Nyheter om Navn


Hans-Petter la ut bilde av førerkortet – så ble han eier av et konkursbegjært firma i Sverige

Navn og bildet var det eneste tyvene trengte for å ta i bruk Hans-Petter Fjelds identitet.

Nazia (41) har søkt over 150 jobber uten å få napp: – Folk har sagt jeg burde bytte navn!

Nazia Usman Qasi Hustad har mastergrad i økonomi fra hjemlandet Pakistan. Hun har hatt krevende jobber i olje- og teknologibedrifter både i Dubai og USA. Men her i Norge har det vært problematisk å få jobb.

Deler scene med Iron Maiden og System of a Down på en av verdens største festivaler

Det er bandets managementbyrå Moshing On My Own som bringer de store nyhetene. Med en kapasitet på 120.000 mennesker regnes britiske Download som en av verdens største festivaler for metall, hardrock og punk. På plakaten for neste års utgave står navn som Iron Maiden, System of a Down, Gojira, Deftones, The Offspring og Kiss. LES OGSÅ: Metallica er størst på turnéfronten. Trønderbandet kan dermed notere nok en fjær i hatten.

Stjerneregissøren Spike Lee med nytt prosjekt

«Dat Cat Iz Literally Out Of Da Bag» – katta er ute av sekken – het det fra Lee på Instagram, der han delte bilde av tegneserieromanen, som utkom første gang i 2012. Lee er også i gang med å skrive endelig manus sammen med forfatteren selv og Selwyn Seyfu Hinds, tidligere redaktør av hiphopmagasinet The Source, skriver Pitchfork. LES OGSÅ: OverOslo med legendarisk navn på plakaten. «Prince of Cats» utspiller seg på 1980-tallet i Brooklyn i New York, og er rotfestet i hiphopkulturen med DJ-er og MC-er, breakdancing og graffiti.

Kanye West lager opera

Først gospel og nå opera. Er det noe Kanye ikke vil lage? Det ser i alle fall ikke ut til å være noen ende på firebarnsfarens merkverdige prosjekter. Produsenten, YEEZY-designeren og hobby-presten har nå satt seg opera som en ny verden han vil infiltrere. Forestillingen heter Nebuchadnezzar og skal fremføres på Hollywood Bowl i Los Angeles allerede 24.

Tjener over 5,4 milliarder på én dag

Kylie Jenner selger over halvparten av selskapet og bytter navn.
Les mer om:

Like TV-er selges under ulike navn - kunder føler seg lurt

Prisforskjellen kan være på flere tusen kroner.
Les mer om:

Navn på død person i Vannassen frigitt

Det var en 36 år gammel mann som ble funnet død i Vannassen i Stavanger lørdag.
Les mer om:

Vangen slipper lokalt navn

Den festivalen i Vangen har startet lanseringen av neste års program. En lokal artist er først ut.
Les mer om:

Sjekk hva P3-Silje egentlig heter

Mange får seg en overraskelse når de «vippser» en venn. Silje har flere ukjente navn, og hun er ikke alene.
Les mer om:

Fjellets nye ansikt

Fjellheimen forandrer seg. Takket være en mytisk gullskatt, litt semulegryn og en illsint gjest ved navn Dagmar.
Les mer om:

Fjellets nye ansikt

Fjellheimen forandrer seg. Takket være en mytisk gullskatt, litt semulegryn og en illsint gjest ved navn Dagmar.
Les mer om:

– Jeg har hatt en rekke ekteskap bak meg, alle har de hatt sine særpreg

Karl Erik Harr feirer førjulen med en juleutstilling i museet som bærer hans navn. Og funderer på en bronseskulptur til sin ære.
Les mer om:

Hans-Petter skulle bare oppdatere en Wikipedia-artikkel. Så fikk han telefon fra politiet

Navn og bildet var det eneste tyvene trengte for å ta i bruk Hans-Petter Fjelds identitet.
Les mer om:

Hans-Petter skulle bare oppdatere en Wikipedia-artikkel. Så fikk han telefon fra politiet

Navn og bildet var det eneste tyvene trengte for å ta i bruk Hans-Petter Fjelds identitet.
Les mer om:

Nei, det er ikke Mila Kunis i Netflix’ nye julefilm Let It Snow

Fans forveksler Let It Snow-stjernen med Mila Kunis. Forrige fredag slapp Netflix-filmen Let It Snow, basert på John Green-romanen med samme navn. Det er skuespilleren Odeya Rush som blir tatt for å være That’s 70’s Show-baben. 22-åringen har tidligere spilt i Lady Bird og Dumplin’, og nå kan man se henne i en av strømmetjenestens mange julefilmer. Mila og Odeya er ikke i slekt så vidt noen vet, selv om en skulle tro det. Se så like de er: Odeya Rush and Mila Kunis are absolutely NOT related. Am I the only one freaked out?

Vil kvitte seg med «Silicon Seaside»-navnet(pluss)

Carl Olav Severeide syns det er på tide å gi boligprosjektet på Nordsileiret nytt navn, og ber innbyggerne i Steinkjer om hjelp til å finne et alternativ til Silicon Seaside.

EMIR brekker ned Det lille ingenting

EMIR alias Onge Sushi Mane ble kjent som halvparten av Sushi x Kobe, men de siste årene har rapperen skapt et navn for seg selv. Bergenseren er heller ikke en som hviler på laurbærene. Det Spellemanns-vinnende debutalbumet Mer av deg kom ut for ett år siden, og nå er altså Emir klar med en ny studioutgivelse. Det lille ingenting forteller historier om alt fra kjærlighet til ensomhet. 26-åringen har også fått med seg et greit stjernelag på plata.

Nytt konsept skulle erstatte nobelkonserten – nå er det avlyst

– Prisvinneren må forlate Oslo tidligere enn det vi hadde lagt opp til og håpet på. Derfor utgår den delen av programmet, sier direktør Olav Njølstad ved Nobelinstituttet til Kampanje. Njølstad legger til at de er skuffet over at planene ikke lar seg gjennomføre. Etiopias statsminister Abiy Ahmed ble tildelt årets fredspris. – Vi må bare respektere de hensyn han må ta.

500 gater og veier i Norge har fått nye navn

Rundt 500 gater og veier har fått nye navn det siste året på grunn av kommunesammenslåinger.
Les mer om:

500 gater og veier i Norge har fått nye navn

Rundt 500 gater og veier har fått nye navn det siste året på grunn av kommunesammenslåinger.
Les mer om:

Anmeldelse av Doctor Sleep: Er oppfølgeren til Stephen King-klassikeren verdt å se?

Lille Danny har blitt voksen, men han hjemsøkes fremdeles av både gamle og nye fjes i skrekkfilmen Doctor Sleep. Nesten 40 år etter Jack Nicholsons prestasjon i Stanley Kubricks The Shining alias Ondskapens hotell, er endelig oppfølgeren her. Denne gangen er det Ewan McGregor som skal skinne i rollen som voksne Danny, sønnen til Nicholsons karakter, Jack. Doctor Sleep er en adapsjon av 2013-romanen med samme navn, skrevet av kongen av grøss og gru; Stephen King. Ewan McGregor gjør en grei opptreden som voksne Danny (SF Norge/Warner Bros.) Danny sliter etter det skrekkslagne oppholdet på The Ov

– Det er tøft å være norsk herreløper for tiden

Langrennslandslaget har tatt ut åtte av ti løpere til verdenscupåpningen i Ruka 29. november. Kjente navn som Finn Hågen Krogh, Hans Christer Holund og Simen Hegstad Krüger er blant seks mann som må kjempe om de siste to plassene.
Les mer om:

Au/Ra x 730.no: – Alan Walker er en kosebamse

730.no møtte det karibiske stjerneskuddet for å snakke om samarbeidet med Alan Walker og hennes creepy videoer. Jamie Lou Stenzel alias Au/Ra er ennå ikke myndig, men hun har allerede rukket å skape et navn for seg selv. 17-åringen fra Karibien tok artistnavnet sitt fra en Ringenes Herre-fanfiction karakter.