Nyheter om Næss


Mer til velferdens helter

Hvem er det som står i frontlinjene under koronakrisen, spør Øyvind Næss, leder i Ørland SV i dette leserinnlegget.
Les mer om:

Mer til velferdens helter

Hvem er det som står i frontlinjene under koronakrisen, spør Øyvind Næss, leder i Ørland SV i dette leserinnlegget.
Les mer om:

Tredje sesong av «Hjerteslag»: – Skulle ønske vi kunne fortsette

Vebjørn Enger og Thea Sofie Loch Næss har rundet av tredje sesong av «Hjerteslag». – Det er trist, sier Enger.
Les mer om:

Marianne (56) fikk ikke den attraktive tredjeplassen

Fredrikstad Høyre håpet å få inn Marianne Klever Næss på tredjeplass på partiets liste til Stortinget neste år – men tapte med ti stemmer på nominasjonsmøtet.

Nominasjonsmøte på onsdag: Fredrikstad Høyre varsler kampvotering om 3.-plassen

Fredrikstad Høyre mobiliserer for å løfte Marianne Klever Næss (56) opp til tredje plass på stortingslisten, foran nominasjonsmøtet 25. november. Eivind Leister sier at Nedre Glomma, med flest medlemmer, må få kampplassen.
Les mer om:

Vinner av Innsiktsprisen 2020 ble Unacast

Vi gratulerer alle finalister Egmont, Enova, Homefair, Kolumbus og Unacast – hvor Unacast stakk av med seieren. Vi oppfordrer alle til å ta en titt på videoene og få et innblikk i noen av de mange spennende prosjektene som foregår i bransjen i 2020. Fra venstre: David Aas Correia, Frances D´Silva, Linn Jordet Nygaard (på skjerm), Kim Næss 19. november delte Den norske dataforening ut Innsiktsprisen 2020.

Maskorama: Disse teoriene har kjendisene!

Vi er ikke ferdige med å diskutere deltakerne i Maskorama helt ennå. Etter å ha spurt følgerne til 730.no om hvem de tror skjuler seg bak maskene, står kjendisenes teorier for tur. Mange har gitt oss svar. Vi har til og med fått noen forslag som ikke har blitt nevnt før. Sigrid Bonde Tusvik starter ballet med litt humor:  – Jeg tror Einar Tørnquist er bak maska til Jan Thomas i hvert fall. JT=ET?

Nicolai Næss blir værende i Sarpsborg frem til 2024

27-åringen har skrevet under en kontrakt til 31. juli i 2024 med Sarpsborg 08. Det vi gjør i Sarpsborg nå med Micke som trener er veldig gøy. Jeg har sett stor utvikling og har lyst til å være med på det videre. Nå er det ordentlig gøy å spille fotball og gruppa er veldig bra. Det er en fin kombinasjon med bra alder på mange, gode verdier og det gjenspeiler seg på banen, mener Næss. Les: Dag-Eilev Fagermo vil Ståle skal bli landslagssjef Kvaliteten på øktene er mye høyere enn det har vært tidligere. Det tror jeg henger sammen med humøret som er i gruppa og at vi ser framgang.

Næss skrev langtidskontrakt

Anvendelige Nicolai Næss har forlenget sin kontrakt med eliteserieklubben Sarpsborg fram til sommeren 2024. Det bekrefter klubben på sine nettsider torsdag. Næss har vært brukt både som midtstopper og sentral midtbane i Sarpsborg.
Les mer om:

Suksess-treneren ferdig i klubben – etter inneværende sesong

Martí Cifuentes er ferdig som trener for Sandefjord Fotball. Partene klarte ikke å komme til enighet om en forlengelse. Etter tre vel smakende sesonger som hovedtrener for Sandefjord Fotball, har klubben og suksesstreneren blitt enig om å ikke fortsette samarbeidet. Det kommer ikke som et sjokk for de fleste.– Til lokalvisen sier Cifuentes:- Det har vært et eventyr– Det er med tungt hjerte jeg kommer med denne kunngjøringen i dag.

Overlege kritiserer koronatiltakene – helseministeren slår tilbake

Overlege Halvor Næss mener myndighetenes koronatiltak er helt ute av proporsjoner. Bent Høie avfeier kritikken og mener overlegen tar feil.
Les mer om:

Sander (18) om hjemmeskolerot: – Utrolig unødvendig

Elevrådsleder ved Glemmen videregående skole, Sander Viltun Næss (18), synes det var veldig unødvendig at skolene måtte sette i gang masse forberedelser for et tiltak som aldri skulle vært gjennomført.
Les mer om:

– Østfold lever til tross for Viken-fusjonen

En leser har sendt inn en notis om et foredrag med Atle Næss på Biblioteket nylig.
Les mer om:

RBK-kapteinen er sykepleier. Nå dropper hun jobben i gullinnspurten

Og neste år skal det bli enda mer fotball for Mali Næss.
Les mer om:

RBK-kapteinen er sykepleier. Nå dropper hun jobben i gullinnspurten

Og neste år skal det bli enda mer fotball for Mali Næss.
Les mer om:

Nominasjonskomiteen i Høyre: Ingen fast plass på Stortinget for Marianne (56)

Mens Fredrikstad Høyre har kjempet for å få Marianne Klever Næss (56) på 3. plass – en plass som kunne gitt muligheter for fast plass på Stortinget – er nominasjonskomiteen i Østfold av en annen mening.

«Konsekvensene av å ikke innføre eiendomsskatt, vil være drastiske kutt i tilbudet til Ørlands befolkning»

Å kutte i investeringsbudsjettet er som å pisse i buksa for å holde seg varm, skriver Ørland SVs Øyvind Næss i dette debattinnlegget.

Koronadødsfall i Hammerfest

En person som var innlagt med covid-19 ved Hammerfest sykehus er død. Det bekrefter ordfører Marianne Sivertsen Næss på en pressekonferanse.

- Smitten sprer seg i hele Finnmark

En alvorlig og vanskelig situasjon, sier Hammerfest-ordfører Marianne Sivertsen Næss.

170 personer er i karantene i Hammerfest – 25 smittede totalt

Hammerfest-ordfører Marianne Sivertsen Næss (Ap) opplyser at totalt 25 personer er bekreftet smittet og at 170 personer er i karantene i kommunen.
Les mer om:

Toppkampen mellom nummer en og nummer to på tabellen som også er en slags «seriefinale»

Laget som vinner oppgjøret på Intility Arena kan ta et sjumislteg mot seriegullet i Toppserien for kvinner. Det er fortsatt fire lag som for alvor kjemper om seriegullet i Toppserien, når de fleste lag har igjen fire kamper. Og Vålerenga og Rosenborg er to av dem. Etter at gullkonkurrent Avaldsnes vant 3-1 mot LSK Kvinner på fredag, leder Vålerenga tabellen på målforskjell foran Avaldsnes. Begge lag har 31 poeng. Rosenborg følger like bak med 30, mens LSK Kvinner har 28.

– Anbefaler ikke lengre én meters avstand, men to

Koronatituasjonen i Hammerfest er dramatisk og uavklart, sier ordfører Marianne Sivertsen Næss. 

Smittede leger var på fest før smitten ble påvist

– Smittesituasjonen i Hammerfest er alvorlig, sier ordfører Marianne Sivertsen Næss

Hun holder kurs i å få ting gjort raskere - med mindre stress

Anna Stina Næss (46), opprinnelig fra Vegårshei, er på god vei til å bli Sørlandets første Getting Things Done-instruktør. Torsdag holdt hun et lite seminar for åtte ansatte på TeamTec i Tvedestrand.

EM-sølv til Helene og Marie fra Tønsberg

Seilerne Helene Næss og Marie Rønningen tok sølv i 49er FX-klassen under EM i Østerrike.