Nyheter om Moi


Moi møter mennesker: På Kongelaget

Øystein Moi møter mennesker fra indre Agder. I dag er det Leif Kristian Fjerdingstad.
Les mer om:

Moi vraket da Southampton åpnet med tap

Mohamed Elyounoussi (25) var verken på banen eller benken da hans Southampton åpnet Premier League med 0-3-tap borte mot Burnley lørdag.

Leif Arne Moi Nilsen (Frp): – Jeg kan ikke støtte en Høyre-ordfører som ikke ønsker å lytte til folket

Leif Arne Moi Nilsen (Frp) krever at Høyre dropper rushtidsavgiften. Om dette ikke skjer, er han villig til å ofre dagens samarbeidskoalisjon med Høyre.
Les mer om:

Junioruke på gård(pluss)

MOI har i år samarbeidet med Holmarka gårds- besøk og lagt friluftlivsskolen på gården. Denne uka er 15 unger mellom åtte og ni år i full sving på gården.
Les mer om:

Moi Nilsen (Frp) mener elbilene bør få passere bommen gratis

– Dette viser at bomringen bare er et «landeveisrøveri» for å få penger, mer enn et miljøfremmende virkemiddel, mener Moi Nilsen om at elbiler nå skal betale for bompasseringer.
Les mer om:

Moi Nilsen tror fortsatt på Frp-suksess

Mens fire ordførerkandidater har kommet og gått, har Leif Arne Moi Nilsen i en årrekke vært en svært profilert bakspiller i Frps bystyregruppe. Nå leder han et skadeskutt parti inn i valgkampen.
Les mer om:

Trafikkulykke på E39 på Moi

To biler med totalt åtte personer er involvert i en trafikkulykke på Moi i Lund kommune.
Les mer om:

Trafikkulykke på E39 på Moi - fem personer til legevakt, én til SUS

To biler med totalt åtte personer er involvert i en trafikkulykke på Moi i Lund kommune.
Les mer om:

Stavanger kan få byvektere i år

Leif Arne Moi Nilsen (Frp) vil sette inn byvektere i kampen mot grov vold i Stavanger sentrum. Politiet ser positivt på ordningen.

Vakker ønskereprise fra 2001

Voulez-vous coucher avec moi, ce soir? I herrens år 2001 slapp australske Baz Luhrmann (Romeo + Juliet, The Great Gatsby) det som kanskje er hans aaaller beste film – Moulin Rouge!.

– Det er ikke akkurat slik en mor skal gjøre

Eva Katrine Moi Skøie har lært seg å se nøye på kalenderen når hun bestiller billetter.
Les mer om:

Moi møter mennesker: Ei ripe i lakken...

Øystein Moi møter mennesker fra indre Agder. I dag er det Oddmund Strømstad.
Les mer om:

Tog sperret Sørlandsbanen

Et tog sperret sporet på Sørlandsbanen mellom Moi og Egersund onsdag ettermiddag.

Vurderer å bygge ut E 39 utenom i Eigersund og Bjerkreim

Bjerkreim sa nei til bompenger for ny E 39, mens Eigersund utsatte å behandle saken. Nå vurderer Nye Veier å gå videre med kommunene som har sagt ja, og starte med strekningen Lyngdal – Moi.

Jobber videre med ny E 39 fra Lyngdal og vestover

Bjerkreim sa nei til bompenger for ny E 39 mens Eigersund utsatte å behandle saken. Nå vurderer Nye Veier å gå videre med kommunene som har sagt ja, og starte med strekningen Lyngdal – Moi.

Moi får ny konkurrent i Southampton etter tung sesong: – Jeg må fokusere på meg selv

Mohamed Elyounoussi fikk et tøft møte med Premier League forrige sesong. Nå virker det som om Southampton kjøper enda en venstrekant.
Les mer om:

Moi møter mennesker: Jesus er ikkje på Facebook

Øystein Moi møter mennesker fra indre Agder. I dag er det tidligere emissær og gravferdskonsulent Magne Kjetså.
Les mer om:

– Tippoldefar fengslet morderen, nå skal vi begrave ham

I årevis sto Even Tagholdt utstilt på Stavanger museum som skjelett. Cella hans på Moi har vært en godt bevart hemmelighet i 165 år. 27. mai skal morderen i jorda like ved lensmannen som fanget ham.
Les mer om:

Moi møter mennesker: Inspirasjonen hentar ho frå havbotnen – og frå Setesdal

Øystein Moi møter mennesker fra indre Agder. I dag er det Gro Suvatne.
Les mer om:

Lund ropte høyt hurra!

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Halv ti i dag kom et vakkert og flott barnetog marsjerende på Moi, fra NorDan og til Lund omsorgssenter. Elevene på Nygård barneskole og Lund ungdomsskole ropte høye hurrarop, og Moi musikkorps sammen med Moi skolekorps sørget for flott korpsmusikk, som seg hør og bør hører med på nasjonaldagen.Og ved omsorgssenteret fikk musikantene stor skryt av Steinar Andersen og i åpningstalen til ordfører Olav Hafstad (Ap).

17. mai: Ved dette bordet må gjestene bruke 15.000 kroner

Gjestene som booker de beste bordene hos Bølgen & Moi på Fiskebrygga 17. mai forplikter seg til å bruke minst 10.000 og 15.000 kroner på mat og drikke per bord. – Vi ser økt betalingsvilje hos gjestene våre, sier daglig leder.
Les mer om:

Inviterer til festival på Moi

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Årets Fløyveifestival blir det største arrangementet vi har arrangert så langt. Årets lineup med Onsdagsbandet, Playboys, To Be Named og Geir Halleland er tilpasset slik at festivalen passer for alle aldersgrupper over 18 år. Vi har nok fått et rykte for å være en fest for den yngre garde, men dette er ikke tilfelle.

Epler i Haien 25 år

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Å titte på epletrærne i Haien som blomstrer i mai er et nydelig syn.Kanskje det var her tidligere ordfører Kjell Erfjord fant inspirasjon til sitt kjente slagord: Vakre Lund!Epletrærne ble plantet etter at Salve O. Salvesen hadde samlet inn flere unike epletrær fra Lund.Bondelagene i kommunen var med og plantet trærne.

Magnus Grønneberg: – Jeg har bedt TV 2 klippe bort den verste nysingen min

I TV2 programmet «Ari, Moi og Magnus» kan du onsdag kveld se Magnus Grønneberg oppsøke sine musikalske inspirasjonskilder i England. Han besøker Liverpool og London sammen med kompisene Ari Behn og Trond Moi.

Bønder ønsker bedre kompensasjon: - De lokale hører oss, så får vi håpe noen hører oss på Stortinget også

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Det er godt å se at de er villige til å høre på meg og på andre pelsdyrbønder, sier Benght Oftedal.I et bygg på hans pelsdyrgård samlet det seg over 60 stykk til støtte for pelsdyrnæringa. Her ble det holdt appeller fra politikere, pelsdyrbønder og forbund. Oftedal er én av pelsdyrbøndene som må legge ned driften i 2025.