Nyheter om Myklebust


Skodespelar med mange ansikt(pluss)

– Å smiske for å få jobb går imot mine verdiar, seier ørsting og skodespelar Anne Marta Hoslemo Myklebust (29). Som mellom anna har vore zombie.
Les mer om:

– Det er ikke lov for andre å utnytte Gråtass kommersielt. Vi bruker inntektene til å lage nye opplevelser for barn.

– Vi går ikke inn i andres hus og tar ting. Det er tyveri. Det samme gjelder for en merkevare som Gråtass, forklarer Morten Myklebust.
Les mer om:

Har stor tro på at kommunen snur(pluss)

Leder i frivilligsentralen, Tommy Myklebust, sier han har troa på at kommunen snur i saken om støtte til frivilligsentralen.
Les mer om:

– Nabolaget er helt fantastisk, sier Silje Marie (27) og John (28)

Kommunegrensen mellom Haugesund og Karmøy spilte ingen rolle da Silje Marie Myklebust og John Mikkelsen Hjartnes flyttet der folketallet øker mest.

Anna frå Volda hadde beste eksamenssvar i nynorsk(pluss)

Herdis Auestad Nergaard, Anna Standal Tangen og Jenny Heggheim Myklebust er vinnarar av Fridthiov Oos’ legat i år.

– Kommunen kan tape fleire titals millionar kroner(pluss)

Oddvar Myklebust (Ap) meiner eit vedtak i Ålesund formannskap tysdag kan gjere at det ikkje likevel blir noko av Havsul 1. Det vil i så tilfelle både Harøya, Nordøyane og nye Ålesund kommune tape mykje på.
Les mer om:

Her hopper de rett inn i ekteskapet - feiret bryllup i badstue

De faste badestuegjestene Niels Fredrik Skarre (46) og Signe Myklebust (42) inviterte torsdag morgen venner til bryllupsfeiring i badstua.
Les mer om:

Mikael (32) fant drømmejobben: – Det gikk veldig fort

Etter seks år som daglig leder takker Mikael Benjamin Myklebust for seg i Falkeid IL. Han har funnet drømmejobben på Karmøy.
Les mer om:

Sjekk bildene! Niels Fredrik (46) og Signes (42) alternative (og våte!) brullypsfeiring

Niels Fredrik Skarre og Signe Myklebust fra Drammen inviterte like gjerne vennene til bryllupsfeiring i badstua de så ofte bruker.
Les mer om:

Blir satt i en umulig situasjon(pluss)

Daglig leder Tommy Myklebust ved Lenvik Frivilligsentral hevder at rådmannens kuttforslag skaper bølger av usikkerhet ved sentralen.
Les mer om:

Frelsesarmeen har flere på døra (pluss)

Helge Byre Myklebust, leder for Harstad korps, forteller at Frelsesarmeen har gått fra å ha rundt 50 husstander som stikker innom, til cirka 60 husstander. De tar kontakt for å få mat.

Å gjere heimbygda stor i tanke og sinn

Ei trutna skrivebordsskuff i Eidsdal skjulte ein skatt. Ole Jørn Myklebust har tonesett dikta til Arne O. Storås (1908–2002), diktar og gardbrukar. Innlegget Å gjere heimbygda stor i tanke og sinn dukket først opp på ballade.no.
Les mer om:

Dalane Tidende og Jærbladet flyttar måndagsavisa til tysdag

– Me har permittert deler av arbeidsstokken, og no må me gjera meir, dessverre, skriv redaktør i Jærbladet, Kirsten Marie Myklebust.
Les mer om:

Småbarnsmor vakna av knitrelyd og lukt

Åtte personar blei evakuert då det byrja å brenne i ein bustad i Volda natt til søndag. Småbarnsmor Kristina Myklebust opplevde det som dramatisk.
Les mer om:

Politiadvokat frikjent for lovbrudd: – Jeg har hele veien hatt god samvittighet

Haugaland tingrett har frikjent Bjarte Myklebust for grov uaktsomhet i tjenesten. Sjøl er han glad for at saken har fått sin konklusjon.
Les mer om:

Seksten søkte: Hun fikk jobben i Samarbeidsrådet for Sunnhordland

Tora Haslum Myklebust blir ny daglig leder i Samarbeidsrådet for Sunnhordland.
Les mer om:

Glade 4.klassingar feira skulestarten på Sand skule

Det var fullt oppmøte, tolv samstemte fjerdeklassingar, som var kjempeglade for å kunna leika saman igjen og for å få komma tilbake til lærarane og skulen. Skuleklare Kontaktlærar Ingvill Hetland fortel om ein klasse som var veldig klar for skulestart. – Dei har gleda seg og vore spente. Det tok ganske lang tid å komma i gang i dag. Det var mykje som skulle forteljast, seier læraren og smiler godt. Og mykje tar lengre tid nå enn før.

Ny kontrakt til Myklebust Verft

Les mer om:

Lufthamnsjefen på Stord: – Det er nok få som har minnestøtte i kvar ende av rullebanen

Jan Morten Myklebust frå Uskedalen har alltid vore lidenskapeleg opptatt av fly, og bak seg har han 34 år som lufthamnsjef på Stord.
Les mer om:

Fotballgleda rulla godt

Statkraft-cupen er eit sikkert vårteikn i Suldal! Laurdag var det endeleg klart for avspark! Heile kommunen er med – Heile 38 lag og 277 spelarar skal i aksjon i helga,fortel Kåre Myklebust.

– Flatfylla er ekstremt skadeleg(pluss)

Sjølv om mange ungdomar ikkje har problem med alkohol eller narkotika, veit me at det også er ein del som slit, sa politi Annelinn Moe og kommunepsykolog Tomas Brandal Myklebust.

Slik gjekk det med Myklebust i Klassequizen

En akademiker ved NTNU må i møte med instituttledelsen, etter påstander fra Filter Nyheter om fremmedfiendtlige påstander på Facebook.
Les mer om: