Nyheter om Naas


Nå kan du ta kontroll over alkoholbruken din med en app

– Den nye versjonen av Drikkevett-appen skal hjelpe deg å redusere alkoholinntaket over tid, samt sette rammer for å ta kontroll over inntaket i hver enkelt drikkesituasjon, sier Sturla K. Naas Johansen, seksjonsleder i Rustelefonen. Dette er en landsdekkende informasjonstjeneste om rusmidler og rusmiddelproblematikk.
Les mer om:

Tok ikke til følge klage på tvangsmulktvedtak(pluss)

Planutvalget i Eide vedtok i sitt siste møte ikke å etterkomme en klage fra advokat Visnes på vegne av Naas sameie. Klagen gjelder starttidspunktet for en tvangsmulkt i forbindelse med vegfjerning på fjellet Snipa.
Les mer om:

Den neste Farmen-sesongen skal spilles inn på denne gården

KRAGERØ: TV2 og gårdeier Gunnar Naas bekrefter at innspillingen av 2019-utgaven av Farmen skal foregå på Lundereid Gård i Farsjø.
Les mer om:

Den neste Farmen-sesongen skal spilles inn på denne gården i Kragerø

TV2 og gårdeier Gunnar Naas bekrefter overfor KV at innspillingen av 2019-utgaven av Farmen skal foregå på Lundereid Gård i Farsjø.
Les mer om:

Utsatt frist for fjerning av fjellveg(pluss)

Planutvalget sist torsdag konkluderte enstemmig at Naas Kalksteinsbrudd AS får utsettelse til 1. juli med å fjerne vegen som er bygd på Snipa over gruvene. Dette for at eierne skal få tid til å komme opp med sin plan for ei turisthytte til bruk for allmennheten.
Les mer om:

Vil reise næringsbygg på Nås

Planutvalget har gitt Renol Holding AS (som eier Naas Kalksteinsbrudd AS) dispensasjon fra planformålet industri og likedan byggegrense til fylkesveg 64 for et næringsbygg på Nås.
Les mer om:

– Tror den er rekordstor(pluss)

– Jeg finner ikke noe på nettet som slår denne, sier fisker Anders Naas (22) om den vanvittige skaten på 88,5 kilo. Som gikk i garnet på Buagrunnen forrige tirsdag.
Les mer om:

Død hval Ersvika

Video: Truls Naas
Les mer om:

De frivillige: Skrur sammen flyklenodier på fritiden

Kjell Naas i Flyhistorisk Museum Solas venneforening bruker anslagsvis trekvart årsverk på å skru på utstillingsfly.
Les mer om:

Må fjerne veg og hytte(pluss)

Planutvalget vedtok torsdag enstemmig å pålegge Naas Kalksteinsbrudd AS riving av ei anleggsbrakke, som er i bruk som fritidsbolig på fjellet Snipa.
Les mer om:

Mary-Ann ble romjuls-kuppet på hjemmebane

Hun trodde hun bare skulle være med på årets Romjulscup i Frænahallen – som spiller og arrangør. I stedet ble Fræna kommunes «håndballmamma», Mary-Ann Samuelsen Naas, overrasket med en ny hederspris for sin fenomenale innsats for den lokale håndballen.
Les mer om:

Tok tilbake livet(pluss)

24 år gammel ble Gunnar Naas lam fra livet og ned. Etter det har livet tatt av. «Det som rører meg, er å se hvordan han priser det livet han har i dag», skriver mor Linda Hagen til Romsdals Budstikke.
Les mer om:

Heiberg vant Årets Hederspris

Mary Ann Samuelsen Naas ble dessverre ikke Årets ildsjel.
Les mer om:

Mary Ann-vorspiel for 400 i Fræna

Det koker i Elnesvågen. 400 har vært innom festen i forkant av kveldens tv-kåring av Årets ildsjel i Norge. Hele Fræna heier på Mary Ann Samuelsen Naas.
Les mer om:

– Håper jeg ikke vinner. Da må jeg holde tale

Vi går tett på Mary-Ann Samuelsen Naas, nominert til Årets ildsjel i Norge.
Les mer om:

Familien åpner eget hjem for andre

Runi Naas pleier å feire jul med mange. I år blir de få. Derfor åpner hun og familien stua for to-tre flere som kan tenke seg å feire med Runi, mor og søster.
Les mer om:

Runi åpner sitt eget hjem for andre

Runi Naas pleier å feire jul med mange. I år blir de få. Derfor åpner hun og familien stua for to-tre flere som kan tenke seg å feire med Runi, mor og søster.
Les mer om:

«Årets ildsjel»-opptak i Frænahallen

Dan Børge Akerø til Frænahallen for å portrettere finalist Mary-Ann Samuelsen Naas.

Mary Ann Samuelsen Naas fra Elnesvågen er nominert til «Årets ildsjel»

Det er ikke hver dag en får skilegenden Oddvar Brå med blomster til Frænahallen. Mary Ann Samuelsen Naas er en av fem finalister til «Årets ildsjel».
Les mer om: