Nyheter om Mohamed


Salahs mystiske gest:- La ham være i fred

Forsvarer Mohamed Salah etter at han fikk kritikk for merkelig gest etter overtidsdrama.
Les mer om:

Mener Klopp burde ta Salah til side: – Han er i en mørk bakgate

Liverpool-toget tuter og går, men fjorårets stjernespiller Mohamed Salah (26) er ikke til å kjenne igjen.
Les mer om:

– Lett å få negative tanker

Arbeidsmarkedet er blitt trangere for ungdom som dropper ut av videregående. – Du føler deg ikke som en del av samfunnet lenger, forteller Abdirashid Mohamed Farah, som ikke klarte å fullføre skolegangen.
Les mer om:

Salah avslører favorittspillerne sine på Liverpools 2005-lag

På tirsdag kveld er det duket for gigantmøte i Champions League mellom Liverpool og PSG. Oppi alt alvoret tar vi med en noe helt trivielt og unyttig. Likevel, litt kult er det å finne ut hvem en yngre utgave av Mohamed Salah valgte av Liverpool-spillere på FIFA. Anfield er bedre live. (foto: salah, twitter) Salah har ikke blitt Liverpool-fan over natten. Interessen for de røde strekker seg langt tilbake i tid. Les: F7: Fotball uten regler – nytt av året Som alle fotballspillere med respekt for seg selv, har Salah underholdt seg foran TV´en med FIFA.

Moi imponerte, men Southampton rotet bort 2-0-ledelse i sørkystderbyet

Mohamed Elyounoussi var involvert i det meste Southampton foretok seg før pause. Bare målet manglet for landslagsvingen i 2-2-møtet med Brighton.
Les mer om:

Rotet bort seieren

Mohamed Elyounoussi var involvert i det meste Southampton foretok seg før pause. Bare målet manglet for landslagsvingen i 2-2-møtet med Brighton.
Les mer om:

Avslører veddemål med Salah: – Gir meg halve Egypt

Liverpools utlånte spiss Danny Ings (26) har inngått et nokså spesielt veddemål med superstjernen Mohamed Salah (26).
Les mer om:

Gigantoppgjør gir Salah muligheten til å få bukt med startproblemene

Neymar og Kylian Mbappé ble satt i skyggen av Mohamed Salah forrige sesong, men foran PSGs møte med Liverpool i mesterligaen mangler Salah litt på toppformen.
Les mer om:

– Jeg er vant til å score tosifret antall mål hver sesong

Mohamed Elyounoussi har hatt marginene mot seg til nå denne sesongen, men ambisjonene er store i debutsesongen i England. Mandag er det duket for Premier League-karrierens første lokaloppgjør.
Les mer om:

Revansjelysten Fellah har følt seg glemt: – Jeg har fortsatt mer å komme med

SANDEFJORD (VG) Han har slitt benken og følt seg glemt i hjemlandet. Som Sandefjord-spiller vil Mohamed Fellah (29) bevise for det norske folk at han fortsatt har det i seg.
Les mer om:

Elyounoussi: klubbvalg er aldri tilfeldig

Mohamed Elyounoussi har det godt i Premier League, men hvis penger hadde betydd alt, hadde han nå spilt fotball der vinteren aldri finner veien. Elyounoussi har gjort jobben sin så langt og gått rett inn på Southampton-laget. Kanskje ikke så rart, når 24-åringen bruker lang tid på å velge arbeidsgiver. –Jeg har hele tiden vært opptatt av riktige og fornuftige valg av klubber og spillestil. Når det handler om klubber, har det vært viktig å gå til noen som virkelig ville ha meg og bruke meg som den jeg er, ikke en klubb som vil gjøre deg til en annen spiller enn du er.

Moi takket nei til lukrative tilbød fra Midtøsten

Mohamed Elyounoussi tjener gode penger i Premier League, men kunne tjent mer om han heller hadde hoppet på andre tilbud.
Les mer om:

Moi avslører: Takket nei til lukrative Midtøsten-tilbud

Mohamed Elyounoussi tjener gode penger i Premier League, men kunne tjent mer om han heller hadde hoppet på andre tilbud.
Les mer om:

Moi takket nei til lukrative tilbud fra Midtøsten

Mohamed Elyounoussi tjener gode penger i Premier League, men kunne tjent mer om han heller hadde hoppet på andre tilbud.
Les mer om:

Her de nominerte til verdenslaget

55 spillere valgt ut av 25.000 fotballspillere fra 65 land. Den globale spillerforening Fifpro har i dag sluppet de nominerte til årets World XI, de beste 11 blir annonsert på Best Fifa Football Awards i London den 24. september. Spillerne ble bedt om å velge en målvakt, fire forsvarere, tre midtbanespillere og tre angripere som utmerkede seg i 2017-18 sesongen. Verdt å merke seg at spillere som Firmino, Bale, Aguero, Ozil og Lloris ikke er blant topp 55. Les: Vil beskytte fansen, ber om å flytte Champions League Under ser du de nominerte.

Moi trygg på norsk playoff-spill: – Vinner gruppen til slutt

SOFIA (VG) Mohamed Elyounoussi (24) satte opp to av de tre norske målsjansene før pause, men satt igjen med null. Nå mener han bare seks poeng i de to hjemmekampene i oktober er godt nok.
Les mer om:

Salah i sentrum

Det ble en travel dag på jobben for Mohamed Salah på landslagsoppdrag for Egypt. To mål, to målgivende og to straffebom ble fasiten for Liverpool-spilleren i 6-0-seieren mot Niger.
Les mer om:

Dommer ventet for hundrevis i sitt-ned-aksjon i Egypt

75 av 739 tiltalte som deltok i en sitt-ned-aksjon etter militærkuppet mot president Mohamed Mursi, er alt dømt til døden. Lørdag ventes resten av dommene.
Les mer om:

Salah – Egypts fotballforbund 1-0

Egypts fotballforbund (EFA) har valgt å styrke sikkerheten rundt herrelandslaget som følge av kravene fra stjernevingen Mohamed Salah.
Les mer om:

«Moi» forbannet på motstander: – Har en grense jeg også

ULLEVAAL (VG) Et ufint spark fra en Kypros-spiller fikk vanligvis sindige Mohamed «Moi» Elyounoussi (24) til å reagere sterkt.
Les mer om:

«Moi» avslører ukjent drama: – Kunne ødelagt overgangen

SANDVIKA (VG) Mohamed «Moi» Elyounoussi (24) har startet de to siste Premier League-kampene til Southampton, men han mener han har fått en «trøblete» start etter rekordovergangen.
Les mer om:

VIDEO: Årets mål i verden skal kåres — her er de nominerte

FIFA har nå kunngjort de 10 nominasjonene til 2018 Puskas-prisen — årets mål i verden. FIFA forklarte kriteriene for nominasjonene som følger: «Et estetisk vakkert mål, uten å skille mellom mesterskap, kjønn eller nasjonalitet, scoret uten følge av flaks eller en feil og i henhold til Fair Play.» FIFA Puskas-prisen belønner det beste målet mellom 3. juli 2017 og 15. juli 2018, og det vinnermålet vil bli avslørt på FIFA-gallaen i London 24.

Her er de nominerte til årets spiller i verden

Cristiano Ronaldo, Luka Modric og Mohamed Salah er finalistene for Best Fifa Men’s Player Award for 2018. Lionel Messi, som har vunnet Ballon d’Or-vinner fem ganger, er ikke blant topp tre.

Loris Karius med tabbe i Besiktas debuten

Loris Karius var selvsagt kjent verden over som nr 1 for Liverpool, det som skulle være høydepunktet i hans karriere ble bare trist. Liverpool klarte mot alle odds å nå Champions League finalen.  Laget var sterkt og med den store overraskelsen i sist sesong Mohamed Salah var mulighetene for å slå Real Madrid i finalen absolutt tilstede. Manager Jürgen Klopp hadde et skapt et velsmurt lag som hadde mulighet til å hente hjem Champions League trofeet.

Ronaldo, Salah og Modric i kamp om gjev FIFA-pris

Cristiano Ronaldo kan bli kåret til verdens beste fotballspiller av FIFA for sjette gang. Utfordrerne er Mohamed Salah og Luka Modric.