Nyheter om Næss


Thea (22) fra Kristiansand har fått hovedrolle i TV2-drama om sex og graviditet

Til høsten kan du se sørlendingen Thea Sofie Loch Næss (22) i ungdomsdramaet «Hjerteslag» på TV 2.
Les mer om:

Benedicte (25) og Marius (26) drømmetur ble et mareritt: – Det kokte rett og slett over for meg

Benedicte Bell Dramstad (25) og kjæresten Marius Næss (26) hadde gledet seg et halvt år til USA-ferien. Men ting gikk ikke som planlagt.
Les mer om:

Benedicte (25) og Marius' (26) drømmetur ble et mareritt: – Det kokte rett og slett over for meg

Benedicte Bell Dramstad (25) og kjæresten Marius Næss (26) hadde gledet seg et halvt år til USA-ferien. Men ting gikk ikke som planlagt.
Les mer om:

Benedicte (25) og Marius (26) drømmetur ble et mareritt: – Det kokte rett og slett over for meg

Benedicte Bell Dramstad (25) og kjæresten Marius Næss (26) hadde gledet seg et halvt år til USA-ferien. Men ting gikk ikke som planlagt.
Les mer om:

A$AP Rocky varetektsfengsles i Stockholm i to uker

OPPDATERT FREDAG: I dag ble det klart at A$AP Rocky varetektsfengsles i to uker. I mellomtiden skal politiet etterforske snuttene fra voldsepisoden og snakke med vitner. Hvis han blir siktet og funnet skyldig, kan han ifølge TMZ  risikere opp til seks års fengsel i svensk fengsel. Myndighetene skal ikke ha gått med på å heller beslaglegge passet og la ham vente i Sverige på hotellet sitt mens en eventuell siktelse vurderes.

Passasjerer raser - Norwegian prioriterte laks framfor 50 feriekofferter

- Det hele har vært ekstremt frustrerende, sier Gaute Næss som endte opp uten klær og viktige medisiner i to dager.
Les mer om:

Espen (34) klar for comeback: – Jeg er glad i begge klubbene, jeg

Våle-mannen Espen Næss Lund er klar for comeback i Tønsberg-fotballen. – Jeg vet ikke om det blir på banen eller utenfor, smiler 34-åringen som flytter hjem fra Kristiansund i høst.
Les mer om:

Nytt advokatkontor på Eidsvoll

Advokatfirmaet Næss, Lærum, Lier og Stende åpner nytt kontor i grunnlovsbygda Eidsvoll.

Suksess med «Steinbruddet»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Rittet «Steinbruddet» er en del av Landeveiscupen som arrangeres på Østlandet for sykkelryttere i alderen 10-16 år. Rittene avholdes som en serie på åtte ritt med en blanding av fellesstarter, tempo og sprint. Onsdag 5. juni var SK Rye arrangør for «Steinbruddet» for første gang i historien, og hvilken sykkelfest det ble! Nyvinningen i landeveiscupen ble avholdt på den lukkede rulleski-arenaen på Lillomarka arena.

Kraftig takk for krefttak-innsats

– Endeleg er vi her for å takke etnedølene for den store innsatsen for Kreftforeningen år etter år, sa May Næss og Morten Midtby til ei samling av helselagsfolk på Frivilligsentralen på Bruflat onsdag.
Les mer om:

Bodø/Glimt hyller Harald «Dutte» Berg med en statue

Da ideen om en statue av Bodø/Glimt legenden Harald «Dutte» Berg først kom i 2006 var alle unntatt legenden selv overbevist om at det var noe klubben burde gjøre. – Det måtte 12 års overtalelse til og en kvinne før Dutte med på å reise en statue av han. – I tillegg måtte et løfte om bidrag til Glimt-akademiet på bordet.  Harald Berg har spilt for Bodø/Glimt i to omganger i nesten 20 år, og i tillegg levert en strøm av gutter som også har levert år med spill for laget og for landet.

Bekreftet: Bayern München har solgt Mats Hummels

Det har vært to klubber i Mats Hummels liv, Bayern München det det hele startet hvor han hadde sin far som trener og Borussia Dortmund som han nå vender tilbake til. Hummels har med andre ord vekslet mellom de to beste klubbene i Tyskland, det var også  noe av grunnen til at overgangen satt langt inne for Bayern München. Seieren i Bundesliga satt langt inne for dem i år. Etter at Borussia Dortmund hadde ledet store deler av 2018/19 sesongen halte de iland seieren i siste runde. Prisen skal ligge på rundt 370 millioner norske kroner (38 millioner euro).

Stor sjakkdag på Grefsen: Derfor er sjakk så moro

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)GREFSEN: Hva er simultansjakk? Kort forklart: Én til to personer spiller sjakk mot et stort antall motstandere - samtidig.Tirsdag arrangerte Grefsen skole stor simultansjakk-turnering.Inviterte tidligere elev Grefsen skole har hatt sjakk som en sosial aktivitet for barna i storefri på torsdager. Det har vært rundt 45 i oppmøte i våres. I alt 250 besøkende i løpet av de seks gangene.

Grønt, men ikke skjønt

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.) Det er ikke sikkert turen blir finere med dyrt utstyr Etter hvert som jordas overflate blir dekket av stadig mer asfalt og betong, søker vi ut i de grønne lungene som fortsatt er igjen. Men visste du at friluftsliv er den tredje verste aktiviteten du kan holde på med, hvis du vil ta vare på miljøet?Det er nærliggende å tenke at det å være i naturen er en bærekraftig og positiv aktivitet.

Løvsjø innrømmer tyveri fra to butikker – politiet utsetter saken på grunn av sprengt kapasitet

PORSGRUNN: Politiet opplyser at saken mot Adrian Næss Løvsjø nå er ferdig etterforsket.

Raser mot tomteprisene i Skien

SKIEN: Jørn Inge Næss (Frp) reagerer sterkt på tomtepriser på to millioner i Skien. – Det er en helt sjuk ubalanse i systemet, sier han.
Les mer om:

«At SV nå – i stedet for å videreutvikle sektoren – ønsker å rive suksessen i småbiter, er for oss uforståelig»

Marius Iversen, kommunikasjonsdirektør i PBL (Private Barnehagers Landsforbund), svarer på Øyvind Næss (SV) sitt innlegg om private barnehager og skoler.

Her vil de bygge 50 boliger og store næringslokaler

SKIEN: Roger Hermansen og Ida Næss Haakanes avslører store utviklingsplaner på Lie.
Les mer om:

«Det er på tide at også Ørland kommune erklærer klimakrise.»

Øyvind Næss, som er leder i Ørland Sv, skriver i dette leserinnlegget at klimakrisen ikke lenger er et fjernt mareritt. Han mener den utspiller seg foran øynene på oss i dag.
Les mer om:

MS-syke Heges siste håp er behandling i India, men hun har ikke råd: Nå har 1.324 givere samlet inn nok penger(pluss)

– Nå kan vi endelig slappe av, sier ekteparet Hege Næss og Kristin Reppen. De har nå fått inn nok penger til at Hege kan få behandlinga hun trenger.
Les mer om:

Slik ser det ut når Sander (19) på sekunder går fra 0–100 kilometer i timen

Sander Næss fra Orkanger var en av mange fartsglade sjåfører som i helga deltok i NM-runden i rallycross på Bollandsmoen Motorsportsenter.
Les mer om:

Slik ser det ut når Sander (19) på sekunder går fra 0–100 kilometer i timen

Sander Næss fra Orkanger var en av mange fartsglade sjåfører som i helga deltok i NM-runden i rallycross på Bollandsmoen Motorsportsenter.
Les mer om:

«Vi ser det som en selvfølge at ingen skal tjene seg rike på å drive skoler i Norge»

SVs førstekandidat i Ørland, Øyvind Næss, har skrevet dette leserinnlegget om velferd.
Les mer om:

Solid støtte til Kunstsilo - kun én stemte mot

Kun Demokratene stemte mot da kulturstyret i Kristiansand sa ja til å gi 8,4 millioner i året til Kunstsilo. Leder Terje Næss (Ap) mener at mange av argumentene i debattene er lite relevante.
Les mer om:

Boligdrømmen på Lagåsen ble et stort mareritt: – Jeg blir uvel når jeg går inn her

Champagnen ble sprettet da ekteparet Elin og Harald Næss hadde sikret seg boligdrømmen på Lagåsen på Lysaker. Et halvt år senere begynte marerittet.
Les mer om: