Nyheter om Navn


Se oversikt: Her er de mest populære navnene i ditt fylke

Sjekk hvilke navn flest velger i ditt fylke.
Les mer om:

Se oversikt: Her er de mest populære navnene i ditt fylke

Sjekk hvilke navn flest velger der du bor.
Les mer om:

- Har funnet nye arter i Saltstraumen

Forskere har funnet arter de ikke kan sette navn på.
Les mer om:

Dette er historien bak Kardashian-barnas navn

De verdenskjente realitystjernene er kjent for å gi barna sine navn litt utenom det vanlige.
Les mer om:

Se hvem som er på helgens festival i Bodø

Festivalen ble sparket i gang fredag kveld. Coverbandfestivalen har byttet navn til Laiv 2019. Nå har de flyttet fra havna ved Radisson Blu til nedre torg. Se hvem som er på festivalen.
Les mer om:

Drake og Netflix feirer TOP BOY-premieren med freestyle

I dag slapp Netflix sesong 3 av britiske TOP BOY, co-produsert av Drake. Kanadieren, som først ble kjent som karakteren Jimmy i syv sesonger av Degrassi: The Next Generation, var rask til å co-signere den kritikerroste, gateorienterte serien som startet i fiktive Summerhouse i Hackney i East London. Men seertallene var ikke bra nok for Channel 4, som brått kansellerte showet i 2014 etter to sesonger. Det likte ikke Drake, som teamet opp med LeBron James’ manager Maverick Carter og serieskaperen Ronan Bennett og fikk laget sesong 3 med Netflix. OVO Sound slipper TOP BOY-soundtracket, med blant
Les mer om:

«Skam»-stjerna bytter navn

Skuespilleren avslører hvorfor hun endrer navn.
Les mer om:

FIFA 20 har flere norske artister ⚽

Det er alltid stas når et av klodens mest populære spill går for norsk musikk. Soundtracket til FIFA 20 skal slippes i dag (fredag 13.

Utvider i Bodø

Nye navn inn i banken.
Les mer om:

Fansen vil se Rihanna som ikonisk rollefigur i nye Batman

Mjau? Det ble huskestue da Robert Pattinson bekreftet at han trer inn i rollen som Gothams frelser i Matt Reeves’ The Batman. Noen (de fleste) synes valget var riv, ruskende galt. Roberts svar til haters via Variety: – Det er mye artigere når man er en underdog. Ingen forventer noe av deg. Ifølge Paper fokuseres det nå på å fylle en annen rå rolle i filmen.

Det norske helseteknologiselskapet Health Tech skifter navn

Blir TouchPoint Medical.
Les mer om:

NYTT OM NAVN: Ny kommersiell leder i langrenn

– Nå får jeg en unik sjanse til å spisse arbeidet inn mot langrenn.
Les mer om:

Nysnø kan bli nødt til å skifte navn

Klimainvesteringsfondet Nysnø står i fare for å måtte skifte navn bare halvannet år etter oppstarten, skriver E24.
Les mer om:

– Vi ble offer i en aksjon(pluss)

– Fremskrittspartiet i Rauma ble offer i en aksjon styrt fra Facebook-sida. Vi hadde ingen mulighet å starte noen motaksjon ved å stryke Reidar Brudes navn fra listene, sier førstekandidat Ronny Antonsen til Romsdals Budstikke.

«Between Two Ferns» blir spillefilm

Det har gått over et tiår siden den første episoden av «Between Two Ferns» med Michael Cera som gjest ble vist på humor-nettstedet Funny or Die. Siden den gang har Zach Galifianakis hatt besøk av rundt 50 gjester fordelt på 22 episoder. Gjestene har blitt plukket fra øverste hylle.

Stephen Kings filmer rangert fra dårligst til best

Stephen King debuterte med sin første roman i 1974 og har i etterkant – absurd nok – klart å holde seg som en av klodens mest populære forfattere. Filmatiseringene av bøkene hans nyter også kontinuerlig oppsving. Bare se på den globale kioskvelteren It. Og mer skal det bli. Den kliss nye romanen The Institute, som 71-åringen slapp på tirsdag, har allerede blitt kjøpt opp av Hollywood. Stephen King og Bill Skarsgård (Warner Bros.) (I dag ble det annonsert at David E.

To kjøpesentre i Telemark bytter navn - nå kommer de nye skiltene på plass

BAMBLE: 19. september markeres navneskifte for Amfi Brotorvet. Senteret går nå inn i Alti-kjeden.
Les mer om:

Hadde Asle hatt et annet etternavn, hadde han fått plass i bystyret

– Helt likt, feil navn, konstaterer Asle Skjærstad. Han røyk rett og slett på at første bokstav i etternavnet hans kommer ganske sent i alfabetet.
Les mer om:

Åpner opp om nettmobbing og selvmordsforsøk

Det nærmeste vi har Spice Girls i 2019? Popgruppen Little Mix ble satt sammen i den britiske utgaven av talentkonkurransen X Factor i 2011. De stakk av med seieren i programmet og har, i motsetning til de fleste andre X Factor-vinnere, holdt koken siden. (Husker du Ben Haenow, Matt Cardle og Melanie Amaro?

11 fakta om iPhone 11

Tirsdag kveld kunngjorde Apple som ventet iPhone 11. Telefonen kommer i tre modeller og slippes i salg 20. september. Pressemeldingen som 730.no fikk fra Apple er lang og sensasjonell. Vi har luket ut noen høydepunkter. Trenger du iPhone 11? Døm selv. iPhone 11 Pro (Apple) Her er 11 fakta om iPhone 11: 1. Det Apple skryter mest av er et dobbelt kamerasystem – ultravidvinkel- og vidvinkelkamera – med nattmodus. 2. Ultravidvinkelen gjør det mulig å få med fire ganger så mye av motivet. 3.

16 av 31 navn er klare i Nannestad

16 folkevalgte er allerede sikret plass i Nannestad kommunestyre 2019-23.
Les mer om:

Pågrepet med narkotika på Tromsø lufthavn – hevder han kom for å selge tørrfisk

Hevder å ha norske forretningsforbindelser, men nekter å oppgi navn på dem.
Les mer om:

Kommune vil endre 184 år gammelt navn, men Kartverket nekter

Innbyggerne i bygda har kalt fjellet «Tjernfjell» i alle år. Men Kartverket mener det beror på en misforståelse og at ordet «tjern» ikke finnes på nordlandsk.
Les mer om:

Chrissy Teigen kaller Donald Trump en «pussy ass bitch»

Skudd avfyrt! De som krangler med Chrissy Teigen på Twitter kommer sjeldent godt ut av det. Det var kanskje derfor Donald Trump droppet å tagge henne i tweeten? Den halvt norske modellen og kokebok-forfatteren blir omtalt, men i motsetning til ektemannen John Legend blir hun altså verken tagget eller nevnt ved navn. Hva er saken? Donald Trump mener han fortjener mer skryt for arbeidet sitt med en ny fengselsreform – og at de som skryter av den nå, burde hjulpet til for lenge siden. 73-åringen synes også det er leit at idrettsprofiler får skryt for sitt bidrag, og sier at Barack Obama aldri kun