Nyheter om Moen


Norsk videopremiere: – Snart puster jeg de store gutta i nakken

Holder du det highkey? Eller mest lowkey? Elias Tchaba alias Unge Beirut går for begge deler. Etter å ha blitt Spellemann-nominert for debutalbumet Hevnen er søt, men jeg tilgir deg holder Vennesla-rapperen tempoet oppe. I kveld har 730 premiere på musikkvideoen til «Lowkey / Highkey», som er spilt inn i og utenfor studioet hans i Oslo, i en privat leilighet på Sinsen og på eksotiske Fornebu. «Lowkey / Highkey» er produsert av 2ndhaf og Unge Beirut. Flamme-emoji? (Alieer) Hei Elias!

- Et av de tre beste bandene fra ungdomstiden

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Det er et av Norges tre beste band, helt klart. Jeg har fulgt dem siden jeg først hørte dem da jeg var i militæret på 90-tallet, sier Frank Wold.Han er på Slipen sammen med kona Birgitte Marie Gleinsvåg, og vennene Vidar Mareliussen og Jannike Moen. Alle er enige om at Dumdum Boys er blant de største musikerne dette landet har fostret.- Det er bra musikk fra vår ungdom som vi fortsatt liker.

Reagerer på dømming: - Helt sykt

Vålerenga-trener Ronny Deila var både skuffa og irritert etter tapet for erkerivalen. Han mener dommer Svein Oddvar Moen bomma på lista han la i derbyet.
Les mer om:

Rakettene traff polar-kløften

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Målet var å hente data fra nordlysets indre, og finne ut mer om de ladede partiklene som slynges ut fra sola.

Heidis drømmeuke er i gang – kjemper om en halv million

Heidi Moen kan gå mot en av sine aller største uker på travbanen. To topplasseringer har det allerede blitt, mens hestebilen lørdag morgen lastes med Stockholm som mål.
Les mer om:

Vært på visning en søndag? Vurder støyen før du kjøper boligen(pluss)

Noen har nok kjøpt katta i sekken, lydmessig, mener sivilingeniør Tore Moen.
Les mer om:

Vært på visning en søndag? Vurder støyen før du kjøper boligen

Noen har nok kjøpt katta i sekken, lydmessig, mener sivilingeniør Tore Moen.
Les mer om:

Vært på visning en søndag? Vurder støyen før du kjøper boligen

Noen har nok kjøpt katta i sekken, lydmessig, mener sivilingeniør Tore Moen.
Les mer om:

Håndverkerne fra helvete har fremdeles ikke gjort opp for seg

NOTODDEN: Kent Roger Moen lovet å fikse huset til Harry Bjørnfeld i løpet av april. – Jeg har ikke sett snurten av ham. Han bare bløffer og juger, sier Bjørnfeld, som har måttet hyre og betale andre snekkere for å fikse huset sitt. Moen skylder i dag på været.
Les mer om:

Teknikktrening og teknikkøvelser for langrenn på barmark

- Denne øvelsen setter enda større press på frasparket, påpeker den tidligere storløperen Anita Moen mens hun beskriver flere gode teknikkøvelser i ord og bilder.
Les mer om:

Ny barnehage på Røyneberg får ingen konsekvenser for Øygarden barnehage

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det er på nåværende tidspunkt ikke bestemt noe annet for Øygarden barnehage, enn at den fortsetter som en egen virksomhet. Altsp tilbake til det den var før Øygarden barnehage og Dravhaug barnehage ble slått sammen til Solstrålen barnehage, sier kommunalsjef for oppvekst og kultur i kommunen, Rune Moen.Torsdag møtes kommunestyret for å endelig banke gjennom et vedtak om å bygge ny kommunal barnehage på Røyneberg.

Russetoget 2019 - Per Moen "endelig" pensjonist

Russetoget tok av fra Shell-stasjonen på Fagernes 17:00 fredag ettermiddag. Her kan du se bildene, og hvilke budskap russen hadde på hjertet i år.
Les mer om:

– Jeg vil heller framstå som omdiskutert, enn ikke å gjøre jobben min

Fredag 31. mai går politiførstebetjent Per Moen ut døra på lensmannskontoret på Fagernes som en "fri mann". 43 år i Politiet er nok for 63-åringen, som nå blir bonde og bussjåfør.
Les mer om:

Sprint med sliteseier mot Grand

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FAUSKE: Det var jevnt i SKS Arena lenge, og med kvarteret igjen å spille sto det fortsatt 0-0. Sander Finvik fikk Sprint sin første store sjanse, men skuddet hans traff tverrliggeren etter 12 minutter. Grand fikk et par fete sjanser før pause, men førsteomgangen endte målløs. Sprint kunne tatt ledelsen midt i andre omgang da Eirik Schøning kom seg til linja flere ganger, men innleggene trillet forbi alle foran mål.

Fem barnevernsbarn har søkt om erstatning for at Sola kommune har grepet inn for sent eller ikke i det hele tatt

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)BARNEVERN: I april fortalte Solabladet historien om Jone Skartveit som går til sak mot Sola kommune fordi han mener de grep for sent inn i hans familie. Jone ble utsatt for mishandling hjemme, men ble ikke hentet av barnevernet før han var åtte år gammel.

Glenn Håkon fant flere romerske mynter: - Nå skriver jeg funnskjemaer så blekket spruter!

Glenn Håkon Moen fra Ubergsmoen farter for tiden opp og ned til fylkesarkeologen i Arendal med mynter og skjemaer. Etter at han fant en 1900 år gammel romersk mynt med metalldetektor i Holt i forrige uke har det dukket opp tre til.
Les mer om:

Kulturminnefondet gir 220.000 kroner til Gammelskolen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SALTDAL: Skifertaket lekker og bærer preg av råteskader, men nå ser det ut til å bli en løsning for Gammelskolen.Kulturminnefondet har nemlig fattet vedtak om å gi et tilsagn på 220.000 kroner for arbeidet huseieren nå skal legge ned i taket.

Vil ha både Bua og Frilager til Sola

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer.

Disse vil ha din stemme til høsten

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Tirsdag behandler valgstyret listene som er meldt inn til kommunevalget i høst. I dag sitter det representanter fra åtte parti i kommunestyret. Tanangerlisten stiller ikke til valg, men Folkeaksjonen nei til mer bompenger og Rødt har levert valglister. SV er tilbake etter å ha vært ute av kommunestyret siden 2014.Arbeiderpartiet: 39 på listen. 19 kvinner.

117 barn i Tananger har fått barnehageplass utenfor Tananger

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)BARNEHAGEOPPTAK: - I årets opptak er det fem barn som ikke har fått plass ennå. De har rett på plass og vil få plass. Det er 117 barn som er hjemmehørende i Tananger, men som har plass i barnehager utenfor distrikt Tananger, skriver oppvekstsjef i Sola kommune Rune Moen i en SMS.Barnehagebruksplanen for Sola kommune som nylig ble lagt frem viser at det er en underkapasitet på barnehageplasser i Tananger på 117 plasser.

Ung i Rogaland: - Urovekkjande i Lund, bra i Sokndal, stabilt i Eigersund

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Sven Gustafsson syntest ikkje det var gildt å presentera resultata for Lund kommune måndag føremiddag. Resultatet av undersøkinga blant ungdomsskuleelevane i Lund karakteriserer han som nedslåande.- Utviklinga i Lund er urovekkjande.

Silje Solberg vant søsterduellen og sikret EHF-seieren

(Siófok-Esbjerg 26–21, sammenlagt 47–42) Den ungarske klubben Siófok ledet av tidligere Larvik-trener Tor Odvar Moen vant sin aller første tittel. Silje Solberg leverte en god kamp i mål da Siófok kunne juble for seier i EHF-cupen.
Les mer om:

Silje Moen fra Rogne, 31 år og ny hotell-dronning på Beitostølen

I dag er første arbeidsdag for Silje Moen som ny direktør ved Radisson Blu Beitostølen. Hun blir dermed en av de aller yngste kvinnelige direktørene i den store og verdensomspennende Radisson-kjeden.
Les mer om:

Enkel seier på Bjerke

Kuven Storm ble vinnerhesten i uka som har vært. Som en av favorittene til å vinne V75 på Bjerkebanen, ble det full pott for Heidi Moen og teamet.
Les mer om: