Nyheter om Myklebust


Ap-leder Støre: – Regjeringen tvinger folk til å bli uføre

Færre får arbeidsavklaringspenger og flere blir uføre, viser revidert nasjonalbudsjett. Blant de uføre er Eva Britt Søvdsnes Myklebust. – Jeg har falt mellom alle stoler, sier hun.
Les mer om:

Eliten, en 80-åring, en barbent (!) og flere hundre andre løp Grefsenkollen Opp

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)GREFSENKOLLEN: Skiløpere, o-løpere og rene motbakkespesialister på toppen av listene da den 12. utgaven av Grefsenkollen Opp - med start i Muselunden - gikk av stabelen på søndag i regi Nydalens Skiklub.Gløersen og Kyte Raskest av alle motbakkeløperne var Rustads Anders Gløersen med bronsje fra 15-km i langrenns-VM i Falun 2015 i bagasjen. 32-åringen hadde dog ingen parademarsj fram til seieren.

Klar for superlørdag i havnen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Tanangerdagene nærmer seg 30 år, og dette er Lions store gave til tanangerbuen. Iherdig dugnadsjobbing, planlegging, tilrettelegging og vakthold ligger bak bygdas store festival som strekker seg fra onsdag til søndag.Mens onsdagen er barnas dag, torsdag er en foredrags- og inspirasjonsdag, fredag er ungdommens dag er lørdagen hele bygdas dag.

«Brimi 1&2» 2 sørger for pizza og pølser på Ogna

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Vidar Kråkenes og Sigurd Apneseth, alias «Brimi 1&2» som de kaller seg, har bortimot full kontroll på kjøkkenet. Det vil si nesten. En brent Grandiosa står på benken, og det er hektisk aktivitet.- Vi serverer pølser, pizza, hamburgere og ikke minst potetstappe. Det er den som tar mest tid, sier Vidar Kråkenes med 17.mai slips.

Nå har kommunen ansvaret for sjøbadet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SJØBAD: Det har vært skrevet mye om sjøbadet på Myklebust siden det ble åpnet. Det var full fest i august 2015 da slusene ble åpnet og badet brukt for første gang. Siden har det luktet. Det har vært alger. Og det har vært hunder som har gjort sitt fornødne i nærheten. Noen ganger har det rett og slett ikke sett ut.

Hektisk innspurt før «Nye Jærbladet» 20. mai

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Jærbladet er nå en del av Amedia-konsernet, som eier over 70 lokalaviser over hele landet, samt Nettavisen. Med det får mediehuset vårt tilgang til spesialkompetanse innenfor dataanalyse og innholdsutvikling som er helt nødvendig i for å imøtekomme konkurransen i dagens mediemarked.Redaksjonell satsing Redaktør og daglig leder Kirsten M.

Suksess for snegleaksjonen i Tananger - satser på enda større oppmøte i år

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SNEGLEAKSJON: I 2015 leste Marian Evensen en artikkel i Hagebladet om en gruppe på Konnerud på østlandet som aksjonerte for å bli kvitt brunsneglen. Det ga henne en ide om å samle en gruppe i Tananger til en liknende aksjon mot brunsnegler. I fjor samlet hun sammen over 200 mennesker til en aksjon som hun betegner som en suksess.- Det har vært veldig fint vær, så det er litt vanskelig å si hvor effektivt det har vært.

Slik blir været på 17. mai

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Som i fjor, blir det solskinn på Jæren når vi feirer nasjonaldagen. Det blir behagelig temperatur de fleste steder, og du trenger ikke å ta fram paraplyen eller regnponchoen for å beskytte bunaden.Klepp og Kvernaland er ekstra heldige og får 17 grader, mens lengre sør på Ogna, blir det 12 grader. Generelt på Jæren skal det bli mellom 12 og 17 grader, der de fleste stedene ligger på rundt 15.

Eiger ble nesten ranet i Hålå

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Eiger - Voll 2-1Et oppofrende Voll-lag gjorde det de kunne for å dra ned tempoet og lyktes med det i store deler av kampen.

Ber om vedtaksstopp om Dalevegen 24

Arne Otto Myklebust stiller spørsmål om kvifor han ikkje har fått direkte informasjon om Dalevegen 24.
Les mer om:

Eiger vant igjen og har full pott etter fire kamper

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Eiger-Vidar 2 4-1 (3-1)Et ungt Vidar 2 gikk høyt ut og prøvde å hindre Eiger i å komme i gang med sitt eget spill da kampen ble blåst i gang i kalde Hålå mandag. Det lyktes de ikke med, for før det var spilt drøye ti minutter, ledet Eiger 2-0, for øvrig etter flotte scoringer og fine angrep.Etter dette la gjestene seg litt lavere og gjorde det litt vanskeligere for Eiger.

20-åringen håper å senke Elverum: – Han er unik i dagens samfunn

Treneren mener at Leander Myklebust Seime (20) har noe mange unge mangler. Det kommer godt med når FyllingenBergen mandag må slå Elverum.
Les mer om:

20-åringen håper å senke Elverum: – Han er unik i dagens samfunn

Treneren mener at Leander Myklebust Seime (20) har noe mange unge mangler. Det kommer godt med når FyllingenBergen mandag må slå Elverum.
Les mer om:

Kommunen har overkapasitet på barnehageplasser, men i Tananger er det stor mangel på barnehageplasser

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)For drøye ti år siden var det ventelister til barnehageplasser i Sola. I 2007 satte kommunen ned et arbeidsutvalg som skulle lete etter egnede tomter å bygge flere barnehager på.

Storeslem til Even Myklebust

Les mer om:

Han er ny æresmedlem(pluss)

Even Myklebust er kåra til ny æresmedlem i Ørsta og Volda fjordhestlag. Han fekk heideren under unghestsjået på den nye utstillingsplassen laurdag.
Les mer om:

Sandvolleysand til Sand

Klokka er ni om morgonen og dugnaden er allereie godt i gong. Fleire banar Med prosjektleiar Dagfinn Helland i spissen, starta mannskapet laurdag klokka halv sju med å leggja duk over pukket, slik at sanden ikkje blir vaska ut ved regnvêr. Når dagen er omme, er sandflata stor nok til tre internasjonale banar, eller fire treningsbanar. – Regnet gjer eigentleg godt. Då slepp me at det ryk så felt, konstaterer Helland.

Markerer 1. mai

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I morgen er det 1. mai. Arbeidernes dag, som først ble markert i 1890 i Norge. Dagen står fortsatt sterkt, og slik markeres den lokalt.Lund/Dalane Roger Myklebust åpner markeringen, og det blir servert frokost og kaffe. Fagforeningene og Arbeiderpartiet står på stand.Lund Ap sin ordførerkandidat, og nå varaordfører, Ann Sissel Haukland, holder en appell.

Grunnlaus gru-gleding

Tettare dialog med dei som styrer og steller i kommunen har lenge vore eit sterkt ønske frå næringslivet, som er organiserte i Suldal Næringsforening og der Olav Lindseth er ein profilert og engasjert styreleiar. Det har gått kuler varme mellom politisk/administrativt nivå og næringsforeninga, både om konkrete saker, sist om korleis næringsutviklingsarbeidet skal organiserast, men vegen fram til å finna ei møteform har heller ikkje vore enkel.

Eiger sørget for målfest

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Hana-Eiger 3-7 (2-4)To offensivt svært gode lag gjorde det hele til en veldig severdig kamp, selv om de røde og blå tidvis kjørte over vertene.- De første 20 minuttene er det klart beste jeg har sett av Eiger i den perioden jeg har trent laget, sa en svært fornøyd Jone Mathiesen etter kampslutt.Han var så fornøyd med det offensive at han fort glemte irritasjonen over enkelte defensive blundere underveis.

Utnyttet den siste påskesola

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I Langevann hadde en gjeng modige jenter akkurat tatt årets første bad. De har alle hatt fine påskeferier, der noen har vært på hytta og kjørt slalåm, mens andre har vært i Danmark og badeland. Men til tross for at det her hjemme har vært skyfritt og varmt hele påska, var jentene enige om badetemperaturen:- Iskaldt!

– Hvis man ikke tåler to uker i året med støv og dritt er det noen fine leiligheter i sentrum

– Jeg synes ikke man må vende seg til hets for å holde på med levebrødet sitt, sier Ann-Sophie Myklebust.
Les mer om:

– Kommunen tek seg til rette(pluss)

Kommunen har teke seg til rette, både når det gjeld å etablere parkeringsplassar for Olav A. Myklebust og for ei mogleg plassering av Fontena.
Les mer om:

– Hvis man ikke tåler to uker i året med støv og dritt er det noen fine leiligheter i sentrum

– Jeg synes ikke man må vende seg til hets for å holde på med levebrødet sitt, sier Ann-Sophie Myklebust.
Les mer om: