Nyheter om Moen


På husbesøk med nattverd

Ettersom Ingrid Larssen (97) har problemer med å komme seg til kirke og få nattverd, kom heller kirken hjem til henne i Moen.
Les mer om:

Norges OL-håp om skadeproblemene: – Jeg ga nesten opp

Da Norges OL-medaljehåp Sondre Nordstad Moen (28) for to måneder siden pådro seg et tretthetsbrudd nederst i ryggen, var han inne på tanken om å gi opp karrieren som maratonløper.
Les mer om:

Arvid har hatt samme arbeidsplass i 50 år: – Aldri gruet meg til å gå på jobben

Få kan skilte med en så lang fartstid på samme arbeidsplass som Arvid Moen (67).
Les mer om:

Sørlending vant nasjonal skrivekonkurranse

– Veldig gøy, sier Daniel Nicolai Grønn Moen (18), etter å har vunnet 8000 kroner for teksten Gud, Satan og William Shakespeare.
Les mer om:

– Vi ønsker både å skape en lokal og en internasjonal vekst. Da passer Lillestrøm perfekt

Med nytt kontor midt i Lillestrøm satser Thomas Moen sitt firma på å nå nye kunder.

- Et nytt symbolsk skritt i Trumps spontane stil

Det var et stort skritt for Donald Trump. Ekspertene er uenige om steget inn i Nord-Korea er like stort for resten av verden. USA-kjenner Ole Moen tror imidlertid ikke at det gjorde verden til et tryggere sted.

Iselin tok bronse og Norges første medalje i European Games

- Det er helt ubeskrivelig, det føles så bra å klare å ta den bronsa på European Games. Dette er den største mesterskaps-medaljen jeg har tatt i senior-klassen, forteller Iselin Moen Solheim.
Les mer om:

Rådmannen i Eide flytter på seg - har fått ny toppjobb

I oktober blir Ole Bjørn Moen kommunedirektør i Oppdal.
Les mer om:

Sprint vil avslutte med seier

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FAUSKE: Klokken 20 i SKS Arena torsdag tar trener Tom Erik Lund sitt mannskap imot Hemnes til vårsesongens siste kamp.Mulighetene for seier bør være gode, siden Hemnes ligger aller sist. Laget står med null poeng på sine sju kamper hittil.Likt med Mosjøen Sprint ligger på tredjeplass i 4.

Jordbærbonde jubler over klimaendringer(pluss)

I år startet jordbærsesongen på Moen gård i Skogn 20. juni. Det er ti dager tidligere enn rekordstarten satt i 2018.
Les mer om:

«Villhesten» Valle Mattis på jakt i Finland

Morten Lien og Heidi Moen fra Begnadalen valgte til slutt å takke ja til storløpsinvitasjonen fra Finland. Lørdag skal Valle Mattis kjempe om 50 000 euro dypt inne i de finske skoger.
Les mer om:

Dommer Svein Oddvar Moen degradert igjen: – Sier noe om Norges status i Europa

Siden midten av 1990-tallet har Norge hatt dommere i verdenstoppen. Nå er det ingen igjen på de to øverste nivåene.
Les mer om:

Dommer Svein Oddvar Moen degradert igjen: – Sier noe om Norges status i Europa

Siden midten av 1990-tallet har Norge hatt dommere i verdenstoppen. Nå er det ingen igjen på de to øverste nivåene.
Les mer om:

«Park-aksjonistene» i Nydalen får bred politisk støtte lokalt

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NYDALEN: Torsdag 13. juni møtte representanter fra aksjonsgruppa opp i bydelsutvalgene (BU) både i Nordre Aker og Sagene.Engasjerte Nydalen-innbyggere, sammen med Nydalen Velforening og Heilo Vel, opprettet underskriftskampanjen «Ja til stor park i Nydalen» på minsak.no 2. juni.

Derfor ble TIL-benken rasende under Stabæk-kampen

Ivan Baptista og Simo Valakari havnet i friske diskusjoner med Svein Oddvar Moen og Vadim Demidov.
Les mer om:

Derfor ble TIL-benken rasende under Stabæk-kampen

Ivan Baptista og Simo Valakari havnet i friske diskusjoner med Svein Oddvar Moen og Vadim Demidov.
Les mer om:

Full forvirring etter straffedrama

Tromsø slo Stabæk på Nadderud i Jan Jönssons eliteseriecomeback. Men overså dommer Svein Oddvar Moen en Stabæk-scoring?
Les mer om:

Elin vil laga avis med mange kvinner og barn

FOLKINTERVJUET: Elin Moen Karlsen (44) har nok å henga fingrane i som journalist i eit område der kommunesamanslåing har vore kjelde til endelause debattar i Strand og Forsand. Og snart opnar Ryfast. Men ho gløymer ikkje kvinner og barn, tross mannstunge debattar.
Les mer om:

Helomvending om forkjørsregulering i Tåsenveien

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)TÅSEN/NYDALEN: Bymiljøetaten mener det er behov for å forkjørsregulere strekning mellom Ring 2 og Ring 3 som består av Uelands gate, Tåsenveien og Nordbergveien.

Applauderte planene for en aktivitets- og kulturpark

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)BREKKE/NYDALEN: Nordre Aker Budstikke har flere ganger tidligere skrevet om Boligbyggs planer om å bygge kommunale boliger i blokker, på den kommunale tomta ned mot anleggsveien og turveien, litt ovenfor Maridalsvannet. Her kan du lese tidligere sak.Idéskisse om park Tidligere denne uken fortalte beboere fra flere sameier på Brekke til Nordre Aker Budstikke, om egen plan for den kommunale tomta ved Brekkeveien.

Målras i toppkampen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FAUSKE: Før kampen var serieleder Rana FK fire poeng foran Fauske/Sprint på andreplass. For å henge med i toppkampen, var Sprint avhengig av et resultat for å kunne henge på helgelendingene. Første målI starten av kampen var det mye fram og tilbake før Rana kontret inn 0-1 ved Sarfaraz Ali Rizai etter ti minutter. Ikke lenge etter hamret Sprint-spiss Petter Setså inn 1-1 etter forarbeid av Jonas Melvik.

Livet har ikke bare vært en dans på roser for Trine. Nå vil hun bruke egne erfaringer for å gjøre livet litt bedre for andre

KRAGERØ: Med grunnlag i egen sykdom og som mor til et barn med spesielle behov har ikke livet vært en dans på roser for Trine Rohde Moen. Nå vil hun bruke sine erfaringer for å hjelpe andre.
Les mer om:

«Same procedure, Heidi Moen?»

Fra lille julaften låner vi hovmesterens legendariske frase. Heidi Moen hadde en drømmeuke for et par uker siden, hvor Kuven Storm først vant på Bjerkebanen, før Valle Mattis skulle starte på Solvalla. Denne uken ser samme oppskrift ut til å bli fulgt.
Les mer om:

Store minus i bryllupsgave(pluss)

I alle sju åra rådmann Ole Bjørn Moen har vært i Eide, har han advart årlig mot et for høgt driftsnivå. Ingen har maktet å gjøre noe med det, og nå er det for seint. Fra nyttår går Eide i partnerskap med Fræna og tar med seg store minustall i bagasjen.
Les mer om:

Radisson Blu på Beitostølen er også grønne og miljøsertifisert

Fre­dag fikk ho­tell­di­rek­tør Sil­je Moen i Ra­dis­son Blu Mountain Resort Bei­to­stø­len be­vi­set på at be­drif­ta er eit Mil­jø­fyr­tårn.
Les mer om: