Nyheter om Myhre


Horneland slår fast at Myhre fortsetter som høyreback i Brann

Felix Horn Myhre kom til Bergen for å bli midtbanespiller. Men nå har han fått beskjed fra treneren om å bli på backen.
Les mer om:

Mener flere bør vurdere å binde strømprisen i tre år

Entelios-direktør Andreas Myhre mener norske husholdninger bør vurdere å binde strømprisen flere år fram i tid. – Bedrifter skjønner dette, men folk flest har ikke tid til å høre, sier han.
Les mer om:

Slår tilbake: - Dette funker

Linnéa Myhre går til frontalangrep på TVNorge etter å ha sett halvannen episode av kanalens nye kjendis-slanke-program. Nå slår en av deltakerne tilbake.
Les mer om:

Linnéa Myhre slakter nytt slankeprogram

«ER DET INGEN VOKSNE PÅ JOBB?», skriver Linnéa Myhre om det nye TVNorge-programmet «16 ukers helvete».
Les mer om:

Rakk løpet så vidt: - Han spurta til start, og vant

Lørdag var det duket for Sandriprennet i Vennesla. Søsknene Myhre fra Vegårshei gjorde det skarpt.
Les mer om:

85 år - men fortsatt predikant med iver og glede

Han har alltid hatt god helse, men forteller at krigsårene preger ham. - Min far var med i krigshandlingene og tyskerne kom og hentet ham i 1943. I to år var han i fangenskap, før han kom hjem, forteller Finn Olav Myhre.
Les mer om:

Blir daglig leder i Moss

Bengt Eriksen er ansatt som daglig leder i Moss Fotballklubb, melder Moss Avis. Han er kjent som en profilert ekspertkommentator for Eurosport. – Jeg har fått et godt inntrykk av klubben, og det er et stort ønske om å bli bedre. Det trigger meg, sier Eriksen til klubbens nettsted. Han ser fram til samarbeidet med 2.-divisjonsklubbens trener, tidligere landslagskeeper Thomas Myhre.
Les mer om:

Verdens beste postmann

Dagfin Myhre har gått samme rute gjennom Lofthus hageby i 33 år. Nå går han av med pensjon, og lokalsamfunnet hedret ham med overraskelsesfest, gaver og gode ord.
Les mer om:

Sverige vant – Norge hektet av etter rotete veksling

Maja Dahlqvist rykket fra inn på oppløpet og sikret seieren for Sveriges førstelag på lagsprinten i Dresden. USA og Slovenia fylte opp pallen. Norges førstelag med Kristine Stavås Skistad og Mathilde Myhrvold tapte tid i en rotete veksling og klarte aldri å hente seg inn. – Vi var litt uheldig med en russer i veien, ellers hadde vi vært tre plasser lenger frem. Det hadde blitt greit uten det, oppsummerer Stavås Skistad til Viaplay. Dermed ble det en sjetteplass på førstelaget, mens andrelaget med Magni Smedås og Julie Myhre tok en niendeplass etter å ha falt i finalen.

Stemningsfull julenatt i Grorud kirke

Stor stemning, store sangnumre og store artister. Med Wenche Myhre, Emil Solli-Tangen og Jørn Hoel var også forventningene store - det eneste som ikke var stort var publikumsantallet!

Fire kvinner videre fra prologen

Ane Appelkvist Stenseth og Anna Svendsen klarte ikke å ta seg videre fra sprintprologen i Dresden, men det gjorde Magni smedås, Mathilde Myhrvold, Kristine Stavås Skistad og Julie Myhre. Dermed stiller fire norske kvinner til start i kvartfinalene som begynner klokken 11.30. Utslagsrundene kan du følge her.

Elisa­beth Myhre (34) vurderte å si nei til topp­jobb for å få barn

Slik blir julegudstjenestene med de nye koronareglene
Les mer om:

34-åringen vurderte å si nei til toppjobb for å få barn

Da Elisabeth Myhre fikk tilbud om toppstilling i Foodora Norge vurderte hun å takke nei for å få barn.
Les mer om:

Myhre på 4.-plass

Magnus Tuv Myhre tapte kampen om bronsemedaljen i U23-klassen under EM i terrengløp. Nordmannen kjempet om dagens tredje norske medalje, men klarte ikke å følge Ruben Querinjean fra Luxembourg i spurten. Løpet ble vunnet av Charles Hicks (Storbritannia), fire sekunder foran iren Darragh McElhinney. Querinjean tok bronsen syv sekunder bak Hicks. Myhre endte på 4.-plass ti sekunder bak.

Brann hardt rammet av forfall fire dager før nedrykkskampen

Felix Horn Myhre har brukket tåen – og bare 13 etablerte utespillere var på trening.
Les mer om:

- Vi trenger en dom her. Det er grove beskyldninger mot enkeltpersoner

Advokat Robert Myhre mener det er satt frem beskyldninger i Salten og Lofoten tingrett retten som kunne vært påtalt strafferettslig.
Les mer om:

Emil Solli-Tangen reiser rundt med Wenche Myhre: – Jeg gleder meg til å vise henne byen min

PORSGRUNN: – Jeg gleder meg veldig til å ta med meg Wenche til Porsgrunn. Det er helt klart, sier Emil Solli-Tangen. Han reiser land og strand rundt med den levende legenden.

Myhre med målshow

61 flypassasjerer fra Sør-Afrika testet positivt
Les mer om:

Bileier: – At folk kan være så galne

Gerd Myhre Thorland er oppgitt og sint etter å ha funnet bilen sin totalt ramponert.
Les mer om:

To matgrep holder Wenche (74) ung

Wenche Myhre skal spille 47 konserter opp mot jul. Nå røper 74-åringen hvordan hun klarer å holde energien oppe - og endringene i matveien.
Les mer om:

Med kjæresten på rød løper: – Imponert og stolt over Linnéa

NIEU SCENE (VG) Premierefesten til «Da vi styrte internett», lokket en haug med kjendiser torsdag. Programleder Linnéa Myhre (31) var selvskreven gjest. Hun kom sammen med programlederkjæresten Emil Gukild (29).
Les mer om:

Politietterforsker om tjenestene: – De prøvde å skjule det så godt de kunne

Tidligere etterforskningsleder Bjørn-Helge Myhre forklarte seg i retten tirsdag.
Les mer om:

William (20) ble nummer 100 til å klare dette: – Jeg ble sjokkert da jeg hørte det

OSLO: William Myhre Arvesen (20) fra Skien var både glad og overrasket over å ha skrevet seg inn i historiebøkene lørdag.
Les mer om:

Rådmann Jostein Aanestad og økonomisjef Elin Dokken Myhre kan dra på smilebandet over betre økonomiske tal

Administrasjonen og eit utvida formannskap er i gang med å «kna saman» det komande budsjettet. 2021 vart eit tøft økonomisk år for Øystre Slidre, men meirinntekter på sal av kraft og betra skatteinngang gjer det noko enklare i jobben for rådmann Jostein Aanestad og økonomisjef Elin Dokken Myhre.