Nyheter om Nakken


Mange fikk kink i nakken da disse kom til Fagernes

Enhver som er litt over middels interessert i bil får problemer med å holde øynene på vegen forbi hotellet på Fagernes i kveld.
Les mer om:

Nytilsett i Volda kommune

Ulrik Vik Nakken er tilsett i stillinga som folkehelse- og frisklivskoordinator i Volda kommune.
Les mer om:

Taijo Teniste får ikke varige men

Noen kamper er bare vonde å se på og denne var en av de, Taijo Teniste falt kvalmende stygt etter en hodeduell.-Det er en av Brann sine aller viktigste spillere som ble båret ut av av Sør Arene og rett på sykehus i Kristiansand. Heldigvis ser det ut til at han klarer seg uten alvorlige men, Brann sin mediesjef Gorm Natlandsmyr snakket med VG etter kampen: » Det er litt tidlig å si, men han hadde bevegelse i armer og bein og spurte om stillingen under kampen. Vi er optimister» Taijo Teniste med nakkekrage og ut på båre etter å ha landet på hodet/nakken. VG slår til med 1 på børsen. Skivebom!

Hun får byen til å blomstre: – Moro å se at andre blir inspirerte

SKIEN: Det begynte med blomster. Nå er det Skien by Kathrine Nakken selger. – Det er fantastisk gøy, sier kvinnen som får byen til å blomstre. Men fortsatt er det ting hun sliter med å få til.
Les mer om:

Mesterligabilletten kan ryke for Tottenham

Tottenham har lenge ligget foran Chelsea i kampen om en billett til neste sesongs mesterliga. Men nå kjenner de liljehvite pusten til Chelsea i nakken.

Mesterligabilletten kan ryke for Tottenham

Tottenham har lenge ligget foran Chelsea i kampen om en billett til neste sesongs mesterliga. Men nå kjenner de liljehvite pusten til Chelsea i nakken.

Har endelig fått arbeids og oppholdstillatelse

Pape Habib Gueye har fått innvilget arbeids- og oppholdstillatelse. Senegaleseren er klar for spill til søndagens kamp mot Mjøndalen. Har tatt en måned Den talentfulle tenåringen skrev under for AaFK for litt over en måned siden, og har trent godt med resten av gutta. Nå er han endelig klar for å ta på seg den oransje trøya igjen. Han fikk debuten i en treningskamp mot Molde på Aker Stadion før sesongstart, og imponerte tidvis med tekniske ferdigheter. «Jeg er veldig glad for å ha signert for klubben.

– Vi må krumme nakken og ta kampen i framtida(pluss)

Stortingsrepresentant Ingvild Kjerkol meiner at privatisering i offentleg sektor er med på auke forskjellane i Noreg.
Les mer om:

Dette er BMWs første el-SUV

De kaller den en konseptbil, men produksjonsbilen er rett rundt hjørnet. BMW puster Audi i nakken, men har ikke lagt ut reservasjonslister ennå.
Les mer om:

Hubro døde etter kollisjon

En hubro på Miland knakk nakken etter møte med en vaier. Hubroen er verdens største ugle og en utrydningstruet art i Norge.
Les mer om:

Demidov: – Vi har tatt oss selv i nakken

Stabæk-stopper Vadim Demidov kom godt unna sine første 90 minutter for Stabæk.
Les mer om:

Presset kniv mot nakken til taxisjåfør og truet til seg drosjen – politijakt på E18

En 31 år gammel ruset mann ranet til seg en drosje i Stokke natt til torsdag. Så satte han kursen for E18.
Les mer om:

Viktigere å holde Real Madrid unna, enn å forsøke å ta igjen Barcelona

Det som så ut til å bli et sjeldent tap for Barcelona ble etter de valgte å sette innpå Lionel Messi til 2 – 2 mot Sevilla.  Atletico Madrid som pustes i nakken av et Real Madrid som har fått opp farten etter jul møtte Deportivo de La Coruña Les: 3 mål av spillere som skal selges til sommeren Kévin Gameiro scoret kampens eneste mål da Atlético Madrid og rykket med det nærmere Barcelona og holdt samtidig unna for Real Madrid.

Firmaet tok seg selv i nakken

De firmaet tapte et stort anbud hos en gammel kunde forsto de at det måtte tas grep.
Les mer om:

Kreftsyke Jannicke falt på isen utenfor Ullevål sykehus - fikk brudd i nakken

Jannicke Wilsbeck skulle til cellegiftbehandling da hun snublet på isen utenfor Ullevål sykehus, og fikk brudd i nakken.
Les mer om:

Setter hårete mål

Hedmarken Curlingklubb har ambisjoner om å puste Norges største curlingklubb på Oppdal i nakken. Det er rett og slett curlingfeber i Stange.
Les mer om:

Bare fjerdeplass på Lorentzen - nå nærmer konkurrenten seg

Sju hundredeler skilte fire løpere. Sist av dem var Håvard Lorentzen, som nå kjenner en nederlender puste seg i nakken.
Les mer om:

Tror nytt flyselskap skal gi lavere priser

Ingen flyselskap i Europa vokser kraftige enn lavprisselskapet Eurowings, som i 2018 vil puste Norwegian i nakken med tanke på antall passasjerer.

Roy har gått ned 45 kilo - her er hans slankeråd

Roy Gundersen (51) fikk en krystallklar beskjed fra legen. Nå har helt på egen hånd gått ned 45 kilo. – Jeg er sta, og har brukt den staheten til å ta meg sjøl i nakken, forteller han.
Les mer om:

Roy har gått ned 45 kilo: – Det har vært en lang vei, men jeg er stolt over at jeg har klart det!

Roy Gundersen (51) fikk en krystallklar beskjed fra legen. Nå har helt på egen hånd gått ned 45 kilo. – Jeg er sta, og har brukt den staheten til å ta meg sjøl i nakken, forteller han.
Les mer om:

Sikret seg to viktige poeng

(Levanger–Rælingen 20-22) Charlottenlund puster Rælingen i nakken for plassen om opprykkskvalik. Men Rælingen fortsetter å ta poeng og føler seg trygge på at den plassen er deres.
Les mer om:

Trafikkulykke i Skjelstadmark

En person klager over smerter i nakken.
Les mer om:

Trivsel på Bryne vgs: - Her er ingen som puster deg i nakken og vi jobber med noe vi har lyst til å jobbe med. Det er mye praktisk og nyttig.

BRYNE: Mine Nedrebø Serigstad og de andre elevene på Bryne videregående får stressmestringskurs, søvnkurs og mer oppmerksomhet rundt psykisk helse. Målet er økt trivsel.

Moren opplevde Hitlers raseri på nært hold

- Hun så at Hitler ble rød i nakken, og at han fikk små svetteperler, før han marsjerte ut, forteller den tidligere NRK-profilen Christian Borch.
Les mer om: