Nyheter om Nav


Går av som fylkesdirektør i Nav

Les mer om:

Økning i arbeidsledigheten fra desember til januar. Men i Valdres er tilstanden ganske stabil. Også økning i legemeldt sykefravær

Statistikken fra NAV per 12. januar viste at til sammen 228 personer var registrert som helt uten arbeid i de seks valdreskommunene. Øystre Slidre skiller seg ut i positiv retning, med en nedgang fra 58 til 45 arbeidsledige.

Tok over tre år for Valdreskvinne å få saken sin opp for retten. NAV ser alvorlig ser alvorlig på at lang ventetid kan medføre brudd på menneskerettighetene

Valdreskvinnen ble tatt i bedrageri mot NAV høsten 2017. Da saken endelig kom opp for Valdres Tingrett i januar påpekte retten at det hadde gått ulovlig lang tid. NAV ser alvorlig på forholdet, og sier til avisa Valdres at de allerede er i gang med å se på prosessen for å redusere saksbehandlingstiden i slike saker.
Les mer om:

Nav-lederen etter feilene: – Jeg ser svært alvorlig på dette

Nav-leder Lise Mette Paulsen ser svært alvorlig på at ansatte Nav Fredrikstad ikke har hatt nødvendig kunnskap i sosialsaker de behandler. – Vi har iverksatt omfattende tiltak som vil bli tett fulgt opp.

Krever flere svar fra Nav Fredrikstad etter feil med sosialhjelp

Nav Fredrikstad leverte en plan for hvordan de skal rette opp feil i behandlingen av sosialhjelpssaker. Planen var ikke god nok, og nå avkreves det flere svar fra Statsforvalteren.
Les mer om:

Nav utbetalte 38,3 milliarder kroner i ytelser i forbindelse med koronakrisen i fjor

Han ville få fart på bygda si, men kravet om en dyr sykkelvei stikker kjepper i hjulene
Les mer om:

Svak økning i antall arbeidssøkere

Tirsdag er det registrert 193.800 helt ledige, delvis ledige og arbeidssøkere på tiltak hos Nav. Det er 500 flere enn for en måned siden.
Les mer om:

Svindlet Nav for 161.000 kroner – slipper fengsel på grunn av sommel(pluss)

Dømt i Romsdal tingrett etter å ha fylt ut meldekort til Nav helt feil – gjentatte ganger.
Les mer om:

Tidligere idrettsprofil tiltalt for grovt bedrageri og vold

En tidligere idrettsutøver som har vært en profil på landslagsnivå i sin idrett, er tiltalt for vold, oppbevaring av narkotika og et grovt bedrageri mot NAV.
Les mer om:

Svak økning i antall arbeidssøkere

Tirsdag er det registrert 193.800 helt ledige, delvis ledige og arbeidssøkere på tiltak hos Nav. Det er 500 flere enn for en måned siden.
Les mer om:

Svak økning i antall arbeidssøkere

Tirsdag er det registrert 193.800 helt ledige, delvis ledige og arbeidssøkere på tiltak hos Nav. Det er 500 flere enn for en måned siden.
Les mer om:

«Kjære Nav», skrev mannen, som var fri for penger. Søknaden ble avvist på grunn av tittelen

Det er ikke alle som finner riktig søknadsskjema til Nav. Det betyr ikke at uformelle brev ikke skal behandles som en søknad, slår Sivilombudsmannen fast.
Les mer om:

Peppersprayet Nav-ansatt i Harstad, må i fengsel

Harstadmannen i 20-årene som gikk på en smell i lokalene ved Nav Harstad i februar i fjor er dømt til 60 dagers ubetinget fengsel.
Les mer om:

Se søkerlista: Disse vil bli bydelens nye sjef

Av søkerne er det blant andre en hotellvert, en leder for NAV, to daglige ledere og flere avdelingsledere i tillegg til noen som kjenner bydelen godt fra før.
Les mer om:

Dømt for trygdebedrageri for andre gang

En harstadmann i 50-årene falt i 2018 for fristelsen til å motta både lønn fra arbeidsgiver og dagpenger fra Nav.
Les mer om:

Tønsberg-mann risikerer lang fengselsstraff, tiltalt for svindel og økonomisk utroskap

Ifølge statsadvokaten skal Tønsberg-mannen Vidar Marius Jensen ha svindlet Husbanken for 1,9 millioner kroner, tappet egne selskap for store summer – og forsøkt å svindle Nav for drøyt 244.000 kroner med en falsk sykmelding.
Les mer om:

Mange langtidspermitterte i våre bydeler: – Det er dessverre ikke gitt at du kommer tilbake til jobben din

Nesten 2000 personer var permittert i bydelene Nordstrand, Østensjø og Søndre Nordstrand ved utgangen av desember. – Det viktige er å ikke vente til dette går over, men ta grep selv, råder NAV.
Les mer om:

Kastet stein og knuste vinduer på Nav(pluss)

Politiet har pågrepet en mann i 20-åra som kastet stein og knuste flere vinduer på Nav-kontoret i Moldetrappa.
Les mer om:

Lokal Facebook-side skal få permitterte og arbeidsledige raskere tilbake i jobb

Et bredt samarbeid mellom Stavanger kommune, Rogaland fylkeskommune, Nav, LO og Næringsforeningen i Stavanger-regionen er i ferd med å etablere en felles prosjekt for å synliggjøre utdanningsmuligheter og arbeidsplasser for folk uten arbeid.

Nav i Bodø har en viktig rolle etter skredet - har vært på jobb siden fredag for å bistå

NAV-ansatte i Bodø har vært på jobb siden 1. nyttårsdag for å bistå dem som er berørt av kvikkleireskredet i Gjerdrum.

Nav opprettet nødtelefon for rasofrene – beredskapsteam på 20 skal gi hjelp

NAV har opprettet en egen nødtelefon for ofrene etter skredulykken i Gjerdrum. Ansatte ble bedt om å komme seg på jobb i nyttårshelgen.
Les mer om:

Undergraver rettssystemet

– At NAV ikke tar hensyn til dom og rettsforlik når bidrag fastsettes, undergraver rettssystemet, mener advokat Line Evensen. Konsekvensene økonomisk blir for noen svært alvorlig.
Les mer om:

– I år blir det en sånn jul som jeg har vokst opp med(pluss)

Julen anno 2020 betyr for Senja-artisten Maria Haukås Mittet at Husøylaksen uteblir, avlyste julekonserter og penger fra Nav – men også mer tid med familien og den kanskje roligste juletiden siden barndommen.
Les mer om:

NAV-praksis: - Svært alvorlig

Barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad ber juridiske eksperter sjekke om NAV opererer i strid med loven. Jusprofessorer mener svarer bør komme innen rimelig kort tid.

Denne bransjen sliter mest

SKIEN: Nav melder om en liten nedgang i antall arbeidsledige i fylket. 7755 personer er helt arbeidsledige. Det er flest ledige innenfor reiseliv og transport.
Les mer om: