Nyheter om Myhrvold


Reagerer på forbud mot kunstgress

Miljødepartementet har en forskrift til høring. - Granulatet vil ikke bli noe problem, mener Ole Myhrvold, anleggssjef i NFF.
Les mer om:

Bevar Ullevål for å sikre utbygging på Kalnes

Ole André Myhrvold: – Det er tvilsomt om utbyggingen av Kalnes vil kunne skje dersom prosjektet knyttet til nedleggelse av Ullevål gjennomføres. Derfor er kampen for å bevare Ullevål sykehus, og en kamp for Østfolds innbyggere og brukere av Kalnes.
Les mer om:

Sentraliseringsdøden har nådd domstolene

Ole André Myhrvold, Sp: – Debatten kan ikke vente til etter høstens valg slik regjeringen ønsker. Da kan store deler av landets domstoler bli historie med et pennestrøk fra Solberg-regjeringen.
Les mer om:

Ptil-sjefen: – Vi har hatt for stor tillit til oljeselskapene

– Vi har hatt for stor tillit til at oljeselskapene retter opp feil, erkjenner direktør Bente Myhrvold i Petroleumstilsynet. Nå varsler hun skarpere lut.

Gratulerer med uttak til juniorlandslaget!

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KJELSÅS: Norges Skiforbund har i dag tatt ut 17 løpere som skal representere Norge på Morgendagens helter - rekruttlandslag, og Morgendagens helter - juniorlandslag, for den kommende 2019 - 2020-sesongen.Fra pressemelding fra forbundet av 3.

Medaljefangst for Skinstad og Myhrvold

Plukket edelt metall på 1. mai.
Les mer om:

Stod bom fast da rullestolen punkterte - og på NAV tok ingen telefonen

– De som er handikappet er tydeligvis ikke handikappet utenfor kontortid, sier et opprørt Bjørn Gunnar Myhrvold (73). Når han trengte øyeblikkelig hjelp fra NAV Hjelpemiddelsentral ble han møtt av en telefonsvarer.
Les mer om:

Oljevaktbikkja ikke fornøyd etter rekordtall

På norsk sokkel har det aldri vært registert så få hendelser som kan gi storulykke som i 2018. Men direktør Anne Myhrvold i Petroleumstilsynet er fortsatt ikke fornøyd.

Vil utvide perioden elbiler nektes adgang til kollektivfeltet

Bussjåfør Michel Myhrvold er glad for at elbilene er borte fra kollektivfeltet i morgenrushet.
Les mer om:

Står ikke til troende når Høyre tar æren for alt som er bra

Ole André Myhrvold, Sp: – Det morsomste er når Høyre hevder de lytter til lokaldemokratiet og samtidig legger ned Østfold fylkeskommune.
Les mer om:

10 vil bli direktør for Petroleumstilsynet

Ni menn og én kvinne har søkt på åremålsstillingen som direktør for Petroleumstilsynet (Ptil). En av dem er nåværende direktør Anne Næss Myhrvold, som har hatt stillingen siden 2013.

Oljeforbundstopp vil ikke fjerne tilsynsdirektør

Safe-klubben i Equinor mener Anne Myhrvold må erstattes som direktør i Petroleumstilsynet. Men sentralt i fagforeningen er tonen en annen.

Tilsynsdirektør under press får også Equinor-støtte

En rekke sentrale tillitsvalgte i Equinor mener direktør Anne Myhrvold i Petroleumstilsynet ikke har fortjent å fortsette i jobben. Leder Per Martin Labråthen i Industri Energi Equinor ser helt annerledes på det.

Oljefagforbund mener Petroleumstilsynets sjef må gå av

Oljearbeiderforeningen Safe i Equinor mener at tilsynsdirektør Anne Myhrvold i Petroleumstilsynet (Ptil) må gå av etter refs fra Riksrevisjonen.

Oljefagforbund mener Petroleumstilsynets sjef må gå av

Oljearbeiderforeningen Safe i Equinor mener at tilsynsdirektør Anne Myhrvold i Petroleumstilsynet (Ptil) må gå av etter refs fra Riksrevisjonen.

NFF-anlegget må behandles på tinget: – En god del som må avklares

NFF har nå engasjert konsulenter for å legge til rette for bygging av et landslagsanlegg på Olaløkka. I mai skal mye være avklart, ifølge Ole Myhrvold, fotballforbundets anleggssjef.
Les mer om:

Ptil: – Helt uakseptabelt at Equinor ikke hører på myndighetene

Hun har gitt beskjed til konsernsjef Eldar Sætre om at det ikke kan være sånn at Equinor ikke gjør som de får beskjed om. Direktør Anne Myhrvold i Petroleumstilsynet opplevde at Equinor-sjefen var helt enig.

Ptil-sjefen: - Ja, vi vil politianmelde

Petroleumstilsynet har aldri politianmeldt en eneste sak i oljenæringen. Direktør Anne Myhrvold utelukker ikke at det skjer i framtiden.

Ptil-sjefen: – Tar kritikken på alvor

RAPPORT: - Jeg tar kritikken fra Riksrevisjonen på alvor. Og vi er blitt strengere, sier Ptil-sjef Anne Myhrvold.
Les mer om:

Klar melding fra statsråd Hauglie til Petroleumstilsynet

Anniken Hauglie med klar marsjordre til Anne Myhrvold og Petroleumstilsynet:

–Forventer at Anne Myhrvold følger opp

– Veldig alvorlig at det kunne gå så langt at Goliat-plattformen fikk oppstartstillatelse.
Les mer om:

Bomskudd av Schou å gi Høyre æren for ulvejakt

– At det skal kunne skytes ulv i ulvesonen når vi ligger høyt over bestandsmålet, er en selvfølgelig konsekvens av Stortingets vedtatte politikk. Det kan vanskelig beskrives som en Høyre-seier, skriver Ole André Myhrvold, Sp, til Ingjerd Schou,Høyre.

– Som femte generasjon vil jeg ikke være den som kjører gården i grøfta

I barndommen feiret Camilla Myhrvold jul hos bestemor i hovedhuset. Nå er det Camilla som inviterer til gårds.
Les mer om:

Er det noen som kjenner igjen gårdene på disse postkortene?

Den ivrige postkortsamleren Bjørn Cato Myhrvold har fått tak i to gamle postkort som viser motiver av gårder han har en mistanke om er fra Hedmarken. Er det noen som kjenner dem igjen?
Les mer om:

Fremmer forslag om mer effektiv lisensjakt på jerv

Onsdag legger stortingsrepresentantene Marit Knutsdatter Strand, Marit Arnstad, Heidi Greni, Ole André Myhrvold og Sandra Borch (alle Sp) fram et nytt forslag for Stortinget.