Nyheter om Moe


Gjelsten ser til Rosenborg: – All grunn til å hylle

LILLESTRØM (VG) Bjørn Rune Gjelsten roser Erling Moe (49) og forteller at den nåværende Molde-treneren og Ole Gunnar Solskjær fortsatt «snakker godt sammen». Og Molde-eieren bruker gjerne «Eggen-Rosenborg» som modell for hvordan det skal gjøres.

LEIAR: Ein hyllest til ytringsmotet

Overveldande og rørande. Det nyttar ikkje med mindre ord når ei lokalavis som denne skal beskriva kjenslene etter dei siste dagars ordskifte om ei av dei største sakene Suldal har hatt i nyare tid.

Norges tropp til Algarve Cup

Landslagssjef Martin Sjögren har tatt ut 23 spillere til Algarve Cup i starten av mars. En debutant har fått plass i troppen. I starten av mars reiser fotballjentene til Algarve Cup, der målet er å forsvare fjorårets tittel i samme turnering. Fredag tok landslagssjef Martin Sjögren ut troppen, der det blant annet ble plass til en debutant: 21 år gamle Emilie Woldvik fra LSK Kvinner.  Les: Leicester stjerne har fått grønt lys for United overgang – Emilie Woldvik er eneste helt nye i troppen denne gangen.

BILDESERIE: Endeleg vart det skikarusell

Ung og gammal, amatør og proff; rundt 200 skiløparar stilte til start i årets første skikarusell ved Mosvatnet. Hjelmeland IL, saman med Suldal IL, sytte for skirenn i nydeleg vintervêr. Nysnø, eit par minusgrader og flotte skispor sytte for perfekte forhold ute i løypene. Over 73 år mellom yngste og eldste Først ut i skispora var dei som ikkje går på tid. Her var nok Klara Marcussen Moe (1,5 år) yngste deltakar. Ei tid var det reine folkevandringa sør for Gulllinghuset og opp bakkane.

Solskjær roser Molde-Moe: – Har videreutviklet laget

Onsdag så Ole Gunnar Solskjær (46) Molde knuse Kongsvinger på Marbella. Han er imponert over det trener Erling Moe (49) har fått til med klubben.

Molde-veteranen hylles av treneren: – Har kropp som en 18-åring

Mattias Moström (36) imponerer Molde-trener Erling Moe.
Les mer om:

Molde-veteranen hylles av treneren: – Har kropp som en 18-åring

Mattias Moström (36) imponerer Molde-trener Erling Moe.
Les mer om:

LEIAR: Bygde-etisk handel?

Dei butikkdrivande på Sand vil ikkje erklæra noko krise etter ein dårleg julehandel og desembermånad og er vel så opptatt av å få løyst parkeringstrøbbelet i sentrum, som av tala.

LESARBREV: Framtidas Omsorg

Fleire av oss som jobber ved demensavdelinga på sjukeheimen vil gjerne komme med våre synspunkt angåande samlokalisering. Me har lang fartstid og mykje kompetanse som gjer at det me meiner kan vere med å bety noko. Brukerane våre bur på avdelinga vår i mange år før dei går bort, med kjende stemmer og andlet rundt seg.

Molde-treneren alt annet enn fornøyd etter «kjedelig» kamp: – Som å se maling tørke

Erling Moe storkoste seg ikke på benken da Molde spilte uavgjort mot KBK.
Les mer om:

Molde-treneren alt annet enn fornøyd etter «kjedelig» kamp: – Som å se maling tørke

Erling Moe storkoste seg ikke på benken da Molde spilte uavgjort mot KBK.
Les mer om:

RBK med stort 2019-pluss: Europa-pengene reddet Rosenborg fra de rødeste tallene i klubbens historie

75 millioner i europacup-overskudd gjør at RBK-leder Tove Moe Dyrhaug kan glise etter 2019. Samtidig hadde tallene blitt blodrøde uten, og nå budsjetterer RBK med minus også i 2020.
Les mer om:

RBK med stort 2019-pluss: Europa-pengene reddet Rosenborg fra de rødeste tallene i klubbens historie

75 millioner i europacup-overskudd gjør at RBK-leder Tove Moe Dyrhaug kan glise etter 2019. Samtidig hadde tallene blitt blodrøde uten, og nå budsjetterer RBK med minus også i 2020.
Les mer om:

Rosenborg i pluss

Rosenborg Ballklub gikk 13,4 millioner i overskudd i 2019. Det viser klubbens ferske årsrapport. Årsmøtet i fjor budsjetterte med 17,6 millioner i minus, men tallene viser overskudd i en sesong der klubben endte bak både Molde og Bodø/Glimt. Til NRK sier daglig leder Tove Moe Dyrhaug at klubben har en solid økonomi. Selv om inntektene fra partnere og fra billettintekter i eliteserien gikk ned, tar Rosenborg det igjen på Europa-cup og spillersalg.

Flere kunder anmeldte selskap for bedrageri: Daglig leder tiltalt for regnskapsjuks og skatteunndragelser

SKIEN: Kim Moe Cesar, som var daglig leder og styreleder i Norsk Radon og Strålevern AS, er tiltalt for å ha unnlatt å føre fullstendig regnskap i selskapet, hvor det ble registrert et betydelig antall transaksjoner på selskapets bankkonto. Flere kunder anmeldte selskapet for bedrageri, men bedragerisakene er henlagt.
Les mer om:

LEIAR: Køyr debatt!

Framtidas omsorg. Det kunne nesten vore tittelen på eit dikt. Men det er svært handfaste realitetar Suldals folkevalde denne månaden skal avgjera. Det handlar om pengar, om gedigne investeringar og årleg drift. Det handlar om bygningar, teknologi, kompetanse. Alt det som kan teljast og målast og som er der for dette: å gi menneske hjelp, trøyst, lindring og kvile når tida kjem. Framtidas omsorg vil ein eller annan gong gjelda og angå oss alle. Det er ikkje mange saker av dette kaliberet i løpet av eit tiår.

Geir Håland Moe (Sp) må gå ut av kontrollutvalget

Geir Håland Moe fra Senterpartiet ble etter lokalvalget i september i fjor valgt inn i kontrollutvalget i Åmli. Nå er det klart at han må gå ut av utvalget.
Les mer om:

Om liv og lære

Mangt kan diskuterast heitt i Suldal, men i ein kommune der ordet rekruttering nesten er i klasse med begrep som liv og død, er det ein ting alle kan seia amen til. At me må få ungdommane tilbake. Det store spørsmålet er korleis. Om dette bør så absolutt debattane og dei små grå spinna, for det handlar så definitivt om framtida for oss.

Pris til Harstad Maskin for glimrende HMS: – Kjempehyggelig å bli sett på som noen som går foran(pluss)

Prisdryss og galla er ikke hverdagskost i anleggsbransjen, men på bransjetreffet Arctic Entrepreneur ble Harstad Maskins Elisabeth Vollstad Moe overrasket med bransjens nye HMS-pris.
Les mer om:

Årets hest-eier hyllet travsporten

Da Thankful ble kåret til Årets hest under lørdagens galla i Travparken, understreket medeier Morten Simon Moe hvilke opplevelser travsporten kan gi mennesker.
Les mer om:

Den store damefesten

Når over to hundre damer i alderen 21 til 81 år samlast, kan alt skje. Men ein ting er rimeleg sikkert, det blir lyd. Det heile starta med ein idè frå ei nabogrend som tente ein gnist hjå Ragnhild Sukka og Venke Olene Vaarvik på tannlegekontoret. Det tok ikkje lang tid før komiteen var komplett, og ideen fekk fata vidare.

Maler modernistisk i rådhuset

Kristiansand rådhus får sin første ansiktsløftning siden 1982. Anders Sletvold Moe lager veggmaleriet som er inspirert av nordisk modernisme.
Les mer om:

Maria Moe (26) fra Råde har blitt KrF-lederens nærmeste rådgiver: – Jeg kunne ikke si nei

Hun var bare et halvt år unna å bli ferdig med en master i jus. Men når den unike muligheten bød seg, kunne ikke Maria Moe gjøre noe annet enn å sette studiene på vent.
Les mer om:

Mener tulipaner er for kostbart og kortvarig(pluss)

Bygartner Kristel Vaag Moe mener 140.000 kroner er for mye å bruke for knappe fire ukers tulipanblomstring. – Sommerblomster, stauder og busker varer lenger, sier hun.
Les mer om:

Brede Moe (28) snakker ut om skademarerittet: – Jeg tok noen hasardiøse valg

Brede Moe (28) nøt en velfortjent ferie hjemme i Trøndelag etter suksessen til Bodø/Glimt i 2019.