Nyheter om Myhre


Vi er stolte av Svend Foyn!

Seilskuteskipperen, selfangeren og hvalfangeren er i vinden som aldri før, og vi tønsbergensere er stolte av å ha fostret en slik mann, skriver Kay Myhre.
Les mer om:

En disruptiv IT-sjel i en mild skikkelse

Først disrupterte hun i NAF. Så gikk veien videre til NHO. Anne Strand-Gjesdal, direktør for IT, innovasjon og utvikling i Næringslivet hovedorganisasjon, har en stor digital transformasjonsjobb foran seg.  Anne Strand-Gjesdal, NHO Stadig flere IT-topper forstår at deres rolle ikke lenger bare er å sørge for at datasystemene virker. Digital transformasjon handler mer om transformasjon enn digitalisering, og skal IT møte forventningene må de også forstå hvordan endring og utvikling tilrettelegges.

Gode resultater i sesongens første langrenn

Søsknene Myhre på Vegårshei og Oda Ertzeid fra Gjeving var med, og de oppnådde gode resultater i sesongåpningen i langrenn sist helg.
Les mer om:

Han skal lede årets nyttårskonsert

Åse Kleveland og Wenche Myhre har gjort jobben før ham. Neste år er det Atle Pettersen som står i front for Nyttårskonserten 2020.

Sjå kven som blir ny øko­no­mi­sjef i Øyst­re Slidre kom­mu­ne

Øko­no­mi­sjef Ole Martin Alf­stad slut­ta tid­le­ga­re i år og blir no er­stat­ta av Elin Dok­ken Myhre. Ho kjem frå ei stil­ling i Kom­mu­ne­re­vi­sjon IKS og byr­jar i stil­lin­ga 1. mars 2020.
Les mer om:

Lars Martin Myhre og Geirr Johnsons teaterkonsert har hatt premiere. Her er dommen

– Lars Martin Myhre og Geirr Johnson har på en intelligent og finurlig måte klart å veve stoffet sammen til en helhet hvor figurene deres utfyller hverandre, skriver Tønsbergs Blads anmelder.
Les mer om:

Geirr Johnson og Lars Martin Myhre

Geirr Johnson og Lars Martin Myhre i teaterkonserten «En polfarer på Kårner – eller jul på den brune puben».
Les mer om:

Vetle Myhre gir seg i Bryne – østerriker kommer inn

Spissen Vetle Myhre gir seg etter halvannet år i Bryne FK. Samtidig har klubben signert sin første nykommer før 2020-sesongen.
Les mer om:

Vetle Myhre gir seg i Bryne – østerriker kommer inn

Spissen Vetle Myhre gir seg etter halvannet år i Bryne FK. Samtidig har klubben signert sin første nykommer før 2020-sesongen.
Les mer om:

NC GÅLÅ: KLAR SEIER TIL MYHRE PÅ 10 FRI

Søndag ble det satt punktum for ukens Norgescup på Gålå i Oppland med 10 km fri for damenes del.
Les mer om:

Stadig flere finner glede og mestring på hesteryggen. – Her kan du ikke bare trykke på en knapp!

Stadig flere familier og enslige oppsøker Myhre Gård for å oppleve glede gjennom å ri, og gjøre noe sammen – uten prestasjon og stress.
Les mer om:

Helse Førde gjekk for eit dyrare byggfirma – ekspert har nesten aldri sett liknande

Entreprenøren som vann anbodet om å bygga Nye Førde sjukehus var vesentleg dyrare enn konkurrenten. Ekspert på offentlege anskaffingar Robert Myhre har nesten aldri sett pris vekta så lågt i anbodskonkurransar.
Les mer om:

En fremmedlegeme midt i vegbanen(pluss)

Anita Myhre og mannen slapp med skrekken da de måtte fjerne en stålbjelke på fylkesvegen mellom Balsnes og Skiftkrokan onsdag morgen.
Les mer om:

Arkivets skjeve historiefremstilling

16. november besvarer Arkivets Norunn Tveiten Benestad og Audun Myhre (BM) min kritikk. Deres påstander bør ikke stå uimotsagt.
Les mer om:

Over tjue julekonserter i år - se oversikten her(pluss)

– Folk har en voldsom apetitt på julekonserter, sier domkantor Magnus Moksnes Myhre i Molde domkirke. Én av årets konserter er for lengst utsolgt.

Åpen dag på Myhre gård

Lørdag blir det åpen dag på Myhre Gård med ridning, kos med små og store dyr, juleverksted og marked med masse spennende.
Les mer om:

Marthe ville bli verdens beste skiløper. Så mistet hun fullstendig kontrollen

Marthe Myhre (34) prøvde å slanke seg til framgang. Hun advarer andre mot å gjøre det samme.
Les mer om:

Blogger satte fart på brussalget: – Butikkene sier de aldri har opplevd maken

Da blogger, forfatter og tv-profil Linnéa Myhre testet den nye lokale ingefærølen til Roma Mineralvannfabrikk satte det fyr på salget til den lille brusfabrikken i Lillestrøm.
Les mer om:

Veteranen Børge Lund tar over etter Michael Apelgren

I juni kom det som et lite sjokk at suksesstrener Michael Apelgren meddelte klubben at han tar jobben som trener for Sävehof i Sverige.

Norsk videopremiere: B-Boy Myhre dør av sjalusi

B-Boy Myhre rimer om sugen kjærlighet på ny låt. Benjamin har lenge gjort andre gode, men nå satser han på egen musikk. 24-åringen, som har produsert for blant annet Cezinando, KingSkurkOne og Martin Hazy, trer nå altså frem i rampelyset. Tidligere i år fikk vi «Harley».

Nyslåtte hytteeiere: - Fjorden vår er en naturperle

Nils Andrew og Mariann Myhre bor i Vegårshei. Nå har akkurat kjøpt seg hytte ved fjorden i samme kommune. Det er de ikke alene om.
Les mer om:

Hva med respekten for andres meninger?

Fædrelandsvennen bringer 7. november en kronikk av styreleder og direktør i Arkivet, henholdsvis Norunn Tveiten Benestad og Audun Myhre (heretter omtalt som BM). Med utgangspunkt i Krystallnatten advarer BM mot holdninger de finner forkastelige.
Les mer om:

Endelig fikk Ørjan Håskjold Nyland sin Premier League debut

Etterhvert er Ørjan Håskjold Nyland blitt vant til å slite benken for Aston Villa, men i dag ble han byttet inn etter åtte minutter i kampen mot Wolverhampton. – Det er selvsagt ikke gøy å få sin Premier League debut med tap, men det var ingen keepertabber som var årsak til de to baklengs målene.  Ørjan er den første norske Premier League-keeperen siden Thomas Myhre, og det begynner å bli veldig lenge siden. (Everton, Sunderland, Crystal Palace, Birmingham) Les: Nytt hat-trick: Erling Braut Haaland er ustoppelig Wherever you were following from today, thanks for your support.

Et papirhus blåser fort over ende - dette har stått i snart tredve år

Hva har Sjøbodteatret, Lars Martin Myhre, Sturla Berg-Johansen, Knerten Kamfjord, Per Kamfjord, Jon Rosslund, Kattas Figurteater, Sjøbodteatret Nesten Voksen, Lattergal, Nøtterøy Amatørteater, Geirr Johnson, Thesbiteateret, Simone Thiis Produksjoner, Miriam Kjølen, Marthilde Johnson, Tiril Engelstad, Studio Orientaldans og The Canterelles felles?