Nyheter om Moen


Ekte motivasjon kan «flytte fjell»

Landslagsveteran Anita Moen om motivasjon – hva kjennetegner den, hvordan holder en på den, og hvordan finner en tilbake til den når det butter.
Les mer om:

– Jeg ble tørrfiskentusiast(pluss)

Hun fikk et intensivt innblikk i sjømatnæringen under Sett Sjøbeins marine studentbootcamp i mai i Lofoten. Nå har Nora Dalan (22) fra Moen i Målselv fått smaken på sjømatnæringen.
Les mer om:

Matjorda fra miljøstasjon var full av søppel

RINGEBU (NRK): Matjorda som Marit Moen (64) kjøpte inneholdt alt fra majonestuber til korker fra ketchupflasker. Renovasjonsselskapet tar nå selvkritikk.
Les mer om:

Elever i barneskolen slår, sparker og spytter – lærere er skadet av elevvolden

Enkelte elever på Moen barneskole i Askim er tidvis så voldelige at de utgjør en trussel for ansatte. Nå reagerer Arbeidstilsynet.

Andreplass i V75 til Bråtnesfaks

V75-løpene denne helga gikk på Momarken travbane, ikke langt fra svenskegrensa. Heidi Moen fikk med seg en sterk andreplass til Bråtnesfaks.
Les mer om:

Dagrun (24) og Per Magnus (24) tjente 2,7 mill. på leilighetssalg i Oslo – flyttet til Lier og bygget hus

Dagrun Myklebust og Per Magnus Moen solgte leiligheten i Oslo da de ble urolige for boligprisfall i 2017, og flyttet til et hus på 290 kvadratmeter i Lier. Makroøkonom advarer mot å tro at man kan hente gevinst i boligmarkedet fremover.

Eigersund næring og havn: Stor interesse for lederjobben

- Vi har allerede fått signaler som tyder på at det kommer godt kvalifiserte søkere til stillingen som leder for Eigersund næring og havn, sier Frank Emil Moen.
Les mer om:

– Hva fikk dere til å satse på jordbær?(pluss)

Robert Innes og Jan Åge Tyldum har satt i gang et jordbærprosjekt på Leirbekks- moen i Målselv.
Les mer om:

Tror boligprisveksten har nådd toppen

Dagrun Myklebust (24) og Per Magnus Moen (24) har tjent godt på å kjøpe seg opp i boligmarkedet de siste årene. Men nå er boligprisveksten over, ifølge meglere.
Les mer om:

Tidligere ansatt: – Det er flere av oss som har varslet om meget kritikkverdige forhold i Teknisk drift

Min påstand er at deler av Teknisk drift blir drevet som en «italiensk familiebedrift», skriver tidligere varsler og ansatt Fredrikstad kommune, Terje Moen, i dette leserbrevet. 
Les mer om:

Her klippes snoren for Askers nyeste nærsenter

Etter 10 års arbeid er Asker-familien Moen og lokalbefolkningen på Vettre i mål med det nye nærsenteret sitt. – Slike kortreiste sentra vil vi ha flere av, forsiket ordføreren da hun klippet snoren.
Les mer om:

Mjøs-fiske på TV - og her er årets fangst

Lars Nilssen (59) fra VGTV-serien «Lars og Lars» deltok i NM i trolling med Cato Bekkevold og Steinar Moen, Team Helgøya, og på morran søndag hogg det: en storørret på 5,4 kilo!
Les mer om:

Gull til Søyland Moen

Søndag gjekk Sveinung Søyland Moen heilt til topps i klasse 2 under Landsdelskretsstemnet i Drangedal. Søyland Moen, frå Sand/Suldal skyttarlag, imponerte stort og skaut 340 poeng på 200 meter bane i sin første utandørs finale i klasse 2. Skive ein i finalen Laurdag var det innleiande skyting, der Søyland Moen totalt enda med 243 poeng og førebels leiing i klassen.

Tunge tanker for Nordstad Moen

Sondre Nordstad Moen (27) er ikke sikker på at han har taklet all framgangen sist sesong på riktig måte.
Les mer om:

Rekordforsøket sprakk for Nordstad Moen - vurderte å bryte

BISLETT (VG) Sondre Nordstad Moen (27) fikk problemer med å holde den nødvendige farten oppe halvveis og var med 28.37,92 over ett minutt fra å slå den 28 år gamle norske rekorden på 10.000 meter.
Les mer om:

DIREKTE KL. 19.10: Setter Nordstad Moen ny norsk rekord?

Mens folk i sør opplever rekordvarme, går folk i nord fortsatt på topptur. Denne uken måtte to menn reddes ned fra fjellet på grunn av kraftig snøfall.
Les mer om:

Norges langdistansejeger: Jeg passer bra som antilope

Sondre Nordstad Moen (27) vil senke Are Nakkims 28 år gamle rekord på 10.000 meter (27.32,52) torsdag kveld. Langdistansekometen mener at arrangør-bildet av ham som gaselle – unnskyld, antilope – passer perfekt til jakten på Bislett.
Les mer om:

Pressekonferanse med norske utøvere før Bislett Games

Isabelle Pedersen, Sondre Norstad Moen og Ingebrigtsen-brødrene møter pressen før torsdagens Bislett Games.
Les mer om:

Kapteinen ut med skade tidlig da Sprint tapte

Joakim Moen Lund fikk bare ni minutter i Mosjøen lørdag.
Les mer om:

- Dette er klar tale fra grendene

- Ser man på svarene fra distriktene - fra innbyggerne som vil bli berørt av en endret skolestruktur, er tilbakemeldingen entydig. De ønsker at dagens grendeskoler skal bestå, sier Krister Moen.
Les mer om:

– Dommerne er ikke problemet i norsk fotball

Norske dommere blir beskyldt for å holde skandaløst dårlig nivå, etter flere kontroversielle feil i Eliteserien de siste ukene. Haugesunder Svein Oddvar Moen fikk selv så ørene flagra da Rosenborg fikk et mål feilaktig annullert i toppkampen mot Brann, lar kjeften prelle av.

Nå åpner han utstilling

Kenn-Ole Moen er klar til å stille ut marmorskulpturene sine for allmennheten.
Les mer om:

– Planen var å flise opp resten av huset der det stod, men desse planane vart endra

Husa på Sørre Moen vart ikkje flisa opp på staden, men vart køyrd til ei gruve. I kommunestyret sist veke forklarte rådmann Øivind Langseth om korleis bygga vart teken hand om.
Les mer om: