Nyheter om Myklebust


LESARBREV: Kva skal me leva av?

I Suldalsposten av 14. august tegnar representantar frå Arbeiderpartiet eit dystert bilde av samfunnsutviklingen og næringsutviklingen i Suldal kommune dersom me ikkje snarast får på plass ein ny stilling i rådmannens stab. Arbeiderpartiet har ved fleire høve fremja dette forslaget uten å få fleirtal for det.

Hattrick-helt og tabelltopp

Erling Flotve Myklebust dunket inn tre mål for Vard mot Brann-rekruttene, og sendte rødtrøyene forbi Djerv 1919 og til topps på tabellen.
Les mer om:

Første titt på Josefine Frida Pettersen som DISCO-dronning i tvil

– Du må bare passe på å være like vakker på innsiden som du er på utsiden… Vi vet hvordan det vil gå med dem som ikke følger Jesus. Press, frykt, tvil og tro ser ut til å stå sentralt i DISCO, hvor Josefine Frida Pettersen spiller stedatteren til pastoren i menigheten Friheten. I kveld kom traileren – se nedenfor. 19 år gamle Mirjam er både verdensmester i disco- og freestyle-dans og lederen av frikirkens ungdomsgruppe. Noe som er en vrien kombinasjon.

Sterk filmhøst for både gamle og unge barn

Ifølge Dagsavisen er 16 nye, norske filmer klare for publikum denne høsten. Ikke minst vil en ny Sabeltann-film melde seg. 27. september er det duket for «Kaptein Sabeltann og Den Magiske Diamant». Du kan se traileren som kom før helgen lenger ned i denne saken. – Å få jobbe med et så elsket univers er i seg selv stort. Vi håper vi har laget en storslått og eventyrlig animasjonsfilm som vil overraske og underholde alle, men som samtidig lever opp til forventningene til de mange Kaptein Sabeltann-fans der ute, sier regissørene Rasmus A.

Ørstingane etterlyser meir aktivitet i sentrum: - Ingenting som skjer og ingen plass å gå, rett og slett(pluss)

På Facebook har engasjementet vore stort i samband med Hans Olav Myklebust si etterlysing av meir liv og røre i Ørsta sentrum.

No vert Knut Erik proff(pluss)

Laurdag debuterer Knut Erik Myklebust (21) som fotballproff. Det skjer på Island.
Les mer om:

– Den dårlegaste framstillinga av ei sak eg har sett(pluss)

Saka om hytteutbygging på Standaleidet og plan for Myklebustsetra er endå ikkje i mål. Myklebust gardslag er svært kritiske til saka som vart lagt fram for politikarane.
Les mer om:

Nå må han bytte ut kontrolltårnet

Flyplassjef Jan Morten Myklebust har et 35 år gammelt kontrolltårn på Stord lufthamn Sørstokken. Det holder ikke lenger.
Les mer om:

Klart for Trandalblues(pluss)

– Dårleg ver er inga hindring. Her kan folk stå og sitje tørt, seier Terje Myklebust, Arne Moe og Kyrre Grimstad i Bratt & Blått.
Les mer om:

Grisebonde Ann-Sophie sjokkert av NRK-dokumentar: – Dette er dyreplageri på høyt nivå. Jeg vil ikke assosieres med dem.

NRKs Brennpunktepisode «Griseindustriens hemmeligheter» har skapt sterke reaksjoner nasjonalt og i lokalmiljøet i Vestfold. – Jeg er oppriktig flau over hvordan det er mulig å behandle dyr, sier grisebonde Ann-Sophie Myklebust, driver av Kongseik Gård.
Les mer om:

OverOslo 2019: Hoppet i taxi for å rekke favorittartisten

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)GREFSENKOLLEN: - Vi måtte rekke starten, så vi kastet oss i en taxi, sier venninnegjengen som har stilt seg helt framme ved scenen. For det var Kristian Kristensen som var det aller største trekkplasteret, i alle fall for Andrea Mortensen. - Det var så vidt vi rakk å betale i taxien, ler Hanne Løken.Venninnegjengen kjøpte billetter allerede i oktober, og gleder seg også til Sondre Justad og No. 4.

Ap-leder Støre: – Regjeringen tvinger folk til å bli uføre

Færre får arbeidsavklaringspenger og flere blir uføre, viser revidert nasjonalbudsjett. Blant de uføre er Eva Britt Søvdsnes Myklebust. – Jeg har falt mellom alle stoler, sier hun.
Les mer om:

Eliten, en 80-åring, en barbent (!) og flere hundre andre løp Grefsenkollen Opp

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)GREFSENKOLLEN: Skiløpere, o-løpere og rene motbakkespesialister på toppen av listene da den 12. utgaven av Grefsenkollen Opp - med start i Muselunden - gikk av stabelen på søndag i regi Nydalens Skiklub.Gløersen og Kyte Raskest av alle motbakkeløperne var Rustads Anders Gløersen med bronsje fra 15-km i langrenns-VM i Falun 2015 i bagasjen. 32-åringen hadde dog ingen parademarsj fram til seieren.

Klar for superlørdag i havnen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Tanangerdagene nærmer seg 30 år, og dette er Lions store gave til tanangerbuen. Iherdig dugnadsjobbing, planlegging, tilrettelegging og vakthold ligger bak bygdas store festival som strekker seg fra onsdag til søndag.Mens onsdagen er barnas dag, torsdag er en foredrags- og inspirasjonsdag, fredag er ungdommens dag er lørdagen hele bygdas dag.

«Brimi 1&2» 2 sørger for pizza og pølser på Ogna

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Vidar Kråkenes og Sigurd Apneseth, alias «Brimi 1&2» som de kaller seg, har bortimot full kontroll på kjøkkenet. Det vil si nesten. En brent Grandiosa står på benken, og det er hektisk aktivitet.- Vi serverer pølser, pizza, hamburgere og ikke minst potetstappe. Det er den som tar mest tid, sier Vidar Kråkenes med 17.mai slips.

Nå har kommunen ansvaret for sjøbadet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SJØBAD: Det har vært skrevet mye om sjøbadet på Myklebust siden det ble åpnet. Det var full fest i august 2015 da slusene ble åpnet og badet brukt for første gang. Siden har det luktet. Det har vært alger. Og det har vært hunder som har gjort sitt fornødne i nærheten. Noen ganger har det rett og slett ikke sett ut.

Hektisk innspurt før «Nye Jærbladet» 20. mai

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Jærbladet er nå en del av Amedia-konsernet, som eier over 70 lokalaviser over hele landet, samt Nettavisen. Med det får mediehuset vårt tilgang til spesialkompetanse innenfor dataanalyse og innholdsutvikling som er helt nødvendig i for å imøtekomme konkurransen i dagens mediemarked.Redaksjonell satsing Redaktør og daglig leder Kirsten M.

Suksess for snegleaksjonen i Tananger - satser på enda større oppmøte i år

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SNEGLEAKSJON: I 2015 leste Marian Evensen en artikkel i Hagebladet om en gruppe på Konnerud på østlandet som aksjonerte for å bli kvitt brunsneglen. Det ga henne en ide om å samle en gruppe i Tananger til en liknende aksjon mot brunsnegler. I fjor samlet hun sammen over 200 mennesker til en aksjon som hun betegner som en suksess.- Det har vært veldig fint vær, så det er litt vanskelig å si hvor effektivt det har vært.

Slik blir været på 17. mai

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Som i fjor, blir det solskinn på Jæren når vi feirer nasjonaldagen. Det blir behagelig temperatur de fleste steder, og du trenger ikke å ta fram paraplyen eller regnponchoen for å beskytte bunaden.Klepp og Kvernaland er ekstra heldige og får 17 grader, mens lengre sør på Ogna, blir det 12 grader. Generelt på Jæren skal det bli mellom 12 og 17 grader, der de fleste stedene ligger på rundt 15.

Eiger ble nesten ranet i Hålå

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Eiger - Voll 2-1Et oppofrende Voll-lag gjorde det de kunne for å dra ned tempoet og lyktes med det i store deler av kampen.

Ber om vedtaksstopp om Dalevegen 24

Arne Otto Myklebust stiller spørsmål om kvifor han ikkje har fått direkte informasjon om Dalevegen 24.
Les mer om:

Eiger vant igjen og har full pott etter fire kamper

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Eiger-Vidar 2 4-1 (3-1)Et ungt Vidar 2 gikk høyt ut og prøvde å hindre Eiger i å komme i gang med sitt eget spill da kampen ble blåst i gang i kalde Hålå mandag. Det lyktes de ikke med, for før det var spilt drøye ti minutter, ledet Eiger 2-0, for øvrig etter flotte scoringer og fine angrep.Etter dette la gjestene seg litt lavere og gjorde det litt vanskeligere for Eiger.

20-åringen håper å senke Elverum: – Han er unik i dagens samfunn

Treneren mener at Leander Myklebust Seime (20) har noe mange unge mangler. Det kommer godt med når FyllingenBergen mandag må slå Elverum.
Les mer om:

20-åringen håper å senke Elverum: – Han er unik i dagens samfunn

Treneren mener at Leander Myklebust Seime (20) har noe mange unge mangler. Det kommer godt med når FyllingenBergen mandag må slå Elverum.
Les mer om:

Kommunen har overkapasitet på barnehageplasser, men i Tananger er det stor mangel på barnehageplasser

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)For drøye ti år siden var det ventelister til barnehageplasser i Sola. I 2007 satte kommunen ned et arbeidsutvalg som skulle lete etter egnede tomter å bygge flere barnehager på.