Nyheter om Munthe


Koronakrisen holdt på å ta knekken på drømmen for baker Tomm og Nordstrand Conditori, men nå har han en gladmelding: – Vi skal åpne på Munkelia!

Koronakrisen traff Tomm Munthe og bakerikjeden Piece of cake hardt. En stund trodde han at det ikke ville bli noe av en gjenåpning av den populære kafeen Nordstrand Conditori på Munkelia. Nå har det kommet en løsning – og han håper å være i gang i nye lokaler i Langbølgen før skolestart.
Les mer om:

Nordmenn prutar på laksefiske: – Det er litt bittert å måtte gå ned i pris

Eigaren av ein av landets mest eksklusive lakseelver, Knut Munthe Olsen, tykkjer det er trist at nordmenn prutar på prisen for å få fiske når alle utlendingane blir borte på grunn av koronaen.
Les mer om:

Baker Tomm skulle endelig gjenåpne Nordstrand Conditori på Munkelia, så stengte Norge: – Nesten så jeg mister motet

– Jeg er ikke den som gir meg lett, men jeg er avhengig av å få noe kapital inn nå skal jeg klare å åpne på Munkelia, sier baker Tomm Munthe.
Les mer om:

– Viktig for barn å se at det nytter å hjelpe

Ivar Munthe har viet store deler av karrieren sin til å rette opp i urettferdighet gjennom nødhjelp og bistand. Tidligere i år sluttet han som prosjektkonsulent i Hei Verden og har så vidt begynt på pensjonistlivet.
Les mer om:

Her er Tomms beste tips for å lykkes med fastelavnsbollene

Tomm Munthe (55) synes det er piece of cake å lage gode fastelavnsboller. Her er bakerens egne tips om søndagens godsaker.
Les mer om:

Åpningen av Piece of Cake på Munkelia nærmer seg: – Er i gang i god tid før påske

Påskepils i solveggen på Munkelia kan etter alt å dømme bli en realitet i år. Nå jobber baker Tomm Munthe for harde livet for å få det siste på plass før åpningen av Piece of Cake.
Les mer om:

Økonomisk hengemyr etter startlån-smell: – Lånet burde aldri vært innvilget

Advokat krever Fredrikstad kommunes vedtak fra 2004 ugyldiggjort. – Målet med startlån er å trygge folks boligsituasjon, men dette er et eksempel på det stikk motsatte, sier Inger Munthe Gisleberg.
Les mer om:

Tomm Munthe med ni kaféåpninger på tre år – gleder seg til oppstart på Munkelia i 2020

Baker Tomm Munthe hadde håpet å gjenåpne Nordstrand Conditori på Munkelia før jul, men innser at han må få unna julestria først.
Les mer om:

Gerhard Munthe i Valdres

Torsdag 10. oktober kjem Jan Kokkin til Valdres Folkemuseum for å fortelja om kunstnaren Gerhard Munthe (1849-1929) og hans arbeid, mellom anna frå studieturar til Valdres.
Les mer om:

Baker Tomm gjenåpner Nordstrand Conditori på Munkelia igjen!

Om et par måneders tid åpner endelig dørene til Nordstrand Conditori på Munkelia, under det nye navnet Piece of Cake. Baker Tomm Munthe har store drømmer for gjenåpningen av det populære serveringsstedet.
Les mer om:

Nå åpner Tomm (55) Piece of Cake nummer syv

For to år siden lanserte Tomm Munthe ideen om å åpne åtte Piece of Cake butikker i Oslo og Follo. Om kort tid åpner han nummer syv i rekken på Greverud senter.
Les mer om:

På hesteryggen ei veke(pluss)

– Det har vore ei kjekk veke. Vi har hatt noko å gjere på heile tida, fortel Nicholas Davik og Helle Munthe Vassbotn.
Les mer om:

Wilhelm har passet på skogen i 34 år og fikk heder for jobben på Skogvokterdagen

(SALTDAL) Årets Skogvokter-prisen gikk i år til Wilhelm von Munthe af Morgenstierne, som i 34 år var sjef for skogbruk i Fauske og Saltdal.
Les mer om:

Baker Tomm gjør suksess med Piece of Cake på Oppsal – åpner på Munkelia i august

Det blir ingen påskepils i solveggen på Nordstrand Conditori på Munkelia i år. Men tidlig i august skal de være tilbake igjen med sitt nye konsept Piece of Cake, sier baker Tomm Munthe.
Les mer om:

Misjonsmarken før og nå

DEBATT: I et leserbrev (5.4) kommer Terje Munthe med innvendinger mot min kritikk av Mette Tronvolls utstilling på Hå gamle prestegard.
Les mer om:

Nabosamhold på landslagskamp: Drømmedag for Haugenstua borettslag

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Haugenstua borettslag fyller 50 år i år og er faktisk Norges tredje største borettslag. OBOS-borettslaget ble bygd ut på 60-tallet og symboliserer godt den enorme bolig-utviklingen Oslo kommune opplevde i etterkrigstiden. OBOS, som selv feirer 90 år i år, ønsket å gjøre stas på jubilant-borettslaget sitt og inviterte «alle» naboene til drømmedag på Folkemuseet, samt middag og EM-kvalifiseringskamp på Ullevaal stadion.

Skole snudde om elevstreiken: - Lar det være et barneopprør

Catharina Munthe (41) støtter barnas klimastreik fredag. Men hun reagerte da skolen deres ville lede an i organiseringen av streiken. Skolen snudde.
Les mer om:

Lasse Ottesens overformynderi: «Nei, nei, gutt!»

Har Margrethe Munthe blitt renndirektør for kombinert i Det internasjonale skiforbundet (FIS)?
Les mer om:

Piece of cake skal være et lokalt møtested

Tomm Munthe er godt i gang med den nye kafeen på Oppsal, og gjenåpner snart også Piece of cake på Munkelia. Det tradisjonelle konditoriet har utvidet konseptet og går for liv, røre og en mer spennende meny.
Les mer om:

Betaler 200.000 for tre døgn i denne elven – og slipper fisken ut igjen

Familien Munthe i Sogndal er eneeier av lakseelven, og har gjort arvesølvet om til en gullgruve.
Les mer om:

Her koster det 200.000 kroner å fiske

Elveeier Knut Munthe Olsen i Sogndal selger tre døgn med fiske og matopplevelser i Årøyelva for 200.000 kroner. Sommeren er fullbooket.

Den norske krigaren som vart skulda for å røva Kinas kunstskattar

Han var med på å velta den siste keisaren i Kina og skjenka Bergen 2500 kinesiske kunstskattar. Mange har meint at Johan Munthe òg var ein kjeltring.
Les mer om:

Årets laksesesong ser lovande ut

Etter 11 dagar og 25 fisk torer Knut Munthe Olsen å varsle at det ser ut til å bli ein god laksesesong. Men endå har dei ikkje teke dei største fiskane.
Les mer om:

Fisket i gang i natt: No kriblar det i kroppen til laksefiskarane

Elveeigar Knut Munthe Olsen vedgår han kjenner det i kroppen at laksefisket endeleg er i gang.
Les mer om: