Nyheter om Mohammed


Frustrerende å være toppscorer i Premier League og ikke vinne kamper

Etter gårsdagens uavgjort oppgjør i Premier League mot Everton er avstanden opp til topp fire i Premier League hele fem poeng og det med en kamp mer spilt et West Ham som nå sitter på den viktige siste kvalifiseringsplassen for Champions League. Tottenham har toppscoreren i Premier League, og han leverte også i går, Harry Kane er nå oppe i 21 mål, to mål mer enn Liverpool stjerne Mohammed Salah. Harry Kane skal være svært frustrert over forholdene i Tottenham en frustrasjon som han gjør sitt ytterste for å holde utenfor fotballbanen.

Hedrer prinsens arbeid for unge

I 2013 flyktet Mohammed Leily fra krigen i Syria til Storbritannia. Prins Philips arbeid for ungdom har hatt avgjørende betydning for hans liv.

Flere Liverpool-stjerner på hoggestabben

Sjefene på Anfield har beregnet at Covid 19 pandemien så langt har kostet klubben 120 millioner euro i tapte inntekter. – Det faktum sammen med ønske om å være aktive når overgangsmarkedet åpner igjen gjør at flere stjerner må selges. Liverpool klarer ikke å signere både Ozan Kabak og Ibrahima Konaté uten å frigjøre midler. RB Leipzig-forsvarer Konaté har en utkjøpsklausul på 34 millioner pund, en sum som er lavere enn det den tyske klubber ønsker seg «hvis det ikke var klausul». -Liverpool vet det er et godt kjøp og at de har muligheten til å cashe ut nå.

Real Madrid skulle ryste Barcelona skikkelig på overgangsmarkedet i 2019

Mye har skjedd med Neymar i årene etter at han stakk fra Camp Nou. Bråk med Barcelona, scoringer, skader, bråk, nesten-retur til Camp Nou, flere scoringer, skader – og sånn går nå dagan. Men det har vært mer enn det vi allerede har hørt om. Det er Neymars tidligere agent Wagner Ribiero som løfter på gamle lakener. Les: Milliarder: Snakker med folkene til Mohammed Salah og Harry Kane! Agenten forteller til franske L´Equipe at Real Madrid har vært på Neymar ved tre anledninger.

Phil Neville må kvitte seg med en «DP» innen fire dager

Inter Miami har en for mange designerte spillere (DP), og de må kvitte seg med en for å oppfylle retningslinjene for overholdelse av Major League Soccer-listen innen 16. april. Matías Pellegrini på vei ut av Inter MiamiInter Miami CF går inn i sitt andre år i Major League Soccer med flere endringer sammenlignet med debut-sesongen.
Les mer om:

Milliarder: Snakker med folkene til Mohammed Salah og Harry Kane!

Den franske søkkrike klubben Paris Saint-Germain følger opp med ekstreme investeringer for å nå sitt mål om å vinne Champions League. – Det holder ikke å dominere den franske ligaen de skal bli best i verden. I går tapte Tottenham 1 – 3 mot Manchester United i Premier League og med det er Champions League neste år i praksis utenfor rekkevidde for London-klubben. Harry Kane har helt siden Mauricio Pochettino fikk sparken for et og et halvt år siden følt det var noe som manglet.

Mohammed (18) drømmer om å leve av e-sport

Mohammed Badran har gamet siden han var seks år og lærer mye av det. Nå strømmer studentene til landets første universitetsutdanning i e-sport.
Les mer om:

Hvorfor har det stått en lastebil på fortauet til Skogstadgården i en måned?

Valdresvegen 4 (deler av Skogstadgården) i Fagernes sentrum ble solgt for 3,5 millioner kroner i januar. Nå er eieren Abdulkadir Mohammed i gang oppussing og lastebilen deres har blitt stående fast på fortauet. Den er til sjenanse for dem som skal passere, spesielt med all snøen. Nå blir det endring.

Straffes ikke: - Godkjente drapet

USA mener Saudi-Arabias kronprins, Mohammed bin Salman (35), godkjente drapet på journalisten Jamal Khashoggi. Men foreløpig vil ikke Biden-administrasjonen straffe ham.
Les mer om:

Biden vil ikke straffe kronprinsen

Til tross for den knusende rapporten om drapet på Jamal Khashoggi, vil president Joe Biden ikke holde kronprins Mohammed bin Salman ansvarlig.

USA-rapport: Saudi-Arabias kronprins godkjente drapet på Khashoggi

En amerikansk etterretningsrapport konkluderer med at den saudiarabiske kronprinsen Mohammed bin Salman ga tillatelse til drapet på Jamal Khashoggi.
Les mer om:

De dyreste norske spillerne gjennom tidene

Til tross for at det man skulle tro så har det faktisk blitt betalt store overgangssummer for norske spillere. Kanskje ikke helt på nivå med Neymar eller Mbappe, men fortsatt spinnville summer når det er snakk om norsk fotball. Og det er definitivt noen store profiler på listen, og vi innbiller oss at navn som Erling Braut Haaland og Martin Ødegård kommer til ende på toppen snart, det får du nok ikke høye odds om hos bonuskode-sports! En av dem er der allerede faktisk.

Alle vinterens overganger i Eliteserien

Vinteren i Norge er vesentlig mer aktiv en de store ligaene ute i Europa. – Hovedgrunnen til det er som de fleste vet at våre serier starter og slutter innenfor et år, mens Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A og Ligue 1 har oppstart om høsten med konklusjon før sommeren.

Biden vil kutte kontakten med Mohammed bin Salman

USAs ferske president varsler en ny strategi overfor Saudi-Arabia. Biden vil plassere kronprins Mohammed bin Salman på sidelinja.

Biden vil kommunisere med Saudi-Arabias konge fremfor kronprinsen

USAs forhold til Saudi-Arabia vil bestå av kommunikasjon med kong Salman istedenfor landets de facto leder, kronprins Mohammed bin Salman, sier Det hvite hus.

Prinsessens hemmelige videomeldinger: – Jeg er et gissel

Prinsesse Latifa i De forente arabiske emirater anklager sin far, Sheikh Mohammed bin Rashid Al Maktoum, for å holde henne fanget som gissel.
Les mer om:

Ali skal på «Lindmo»: – Jeg har blitt superstjerne

BAMBLE: Da han ikke fikk napp hos noe forlag, tok Ali Mohammed (38) saken i egne hender og ga ut boken «Griseflax» selv. Nå blir han å se på «Lindmo». – Jeg må smi mens jernet er varmt, sier han.
Les mer om:

Ali (38) er mannen bak «Griseflax»: – Jeg hadde aldri trodd at det skulle ta så av

BAMBLE: Ali Mohammed skjønte ikke bæret av uttrykk som «ta en spansk en» og «kjøpe katta i sekken». Da skrev han «Griseflax». – Den selger så det suser, sier Ali, som må trykke nytt opplag av boken.
Les mer om:

«Å ha griseflaks» betydde noe helt annet for Ali: Nå har han skrevet bok om norske ord og uttrykk

Som kvoteflyktning synes Ali Mohammed det er vanskelig å forstå norske ord og uttrykk. Han tenkte mye på hva det egentlig betyr «å hoppe etter Wirkola», «ta det helt piano» og «å snakke rett fra levra»? Nå har han samlet alle uttrykkene i en bok.
Les mer om:

Saudi-Arabia ber Trump sikre immunitet for kronprinsen

Saudi-Arabia har bedt Trump-administrasjonen om å innvilge kronprins Mohammed bin Salman immunitet mot straffeforfølgelse i USA, ifølge Washington Post,

Abu avslutter VIF-kontrakten

Mohammed Abu kommer ikke tilbake til Vålerenga etter utlånet i USA. Klubb og spiller er enige om å avbryte avtalen. Ghaneseren hadde egentlig kontrakt med VIF ut 2022-sesongen.
Les mer om:

Hør ny episode av «Smellen»: Mohammed endte opp med å skylde 130.000 kroner

Målet var lettjente penger. Mohammed Basefer var 17 år og kjøpte en bil som han skulle selge like etterpå. Det gikk ikke helt etter planen.
Les mer om:

Fortsetter karrieren likevel: – Jeg fikk en melding

Mohammed Ahamed Jama (35) gir et dypdykk bak kulissene i TILs 2020-sesong.
Les mer om:

Legger opp etter drømmeåret: – Det er på tide at familien får ta litt over

Mohammed Ahamed Jama (35) fikk sin «siste dans» som TIL-spiller. Nå er det slutt.
Les mer om:

Mohammed selger blomsterbutikken etter bare knappe to år: – Dette var ikke min idé

Januar 2019 kjøpte Mohammed Ali blomsterbutikken på Heimdal. Men han hadde ikke planler om å drive den selv.
Les mer om: