Nyheter om Mohamed


Salah fjerner all tvil – skrev ny kontrakt med Liverpool

Mohamed Salah gir Liverpool-fansen den sommergaven de ønsket seg. Egypteren utvider kontrakten med flere sesonger.
Les mer om:

Salah har signert ny langtidskontrakt: – En nydelig dag

Liverpool bekrefter på sine hjemmesider fredag at superstjernen Mohamed Salah (30) har signert en ny langtidskontrakt.
Les mer om:

Salah fjerner all tvil – skrev ny langtidskontrakt med Liverpool

Mohamed Salah gir Liverpool-fansen den sommergaven de ønsket seg. Egypteren utvider kontrakten med flere sesonger, melder klubben på sine nettsider. Kontraktslengden blir det ikke opplyst om, men ifølge britiske medier dreier det seg om tre år. Salah hadde én sesong igjen av sin opprinnelige avtale. Forhandlingene med Liverpool pågikk i lang tid, og det ga grobunn for mange spekulasjoner rundt framtiden hans på Merseyside. – Nå er alt klart, så vi trenger kun holde fokus på det som kommer, sier han. Egypteren kom til klubben fra Roma før sesongen 2017/18.
Les mer om:

Salah blir i Liverpool

Liverpool bekrefter i sine kanaler at Mohamed Salah har skrevet under på en langtidskontrakt med klubben. Ifølge britiske medier er det snakk om en treårsavtale for 30-åringen.
Les mer om:

– De er trent i å angripe homofile

Nasser Mohamed er redd for hva som venter skeive mennesker i landet under - og ikke minst - etter fotball-VM.
Les mer om:

Første åpne homofile qatarer angriper NFF: – Kan ikke forhandle om menneskerettigheter

Han måtte flytte fra Qatar før han turte å fortelle familien sin at han var homofil. Nå angriper Nasser Mohamed Norges Fotballforbunds tilnærming til homofile supportere under VM.
Les mer om:

Nye styremedlemmer valgt til likestillingsprosjektet Balansekunst

Nye styremedlemmer valgt til likestillingsprosjektet BalansekunstJafar Altememy og Mohamed Abdi nyvalgte styremedlemmer i organisasjonen for kjønnsbalanse og likestilling i kulturlivet.Les mer
Les mer om:

Leeds i samtaler med Phillips-erstattere

Leeds har startet samtaler med potensielle erstattere for Kalvin Phillips som er så godt som klar for Manchester City. Den engelske midtbanespilleren Phillips forventes å bli enige med City neste uke etter at Leeds sluttførte en avtale på 45 millioner pund med Premier League-mesterne, og etterlater de hvite med et betydelig hull å fylle før sesongen 2022/23. SISTE: Klubb-legende forlater Chelsea Leeds skal ha startet forhandlinger med både RB Leipzigs Tyler Adams og RB Salzburg midtbanespiller Mohamed Camara. Kalvin Phillips takker for seg i Leeds Amerikanske Adams, som jobbet

Det tidligere Liverpool-talentet Ki-Jana Hoever sendes videre fra Wolverhampton

Da det ble kjent at Diogo Jota var ferdig hos Wolves og på vei til Anfield i 2020, hadde en ung Liverpool-spiller allerede gått andre veien fra Anfield til Molineux. Den da 18 år gamle Ki-Jana Hoever hadde to år bak seg hos de røde, der han skrev seg inn i klubbhistorien som fjerdeyngste målscorer gjennom tidene. Det var høye forventninger til den unge nederlenderen hos Liverpool og alt skulle være klart for å vokse i Liverpool, men tenåringene som kommer gjennom spilletid-nåløyet til klubben med tittel ambisjoner, er knøttlite. Med Neco Williams foran seg i køen, ble det exit på Hoever.

Liverpool Echo: Nå som Sadio Mane drar deles kortene ut på nytt

Sadio Mane fikk seks år i klubben som del av Jürgen Klopps angrepshorde, 120 scoringer og 48 assists i en periode der de største trofeene endelig ble busset gjennom Liverpools rød-dekkede gater. Spilleren som tok posisjonen Klopp pekte på. I den siste sesongen ble det 30 kamper som venstreving, 18 som senterforward og 3 som høyreving.

Real Madrid-stjerne hånet hevngjerrig Salah

Mohamed Salahs uttalelser ble brukt som motivasjon for Real Madrid-spillerne.
Les mer om:

Liverpool selger en av sine aller beste målscorere

Da Liverpool i 2020 hentet Takumi Minamino fra Red Bull Salzburg oppdaget de hvor mange drakter det faktisk var mulig å selge i Japan. – Nå melder The Times at sjefene på Anfield må se seg om etter andre markeder for sitt draktsalg ettersom deres japanske midtbanespiller er på salgslista. Takumi Minamino var en sterk bidragsyter til at Liverpool vant den engelske ligacupen og FA-cupen forrige sesong. Den japanske landslagsspilleren var klubbens topp målscorer i begge cupene. Nå ser det ut til at han kan avslutte på topp.

TV 2 erfarer: Elyounoussi benkes for første gang under Solbakken

Ståle Solbakken (54) har aldri startet en tellende landskamp uten Mohamed Elyounoussi (27). I den utsolgte hjemmekampen mot Sverige skjer det for første gang.

Dette er årets lag i Premier League!

Bare to spillere som ikke spiller på topplagene Liverpool og Manchester City er med blant de 11 beste fra årets sesong. Mohamed Salah ble årets spiller. Kåringen er stemt frem av spillerene selv og ble delt ut av spillerforeningen PFA i går kveld. A second @PFA Player of the Year award for @MoSalah pic.twitter.com/4kYPVxUKRV— Liverpool FC (@LFC) June 9, 2022 SISTE: Barcelona vil erstatte de Jong med City-stjerne Manchester City og Liverpool behold spenningen hele veien og City vant gullet med kun ett poeng.

Reiten på årets lag

Chelsea-spiller Guro Reiten er med på årets lag i England, kåret av spillerforeningen Professional Footballers' Association (PFA). Reiten var også nominert til årets spiller, men den prisen gikk til lagvenninnen Sam Kerr. Mohamed Salah vant årets spiller på herresiden, mens Manchester City-spillerne Phil Foden og Lauren Hemp vant hver sin pris for årets unge spiller. PFA deler ut pris på slutten av hver sesong i engelsk fotball, og det er spillerne selv som stemmer og dermed avgjør vinnerne.

Medier: Solbakken gjør tre endringer

Ifølge TV 2 og VG gjør Ståle Solbakken tre endringer til kampen mot Slovenia. Fredrik Aursnes og Joshua King, som begge startet den første kampen mot Serbia, er tilbake i laget. Stefan Strandberg erstattes også av Andreas Hanche-Olsen, erfarer mediene. Disse starter angivelig for Norge: Ørjan Nyland – Marcus Holmgren Pedersen, Andreas Hanche-Olsen, Leo Østigård, Birger Meling – Joshua King, Martin Ødegaard, Sander Berge, Fredrik Aursnes, Mohamed Elyounoussi – Erling Braut Haaland.

Paul Joyce bekrefter: Liverpool vil ha Nunez, og Nunez vil til Liverpool!

Liverpool har fått beskjed om om at de må bryte sin egen overgangsrekord dersom de skal få kjøpt Darwin Nunez fra Benfica denne sommeren. Og spilleren skal også være interessert i å komme til Anfield. Det rapporterer Paul Joyce i The Times.

Elyounoussi avslører Southampton-samtaler, men fremtiden er uviss: – Vi jobber med flere ting

Mohamed Elyounoussi (27) står overfor en svært viktig sommer i fotballkarrieren. Spillet bak kulissene er allerede i gang.
Les mer om:

Liverpool interessert i Chelsea-spiss!

Chelsea skal ut å handle i sommer og har allerede følere ut på Liverpools stjernespiss Mohamed Salah. Planene til Tuchel og de nye eieren kan gjøre at de vil kvitte seg med spillere som ikke har slått helt an på Stamford Bridge. Liverpool er overraskende blitt nevnt som en seriøs mulighet for Chelsea-stjernen Christian Pulisic.

Slik starter Norge

Ståle Solbakken overrasker med å dytte Fredrik Aursnes inn på midtbanen, slik TV 2 meldte tidligere torsdag. Dette er Solbakkens utvalgte mot Serbia: Ørjan Håskjold Nyland - Marcus Holmgren Pedersen, Leo Skiri Østigård, Stefan Strandberg, Birger Meling - Martin Ødegaard, Fredrik Aursnes, Sander Berge - Joshua King, Erling Braut Haaland, Mohamed Elyounoussi.

Slik starter Norge

Ståle Solbakken overrasker med å dytte Fredrik Aursnes inn på midtbanen, slik TV 2 meldte tidligere torsdag. Dette er Solbakkens utvalgte mot Serbia: Ørjan Håskjold Nyland - Marcus Holmgren Pedersen, Leo Skiri Østigård, Stefan Strandberg, Birger Meling - Martin Ødegaard, Fredrik Aursnes, Sander Berge - Joshua King, Erling Braut Haaland, Mohamed Elyounoussi.

Salah kan forlate Liverpool allerede i sommer!

I går kunne Athletic og James Pearce melde at Liverpools superstjerne Mohamed Salah skal være åpen for en gratis overgang til en annen Premier League-klubb hvis han ikke mottar et betraktelig forbedret tilbud fra Merseyside-klubben, og ifølge football.london er Chelsea en av de tre mulige PL-klubbene som kan signere ham. SISTE: Liverpool vurderer utrolig byttehandel med Bayern München! Chelsea skal ikke være fremmed for å hente Mohamed Salah tilbake til Stamford Bridge alledere i sommer, i følge britisk media. Salah, som scoret mot Chelsea mens han spilte for Basel, signerte senere f

TV 2: Solbakken overrasker med lagoppstillingen

Ifølge TV 2 overrasker Ståle Solbakken med lagoppstillingen som møter Serbia torsdag kveld. Ifølge kanalen starter Fredrik Aursnes, som ikke har startet for Norge tidligere. I tillegg får Joshua King sjansen fra start. TV 2 hevder at dette laget starter: Ørjan Håskjold Nyland - Marcus Holmgren Pedersen, Leo Skiri Østigård, Stefan Strandberg, Birger Meling - Martin Ødegaard, Fredrik Aursnes, Sander Berge - Joshua King, Erling Braut Haaland, Mohamed Elyounoussi.

Liverpool vurderer utrolig byttehandel med Bayern München!

Sadio Mané forlater sannsynligvis Liverpool denne sommeren, og Bayern München er favoritter til å hente spissen. Men de røde trenger en erstatter. En spiller som Jürgen Klopp kjenner godt kan være ideelt i en bytteavtale, skriver flere medier i dag. Pengesluk: United betaler Pogba for å dra! Det har vært rapportert i flere uker at Lewandowski ønsker å flytte til Barcelona, ​​og den katalanske siden tar gjerne imot ham.

Stjernespekket felt på Bislett Games

Jakob Ingebrigtsen skal løpe drømmemila på Bislett Games 16 juni, og det er flere profiler som stiller i feltet med OL-gullvinneren. Han får med seg storebror Filip og Ferdinand Kvan Edman. Av utenlandske profiler finner vi blant annet Abel Kipsang, som tok fjerdeplassen på 1500 meter i OL i Tokyo. Han blir supplert av Mohamed Katir, Stewart McSweyn, Oliver Hoare og Michael Romzy. Det bekrefter arrangøren overfor NRK. Dette er første gang siden 2019 at Jakob Ingebrigtsen løper Bislett Games, ettersom han måtte stå over fjorårets konkurranse på grunn av sykdom.
Les mer om: