiden sleit med å få vann. Hundrevis av kvadratmeter med skog og lyng har brent.
Les mer om:

10 år gammel jente hadde spisevegring

– Vi så det først på kosten. Karbohydratene ble borte fra middagen, da hun var rundt 10 år gammel. Det forteller en fortvilet mor i Nedre Eiker. Stadig flere unge får spisevegring, også barn ned i 8–10 års alderen.
Les mer om:

Åpner igjen i god retro-stil

– Vi ønsker å markedsføre hotellet som et retrohotell. Det er det som gjør Valdres Høyfjellshotel spesielt, sier den ny hotellsjefen May Kristin Sundet fra Nedre Eiker.
Les mer om:

«Urd» rev løs taket

NEDRE EIKER (NRK): Familien bråvåknet da taket løsnet fra huset. – Jeg har aldri hørt maken til smell, sier moren, Heidi Kacar.
Les mer om:

Reagerer på lønnshopp

Tre kommunalsjefer i Nedre Eiker kommune fikk et lønnstillegg 50 000 kroner hver. Fagforeningene og de ansatte reagerer.
Les mer om:

Død mann funnet i Mjøndalen

Det er funnet en død mann i skogen i Mjøndalen i Nedre Eiker. Det var pårørende som fant den døde, og som varslet politiet.

Vil ha nytt Stor-Drammen

Fylkesmann Helen Bjørnøy vil slå Svelvik, Øvre Eiker, Nedre Eiker og Lier sammen med Drammen i en ny storkommune. Tre av kommunene ønsker ikke sammenslåing.

Skogbrann i Nedre Eiker

Det pågår etterslukningsarbeid ved Solbergfjellet i Nedre Eiker etter at det ble meldt om en skogbrann rett før klokken elleve søndag formiddag.
Les mer om:

Lærer: – Elever har med seg feil mat

NEDRE EIKER (NRK): Lite næringsrik mat i matpakka gjør elever slitne og ufokuserte. I Mjøndalen har elevene i sjuendeklasser fått et eget kostholdskurs.
Les mer om:

Blindpassasjerer hoppet ut av traileren til Frank og Johnny

To blindpassasjerer skar hull i presseningstaket på en trailer og hoppet ut i Nedre Eiker i Buskerud tirsdag ettermiddag. Begge er pågrepet og blir avhørt av politiet i Drammen.

Blindpassasjerer hoppet ut av traileren til Frank og Johnny

To blindpassasjerer skar hull i presseningstaket på en trailer og hoppet ut i Nedre Eiker i Buskerud tirsdag ettermiddag. Begge er pågrepet og blir avhørt av politiet i Drammen.

Hoppet ut av trailer som kom med båt

Politiet har pågrepet to blindpassasjerer, som selv hevder at de er flyktninger, etter at de plutselig hoppet ut av en trailer i Nedre Eiker.

Ulykke i Nedre Eiker

En person er kjørt til sykehus etter frontkollisjon med en lastebil på riksvei 283 i Buskerud.

Slokker brannen i Steinberg

Brannvesenet jobber med etterslokking på et hus i Steinbergveien i Nedre Eiker som tok fyr like etter klokka seks søndag kveld.

Skadd i arbeidsulykke i Buskerud

En mann i 30-årene ble fløyet til sykehus med luftambulanse etter en arbeidsulykke i Nedre Eiker kommune i Buskerud onsdag ettermiddag. Skadeomfanget er ikke kjent.

Mann skadd i arbeidsulykke på betongfabrikk

En mann ble fraktet til Ullevål sykehus med klemskader etter en arbeidsulykke på fabrikken Loe betong i Nedre Eiker onsdag ettermiddag. Arbeidstilsynet er varslet om hendelsen.

Alvorlig skadet i arbeidsulykke

En mann er fløyet til sykehus med alvorlige skader etter en arbeidsulykke på Loe betong i Nedre Eiker.

Fotballag avgjør folkeavstemninger

NEDRE EIKER/DRAMMEN (NRK): Det er mye følelser som er knyttet til fotballag. Så mye at det gir utslag i folkeavstemninger.
Les mer om:

Nedre Eiker sier nei til Drammen

NEDRE EIKER (NRK): Resultatene fra folkeavstemningen i Nedre Eiker er klare. Kommunen sier nei til en storkommune med Drammen.
Les mer om: