Nyheter om Mortensen


Kjetil Jansrud har blitt pappa

Kjetil Jansrud og samboeren Benedicte Isabel Mortensen har fått en datter. Barnet som ble født søndag 26. juli skal hete Frøya.
Les mer om:

Per (59) har levd i smerter på sofaen i flere år: – Det kjennes som en varm kniv borer seg inn i kneet

Til tross for akutt hastemelding fra fastlegen, ble Per Mortensen satt opp på time først et halvt år seinere.
Les mer om:

Mona Mortensen til Consto Sør

Mona Mortensen, mangeårig sjef for Repstad Anlegg, skal lede Consto Sør fra 1. august.
Les mer om:

– Vi stiller opp for Bjarkøy Brygge(pluss)

Moromann Robert Søvik, Elisabeth Mortensen og konferansier Hans Julius Edvardsen kommer til Bjarkøy lørdag kveld med nytt show.

Ny drosjeeier og tre sjåfører skal gi et fullverdig taxitilbud igjen

Tre biler og tre sjåfører står klare til å frakte vegårsheiinger som trenger å bestille transport. Ellen Tine Halvorsen, Grete Mortensen Myre og Jan Einar Tjelta er sjåførene som sørger for at Vegårshei Taxi er blitt komplett etter et vanskelig år.

Tom Roger (65) vet eksakt hva slags biler han vil ha: – Helst så dårlige som overhodet mulig!

– Jeg ble bilinteressert som 18-åring. Du kan jo tenke deg hva slags bil jeg hadde, sier Tom Roger Mortensen (65) og peker bort på et bilde på veggen.
Les mer om:

Kine (35) pusset opp med brukt stråtapet – her er hennes interiørtips

SKIEN: – Når jeg pusser opp og hører på podkast slapper jeg av. Med pensel og rulle går Kine Mortensen løs på lerretshvite vegger med lune farger. En vegg er dekorert med håndvevd halm fra 70-tallet. – Biritapetet er som et smykke i stua.
Les mer om:

Mona Mortensen har sluttet i Repstad Anlegg

Etter en fem års kamp mot Vest-Agder fylkeskommune hadde Mona Mortensen fått nok. Hun har sluttet hos Repstad Anlegg og ser seg om etter nye utfordringer - så snart koronakrisen er over.
Les mer om:

Kjetil Jansrud skal bli far

Den folkekjære alpinisten Kjetil Jansrud og kjæresten Benedicte Isabel Mortensen venter barn.
Les mer om:

Fikk sammenbrudd av Navs uføre-vedtak

Øyvind Mortensen (60) er en av mange som har tapt store summer på det som kan være en feiltolkning.
Les mer om:

Maja (16) og Christina (16) har laget to filmer: Den ene er om rusproblematikken i Harstad(pluss)

Kvæfjordjentene Maja Eldevik (16) og Christina Mortensen (16) registrerer at flere jevnaldrende begynner å eksperimentere med rus og alkohol. Målet deres nå er å få en pris på Amandusfestivalen.

Synnøve ble offer for sint elgku: - Den kom fort imot meg og løftet klovene

Det var Synnøve Mortensen som ble angrepet av elgen i skiløypa på Mørkved torsdag kveld. Hun skjønte ikke helt hva som skjedde før det hadde skjedd, og ønsker å advare andre mot de to elgene som holder til i området.
Les mer om:

Tung start for de norske seilerne

Helene Næss og Marie Rønningen i 49er FX og Nicolas Fadler Martinsen og Martine Steller Mortensen i Nacra 17-klassen fikk en tung start første dag i seile-VM. Martinsen og Mortensen er på en 22. plass totalt med 60 poeng. Seilerne skal igjennom 17 seilaser før den siste avgjørende medaljeseilasen. I kvinnenes 49 FX-klasse er den norske båten med Rønningen og Næss på 25.-plasse etter at tre av ni kvalifiseringsseilaser er unnagjort.

Susanne skjønte fort at noe var galt – lover 10.000 kroner i dusør

Susanne Mortensen (22) hadde en uhyggelig opplevelse søndag morgen.
Les mer om:

Martine fra Risløkka klar med sin første kunstutstilling

Selv beskriver hun seg som en relativt fersk kunstner, men ikke ferskere enn at alpinisten Kjetil Jansrud åpnet lommeboka for et av maleriene, og nå Martine B. Mortensen til kunstutstilling på Galleri Albin Upp.
Les mer om:

Lurer på om alt vil fungere som normalt når de slår på PC-ene i Troms og Finnmark fylkeskommune i dag: - Vil ikke si at vi frykter kaos, men vi er spente

Kommunikasjonssjef Knut Are Mortensen er spent på om alle de nye systemene i sammenslåtte Troms og Finnmark fylkeskommune vil fungere når de slås på torsdag morgen.
Les mer om:

Preben (6) bekjempet leukemi – nå gir han og medelevene tilbake

Da Preben Mortensen (6) selv lå på sykehuset med leukemi fra han var to til fem år, fikk han jevnlig besøk av Stiftelsen Sykehusbarn. Nå er han glad for at skolefritidsordningen (SFO) på Vear Skole vil samle inn penger til denne stiftelsen.
Les mer om:

Bedrift etablerer tre kontorer på Fosen(pluss)

Ei ny bedrift som jobber med oppfølging på oppdrag fra Nav JobLearn leverer arbeidsmarkedstiltak for NAV, og har etablert seg i tre av regionens sentra.  – Vi følger opp deltakere fra NAV, sier Gry Mortensen ved kontoret på Brekstad. 
Les mer om:

Hytta til Odd-Karl Stangnes er borte – har søkt tilflukt i fyrlykt

Det er foreløpig umulig å hente ut Stangnes med båt eller helikopter. – Vi avventer evakueringen og håper på avtagende vind utover kvelden, sier Bård Mortensen hos Hovedredningssentralen.
Les mer om:

Utleieren leste dagboken til Sarah (21): – Han invaderte privatlivet mitt

Sarah Mortensen (21) mistenkte at huseieren tok seg inn i leiligheten hun leide når hun ikke var hjemme. Et skjult kamera avslørte hva han gjorde på rommet hennes.
Les mer om:

– Får klump i halsen hver gang jeg hører skudd fra huset vårt

Norske Ingrid Mortensen og Hanne Sofie Økland Andresen studerer begge i den chilenske byen Valparaíso. De har havnet midt oppi de blodige opptøyene som foregår i Chile.

Storkiosken er konkurs: - Fikk det ikke til å fungere

Etter å ha forsøkt å holde liv i kioskdriften på mange forskjellige måter, velger innehaver Stig Mortensen ved Dekk-kiosken i Tromsdalen å melde oppbud.
Les mer om:

Jan Sverre bor på feil side av bomstasjonen – det kan koste han 30.000 kroner i året

Den nye bomstasjonen er plassert 9,5 meter fra innkjørselen til Jan Sverre Mortensen. Det betyr at han må betale 48 kroner hver gang han skal ut et ærend.
Les mer om:

Slik økte han inntekten med nesten en million

Knut Are Mortensen (50) jobber som kommunikasjonssjef i fylket, men tjente i fjor mest på hobbyen sin.
Les mer om:

Skademarerittet fortsetter for håndballjentene: Vil droppe EM i OL-år

OSLO (VG) Da håndballjentenes tropp til VM i Japan ble presentert mandag, ble det kjent at også Vilde Mortensen Ingstad (24) mister mesterskapet på grunn av skade. Assistenttrener Mia Högdahl (54) mener noen må ta grep.
Les mer om: