Nyheter om Narkotika


Politiet i natt: Tysker tatt med narkotika på danskeferja

En tysk mann i 40-årene ble tatt av tollerne i natt.
Les mer om:

Tysker tatt med narkotika på danskeferja

En tysk mann i 40-årene ble tatt av tollerne natt til mandag.
Les mer om:

River nå «det største supermarkedet for våpen og narkotika i Vest-Europa»

Fredag startet italienske myndigheter rivingen av seks boligblokker, kjent fra TV-serien «Gomorrah», som har vært sentrale i den lokale mafiaens, Camorraens, virksomhet.
Les mer om:

Sverige setter stadig nye rekorder i narkotikabeslag

I fjor gjorde svensk politi nesten 50.000 beslag av narkotika, 10 prosent flere enn året før. Økningen fortsetter og alt tyder på ny rekord i 2019.
Les mer om:

Ytterligere fem pågrepet i narkooperasjonen Hubris

Politiet har siktet ytterligere fem menn i forbindelse med Operasjon Hubris, som retter seg mot nettverk som har innført store mengder narkotika til Norge.
Les mer om:

- Hadde eg visst at ho var 13, hadde ikkje eg gjort det

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Ein 18 år gammal mann frå Varhaug er sikta for å ha drepe Sunniva Ødegård (13). Onsdag starta rettssaka mot 18-åringen, som har vore varetektsfengsla heilt sidan han melde seg som vitne på kvelden måndag 30.

Tatt for bruk av narkotika på russefest

Natt til tirsdag rykket politiet ut til flere russefester etter melding om støy. Fire personer ble anmeldt for bruk av narkotika.
Les mer om:

Vil finne ut hvor mye russen drikker og ruser seg

Drikker russen mye? Bruker mange russ ulovlige rusmidler som narkotika? Dette prøver forskere ved Folkehelseinstituttet å finne ut. Sist helg tok de spyttprøver og hadde med alkometer på russetreffet i Lillehammer.

Åpning av den nye Haugerudparken: Fra «skummelt ugress» til... Familiepark

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Haugerudparken ligger i det lille skogholtet rett bak kirka, og mellom Solfjellet barnehage og Stjernemyra barnehage. I lang tid har den lille skogflekken vært et dystert syn på Haugerud. Tett vegetasjon gjorde parken uoversiktlig.

Seilbåt gikk på grunn i natt

HELGEROA: Rett over midnatt natt til mandag får politiet melding om at en seilbåt hadde gått på grunn utenfor Mølen. Ombord ble det funnet narkotika.
Les mer om:

I helgen ble «Nordsjøen» årets russebuss to ganger, og nå venter feiring med foreldrene

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Årets russebuss inkluderer så mye, og det er den gjeveste og kjekkeste prisen du kan få gjennom hele russetiden.

Dømt i narkosak

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I juni i fjor kjørte en mann i 30-årene ruset med bil i Longyearbyen, uten å ha førerkort, samtidig som han spurte tilfeldige folk på gata hvor det var mulig å få tak i narkotika. Etter at mannen ble pågrepet, fant politiet narkotika som han hadde med seg i bilen. I tillegg fant de narkotika i boligen hans. Kort tid senere kom det også heroin og buprenorfin til mannen, i en postforsendelse som kom til Longyearbyen.

14-åring som stakk av fra utforkjøring også mistenkt for narkotikabruk

Også 14-åringen som var passasjer da en mann i 20-årene kjørte av veien i Stokke, er mistenkt for å ha brukt narkotika.
Les mer om:

Nå har ordføreren tatt kontakt med eks-kriminelle Thor Åge (63): – Tøft å lese om en som har levd et slikt liv

Etter et liv fylt med vold, narkotika og lange fengselsdommer, ønsker Thor Åge Marthinsen å bidra til at dagens unge ikke går i hans fotspor. – En sterk historie. Vi tar gjerne en prat med ham, svarer ordfører Jon-Ivar Nygård.

Hver eneste dag sendes narkotika i post: – Barn helt ned i 13-årsalderen bestiller det på nett

Stadig færre narkotikabeslag gjøres langs Norges landegrense. Nå er det konvolutter og pakker i posten som tollerne må holde et ekstra øye med.
Les mer om:

Beslagla ulovlig våpen, patroner og stort hasjparti på gårdsbruk i Sarpsborg

En Sarpsborg-mann i 40-årene er dømt til fengsel i sju måneder for å ha oppbevart narkotika, doping, våpen og ammunisjon på gården han eier i Sarpsborg.

To personer anmeldt for narkobesittelse(pluss)

Politiet beslagla en «brukbar» mengde narkotika på Skjervøy.

Omfattende forsøk på narkosmugling(pluss)

En rekke misbrukere og narkoselgere i Norge bestiller potensielt livsfarlig medisin og narkotika på nett fra utlandet. Noen av dem holder til i Harstad.
Les mer om:

Politiet bekymret for unge «gangstere» – finner narko-utstyr blant legoklosser

Politiet avdekker ungdommer helt ned i 11-årsalderen med narkotika. Nå ser de seg nødt til å advare publikum og foreldre.
Les mer om:

Anmeldt for besittelse av narkotika og bæring av kniv på offentlig sted

Tirsdag rykket politiet ut til en ordensforstyrrelse på en buss.
Les mer om:

Fra favela til fjære: Håper RBK-møte kan kickstarte proffdrømmen

RØRVIK (VG) Én kamerat er død, en annen selger narkotika. Kontrasten til livet i favelaen i Rio de Janeiro kunne knapt vært større for de brasilianske spillerne som nå skal møte Rosenborg i Rørvik-fjæra.

Canadier dømt til døden i Kina

En domstol i Kina har dømt en canadisk statsborger til døden etter å ha funnet ham skyldig i omfattende produksjon og handel med narkotika.
Les mer om:

Beslagla «betydelig mengde» narkotika i Klepp

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Søndag ettermiddag gikk politiet til aksjon mot et narkotikamiljø i Klepp. Flere menn i 20-årene ble pågrepet.- Det er beslaglagt en betydelig mengde narkotika.