Nyheter om Nakken


Setter foreløpig punktum for En kveld hos Kloppen på Tåsen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)TÅSEN: En kveld hos Kloppen er en underholdningsserie vist på TV 2 siden 2015. I serien inviterer programleder Solveig Kloppen i hver episode tre ulike kjente personer hjem til sin egen bolig i Tåsen hageby for matlaging og samtale. Programredaktør i TV 2, Jarle Nakken, bekrefter til VG at det ikke blir noen sesong av prateprogrammet fra Tåsen i 2020.

Fiskere fikk illsint grunneier på nakken – ble kastet stein etter: – Vannet er for alle, ikke for noen

To fiskere opplevde at en kvinne oppfordret et barn til å kaste stein etter dem under en fiskekonkurranse. – Det er helt utrolig. Jeg reagerer på at en voksen oppfordrer barnet til trakassering av fiskere.
Les mer om:

Nå har hun sagt opp lederstillingen

SKIEN: Kathrine Nakken har fått ny jobb, og forlater stillingen som daglig leder i Skien By.
Les mer om:

Har Coca-Cola på nakken – håper et ekstra «jalla» skal gjøre susen

Coca-Cola krever 370.000 i erstatning, men den norske brusprodusenten satser på at et ekstra «jalla» vil blidgjøre brusgiganten.
Les mer om:

Se hvordan Apple Music rykker forbi Spotify i USA

I Skandinavia har Spotify foreløpig ingen store konkurrenter, men i USA puster Apple Music den svenske streaming-giganten i nakken. Til tross for at Spotify har holdt på i nesten 10 år lenger enn Apple Music (Spoti ble etablert i 2006, Apples streaming startet i 2015), skal sistnevnte nå ha flere betalende brukere i De forente stater (eller deltstater, som det egentlig heter). Ifølge The Wall Street Journal hadde Apple 28 millioner betalende brukere i USA ved utgangen av februar.

«Trollmannen fra Oz» 80 år: Jubileumsshow med Høybråten-jenta Eline i spissen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Teaterforestillingen «Trollmannen fra Oz» feirer 80 år og det markeres over hele verden. Også her til lands, naturligvis. I kveld, i Lørenskog Hus, står syv Høybråten-jenter på scenen når Lørenskog Musikalteater inviterer til storslått forestilling. Eline Nakken Gudmundsen spiller Løven, en av hovedkarakterene i stykket.

TV 2 tilbake til gården etter bråket

Fikk lokalsamfunnet på nakken i fjor, nå drar TV 2 tilbake til gården i Grue.
Les mer om:

Mann (20) tiltalt for to drapsforsøk og trusler: «Jeg kan slice nakken din»

En 20 år gammel mann er tiltalt for å ha forsøkt å drepe to personer i løpet av fire måneder.
Les mer om:

- En hage skal være som balsam for sjela

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.).Eli Undheim er en dame med mange jern i ilden. Akkurat denne dagen er hun i ferd med å rigge ned en kunstutstilling i Smia, og senere på dagen venter hun overnattingsgjester i sitt lille B&B. Innimellom kommer det naboer på besøk for å slå av en prat i finværet.- Dette er en av de få fridagene mine denne sesongen, erklærer hun, og setter seg ned i en av de koselige sittegruppene i hagen.

Se hvem som skal spille for de lokale 4. divisjonsklubbene

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)4. divisjon er en arena både for hobbyspillere og for unge spillere med ambisjoner. I år får vi noen svært interessante lokaloppgjør i avdeling 2, mens Voll nok en sesong står litt på siden avdelingsmessig.Seriestartens godbit for oss her på Jæren, er utvilsomt Klepp mot Varhaug. Det blir trolig en tett og spennende kamp mellom to lag som helt klart bør være på øvre halvdel av tabellen.

Oppsving i Chiles fiskerinæring – norske bedrifter ser muligheter

Etter flere magre år, puster Chile nå Norge i nakken som verdens nest største lakseeksportør. Det får norske leverandører til å flokke seg rundt landet igjen.
Les mer om:

Oppsving i Chiles fiskerinæring – norske bedrifter ser muligheter

Etter flere magre år, puster Chile nå Norge i nakken som verdens nest største lakseeksportør. Det får norske leverandører til å flokke seg rundt landet igjen.
Les mer om:

Oppsving i Chiles fiskerinæring – norske bedrifter ser muligheter

Etter flere magre år, puster Chile nå Norge i nakken som verdens nest største lakseeksportør. Det får norske leverandører til å flokke seg rundt landet igjen.
Les mer om:

Den glemte manageren langer ut mot Manchester United

Endelig ble Louis van Gaal stilt spørsmålet av BBC som åpnet kranen. Og ut rant frustrasjon, sinne og sorg. I et intervu med BBC her om dagen ble den tidligere United-manageren spurt om tiden rundt oppsigelsen i 2016. Etter to korte år ble nederlenderen skviset ut til fordel for José Mourinho. Ifølge van Gaal begynte prosessen allerede seks måneder tidligere. To bestemte herrer. Les: Drillo: Det var litt som å se «Myggen» -Ed Woodward visste at dette var min siste jobb som manager, så jeg er fortsatt sint. Jeg forstår hvorfor Woodward valgte Mourinho. Han hadde vunnet flere titler enn meg.

– En skremmende utvikling(pluss)

På kort tid har antallet som får Statens innkrevingssentral på nakken doblet seg. Bankmann Eldar Rønning i Sparebank1 råder folk til å ikke kjøpe over evne.

Mange elever streiket for klimaet

En fersk meningsmåling viser at Senterpartiet puster Arbeiderpartiet i nakken i Troms og Finnmark. Fylkessammenslåinga får skylda for at Ap har mistet sin dominerende posisjon i nord.

Historisk oppslutning for Senterpartiet i nord

En fersk meningsmåling viser at Senterpartiet puster Arbeiderpartiet i nakken i Troms og Finnmark. Fylkessammenslåinga får skylda for at Ap har mistet sin dominerende posisjon i nord.

King står over trening

Joshua King stod over onsdagens landslagstrening fordi han er stiv i nakken. Under en pressekonferanse litt senere på dagen åpnet landslagstrener Lars Lagerbäck med å si at han venter spissen tilbake i trening i morgen.
Les mer om:

Asbjørn sier han har tapt 3,5 millioner på forretningene med Bodø-baronen. Ståle mener han ble beskyldt for underslag

Tidligere forretningspartnere over hele Nord-Norge kritiserer metodene til Alf Magnor Johansen. Mens Asbjørn Nakken sier han har tapt 3,5 millioner kroner, mener Ståle Mathisen han ble beskyldt for underslag. Bjørnar Paulsen har nå sagt opp sine avtaler.

Om ubehagelige sannheter og det å være sin egen øy i en verden av kaos

– Jeg har fått lage den filmen jeg hadde lyst til å lage, og det er jeg veldig fornøyd med, sier Moland fra sofaen på The Hub. – Jeg husker at jeg tenkte: hvis jeg skal lage film av dette her som alle sier at det ikke lar seg gjøre å lage film av, så må jeg tenke: hva er det jeg selv ville sett hvis jeg skulle gått på kino? Moland fikk forespørsel om å lage film av boka allerede da den kom ut, men da var han akkurat ferdig med et års opptak i Vietnam, og det hadde vært en tøff jobb, så han klarte ikke å komme inn i det.

– Vi har hele veien hatt ambisjonen om å håndtere casene verdig og redelig

De skjedde i årene 1994 til 2004: Fra gisseldramaet på Torp og «Skrik»-tyveriet via Sleipner-forliset, togulykken på Åsta til øksedramaet om bord på Kato Air-flyet og NOKAS-ranet. – Vi kaster nytt lys over hendelsene vi alle fulgte og snakket om, lovet Jarle Nakken, programredaktør i TV 2, da serien ble presentert. Bak «Da Norge sto stille» står Hans Lukas Hansen og Tor Erik Olsen, som er henholdsvis regissør og produsent i produksjonsselskapet Norsk Fjernsyn. LES OGSÅ: Regjeringen snur i omstridt sak. – I utviklingen av programmet jaktet vi på øyeblikkene som folket husker best, og som har gj

- Det var et risikabelt prosjekt og jeg kunne lett brukket nakken

«Ikke gjør det», sa regissør Hans Petter Moland til seg selv da han snuste på å lage film av bestselgeren til forfatter Per Petterson.
Les mer om:

Vil ikke ha turistskatt i Trollstigen(pluss)

– Vi vet ikke en gang om det er lov å innføre slik skatt, sa Heidi Nakken da Samferdselsutvalget diskuterte saka onsdag ettermiddag.
Les mer om:

Påkjørt bakfra - klaget på smerter i nakken

SKIEN: Ved 13-tiden kolliderte to personbiler ved Myren, melder politiet.
Les mer om:

Nye tall: Rivalene puster Rema 1000 i nakken

Rema 1000 var like stor som hovedkonkurrentene Kiwi og Extra til sammen for fem år siden. Nå er Kiwi alene nesten jevnstor.
Les mer om: