Nyheter om Nakken


Tottenham mister sine to beste foran mål i en meget viktig periode

De dårlige nyhetene bare flommer inn for Tottenham om dagen. Det hjelper lite å at klubben har en av verdens beste managere i Mauricio Pochettino når den ene spilleren etter den andre plukkes av banen. Tottenham ligger fortsatt på tredjeplass i Premier League etter tapet mot Manchester United for et par dager siden.

16 år med trenerbråk i RBK

ANALYSE: De har kalt en tidligere trener «uspiselig» – og de har sagt at «Hver gang han sier noe nytt, så går prisen opp», om en idrettsleder. Nå får Rosenborg kjenne på det samme – fra FK Haugesund. Bumerangen treffer klubben i nakken med et smell.

– Puster Therese i nakken

Helt der oppe.
Les mer om:

Peppes-restaurant i nord stenger dørene. Bodøværing har franchise-rettighetene

– Restaurantomsetningen har vært sviktende over tid, og vi har valgt å avvikle restaurantdriften, sier daglig leder Asbjørn Nakken.
Les mer om:

NÅ: Tre biler i kjedekollisjon på E6

Én person klager på smerter i nakken.
Les mer om:

Familiefar brakk nakken i trampolinepark

En 38 år gammel mann fra Høvik hadde marginene på sin side da det gikk fryktelig galt i trampolineparken på Billingstad.
Les mer om:

Flere sikter seg inn mot topp fem i Premier League

Leicester kniver om å plassere seg i det gode selskap i Premier League. Derfor var det ikke grenser for jubelscenene fra Jamie Vardy da han sørget for at avstanden til Arsenal og Manchester United ikke øker. Det var Everton som fikk lide. Vardys scoring i andre omgang sørget for at Marco Silva og et haltende angrep måtte se Leicester dra fra seg på tabellen. Les: Siste på manager-listen til United har spilt for Klopp! Godt å se Leicester tilbake! (foto: leicester, twitter) For Everton ble dette 3.

Jürgen Klopp tar det helt rolig på førsteplass i Premier League

Liverpools manager Jürgen Klopp prøver å legge en demper på følelsene som oppstår når man først leder i Premier League og så rykker fra. Boxing Day kunne ikke gått bedre da Liverpool slo Newcastle med 4-0, mens Manchester City tapte mot Leicester. Jürgen Klopp fokuserer imidlertid ikke på den økte ledelsen, men ser klokelig på spillet, senere idag møter de Arsenal og 3.januar reiser de til Etihad Stadion og møter Manchester City.

Kvinne pågrepet for å ha rispet mann med tapetkniv

En kvinne er pågrepet i Bergen for å ha rispet en mann i nakken med kniv.
Les mer om:

Kvinne pågrepet for å ha rispet mann med tapetkniv

En kvinne er pågrepet i Bergen for å ha rispet en mann i nakken med kniv.
Les mer om:

Brukte elektrosjokk mot mann på utested

En mann (21) er pågrepet etter at han skal ha brukt et elektrosjokkvåpen mot nakken til en annen på et utested i Bergen litt før kl 03 i natt. Den fornærmede mannen (30) fikk merker på halsen men ble ikke alvorlig skadet.

Herberget på Kviltorp gir tak over hodet i jula(pluss)

– I jula streber vi etter å gi gjestene best mulig standard til en fornuftig pris. Noen må tilby tilreisende tak over hodet i Molde i jula. Det er ikke aktuelt å stenge Kviltorp Camping, sier Asle Nakken.
Les mer om:

Ina Nakken (13) vant Maierskøyta

Ina Nakken (13) vant lørdag den gullforgylte Maierskøyta for beste prestasjon i Maierløpet.
Les mer om:

Rotehuet Dembele fikk bot på 200 000 kroner

Han fortsetter å vise seg frem foran mål for Barcelona – og han fortsetter å forsove seg. Nå kommer nok et beviset på at han er et skikkelig rotehode. Etter at klubbene ble enige om en overgangssum på rundt 1 milliard kroner, slapp Dembele tideligvis alt, og reiste fra Dortmund til Barcelona i august 2017. Nå viser det seg at det gikk litt for kjapt for seg. Ifølge ESPN har domstolen i Dortmund bestemt at Barcelona-spilleren må ut med rundt 200 tusen kroner for utenomsportslig sulling.

Politikerne puster sentralbankene i nakken

Sentralbankenes uavhengighet er under press verden over. Større åpenhet vil tjene alle.
Les mer om:

Fortsatt vet han ikke hva som skjer med nakken. Men nå har han i alle fall en jobb å gå til.

Tom Jonny Tønnessen kjente litt smerter i skulderena i 2007. Siden har han egentlig levd i et smertehelvete. Men aldri har han hatt det så fint som etter at han startet egen bedrift.
Les mer om:

To biler krasjet etter vikepliktsbrudd

En av førerne klagde på smerter i nakken etter smellen.
Les mer om:

Sover ikke godt om natta(pluss)

– For oss som prøver å være ansvarlige i dette så er det søvnløse tider, sier Heidi Nakken (H) fra Vestnes.
Les mer om:

3D robotsyn, holografi på bordet, AR på MC

FREDAGSTECH: Spennende smånyheter som du kanskje har gått glipp av denne uken: Norsk 3D-kamerateknologi i verdenstoppen, holografier på bordet foran deg, motorsyklist med øyne i nakken.
Les mer om:

Vetle (21) er klar for å gå ned i kjelleren

Han puster de aller beste i nakken der han jakter på en plass på senior World Cup-laget, Tønsberg-løper Vetle Stangeland (21) – men han trenger å gå enda lenger ned i kjelleren.
Les mer om:

Fotballegendens sønn puster Jarstein i nakken

Tirsdag kveld møtes Italia og USA i treningskamp. Der kan reserven til Norges landslagskeeper, og sønnen til en vaskeekte fotballegende, få sin landslagsdebut.
Les mer om:

TV 2 bekrefter: Har inngått avtale med Petter Northug

BEITOSTØLEN/OSLO (VG) Ifølge programdirektør Jarle Nakken skal Petter Northug jobbe for TV 2 etter at han har lagt opp som langrennsløper. Northug vil selv ikke prate om avtalen.

Vil gjøre underverker for farten, Marouane Fellaini klipper bort nesten alt håret

Det er klart at når du løper rundt med en høysåte av et hår tilstrekkelig til å lage vinterjakker til en hel skoleklasse gir det utslag på fart og akrobatiske muligheter. Jeg har alltid når jeg ser Manchester United spiller Marouane Fellaini tenkt at han må ha utrolig vondt i nakken. Fellaini blir 31 år gammel 22. november i den forbindelse satser han på et helt nytt utseende uten store mengder med hår. .   Se dette innlegget på Instagram   New year, new look #birthdaytomorrow @mitchells_coiffure Et innlegg delt av Marouane Fellaini (@fellaini) Nov. 14, 2018 kl.

Uro på Coop Prix er blitt en snakkis: – Varer bytter plass og noen stryker oss i nakken

Pantemaskinen begynner å gå av deg selv mens dører åpner og lukker seg. I kassa skannes det ukjente nummer og varer flyr gjennom lufta. – Her er til tider så mye uro at det nesten er artig, sier Kristin Kaspersen som har jobbet på coopen i Havøysund i 25 år.
Les mer om:

Uro på Coop Prix er blitt en snakkis: – Varer bytter plass og noen stryker oss i nakken

Pantemaskinen begynner å gå av deg selv mens dører åpner og lukker seg. I kassa skannes det ukjente nummer og varer flyr gjennom lufta. – Her er til tider så mye uro at det nesten er artig, sier Kristin Kaspersen som har jobbet på coopen i Havøysund i 25 år.
Les mer om: