Nyheter om Holst


Fortsetter karrieren i dansk lag

Sondre Holst Enger (25) har skrevet under på en ettårskontrakt med det danske laget Riwal Readynez Cycling Team.
Les mer om:

Dødsulykka: - Ikke finn på egne teorier om hva som har skjedd, men ta vare på hverandre

Ordfører i Vågan kommune, Eivind Holst, oppfordrer alle til å ta vare på hverandre etter den tragiske dødsulykka i Svolvær lørdag.
Les mer om:

Skrekk-test ga Holst Enger tvangsfri

Sondre Holst Enger må bruke høsten på å redde karrièren. Oppkjøringen kunne knapt vært verre.
Les mer om:

Sykkelstjerner til Arctic Race of Norway – Her er Thor Hushovds favoritter

Når den syvende utgaven av Arctic Race starter i Å i Lofoten torsdag i neste uke, stiller etappevinnere og trøyevinnere i Tour de France og flere andre av de største sykkelrittene i verden på startstreken. Og stjerneskuddet Mathieu van der Poel er tilbake. Hard konkurranse om midnattsoltrøya Arctic Race-ambassadør Thor Hushovd, mener det er flere sterke kandidater til sammenlagtseieren og den nye midnattsoltrøya når årets Arctic Race of Norway ruller ut av Å i Lofoten 15.

Airbnb gir prisvekst og byggeboom

Airbnb-utleie øker eiendomsverdiene i distriktene og fører til mer boligbygging, ifølge leder Eivind Holst i Lofotrådet. – Vi har en voldsom byggeboom, sier han.
Les mer om:

Her er den nye rektoren på Sommerlyst

Det var i april Maria Holst annonserte at hun bytta beite, og gikk fra rektorjobben på Sommerlyst til rektorjobb på NTG i Tromsø. Nå har Sommerlyst erstatteren klar.
Les mer om:

Thea og Jørgen flyttet fra bompenger i Bodø til Tromsø, som foreløpig er uten: – Mye syting i bompengedebatten

Forbrukerøkonom tror de fleste vil klare bompenger innenfor sin eksisterende økonomi, hvis man kutter alle unødvendige utgifter. Thea Holst er enig og mener det er mye syting i bompengedebatten.
Les mer om:

– Jeg gir meg ikke på Tour de France-målet. Jeg skal tilbake en dag

Det er over tre år siden Sondre Holst Enger sist tok en seier. I Tour of Norway kommer mulighetene på løpende bånd.
Les mer om:

Vestfold-trio klare for «europeisk OL»

Jeanette Hegg Duestad, Hadi Srour og Sondre Holst Enger skal alle representere Norge i sommerens «europeiske OL».
Les mer om:

Jonatan Braut Brunes har herjet som innbytter - nå er han klar til å starte for Sola

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)EIK-SOLA: Sola gjester Egersund til helgen og ønsker revansje fra 4-3 tapet mot Egersund i helgen før seriestart. Den gang kjempet Sola heroisk og evnet å slå tilbake ved flere anledninger etter å ha havnet under. Tigrene fra Egersund snudde den gang kampen til 4-3 og vant tross en god kamp fra Sola.Laget fra Okka by er spådd en sesong helt i toppen, og har selv et uttalt ønske om opprykk til 1. divisjon.

Saksøker Sokndal kommune etter at datteren ble sprøytenarkoman under barnevernets omsorg

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Hanne fra Sokndal ble sprøytenarkoman som 15-åring under et opphold på barnevernsinstitusjonen Vestlundveien ungdomssenter i Bergen.Hun døde i rusmiljøet i samme by kort tid etter at hun hadde fylt 18. Hannes historie ble kjent gjennom en serie reportasjer i Dagbladet.Nå har Hannes mor saksøkt Sokndal kommune og staten.

Byggefirma med fem tilsette er konkurs, gjeld på 2,2 millionar

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer.

Rektoren på Tromsøs største skole skifter beite

– Ble et luksusproblem i valget mellom to fantastiske jobber, sier Maria Holst.
Les mer om:

Inspirerer flere til å komme seg på tur

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FAUSKE: - Så flott det ble forstørret, smiler Bråthen som synes det er stas at bildet hans gikk av med seieren.Bildet viser et nytråkket skispor på fjellet midt i mellom Storsteinfjellet og Tokdalen og det er hans kone som er den svarte silhuetten midt i bildet. Attpåtil er det en spennende himmel med godværskyer, sol og blå flekker.- Været var sånn hele dagen.

Ung begeistring for massiv orkesterklang

Et stort og ungdommelig konsertpublikum viste enorm begeistring da KSO med forsterkninger fremførte gigantiske The Planets av Gustav Holst.
Les mer om:

Boasson Hagen står over klassiker

Edvald Boasson Hagen stiller ikke til start i Milano-Sanremo på lørdag. Han vil prioritere trening foran brosteinsklassikerne i Belgia senere i vår. Alexander Kristoff, Sven Erik Bystrøm, Amund Grøndahl Jansen og Sondre Holst Enger stiller til start.

Niklas Castro brakk beinet

Den 23 år gamle angrepsspilleren Niklas Castro kom nesten rett fra Kongsvinger til å bli skadet for Aalesund.  – Det var under mandagens trening han pådro seg beinbrudd og vil være ute i ca 6 uker.  Les: Niklas Castro har spilt sin siste kamp for Kongsvinger Aalesund-spiller Niklas Castro pådro seg beinbrudd under trening mandag. Han vil være borte fra fotballbanen seks ukers tid. Det melder Aalesund på sitt nettsted. – Niklas Castro går inn i et behandlingsløp og skal holde kondisjonen og styrken ved like for å kunne bidra for AaFK så fort som mulig.

Go'hjørna stenger dørene

Go'hjørna i sentrum avvikler driften etter februar, det bekrefter daglig leder i Arne Johannesen Bakeri, Fredrik Holst.
Les mer om:

Kristiansander blir rugbyspiller i England

Marius Holst (24) har spilt rugby i bare tre år, men har ambisjoner om VM-spill for Norge.
Les mer om:

– Jeg fikk lyst til å kaste sønnen min i veggen, for å stoppe lyden

Robert van der Holst overlevde krigen, men den holdt på å ta livet av ham da han kom hjem. Han slet så kraftig at han ikke taklet familielivet hjemme i Nederland.
Les mer om:

Alt som kunne gå galt, hadde allerede gått galt. Så begynte også filmversjonen av «Mordene i Kongo» å falle fra hverandre.

Da regissør Marius Holst skulle lage filmen Mordene i Kongo, måtte han ikke bare forholde seg til 40 skuespillere og 1800 statister. Han måtte også spørre seg: Hva er sant?
Les mer om:

Regissør Marius Holst om Aksel Hennies kamerastunt: – Ante lite om dette da det pågikk

Aksel Hennie satte seg selv og andre i fare da han smuglet inn et spionkamera i fengselet der Joshua French satt. Han ble nesten tatt. – Det kunne ført med seg alvorlige problemer, mener regissøren.

Regissør Marius Holst om Aksel Hennies kamerastunt: – Ante lite om dette da det pågikk

Aksel Hennie satte seg selv og andre i fare da han smuglet inn et spionkamera i fengselet der Joshua French satt. Han ble nesten tatt. – Det kunne ført med seg alvorlige problemer, mener regissøren.

Kampen mellom fiksjon og virkelighet i Kongo

Regissør Marius Holst ville verne seg for virkeligheten bak historien om Tjostolv Moland og Joshua French.