Nyheter om Myrvang


Flere familier varsler om feriehus-svindler: – Kan sitte hvor som helst i verden

Da de fant feriehusdrømmen på Ibiza svarte utleiefirmaet umiddelbart på alle mailer. Siden ble det stille. – Vi tapte nærmere 30.000 kroner, sier Cicilie Myrvang. Økokrim gir nå råd til de som skal booke feriebolig.
Les mer om:

Klar for Svensk Derby – jakter 450 000 kroner

I forrige uke ble det kjørt Derby-kvalifiseringer i Sverige. Her fikk Gjermund Myrvang med seg et oppdrett til finalen, etter en meget sterk prestasjon av fireårshoppa Hellin Victoria.
Les mer om:

Guttegjengen besteg alle Østfolds 17 kommunetopper på under et døgn: – Skal aldri gjøre det igjen

Kompisene Magnus Halset (27), Johannes Hardeng (28), Ole Martin Nuven (26) og Olav Kjetil Myrvang (26) besteg alle Østfolds 17 kommunetopper på under 24 timer. Før de endte opp i Moss så de blant annet mye skog, soloppgangen i Hvaler og en voldsom bilbrann.

Fem spørsmål til ordførerkandidatene

SILJAN: Alle partier har sine ordførerkandidater. Men TA har valgt å stille fem spørsmål til de personene vi mener har størst sjanse for å bli ordfører i sin kommune. I Siljan kommune blir dette dagens ordfører Kjell Abraham Sølverød fra Senterpartiet og Dag Jøran Myrvang fra Arbeiderpartiet.

Anna (19) og Sunniva (22) har begge opplevd kreft på nært hold. Nå skal de sykle til Paris

Anna Lyng (19) og Sunniva Myrvang (22) har begge opplevd kreft i nærmeste familie. Nå skal de sykle til Paris for kreftsaken.
Les mer om:

Han trudde høgda hans var ei ulempe – heilt til han byrja med benkpress

Kortvokste Fredrik Myrvang trudde lenge at høgda hans var ei ulempe. No er han blant dei beste i verda i benkpress, og meiner at den korte veksten hans er ei styrke.
Les mer om:

Havnet i retten grunnet hustvist — nå er rettens avgjørelse klar(pluss)

Huseieren er fornøyd med dommen fra Senja tingrett. Hamco Bygg-sjef Rita Myrvang kaller den rystende.
Les mer om:

– Hva gjør en russepresident, Birk Myrvang?(pluss)

Birk Myrvang er årets russepresident på Senja vgs i Finnfjordbotn.
Les mer om:

Bonde og multikunstner med et utømmelig kreativt hode

Fargerike egg er en populær gimmick i påsketider - vanligvis oppnådd med maling eller konditorfarge. Hos Lynn Hege Myrvang på Myrvang Gård får man dem derimot farget fra naturens side.
Les mer om:

– Som styreleder burde Jan Terje Olsen (H) sagt fra tidligere

SKIEN: Politikerne i Skien vil se på renovasjonsgebyret på nytt, etter protester fra blant annet flere borettslag som har fått over dobbelt så stort gebyr. Per Myrvang mener at styreleder i Skien boligbyggelag (SBBL), Jan Terje Olsen (H), burde ha slått i bordet tidligere i saken.
Les mer om:

Mange sykehus-innspill fra salen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Møtet i regi av Senterpartiet og Aksjonsgruppen for sykehuset i Flekkefjord var først og fremst beregnet på bystyrepolitikere, sykehusledelse og aksjonsgruppen. Lokalpolitikerne benyttet sjansen til å komme med mange innspill. Rolf Terje Klungland fra aksjonskomiteen. Foto: Svein LøvlandKJØP BILDE - Mediaoppslagene er en trist sak for sykehuset. Det er fritt sykehusvalg i Norge.

Han blir ny styreleder i TUIL

Tidligere TIL-styreleder og administrerende direktør i Råfisklaget, Trygve Myrvang, er innstilt som ny styreleder i TUIL.
Les mer om:

Sjå video: Ap-ordføraren vil ha gruvedeponi – no møter han sterk motstand i eige parti

Håkon Myrvang (Ap) er ordførar i Naustdal og vil ha gruvedeponi i Førdefjorden. No møter han motstand i eige parti. Sjå reportasjen frå Vestlandsrevyen her.
Les mer om:

Rekordomsetning, men flere konkurser og 120.000 færre besøk: – Konkurrentene er ikke lenger nabobutikken, men det kinesiske markedet

Kjøpesentrene i Tromsø omsetter for milliarder. Jekta er nå landsdelenes største kjøpesenter etter nok et rekordår. Men: Færre folk kommer på besøk og i fjor var det flere konkurser. Nå varsler senterleder Laila Myrvang flere endringer.
Les mer om:

Suldal kan få Extra

Det er godt nytt for kundane, som då vil få eit større vareutval til rimelegare prisar. Prix eller Extra Regionsdirektør i Coop Sørvest, Trygve Vikse, stadfester planane då Suldalsposten tar kontakt. – Ja, me jobbar nå for ei utviding av dagens bygg, på baksida av butikken, mot det gamle meieriet. For å bli Coop Extra, er det krav til areal, men om utvidingsplanane går som me håpar, reknar eg med at kundane i Suldal snart kan handla i ein Extra-butikk, seier Vikse. Også Prix-konseptet er aktuelt, men for Coop Sørvest er Extra første-ønsket.

Sverre Underbakke fortviler

Eigedomsutviklar Sverre Underbakke har planane klare, men er fortvila over kor lang tid det tar, før han kan starta byggjeprosjektet sitt. Fekk hand om bygget Det var i slutten av november 2016 at Underbakke først melde si interesse for det gamle meieri-bygget og la fram planar om bygging av leilegheiter og rom for næringsareal.

Hanne tok med familien og flyttet til Bodø: – Med kaffe og ren vilje så kommer man langt

Hanne Myrvang (46) måtte reise lenger sør i landet før hun fant tilbake til sine nordnorske røtter. Nå er den nye daglige lederen for Frelsesarmeen i Bodø tilbake i nord, her ønsker hun å spre hjertevarme for mennesker som sliter med rus.

Kristiane (19) ante ikke at den lille oppmerksomheten hennes skulle bety så mye for jenta og moren hennes

Kristiane Myrvang ante ikke at den lille oppmerksomheten hennes skulle bety så mye for den lille jenta og moren hennes.
Les mer om:

Dagtilbud for demente

– Så hyggelig at jobben vi gjør verdsettes med en juleglede fra avisa, sier Berit Karlberg Myrvang og Heidi Ellingsen Sælid.
Les mer om:

Etter dommen: – Det er fortsatt uvirkelig(pluss)

Den 22 år gamle kvinnen er dømt til psykisk helsevern for å ha drept 84 år gamle Gudrun Myrvang Thomassen i Lenvik 20 november i fjor.
Les mer om:

Kvinne dømt til tvungent psykisk helsevern for drap på nabo (84)

En 22 år gammel kvinne var utilregnelig da hun drepte 84 år gamle Gudrun Myrvang Thomassen på Finnsnes i fjor, mener Senja tingrett.

Dømt til psykisk tvungent helsevern (pluss)

Den 22 år gamle kvinnen er dømt til psykisk helsevern for å ha drept 84 år gamle Gudrun Myrvang Thomassen i Lenvik 20 november i fjor.
Les mer om:

Dømt til tvungent psykisk helsevern for Lenvik-drapet

22-åringen som drepte Gudrun Myrvang Thomassen (84), er for syk til å straffes.
Les mer om:

Sjekk den Black friday-køa på Langnes!

-Dette er en meget viktig dag for oss, forteller Senterleder på Jekta Laila Myrvang til Nordlys. I fjor omsatte vi for 22 millioner og 32.000 mennesker innom senter på denne dagen smiler Laila.
Les mer om:

Tiltalt kvinne (22) trodde drapsofferet var en heks

Den 22 år gamle kvinnen, som er tiltalt for drapet på Gudrun Myrvang Thomassen (84), led av vrangforestillinger og trodde drapsofferet var en heks.
Les mer om: