Nyheter om Mohammed


Stoppet terroristen – hyllet av politiet

Mohammed Rafiq (65) og Mohammed Iqbal Javed (75) ble torsdag hyllet av politiet for sin innsats under moskéangrepet.
Les mer om:

Fikk oppholdstillatelse for to år siden – nå er han medisinstudent

Mohammed Al-Mashhadani (22) kom til Norge for fire og et halvt år siden. Mandag begynte han på det studiet i Norge som er vanskeligst å komme inn på.
Les mer om:

– Barna mine blir stadig kalt jævla muslim. På skolen er det et vanlig skjellsord

Mohammed Warsame (49) mener det er blitt vanskeligere og vanskeligere å være muslim i Norge. Familien hans opplever stadig hets og hatkommentarer.
Les mer om:

Rafiq (65) stoppet siktede: – Han er en helt

Mohammed Rafiq stoppet den siktede mannen i 20-årene i det han begynte å skyte inne i moskeen.
Les mer om:

- Glad for hjelpen og støtten jeg har fått

Mohammed Rafiq (65) stoppet den siktede mannen i 20-åra.
Les mer om:

Kjærkommen seier: – Denne kampen skulle vi vinne

(Skjetten – Leknes 4-3) Med sitt første seriemål for sesongen, sørget Mohammed Qadri for at Skjetten vant bunnoppgjøret og tok en kjærkommen seier.
Les mer om:

Hun er den tredje prinsessen som har rømt fra Dubai

Prinsesse Haya har rømt fra et liv i tilsynelatende sus og dus. Nå vil hun skilles fra Dubai-sjeiken Mohammed. Tidligere skal to av døtrene hans ha rømt.
Les mer om:

Fikk hai på kroken i Oslofjorden: – Hai er rundt oss nesten til enhver tid når vi bader

Mohammed Al-Shamari fikk hai på kroken natt til mandag. Haiekspert Fredrik Myhre forteller at den er helt ufarlig. – Men jeg vil ikke anbefale at man stikker fingrene inn i munnen på den.
Les mer om:

Mystisk død, men ingen gransking

Vesten holder kjeft om ekspresident Mohammed Morsis «hjerteattakk».
Les mer om:

Trump hyller Saudi-Arabias kronprins bin Salman

Enda CIA mener Saudi-Arabias kronprins Mohammed bin Salman sto bak drapet på Jamal Khashoggi, hyllet USAs president Donald Trump ham da de to møttes lørdag.

FN-ekspert: - Saudi-Arabias kronprins bør etter­forskes for Khashoggi-drapet

Saudi-Arabias mektige kronprins Mohammed bin Salman bør etterforskes for drapet på Jamal Khashoggi, mener en uavhengig FN-ekspert.
Les mer om:

FN: Saudi-Arabias kronprins bør etterforskes for Khashoggi-drapet

Saudi-Arabia sto bak drapet på journalisten Jamal Khashoggi, og landets mektige kronprins Mohammed bin Salman bør etterforskes. Det er konklusjonen i en uavhengig etterforskning av drapet som FN har gjennomført.
Les mer om:

FN-rapport: Drapet på Khashoggi var planlagt

Saudi-Arabias mektige kronprins Mohammed bin Salman bør etterforskes for drapet på Jamal Khashoggi, mener en FN-ekspert.
Les mer om:

FN-etterforskning: Henrettelsen av Khashoggi var planlagt

En uavhengig etterforskning gjennomført av FN konkluderer at Saudi-Arabia sto bak drapet på journalisten Jamal Khashoggi, og mener at kronprins Mohammed bin Salman bør etterforskes.
Les mer om:

«Jeg har mange hemmeligheter»: Slik var Mohammed Morsis siste år og minutter

BEIRUT (VG) Han var valgvinner, ble avsatt i et militærkupp, fengslet og dømt til døden. Han var elsket og hatet. Mandag falt Mohammed Morsi om i et glassbur i en rettssal i Egypt og døde.
Les mer om:

Alexis Sanchez scorer for første gang på fem måneder

Chile fikk en knallstart mot gjestenasjon Japan i Copa America med en overbevisende 4 – 0 seier i natt. Manchester United fiasko Alexis Sanchez fortalte nylig han var igjennom den verste perioden i sitt liv.

Tidligere president er død

Tidligere president i Egypt, Mohammed Morsi (67), døde etter å ha kollapset under en rettshøring mandag. Det melder egyptisk TV. Morsi var president i Egypt mellom 2012 og 2013.
Les mer om:

«Jeg har hatt tre gode år i Manchester»

Stort tydeligere enn de siste uttalelsene til Paul Pogba går det nesten ikke an å si det. Den franske midtbanespilleren har et sterkt ønske om å forlate Old Trafford nå i sommer.  Manchester United og manager Ole Gunnar Solskjær har forsøkt hardt å holde på Paul Pogba, men de siste ukene har de skjønt de var i ferd med å tape. Les: Budene på Mohammed Salah vokser, nærmer seg to milliarder «Jeg har hatt tre gode år i Manchester. Det har vært gode øyeblikk og dårlige øyeblikk. Som det skjer for alle.

Chelsea direktør: «Sarri hadde et sterkt ønske»

Tidligere i dag ble Chelsea og Juventus enige om at Chelsea manager Maurizio Sarri reiser til Italia og overtar fra Massimiliano Allegri. På eget ønske. Les: Henter gratis Aston Villa stopper «Det var Maurizio Sarri selv som ønsket å gå tilbake til Italia», sier Chelsea direktør Marina Granovskaia. «Maurizio gjorde det veldig klart i vår prat etter Europa League-finalen hvor mye han ønsket å komme tilbake til sitt hjemland. Han forklarte at årsakene var betydelige». Les: Budene på Mohammed Salah vokser, nærmer seg to milliarder OFFICIAL | Maurizio Sarri is the new Juventus coach.

Budene på Mohammed Salah vokser, nærmer seg to milliarder

Den spanske Liverpool spilleren Alberto Moreno som snart reiser fra Anfield sa for et par uker siden at han ikke tror Liverpool lar Mohamed Salah gå for under 150 millioner euro, nå har to klubber allerede kommet med bud som passerer det.  The Mirror skriver at det har kommet to gigantbud på bordet, fra La Liga og Serie A.

Saudi-Arabias kronprins anklager Iran for angrep på tankskip

Kronprins Mohammed bin Salman mener Iran står bak de angivelige angrepene på to tankskip i Omanbukta. Han vil ikke nøle hvis noe truer kongedømmet hans.
Les mer om:

På Kalbakken: Sommerkonsert med lokale røster og stjernebesøk

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Øystein Greni sto også blant publikum og lyttet på flere av innslagene før han og Golden Core gikk på scenen. Greni var vokalist, mens Simen spilte gitar og Johannes trakterte trommene.

Muslim-leder sammenligner Johnson med Hitler

Mohammed Amin, leder for det konservative muslimforumet i Storbritannia, sammenligner Boris Johnson med Hitler og truer med å gå av dersom Johnson velges som leder.

Heftig straffediskusjon i Studio Alfheim: – Det holder ikke vann!

De to gamle lagkameratene Mohammed Ahamed Jama og Morten Giæver var ikke helt enige om straffesituasjonen som snudde kampen på Alfheim.