Nyheter om Narvestad


Trafikkulykke i Kvinesdal

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Politiet melder at det har vært en trafikkulykke på fylkesvei 465 i nærheten av Narvestad i Kvinesdal. En bil skal ha kjørt av veien og muligens truffet et tre. Fører er ute av bilen og vedkommende er ved bevissthet. For øvrig skadeomfang og hendelsesforløp er ukjent. Politiet og øvrige nødetater er på vei til ulykkesstedet.

Bil skal ha kjørt i tre

Nødetatene er på vei til Narvestad i Kvinesdal etter melding om en trafikkulykke.

To vinnere av 10.000 kroner til påske

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Vi kan gratulere vinnerne av Be Careful perioden fra den 14 februar til 14 april 2019! Vinnerne er Geir Inge Hovden Røyås og Konstanse Nilsen. Begge får 10.000 kroner. I tillegg får Simen Svartflagg Narvestad Norway Rock Festivalpass 2019, sier Einar Haugland i komiteen for Be Careful.- Det er meget hyggelig at vi igjen har hatt en god periode uten hendelser som bryter med våre regler.

- Vi har blitt holdt for narr

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Ettersom reguleringsplanen allerede har blitt godkjent virker det urimelig at det på et senere tidspunkt kan bli pålagt utbygger så store ekstra kostnader at det vil bli ulønnsomt å bygge ut området. Det er allerede påløpt store kostnader ved reguleringsplanen.

Et halvt hus er stort nok, mener mener gartner-gründer Janne. Hun vil leve ut egne drømmer

De bodde på 14 kvadrat med utedusj mens de bygde. Det gikk fint. Nå vil de leie ut halve eneboligen for å kunne reise mer. Det er ikke noe problem å være gartnergründer i Nedstrand, forteller Janne Narvestad som har spesialisert seg på takhager og mikrohus.
Les mer om:

Rosenberg-direktøren beklager klubblederens avgang

– Jeg håper etterfølgeren følger de samme gode sporene til Roy Inge Nilsen, sier Jan T. Narvestad, direktør i Rosenberg WorleyParsons.

Rosenberg dobler omsetningen: – Vi har styrket oss i oljenedturen

Full fart på Rosenberg har gitt doblet omsetning, men inntjeningen er bare på rundt millionen det siste året. Direktør Jan T. Narvestad ønsker ikke å se tilbake på alle Asia-skandalene som kunne vært kjærkomne oppdrag for norske verft.

Da Lea Renate skulle hente bilen sin, så den slik ut

NOTODDEN: - Jeg håper folk kan hjelpe til å finne ut hvem som har gjort dette med bilen min, sier Lea Renate Telenes Narvestad
Les mer om:

- Hvem har gjort dette?

- Jeg håper folk kan hjelpe til å finne ut hvem som har gjort dette med bilen min, sier Lea Renate Telenes Narvestad i en melding til Telen. Og sant å si må det være svært lite koselig å kjøre rundt i en bil med slike svært ufine ord risset inn flere steder som du kan se på bildet.
Les mer om:

Den store oppgangen utsettes, men her har oljefesten allerede begynt

Rosenberg-verftet i Stavanger har hentet tilbake permitterte og seksdoblet ordrereserven på 2,5 år. – Det er boom nå, sier toppsjef Jan T. Narvestad.
Les mer om:

Norsk Industri: Forventer store oppdrag til leverandørene

Statoils gode årsresultat for 2017 viser også at den norske oljeindustrien sammen har lykkes i kostnadsreduksjonene. Nå forventer Jan T. Narvestad i Norsk Industri at norske leverandører vil få en betydelig andel av nye kontraktstildelinger.

Serieanmeldelse: Narvestad tar ferie

Fortsatt funny etter 10 år?
Les mer om:

Narvestad kommer tilbake!

Robert Stoltenberg tilbake i ny serie.

Robert Stoltenbergs «Narvestad» gjør comeback i ny TV-serie

Kultkarakteren Roy Narvestad gjør comeback i en ny NRK-serie til høsten. Denne gangen skal han ut å reise for å møte nye kulturer.
Les mer om:

Narvestad er Sørlandets beste bilcross-fører

Når det virkelig gjelder så er det ingen andre enn Mikal Narvestad som får det til fra Sørlandet innen bilcross i år.
Les mer om:

Stadig flere oppdager fordelene - Une har spart 50 000 kroner

PORSGRUNN: – Vi har sikkert spart 50 000 kroner siden vi solgte den ene bilen, sier Une Narvestad. Stadig flere oppdager fordelene med elsykkel.
Les mer om:

Kjørte godt på Gol NMK

Simen Narvestad kom inn på en andre plass og ble dermed bestemann fra NMK Kvinesdal i Landsfinalen for juniorene på banen til NMK Gol
Les mer om:

Narvestad til landsfinalen

Mikal Narvestad er klar for landsfinalen i bilcross på Elverum i dag onsdag.
Les mer om:

Jubler for endringer i permitteringsreglene

- For oss betyr dette at vi slipper å si opp så mange som vi kanskje ville gjort ellers, sier Jan T. Narvestad, administrerende direktør i Rosenberg WorleyParsons.

DEBATT: Ja til akuttmottak på Forus og Lura

Vi må sammen stoppe hatpropagandaen og gjøre det vi kan for sammen å håndtere flyktningkrisen best mulig, skriver Nina Narvestad i Nye SOS Rasisme Stavanger.