Nyheter om Mortensen


Martine Steller Mortensen vant kongepokalen i seiling

Martine Steller Mortensen fra Arendal vant i helgen kongepokalen og tittelen «Mesternes Mester» i seiling. Seilsporten kårer mange mestre i ulike båtklasser i løpet av seilsesongen, og i Åsgårdstrand var 29 lag bestående av norgesmestre, verdensmestre, OL-kandidater og landslagsseilere for å kåre de aller beste av dem; «Mesternes Mestre».

Nicholas Fadler Martinsen vant kongepokalen i seiling

Nicholas Fadler Martinsen fra Son vant i helgen kongepokalen og tittelen «Mesternes Mester» i seiling. Seilsporten kårer mange mestre i ulike båtklasser i løpet av se\ilsesongen, og i Åsgårdstrand var 29 lag bestående av norgesmestre, verdensmestre, OL-kandidater og landslagsseilere for å kåre de aller beste av dem; «Mesternes Mestre».

– For mange menn er det pinlig

Olaug H. Mortensen opplever at en del menn synes det er pinlig å få noe mange ser på som en kvinnesykdom.
Les mer om:

Hun jobber med de beste i Nord-Norge, og vet alle svakhetene deres: – Jeg ville ikke byttet dette mot noe annet

Få kjenner kroppene og hodene til Nord-Norges beste idrettsutøvere bedre enn Ingrid Mellem Mortensen.

Kommunist kåret til tidenes lokalpolitiker i Nordland

Magne Mortensen er kåret til tidenes lokalpolitiker i Nordland. Mortensen var medlem av Norges Kommunistiske Parti og er husket som en person med et åpent sinn og en god lytter.
Les mer om:

Ønsker ny flerbrukshall på Lund: – Katastrofe hvis de bygger gymsal

Leder Ole Petter Mortensen i Lund Håndballklubb fortviler over planene om gymsal på nye Wilds Minne skole. Nå får han håndsrekning av Høyre i kampen for flerbrukshall.
Les mer om:

Ønsker ny flerbrukshall på Lund: – Katastrofe hvis de bygger gymsal

Leder Ole Petter Mortensen i Lund Håndballklubb fortviler over planene om gymsal på nye Wilds Minne skole. Nå får han håndsrekning av Høyre i kampen for flerbrukshall.
Les mer om:

Tar doktorgrad på gammelt skur

Konservator Karl Olav Mortensen ved SKMU tar doktorgraden på kunstverket «Gjerdeløa». Han blir trigget av bråket rundt den.
Les mer om:

Kjøpte hus på nett og realiserer drømmen i gågata

Marita Lampe Mortensen og datteren Andrea pusser opp for harde livet i Hovedgata 33. Om 2-3 uker åpner de retrobutikken Brukthuset.
Les mer om:

Wenche Marie Mortensen er død

Kulturpersonlighet og lærer Wenche Marie Mortensen sovnet inn etter en tids sykdom, lørdag 10. august. Hun ble 64 år.
Les mer om:

Seilerlandslaget til prøve-OL

17. august starter prøve-OL i seiling i Enoshima i Japan. Det norske landslaget er allerede på plass og skal delta i seks klasser på OL-banen i 2020. I OL og under prøve-OL er det slik at hver nasjon får stille med kun én seiler/ett lag i hver klasse. Ialt vil det delta 46 nasjoner i prøve-OL.

OverOslo 2019: Hoppet i taxi for å rekke favorittartisten

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)GREFSENKOLLEN: - Vi måtte rekke starten, så vi kastet oss i en taxi, sier venninnegjengen som har stilt seg helt framme ved scenen. For det var Kristian Kristensen som var det aller største trekkplasteret, i alle fall for Andrea Mortensen. - Det var så vidt vi rakk å betale i taxien, ler Hanne Løken.Venninnegjengen kjøpte billetter allerede i oktober, og gleder seg også til Sondre Justad og No. 4.

Inviterer: Allsang (like) ved markagrensen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NORDBERG: Det er langt fra første sommerkonsert med Nordbergkoret, i Nordberg kirke som ligger ikke langt fra marka. Men i år blir det allsang - publikum inviteres til å synge med koret med 70 medlemmer fra nærområdet i arrangementet: Allsang - Ved tidligere konserter har vi hatt med gjesteartister, men denne gangen blir det en ny vri, torsdag 6. juni klokken 19.00.

Vilde (24) storspilte da Norge knuste Sverige

Med Heidi Løke (36) på tribunen grep Vilde Mortensen Ingstad (24) fra Nordstrand sjansen med seks scoringer på syv skudd i 36-20 seieren over Sverige i Nadderud Arena tirsdag kveld.

Stavernfestivalen: Daglig leder sluttet på dagen

Gard Mortensen (47) er ikke lenger daglig leder i Stavernfestivalen.
Les mer om:

Stavernfestivalen: Daglig leder sluttet på dagen

Gard Mortensen (47) er ikke lenger daglig leder i Stavernfestivalen.
Les mer om:

Komponist Alfred Janson er død

Janson studerte komposisjon under Finn Mortensen og utdannet seg innen musikk både i den tyske byen Darmstadt og ved den Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Han gjorde seg spesielt bemerket innen jazz på 1950-tallet, og samarbeidet da tett med sangeren Nora Brockstedt. LES OGSÅ: Reagerer på Madonna-stunt. På 1960-tallet begynte han å komponere mer klassiske verk. The post Komponist Alfred Janson er død appeared first on GAFFA.no.
Les mer om:

Feiret Englevaktens 10 år

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Englevakten Café er en del av Pinsekirka Flekkefjord sitt arbeid. Ideen om kafeen kom i 2009 da pastor Tove Egeland fikk en visjon om å opprette et møtested for å la folk bli kjent med Gud, over en kopp kaffe og samtaler.- Jeg så det tydelig for meg, at kafeen skulle gi en smak av himmelen gjennom trøst, ord og et godt fellesskap. For Gud er kjærlighet og han blir kjent når vi viser kjærlighet til andre mennesker.

Bilpark à la James Bond

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Fartsgrensen setter begrensninger, smale veier gjør det vanskelig å passere. Men Myssa i Sokndal var ikke desto mindre stedet lørdag for bilelskere. RAFFINEMENT: Ikke mye å utsette på disse glisene.

Vilde (24) kåret til årets spiller i Danmark

Håndballspiller Vilde Mortensen Ingstad (24) fra Nordstrand har tidvis herjet på streken i klubblaget Team Esbjerg, og ble onsdag stemt frem som årets spiller i Danmark.

Ingstad ble årets spiller i Danmark

Vilde Mortensen Ingstad kan vinne flere titler med Esbjerg den nærmeste tiden. Allerede onsdag kunne hun glede seg over å være årets håndballspiller i Danmark.
Les mer om:

Klima- og miljøministeren plukket søppel med guttene på Grannes

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KLIMA:- Det er en bestilling om at vi må gjøre mer for miljøet, sier klima- og miljøminister Ola Elvestuen om guttenes innsats.Elvestuen har nettopp plukket søppel sammen med guttegjengen på Grannes Fritidshjem.

Nora Mørk endelig tilbake på landslaget

Med ny kjæreste hockeyspiller Martin Laumann Ylven er Nora Mørk i form og tilbake i den norske landslagstroppen. – Det begynner å bli lenge siden, i februar i fjor pådro hun seg en alvorlig kneskade.  I november var hun nær et comeback, men ettervirkningene av skaden gjorde at hun måtte renske opp i det samme kneet. Dermed ventet en ny periode med møysommelig opptrening. Håndballprofilen har ikke vært mye på banen siden hun kom tilbake i kamp for Györ 13. april. Nå er det imidlertid duket for comeback i landslagstroppen. Håndballjentene skal spille tre kamper i månedsskiftet mai/juni.

I morgen får disse elevene besøk fra regjeringen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Klima- og miljøminister Ola Elvestuen (V) har latt seg imponere av miljøbevisste elever ved Grannes skole.