Nyheter om Nakken


- Ikke sikkert regjeringen går for dette(pluss)

Statssekretær i Kommunaldepartementet, Heidi Nakken (H), påpeker at det ikke er avgjort om departementet kommer til å endre måten de finansierer hurtigbåtene på.
Les mer om:

Johaug ble pustet i nakken

Therese Johaug fikk det tøffere en forventet da hun tok nok en seier i Ski Tour.
Les mer om:

Chelsea raser mot ubrukelige VAR som bare fikk med seg halve sannheten

Røyken har lagt seg på Stamford Bridge og United reiste hjem tre poeng rikere. For Chelsea ble dette en kamp der teknologien heiet på United. Nå skal vi alltid ta det med en neve salt når det tapende laget uttaler seg etter kamp, men Chelsea-kapteinen er rimelig intens når han kritiserer hele systemet rundt VAR.

Ozzy Osbourne avlyser turné for å få behandling for Parkinson-sykdommen

Han skal få behandling av leger der i april, og da sprekker tidsskjemaet. – Uheldigvis klarer jeg ikke å få reist til Sveits for behandling før i april, og behandlingen tar seks til åtte uker, uttaler Osbourne (71). Managerkona Sharon Osbourne sier at de har fått alle de svarene som er mulige å få i USA, og at de nå prøver å få hjelp i Sveits hos en professor som jobber med å «toppe immunsystemet». LES OGSÅ: Danzig med sjelden norgeskonsert. Musikklegenden røpet Parkinson-diagnosen sin i januar, og at det dreier seg om «en mild form», som han oppdaget etter et fall for et år siden.
Les mer om:

Hurlen sende deponi-sms – derfor blei den ikkje journalført med namn (pluss)

Rolf Jonas Hurlen (H) stadfester at han sende sms til statssekretær Heidi Nakken om deponisaka: – Ønsker avklaring.
Les mer om:

Tottenham is on a roll – varsler bikkjeslagsmål

Det så ut til å bli poengdeling på Villa Park etter en skikkelig underholdende kamp med fire scoringer. Så fomlet belgieren Bjørn Engels i Villa-forsvaret og slapp til Son Heung-Min, som ikke lot seg be to ganger. Dermed var 3-2-seieren til Tottenham et faktum, den tredje på rad for Mourinho og gjengen. Dette betyr at Frank Lampard kjenner en varm portugisisk pust i nakken. Les: Alexander Sørloth helt konge – gjorde alt selv i toppoppgjør – Seieren var viktig for oss med tanke på mesterligaplass, men problemet er at det ikke bare er oss. Nå er det mange.

Klarte ikke gjøre opp drosjeregningen – da fikk hun politiet på nakken

Kvinne kan vente seg bot og erstatningskrav etter at hun ikke betalte for taxitur fra Sarpsborg til Fredrikstad.

– Helt vanlig og uproblematisk(pluss)

Heidi Nakken opplyser at hun får mange meldinger av samme typen som den fra Torgeir Dahl.
Les mer om:

– Deponisaka en verkebyll i kommunestyret(pluss)

En sms fra ordfører Torgeir Dahl til statssekretær Heidi Nakken med tema Raudsand, skaper sterke reaksjoner i opposisjonen.
Les mer om:

Mye snø førte til busskrasj og kaos: – Som å få en snøball i nakken da bussruta kom flyvende

Plutselig snøfall har ført til store problemer i trafikken sør i Trøndelag. Mange busser har kjørt seg fast og av veien – noen har kollidert.
Les mer om:

Mann dømt for å ha knekt nakken på katt

En mann i begynnelsen av 20-årene er i Kristiansand tingrett dømt til samfunnsstraff i 30 timer for å ha knekt nakken på en katt.
Les mer om:

Dømt for å knekke nakken på katt

En mann i begynnelsen av 20-årene er i Kristiansand tingrett dømt til samfunnsstraff i 30 timer for å ha knekt nakken på en katt.
Les mer om:

Mann dømt for å ha knekt nakken på katt

En mann i begynnelsen av 20-årene er i Kristiansand tingrett dømt til samfunnsstraff i 30 timer for å ha knekt nakken på en katt.
Les mer om:

Svenske forskere kobler ME til nakkeskader

– 80 prosent av ME-pasientene vi har undersøkt har tegn på skader i nakken, sier smertelege Bo C. Bertilson ved Karolinska Institutet i Stockholm.
Les mer om:

Resultatlista får skihåpet til å smile: – Jeg puster dem i nakken

Julie Myhre gikk inn til sitt aller beste resultat som senior under NM på Konnerud.
Les mer om:

Resultatlista får skihåpet til å smile: – Jeg puster dem i nakken

Julie Myhre gikk inn til sitt aller beste resultat som senior under NM på Konnerud.
Les mer om:

Eirik har fortsatt mareritt om det forrige møtet

FBK-trener Eirik Haugdal (34) føler at spillerne har tatt seg selv i nakken, hvor de har ransaket seg selv den siste tiden. Laget ønsker å innfri målsettingen om en sjetteplass, men da må Aker først slås onsdag.
Les mer om:

Fikk festivalene på nakken – trekker omstridt forslag

Hisset på seg lokale arrangører.
Les mer om:

Dortmund har Haaland – Bayern trenger Lewandowski, Müller, Goretzka,Thiago og Gnabry

Helt teit sammenligning, men vi er fortsatt høyt oppe etter at «vår mann» har scoret 5 ganger for sin nye arbeidsgiver. I Bundesliga er det RB Leipzig som har vært det førende laget, men Bayern sørget for overkjøring av Schalke 04 på lørdag, og kan nå puste RB-familien i nakken på tabelltoppen. Les: Glazer synes det var for dyrt, Ed Woodward biffet likevel opp budet Borussia Dortmund har også fått opp farten, og ligger nå bare tre poeng bak Bayern og fire bak RB Leipzig. Haaland har de to siste kampen (og hans to første) produsert 5 scoringer. Da kunne vi ikke dy oss å

– Jeg kjenner det kribler i magen(pluss)

Torsdag ringte påtroppende kommunalminister Nikolai Astrup (H) til Heidi Nakken og spurte om hun ville bli statssekretær. – Jeg trengte ikke mange sekund på å svare ja, forteller den nyutnevnte statssekretæren fra Fiksdal.

Anmeldelse: Hitler-satiren Jojo Rabbit er både hjertevarm og hysterisk morsom

Det finnes mange filmer om andre verdenskrig, men vi tviler på at du har sett noe som ligner Jojo Rabbit. Oscar-favoritten er en fascinerende satire om andre verdenskrig sett gjennom et lite barns øyne. Når barnet i tillegg er blendet av nazisme ligger en interessant historie om behovet for forståelse i en splittet verden foran oss. Adolf Hitler – en personlig mentor? Johannes «Jojo» Betzler er 10 år gammel og i overkant interessert i politikk og krig.

Må gjøre Rosenborg bedre rustet

Da Stig Inge Bjørnebye forlot Lerkendal hadde han Ivar Kotengs øyne i nakken. Det slipper Mikke Dorsin.
Les mer om:

2019: Volks­wagen slo Tesla på målstreken

Volkswagen ble 2019-vinner både lokalt og nasjonalt, men Tesla puster tyskerne i nakken. I Kristiansand var imidlertid Volkswagen klart på topp foran Toyota med amerikanerne på tredjeplass.

Voldshendelse fanget på Snapchat: – Jeg ble brutalt behandlet(pluss)

Under en fest på Samfunnshuset i Namsos før jul ble en mann i 20-årene slått i nakken og lagt i bakken av ei vakt. Politiet bekrefter at de etterforsker saken.

Krog tilbake i verdenscupen

Kombinertløper Magnus Krog er klar for verdenscupkonkurranse for første gang siden han falt under NM i Falun i november. Han mistet kontrollen etter landing. Krog pådro seg en smell i nakken, men var relativt raskt tilbake i trening.
Les mer om: