Nyheter om Moss


Jakob Amadeus (16) i ny dramaserie om Strømstad-ferga: – Stor hjelp å ha Kristoffer Joner som coach

Jakob Amadeus Hetland er bare 16 år gammel, men har allerede en lang skuespillerkarrière bak seg. I disse dager er han med på innspillingen av Viaplays nye storsatsing «Maskinisten», samtidig som han forbereder seg til oppsetningen av «West Side Story» i Moss i april.

The Invisible Man 2020: Første titt på den usynlige mannen er usannsynlig spennende

Nei, vi er ikke sarkastiske. Den nye versjonen av klassikeren The Invisible Man fra 1993 ser ut til å bli en forrykende, psykologisk thriller. Se filmens første – veldig rause – trailer nedenfor. Handlingen følger Cecilia etter at hennes voldelige ekskjæreste har begått selvmord. Mens hun jobber med å få på plass sitt nye liv, mistenker hun at eksen egentlig ikke er død. Men… Ja, usynlig. Stress? Herregud (Universal Pictures) I 2016 ble det annonsert at en reboot var planlagt med Johnny Depp i den usynlige hovedrollen.

Pawel sendte FFK til finalen – der venter Sarpsborg 08 fredag

(FFK-Moss 4-1) FFKs A-lag fikk spolert opprykksdrømmen av Moss. Mandag kveld tok juniorlaget revansj, da de tok seg til finalen i Toyota Cup.
Les mer om:

FFK-juniorene må slå Moss om det skal bli finale mot 08

Det er ventet å bli en tøff batalje, når FFKs juniorlag tar imot naboen Moss i semifinalen i Toyota Cup. Kampen sendes på FBTV klokken 20.15 mandag.
Les mer om:

Fatland: Noen i Råde syns sarpinger var rare og uflidde, og dersom Råde kommune måtte slå seg sammen med en naboby- så måtte det bli Moss

Bør Sarpsborg igjen få tilbake råderetten over Tvetervannet, og bør man leke med tanken om å slå sammen Sarpsborg og Fredrikstad ? Dette var kjetterske tanker som ble luftet av forfatteren Erika Fatland da Litteraturuka Sarpsborg åpnet søndag.

Eieren av Morgedal hotell innrømmer underslag i millionklassen

Økokrim gikk til aksjon mot kontorene til advokat Halstein Sjølie i Moss onsdag. Nå innrømmer han underslag i millionklassen.

Politiet hadde kontroll på ferjekaia

Bilister som skulle med Bastøferja til Moss torsdag morgen, ble stoppet for kontroll.
Les mer om:

Vurderer vektere på gratisbusser i Fredrikstad for å forhindre hærverk

Moss og Rygge har hatt gratis bybuss siden 19. august, og skal ha det frem til 17. november. Trafikken er nesten doblet, og dessverre har hærverket også økt. Nå vurderes vektere i vår gratisperiode fra 11. november.

Ny hurtigmatkjede retter blikket mot Fredrikstad

Mandag åpnet hurtigmatstedet Wok & Go sitt første spisested i Østfold og Moss. Nå rettes blikket videre mot Fredrikstad.
Les mer om:

Mann og kvinne fengsles

En mann og en kvinne i 30-årene er varetektsfengslet etter at maskerte personer knivstakk en mann i 60-årene i Moss.
Les mer om:

Mann og kvinne fengsles etter knivstikking i Moss

En mann og en kvinne i 30-årene er varetektsfengslet etter at maskerte personer knivstakk en mann i 60-årene i Moss.
Les mer om:

Mann og kvinne pågrepet etter knivstikking i Moss

En mann og en kvinne er pågrepet, siktet for grov kroppsskade etter at en mann i 60-årene ble knivstukket i sin leilighet i Moss
Les mer om:

Arne Erlandsen skal trene utenlandsk seriemester

Vi har ventet på å se den tidligere Lillestrøm-treneren tilbake der han tilhører. Nå går turen over grensen for å lede seriemesterne.  Det er Eurosport.no som har tatt en prat med 59-åringen der han gjør seg klar for jobben med å lede de finske seriemesterne Kuopio. – Det blir en veldig interessant sesong neste år, siden de vant serien. Det er en morsom utfordring. Vi har kontakt i lengre tid. Jeg håper jo vi skal få til å utvikle laget videre.

Mann og kvinne pågrepet etter knivstikking i Moss

En mann og en kvinne er pågrepet etter at maskerte personer knivstakk en mann i 60-årene i Moss.
Les mer om:

Knivstikking i Moss - jakter gjerningsmenn

En mann i 60-årene er sendt til sykehus etter knivstikking i sin egen leilighet i sentrum av Moss.
Les mer om:

Hevder han ble knivstukket av to maskerte menn

Bevæpnet politi leter etter maskerte gjerningspersoner som kan stå bak en knivstikking i Moss tidlig torsdag morgen.
Les mer om:

- Knivstukket av maskerte menn i bolig i Moss

Politiet jakter på gjerningspersoner.
Les mer om:

Mann stukket flere ganger i Moss: Væpnet politi jakter maskerte personer

Bevæpnet politi leter etter maskerte gjerningspersoner som kan stå bak en knivstikking i Moss tidlig torsdag morgen.
Les mer om:

Mann knivstukket i Moss

En mann i 60-årene ble torsdag morgen knivstukket i Moss. Mannen skal ikke være alvorlig skadet. Bevæpnet politi leter etter gjerningspersoner.
Les mer om:

Misforstått motstand? Nei, vi er imot er imot sammenslåing som er usolidarisk og udemokratisk

Dommere i Moss tingrett ønsker en bred debatt om sammenslåing. – Å mene dette er ikke «misforstått motstand», skriver Tron Gundersen i svar til dommere i Halden og Fredrikstad tingrett.

Har sikret seg rolle i kommende storfilm

Fra tidligere er to av de sentrale skuespillerne fra den originale trilogien bekreftet. Keanu Reeves returnerer som hovedrollen Neo, og får med seg Carrie-Ann Moss som sin partner Trinity. Lana Wachowski skal regissere filmen, slik hun gjorde med de tre første.
Les mer om:

Flere ungdommer bortvist etter slåssing, og ulykke på E6

Flere ungdommer ble bortvist med tog, for foreldre til mindreårige som var invovlert er kontaktet, etter en slåsskamp ved Moss stasjon i natt.
Les mer om:

Svenske-raid mot norske kommuner – 250 PC-er forsvant

To svensker stjal i løpet av 14 dager datautstyr fra kommuner over hele Østlandet. Ordføreren i Moss er lettet over at hun fikk PC-en sin tilbake.
Les mer om:

Emil (26) satte ny verdensrekord med "døds" fra 27 (!) meter

Onsdag ettermiddag møttes flere av de beste dødserne i distriktet for å hoppe fra krana i Moss Havn. Emil Lybekk (26) viste ingen frykt da han satte ny verdensrekord med et hopp fra 27 meter.
Les mer om: