Nyheter om Navn


Tammy Abraham nekter å benkes av Haaland

Den observante leser av Sporten.com tenker sikkert, men de to spiller ikke på samme lag! – Hvordan kan Tammy Abraham som spiller for Chelsea benkes av Erling Braut Haaland som spiller i et helt annet land og lag.

NFF aksepterer bot fra Datatilsynet

Norges Fotballforbund aksepterer et forelegg på 50.000 kroner fra Datatilsynet for å ha brutt loven i konflikten med tidligere toppdommer Svein-Erik Edvartsen. Det bekrefter forbundet på sine nettsider onsdag. Forbundet skal ha handlet i strid med personvernloven da Svein-Erik Edvartsens IP-adresser ble lagret og sammenstilt med eposter forbundet mente den tidligere toppdommeren hadde sendt under falskt navn. «Varslets grunnlag er at tilsynet vurderer det slik at forbundet i 2017 foretok ulovlig lagring og sammenstilling av noen IP-adresser i forbundets elektroniske bestillingssystem», står de

Nå slår de to storselskapene seg sammen og bytter navn: – Har vært et mål lenge

Styrene i SpareBank 1 BV og SpareBank 1 Telemark har nå vedtatt en fusjonsplan for sammenslåing.
Les mer om:

– Vi har fått med store navn, hadde vi ikke hatt et bra program hadde de ikke giddet

SKIEN: Næringslivsleder Anita Krohn Traaseth, utviklingsminister Dag-Inge Ulstein, programvert Mona B. Riise og Rådebanks Odin Waage er bare noen av dem som tar del i årets ibsenkonferanse Ibsen Talks. – Vi prøver noe helt nytt i år, sier arrangøren.

Språkdirektør mener området allerede har navn

Tap av lukte- og smakssans hos koronapasienter fortsatt et mysterium
Les mer om:

Nå slår de to storselskapene seg sammen og bytter navn: – Har vært et mål lenge

Styrene i SpareBank 1 BV og SpareBank 1 Telemark har nå vedtatt en fusjonsplan for sammenslåing.
Les mer om:

Godkjent: Liverpool by får sin nye superstadion

Det er ikke mange byer som kan skryte av et fotballurgammelt rituale, som siden 1894, bare en tre hundre år etter William Shakespeares fysiske tilstedeværelse på denne jorden, har rørt frem hele følelsesspekteret hos innbyggerne. Liverpool har sitt Merseyside-derby. Nå skal byen ruste seg til å få de blå helt opp i toppen av Premier league – og Europa. Til det trengs det en ny og større festning. Les: Må være tidenes største bløff hos Barcelona Vi må innrømme at vi får helt hetta når det klubbene vokser ut av festningene sine med navn som White Hart Lane og Goodison Park.

I 2020 hadde en tur med et spesielt navn flest treff på ut.no. Det ga ham en idé

Ronaldo brukte hodet og gikk forbi Lukaku
Les mer om:

Frigir navn på savnet mann på Norefjell

Politiet avsluttet lørdag det aktive søket etter en mann i 50-årene på Norefjell. Den savnedes familie har mandag besluttet å frigi navnet på mannen som antas å være omkommet.
Les mer om:

Har vært på Mount Everest – nå skal Une (44) hjelpe en ny elitesatsing til himmels: – Jeg har i alle fall lært at man ikke skal gi seg

Eliteserielaget til i Rælingen håndballklubb er et årsmøtevedtak unna å bli historie. De bytter navn og flytter til Lillestrøm. Med seg i det nye styret er en rekke folk som har vært på toppen, på mange forskjellige måter.
Les mer om:

Vil ikke være på feil side av Marcel Sabitzer effektive skuddfot igjen

Marcel Sabitzer har for lenge siden skapt et navn for seg selv i Bundesliga, han har en meget effektiv foran mål noe han bevist tidligere i dag ved å sette inn det første av tre for RB Leipzig mot Hertha Berlin. – Det var et skikkelig drømmetreff som du kan se lenger ned i artikkelen. (Alexander Sørloth ble for øvrig satt innpå i det 83 minutt uten å score) Den 26 år gamle midtbanespilleren har «plaget» Tottenham ved å score flere mål mot dem i Champions League sist sesong.

Avslører endelig tvillingenes navn

Ble mamma for første gang i fjor.
Les mer om:

Dette sier teatersjefen og museumsdirektøren om forslag til navn

Karianne ble fortalt at hun var «for stygg til å være modell». Nå er hun deltaker i Miss Norway
Les mer om:

En ny uke, en ny hyperbil

Elation Freedom – egentlig et ganske utrolig navn – heter en ny bildrøm. Du kan med en gang forsikre deg om at det obligatoriske er på plass: 1903 hk.
Les mer om:

Russland blir ROC under OL

Retningslinjene for russisk deltakelse i OL i Tokyo og i Beijing er nå oversendt de internasjonale særforbundene. Retningslinjene er: * Russiske deltakere skal representere landet OL-komité, som identifiseres ved forkortelsen ROC. * I stedet for flagget skal man bruke Russlands OL-komités emblem. Under seremonier skal det heises et flagg bestående av dette emblemet mot hvit bakgrunn. * Russlands OL-komité skal foreslå et musikkstykke som skal spilles under seremonier.
Les mer om:

Anne Margrethe Hausken Nordberg ute av «Mesternes mester» : – Trengte en ekstra heiagjeng

Anne Margrethe Hausken Nordberg (45) hadde skrevet fire navn i hånden da hun startet i semifinalen på «Mesternes mester» fredag. De var navnene til hennes nærmeste som hun ikke hadde sett på nesten tre uker.
Les mer om:

Vil hente Pogba erstatter fra Real Madrid uansett hva som skjer

Man skulle tro noen uker med godt spill og uttalelser om gjensidig respekt ville dempe ryktene om fremtiden til Paul Pogba i Manchester United. – Før jul, mens det fortsatt var helt klart for alle, inkludert sjefene på Old Trafford at de ville miste sin franske superstjerne enten til Real Madrid eller Juventus ble arbeidet med å finne en erstatter intensivert. En som seilte opp som en aktuell erstatter var Federico Valverde, eller Federico «Fede» Santiago Valverde Dipetta som er hans fulle navn.

Restaurant solgt for andre gang på sju måneder

Sju måneder etter forrige eierskifte er restauranten solgt igjen. Etter en ansiktsløftning vil den gjenoppstå med nytt navn.
Les mer om:

Brann kjøper lynrask svenske: - Vi falt for han karen her

Moonga Simba har vært et hett navn i Sverige. Nå blir han Brann-spiller.
Les mer om:

Terje Marcussen om sin etterfølger: – Jeg har spilt inn konkrete navn

Bettina Alstadsæther kjemper for unik OL–mulighet
Les mer om:

Terje Marcussen om sin etterfølger: – Jeg har spilt inn konkrete navn

Terje Marcussen har konkrete forslag til ny daglig leder i Vipers. Selv har han nå bestemt seg for når hans siste arbeidsdag er i klubben.
Les mer om:

Inspirasjoner: Lilja velger Bugge Wesseltoft

Oddrun Lilja Jonsdottír lanserte i fjor høst debutplaten til bandet Lilja, og når vi spør henne om hennes viktigste norske inspirasjonskilde er det ett navn som ruver over alle andre: Bugge Wesseltoft. Innlegget Inspirasjoner: Lilja velger Bugge Wesseltoft dukket først opp på ballade.no.
Les mer om:

Plutselig sa kroppen stopp for Laila (42): – Det var summen av mange ting, ikke bare jobben

Nå blir hun en del av Soulwork floating & yoga, som re-åpner med ny satsning og nytt navn.
Les mer om:

Oppga ikke navn på ensemble-medlemmer, fikk avslag

Olav Thon Eiendomsselskap ga 1,7 prosent leierabatt i fjor