Nyheter om Myhre


Dykkere henter opp gjenglemte hummerteiner: – Det er en evig runddans av død.

– Det er en evig runddans av død. I årevis ligger de på havbunnen og fanger dyr som blir åte for nye dyr som dør der inne, sier marinbiolog Fredrik Myhre.
Les mer om:

Selunge endte livet i gjenglemt hummerteine

– Det er en evig runddans av død. I årevis ligger de på havbunnen og fanger dyr som blir åte for nye dyr som dør der inne, sier marinbiolog Fredrik Myhre.
Les mer om:

12 norske podcaster for påskeferien

Gratulerer med påskeferie! Gitt at du ikke har jobb-påske, da. Vi vil nødig at du skal kjede deg, og vil i den anledning anbefale 12 norske podcaster du kan sluke eller ha som bakgrunnsstøy. Flittige studenter og folk med jobb uten ferie kan for all del lese videre, det er jo ikke noe i veien for at du kan hører et par episoder til og fra jobb/skole. Felles for alle podcastene nedenfor er at de får oss til å le, noen gjør oss også litt klokere og samfunnsengasjert.

Se Bryne II - Start II direkte fra kl. 18.00

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Brynes andrelag serieåpner i 3. divisjon mot Starts andrelag på Bryne stadion i kveld. Dette er den siste kampen i første serierunde i 3. divisjon avd. 3.Bryne IIs lag: Andreas Hoppestad - Ola Johannes Elvedahl, Pål Fjelde, Petter Øfsteng, Rune Pedersen Bore - Sander Ystanes, Sean Aerts, Sondre Hovland - Ola Mæland, Vetle Lunde Myhre, Torben Dvergsdal.

Mener det er fordel for Solskjær å havne utenfor topp fire

Trevor Morley mener Ole Gunnar Solskjær får mindre press på seg uten Champions League-plass, men TV 2-kollega Petter Myhre er uenig.

EIK mistet seieren på overtid

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)EIK så ut til å gå mot tre poeng i serieåpningen mot Bryne da Markus Naglestad ga tigrene ledelsen med under ti minutter igjen å spille. På overtid utliknet derimot Bryne, som sørget for 1-1. Kampen var lenge jevnspilt og spesielt i første omgang var det lav risiko fra begge lag. Bryne hadde to gode muligheter før pause, mens EIK var nære ved Naglestad som avsluttet rett på keeper.

Kan denne gjengen kjempe om opprykk?

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Bare ett lag rykker rett opp fra 2. divisjon. Det er mange som vil ha førsteplassen. Noen sier det høyt, som for eksempel EIK, Fredrikstad og Arendal, mens andre snakker litt lavere om sine høye ambisjoner. 2. divisjon avdeling 2 ligger an til å bli et rotterace av dimensjoner.Jan Halvor Halvorsen har hatt en lang vinter på seg til å få spillerne til å forstå prinsippene som ligger til grunn for 4-3-3.

– Vi har fått det grønne skiftet. Det er bare budskapet som må ut(pluss)

Salgsleder Thomas Myhre ved NSK Ship Design sier at havnæringene står midt i et grønt skifte, og at selskapet har gått i bresjen.
Les mer om:

Folkehav og bemerkelsesverdig innsats

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)«Bank, bank». Nei, det var nok ikke helt sånn det var. Vi tar det fra begynnelsen. Birgitte Rommen og Monica Wiger fra Frøken Rosa har bestemt seg for å inngå et samarbeid.Målet er mer liv og røre i Grorudveien 5. Barn, ungdommer, foreldre og besteforeldre skal alle være med på å fylle kaféhagen med alt av aktiviteter.

Best og verst fra blogg-Norge: Mars

Hei og hjertelig velkommen til en ny måned! Det er lite som har stått stille denne måneden, ei heller i bloggverdenen.

Bryne vant generalpøven

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Bryne - Vidar 3-2 (1-1)Bryne møtte Vidar til årets første kamp på Bryne stadion og generalprøve alvoret sparkes i gang i Egersund neste helg. Rogvi Baldvinsson fikk sjansen fra start som den sentrale på midtbanen, mens nykommer Sean Aerts ikke var i kamptroppen.

Vålerenga låner ut spiller til serielederen

Vi kunne ikke dy oss: Bodø/Glimt troner øverst på tabellen sånn midt på søndags ettermiddag. Ergo: Vålerenga låner ut spiller til serielederen. Ifølge Eurosport er det Felix Horn Myhre som sendes nordover. Selv om overgangsvinduet er stengt, endret NFF tidligere i år utlånsreglene for unge spillere, noe som gjør det mulig å leie ut spillere mellom 18 og 22 år til andre klubber mens skoddene er på. (foto: vif) 19-åringen forlenget kontrakten med Vålerenga i slutten av januar.

– Hvis byggesakene tar så lang tid, får kommunen ansette flere eller leie inn folk. Det må andre når det er mye å gjøre.

