Nyheter om Myhr


Nossum advarte mot «svenske tilstander»: – Legger hodet på blokka og sier at vi har vært for dårlig

GARDERMOEN (NRK): Landslagstrener Eirik Myhr Nossum vandret fra bord til bord blant landets skikretser for å fortelle at opplegget for Norges nest beste herreløpere må forbedres. Så ba han Ski-Norge om støtte for sitt forslag til endringer.
Les mer om:

Om Mollekleiv hadde hatt denne mannen på laget, ville Kjøll trolig ha tapt

KOMMENTAR: Landslagstrener Eirik Myhr Nossum frykter svenske tilstander. Han kom til Gardermoen for å overbevise landets skiledere om at Norge må gi de nest beste et bedre tilbud.
Les mer om:

På Groruddals-veier med DS 7 Crossback: Fransk finesse i fullformat

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Dette er uten tvil den beste bilen jeg noensinne har kjørt. Den har alt du kan tenke deg av både design, komfort og luksus. Det er rett og slett kvalitet hele veien, og det er jeg sikker på at dere kommer til å merke på deres prøvekjøring.- Når vi har prøvekjøring av bilen gjør vi alltid en behovsanalyse og tilbyr kundene å bli med på prøvekjøringen for å demonstrere og gjøre dem trygge på teknologien.

Tok oppgjør med «drittpakker i presidentkampen»: – Det synes jeg ingenting om

Valgkomiteens leder, Anne Irene Myhr, kritiserte ryktespredning da hun la frem innstillingen til presidentvalget.
Les mer om:

Tok oppgjør med «drittpakker» i presidentkampen: – Det synes jeg ingenting om

Valgkomiteens leder, Anne Irene Myhr, kritiserte ryktespredning da hun la frem innstillingen til presidentvalget i Norges idrettsforbund.
Les mer om:

Vil at Northug skal gi Klæbo høydehjelp

Eirik Myhr Nossum vil at Petter Northug skal dele sine erfaringer med høydetrening med landslaget neste sesong.

Vil at Northug skal gi Klæbo høydehjelp

Eirik Myhr Nossum vil at Petter Northug skal dele sine erfaringer med høydetrening med landslaget neste sesong.

Rødt ser for seg et historisk godt kommunevalg(pluss)

Espen Myhr Grandalsmo fra Stjørdal ble enstemmig innvalgt i sentralstyret til Rødt under helgens landsmøte i Oslo.
Les mer om:

- Jeg har lært ting som kan hjelpe meg videre

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Veldig god innsats! Mange av dere er veldig gode teknisk, det er tydelig at vi har en lys framtid som langrennsnasjon om dere fortsetter å spise grøt og trene.Lovordene kommer fra Eirik Myhr Nossum, trener for Allroundlandslaget i langrenn.

Verdens beste skilag på plass i Sulis

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SULITJELMA: Det sier trener Eirik Myhr Nossum.Mandag kveld kom han til Sulis. Da hadde åtte løpere allerede fått seg ei treningsøkt i det de omtalte som glimrende løyper.Etter en utsøkt middag satte hovedtreneren seg ned med Saltenposten.For andre år på rad er herrelandslaget i Sulis på oppstartssamling.La grunnlaget her - Vi evaluerer og planlegger. Vi er ikke her først og fremst for å trene oss i hjel.

Mosti er nominert til tre priser under Opplyst

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SULITJELMA: Mona Mosti er tredobbelt nominert i to kategorier under Opplyst 2019, næringslivet i Saltens egen Oscarutdeling. - Jeg har gått rundt og grått litt jeg, etterhvert som meldingene om nominasjonene nådde oss. Ja, jeg blir rørt når folk legger merke til det arbeidet vi legger ned i her oppe i Sulis, sier Mona Mosti. Ambassadør Hun er selv nominert til «Årets ambassadør».

Klæbo på nytt lag: – Kommer til å danne baktroppen

HOLMENKOLLEN (VG) Johannes Høsflot Klæbo (22) tror det blir tøft å trene med Eirik Myhr Nossums allroundlandslag.
Les mer om:

Klæbo inn i Nossums lag

Johannes Høsflot Klæbo (22) ble som ventet en del av allroundlandslaget til trener Eirik Myhr Nossum fra kommende sesong.
Les mer om:

Lars Myhr Sandlund blir nordisk president for senterungdommen(pluss)

Lørdag ble Lars Myhr Sandlund(20) fra Steinkjer valgt til president for Nordiske senterungdommens Forbund, under årsmøtet i Finland.

Verdens beste vil tilbake til Sulis

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SULITJELMA: Verdens mest suksessrike landslagstrener suger fortsatt på karamellen etter de innholdsrike og begivenhetsrike dagene i Seefeld hvor hans løpere vant alt.Vellykket i fjor Det var en kanonsesong som ble innledet i Sulitjelma. Gode snøforhold og fantastisk natur var to av grunnene til at verdens beste landslag vendte blikket dit.

Her er mannen som skal bli norsk langrenns nye sjef

KOMMENTAR: Eirik Myhr Nossums posisjon har vokst voldsomt det siste året. Nå er ikke spørsmålet om, men når han vil ha toppjobben i norsk langrenn.
Les mer om:

Her er mannen som skal bli norsk langrenns nye sjef

KOMMENTAR: Eirik Myhr Nossums posisjon har vokst voldsomt det siste året. Nå er ikke spørsmålet om, men når han vil ha toppjobben i norsk langrenn.
Les mer om:

Øivind Bergh minnepris til Helga Myhr og Rasmus Kjorstad

Minneprisen feirar 30 år, og blir for fyrste gong delt ut til to utøvarar.
Les mer om:

Maria dro fra Nordkapp til Telemark uten å bruke en eneste krone

Saman med veninnene Synne og Ragnhild, reiste Maria Myhr (19), 280 mil gjennom Nord-Noreg og ned til Telemark. Målet var å ikkje bruke ei einaste krone.
Les mer om:

NIF presenterer kandidater

Fredag kommer Norges Idrettsforbunds med en innstilling til nytt idrettsstyre. Valgkomiteens leder Anne Irene Myhr skal presentere og begrunne innstillingen. Nåværende president Tom Tvedt og fem andre kandidater kjemper om vervet som president.
Les mer om:

Tøffest å vrake Tønseth og Krüger

Landslagstrener Eirik Myhr Nossums synes det var tøft å vrake Didrik Tønseth til femmila. En avgjørelse som banet vei for Hans Christer Holunds VM-gull.
Les mer om:

Gulltrener Nossum trodde han skulle tilbringe resten av livet i rullestol

SEEFELD (VG) For seks år siden var Eirik Myhr Nossum (33) så dårlig at han ikke kunne gå. Han måtte krabbe. Han var invalid.
Les mer om:

Landslagstrenerens følelsesladede seier: – Han kommer til å bli veldig savnet

Eirik Myhr Nossum ønsket å takke av landslagssjef Vidar Løfshus med lagets sjette gull. Og klarte det.
Les mer om:

Nossums gullformel(pluss)

Som en Reodor Felgen har Eirik Myhr Nossum (33) mekket og fikset det norske landslaget til å vinne rubbel og bit.
Les mer om:

En enorm triumf for mannen fra Inderøy

KOMMENTAR: Svenske Johan Olsson innførte en ny måte å gå femmil på. Hans Christer Holund kopierte verdensmesterens bragd. Den store vinneren heter imidlertid Eirik Myhr Nossum.
Les mer om: