Nyheter om Navn


Butikken går ut av kjeden: - Vi kan få det til vel så bra som frittstående(pluss)

Mekk på Brekstad går ut av Mekk-kjeden. Nå skal «gjør det selv»-butikken drive videre selvstendig, under nytt navn.
Les mer om:

Årets navn og ildsjel på TV i beste sendtetid

Odair Alonso (75) ble kåret til Årets navn og ildsjel 2019 i Nordre Aker av lokalavisas lesere. Tirsdag dukket han opp på NRK.
Les mer om:

Baker begynte å skrive Sørloths navn på et brød. Da skjedde det noe med salget.

Alexander Sørloth scorer mål på bestilling for Trabzonspor i tyrkisk superliga. Det har blant annet gitt utslag på brødsalget i et lokalt bakeri.
Les mer om:

Baker begynte å skrive Sørloths navn på et brød. Da skjedde det noe med salget.

Alexander Sørloth scorer mål på bestilling for Trabzonspor i tyrkisk superliga. Det har blant annet gitt utslag på brødsalget i et lokalt bakeri.
Les mer om:

Gigantisk slipp fra Roskilde Festival – programmet er komplett

Det bekrefter festivalen i en pressemelding i dag. Til sommeren arrangeres Roskilde Festival for 50. gang, og i dag er musikkprogrammet til jubileumsutgaven komplett. Hele 81 nye navn er lagt til plakaten, og blant de nye tilskuddene finner vi store navn som Kendrick Lamar, The Strokes, Haim, Big Thief og Charli XCX. LES OGSÅ: Stort intervju med Slipknot. Hovednavnene på årets utgave har det laveste aldersgjennomsnittet noensinne, noe programsjef Anders Wahrén forklarer slik i en kommentar: – Med årets musikkprogram gjør vi det vi alltid har gjort: ser fremover.
Les mer om:

– Et fantastisk år for norsk populærmusikk

I en fullsatt sal på Sentralen i Oslo ble Musikkforleggerprisen delt ut i går kveld, for sjette året på rad.

Machine Gun Kellys nye flørt har 24 millioner følgere på Instagram

Tidlig sommerflørt? Colson Baker alias Machine Gun Kelly har mange fans, men jenta han har blitt sett på byen med i det siste har langt flere følgere enn Cleveland-rapperen. Det ryktes nemlig at MGK har blitt sammen med ingen ringere enn Sommer Ray. Sommer hvem?  Sommer Ray er en uhyre populær Instagram-personlighet med 24,2 millioner følgere. Noen mill til, så havner hun på topplisten over de 100 mest fulgte menneskene i verden. (På bunnen av topp 100 finner vi navn som Michelle Obama, Dua Lipa og Adele.) 23-åringen fra Denver, Colorado er kjent for sine spreke bilder fra stranden og trenings

Norway Rock Festival-programmet er komplett

De to toppnavnene er amerikanske Extreme og Rival Sons (bildet), som ifølge Kvinesdal-festivalen «glir perfekt inn i Norway Rock-ånden» fra hver sin sjanger. Også Kvelertak, Ingenting, Luxus Leverpostei, Anthem og Clearwaters er klare for festivalkonsert 9. til 11. juli. LES OGSÅ: Tool annonserer stor turné. I alt skal 25 artister være i sving over tre dager og på to scener. Tidligere er navn som Bokassa, U.D.O., Lok, Spidergawd og Backstreet Girls offentliggjort. The post Norway Rock Festival-programmet er komplett appeared first on GAFFA.no.

– Vi vil se huset i vigør i alle årstider før vi bestemmer oss

Tor Otto Nilsen og gjengen på parkeringskontoret har fått mandat til å lande på et navn for parkeringshuset sør i sentrum.
Les mer om:

Røper babyens kjønn og navn

Fikk en datter.
Les mer om:

Næringslivsloggen 25. februar: Dette firmaet har skiftet navn

Vi bringer deg siste nytt fra distriktets næringsliv.
Les mer om:

«Mini» endret navnet på grunn av Jahn Teigen: – Jeg ble veldig fascinert

Mange hadde et sterkt forhold til Jahn Teigen. Tidligere fotballspiller Jahn Ivar «Mini» Jakobsen endret faktisk sitt eget navn for å ære den nå avdøde artisten.

Mini i sorg etter Jahn Teigens død: – Jeg forandret navn på grunn av ham. Han farget livet mitt.

RBK-ikonet minnes sitt første og siste møte med den folkekjære artisten.
Les mer om:

Mini i sorg etter Jahn Teigens død: – Jeg forandret navn på grunn av ham. Han farget livet mitt.

RBK-ikonet minnes sitt første og siste møte med den folkekjære artisten.
Les mer om:

De mest verdifulle fra 16 til 40 år

Det er vanvittige penger i fotball, drevet frem av ca 3,5 milliarder fans. Vi leser ofte om spillere som selges for millioner av kroner og i noen tilfelle milliarder. Lovende talenter som Ansu Fati, som bare er 17 år gammel er verdt 400 millioner og Cristinao Ronaldo som har vært på topp lenge har fortsatt meget høy verdi til tross for at karrièren nærmer seg slutten. Les: Star Wars: Rogue One «forløper» TV-serie begynner å filme snart Hver spiller har en pris – uansett hvilken alder de er.

Leger Uten Grenser krediterer samme sitat med ulike navn

Samme sitat blir brukt av flere personer i Leger Uten Grenser (MSF), viser en gjennomgang av organisasjonens informasjonsmateriell som Journalisten har gjort.
Les mer om:

Ved et vendepunkt i Tønsberg?

Så er det igjen klart for strandhugg på våre kanalbredder. Denne gangen er det strandstykket mellom DSB-bygget og Færder videregående skole som skal «utvikles» med prosjektene «Kanalparken» og «Færderkvartalet», begge innenfor utbyggers overordnede «Visjon fjordbyen» (jada, utbyggerne kan dette med hyggelige navn på sine prosjekter, det skal de ha).
Les mer om:

Manchester United ofrer Solskjær favoritt for gigantkjøp

En skikkelig ofring må gjøre vondt for at det i det hele tatt skal være ett offer. – Det som nå ligger på bordet kommer definitivt inn i den kategorien. Det å selge Anthony Martial sitter ekstremt langt inne for Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær, franskmannen har levert og levert denne sesongen i en periode hvor nettopp angrepsspillere har vært mangelvare. Les på Popidol: Harrison Ford 77 år og i fantastisk form På 30 kamper har det blitt 14 nettkjenninger.

Se listen her: Over 100 steder i Ullsfjord har fått samisk navn på kartet

Kartverket har nå vedtatt og innført rundt 100 samiske stedsnavn i Ullsfjord-området.
Les mer om:

730 x influencer-stjerneskuddet Jenny Huse: – Jeg vil ikke være et forbilde!

Jenny Huse er helt klart et friskt pust blant norske influencere og YouTubere! I starten av oktober postet Oslo-jenta sin første video på YouTube med tittelen «Jeg slo opp fordi jeg ikke fikk bruke sminke?». Videoen fikk stor respons, og siden har opplastningene hennes fått over en halv million visninger. Det siste halvåret har 18-åringen delt videoer om tabubelagte temaer som «sugar dating», plastisk kirurgi, fuckboys, haters og hvordan selge trusene sine. Jenny har også laget en egen video dedikert til «Feil gutter gjør i senga», som vekket mye oppmerksomhet. Redigeringen og filmingen er enk

Geir-Ove tar over sjefsjobben: – Kunne ikke si nei

Geir-Ove Kristensen fra Fauske og Steigen blir ny daglig leder for Slip1 AS i Helnessund i Steigen. Samtidig skifter bedriften navn til Moen Steigen.

Tuva (14) har forsøkt å henge på storesøstrene hele livet. I dag gjorde hun en kjempeprestasjon

Tuva Mathea Gulbrandsen er yngst i en skikkelig ski-søsterflokk. Og kanskje et navn å se opp for i fremtiden.
Les mer om:

Syv klubber skandaleagent Mino Raiola har gjort fly forbanna

Nå sist stappet Mino Raiola minst 100 millioner kroner rett i foret i forbindelse med overgangen til det norske fenomenet Erling Braut Haaland til Borussia Dortmund. Agenten benytter seg av alle midler for å tjene penger og har ofte en agenda som går ut på å berike seg selv på bekostning av karrièrene til spillerne han representerer. På veien til rikdom tråkker han på klubber, sprer usanne historier i media og fyrer opp under egoet til unge gutter som ender opp som primadonnaer.