Nye byggesaker må prioriteres foran ulovlighetsoppfølging. Det mener Byggmesterforbundet i Vestfolds nye leder, Magne Myhre. Og når byggesaksbehandlingen tar for lang tid, mener han kommunen må ansette flere saksbehandlere.
Les mer om:

Kirkefest i grenseland(pluss)

– I kirkefestuka prøver vi å finne utradisjonelle innganger til konserter i kirkerommet, sier domkantor Magnus Moknes Myhre – som har jazzmesse, en humanetiker og gospelsangere på programmet.
Les mer om:

Må stenge deler av produksjonen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Årsaken er at Energiverket er midt i en storstilt omstillingsprosess. En av tingene de jobber med er å få på plass en tydelig retning for å videreutvikle organisasjonen sin. - Som en del av prosessen jobber vi med å skape en kultur preget av samarbeid og lagånd. Et ledd i dette arbeidet er å gjennomføre en samling for alle medarbeidere i Barentsburg kommende fredag, sier Grimsbo.

«Hotel Cæsar»-skuespiller Morten Røhrt er død

– Det er med stor sorg vi meddeler at vår kjære kollega Morten Røhrt er gått bort. Han døde uventet i sitt hjem natt til lørdag 31. mars, og våre tanker går til hans familie og venner. Morten etterlater seg et stort savn og tomrom, skriver informasjonssjef Margareta Magnus Myhre i en pressemelding fra Oslo Nye Teater. – Vi takker Morten Røhrt for sitt store talent, hans teaterkunnskap og engasjement.

Skuespiller og Sogn-kolonist Morten Røhrt er død

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)OSLO: Oslo Nye Teater bekrefter overfor VG at Røhrt døde i helgen. - Jeg kan bekrefte at han døde i helgen. Han er en av våre kjære skuespillere og dette er fryktelig leit. Våre tanker går til familien, sier informasjonssjef Margareta Magnus Myhre, til VG.Morten Røhrt, som ble født i Oslo i 1954, hadde skuespillerutdannelse fra Statens teaterhøgskole i 1977.

Gått glipp av noe? Her er 730-uken oppsummert

Travel uke? Travelt liv? Vi gjør som våre venner i Melk & Honning og oppsummerer uken som gikk. Nedenfor finner du noen av de sentrale popkulturelle hendelsene fra inn- og utland de siste syv dagene – bare hyggelig! * Triste festival-nyheter: Slottsfjell 2019 er som forventet kansellert. Heldigvis ser det lovende ut for 2020 – arrangørene lover nemlig at det blir festival igjen neste år! * Gode festival-nyheter: G-Eazy kommer til Stavern! * Sophie Elises blogging om hodebunnstatovering ble til en stor debatt rundt påvirkningskraften influencere har.

14 spørsmål etter å ha sett NRK-debatten med Sophie Elise & co

Hvis du har levd under en stein den siste uken – eller hatt andre ting å tenke på… Vennligst la oss oppdatere deg: Sophie Elise (Isachsen) skrev om enda en ting hun har fikset på. Denne gangen har hun tatovert prikker der hårfestet ikke går helt ned til øret.

Vil hjelpe enda flere eldre med småjobber

I året som gikk formidlet Pensjonisthjelpen 333 småjobber for eldre og uføre i Hamar. – Men vi kan hjelpe mange flere, sier nyvalgt leder, Bjørn Myhre.
Les mer om:

Vemund rasket av alle 12-åringer i UngdomsBirken

På «blanke» ski i klassisk langrenn klarte Vemund Myhre å stake seg forbi alle andre i 12-års klassen i UngdomsBirken ved Lillehammer søndag.
Les mer om:

Som 13-åringer herjet de sammen for Gimletroll. Nå har de fått sjansen på Starts A-lag

For fem år siden avgjorde de finalen i Sør Cup sammen. Vi samlet Jørgen Myhre og Johannes Eftevaag for å mimre.
Les mer om:

Spilleportrettet: Mathias Myhre Madsen bytter ut Eliteserien med Sola FK i 2. divisjon

Mathias Myhre Madsen trente jevnlig med Eliteserie-profiler under Kjetil Rekdal. Nå skal han løfte Sola i 2. Divisjon.

Best og verst fra blogg-Norge: Februar

Velkommen til mars! Det er rart å tenke på at det kan skje så mye i bloggverdenen i februar – årets korteste måned. Makes you think, og jeg er usikker på om det er på den gode eller dårlige måten. Så la oss hvertfall sette i gang!! Månedens video: Cornelia Grimsmo Cornelia Grimsmo er kanskje ikke kjent for de som kun bryr seg om bloggosfæren (finnes de?), men hun er blant annet stor på Instagram og Youtube, i tillegg til at hun er Annijors BFF og var en del av gjengen som koste seg på Dubai-tur. I det siste har hun ikke hatt det så fryktelig lett, da hun på Valentines fant ut at (eks)-kjæreste

Kom for sent og ble disket

GÅLÅ: Fredrik Hoksrud Myhre fra Gulset var en medaljefavoritt i G-16 på sprintdistansen i Hovedlandsrennet, men han kom for sent til start og ble disket. Dermed ble Vebjørn Hovdejord fra Heddal beste telemarking med sine 17. plass i G-16.
Les mer om: