Nyheter om Naustdal


Lagoppstillingene er klar slik starter Strømmen IF – Grorud IL

Strømmen (Sporten) Strømmen IF tar i mot høytflyvende Grorud IL i runde syv av årets OBOS-ligaen hjemme på Strømmen Stadion.Strømmen og Grorud har hatt seks dagers kamppause etter et tettpakket kampprogram i starten av sesongen, men nå er det tilbake til kamp mandag-fredag-mandag igjen. Grorud lå under til pause mot Ull/Kisa i forrige runde, men snudde kampen i andre omgang og vant 3-1 til fulltid. Oscar Aga scoret på straffe tidlig i andre omgang, mens høyreback Leo Cornic banket inn 2-1-scoringen etter 77 minutter spilt.

Scoret sitt første A-lagsmål og tok helt av: – Var en blanding av glede og sjokk

(Strømmen – Sandnes Ulf 4-0). Torje Naustdal hadde ikke scoret på fem år. Men da 20-åringen plutselig traff blink spørs det om ikke feiringen blir husket mer enn selve målet.

Over 40 prosent økning i antall konsultasjoner på legevakta: Styrker bemanninga betydelig foran helga

Sist helg oppsøkte 215 personer Valdres legevakt, mot 150 tilsvarende helg i fjor. Dette gjør at daglig leder Toril Naustdal må ha fire leger og seks sykepleiere på jobb kommende helg.
Les mer om:

Fortsatt ingen i korona-karantene i Valdres

Virksomhetsleder Toril Naustdal ved VLMS sier torsdag middag at det fortsatt ikke er kommet inn melding fra noen av de seks kommunene i Valdres om at noen er satt i karantene.
Les mer om:

Veg-møte med høg temperatur

I sist veke møttest kommuneadministrasjonen og fastbuande og hytteigarar på Hylsstronda for etablering av veglag til Tangen. 22 personar, som hadde meldt si interesse i førekant, møtte.

Tross hålkeføre har de mindre å gjøre enn vanlig: – Opplever at folk tar forholdsregler

Tross lengre tids hålkeføre har ikke Valdres legevakt hatt noen økning i antall konsultasjoner. Det forteller virksomhetsleder ved VLMS, Toril Naustdal.
Les mer om:

Treng fleire sjåførar – Roald (74) held hjula i gang

NAUSTDAL (NRK): Noreg treng 1000 fleire bussjåførar kvart år. I Naustdal skulle Roald Herstad (74) for lengst ha vore pensjonist, men han køyrer framleis buss. Det er redninga for busselskapet.
Les mer om:

Treng fleire sjåførar – Roald (74) held hjula i gang

Noreg treng 1000 fleire bussjåførar kvart år. I Naustdal skulle Roald Herstad (74) for lengst ha vore pensjonist, men han køyrer framleis buss. Det er redninga for busselskapet.
Les mer om:

Henter talent i Florø

Torje Naustdal har i dag signert en 2-årig avtale med Strømmen IF Naustdal kommer til oss etter å ha spilt for Florø Fotball i hele sitt liv. Etter to treningsopphold på senhøsten ble det klart at dette var en avtale som begge parter ønsket å få til. Torje pakket flyttekofferten på nyåret, og har vært med i treningsgruppen siden oppstarten 6. januar. Hans ungdommelige optimisme har blitt lagt merke til av de litt mer rutinerte lagkameratene, som smiler når de omtaler energibunten fra Florø. Med avtalen på plass, kan navneskiltet med drakt nr 6 henges på plass.

Tok «lappen» onsdag – fant veien til Strømmen fredag

Fortiden med yngre landskamper og en tidlig debut i 1. divisjon ga Torje Naustdal (19) en god start på karrieren. Med godkjent førerprøve i boks onsdag og Strømmen-kontrakt fredag, har ikke akkurat starten på 2020 blitt dårligere.

Høyr korleis det gjekk med Naustdal i Klassequizen

Det skal undersøkes om forsinkelser har ført til medisinske konsekvenser for pasienter. I ett av tilfellene som skal gjennomgås døde pasienten.
Les mer om:

Flogging Molly bekreftet til norsk festival

Malakoff i Nordfjordeid har allerede sikret navn som Dagny, The Hives, Astrid S, The HU og Nothing But Thieves på plakaten for 2020. I dag føyes nok et etterspurt navn til programmet. Flogging Molly skal stå for festen på Malakoff med sin keltisk-inspirerte punk. En god blanding av The Dubliners og Bad Religion, med andre ord. LES OGSÅ: Behemoth og Twisted Sister bekrefter AC/DC-comeback. – Vi har prøvd å få Flogging Molly til festivalen i mange år. Har du ikke sett Flogging Molly i aksjon på scenen, så har du en fantastisk konsertopplevelse i vente.

Metalbandet som ble en YouTube-sensasjon er klar for norsk festival

Det mongolske bandet, som blander sammen metal, tradisjonell folkemusikk og strupesang, har fått mye oppmerksomhet det siste året. GAFFA-skribent Henrik E. Lesjø trakk blant annet bandets opptreden på Tons of Rock i Oslo denne sommeren frem som et av festivalens største høydepunkt. Onsdag formiddag bekrefter festivalen Malakoff i Nordfjordeid at bandet blir å se på en av deres scener neste sommer. LES OGSÅ: Store nyheter fra Kvelertak. – Malakoff er særdeles stolte over å presentere et så unikt band som The HU for vårt festivalpublikum.

Kan få nesten 20 gonger meir for å selje rett til kunden

FØRDE/NAUSTDAL (NRK): – Vi har heller ikkje svinn, seier sambuarparet Isabelle Ullenes Hagen og Leif Arne Helle.

Trygve Slagsvold Vedum besøkte VLMS: – Et prakteksempel på hva som kan komme ut av et godt kommunesamarbeid

Tirsdag besøkte Senterpartiets leder og partiets ordførerkandidater i fem av valdreskommunene det lokalmedisinske senteret, hvor de ble vist rundt av virksomhetsleder Toril Naustdal og overlege Per Einar Jahr.

No kan det bli slutt på at Bjarte reddar tørste førdianarar

FØRDE/NAUSTDAL (NRK): Fire kommunar blir til ein. Kva skjer då med ølsalet? Det bryggar til øl-strid i den nye storkommunen Sunnfjord.

– Eg pleier å halde armane framfor magen

NAUSTDAL (NRK): Fleire unge gruar seg til å kaste kleda i det varme sommarvêret. – Eg føler alle ser på meg og tenkjer «ho har ikkje kropp til å vere på stranda».
Les mer om:

Følg direkte: Rosenborg møter Brann i Bergen

Han har reist til alle land to gonger og har akkurat skrive bok om dei 20 minst besøkte landa. Nyleg fekk Gunnar Garfors frå Naustdal mykje kritikk for ein kronikk han skreiv om at det er inga skam å fly.

Kjenner ikkje på «flyskam»

Han har reist til alle land to gonger og har akkurat skrive bok om dei 20 minst besøkte landa. Nyleg fekk Gunnar Garfors frå Naustdal mykje kritikk for ein kronikk han skreiv om at det er inga skam å fly.
Les mer om:

Fallulukke synte seg å vere illebefinnande

Politi og naudetatar rykte tysdag kveld ut til Naustdal etter melding om at ein mann hadde falle ned i ein silo.
Les mer om:

Mann fall ned i silo i Naustdal

Ein mann i 70-åra har falle ned ein silo i Naustdal.
Les mer om:

NRK beklagar omtale av dødsfall i Naustdal

NRK beklagar omtale av ei traktorulukke i Naustdal den 14. oktober 2018.
Les mer om:

Hjartego har to hjarte i panna

NAUSTDAL (NRK): I Naustdal har bonde Jorunn Heggheim noko så sjeldsynt som ei ku med to hjarte. Ikkje av det slaget som pumpar blod rett nok, men som lyser mot ein i panna.
Les mer om:

Historisk gull til TVN-jentene

Etter siger mot Førde laurdag, kunne dei unge elitespelarane sleppa jubelen laus og kalla seg Norges beste volleyball-lag og vinnar av Mizunoligaen 2018/19. Historisk Før sluttspelfinalen i Naustdal, hadde TVN-jentene vunne første sluttspeloppgjeret i Suldalshallen, 3-1 over Førde. Gullet er historisk på fleire måtar: Det er første gong elevar på TVN kan skilta med eliteseriegull og første gong i Norge at eit så ungt lag har vunne serien.

Sjå video: Ap-ordføraren vil ha gruvedeponi – no møter han sterk motstand i eige parti

Håkon Myrvang (Ap) er ordførar i Naustdal og vil ha gruvedeponi i Førdefjorden. No møter han motstand i eige parti. Sjå reportasjen frå Vestlandsrevyen her.
Les mer om: