Nyheter om Myhre


Fyrer løs mot hjembyen etter koronakritikk av Oslo: – Spar meg, Molde!

Linnéa Myhre går hardt ut mot hjembyen etter at Molde-ordfører Torgeir Dahl (H) kritiserte Oslos koronahåndtering. Slik svarer byrådslederen i Oslo på kritikken.
Les mer om:

Helene (24) har 100 000 følgere: – Jeg har med meg mobilen over alt

SKIEN: Glem instaspots, det mye kulere å finne sine egne. Helene Myhre (24) har funnet mange.
Les mer om:

Myhre foreslås som fylkesleder

Ketil Solvik-Olsen er ikke lenger aktuell som ny fylkesleder i Oslo Frp. Nå foreslås Frp-veteran Peter N. Myhre som ny fylkesleder.
Les mer om:

Øivind raser etter at brøytebilen moste hekken hans: – Jeg blir rimelig forbanna

Øivind Myhre har brukt flere år på å opparbeide en fin hekk. Fredag ble den ødelagt av en brøytebil.
Les mer om:

Siren (24) betalar fleire hundre tusen for undervisning ho ikkje får tilgang på

Siren Myhre Rossebø hadde aldri sett føre seg at ho skulle ende opp heime hos mor då ho søkte studium i Australia.
Les mer om:

– Klopp har kalt spillerne for «mentality monsters». Det er de ikke lenger

Andrew Robertson mener at Liverpool ikke er til å kjenne igjen. TV 2s fotballekspert Petter Myhre forklarer hvorfor.
Les mer om:

Sjefen la ut kontaktannonse for Syver (18): – Jeg har ingen planer for valentine, men det kan fort snu

Tidligere i uka la butikken ut et noe utradisjonelt innlegg i sosiale medier, der de forteller at lærlingen deres, Syver Myhre (18), er uten fast følge i forkant av den store kjærlighetsdagen.
Les mer om:

Storfamilien mistet alt de eide i den dramatiske brannen på Torp: – Vi føler oss overveldet av kjærlighet

Her sitter familien Myhre samlet etter å ha mistet alt de eide i den dramatiske brannen på Torp natt til søndag. Ett døgn etter hendelsen har kjente og ukjente bidratt med nesten 200.000 kroner til familien.
Les mer om:

Nei gitt, det er lenge til du kommer til Vågå over her

Et polsk vogntog havnet i grøfta rett nedenfor Myhre gård på fv 51 i kveld. Sjåføren fortalte han var på veg til Vågå.
Les mer om:

Pilot Knut Olav (51) var i småfly over Jotunheimen da landingsskien vred seg: – Starmoen beste sted å lande

Knut Olav Myhre var på flytur i Jotunheimen da den ene landingsskien vred seg. Da begynte en hektisk runde på sambandet.
Les mer om:

Moss FK har hentet inn ny hovedtrener

I dag kom resultatet av av det som Moss FK forteller har vært en lang og grundig prosess, sportssjef Thomas Myre har fått sin nye hovedtrener i god tid før kulda slipper taket og PostNord-Ligaen starter opp.

Troppen til Ulricehamn

Skiforbundet har teke ut desse 12 løparane til verdscuprenn i Ulricehamn i Sverige komande helg: Kvinner: Kristin Austgulen Fosnæs, Elena Rise Johnsen, Julie Myhre, Mathilde Myhrvold, Kristine Stavås Skistad, Magni Smedås. Menn: Pål Trøan Aune, Finn Hågen Krogh,, Thomas Helland Larsen, Even Northug, Sindre Bjørnestad Skar, Sivert Wiig. Dei skal gå skøytesprint laurdag og lagsprint søndag.

Her vil eierne bygge boligblokker, men dette skal være næringsområde, mener rådmannen

Bjørn Myhre vil gjøre om deler av sin næringseiendom i Bekkeveien på Vear til boligområde med lavblokker, men rådmannen anbefaler Tønsberg-politikerne å si nei.
Les mer om:

Thomas forlater Harstad for ny jobb

I syv år har Thomas Myhre jobbet som salgssjef i NSK Ship Design i Harstad. Denne uka startet han en ny epoke som daglig leder for NOR Maritime Service i Narvik.

Myhre fortsetter som LSK-assistent: – Det som trigger meg er å bygge LSK slik at klubben blir en maktfaktor igjen

Petter Myhre (48) har tenkt ferdig og har nå signert en toårsavtale som assistenttrener i LSK. Han vil fortsatt kombinere med jobb for TV2, men sportssjefstillingen i Wang har sagt opp.
Les mer om:

Polarisering, kunstig intelligens, Norges smarteste by og koding i NAV | SW2021

Er digitaliseringen av Norge på rett vei? Det er det store spørsmålet på årets SW2021. Den 10. og 11. februar har Dataforeningen trommet sammen det som må være den best kvalifiserte forsamlingen for å besvare spørsmålet.  Blant de nesten 60 foredragsholderne finner vi blant andre Bjørn Erik Thon, direktør i Datatilsynet, Cathrine Pihl Lyngstad, dataleder i NAV, Eddie Sjølie, direktør i Finn.no, Gun Peggy Strømstad Knudsen, ass.

Wenche (63) flytter fra mann og barn til fordel for dette: – Da en venninne hørte om det, ble hun bekymret

Wenche Myhre (63) trodde hun var for sen ute til å søke på muligheten. Tidligere denne uka fikk Asker-kvinnen imidlertid den gledelige beskjeden, og nå er hun i gang med å pakke reisebagen for et lengre opphold i Finnmark.

- Ny følelse jeg må venne meg til

I fjor gikk Linnéa Myhre og Sondre Lerche hver til sitt. Nå åpner førstnevnte seg om bruddet.
Les mer om:

Internasjonal interesse for Ulvøya-villaen til tidligere landslagskeeper

I slutten av september ble villaen til den tidligere landslagskeeperen Thomas Myhre og kona lagt ut for salg på Ulvøya. Så langt har ingen vært villige til å betale 35 millioner kroner. Megleren forklarer at det kan ha flere ulike grunner.
Les mer om:

John Arne Riise: – Setter meg gjerne på ferja for å ta en prat med MFK

– Thomas Myhre har nummeret mitt, så det er bare å ringe om han synes jeg er en interessant mann som trener for Moss Fotballklubb!

Kathrine Myhre er ny direktør i Patentstyret

Et åremål på seks år.
Les mer om:

– Holder United det nivået, så er de med og kjempe helt inn

Petter Myhre er svært imponert over jobben Ole Gunnar Solskjær har gjort etter en tung sesongstart. Nå utroper TV 2s fotballekspert Manchester United til tittelkandidat.

Ekspert: Kan være en plikt å avvise ved for høyt tilbud(pluss)

Det er vanlig å legge ut ny konkurranse hvis en byggherre får tilbud langt over målsummen etter en samspillsfase. Det sier Robert Myhre, ekspert på offentlig anskaffelser.
Les mer om:

Selv ikke Massimiliano Allegri kan redde Arsenal nå!

Det er elendig stemning blant sjefene på Emirates stadion om dagen, dagens tap mot Everton ble deres åttende tap på 14 serierunder. – Det er ingen som sjekker hvor langt det er opp til topp fire lenger, godt plassert på 15.plass er det heller nedrykk som er i tankene. Mye er fryktelig galt hos Arsenal og da blir det pekt på manageren. – Egentlig var Mikel Arteta sin skjebne allerede avgjort da de tapte hjemme for bunnlaget Burnley, dagens kamp var egentlig bare en bekreftelse for hva vi allerede vet.

Jørgen Strand Larsen er for god til å bare være nødlandslagsspiss

20 år gamle Jørgen Strand Larsen var en av dem som ble hentet inn da vårt vanlige landslag befant seg i karantene. Larsen som resten av vårt nødlandslag imponerte mot Østerrike, det holdt nesten helt hjem, Østerrike utlignet fire minutter på overtid. I Nederland beviser Jørgen Strand Larsen han bør inviteres tilbake til landslaget også når det ikke er nød.