Nyheter om Mohamed


Milliarder: Snakker med folkene til Mohammed Salah og Harry Kane!

Den franske søkkrike klubben Paris Saint-Germain følger opp med ekstreme investeringer for å nå sitt mål om å vinne Champions League. – Det holder ikke å dominere den franske ligaen de skal bli best i verden. I går tapte Tottenham 1 – 3 mot Manchester United i Premier League og med det er Champions League neste år i praksis utenfor rekkevidde for London-klubben. Harry Kane har helt siden Mauricio Pochettino fikk sparken for et og et halvt år siden følt det var noe som manglet.

Vinícius senket Liverpool

Real Madrid vant den første Champions League-kvartfinalen mot Liverpool 3-1. Vinícius Júnior (2) og Marco Asensio scoret vertenes mål. Mohamed Salah var Liverpools målscorer.

«Jeg er sikker på at Steven Gerrard vil trene Liverpool»

Tidenes målscorer i Liverpool Ian Rush er sikker på at femtemann på lista Steven Gerrard en dag vil overta managerstolen på Anfield. Jürgen Klopp har enorm suksess med på Premier League og Champions League pokaler på CVn og vil ikke, selv om denne sesongen har gått tråere, under noen omstendighet bli tvunget til å gå. Denne sesongen har Liverpool legende suksess som manager for Randers og vil hente hjem seriemesterskapet i Skottland.

Niger får ny statsminister

Nigers president Mohamed Bazoum, som ble tatt i ed langfredag, har utnevnt Ouhoumoudou Mahamadou til landets nye statsminister.

Niger får ny statsminister

Nigers president Mohamed Bazoum, som ble tatt i ed langfredag, har utnevnt Ouhoumoudou Mahamadou til landets nye statsminister.

Vakker Moi-scoring da Celtic gikk videre

Mohamed Elyounoussi spilte det siste kvarteret, scoret et vakkert mål og burde hatt en assist da Celtic slo Falkirk 3-0 i den skotske cupen.
Les mer om:

Jota-dobbel senket Arsenal

Martin Ødegaard og et tannløst Arsenal tapte hjemme mot Liverpool lørdag kveld. Diogo Jota scoret to mål og Mohamed Salah ett i Liverpools 3-0-seier.

- Statister

Martin Ødegaard (22) klarte ikke å sette sitt preg på lørdagens storoppgjør mot Liverpool. Scoringer av Diogo Jota og Mohamed Salah sikret tre viktige poeng for Liverpool.

Måtte svare på spørsmålet «alle» lurer på

Mohamed Salah (28) har latt seg intervjue av spansk presse før oppgjørene mot Real Madrid i Champions League. Der ble selvsagt hendelsen med Sergio Ramos fra finalen i 2018 et tema.

Moi mener Solbakken er Lagerbäcks motsetning: – Man får høre det

Mohamed Elyounoussi (26) skjønte ikke hvorfor Ståle Solbakken (53) og støtteapparatet «tok av» etter seieren over Montenegro. Det var først da han satt i spillerbussen at det gikk opp for ham.

- Vanskelig uke

Et fantastisk forarbeid av Mohamed Elyounoussi sørget for at Norge tok tre meget viktige poeng i VM-kvalifiseringa. Samtidig kom Latvia med en hjelpende hånd til Norge. Ståle Solbakken innrømmet at det har vært en tøff uke.

Salah gir spansk avis en kommentar som ikke akkurat bør berolige Liverpool-supporterne

Liverpools desidert største bidragsyter foran motstandernes mål har rukket å score 119 på 192 kamper siden 2017. 28-åringen har i tillegg utviklet seg til å bli en av verdens beste angrepsspillere under Jürgen Klopp. Høres ut som en tilværelse i fotballparadis. Likevel har det kommet uttalelser fra Salah den siste sesongen som sender noen signaler om at alt ikke er helt på stell i Liverpool-leiren.

Kongen av Stovner: Ta vaksinen!

Mohamed Hagi Khayre (70) - kjent som Kongen av Stovner - var ikke i tvil da han fikk tilbud om å ta koronavaksinen. Han går foran og viser vei for vaksineskeptiske innvandrere.
Les mer om:

Slik stiller Norge

Landslagssjef Ståle Solbakken har gitt følgende menn tillit i sin første landskamp ved roret: Rune Almenning Jarstein - Jonas Svensson, Stefan Strandberg, Marius Lode, Birger Meling - Fredrik Midtsjø, Martin Ødegaard, Kristian Thorstvedt - Alexander Sørloth, Erling Braut Haaland, Mohamed Elyounoussi.

Han har tre måneder igjen av kontrakten. Nå er Starts nøkkelspiller i dialog med klubben

En av Starts viktigste spillere virker å bli værende i klubben. Mohamed El Makrini er i dialog om en ny kontrakt.
Les mer om:

- Det er tøft

Liverpool-stjernen Mohamed Salah legger ikke skjul på at den siste tidas høyst variable resultater har vært tunge å svelge.
Les mer om:

Ønsker Dayot Upamecano erstatter velkommen

Det har ligget i kortene en stund at Mohamed Simakan ikke kommer til å fortsette i Strasbourg så mye lengre, til det er han alt for god. – Nå blir han lagkamerat Alexander Sørloth. Den tyske storklubben RB Leipzig har sikret seg den 20 år gamle forsvarsspilleren Mohamed Simakan fra og med neste sesong. Les: Selvsagt har de funnet en Dayot Upamecano erstatter i Frankrike Simakan kommer fra Strasbourg og koster angivelig rundt 150 millioner kroner. Han blir sett på som en erstatter for sin landsmann Dayot Upamecano, som forsvinner til Bayern München etter sesongen. Our new No.

Elyounoussi scoret i Old Firm

Mohamed Elyounoussi gjorde Celtics første scoring på tre derbykamper mot erkefienden Rangers, men det holdt ikke til seier i 1-1-møtet. Nordmannen stupte inn ledermålet etter halvspilt første omgang. Det var hans sjuende ligamål for sesongen. Alfredo Morelos sto for utligningen i det 38. minutt. Hjemmelaget nektet å stå æresvakt før kampstart. Rangers gjorde det samme da Celtic ble kronet til mestere i runden før Old Firm i 2019.
Les mer om:

Elyounoussi spilte hovedrolle i Old Firm

Hele byen holder pusten når det brygger opp til et av verdens tøffeste derbyer. Steven Gerrard har allerede løftet Rangers til ligagull, nå sto det om æren i Old Firm. At resultatet ikke betyr noe for ligaen, betyr null og niks for spillerne som opplever byrivalens drakter på samme måte som en rød klut (og et vepsestikk) for Ferdinand. Les: Ajer har ikke lenger noe valg Da er det spesielt kult for oss at det var Mohamed Elyounoussi som smatt frem på et hardt innlegg og headed til 1-0 for Celtic etter 23 minutter.

Selvsagt har de funnet en Dayot Upamecano erstatter i Frankrike

22 år gamle Dayot Upamecano har etter å ha blitt fristet av all verdens klubber bestemt seg for Bayern München, til høsten blir RB Leipzig sin midtstopperplass ledig, men klubbkassa blir fylt opp med 42 millioner euro, pluss bonuser. Tydeligvis fikk RB Leipzig sine speidere oppdraget med å finne en som ligner mest mulig på Upamecano og nå ifølge Fabrizio Romano har de klart det, han er til og med fransk han også.
Les mer om:

«Coach Ødegaard» har overbevist lagkameraten: – Utrolig

Mohamed Elneny (28) mener Martin Ødegaard (22) har personligheten som skal til for å være landslagskaptein. Han vet hva han snakker om.

Joel Matip, Alex Oxlade-Chamberlain, Xherdan Shaqiri og Divock Origi lider samme skjebne

Skal vi tro Sunday World, og vi tror på alt som står i avisen, er Liverpool klare til å selge en rekke spillere til sommeren og noen av dem er forholdsvis overraskende. Det har gått rykter om at sjefene på Anfield ville sjekke hvor mye de kunne få i sommer for sin egyptiske stjerne Mohamed Salah, men da fikk de passet sitt påskrevet av manager Jürgen Klopp og de planene ble skrinlagt.

At vi fortsatt har null forventninger til Liverpool tolker vi som et godt tegn

Alt som er igjen av favorittstempel hos Liverpool er forlengst borte. For oss virker det som arbeidsroen i Champions League, der fokuset nå er på én motstander, ser ut til å fungere på Klopps menn. RB Leipzig og Julian Nagelsmann skal være en skikkelig trøblete motstander, men i den første 8. delsfinalen lot Liverpool Tysklands nestbeste klubb ikke få satt igang spillet sitt.

Liverpool trygt videre

Jürgen Klopps menn hadde god kontroll da RB Leipzig og Alexander Sørloth kom på besøk. Scoringer av superduoen Mohamed Salah og Sadio Mané holdt til 2-0-seier og 4-0 sammenlagt. Men det kunne vært annerledes. Sørloth kom inn i andre omgang, og hadde en kjempesjanse som gikk i tverrliggeren. Men det ble med forsøket, og Liverpool skal spille kvartfinale i mesterligaen.
Les mer om:

Liverpool til kvartfinale etter kamp-kopi mot Sørloths Leipzig

(Liverpool – RB Leipzig 2–0) Alexander Sørloth (25) traff bare tverrligeren, Mohamed Salah (28) og Sadio Mané (28) fant omsider målet. Hjemmekamp på bortegress løste Liverpools formknute.
Les mer om: