Nyheter om NederlandSuperstjernene om isfronten: - Man må være to for å kommunisere

For ti måneder siden var de jentene som skulle løfte norsk kvinnefotball til gamle høyder. Så gikk alt galt i Nederland.
Les mer om:

Kunstnere protesterer mot byen sin med sprutende penisfontene

Lokale kunstnere i Nederland ble ikke glad da byen bestemte seg for å bestille fontener av internasjonale skulptører. Løsningen ble da å lage et 7,5 meter høyt toalett med over 200 peniser.
Les mer om:

Keeperlegende går videre etter 17 år

I dag inviterte den 40 år gamle fotballegenden Gianluigi Buffon til pressekonferanse for å fortelle at han fortsetter som keeper, men ikke i Juventus. – Han har ledet Juventus til sin syvende strake Serie A tittel og fjerde strake Cupseier. Kamp nummer 640 i Serie A, lørdag mot Helles Verona blir den siste for Juventus.

Iniesta ferdig på landslaget etter VM

Andrés Iniesta kommer ikke til å spille mer for Spania etter VM i sommer. Det fortalte 34-åringen på spansk radio i dag. Iniesta, som scoret vinnermålet i VM-finalen mot Nederland i 2010, sier at det må skje noe helt spesielt for at han skal komme tilbake på landslaget.
Les mer om:

Bedriftseigar frustrert over treg postgang

Kjell Åge Maldal i Maldal Import er ikkje imponert over postgangen frå Haugesund til Sand. At postpakkene blir liggjande to til tre dagar på terminalen i Haugesund før dei blir transporterte vidare inn til Sand, har han problem med å skjøna. Stoppar opp Maldal driv nettbutikk frå lokalet sitt i Bergekrossen på Sand. Han importerer startmotarar og dynamoar til alle typar køyretøy, i tillegg reservedelartil amerikanske bilar og har 5000 registrerte kundar i registeret sitt. – Eg får varene mine frå USA, Tyskland og Nederland. Transporten derfrå til Oslo og vidare til Haugesund, går raskt.

Kjipt for Liverpool og det engelske landslaget

Det er selvsagt kjipest for Joe Gomez som både går glipp av Champions League finalen mot Real Madrid 26 mai og fotball VM i Russland i sommer. Liverpool bekrefter at det var en ankelskade som måtte opereres. Liverpool manager Jürgen Klopp mener det engelske landslaget er for dårlig i å forhindre skader, det hjelper da sikkert ikke på hans holdninger til det at den 20 år gamle forsvarsspilleren pådro seg ankelskadden 23.

Midtsjø vant gjev kåring i Nederland: – Stor overraskelse

Fredrik Midtsjø (24) er kåret til ligaens beste spiller i en av Nederlands største aviser.
Les mer om:

Maars Johnsen etter Nederland-suksessen: – Ikke alle som har trodd på meg

På bare ett år har Bjørn Maars Johnsen gått fra stempelet som fotballnomade til å være en av Norges mest målfarlige spisser. Søndag avsluttet 26-åringen seriespillet i Nederland med å score mål nummer 18 og 19 i debutsesongen for ADO Den Haag.
Les mer om:

Premier League-klubb villig til å betale over en halv milliard kroner for 18-åring

Ajax har en av de største talentfabrikkene i Europa. Klubben utvikler unge talenter som tidlig gis tillit på seniorlaget.

I helga kan Stavanger Brass Band bli Europa-mestere

Stavanger Brass Band og Tasta skolekorps er på plass i Utrecht i Nederland for å kjempe i verdens mest prestisjefylte korpskonkurranse.
Les mer om:

Vurderte å gi seg med fotball, nå bøtter Maars Johnsen inn mål i Nederland

Bjørn Maars Johnsen tenkte på å legge opp da en overgang til Benfica kollapset i 12. time. Nå er norskamerikaneren blant de heteste spillerne i æresdivisjonen.

Vurderte å gi seg med fotball, nå bøtter Maars Johnsen inn mål i Nederland

Bjørn Maars Johnsen tenkte på å legge opp da en overgang til Benfica kollapset i 12. time. Nå er norskamerikaneren blant de heteste spillerne i æresdivisjonen.

Bjørn Maars Johnsen i scoringsform

ADO Den Haag er meget godt fornøyde med at de tok sjansen på Bjørn Maars Johnsen da de hentet han før sesongen fra den skotske klubben Hearts.  Han setter inn mål som om han aldri har gjort annet, i dag ble det 2 mot seriemestrerne. ADO Den Haag klarte 3-3 hjemme mot PSV. Dagens to mål gjør at han er oppe i 17, noe som bringer han til tredjeplassen på toppscorerlisten i Nederland, kun ett mål bak PSVs Alireza Jahanbakhsh. Les: Fersk landslagsspiss fortsetter å bøtte inn mål De Karel Jansen Trofee voor Speler van het Jaar is voor Lex Immers.

Maars-målshowet fortsetter i Nederland

Bjørn Maars Johnsen fortsetter å bøtte inn mål i æresdivisjonen. Søndag noterte han seg for to fulltreffere da hans ADO Den Haag klarte 3-3 hjemme mot PSV.
Les mer om:

Sommerrevolusjon: Everton virker drittlei

Det gikk ikke som ønsket da Everton hentet inn manager Ronald Koeman i 2016. Hans oppgave var å lede klubben tilbake til gamle høyder og forbi.

Casper Ruud, endelig i slag igjen

Etter en periode hvor noe har vært galt for Casper Ruud hvor han har avlyst turneringer er han definitivt tilbake, nå er han klar for finale iATP Challenger-turneringen i tennis i italienske Francavilla al Mare. Han slo franske Antoine Hoang 2-0 i sett i semifinalen. Casper Ruud sikret seg finaleplass i Challenger-turneringen i Francavilla! https://t.co/6GC5OoabRe — Tennis-Norge (@TennisNorge) April 28, 2018 Casper Ruud (19) er klar for finale etter å ha vunnet 7-5, 6-4 mot Hoang. I finalen møter han italienske Gianluigi Quinzi (22).
Les mer om:

Slaktet på TV i Nederland

- Ekteskapet mellom Ødegaard og Heerenveen har ikke vært godt, mener Geert-Jelle de Vries, tidligere spiller i klubben.
Les mer om:

Har du noe som trengs å fixes? Ta det med på reparasjonskafé

SKIEN: Det stammer fra Nederland, og nå har det spredd seg til resten av Europa og Norge. Men Menstad bydelshus er først ute med reparasjonskafé i Grenland.

18-åring forsøkte å innføre narkotika fra Nederland til Fosen(pluss)

En fosning i slutten av tenårene er dømt for innføring, kjøp og oppbevaring av narkotika.
Les mer om:

Våpeninstruktører ventes å ankomme Douma onsdag

Våpeninspektørene fra Organisasjonen for forbud mot kjemiske våpen (OPCW) er ventet å ankomme Douma onsdag, ifølge den russiske ambassaden i Nederland.
Les mer om:

Se og hør den nye superduoen i Valdres FK

Ivar Brynildsen intervjuer Kyle Spence fra England og Claudio Kiala fra Nederland.

Våpeninspektører ventes å ankomme Douma onsdag

Våpeninspektørene fra Organisasjonen for forbud mot kjemiske våpen (OPCW) er ventet å ankomme Douma onsdag, ifølge den russiske ambassaden i Nederland.
Les mer om:

Våpeninspektører ventes å ankomme Douma onsdag

Våpeninspektørene fra Organisasjonen for forbud mot kjemiske våpen (OPCW) er ventet å ankomme Douma onsdag, ifølge den russiske ambassaden i Nederland.
Les mer om:

Tror det blir Feyenoord

Oppholdet i Heerenveen for Martin Ødegaard har alt sett under ett vært vellykket og han er klar for større oppgaver, dog ikke så store som spill for sin egentlige klubb Real Madrid ville blitt. Den spanske journalisten Guillem Balague tror Real Madrid vil leie ut Martin Ødegaard også neste sesong.