Nyheter om Myklebust


Skal bygge 20 nye brønnbåter de neste årene(pluss)

Sølvtrans sikrer Myklebust Verft og Aas Mek. Verksted arbeid ut 2025.
Les mer om:

Vards hat trick-helt kjemper om toppscorertittelen i 2. divisjon

Erling Flotve Myklebust scorer ett mål i snitt hver kamp. Kan toppscoreren skyte Vard til et nytt opprykk?
Les mer om:

Stadfestar vedtak om Myklebust setremark(pluss)

Grunneigarane klaga på vedtak om områderådereguleringsplan for Myklebust setremark som omfattar Myklebustsetra. Fylkesmannen har no stadfesta Ørsta kommune sitt vedtak.
Les mer om:

Janne er ny leder for Frelsesarmeen i Harstad: – Jeg gleder meg til å bli kjent med byen(pluss)

Løytnant Janne Våje Nielsen har overtatt som korpsleder etter Marit og Helge Byre Myklebust.

– Overgangen skjedde fort(pluss)

I fjor haust hadde Knut Erik Myklebust eit fotballeventyr i den islandske klubben Höttur. No er han tilbake på Island på lån frå Volda.
Les mer om:

Originalt og enkelt hytteparadis i Grøvdalen: – Et stort pluss at det ikke er dekning her(pluss)

Anita Høgset og Sindre Myklebust tar et langt steg tilbake i tid når de kjører fra Ålesund og parkerer på Rabben i Grøvdalen.
Les mer om:

Coronasmittet bartender i Haugesund hetset: – Sårende

Rebecca Myklebust (23) er en av bartenderne i Haugesund som har fått påvist coronaviruset. Nå tar hun et oppgjør med alle som henger ut og retter pekefinger mot smittede personer.
Les mer om:

Koronasmittet bartender ut mot netthets

Mens Rebecca Myklebust (23) har ligget koronasyk hjemme i Haugesund har flere skrevet negative kommentarer om henne og holdt henne ansvarlig for det siste smitteutbruddet i byen.
Les mer om:

Koronasmittet bartender: – Jeg kjenner på dårlig samvittighet

Rebecca Myklebust er en av bartenderne i Haugesund med påvist covid-19-smitte. Hun synes det er vondt å være sjuk og kjipt å lese kommentarer på sosiale medier.
Les mer om:

Runar (28) og Robert (27) følgde draumen om eige firma – dobla omsetnaden i 2019

– Eg er glad vi satsa på dette, smiler Runar Tvedt, som saman med kameraten Robert Myklebust driv TM Anlegg AS. Ei bedrift som kan visa til fine rekneskapstal for fjoråret.

– Stas at det får henge her i Svendsengarden

I ein månad jobba Mari Myklebust Gjesdal hardt med eksamensoppgåva «Et restemåltid». No har biletet fått plass i Svendsengarden.
Les mer om:

Inviterer til kortreist «skattejakt»

– Mange av våre yngre medlemmer har aldri deltatt i et orienteringsløp. Dette ønsker vi å gjøre noe med, samtidig håper vi at mange andre har lyst til delta, sier Pål Myklebust, leder i Kolls orienteringsgruppe.
Les mer om:

Skodespelar med mange ansikt(pluss)

– Å smiske for å få jobb går imot mine verdiar, seier ørsting og skodespelar Anne Marta Hoslemo Myklebust (29). Som mellom anna har vore zombie.
Les mer om:

– Det er ikke lov for andre å utnytte Gråtass kommersielt. Vi bruker inntektene til å lage nye opplevelser for barn.

– Vi går ikke inn i andres hus og tar ting. Det er tyveri. Det samme gjelder for en merkevare som Gråtass, forklarer Morten Myklebust.
Les mer om:

Har stor tro på at kommunen snur(pluss)

Leder i frivilligsentralen, Tommy Myklebust, sier han har troa på at kommunen snur i saken om støtte til frivilligsentralen.
Les mer om:

– Nabolaget er helt fantastisk, sier Silje Marie (27) og John (28)

Kommunegrensen mellom Haugesund og Karmøy spilte ingen rolle da Silje Marie Myklebust og John Mikkelsen Hjartnes flyttet der folketallet øker mest.

Anna frå Volda hadde beste eksamenssvar i nynorsk(pluss)

Herdis Auestad Nergaard, Anna Standal Tangen og Jenny Heggheim Myklebust er vinnarar av Fridthiov Oos’ legat i år.

– Kommunen kan tape fleire titals millionar kroner(pluss)

Oddvar Myklebust (Ap) meiner eit vedtak i Ålesund formannskap tysdag kan gjere at det ikkje likevel blir noko av Havsul 1. Det vil i så tilfelle både Harøya, Nordøyane og nye Ålesund kommune tape mykje på.
Les mer om:

Her hopper de rett inn i ekteskapet - feiret bryllup i badstue

De faste badestuegjestene Niels Fredrik Skarre (46) og Signe Myklebust (42) inviterte torsdag morgen venner til bryllupsfeiring i badstua.
Les mer om:

Mikael (32) fant drømmejobben: – Det gikk veldig fort

Etter seks år som daglig leder takker Mikael Benjamin Myklebust for seg i Falkeid IL. Han har funnet drømmejobben på Karmøy.
Les mer om:

Sjekk bildene! Niels Fredrik (46) og Signes (42) alternative (og våte!) brullypsfeiring

Niels Fredrik Skarre og Signe Myklebust fra Drammen inviterte like gjerne vennene til bryllupsfeiring i badstua de så ofte bruker.
Les mer om:

Blir satt i en umulig situasjon(pluss)

Daglig leder Tommy Myklebust ved Lenvik Frivilligsentral hevder at rådmannens kuttforslag skaper bølger av usikkerhet ved sentralen.
Les mer om:

Frelsesarmeen har flere på døra (pluss)

Helge Byre Myklebust, leder for Harstad korps, forteller at Frelsesarmeen har gått fra å ha rundt 50 husstander som stikker innom, til cirka 60 husstander. De tar kontakt for å få mat.

Å gjere heimbygda stor i tanke og sinn

Ei trutna skrivebordsskuff i Eidsdal skjulte ein skatt. Ole Jørn Myklebust har tonesett dikta til Arne O. Storås (1908–2002), diktar og gardbrukar. Innlegget Å gjere heimbygda stor i tanke og sinn dukket først opp på ballade.no.
Les mer om:

Dalane Tidende og Jærbladet flyttar måndagsavisa til tysdag

– Me har permittert deler av arbeidsstokken, og no må me gjera meir, dessverre, skriv redaktør i Jærbladet, Kirsten Marie Myklebust.
Les mer om: