Nyheter om Moe


– Utruleg stort å oppleve(pluss)

Han var raskare enn alle andre – også dei som er fleire år eldre - og suste over målstreken til norgesmeistertittelen i gokartklassen X30. No har Jonas Moe Sundgot oppnådd det han kan i sporten, meiner han sjølv.
Les mer om:

Kjempar for laksen og elva

Det er Silje Lovra som fortel om tantungen sin. Fastklemt laks Sverre hadde sett ein fisk som hadde sett seg fast mellom to steinar i ein pytt. – Det viste seg å vera ein laks. Den var blodig og hadde begynt å mista noko av fargen, fortel Lovra. Dottera, elleve år gamle Alexandra Hauge Lovra, hoppa i badetøyet og fekk på dykkarmaska.

Styreleder i Stabæk: – Ikke begynt å tenke to scenarioer

Den utsatte tabellsituasjonen bekymrer ikke Stabæk-leder Espen Moe – ennå.
Les mer om:

Lager globale hits fra studioet på Odderøya

Fra studioet på Odderøya jobber produsent Berent Philip Moe med artister og låtskrivere fra hele verden. Nylig passerte en av låtene over 10 millioner avspillinger.
Les mer om:

Mette banket nesten alle i verdens hardeste triatlon

Mette Pettersen Moe (44) fra Fauske banket nesten alle i herreklassen i årets Norseman extreme.
Les mer om:

Rune har samlet nesten 5.000 autografer: – Jeg skulle gjerne gjort det på heltid

Nelson Mandela, Bill Clinton og Angela Merkel. Rune Moe er hekta på autografer fra kjente statsledere og musikere, og interessen gjennom mange år gitt han en pen samling, mildt sagt.

- Tabellen ser helt for jævlig ut

Brede Moe (26) ser ingen grunn til å pakke inn Glimts utfordringer i sølvpapir.
Les mer om:

Ny forskning: Det er sunnere å være A-menneske enn B-menneske

B-mennesker har høyere dødsrisiko enn A-mennesker, viser fersk britisk-amerikansk studie. Sofie Berg er B-menneske, men skulle gjerne ønske at hun var mer lik Ingrid Moe som er utpreget A-menneske.
Les mer om:

Ny forskning: Det er sunnere å være A-menneske enn B-menneske

B-mennesker har høyere dødsrisiko enn A-mennesker, viser fersk britisk-amerikansk studie. Sofie Berg er B-menneske, men skulle gjerne ønske at hun var mer lik Ingvild Moe som er utpreget A-menneske.
Les mer om:

Ny forskning: Det er sunnere å være A-menneske enn B-menneske

B-mennesker har høyere dødsrisiko enn A-mennesker, viser fersk britisk-amerikansk studie. Sofie Berg er B-menneske, men skulle gjerne ønske at hun var mer lik Ingrid Moe som er utpreget A-menneske.
Les mer om:

Senterpartiet og borgerlig side

Ola Borten Moe har vært ute i media med klar tale. Det viktigste for Senterpartiet i Trøndelag er ikke hvem de samarbeider med, men at de får fylkesordføreren etter valget.

Leder: Bytter Sp side?

Ola Borten Moe varsler at Sp kan komme til å bytte over til borgerlig side i Trøndelag. Det kan i så fall få betydning også nasjonalt.

Reagerer på Borten Moes sidebytte-utspill(pluss)

Sp-nestleder Ola Borten Moe sa tidligere denne uka til Klassekampen, at det vikitgste for Sp er å få fylkesordføreren – ikke hvem partiet samarbeider med. Det får flere til å reagere.
Les mer om:

Fantastisk sesongstart i Suldalslågen

Så langt er den største laksen fiska på Førland III, laurdag. Det var ein villaks på 12,9 kilo. Nedanom fossen blei det teke ein merkt laks på 18 kilo 10. juli. Laksefiske på blå resept Hjå Jone Moe i Mo står bilane tett i tett utanfor hyttane fredag morgon. Somme fiskarar har vore i elva sidan startskotet gjekk midnatt og kviler ut i hyttene i morgontimane, andre sit med kaffikoppen, speidar ned i elva og sit klare til å springa om ein av fiskekompisane skulle få napp. Hans Beiermann frå Haugesund er primus motor for ti fiskarar frå Haugalandet.

Borten Moe sier SMS-saken er et tilbakelagt stadium

Senterparti-nestleder Ola Borten Moe sier saken om sexmeldingen til partifelle Liv Signe Navarsete er et tilbakelagt stadium.

Julie Moe Sandø ser fram til å spille unik fosning

Julie Moe Sandø skal neste helg spille Julie Næss i forestillingen som er skapt av fosningene Torvald Sund og Helena Wik.
Les mer om:

"Mor Solefall" fekk kongens fortjenstmedalje

Kongens fortjenstmedalje til Ingebjørg Moe.
Les mer om:

- Har Ola Borten Moe ambisjoner om å bli ordfører i Trondheim?

- Ola Borten Moe vil bli bystyrepolitiker i Trondheim. Noen har hvisket meg i øret at han har ambisjoner om å bli ordfører.

Magi på Teateret

Fredrik Moe tryllet i Norske talenter i 2017. I sommer skal han drive magi på Teateret.
Les mer om:

– Kystens siste dans?(pluss)

Årets konferanse vil ha fokus på rammene for fiskerinæringa. På programmet står mellom andre Ola H. Grytten, Olav Sjøvik og Ola Borten Moe.

Slutter etter 20 år som varaordfører

Bjørg Tysdal Moe (64) har varslet nominasjonskomiteen i KrF om at hun ikke stiller til valg neste høst.
Les mer om:

Politimannen som skjøt blir ikke suspendert(pluss)

Politimester Nils Kristian Moe i Trøndelag bekrefter at politimannen som fredag skjøt en mann i beinet ikke er suspendert.
Les mer om:

Brede forhandler med Glimt

Brede Moe (26) er ønsket med videre i Glimt.
Les mer om:

- Jeg har opplevd å bli brukt bare for PR'ens skyld

Andrea Berntzen (20) og Tarjei Sandvik Moe (19) velger revy foran kommersiell suksess når som helst.
Les mer om: