Nyheter om Myklebust


Slik gjekk det med Myklebust i Klassequizen

En akademiker ved NTNU må i møte med instituttledelsen, etter påstander fra Filter Nyheter om fremmedfientlige påstander på Facebook.
Les mer om:

Vil møte folk på deira arena(pluss)

Kommunepsykolog Tomas Brandal Myklebust vil konsentrere seg om førebygging og heller møte bygdefolket der dei er enn på kontoret sitt.
Les mer om:

– Vindkraftarbeidere tjener mindre enn 100 kroner timen

Arbeidere som bygger vindkraftanlegg for Stavanger-selskapet Norsk Vind i Bjerkreim, har arbeidskontrakter hvor de tjener rundt 100 kroner timen. - Dette er helt på trynet, sier Roger Myklebust i Fellesforbundet.
Les mer om:

Dommerrangering for 2020-sesongen

NFFs dommerkomité har oppnevnt hoveddommere, assistentdommere og veiledere i Eliteserien, Toppserien, OBOS-ligaen, 1. divisjon kvinner og PostNord-ligaen for fotballsesongen 2020. Les: City nedlagt, nå skal Solskjær få United-spillerne til å fungere hele veien I fjor var det flere som la merke til at Premier League-dommer Bobby Madley (34) flyttet til Norge til sin kjæreste og han fikk da dømme kamper på i fjerdedivisjon her hjemme. Han har helt klart kvalifikasjonene i orden.

Bekymret lege spår gigantisk millionsmell: – Dette bør skattebetalerne vite

Kampen om legevakta fortsetter. Lege Hans-Christian Myklebust mener tjenesten vil koste 17 millioner kroner i 2020 – ikke 1,5 millioner som flertallspartiene foreslår å budsjettere.
Les mer om:

Jenny (31) nekter å gi seg: - Vi ser et enormt behov i regionen for høyere utdanning

Bunaden til Jenny Myklebust (31) kommer ikke til å bli hengt bort med det første.
Les mer om:

Myklebust til Volda

Les mer om:

Toppscoreren fortsetter. Vard-tester flere lokale spillere.

Erling Flotve Myklebust takket nei til Hødd og har signert ny 2-årskontakt med Vard.
Les mer om:

– Rett og slett umenneskelig(pluss)

Leder av Lenvik Frivilligsentral, Tommy Myklebust mener tiden er inne for at Lenvik kommune, eventuelt Senja kommune tar et initiativ for å bosette kurdisk familie.
Les mer om:

Trafikk-kontroll på Suldalsosen førte til fleire bruksforbod og trafikkgebyr

– Me oppfordrar alle til å kontrollera lys og dekk, seier Frode Myklebust i Statens vegvesen. Han var med på kontrollen i går kveld, som skjedde mellom klokka 17 og klokka 22.30. Sju av køyretøya fekk skriftlege manglar, fem fekk bruksforbod, to førarar blei skriftleg rapporterte, og det blei skrive ut seks trafikk-gebyr.

Skuffet over tilbudet fra Vard

Erling Flotve Myklebust er ikke tilbudt proffkontrakt av Vard. Nå kan han forsvinne til Hødd.
Les mer om:

Tok grep om egen situasjon: - Jeg har fått lønn for strevet

Erling Flotve Myklebust har bøttet inn mål i høst. Det kom ikke gratis. Lørdag håper han å skyte Vard til 2. divisjon.
Les mer om:

Filmanmeldelse: Takk Gud for Josefine Frida Pettersen!

Endelig tilbake! Sist vi så Josefine Frida Pettersen på skjermen spilte hun tøff feminist i Skam på NRK. Siden den gang har hun byttet profesjonelt navn fra Josefine Frida Pettersen til… Josefine Frida (det ble VG-sak), gjort kondom-kampanje for RFSU og vært teatertalent i Trøndelag. Nå er Sigdal-stjerna endelig klar for det store lerretet, og takk Gud for det! I Jorunn Myklebust Syversen-regisserte Disco spiller Josefine Frida hovedrollen som Mirjam, en talentfull tenåring som veksler mellom et liv der Jesus er stjerna, og et annet hvor hun er i verdenstoppen i disco freestyle-dans. En salig

Satser videre med dobbelt så stor butikk i Åndalsnes (pluss)

Linda Myklebust Skiri starta opp 100 m2 store Classic for 36 år siden. Denne uka reåpna butikken med dobbelt så mye plass.
Les mer om:

Dei nye sokneråda i Suldal

Det inneber ei valdeltaking på 23 prosent, opplyser Anne Marit Øvstebø, kyrkjeverje ved Suldal kyrkjekontor. Samanlikna med kyrkjevalet for fire år sidan, er valdeltakinga noko lågare denne gongen. I 2015 var det også val til bispedømmerådet. Seks medlemmer er valde inn i kvart råd. Dei neste fem på listene er vara. På oversikta under er berre første vara ført opp.

Lied og Myklebust truleg inne

Hans-Olav Myklebust får selskap av Per Ivar Lied som fylkestingsrepresentant frå Ørsta. Det synest klart etter fylkestingsvalet.
Les mer om:

Kåre Henning og Tyrijenta best i landet(pluss)

Kåre Henning Myklebust med hoppa Tyrijenta vart kåra til landets beste unghest under Merrasjået i Stryn i helga.
Les mer om:

Vil avvikle e-skatten

Først ut er Helge Myklebust, som er toppkandidaten til Partiet De Kristne i Ulstein. Han er 58 år gamal og jobbar som dagleg leiar.
Les mer om:

LESARBREV: Kva skal me leva av?

I Suldalsposten av 14. august tegnar representantar frå Arbeiderpartiet eit dystert bilde av samfunnsutviklingen og næringsutviklingen i Suldal kommune dersom me ikkje snarast får på plass ein ny stilling i rådmannens stab. Arbeiderpartiet har ved fleire høve fremja dette forslaget uten å få fleirtal for det.

Hattrick-helt og tabelltopp

Erling Flotve Myklebust dunket inn tre mål for Vard mot Brann-rekruttene, og sendte rødtrøyene forbi Djerv 1919 og til topps på tabellen.
Les mer om:

Første titt på Josefine Frida Pettersen som DISCO-dronning i tvil

– Du må bare passe på å være like vakker på innsiden som du er på utsiden… Vi vet hvordan det vil gå med dem som ikke følger Jesus. Press, frykt, tvil og tro ser ut til å stå sentralt i DISCO, hvor Josefine Frida Pettersen spiller stedatteren til pastoren i menigheten Friheten. I kveld kom traileren – se nedenfor. 19 år gamle Mirjam er både verdensmester i disco- og freestyle-dans og lederen av frikirkens ungdomsgruppe. Noe som er en vrien kombinasjon.

Sterk filmhøst for både gamle og unge barn

Ifølge Dagsavisen er 16 nye, norske filmer klare for publikum denne høsten. Ikke minst vil en ny Sabeltann-film melde seg. 27. september er det duket for «Kaptein Sabeltann og Den Magiske Diamant». Du kan se traileren som kom før helgen lenger ned i denne saken. – Å få jobbe med et så elsket univers er i seg selv stort. Vi håper vi har laget en storslått og eventyrlig animasjonsfilm som vil overraske og underholde alle, men som samtidig lever opp til forventningene til de mange Kaptein Sabeltann-fans der ute, sier regissørene Rasmus A.

Ørstingane etterlyser meir aktivitet i sentrum: - Ingenting som skjer og ingen plass å gå, rett og slett(pluss)

På Facebook har engasjementet vore stort i samband med Hans Olav Myklebust si etterlysing av meir liv og røre i Ørsta sentrum.

No vert Knut Erik proff(pluss)

Laurdag debuterer Knut Erik Myklebust (21) som fotballproff. Det skjer på Island.
Les mer om: