Nyheter om NachspielForeldra til Sunniva ønsker forvaring

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Ein 18 år gammal mann frå Varhaug er sikta for å ha drepe Sunniva Ødegård (13). Onsdag morgon startar rettssaka mot 18-åringen, som har vore varetektsfengsla heilt sidan han melde seg som vitne på kvelden måndag 30.

Tiltalte: Det var ikke jeg som slo(pluss)

En harstadmann i 20-årene sier det var en annen beboer i samme hus som knakk kjeven på en gjest under et nachspiel 10. mai i fjor.
Les mer om:

Vegard Hansen feiret i natt: – Er nok det største

DRAMMEN (VG) (Strømsgodset – Mjøndalen 2–3) Mjøndalens egen Twitter-konto inviterte til nachspiel hos hovedtrener Vegard Hansen (49), men ifølge treneren dukket ingen opp.
Les mer om:

Oter på bytur: – Han var på vei på nachspiel!

Oteren var på vei inn til Bardus, men det var dessverre stengt, så da bar det videre på etterpåfest.
Les mer om:

Slettebøsaken: - Det er vanskelig å føle noen glede

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Tiltalte i Slettebøsaken, der Finn Fabricius Birch fra Egersund døde etter en konfrontasjon på et nachspiel, ble i forrige uke idømt 60 dagers fengsel. Mannen, en egersunder i 40-årene, var i to tidligere omganger dømt til 5 år og 6 måneders fengsel i samme sak. "Veldig overraskende dom", sa advokaten til to av de etterlatte.Advokat Inger Marie Sunde er domfeltes forsvarer. Hun var ikke overrasket over dommen.- Nei, nei.

Døde etter vold på nachspiel: 46-åring dømt til 60 dagers fengsel

Forrige gang saken var oppe i Gulating lagmannsrett ble tiltalte dømt til fem år og seks måneders fengsel.

– Jenter tatoverer navnet mitt på kroppen sin

Artist Vidar Villa fikk platekontrakt da han sang en morsom tullelåt på nachspiel. Nå tatoverer jenter signaturen hans på kroppen.
Les mer om:

Da samboeren ville dra på nachspiel, ble mannen rasende: – Dro den nakne kvinnen ut av senga, over knust glass og ut ytterdøra i minusgrader

Mannen i 20-årene fra Vest-Finnmark erkjente straffskyld for deler av tiltalen. Nå er han dømt til fengselsstraff for vold mot sin samboer.
Les mer om:

Visepolitimester: – Ofre har ikke skyld i voldtekt, men vi har plikt til å advare

Ida Melbo Øystese ba jenter unngå å sovne på nachspiel. Visepolitimesteren ble anklaget for å klandre voldtekstofre, men nå roses hun av overgrepssenter.
Les mer om:

Ba jenter unngå å sovne på nachspiel – får ros av ovegrepssenter

– Man kan bli anklaget for å mene at ofre har skyld i voldtekt. Men vi har plikt til å advare, sier Ida Melbo Øystese. Utspillet hennes roses. Det kan være godt nytt for voldtektsofre i Norge, mener forsker.
Les mer om:

Visepolitimester ba jenter unngå å sovne på nachspiel – roses av overgrepssenter

– Man kan bli anklaget for å mene at ofre har skyld i voldtekt. Men vi har plikt til å advare, sier Ida Melbo Øystese. Utspillet hennes roses. Det kan være godt nytt for voldtektsofre i Norge, mener forsker.
Les mer om:

Nachspiel for kulturmannen og alle hans kvinner

Festen er over. Festen ruller videre. Det er det en fest å være med på.
Les mer om:

Det var noen hvite linjer på bordet han fikk beskjed om å ta - det skulle vise seg å ikke være særlig smart ...

En Fredrikstad-mann i 20-årene hevdet han aldri før har vært borti narkotika, men det var før han havnet på nachspiel med noen ukjente personer.
Les mer om:

– Voldtatt på nachspiel

Dagen etter nachspielet greide ikke den fornærmede å gjøre rede for seg. Så fikk politiet DNA-match. Nå er en mann i 20-årene tiltalt for voldtekt.
Les mer om:

Mann bevisstløs etter å ha blitt slått ned

En mann i 30-årene ble slått ned på nachspiel i 4-tiden i natt i Troms. Tidlig lørdag morgen er mannen fremdeles bevisstløs.
Les mer om:

Dømt for overgrep mot kvinne og jente på ett nachspiel

STAVANGER: Retten finner det bevist at 40-åringen først befølte en kvinne som sov før han blottet seg for ei jente.
Les mer om:

Litterær hagefest er i gang: – Ideen kom opp på et nachspiel!

Ideen kom for flere år siden, så dukket den opp på et nachspiel og nå er Litterær hagefest for første gang arrangert.
Les mer om:

Voldtektstiltalt Molde-spiller nekter straffskyld

Molde-spilleren som er tiltalt for voldtekt av en kvinne under et nachspiel, nektet straffskyld da rettssaken mot ham startet i Romsdal tingrett tirsdag.
Les mer om:

Voldtektstiltalt Molde-spiller hevder kvinnen sa ja til å bli med på soverommet

ROMSDAL TINGRETT (VG) Eliteseriespilleren hevder han og kvinnen hadde et frivillig samleie på et nachspiel hjemme hos ham selv. Kvinnen hevder hun våknet med mannen oppå seg.
Les mer om: