Nyheter om Moe


Morgonandakt med Moe

Frå måndag til torsdag denne veka, er det Esther Moe som har morgonandakt i NRK […]
Les mer om:

I går var det årsmøte i Rosenborg

Etter å ha lagt bak seg et rekordbra år er det naturlig å ikke gjøre noen store endringer.  Det er første gang Rosenborg har 300 millioner kroner i inntekter.  Daglig leder i Rosenborg, Tove Moe Dyrhaug kunne for noen dager siden fortelle de fikk overskudd med et resultat før skatt på 48,5 millioner kroner. Torsdag kveld ble årsmøtet avholdt på Scandic Lerkendal, og medlemmene fulgte valgkomiteens innstilling.

Gallamiddag for William og Kate

Det serveres kongekrabbe og kveite under gallamiddagen på Slottet til ære for prins William og hertuginne Kate. Skam-skuespillerne Iman Meskini og Tarjei Moe er blant gjestene.
Les mer om:

Viste solidaritet med Holocaust-ofrene

Varaordfører Bjørg Tysdal Moe mener at det fortsatt er viktig å markere Holocaustdagen, 73 år etter at andre verdenskrig tok slutt.
Les mer om:

Tarjei Sandvik Moe: – Porno og romantikk gir oss håpløse idealer

Skam-suksessen sendte Tarjei Sandvik Moe rett inn i armene på en 30 år eldre kvinne.
Les mer om:

Økningen av bomavgiftene

Veidirektør Terje Moe Gustavsen uttaler i Fædrelandsvennen 8.januar 2018, at Staten vil bidra med mye penger til lokal samferdselspolitikk dersom de lokale myndigheter opprettholder nullvekstmålet de neste 12 år.
Les mer om:

Borten Moe reagerer kraftig på pelsdyravvikling

Senterpartiets nestleder Ola Borten Moe stiller spørsmål ved om den blågrønne regjeringen har lov til å avvikle pelsdyrnæringen innen 2025, slik den ønsker.

Borten Moe reagerer kraftig på pelsdyravvikling

Senterpartiets nestleder Ola Borten Moe stiller spørsmål ved om den blågrønne regjeringen har lov til å avvikle pelsdyrnæringen innen 2025, slik den ønsker.

Søndag ordineres hun til prest(pluss)

Søndag 7. januar blir Ingvild Kråkenes Moe ordinert til prest i Den norske kirke under en gudstjeneste i Trondenes kirke.
Les mer om:

- Kampen mot trafikkdøden er en av samfunnets viktigste kamper

Hvert år skjer det drøye 80 ulykker med personskader i juletrafikken. Høy fart og forbikjøringer som skaper farlige situasjoner, er gjengangere. Vegdirektør i Statens Vegvesen, Terje Moe Gustavsen ønsker seg ei jul uten trafikkdrepte.

Skal sprenge tjue salver her

- For å bygge den nye fergekaia på Brekstad, skal vi ta ut stein ved fylkesveg 710 ved Bjugn fabrikker. Sprengingsarbeidet starter i uke 51, sier byggeleder Lars Erik Moe i Statens vegvesen.

Første Rogfast-kontrakt i boks

Klokken 12 fredag undertegnet vegdirektør Terje Moe Gustavsen den første kontrakten i Rogfast-prosjektet. NCC fikk en jobb verdt 183 millioner kroner
Les mer om:

Da Ole P. Moe reddet prinsesse Jelena ut av Russland

ST. PETERSBURG (NRK): Ole P Moe var den norske forretningsmannen som ble øyenvitne til verdenshistorie for hundre år siden, og som ble involvert i en operasjon med livet som innsats: Han fikk i oppgave å redde en prinsesse ut av Russland.
Les mer om:

Ole P. Moe reddet prinsesse Jelena ut av Russland

Les historien som ble fortalt på Søndagsrevyen i kveld.
Les mer om:

Grønt inneklima

Fyll huset med grønne planter, oppfordrer Kristel Vaag Moe, bygartner i Steinkjer. Mørketida blir lettere og inneklimaet sunnere.
Les mer om:

Satsar på lokal og økologisk sopp

Litt ved ei tilfeldigheit fatta Elias Moe interesse for Chaga-sopp, også kalla kreftkjuke. På bjørke-trea rett utanfor huset sitt fann ein sopp på tre kilo. No har han starta sal av Chaga-sopp i pulverform.
Les mer om:

Kreativ med gjenbruk

Det andre vurderer som skrot, henter Bjørg Moe heim og lager de mest kreative lamper, vesker og puter av.
Les mer om:

Inntektstoppen i Buskerud

Svein Tore Moe fra Røyken var den fra Buskerud med høyest inntekt i 2016. Cenika-gründeren hadde over 88 millioner i inntekt.
Les mer om:

Nominert til "årets eventyrar"

Linda Eirin Eiken og Therese Moe Øye er i finalen av magasinet Ute si kåring av "årets eventyrar"
Les mer om:

Tarjei Sandvik Moe og Henrik Holm deler Skam-hemmeligheter: 21 fun facts

Åpner opp om serien for amerikansk magasin.
Les mer om:

Sjusjøen som AS og sjef med eget AS

Sjusjøen blir eget AS på Sjusjøen og en sjef i Moe
Les mer om:

Tove Moe Dyrhaug (51) reddet Rosenborg fra økonomisk ruin

I dag er hun den første kvinnen som leder en europeisk toppklubb for menn. Men det kunne ha gått helt galt for den tradisjonsrike, trønderske fotballklubben.
Les mer om:

No vert hotellet freda

I fjor ville han rive hotellet i protest mot eigedomsskatten. No vil hotelleigar Ola Moe frede Hotel Mundal og gi det tradisjonsrike hotellet tilbake mykje av den opphavelege utsjånaden.
Les mer om:

Oppgjør med Sæterbakken

I en fersk pamflett kritiserer Kenneth Moe det pessimistiske tankegodset i bøkene til Stig Sæterbakken. – En dypt problematisk lesning, mener kritiker ­Audun Lindholm.
Les mer om:

BILs nye trener har vært dommer og spiller og er lærer

Julie Slapø Moe (t.v.) har god bakgrunn for å trene Marie Jøraholmen, Amalie Rodahl
Les mer om: