Nyheter om Myhrvold


MATHILDE MYHRVOLD VANT TOTENRULLEN

Søndag ettermiddag var det duket for TotenRullen vest for Mjøsa.
Les mer om:

Wenche og Svein fra Ås har et ti uker gammelt ekorn som fosterbarn: – Det har fått melk hver fjerde time og masse stell og pass

Wenche Ausland og Svein Myhrvold fra Ås har hatt fosterbarn før. Nå har de fått et nytt. En pelskledd og ivrig liten tass skaper liv i heimen.
Les mer om:

Ikke særlig sympatisk av Fredriksstad Blad om tingrettene

– Det er lov å drømme om nye arbeidsplasser til Fredrikstad, men å forskuttere 50 arbeidsplasser på bekostning av de andre Østfold-byene er ikke særlig sympatisk, skriver Ole André Myhrvold.
Les mer om:

Resultater Mathilde Myhrvold

Slik gikk det gjennom sesongen 2019-2020:
Les mer om:

Kaggestads pekefinger i OL-debatten: – Jeg tror folk reagerer på det

TV 2s sykkelekspert Johan Kaggestad og tidligere idrettspresident Arne Myhrvold støtter begge Sven Mollekleivs henstilling til Berit Kjøll og norsk idrett om å sette OL på vent.
Les mer om:

VC Drammen: Mathilde Myhrvold beste norske i prologen

World Cup i Drammen tok til onsdag klokken 13 med damenes prolog.
Les mer om:

Falla sensasjonelt slått ut

Maiken Caspersen Falla blei nummer 31 i prologen og er slått ut i sprinten på Konnerud med tre hundredels margin. Det kan koste dyrt i kampen om sprint-verdscupen. Mathilde Myhrvold blei nr 5 og beste norske. Ane Appelkvis Stenseth nummer 7.

Sprintkometen får sjansen i Drammen

Sprintkometen Ansgar Evensen går rett fra gull i junior-VM til verdenscupdebut på Konnerud. Mandag offentliggjorde Norges Skiforbund uttaket til onsdagens sprint på Konnerud. Der er Evensen med. Kvinner: Kvinner: Anikken Gjerde Alnæs, Mari Eide, Martine Engebretsen, Maiken Caspersen Falla, Astrid Uhrenholdt Jacobsen, Kathrine Harsem, Anne Kjersti Kalvå, Julie Myhre, Mathilde Myhrvold, Silje Øyre Slind, Kristine Stavås Skistad, Ane Appelkvist Stenseth, Anna Svendsen, Lotta Udnes Weng, Tiril Udnes Weng.

Langer ut mot planene om en felles Østfold-tingrett: – Det kan nesten beskrives som et kupp

Ett år etter at sorenskriverne i Østfold undertegnet en intensjonsavtale om sammenslåing av tingrettene, går stortingsrepresentant Ole André Myhrvold fra Senterpartiet hardt ut mot planene. Nå vil han få stanset hele sammenslåingen.
Les mer om:

NM-GULL TIL MYHRVOLD OG AMUNDSEN

Også søndag var det innlagt U23-mesterskap under norgescuphelgen på Lygna.
Les mer om:

Tilsynssjefen er bekymret. Fortsatt skjer det for mange alvorlige ulykker på norske plattformer

Med flere tilsyn finner Petroleumstilsynet flere feil på plattformene. Direktør Anne Myhrvold mener oljeselskapene burde ha ordnet opp selv.

Regne eller ikke regne hr. Myhrvold – resultatet er at Østfold rammes

Debatten mellom Høyre og Senterpartiet om budsjettkutt og arbeidsplasser i distriktene fortsetter. – Det er lite å se av alt Senterpartiet lovet i valgkampen i deres alternative budsjett, skriver Høyres Ingjerd Schou og Tage Pettersen.

Norges Fotballforbund gjennomfører høring om kunstgress

Det har blitt stilt spørsmåltegn ved bruken av kunstgress i Norge. Faktum er at kunstgress er en garantist for stor aktivitet som også ivaretar miljøhensyn ved enkle grep. La det være sagt med en gang. NFF har ikke – som kanskje noen tror – inngått et «forpliktende ekteskap» med kunstgressbaner med gummigranulat. NFF ønsker å være en tilrettelegger for mest mulig aktivitet for barn og unge på en miljømessig forsvarlig måte til en rimeligst mulig penge. Denne helheten bør flere være opptatt av. Les: Dybala er herved tapt Vi sier et klart ja til gummigranulat basert på fakta.

– Så lenge vi har ulykker er ikke sikkerheten god nok

Direktør i Petroleumstilsynet, Anne Myhrvold, sier sikkerheten på norsk sokkel må bli bedre.

Reagerer på forbud mot kunstgress

Miljødepartementet har en forskrift til høring. - Granulatet vil ikke bli noe problem, mener Ole Myhrvold, anleggssjef i NFF.
Les mer om:

Bevar Ullevål for å sikre utbygging på Kalnes

Ole André Myhrvold: – Det er tvilsomt om utbyggingen av Kalnes vil kunne skje dersom prosjektet knyttet til nedleggelse av Ullevål gjennomføres. Derfor er kampen for å bevare Ullevål sykehus, og en kamp for Østfolds innbyggere og brukere av Kalnes.
Les mer om:

Sentraliseringsdøden har nådd domstolene

Ole André Myhrvold, Sp: – Debatten kan ikke vente til etter høstens valg slik regjeringen ønsker. Da kan store deler av landets domstoler bli historie med et pennestrøk fra Solberg-regjeringen.
Les mer om:

Ptil-sjefen: – Vi har hatt for stor tillit til oljeselskapene

– Vi har hatt for stor tillit til at oljeselskapene retter opp feil, erkjenner direktør Bente Myhrvold i Petroleumstilsynet. Nå varsler hun skarpere lut.

Gratulerer med uttak til juniorlandslaget!

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KJELSÅS: Norges Skiforbund har i dag tatt ut 17 løpere som skal representere Norge på Morgendagens helter - rekruttlandslag, og Morgendagens helter - juniorlandslag, for den kommende 2019 - 2020-sesongen.Fra pressemelding fra forbundet av 3.

Medaljefangst for Skinstad og Myhrvold

Plukket edelt metall på 1. mai.
Les mer om:

Stod bom fast da rullestolen punkterte - og på NAV tok ingen telefonen

– De som er handikappet er tydeligvis ikke handikappet utenfor kontortid, sier et opprørt Bjørn Gunnar Myhrvold (73). Når han trengte øyeblikkelig hjelp fra NAV Hjelpemiddelsentral ble han møtt av en telefonsvarer.
Les mer om:

Oljevaktbikkja ikke fornøyd etter rekordtall

På norsk sokkel har det aldri vært registert så få hendelser som kan gi storulykke som i 2018. Men direktør Anne Myhrvold i Petroleumstilsynet er fortsatt ikke fornøyd.

Vil utvide perioden elbiler nektes adgang til kollektivfeltet

Bussjåfør Michel Myhrvold er glad for at elbilene er borte fra kollektivfeltet i morgenrushet.
Les mer om:

Står ikke til troende når Høyre tar æren for alt som er bra

Ole André Myhrvold, Sp: – Det morsomste er når Høyre hevder de lytter til lokaldemokratiet og samtidig legger ned Østfold fylkeskommune.
Les mer om:

10 vil bli direktør for Petroleumstilsynet

Ni menn og én kvinne har søkt på åremålsstillingen som direktør for Petroleumstilsynet (Ptil). En av dem er nåværende direktør Anne Næss Myhrvold, som har hatt stillingen siden 2013.