Nyheter om Narkotikahunder


Storbeslag av kokain i Ålesund

Fredag 21. juni la et containerskip til kai i havnen i Ålesund. Om bord i en av containerne fant tollere og narkotikahunder 23,5 kilo kokain fra Sør-Amerika.

Storbeslag av kokain i Ålesund

Fredag 21. juni la et konteinerskip til kai i havnen i Ålesund. Om bord i en av konteinerne fant tollere og narkotikahunder 23,5 kilo kokain fra Sør-Amerika.

Storbeslag av kokain i Ålesund

Fredag 21. juni la et konteinerskip til kai i havnen i Ålesund. Om bord i en av konteinerne fant tollere og narkotikahunder 23,5 kilo kokain fra Sør-Amerika.

Fauske Inner Wheel gir til de minste i Salten

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FAUSKE: Damene i Fauske Inner Wheel tenker på barna når de har sine lokale hjelpeprosjekt.- Ikke alle vet hvem vi er eller hva vi står for, sier Tordis Jentoft i Fauske Inner Wheel.Vårt hovedfokus er hjelp og støtte til kvinner og barn her hjemme lokalt og i resten av verden, fortsetter hun.Prosjekter Klubben bidrar med pengegaver til lokale, nasjonale og internasjonale prosjekter.

Indy (8) avslørte mann med hasj under NM for narkotikahunder

En av fengselsvesenets narkotikahunder presterte også utenfor norgesmesterskapet tirsdag. Hunden Indy avslørte en mann som hadde hasj på seg i Drammen sentrum.

Hasj-tatt av NM-hund

En mann i 20-årene hadde trolig ikke fått med seg at det arrangeres NM for narkotikahunder i Drammen sentrum i dag.
Les mer om:

Smuglernes skrekk blir nå pensjonert

SVINESUND (NRK): I fjor snuste Ollie seg frem til hele 650 kilo narkotika, men nå går arbeidskarrieren mot slutten for en av Norges beste narkotikahunder.

NRK Østfold tester landets beste narkotikahund

Forrige uke vant Sadie (5) fra Fredrikstad NM for narkotikahunder. Slik gikk det da NRK Østfold testet henne på direkten i ettermiddag.

Narkohund på tur i byen tok tre unge tenåringer

Politiets narkotikahunder skiller ikke mellom jobb og fritid. Det fikk to jenter og en gutt på bare 15–16 år erfare på Stortorget i Hamar onsdag.
Les mer om:

Politiet sendte inn narkohunden – det ga fangst

Tirsdag kveld ble to personer avslørt av politiets narkotikahunder på Lillestrøm stasjon.

Politiet kom uanmeldt: – Det er spesielt å komme inn med bikkjer på denne måten

Narkotikahunder gjorde tre markeringer da de gjennomsøkte fellesarealene ved Bjørkelangen videregående skole.

Kabinsjef i Norwegian mistet jobben etter marihuana-røyking

Den kabinansatte hadde vært på ferie i Spania da tollerne på Gardermoen ventet med narkotikahunder – det fikk et ubehagelig etterspill.