Nyheter om Navn


Bytter navn på båtene fra Vesterålen

Hurtigruten har bestemt seg for å bytte navn på tre av sine skip og bygge dem om til ekspedisjonsskip.

Disse butikkene bytter navn

Gresvig omprofilerer sportskjedene G-Sport og G-Max.
Les mer om:

Hurtigruten bygger om skip til hybrider

Tre skip oppgraderes og får nye navn før de sendes på ekspedisjonscruise langs norskekysten.
Les mer om:

Hurtigruten bygger om skip til hybrider

Tre skip oppgraderes og får nye navn før de sendes på ekspedisjonscruise langs norskekysten.
Les mer om:

«Ut og stjæle hester» ble den store vinneren i Haugesund

Filmen var før utdelingen nominert i hele ti kategorier. «Harajuku» var nominert i nest flest, med ni. Regissør Hans Petter Moland tok imot prisen for beste norske kinofilm sammen med produsentduoen Håkon Øverås og Turid Øversveen. Øverås kalte Moland «Norges beste regissør». – Når du lager film, jobber du med folk i mange generasjoner, og du glemmer litt hvor gammel du er. I denne filmen gjorde jeg ikke det, for jeg var den eneste som kunne herse og kjøre slåmaskin.

Røff røst fra Perth i Australia

Med to plater fra Gav Brown på et drøyt halvt år, er han blitt et navn å merke seg.

Reparerte båtmotorer - nå er de konkurs

BAMBLE: Båtmotorverkstedet Lyche Maskinering Efterfølgere AS i Langesund er konkurs. Dette selskapet ble solgt av Lyche maskinering AS for flere år tilbake, som så byttet navn til Båtopplag AS.
Les mer om:

Irritert på Beyoncé

Årsaken var at den britiske rapperen Stormzy i sommer hevdet han var den første britiske svarte artisten til å headline Glastonbury-festivalen i en post på Instagram. Skin, som sammen med bandet sitt Skunk Anansie, var headlinere på festivalen helt tilbake i 1999, ble spurt om sine synspunkter på dette i et intervju med den britiske avisen The Guardian.

– Vi må ta klimakrisen på alvor

Navn: Odd Magne Hansen Parti: SV – Sosialistisk Venstreparti Kommune: Karmøy Alder: 58 Sivilstand: Samboer med Dagny, vi har 3 voksne barn. Lærer.
Les mer om:

Amandaprisen: «Ut og stjæle hester» den store vinneren

Filmen – som er basert på Aurskog-Høland-forfatter Per Pettersons bok med samme navn – ble prisutdelingens store vinner.
Les mer om:

Utsatt for svindel: Tok ut varer for 144 000 i firmaets navn på Elkjøp

BAMBLE: Tellefsen AS er blitt utsatt for grov svindel der firmaets organisasjonsnummer er blitt misbrukt til å ta ut varer hos Elkjøp - på Jessheim. Elkjøp har nå slettet regninga og saken er oversendt til politiet.

Elden blir advokat for Per Orderud

Advokat John Christian Elden er i full gang med å gjennomgå dommen Per Orderud fikk etter trippeldrapet i 1999. - Vi har fått flere navn, sier privatetterforsker Tore Sandberg.

Norsk prima donna: Se videoen til Royane ✨

Haters they come… Haters they go! Royane Harkati fra Drammen er brått i selskap med artister som Vince Staples, Christina Aguilera, Lene Alexandra, Madi Banja og Marina & The Diamonds når hun i dag slipper en låt med tittelen «Prima Donna». Hyggelig nok får 730 ha videopremieren – sjekk ut snutten nedenfor en lynrask chat med Royane. Hey Royane! Hva handler «Prima Donna» om?  – «Prima donna» skal være en good feeling-låt som skal være gøyal. En «girls anthem» som skal kunne ta deg med fra Marokko og helt til Japan. Issa vibe. Skjønner!

– Vokste ut av navnet

Romerike IT Consulting har byttet navn til Bspoke. Det nye navnet skal være beskrivende for firmaets leveranser og si noe om hvem de er.
Les mer om:

Crazy Rich Asian møter Game of Thrones i julefilm

Internett mener dog at smakesnutten avslører for mye. Emilia Clarke (alias Daenerys of the House Targaryen, the First of Her Name, The Unburnt, Queen of the Andals, the Rhoynar and the First Men, Queen of Meereen, Khaleesi of the Great Grass Sea, Protector of the Realm, Lady Regent of the Seven Kingdoms, Breaker of Chains and Mother of Dragons) er klar i sin første filmrolle post Game of Thrones. Tidligere har vi sett henne i søte, men sørgelige Me Before You.

Politiet undersøker om Instagram-konto tilhører Manshaus

På en Instagram-konto med samme navn som Philip Manshaus er det publisert et bilde av Anders Behring Breivik. Politiet undersøker kontoen.
Les mer om:

Her bader Sophie Elise i fontene-demonstrasjon

I klimakampens navn tok kjendisblogger Sophie Elise og en håndfull andre aktivister fra Extinction Rebellion Norge et bad i en fontene i Arendal.
Les mer om:

Sophie Elise spilte død i fontene i Arendal

I klimakampens navn tok kjendisblogger Sophie Elise Isachsen og en håndfull andre aktivister fra Extinction Rebellion Norge et bad i en fontene i Arendal.
Les mer om:

Stjernespekket trailer fra den Oscar-nominerte regissøren

Helt siden det ble klart at Greta Gerwig skulle regissere nyinnspillingen av «Little Women» har spekulasjonene rundt rollebesetningen og tolkningen skutt fart. Filmen, som er basert på den selvbiografiske Louisa May Alcott-klassikeren med samme navn, har allerede fått oppmerksomhet for sin stjernespekkede cast. LES OGSÅ: Norsk skrekkfilm på kinotoppen i USA. Som de fire søstrene i hovedfokus ser vi Saoirse Ronan (som tidligere jobbet med Gerwig på «Lady Bird»), Emma Watson («Harry Potter»-filmene), Florence Pugh («Midsommar») og Eliza Scanlen («Sharp Objects»). Men det slutter ikke der.
Les mer om:

Disse artistene bør du få med deg på Findings

Findings tar for sjette år på rad over Bislett stadion, og med fenomenet Kygo tronende øverst på årets plakat, er det selvsagt duket for tropisk house-fest i hovedstaden denne helgen. GAFFAs utsendte dro frem spåkulen og tok en titt på hvilke andre artister som er verdt å få med seg under årets utgave av Findings. LES OGSÅ: Lil Uzi Vert avlyser Findings-opptreden. Legg gjerne igjen en kommentar under artikkelen eller på GAFFAs Facebook-side om hvilke konserter DU gleder deg til å se på Findings Festival. R&B-dronning Hvem: Julie Bergan Hvor: Magenta Når: Fredag 16.

Kaos i Real Madrid: Vil kvitte seg med dyrt sommerkjøp

Real Madrid klasket 600 millioner kroner på bordet og kjøpte Luka Jovic fra Eintracht Frankfurt. – Sist sesong i Bundesliga var Jovic alle keeperes skrekk med 27 mål, men denne sommeren har det ikke gått så bra hverken for han eller for Real Madrid.   Manager Zinedine Zidane er ikke fornøyd med han, ei heller med Eden Hazard som kom med overvekt fra Chelsea.

Melding på nettet under 10 minutter før moskéangrepet

En bruker med samme navn som terrorsiktede Philip Manshaus, publiserte en melding med henvisning til terror, og «å ta kampen ut i virkeligheten», bare minutter før skytingen. Klokken var da 15.56. Første melding til politiet kom 16.07.
Les mer om:

Fyll og fanteri i Ålesund – se videoen til norske Ringnes-Ronny

Hvem i all verden er Ringnes-Ronny? Ikke vet vi! Den norske russelåt-favoritten har denne sommeren fått en ekte mainstream-hit med «Jag vil ha deg». Den svorsk-språklige popsvisken har allerede rundet 5 millioner på Spotify i Norge, og er i skrivende stund streamingtjenestens 23.