Nyheter om Navn


Butikk i Tønsberg skifter navn

Og det er ikke første gang ...
Les mer om:

Frigir navn på omkommet etter ATV-ulykke

Politiet frigir navn på personen som omkom etter en ATV-ulykke på Biri.
Les mer om:

Biden vil ta oppgjør med våpenlobbyen: – Det er på tide å snu smerten til handling

– Når, i Guds navn, skal vi stå opp mot våpenlobbyen, spurte Biden etter skoleskytingen i Uvalde i Texas i går kveld.
Les mer om:

Nå har rivejobben startet her – forventer innflytting neste høst

I skråningen mellom Bratliparken og Traraveien har anleggsarbeidene til leilighetsprosjektet som bærer parkens navn nå startet. – Et stenkast unna sentrum, markedsfører megler.
Les mer om:

Xavi taus om Lewandowski

Barcelona-trener Xavi Hernández ønsker ikke å snakke om en mulig overgang for Robert Lewandowski fra Bayern München til den spanske storklubben. – Jeg kan ikke bekrefte Lewandowski eller noen andre navn. Selvfølgelig jobber vi hardt, og det er åpenbart at vi trenger å forbedre oss, sa Xavi på en pressekonferanse i Sydney. I den australske byen skal hans lag spille kamp mot et lag med sesongens beste spillere i den australske toppdivisjonen. – Det handler om tid. Det er ikke riktig øyeblikk ennå, sa Xavi når det kom til å kunngjøre nye spillere.
Les mer om:

Petra fikk navne-nekt av staten

Da Petra Persson (33) ønsket å gi sitt nyfødte barn et spesielt navn, ble det et «nej» fra det svenske Skatteverket.
Les mer om:

Spekulasjoner om sesongen for Eliteserien

Årets eliteserie i fotball for menn er endelig i gang, noe som har helt vann på møllen for spekulasjoner. Forventningene er selvfølgelig store knyttet til Bodø/Glimt, men også en rekke andre profilerte topplag er klare for å vise hva de har å by på. Lag som Viking, Rosenborg og Molde har finpusset formen, og er klare for å vise seg frem for den norske fotballfansen igjen.  I tillegg er det verdt å merke seg at nykommere i Eliteserien som Jerv, Ham-Kam og Aalesund alle er klare for å prøve seg på det beste av hva norsk fotball kan by på.

Mundo Deportivo: Xavi har gitt 4 spillere beskjed om exit

Den spanske avisen pleier å være godt oppdatert på hva som foregår bak kulissene hos Barcelona, denne ganger har det lekket ut fire navn på spillere Xavi har pekt på som klare for exit. Få andre managerne i gigantklubbene har en tilsvarende utfordrende situasjon som Xavi før sommerens overgangsmarkedet.

LSK-statistikk 2022

LSK-sesongen 2022 i navn og tall
Les mer om:

Demokratene skal diskutere forbud mot islam og fengsling av meningsmotstandere

Før Demokratenes landsmøte lørdag foreligger det forslag om forby islam, behandle meningsmotstandere som krigsfanger og endre navn til Norgesdemokratene.
Les mer om:

Nå skjer det: Barcelona klargjør bud på 400 millioner

Det dreier seg selvfølgelig om en av de største målgarantistene, Robert Lewandowski. Det er ikke lenger noen tvil om at Bundesligas største stjerne er ferdig hos Bayern München. Det eneste spørsmålet er når. Bayerns direktører har hele veien stått på at Lewandowski spiller ut kontrakten til neste sommer, men etter lørdagens siste Bundesliga-kamp kom uttalelsen fra 33-åringen som signaliserer noe annet. Da fortalte Big Lew at dette kunne være hans siste kamp for Bayern, noe som tyder på at han jobber for å tvinge gjennom en overgang.

McDonalds har solgt seg ut av Russland. Styres under annet navn.

Den nye eieren vil passe på at de ansatte får beholde jobben, men vil lede restaurantkjeden under nytt navn.
Les mer om:

Politiet frigir navn på motorsyklist som omkom på Voss

En 63 år gammel mann døde i en motorsykkelulykke på riksvei 13 ved Tunsbergtunnelen på Voss 17. mai. Politiet går nå ut med navnet på mannen.

Frigir navn etter dødsulykke på Voss

Det var Arvid Dalen, 63 år fra Sandefjord, som omkom i en motorsykkelulykke på Riksveg 13 ved Tunsbergtunellen på Voss 17. mai.

Liten tvil om at Kasper Schmeichel gjør seg klar for sommerens overgangsmarked

Da Leicesters ultralojale danske keeper ble fratatt muligheten til å spille sin 150. Premier League-kamp på rad, og Brendan Rodgers kom med en flytende forklaring på hvorfor han benyttet akkurat denne kampen til å gi Danny Ward sin første PL-kamp for sesongen, da var det noe som skurret. Skikkelig.

Fransk media: Tottenham har gitt spilleren som nesten matcher Mbappé tilbud

Martin Terrier. Bare navnet i seg selv gjør det verdt å hente spilleren til England. I tillegg til å ha et kult navn har 25-åringen med sin gnistrende gode sesong for Rennes, skutt seg inn på radaren hos Premier League-klubber. 21 scoringer på 36 Ligue 1-kamper. Med én kamp igjen av sesongen har scoringene til Terrrier bidratt sterkt til at Rennes kan kapre 4. plassen og Champions League-billett denne sesongen. Les: Dani Alves har overbevist Barcelona! Forrige sesong ble det 9 scoringer på 34 Ligue 1-kamper, denne sesongen har det løsnet skikkelig for venstrevingen.

Britiske myndigheter kan umulig godkjenne de nye Chelsea eierne

Etter at vi fikk tilgang til et lekket Chelsea-bud sendt inn av indianerstammer i forrige uke, utviklet vi naturlig nok en interesse for det svært omtalte salget. Vi har siden studert forslaget og forsøkt å forstå hvem som er de involverte partene, hva som er motivasjonen bak kjøpet. Funnene våre peker på noe helt annet enn alt vi har lest i media tidligere, og for å være helt ærlige, det hele er svært sjokkerende selv om vi foreløpig befinner oss bare på overflaten.

Forsikringsselskap: Skriv telefonnummer på barna på 17. mai

Tryg Forsikring oppfordrer foreldre til å skrive navn og mobilnummer med tusj på barna sine før 17. mai-feiringen i tilfelle de blir borte i folkemengden.

Karina (50) og Wanja (50) ville drive sammen: – Dette er babyen vår

Savnet etter å jobbe sammen ble så stort at venninne ble nødt til å gjenforenes. Nå har sentrumsbutikken byttet navn.
Les mer om:

Lundin foreslår navnebytte til Orrön Energy

Lundin Energy foreslår å bytte navn som en del av skiftet til fornybar energi, etter salget av olje- og gassvirksomheten…
Les mer om:

Her er klubbens nye navn – og hoved­sponsor er på plass

Scoret to mål – herjet i lokaloppgjør
Les mer om:

Linda og John ble overrasket over nyheten. Nå blir det festaften i deres navn

Konserten "Fyrlykter" blir dedikert til de to skredderne Linda og John på Fagernes.
Les mer om:

Video funnet etter 43 år: - Det var litt vemodig å se den igjen

Gitarfest på Litteraturhuset fredag med store navn som Jojje Wadenius og Vidar Busk. Men det var en gammel musikkvideo med Bjørn Kristiansen som tok mye av oppmerksomheten.
Les mer om:

Schalke 04 har definitivt snudd skuta

Smilene har kommet frem igjen på Veltins-Arena. – Etter noen særdeles dårlige år for Schalke 04, som endte med nedrykk til 2.Bundesliga spiller de igjen fotballkamper for å vinne. – Nå forberedes returen til Bundesliga. Schalke 04 annonserte fredag ​​at de har sikret Marvin Pieringer på en permanent avtale etter et sesonglangt lån fra Freiburg. – Spissen er ikke enda et kjent navn, men det 22 åringen har vist i år har fått flere til å følge med på hans utvikling, inkludert Bayern München som i en årrekke har hatt et sugerør direkte inn i spillerstallen til Schalke 04.
Les mer om:

Stratos gjenoppstår

Drøye året etter at Stratos måtte stenge gjenoppstår det ikoniske utestedet under nytt navn – og med kaffe- og cocktailbaren Fuglen på laget.
Les mer om:

Mest lest siste uke