Nyheter om Mohamed


Vestlig taushet etter Mursis død

Etter at Egypts ekspresident Mohamed Mursi døde i retten forrige uke, har det knapt kommet reaksjoner fra vestlige land. Tannløst, mener Egypt-ekspert.
Les mer om:

Vestlig taushet etter Mursis død

Etter at Egypts ekspresident Mohamed Mursi døde i retten forrige uke, har det knapt kommet reaksjoner fra vestlige land. Tannløst, mener Egypt-ekspert.
Les mer om:

Mauritanias valgkommisjon: Ghazouani blir ny president

Valgkommisjonen i Mauritania sier at tidligere forsvarsminister Mohamed Ould El Ghazouani blir landets nye president, timer etter Ghazouani selv erklærte seier.

Opposisjonen frykter valgfusk i Mauritania

Velgerne i Mauritania stemmer lørdag for å velge etterfølgeren til president Mohamed Ould Abdel Aziz. Opposisjonen sier de er bekymret for valgfusk.
Les mer om:

Vi feirer 22. juni – dagen da et av Liverpools aller, aller beste kjøp entret Anfield

Jürgen Klopp husker det selvfølgelig godt. Han var visst selv litt lunken til å hente den lille egypteren for rundt 370 millioner kroner, men takker nok sine fotball-guder at det var Liverpool som så Mohamed Salah for det han kunne bli. Vi tar oss derfor noen minutter for å mimre. ON THIS DAY: In 2017, Liverpool signed Mohamed Salah from Roma for £34m. The Egyptian King made Premier League history in his first season.

Salah og Egypt vant åpningskampen i Afrikamesterskapet

Med Liverpool-stjernen Mohamed Salah på banen, vant Egypt knepent 1-0 over Zimbabwe i åpningskampen i Afrikamesterskapet fredag kveld.

Nå blir Liverpool-stjernene rivaler

Liverpool-spillerne Mohamed Salah (Egypt), Sadio Mané (Senegal) og Naby Keïta (Guinea) er blant de største stjernene når Afrika-mesterskapet sparkes i gang fredag.
Les mer om:

Ute av cupen: Bare nesten...

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Utrolig surt å ryke på denne måten. Gutta skal ha for innsatsen. De la ned en god prestasjon, men det hjelper lite når fasiten er exit. Det begynner å bli en vane at vi er jevngode med motstanderne når vi får besøk fra lag i divisjonene over oss.

Erdogan hevder Mursi ble drept

Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan hevder egyptiske myndigheter drepte landets tidligere president Mohamed Mursi.
Les mer om:

Krever granskning av Mursis død

FNs menneskerettighetskontor krever en uavhengig granskning av hva som førte til at Egypts ekspresident Mohamed Mursi døde i fangenskap.
Les mer om:

HRW: Ber FN etterforske Mursis død

Menneskerettsgruppen Human Rights Watch (HRW) ber FN sørge for at Egypt etterforskes for sin behandling av avdøde president Mohamed Mursi.
Les mer om:

Amnesty ber Egypt etterforske Mursis død

Amnesty International oppfordrer Egypt til å etterforske hva som førte til at tidligere president Mohamed Mursi falt om i en rettssal og døde mandag.
Les mer om:

Mener Egypt har skylda for Mursis død

Amnesty ber Egypt starte etterforskning etter at tidligere president Mohamed Mursis falt om i en rettssal og døde mandag. Organisasjonen HRW mener landets regjering har skylda for dødsfallet.

Åpnet muslimsk gravsted(pluss)

Imam Abdulweli Mohamed Weli og Gholamghaus Kohestani er begge svært begeistret for at det endelig finnes et gravsted hvor muslimer kan begrave sine døde etter islamsk tradisjon.
Les mer om:

Innviet muslimsk gravsted(pluss)

Imam Abdulweli Mohamed Weli og Gholamghaus Kohestani er begge svært begeistret for at det endelig finnes et gravsted hvor muslimer kan begrave sine døde etter islamsk tradisjon.
Les mer om:

Ekspresident Mursi død etter kollaps i rettsmøte

Egypts tidligere president Mohamed Mursi, som ble fengslet etter kuppet i 2013, falt om og døde under et rettsmøte mandag, melder egyptisk TV.
Les mer om:

Egypts tidligere president Mohamed Mursi er død

Den 67 år gamle ekspresidenten kollapset i retten. Tidlig tirsdag morgen ble han gravlagt i Kairo.
Les mer om:

Egypts ekspresident Mohamed Mursi kollapset under rettsmøte og døde

Egypts tidligere president Mohamed Mursi, som ble fengslet etter kuppet i 2013, er død etter å ha falt om under et rettsmøte mandag, melder egyptisk TV.
Les mer om:

Egypts styrtede president døde under rettssak

Egypts første demokratisk valgte president Mohamed Mursi er død etter å ha falt om under et rettsmøte. Han fikk ett år ved makten, deretter seks år i fengsel.

Mohamed Mursi er død

Ifølge egyptisk TV kollapset Egypts tidligere president under et rettsmøte.
Les mer om:

Egypts tidligere president er død etter å ha besvimt i retten

Mohamed Morsi besvimte i retten mandag og døde senere. Han ble 67 år gammel. Nå krever Amnesty gransking.
Les mer om:

Budene på Mohammed Salah vokser, nærmer seg to milliarder

Den spanske Liverpool spilleren Alberto Moreno som snart reiser fra Anfield sa for et par uker siden at han ikke tror Liverpool lar Mohamed Salah gå for under 150 millioner euro, nå har to klubber allerede kommet med bud som passerer det.  The Mirror skriver at det har kommet to gigantbud på bordet, fra La Liga og Serie A.

Noen hevder Klopp er villig til å selge Mohamed Salah for å gjøre plass til Pepe

Uten røyk ingen ild, gjentar vi titt og ofte. Men når noen begynner å fable om at Liverpools store stjerne kan være på vei ut av døra på Anfield allerede til sommeren, opplever vi at røyken stiger opp fra ingenting. Eller? Det er franske le10sport som hevder at Jürgen Klopp er villig til å ofre Mohamed Salah i et salg for frigjøre plass og hente inn de nødvendige midlene som sikrer kjøpet av Nicolas Pepe. Jurgen Klopp would be willing to let Mohamed Salah leave if it meant landing Lille forward Nicolas Pepe, according to le10sport. Thoughts?

Premier League sesongen starter tøft for Ole Gunnar Solskjær

Da OIe Gunnar Solskjær kom inn som midlertidig manger for Manchester United før jul var det med en rekke enkle kamper, nå som fast ansatt og med ekstreme forventninger på seg, blir årets seriestart langt tøffere.  Søndag 11 august tar Manchester United i mot Chelsea på Old Trafford, langt enklere blir det for Liverpool som på fredag 9.august tar imot Norwich og Alexader Tettey.

Matfestival og åpning av bigård på Romsås

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Romsås Food Court er et flerkulturelt matmarked på Romsås senter. Tidligere i vinter ble matmarkedet arrangert for første gang, og 15. juni er det altså klart for andre utgave.- Vi fikk mange gode tilbakemeldinger etter forrige Food Court. Mange satte pris på det sosiale, og det at de fikk snakke med så mange forskjellige mennesker.