Nyheter om Mykland


Drillinstruktør med stor D

Cesilie E. Mykland (49) ble lørdag hedret for sin utrettelige innsats for hundrevis av drillpiker.
Les mer om:

Båtbrann- Aina Mykland

Les mer om:

Dag (37) selger diger Lego-figur for 15 000 kroner: – kanskje den mest spektakulære Lego-modellen noensinne

– Den er veldig kul, men ikke noe leketøy, sier Dag Mykland, opprinnelig fra Notodden, nå bosatt i Tønsberg - som nå vil selge sitt digre Lego-romskip for 15 000 kroner.

Spilte med gutta på Kringsjå: Nordbergjenta skal til Barcelona

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NORDBERG: Det er TV 2 som mandag melder at omsider er Caroline Graham Hansen klar for Barcelona. Overgangen skal ha blitt signert mandag formiddag:- Det er veldig stort. Det har vært en fantastisk dag til nå. Å få være en del av og kunne si at man har spilt for Barcelona er noe jeg er stolt av. De har virkelig vist at de satser stort og de ønsker å vise at det ikke spiller noen rolle om du er kvinne eller mann.

Blir «Myggen» den nye Start treneren?

Det vi skriver nå er egentlig bare vi i Sporten som spekulerer, men det er både logisk og sannsynlig at det kan skje. – Start er i krise og har mistet mye av sin sjel og Start legende og fotball bohem (hater det uttrykket) Erik Myggen Mykland har mer sjel enn de fleste. Erik Mykland er blant de som er plukket ut til Norges Fotballforbunds nye UEFA A-lisens-kurs noe som er det nest øverste trener nivået.

Fikk medalje for 40 år som drillpike

Drillinstruktør ved Vågsbygd Skolemusikkorps, Cesilie Mykland mottok medaljen for lang og tro tjeneste for 40 år med korpset.
Les mer om:

HUNDEHJØRNET: Sykler du med hunden din i bånd, bør du lese dette

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer.

Svar til Mykland og Sand om havneflytting

Ny kommunedelplan for Kongsgård/Vige vil gi oss nok areal til å flytte dagens containerterminal ut fra sentrum.
Les mer om:

Drillo: Det var litt som å se «Myggen»

Martin Ødegaard har endelig fått sjansen fra start. For Drillo ble det som å se Erik Mykland på 90-tallet. Real Madrid/Vitesse-spilleren ble byttet ut i Spania-kampen, men fikk være med helt inn mot Sverige i 3-3-rysaren. Dette kan være signalet fra Lagerbäck om at 20-åringen er klar for de store oppgavene – også på landslaget. With Erik Mykland after we qualified for the World Cup.

Reagerer på fargen på bekken – bekymret for ørret

Svein Mykland gikk tirsdag tur langs Prestebekken og oppdaget at fargen på bekken var unormal. Ny frykter han at ørret i bekken kan ta skade. Kommunen gjør undersøkelser tirsdag ettermiddag.
Les mer om:

HUNDEHJØRNET: Hvordan beskytte hunden mot smell og fyrverkeri?

Forberedende tiltak bør startes allerede nå: - Og ikke trøst eller straff hunden hvis den blir redd, det vil kun virke forsterkende på redselen, sier veterinær Mari Mykland.
Les mer om:

Måtte hoppe fra hus som sto i full fyr

En beboer måtte hoppe ut av vinduet da en enebolig i Mykland i Froland kommune tok full fyr natt til lørdag. Han ble reddet av røykvarsleren.
Les mer om:

Ny avtale i Tvedestrand: Fallvilt skal kjøres til slakteri i Froland

Brukelig påkjørt vilt skal heretter kjøres til Froland. En fersk avtale er undertegnet mellom Tvedestrand kommune og det lille slakteriet Nye Mykland Vilt på Hynnekleiv i Froland.

Stabæks Mykland gjorde slutt på måltørke

Stabæks fotballkvinner hadde god kontroll på Grand Bodø lørdag ettermiddag.
Les mer om:

Myklands største ønske er flere sambygdinger

Alle, fra førsteklassingen til gamleordfører Aadne K. Mykland (85), vil gjerne ha flere folk til Mykland. Den store skogbrannen for 10 år siden har skapt litt vekst i bygda.
Les mer om:

Endelig er Start en klubb med sjel igjen

Start sin nye hovedtrener Ketil Rekdal valgte overraskende å ta turen sørover og overta jobben til Mark Dempsey som fikk sparken på grunn av dårlige resultater. Les: Det tok ikke lang tid før Mark Dempsey fikk ny trenerjobb Vi vet at Kjetil Rekdal er en meget habil trener, både på bakgrunn av oseanet av innsikt han delte med oss som ekspertkommentator for Eurosport og det han fikk til med Vålerenga.

Mykland tilbake i Start

Tidligere landslagsspiller Erik Mykland har fått trenerjobb i gamleklubben Start. "Myggen" er ansatt som spillerutvikler, og vil jobbe med G16- og G19-laget til Start framover, melder Kristiandsandsklubben i en pressemelding.
Les mer om:

Mykland fikk trenerrolle i Start

Erik Mykland er ansatt som trener i Starts ungdomsavdeling i en hundre prosent stilling.
Les mer om:

Myggen returnerer: - Det var Start som formet meg

Erik Mykland er tilbake i Start som trener.
Les mer om:

Myggen får trenerjobb

Erik Mykland (46) er ansatt i en fulltidsstilling i Start. Myggen skal jobbe i utviklingsavdelingen for klubbens G16- og G19-lag.
Les mer om:

Myggens nye liv: - Vil holde på med lidenskapen min

Erik «Myggen» Mykland (46) var tilbake i rampelyset lørdag på Ullevaal Stadion. Nå vil han holde på med lidenskapen sin på daglig basis.
Les mer om:

Hvem skal kommentere Eliteserien nå som Reka som slutter?

Start meldte fredag ettermiddag at de vil presentere ny trener på en pressekonferanse klokken 20 fredag kveld.  VG skriver ta den nye treneren er Kjetil Rekdal. Det har så langt i år gått skikkelig dårlig med Start, bare Sandefjord har gjort det dårlig og hvis ikke noe drastisk skjer vil de rykke ned. – Spørs om det drastisk nok med Kjetil Rekdal. Les: Mark Dempsey har fått sparken i klubben uten sjel og poeng Det er lenge siden 90 tallet, men likevel, den gangen var Start full av sjel, alle på Sørlandet var stolte av klubben sin.

Mark Dempsey har fått sparken i klubben uten sjel og poeng

Det er lenge siden 90 tallet, men likevel, den gangen var Start full av sjel, alle på Sørlandet var stolte av klubben sin.

Åpent svar til Svein Myklands innlegg 17.04

Først anbefaler jeg Mykland at han først leser Per Juell Larsens debattinnlegg 18.04.
Les mer om:

Flikka-skytter vant på Mykland

Skyttertalentet slo til igjen.
Les mer om: