Nyheter om Moberg


Går ikke ut på dato med det første: – Jeg er avhengig av å være godt trent

Vegard Leikvoll Moberg (30) viser ingen tegn til å gå ut på dato, selv om han akkurat nå er eneste spiller i troppen som har rukket å bli 30 år.
Les mer om:

Lærere får innreisenekt - rammer skoler ved svenskegrensen

Innreiseforbudet førte plutselig til at lærer Mariann Moberg (54) og flere kolleger ikke fikk dra på jobben på Marker skole slik de har gjort i årevis - også tidligere i corona-perioden.
Les mer om:

«Trollmannen fra Os» har ikke tenkt å gi fra seg gullhatten

Årets seriemestre Bodø/Glimt avsluttet sesongen med en 3 – 0 seier mot Viking. – De har vært så overbevisende sterke i hele år at det aldri var noen tvil om hvem som ville vinne Eliteserien. Bodø/Glimt forklarer på sine nettsider hvorfor Vegard Leikvoll Moberg som kom tilbake til Glimt etter et kort opphold i Danmark kalles «Trollmannen fra Os». – Ikke overraskende han er fra Os og han tryller. (Med ball på banen). Les: Football Insider: Gigant kjøper seg opp i Leeds Høsten har vært et eventyr og alle er fornøyde, Moberg er enig med Bodø/Glimt om å forlenge oppholdet i nord.

Kan sikre seg seriegullet på bortebane: – Vi har fokus på oss, selv

MARIENLYST (SPORTEN) Med seier eller uavgjort vil Bodø/Glimt sikre seg seriegullet i bortekampen mot Strømsgodset på Marienlyst. For laget som har svidd igjennom sesongen, som «vulkanene på Island». Det er en dårlig skjult hemmelighet at Bodø/Glimt blir seriemester denne sesongen. I teorien kan de ryke på en kjempesmell og miste gullet på målstreken, men om de gulkledde fra Bodø tar poeng i kveld så er all tvil feid til side – da vil gullet sendes til Bodø.

Slik var Eliteserierunden : – Glimt festet posisjonen som Norge beste lag

Her er høydepunktene fra søndagens runde i Eliteserien. Slik gikk det i søndagens runde i Eliteserien fotball.Kristiansund – Bodø/Glimt 2-3 (1-2)* Amahl Pellegrino fortsetter å score på bestilling for Kristiansund. Søndag brukte han sju minutter på å sette inn sitt 20. mål for sesongen. Det ble feiret med en spesiallaget t-skjorte som publikum fikk se etter scoringen. Feiringen kostet spissen et gult kort.* Serieleder Glimt slo tilbake etter Pellegrinos tidlige mål og snudde kampen. Kasper Junker scoret sitt 15.

Trollmannen fra Os ble jokeren fra Os – byttet ut koronasmitte i Silkeborg med gulljakt i Glimt

Vegard Leikvoll Moberg (29) utlignet til 1-1 og skaffet straffen som sørget for 2-1. Trollmannen fra Os er i ferd med å bli en liten joker i jakta på et historisk seriegull.
Les mer om:

Oppsummering Eliteserien runde 21: – Mange spennende kamper

Dette var høydepunktene fra kampene i Eliteserien i kveld i runde 21 av året Eliteserien.Slik gikk det i helgens serierunde 21 av årets Eliteserien Lørdag Mjøndalen – Brann 2-0 (2-0) * Mjøndalen vant for første gang  på sju kamper. Sist de vant var også mot dagens motstander Brann, i Bergen. Kampen er forsåvidt en jevn batalje der Brann har mye ball, mens Mjøndalen er veldig direkte. Det er ikke fryktelig mange sjanser, men Mjøndalen vinner oppgjøret. LES: Brann gikk på nok en smell på bortebane Molde – Bodø/Glimt 4-2 (2-1) * Toppkampen i runden fantes sted oppe i Molde.

Regnet høljet ned da Vegard entret banen. – Helt topp

Vegard Leikvoll Moberg var tilbake på Glimt-trening lørdag.
Les mer om:

Stor oversikt over overgangene på Deadline Day i Eliteserien

Se oversikten over hvilken spillere som byttet klubb under Deadline Day i Eliteserien.AalesundInn:Sigurd Tafjord fra SpjelkavikKasper Jørgensen fra LyngbyUt:Holmbert Fridjonsson til BresciaDaniel Leo Gretarsson til BlackpoolHåvard Mork Breivik til Hødd Bodø/GlimtInn: Hugo Vetlesen fra StabækVegard Leikvoll Moberg fra Silkeborg IF BrannInn: Sander Svendsen fra Odense Kristiansund BKInn:Kjetil Holand Tøsse fra Notodden Molde FKInn:Birk Risa fra OddUt:John Kitolano til Odd OddInn:Vladimir Rodic fra Hammarby (lån)John Kitolano fra Molde (lån, fra Woverhanpton)Ut:Kasper Lunding til

Trollmannen fra Os er tilbake i norsk fotball

Vegard Leikvoll Moberg er tilbake i norsk fotball, kommer til serielederen på en gratis overgang. – Jeg tenkte «Nei, jeg ringer bare Kjetil». Jeg hadde ingenting å tape. Leikvoll Moberg kom til klubben i 2017, og skrev kontrakt ut 2019. I fjor gikk han fra Glimt til Silkeborg IF. Nå er han tilbake i gult.– Da flyet gikk inn for landing i Bodø i dag, ble tilfeldigvis RSP & Thomax sin «Nordaførr» spilt og da fikk jeg en så god følelse. Som om jeg hadde vært på ferie, og nå var tilbake. En følelse av å komme hjem, forteller Leikvoll Moberg etter signeringen.

Vegard (29) signerte: – Det føltes som å komme hjem

Vegard Leikvoll Moberg har signert kontrakt med Bodø/Glimt ut 2020.

Filip (23) var skadet, deppa og tung. Nå har han funnet tilbake til seg selv i «Nøtterøy-familien»: – Her bryr vi oss om hverandre

Nøtterøy tapte kampen på surt vis, men for Filip Andersson Moberg ble det likevel en personlig seier.

Cruise og svenskehandel knekker kulturbransjen 

INNLEGG: Det gir ikke mening at kulturnæringen får svi for at enkelte har vært på reisefot, skriver Vegard Moberg i kompetansesentret Brak i Vestland. Innlegget Cruise og svenskehandel knekker kulturbransjen  dukket først opp på ballade.no.
Les mer om:

I fjor avsluttet Glimt med Moberg i mål – her er alt du trenger å vite før kampen

I fjor vant Glimt 5–4 i en kamp Vegard Leikvoll Moberg avsluttet som keeper.
Les mer om:

Medietopp stenger Facebook-kontoen: - Renner over av søl

- Kommentarfeltene renner over av søl, melder TU-sjef Jan Moberg. Samtidig innfører Facebook nye regler for brukerne.
Les mer om:

Bodø/Glimt tjener ikke en krone på Vegard Leikvoll Moberg overgang

Det ble i det miste ikke en konkurrerende klubb som ble neste stopp for Vegard Leikvoll Moberg. Kontrakten var gikk ut på dato til tross for iherdige forsøk på forlengede fra den nord norske klubben og Brann stod klare til å ta over.

Moberg var Brann-aktuell, valgte dansk klubb

Vegard Leikvoll Moberg (28) har skrevet under for Silkeborg.
Les mer om:

Moberg var Brann-aktuell, valgte dansk klubb

Vegard Leikvoll Moberg (28) har skrevet under for Silkeborg.
Les mer om:

Drama i kulissene: Vegard (28) vraket Glimt og valgte utlandet

Vegard Leikvoll Moberg (28) signerte fredag kontrakt med danske Silkeborg.
Les mer om:

Vegard har bestemt seg: - Jeg vil gå til et sted der jeg spiller mer

Vegard Leikvoll Moberg bekrefter at han er ferdig hos de gulkledde etter eventyrsesongen. Allerede skal det eksistere tilbud fra Eliteserien.

Helomvending: Vegard (28) kan være på vei til Brann

Osingen Vegard Leikvoll Moberg (28) er igjen aktuell for en overgang til Brann.
Les mer om:

Filip frykter langt avbrekk: – Han har det veldig vondt

Nøtterøy Håndballs svenske nysignering Filip Viktor Andersson Moberg må belage seg på flere uker på sidelinjen.

Endelig fikk de kloa i Filip (22): – Det trenger vi

Med 190 centimeter og 98 kilo skal svenske Filip Andersson Moberg (22) trykke til for Nøtterøy Håndball.

Glimt knuste Tromsø

Bodø/Glimt vartet opp med festfotball og tok en etterlengtet seier hjemme mot Tromsø søndag. Serietoeren vant 4–0 og holder liv i gullkampen. Etter tre strake kamper uten seier viste gultrøyene for alvor hvorfor de kjemper om gullet i årets eliteserie.