Nyheter om Monsen


– Du møter stort sett smil uansett hvor du går

Marta Monsen og Eline Sundheim er glade for å ha vokst opp i Valdres, men da lynet slo ned i nabohuset for noen år siden, ville sistnevnte helst reise langt vekk.
Les mer om:

Forsvarer helikopterbruk

Beslutninga om å hente Gjert Ingebrigtsen med luftambulanse under en episode av «Med Monsen på villspor» skapte reaksjoner. Tirsdag var saken tema i Kringkastingsrådet, der NRK forsvarte helikopterbruken.
Les mer om:

– Ikke akkurat sånn som man ser det på film

Marta Monsen (14) fra Lomen og Eline Sundheim (15) fra Slidre fikk nylig ei uke litt utenom det vanlige.
Les mer om:

Linus Monsen Furenes reddet poeng for Hana

Viking vant dramatisk toppkamp
Les mer om:

Samer flest er som Lars Monsen

Når skal det bli slutt på den ensidige framstillingen av oss samer?
Les mer om:

Linus Monsen Furenes-dobbel for Hana 2

Eneboligen på Røyneberg er akkurat solgt. Kjøper måtte ut med over fem millioner kroner
Les mer om:

Mona har sydd fem festdrakter av duker, gardiner og putetrekk til 17. mai

I januar kom datteren til Mona Hommeland Monsen med bilder av festdrakter satt sammen av gjenbruksmaterialer og sa «sånn vil jeg gjøre». Deretter tok det litt av
Les mer om:

Søknad avslått - hudflettet same

Lars Monsen søkte om dispensasjon til å gjennomføre turer med hundespann ved Femundslia, fem mil sørøst for Røros. Søknaden ble avslått, og i klagen kom Monsen med sterke karakteristikker mot sørsamer.
Les mer om:

Klæbo fortsetter på landslaget – sikter mot nye gull

Johannes Høsflot Klæbo (25) er med videre på langrennslandslaget i VM-sesongen. Suksessamarbeidet med trener Arild Monsen fortsetter.
Les mer om:

Steen Olsen fikk landslagsplass

Den lovende alpinisten Alexander Steen Olsen (20) er tatt ut på landslaget. Totalt 34 utøvere er klar for neste sesong. Det opplyser Norges Skiforbund i en pressemelding. Paralandslaget øker med én utøver. 12 kvinner er tatt ut, mens det er 19 menn som er tatt ut. – Det er en klar målsetting å levere på den internasjonale arenaen.

Vinjerui vil bli landslagssjef

Jostein Vinjerui har søkt på ein av de ledige jobbane som landslagstrenar for Noregs langrennskvinner. Vinjerui har vore landslagstrenar for Storbritannia i fem år. I ein SMS til NTB tysdag opplyser Vinjerui at han ønsker å bli Noreg-sjef. Fristen for å søke gjekk ut måndag. Vinjerui har trent det britiske landslaget saman med Hans Kristian Stadheim. Det er ikkje kjent om også Stadheim har søkt jobben i Noreg. NTB har ikkje lykkast å få tak i ham tysdag. Ole Morten Iversen gir seg som kvinnetrenar etter inneverande sesong og må blir erstatta.

Lege raser over helikopterbruk

Barnelege Per Helge Måseide reagerer kraftig på at luftambulanse ble brukt for å hente Gjert Ingebrigtsen under en episode av «Med Monsen på villspor».
Les mer om:

Lege raser over helikopterbruk

Barnelege Per Helge Måseide reagerer kraftig på at luftambulanse ble brukt for å hente Gjert Ingebrigtsen under en episode av «Med Monsen på villspor».
Les mer om:

Klæbo friskmeldt til NM

Heile det norske sprintlaget blei koronasmitta i forbindelse med verdscuprenna i Lahti i februar. Difor var det berre Erik Valnes som stilte i NM, men no melder Johannes Høsflot Klæbo at han er klar for andre del av NM i neste veke. – Han vil konkurrere i lagsprinten og 10 km fri teknikk. Det er utgangspunktet, seier Arild Monsen til Adressa. Lagsprinten blir arrangert kommande onsdag, medan 10 kilometer fri teknikk skjer neste fredag. Begge øvingane skjer på Lygna.
Les mer om:

Slaktes: - Helt uakseptabelt

Lars Monsen var med i en Telenor-reklame samtidig som programmet «Med Monsen på villspor» ble sendt på NRK. Mediekritiker reagerer kraftig, og kaller det «uakseptabelt».
Les mer om:

Slaktes:- Helt uakseptabelt

Lars Monsen var med i en Telenor-reklame samtidig som programmet «Med Monsen på villspor» ble sendt på NRK. Mediekritiker reagerer kraftig, og kaller det «uakseptabelt».
Les mer om:

- Smertene ble uutholdelige

At årets utgave av «Med Monsen på villspor» er tøffere enn noen gang, kom tydelig til uttrykk da Gjert Ingebrigtsen ble med Lars Monsen på tur. To dager ut i ekspedisjonen måtte friidrettstreneren hentes ned av helikopter, med store smerter i føttene.
Les mer om:

Ingen Klæbo til NM

Etter koronasmitte i begynnelsen av mars er det nå klart at verken Johannes Høsflot Klæbo, Håvard Solås Taugbøl, Pål Golberg eller Sindre Bjørnestad Skar får konkurrere under NM i Harstad kommende helg, opplyser sprintlandslagstrener Arild Monsen.

Ingen Klæbo til NM

Etter koronasmitte i begynnelsen av mars er det nå klart at verken Johannes Høsflot Klæbo, Håvard Solås Taugbøl, Pål Golberg eller Sindre Bjørnestad Skar fra det norske sprintlandslaget får konkurrere under NM i Harstad kommende helg. Det opplyser sprintlandslagstrener Arild Monsen til NRK. – Det er beklagelig. Men vi har hatt et veldig godt samarbeid med vår helseavdeling og Olympiatoppen.

På sykehus etter Monsen-tur

Den opplevelsesrike turen med Lars Monsen var fysisk krevende for artisten, som senere måtte legges inn på sykehus.
Les mer om:

Hva skal Lars Monsen si til spannene i Finnmarksløpet?

«Have a good one». «God tur». «God etappe». Har du det perfekte uttrykket Lars Monsen og Thomas Wærner kan bruke?
Les mer om:

Både Ragnhild og Luqman har fått nok - nå har de levert oppsigelse

BAMBLE: Ragnhild Landsend Monsen og Luqman Tasadduq Chaudhari er blant legene som har sagt nok er nok, og har levert oppsigelse til kommunen.
Les mer om:

Her var Monsen og Niva på tur

Hvor er egentlig Lars Monsen og reisefølget hans på tur? Det er et av de store spørsmålene i «Med Monsen på villspor», særlig fordi Monsen selv ikke aner hvor han befinner seg i det turen starter.
Les mer om:

Skal lyse ut trenerjobb: – Hadde vært gøy med en litt yngre trener

FALUN (VG) Langrennssjef Espen Bjervig lyser ut stillingen for personen som skal erstatte Ole Morten Iversen som kvinnelandslagstrener. På herresiden fortsetter Eirik Myhr Nossum og Arild Monsen som trenere. Heidi Weng ber om at yngre krefter overtar etter 63-årige Iversen.
Les mer om:

Nossum fortsetter som landslagstrener i langrenn

Eirik Myhr Nossum blir med videre som trener for langrennslandslaget. Dermed gjør Nossum som sprinttrener Arild Monsen og forlenger kontrakten med Norges Skiforbund. Det bekrefter langrennssjef Espen Bjervig overfor VG. – Det er små detaljer igjen for at både Eirik og Arild er med videre, sier Bjervig og opplyser at det er snakk om å skrive en treårskontrakt med begge. De nye avtalene til Nossum og Monsen vil dermed strekke seg til etter VM på hjemmebane i Trondheim i 2025. Torsdag ble det kjent at kvinnelandslagstrener Ole Morten Iversen gir seg i jobben etter inneværende sesong.