Nyheter om Myhre


Pasha har juice! Se breial videopremiere

Sjøfly? Hvorfor ikke. I sin nye, maritime musikkvideo tar den Kadetten-aktuelle Rykkinn-rapperen Pasha oss med på et seilas av det sjeldne. Jerry Folk-produserte «I Got The Juice» slippes fredag, men allerede nå kan du sniklytte via vår videopremiere. Sjekk ut snutten nedenfor vår lille chat! Hei Pasha! Hva slags juice er det du har? – Heisann 730!! Har litt av vært. Mest RIOT juice! Bortsett fra Pasha, hvem har mest/best juice i Norge? – Nå om dagen må jeg si Safario. Isah og Dutty. De juicer om dagen. I høyeste grad!
Les mer om:

Linnéa Myhre: - Redd for å få barn - og føler på presset for å ta botox

Linnéa Myhre (29) har skrevet selvbiografiske romaner om spiseforstyrrelse og kjærlighetssorg. Til høsten kommer hun med ny roman der frykten for å få barn og skjønnhetsjag står sentralt.
Les mer om:

Linnéa Myhre: - Redd for å få barn - og føler på presset for å ta botox

Linnéa Myhre (29) har skrevet selvbiografiske romaner om spiseforstyrrelse og kjærlighetssorg. Til høsten kommer hun med ny roman der frykten for å få barn og skjønnhetsjag står sentralt.
Les mer om:

Blir asfaltert denne uka

Denne uka blir gang,- og sykkelstien fra Myhre gård til Beitostølen helsesportsenter asfaltert. Kommunen har lagt fem millioner kroner i potten for å få 2,8 kilometer med turveg asfaltert.
Les mer om:

Vemund (12) slo Astrid Uhrenholdt Jacobsen i terrengløp

Unge Vemund Myhre fra Vegårshei slo igjen de fleste voksne i et knallhardt terrengløp, deriblant langrennslandslagets Astrid Uhrenholdt Jacobsen.
Les mer om:

Videopremiere: B-Boy Myhre feat. Cezinando

B-Boy Myhre kan fort bli din neste norske favoritt. Han er trolig allerede favoritten til flere av favorittene dine – som produsent har Benjamin Myhre jobbet med blant andre Cezinando, King Skurk One og Martin Hazy.
Les mer om:

Topp 13 norske sanger som kom i dag

Hver fredag flommer det over av kliss ny musikk. I alle sjangere. Her presenterer vi noe av det norske artister serverer. For kulturen. PS: Ukens kanskje aller beste nye norske fikk egen sak – se Kygo med Stargate, Store P og Lars Vaular her! B-Boy Myhre med Cezinando «Harley» Bro, her name-droppes Ole Aleksander Filibom-bom-bom! Benjamin Myhre er best kjent som Cezinandos sidekick og hypeman, men b-boyen har allerede også gjort musikk. Men som Little Big Sisters promo-queen sa; han har ikke gått all in før nå. Rålekkert nok med Cez som gjest og wonderboy Ole Torjus Hofvind som produsent.

Linnéa Myhre slaktet «Influenserne» i Aftenposten: Var inhabil

Skrev krass anmeldelse mens hun selv var i gang med innspillingen av «Bloggerne». Nå legger Myhre seg flat.
Les mer om:

Avslutter vårsesongen på Vardeheim: «Løs Snipp» og grillmat på menyen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Dette gleder vi oss stort til. Avslutningen på vårsesongen på Vardeheim er erfaringsmessig et av årets store høydepunkt, og forventningene til kveldens arrangement ligger deretter, sier Jan G. Haanæs. GLEDER SEG: Jazzklubbens leder, Jan G. Haanæs, ser fram til sesongavslutning med grillmat og «Løs Snipp». Han regner med «stinn brakke». Han er leder for dalens lokale jazzklubb - Jazz på Vardeheim.

Derfor blir hun med i «Bloggerne»

Linnéa Myhre skal være med i «Bloggerne».
Les mer om:

Linnéa Myhre inn i «Bloggerne»

Den tidligere sinnabloggeren Linnéa Myhre er med i den kommende sesongen av «Bloggerne».
Les mer om:

12-åring best av alle vegårsheiingene i Skuggenatten opp

Vemund Myhre imponerte igjen da han var med i det store motbakkeløpet Skuggenatten opp ved Treungen sist helg.
Les mer om:

Leonardo DiCaprio søkte hjelp hos norske forskere til sin nye klimadokumentar

Da forsker Cathrine Lund Myhre ble spurt om å bidra i en dokumentar om klimaendringene, forsto hun ikke at det skulle føre henne til den røde løperen i Cannes.
Les mer om:

Flere på det gamle bildet møtte i skolegården denne uka: De fortalte blant annet om «buksevannet»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)GREFSEN: De har mye å skravle om, i skolegården på Grefsen. Ikke rart, det er mye å summere opp. Det er nemlig 60 år siden de gikk ut av syvende klasse, ved Grefsen skole. Tilbake på skoletrappa, helt til venstre nåværende rektor Are Enger, og klar til å ta med gjengen på en omvisning på skolen, bak fra venstre: Tommy Melle, Bjørn Melsom, Ronald Eriksen, Åse Husabø og John Norheim.

Norske influencer-beefs – fritt etter hukommelsen

Hadde du turt å stå rakrygget i stormen? Influencere krangler på samme måte som vanlige mennesker krangler. Forskjellen er bare at oppvasken ofte tas i offentligheten. Den siste tiden har det vært mye bråk rundt stjerner utenfor landegrensene til kongeriket Norge. Ja, vi snakker om James Charles vs.

Eliten, en 80-åring, en barbent (!) og flere hundre andre løp Grefsenkollen Opp

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)GREFSENKOLLEN: Skiløpere, o-løpere og rene motbakkespesialister på toppen av listene da den 12. utgaven av Grefsenkollen Opp - med start i Muselunden - gikk av stabelen på søndag i regi Nydalens Skiklub.Gløersen og Kyte Raskest av alle motbakkeløperne var Rustads Anders Gløersen med bronsje fra 15-km i langrenns-VM i Falun 2015 i bagasjen. 32-åringen hadde dog ingen parademarsj fram til seieren.

Et glimt fra Karl Johan

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Skolene marsjerte oppover Karl Johan, en etter en, og hilste og vinket til kongefamilien. Avisas utsendte journalister står midt i barnetoget og knipser bilder. - Det er helt fantastisk her. Været viser seg fra sin beste side og det er skikkelig 17. mai-stemning, sier journalist Martine Myhre. Les mer om årets barnetog i onsdagens papiravis.
Les mer om:

Tapte historisk kamp

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FAUSKE: Både keeper og backrekke spilte en god kamp, men åtte minutter før slutt kom baklengsmålet etter en corner.- Det føltes litt ufortjent å tape. Vi styrte det meste av spillet i førsteomgangen og kunne godt ha ledet 2-0 til pause.

Skiensgründerne ville revolusjonere markedet – nå har de skrevet kontrakt for 100 millioner

SKIEN/TROMSØ: Gründerne Espen Larsen-Hakkebo og Daniel Myhre fra Skien, har sammen med islendingen Agnes Árnadóttir satset på miljøvennlig turisme med elektriske fartøy. Nå har de sikret seg en avtale med Hurtigruten til en verdi av 100 millioner kroner.

Ny salve fra Frp mot bomringen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Oslo Frp har, fram til fremveksten av listepartiet «Nei til mer bompenger», vært den klareste motstanderen av de nye bomringene. Nå går Carl I. Hagen, Aina Stenersen og Petter N. Myhre til bystyresalen med et privatforslag i hendene.

Dan (34) fikk skylden for noe han ikke hadde gjort – ble drept og partert

Uten å ha gjort noe galt ble Dan Johnny Myhre (34) utsatt for dødelig vold i en leilighet på Ammerud i Oslo. Gjerningsmennene stoppet ikke selv om de fant ut at han var uskyldig.
Les mer om:

Fikk støtte til stor turnering: – Et høydepunkt for mange

I november inviterer Lillestrøm El-innebandyklubb lag fra hele landet til Skedsmohallen. – Et viktig tilbud for hele miljøet, mener Thomas Myhre.
Les mer om:

Klar for ny storfilm – sammen med Wenche Myhre

Det er nå klart at han kan trå klampen i bånn som Roy Gundersen, melder filmselskapet. – Jeg er utrolig glad for at dette har latt seg gjøre. Jeg har alltid ønsket å gjøre denne filmen, men tidligere forpliktelser gjorde det etterhvert umulig å finne tid.

Vil ha Oslo Economics til å kvalitetssikre Kunstsilo

Dovre Group trakk seg fra kvalitetssikring av Kunstsilo. Nå vil Cultiva ha Oslo Economics til å ta oppgaven sammen med Myhre & Johnsen.
Les mer om: