Nyheter om Navn


Omg og Ocean Club konkurs

Styret i de to selskapene som driver skjenkestedene med samme navn har vært i skifteretten og begjært selskapene konkurs.
Les mer om:

Ekteparet som bragte St. Croix til vår by

I en dramatisk epoke av vår historie oppstår den fascinerende historien om et eksotisk navn som har blitt hjemmekjært i Fredrikstad. Erling Omvik forteller, og tar sammen med forfatter Else Skranefjell deltaljene på Litteraturhuset tirsdag.
Les mer om:

David Beckham vil bruke milliarder på å bygge en storklubb

David Beckham er en av verdens mest kjente personer og slikt blir det penger av, veldig mye penger. David og kona Victoria Beckham skal være gode for ca 4 milliarder kroner ifølge Forbes. David Beckham har fortsatt sponsoravtaler med firmaer som  inkludert Haig Club whisky, H & M og Adidas, noe som gjør ham til en av verdens høyest betalte pensjonerte idrettsutøvere.

G-sport skifter navn

Mandag 1. oktober blir G-sport-butikken i Fauske sentrum Sportshuset Outlet Fauske.
Les mer om:

Manchester United må kjappe seg for å sikre Mourinho-erstatter

Vi forskutter ikke en snarlig Mourinho-erstatter, men Ed Woodward og Manchester United må jobbe med flere hester samtidig. Hvis det blir et exit for portugiseren, skjer det sannynligvis raskt. Da må ledige kandidater allerede være bearbeidet. Zinedine Zidane står i en litt befriende stilling som manageren som har oppnådd utrolig resultater for Real Madrid, gav seg på topp og har nå signalisert at han vil inn i sirkuset igjen. Dette gir franskmannen en unik mulighet til å sitte på gjerdet og se hva de potensielle arbeidsgiverne hoster opp av tilbud.

- Meghan og Harrys hemmelige dekknavn avslørt

I likhet med vårt eget kongehus har hertuginne Meghan og prins Harry brukt hemmelige navn.
Les mer om:

Har fått inn store navn til helt nytt opplegg(pluss)

Anna Margrete Aune og Greta Lund Nilsen har fått med seg resten av eldrerådet i Ørland kommune til et helt nytt opplegg på Eldres dag 1. oktober. Trondheimssolistene og Audun Myskja inntar scenen sammen med lokale krefter.
Les mer om:

Disse gatene får nye navn i Stavanger

Kommunesammenslåingen gjør at 12 gater i Stavanger må skifte navn. Man kan ikke ha to like gatenavn i samme kommune, ikke minst på grunn av faren for misforståelser når nødetatene rykker ut.
Les mer om:

Ukens anbefalinger

Vi nærmer oss 100 navn på listen over tidenes beste høstsanger, og stavangerbandet Skranglefantane bidrar med en fersk låt.
Les mer om:

«Does anyone know much about Sander Berge??»

Fiorentina, Sevilla og Tottenham. Dette er klubber som ramses opp når det snakkes om interesse for en norsk 20-åring fra Asker. Men lite får Sander Berge til å gå bort fra planen.  Berge ble i Genk på tross av strømmen av henvendelser fra større klubber. For oss i hjemlandet er det litt ekstra kult når utenlandsk presse begynner å interessere seg for nordmannen. Does anyone know much about Sander Berge??

90 solgte billetter før festivalstart: – Vi hadde håpet på flere

Til tross for både internasjonale navn og lokale talenter på programmet, har festivalen Musikk i sentrum så langt solgt kun 90 billetter.
Les mer om:

Tidligere rådmann etter henleggelse: - Jeg har blitt dømt uten rettergang

Tidligere rådmann Margrethe Hagerupsen føler seg renvasket etter statsadvokatens henleggelse av helsekjøpsaken i Lenvik. Men sitt gode navn og rykte anser hun som tapt.
Les mer om:

Dødsfallene i Elverum: Politiet frigir navn

Politiet har fått den foreløpige obduksjonsrapporten.
Les mer om:

Fotball spilleautomater

Om du noengang i det hele tatt har tatt en titt på et nettbasert kasino, og hva de tilbyr av spill vil du veldig raskt se at de som regel tilbyr spillerne sine store antall av forskjellige spilleautomater. Spilleautomatene du finner er som regel veldig like på mange måter, men også like forskjellige som natt og dag.

Klart for nytt musikkarrangement på Fauske: – Vi satser på årlig suksess

Det er klart for ei helg i countryens navn på Fauske hotell, og hotellet skal dekoreres i ekte cowboystil.
Les mer om:

Rauerfjorden skal vernes: Formannskapet ønsker navneskifte til Ytre Hvaler og Fredrikstad nasjonalpark

Maya Nielsen i Visit Fredrikstad og Hvaler sier det er et kvalitetstegn å ha nasjonalpark. Nå skal verneområdet utvides og inkludere Rauerfjorden. Rådmannen foreslår nytt navn: Ytre Hvaler og Fredrikstad nasjonalpark.

– Var det da jeg var gutt, mamma?(pluss)

For snart fem år siden trodde Line V. Roksøy at hun fødte en gutt. Tre år gammel skiftet barnet navn – fordi hun var jente.
Les mer om:

Direktørjakten på UNN: - Har vært i kontakt med flere aktuelle kandidater

– Vi har navn på lista som absolutt er ønsket i jobben.
Les mer om:

Nå har trappa endelig fått navn

Det skulle ta litt lenger tid enn vi hadde sett for oss, men torsdag kveld landet bydelsutvalget omsider på et navn til den nye trappa mellom Akerselva og Maridalsveien. Her kan du se hvem som vinner IMAX-billetter!
Les mer om:

Skjerp dere, Ikea

Ikeas gode navn og rykte som attraktiv arbeidsplass og ansvarlig arbeidsgiver har fått seg en ordentlig smekk.
Les mer om:

Johan Morten utelukker ikke aksjoner mot bomringen - men først planlegger han valgsuksess i Tønsberg

Bommotstandere har ikke hatt egen gruppe i Tønsberg bystyre siden 2011. Nå kan bommotstanderne gjøre politisk comeback. Johan Morten Nome fra Eik jobber for å få samlet navn til en ny bomliste til neste års kommunevalg. Noen protestaksjon nå kan han ikke love.
Les mer om:

Ny 7-seter hos Mercedes

Husker du den gamle M-klassen til Mercedes, (ofte kalt ML, fordi BMW hadde beskyttet «M-en»)? Den byttet navn til GLE i anledning en facelift, men var i grunn samme modell. Men her kommer den første flunkende nye GLE.
Les mer om:

- Knud Knudsen til min døende dag!

- Rundt navneforslag har det en tendens til å bli temperatur, sa rådmann Jarle Bjørn Hanken da han orienterte formannskapet om prosessen med å finn navn til den nye skolen og idrettsanlegget ved Mjåvann. Og tempen steg ganske riktig en smule i møtelokalet.
Les mer om: