Nyheter om Myrvang


Kommunen og Bogsund Holding endeleg i hamn med makebytet

Lauritzen er glad for å vera i hamn med ei løysing han meiner er gunstig og seier kommunen har strekt seg for å få avtalen i boks. Det var ikkje flust av løysingar å skissera, men at avtalen nå er på plass, gjer at viktige brikker er rydda opp i og at området får ein struktur. Bytehandel – Sand Servicesenter får tilgang til alt areal, på kommunal grunn, på sjøsida av den nye vegtraseen. Det vil seia at vegen blir flytta seks til sju meter mot det gamle meieribygget.

Reagerer på at brukte jakker selges til flere tusen kroner på Fretex

Bruktbutikker skal først og fremst være til støtte og hjelp for dem som trenger det, mener Hanne Myrvang. Fretex sier de må tjene penger.
Les mer om:

Butikkene ligger vegg-i-vegg på Jekta og begge har opphørssalg - Flere spennende leietakere ønsker å etablere seg i Tromsø

- Begge butikkene selger ut de varene de har i butikk nå, også stenger de like etterpå, opplyser senterleder Laila Myrvang.
Les mer om:

Historien om Myrvang – slik Paul Anton opplevde den

Det var med stor sorg jeg så på nettet at Myrvang-lokalet i Stokke sto i full fyr, og nok er tapt for alltid.
Les mer om:

Lars Erik og bandet hadde øvingslokale på Myrvang: – Vi har mistet utstyr for tusenvis av kroner

Gitarer, trommesett og forsterkere var bare noe av det som gikk tapt i brannen – og spesielt én ting er ekstra sårt å miste.
Les mer om:

Her går huset opp i flammer: – «Alle» i Stokke har et forhold til det stedet

Diskotek, bondelagsmøter, bygdekino og ikke minst Myrvang Radio er bare noe av det som har lokket folk opp gjennom årene. Fredag morgen gikk bygget tapt i brann.
Les mer om:

Graddis fjellstue vil selge tre hyttetomter

(SALTDAL) Kjell-Sture Myrvang har søkt om dispensasjon fra arealplanen for å kunne selge tre hyttetomter på eiendommen.
Les mer om:

Jekta-sjefen reagerer på regjeringens forslag: - Jeg synes det er helt utrolig

Senterleder Laila Myrvang reagerer på regjeringens forslag om å å innføre en tollfri grense import av tekstil på 3000 kroner. Hun tror endringen vil føre til nedbemanning og omsetningssvikt for norske butikker.
Les mer om:

Nytt møte om makebyte neste veke

Bogsund Holding ved Sølve Myrvang, som er eigar og drivar av Sand Servicesenter og nabo til meieriområdet, har i fleire vender klaga på avgjerda til dei folkevalde. Sist klage sende Bogsund Holding til Fylkesmannen i Rogaland, der Myrvang krev omgjering av kommunens planvedtak. Den klagen har fylkesmannen nå avslått. Lagerbygg i vegen I brevet til fylkesmannen 20. juni påpeikar Myrvang at om reguleringsplanen blir sett ut i livet, vil det gjera det vanskeleg å driva Sand Servicesenter vidare.

– Sykehjemmet er ikke i så dårlig stand at det må saneres og bygges nytt(pluss)

Rita Myrvang reagerer på saksutredning vedrørende Rossfjord sykehjem.
Les mer om:

NVE fraråder sterkt å anlegge næringsområde her

Vegårshei kommunestyre har tidligere gått inn for å utvide dagens industriområde på Myrvang nordover mot Høgtun bedehus, men den planen møter mye motbør når den endelige kommuneplanen nå skal vedtas.
Les mer om:

Flere familier varsler om feriehus-svindler: – Kan sitte hvor som helst i verden

Da de fant feriehusdrømmen på Ibiza svarte utleiefirmaet umiddelbart på alle mailer. Siden ble det stille. – Vi tapte nærmere 30.000 kroner, sier Cicilie Myrvang. Økokrim gir nå råd til de som skal booke feriebolig.
Les mer om:

Klar for Svensk Derby – jakter 450 000 kroner

I forrige uke ble det kjørt Derby-kvalifiseringer i Sverige. Her fikk Gjermund Myrvang med seg et oppdrett til finalen, etter en meget sterk prestasjon av fireårshoppa Hellin Victoria.
Les mer om:

Guttegjengen besteg alle Østfolds 17 kommunetopper på under et døgn: – Skal aldri gjøre det igjen

Kompisene Magnus Halset (27), Johannes Hardeng (28), Ole Martin Nuven (26) og Olav Kjetil Myrvang (26) besteg alle Østfolds 17 kommunetopper på under 24 timer. Før de endte opp i Moss så de blant annet mye skog, soloppgangen i Hvaler og en voldsom bilbrann.

Fem spørsmål til ordførerkandidatene

SILJAN: Alle partier har sine ordførerkandidater. Men TA har valgt å stille fem spørsmål til de personene vi mener har størst sjanse for å bli ordfører i sin kommune. I Siljan kommune blir dette dagens ordfører Kjell Abraham Sølverød fra Senterpartiet og Dag Jøran Myrvang fra Arbeiderpartiet.

Anna (19) og Sunniva (22) har begge opplevd kreft på nært hold. Nå skal de sykle til Paris

Anna Lyng (19) og Sunniva Myrvang (22) har begge opplevd kreft i nærmeste familie. Nå skal de sykle til Paris for kreftsaken.
Les mer om:

Han trudde høgda hans var ei ulempe – heilt til han byrja med benkpress

Kortvokste Fredrik Myrvang trudde lenge at høgda hans var ei ulempe. No er han blant dei beste i verda i benkpress, og meiner at den korte veksten hans er ei styrke.
Les mer om:

Havnet i retten grunnet hustvist — nå er rettens avgjørelse klar(pluss)

Huseieren er fornøyd med dommen fra Senja tingrett. Hamco Bygg-sjef Rita Myrvang kaller den rystende.
Les mer om:

– Hva gjør en russepresident, Birk Myrvang?(pluss)

Birk Myrvang er årets russepresident på Senja vgs i Finnfjordbotn.
Les mer om:

Bonde og multikunstner med et utømmelig kreativt hode

Fargerike egg er en populær gimmick i påsketider - vanligvis oppnådd med maling eller konditorfarge. Hos Lynn Hege Myrvang på Myrvang Gård får man dem derimot farget fra naturens side.
Les mer om:

– Som styreleder burde Jan Terje Olsen (H) sagt fra tidligere

SKIEN: Politikerne i Skien vil se på renovasjonsgebyret på nytt, etter protester fra blant annet flere borettslag som har fått over dobbelt så stort gebyr. Per Myrvang mener at styreleder i Skien boligbyggelag (SBBL), Jan Terje Olsen (H), burde ha slått i bordet tidligere i saken.
Les mer om:

Mange sykehus-innspill fra salen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Møtet i regi av Senterpartiet og Aksjonsgruppen for sykehuset i Flekkefjord var først og fremst beregnet på bystyrepolitikere, sykehusledelse og aksjonsgruppen. Lokalpolitikerne benyttet sjansen til å komme med mange innspill. Rolf Terje Klungland fra aksjonskomiteen. Foto: Svein LøvlandKJØP BILDE - Mediaoppslagene er en trist sak for sykehuset. Det er fritt sykehusvalg i Norge.

Han blir ny styreleder i TUIL

Tidligere TIL-styreleder og administrerende direktør i Råfisklaget, Trygve Myrvang, er innstilt som ny styreleder i TUIL.
Les mer om:

Sjå video: Ap-ordføraren vil ha gruvedeponi – no møter han sterk motstand i eige parti

Håkon Myrvang (Ap) er ordførar i Naustdal og vil ha gruvedeponi i Førdefjorden. No møter han motstand i eige parti. Sjå reportasjen frå Vestlandsrevyen her.
Les mer om:

Rekordomsetning, men flere konkurser og 120.000 færre besøk: – Konkurrentene er ikke lenger nabobutikken, men det kinesiske markedet

Kjøpesentrene i Tromsø omsetter for milliarder. Jekta er nå landsdelenes største kjøpesenter etter nok et rekordår. Men: Færre folk kommer på besøk og i fjor var det flere konkurser. Nå varsler senterleder Laila Myrvang flere endringer.
Les mer om: