Nyheter om Myhre


Selskapslokale på Myhre Gård

Eigarane av ridesenteret rosar lokale entreprenørar for effektivt arbeid med å byggje blant anna eit stort selskapslokale i tilknyting til ridehallen som ligg fem kilometer sør for Beitostølen.
Les mer om:

Lærlingene opplever gode tider i bransjen

Bendik Myhre, Anton Bogsti og Anders Gropen er alle lærlinger for lokale anleggsfirmaer. Mange store byggeprosjekter betyr gode framtidsutsikter.
Les mer om:

Kjempespreke veteraner - men alle ble slått av en 15-åring

De lokale veteranene Sten Åge Nygårdseter, Magne Myhre og Geir Brynhildsen var alle med i tetfeltet i Heiløpet i dag. Men i innspurten måtte de gi tapt for en 15-åring fra nabokommunen.
Les mer om:

Kom på 2. og 3. plass i Trollrennet

Brødrene Tor og Vemund Myhre var de eneste vegårsheiingene som deltok i Trollrennet ved Evje, og de gjorde det veldig bra.
Les mer om:

Åpen dag - Natur videregående skole: - Får litt avveksling i skolehverdagen

I tillegg til å få studiekompetanse får Marie Mørch Meyer (17), Mathea Gren (17), Ingunn Myhre Pedersen (17) og Julie Østgaard (17) mulighet til å dyrke sin store interesse for hest.

Gir opp rehabilitering?(pluss)

Forskjellen på prisen for renovering og nybygg av Idrettens Hus har krympet til 23 mill. – Et nybygg er også billigere å drifte, sier utviklingssjef Randi Myhre.
Les mer om:

– Liverpool trenger noen med Coutinhos egenskaper

TV 2s Premier League-ekspert Petter Myhre mener Liverpool savnet en spillertype som Philippe Coutinho i det pinlige tapet mot Swansea.
Les mer om:

Holder fast på vurderingene sine(pluss)

Kommunens advokat Robert Myhre vingler ikke i sine overbevisning om at kommunen burde anket tingrettsdommen.
Les mer om:

Laksekongan med ny turneringsseier

Christoffer Myhre og "laksene" innkasserte sin andre turneringsseier på rad.
Les mer om:

Tar med seg Rorbua og «Du skal høre mye» til Stavanger

Tore Skoglund og Trond Myhre tar med seg gjester og kommer til Stavangeren 23. og 24. februar.
Les mer om:

– Ikke selg Coutinho nå!

Både TV 2-ekspert Petter Myhre og Liverpool-legenden Jamie Carragher råder Anfield-klubben til å nekte å selge Philippe Coutinho til Barcelona i januar. Mer på TV2.no.
Les mer om:

Farmen-Ingeborg havnet midt i dramaet da bil kjørte i folkemengde

– Det var helt uvirkelig, sier Ingeborg Myhre etter at hun og barna hennes kun var noen hundre meter unna da en bil kjørte inn i en folkemengde i Melbourne torsdag.
Les mer om:

Myhre og Hundseth tok hver sin seier

Seiersmarginene blant seniorene var på henholdsvis 12 og 16 sekunder da Meråkerrennet ble gjennomført i fri teknikk lørdag. 
Les mer om:

TV 2-kommentatorer i heistrøbbel – mister London-derbyet

Alsaker og Myhre rekker ikke West Ham - Chelsea grunnet heisdrama.

Skrudde av TACO-skiltene da han kjørte til Tyskland

Siden juni har Vegard Myhre kjørt med TACO-skilt på bilen både i Norge og Sverige, men han har alltid de gamle skiltene liggende i bagasjerommet.
Les mer om:

Tatt ut til Winter Games

Christina Elise Blind og Michelle Myhre, begge født i 2002, er tatt ut til å representere Team Sapmi i futsal under Arctic Winter Games.
Les mer om:

Tatt ut til Winter Games

Christina Elise Blind og Michelle Myhre, begge født i 2002, er tatt ut til å representere Team Sapmi i futsal under Arctic Winter Games.
Les mer om:

Alf Prøysens ærespris til Lars Martin Myhre

Lars Martin Myhre ble tildelt Alf Prøysens ærespris under utdelingen av Prøysenprisene. Juryens begrunnelse var sterke saker for 61-åringen.
Les mer om:

Slik forklarer TV 2s ekspert Lukakus grusomme måltørke

TV 2s Pemier League-ekspert Petter Myhre mener Romelu Lukaku må begynne å levere i toppkampene dersom han skal bli den spissen han er hentet for å være.
Les mer om:

Oslo-kvinne vant 341 millioner på Vikinglotto

Programleder Ingvild Myhre (37) fra Hamar fikk litt av en jobb onsdag kveld: Hun ringte en Oslo-kvinne for å fortelle at vedkommende hadde vunnet 341 millioner kroner i Vikinglotto.
Les mer om:

Roboter kan hindre utflagging av bedrifter

Bruk av roboter kan hindre utflagging av små og mellomstore industribedrifter. – Her har bedriftene ingen tid å miste, sier Stian Myhre, daglig leder i Future Robotics.
Les mer om:

Mener Wenger må kvitte seg med Wilshere

Jack Wilsheres kontrakt går ut i slutten av sesongen. Petter Myhre mener 26-åringen ikke bør få fortsette i Arsenal.
Les mer om:

Da Fats Domino spilte på Hamar

Rock and roll-legenden Fats Domino er død. Han ble 89 år gammel. Mange husker nok de to konsertene Domino holdt på Hamar på 90-tallet. I snøvær ble Domino tatt imot av kjøpmann og superfan Ola Myhre før åpningen av Hamar OL-amfi i 1992.
Les mer om:

Bilic ble oppringt av presidenten i garderoben

Thomas Myhre forteller om at Slaven Bilic plutselig kunne bli oppringt av Kroatias president Franjo Tudjman mens han satt i garderoben.
Les mer om: