Nyheter om Myklebust


– Rett og slett umenneskelig(pluss)

Leder av Lenvik Frivilligsentral, Tommy Myklebust mener tiden er inne for at Lenvik kommune, eventuelt Senja kommune tar et initiativ for å bosette kurdisk familie.
Les mer om:

Trafikk-kontroll på Suldalsosen førte til fleire bruksforbod og trafikkgebyr

– Me oppfordrar alle til å kontrollera lys og dekk, seier Frode Myklebust i Statens vegvesen. Han var med på kontrollen i går kveld, som skjedde mellom klokka 17 og klokka 22.30. Sju av køyretøya fekk skriftlege manglar, fem fekk bruksforbod, to førarar blei skriftleg rapporterte, og det blei skrive ut seks trafikk-gebyr.

Skuffet over tilbudet fra Vard

Erling Flotve Myklebust er ikke tilbudt proffkontrakt av Vard. Nå kan han forsvinne til Hødd.
Les mer om:

Tok grep om egen situasjon: - Jeg har fått lønn for strevet

Erling Flotve Myklebust har bøttet inn mål i høst. Det kom ikke gratis. Lørdag håper han å skyte Vard til 2. divisjon.
Les mer om:

Filmanmeldelse: Takk Gud for Josefine Frida Pettersen!

Endelig tilbake! Sist vi så Josefine Frida Pettersen på skjermen spilte hun tøff feminist i Skam på NRK. Siden den gang har hun byttet profesjonelt navn fra Josefine Frida Pettersen til… Josefine Frida (det ble VG-sak), gjort kondom-kampanje for RFSU og vært teatertalent i Trøndelag. Nå er Sigdal-stjerna endelig klar for det store lerretet, og takk Gud for det! I Jorunn Myklebust Syversen-regisserte Disco spiller Josefine Frida hovedrollen som Mirjam, en talentfull tenåring som veksler mellom et liv der Jesus er stjerna, og et annet hvor hun er i verdenstoppen i disco freestyle-dans. En salig

Satser videre med dobbelt så stor butikk i Åndalsnes (pluss)

Linda Myklebust Skiri starta opp 100 m2 store Classic for 36 år siden. Denne uka reåpna butikken med dobbelt så mye plass.
Les mer om:

Dei nye sokneråda i Suldal

Det inneber ei valdeltaking på 23 prosent, opplyser Anne Marit Øvstebø, kyrkjeverje ved Suldal kyrkjekontor. Samanlikna med kyrkjevalet for fire år sidan, er valdeltakinga noko lågare denne gongen. I 2015 var det også val til bispedømmerådet. Seks medlemmer er valde inn i kvart råd. Dei neste fem på listene er vara. På oversikta under er berre første vara ført opp.

Lied og Myklebust truleg inne

Hans-Olav Myklebust får selskap av Per Ivar Lied som fylkestingsrepresentant frå Ørsta. Det synest klart etter fylkestingsvalet.
Les mer om:

Kåre Henning og Tyrijenta best i landet(pluss)

Kåre Henning Myklebust med hoppa Tyrijenta vart kåra til landets beste unghest under Merrasjået i Stryn i helga.
Les mer om:

Vil avvikle e-skatten

Først ut er Helge Myklebust, som er toppkandidaten til Partiet De Kristne i Ulstein. Han er 58 år gamal og jobbar som dagleg leiar.
Les mer om:

LESARBREV: Kva skal me leva av?

I Suldalsposten av 14. august tegnar representantar frå Arbeiderpartiet eit dystert bilde av samfunnsutviklingen og næringsutviklingen i Suldal kommune dersom me ikkje snarast får på plass ein ny stilling i rådmannens stab. Arbeiderpartiet har ved fleire høve fremja dette forslaget uten å få fleirtal for det.

Hattrick-helt og tabelltopp

Erling Flotve Myklebust dunket inn tre mål for Vard mot Brann-rekruttene, og sendte rødtrøyene forbi Djerv 1919 og til topps på tabellen.
Les mer om:

Første titt på Josefine Frida Pettersen som DISCO-dronning i tvil

– Du må bare passe på å være like vakker på innsiden som du er på utsiden… Vi vet hvordan det vil gå med dem som ikke følger Jesus. Press, frykt, tvil og tro ser ut til å stå sentralt i DISCO, hvor Josefine Frida Pettersen spiller stedatteren til pastoren i menigheten Friheten. I kveld kom traileren – se nedenfor. 19 år gamle Mirjam er både verdensmester i disco- og freestyle-dans og lederen av frikirkens ungdomsgruppe. Noe som er en vrien kombinasjon.

Sterk filmhøst for både gamle og unge barn

Ifølge Dagsavisen er 16 nye, norske filmer klare for publikum denne høsten. Ikke minst vil en ny Sabeltann-film melde seg. 27. september er det duket for «Kaptein Sabeltann og Den Magiske Diamant». Du kan se traileren som kom før helgen lenger ned i denne saken. – Å få jobbe med et så elsket univers er i seg selv stort. Vi håper vi har laget en storslått og eventyrlig animasjonsfilm som vil overraske og underholde alle, men som samtidig lever opp til forventningene til de mange Kaptein Sabeltann-fans der ute, sier regissørene Rasmus A.

Ørstingane etterlyser meir aktivitet i sentrum: - Ingenting som skjer og ingen plass å gå, rett og slett(pluss)

På Facebook har engasjementet vore stort i samband med Hans Olav Myklebust si etterlysing av meir liv og røre i Ørsta sentrum.

No vert Knut Erik proff(pluss)

Laurdag debuterer Knut Erik Myklebust (21) som fotballproff. Det skjer på Island.
Les mer om:

– Den dårlegaste framstillinga av ei sak eg har sett(pluss)

Saka om hytteutbygging på Standaleidet og plan for Myklebustsetra er endå ikkje i mål. Myklebust gardslag er svært kritiske til saka som vart lagt fram for politikarane.
Les mer om:

Nå må han bytte ut kontrolltårnet

Flyplassjef Jan Morten Myklebust har et 35 år gammelt kontrolltårn på Stord lufthamn Sørstokken. Det holder ikke lenger.
Les mer om:

Klart for Trandalblues(pluss)

– Dårleg ver er inga hindring. Her kan folk stå og sitje tørt, seier Terje Myklebust, Arne Moe og Kyrre Grimstad i Bratt & Blått.
Les mer om:

Grisebonde Ann-Sophie sjokkert av NRK-dokumentar: – Dette er dyreplageri på høyt nivå. Jeg vil ikke assosieres med dem.

NRKs Brennpunktepisode «Griseindustriens hemmeligheter» har skapt sterke reaksjoner nasjonalt og i lokalmiljøet i Vestfold. – Jeg er oppriktig flau over hvordan det er mulig å behandle dyr, sier grisebonde Ann-Sophie Myklebust, driver av Kongseik Gård.
Les mer om:

OverOslo 2019: Hoppet i taxi for å rekke favorittartisten

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)GREFSENKOLLEN: - Vi måtte rekke starten, så vi kastet oss i en taxi, sier venninnegjengen som har stilt seg helt framme ved scenen. For det var Kristian Kristensen som var det aller største trekkplasteret, i alle fall for Andrea Mortensen. - Det var så vidt vi rakk å betale i taxien, ler Hanne Løken.Venninnegjengen kjøpte billetter allerede i oktober, og gleder seg også til Sondre Justad og No. 4.

Ap-leder Støre: – Regjeringen tvinger folk til å bli uføre

Færre får arbeidsavklaringspenger og flere blir uføre, viser revidert nasjonalbudsjett. Blant de uføre er Eva Britt Søvdsnes Myklebust. – Jeg har falt mellom alle stoler, sier hun.
Les mer om:

Eliten, en 80-åring, en barbent (!) og flere hundre andre løp Grefsenkollen Opp

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)GREFSENKOLLEN: Skiløpere, o-løpere og rene motbakkespesialister på toppen av listene da den 12. utgaven av Grefsenkollen Opp - med start i Muselunden - gikk av stabelen på søndag i regi Nydalens Skiklub.Gløersen og Kyte Raskest av alle motbakkeløperne var Rustads Anders Gløersen med bronsje fra 15-km i langrenns-VM i Falun 2015 i bagasjen. 32-åringen hadde dog ingen parademarsj fram til seieren.

Klar for superlørdag i havnen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Tanangerdagene nærmer seg 30 år, og dette er Lions store gave til tanangerbuen. Iherdig dugnadsjobbing, planlegging, tilrettelegging og vakthold ligger bak bygdas store festival som strekker seg fra onsdag til søndag.Mens onsdagen er barnas dag, torsdag er en foredrags- og inspirasjonsdag, fredag er ungdommens dag er lørdagen hele bygdas dag.

«Brimi 1&2» 2 sørger for pizza og pølser på Ogna

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Vidar Kråkenes og Sigurd Apneseth, alias «Brimi 1&2» som de kaller seg, har bortimot full kontroll på kjøkkenet. Det vil si nesten. En brent Grandiosa står på benken, og det er hektisk aktivitet.- Vi serverer pølser, pizza, hamburgere og ikke minst potetstappe. Det er den som tar mest tid, sier Vidar Kråkenes med 17.mai slips.