Nyheter om Mo


Bodø/Glimt 2 - Mo IL

4. divisjon HESA
Les mer om:

Må vente til slutten av september, men her er ihvertfall kvartfinalene

Det var ingen cup bomber sist runde, alle Eliteserielagene som møtte lag fra lavere divisjoner gikk som forventet videre, i går ble NM-Kvartfinalene trukket.  Eneste overraskelse i laget er Bryne som slo ut 1. divisjonslaget Ull/Kisa i 4. runde Det ble en tildels dramatisk kamp som endte i straffesparkkonkurranse.

- Her vil vi skape et aktivt maritimt ungdomsmiljø

- Utbygging i Tananger indre havn kan true sjøspeidernes aktiviteter. Vi har ventelister og vil vokse, men vi kan få mindre plass om det bygges leiligheter her, mener Sigurd Mo.
Les mer om:

Fylkesordfører refser politikere etter meldinger om fyll

Gruppelederne i partiene i Nordland ble i går kalt inn til et høyst uvanlig møte i Mo i Rana. Fylkesordføreren hadde rett og slett fått flere meldinger om fyll.
Les mer om:

Stiller språkkrav til pub-gjester: – Forstår vi dem ikke, kommer de ikke inn

Dårlige opplevelser med folk som ikke kan engelsk, gjør at Saga Pub i Mo i Rana vil stille krav til gjestenes språkkunnskaper. Men Virke beskriver tilnærmingen som en «svært dårlig idé».
Les mer om:

Hamna røk på straffespark etter utrolig drama: – Selvfølgelig synd og surt

Hamna G16 ledet 2-1 helt til seks minutter på overtid, og hadde cup-avansementet i lommen. Da bestemte Åga-kaptein Mads Fagerli Halsøy seg, og banket inn 2-2 scoringen. Til slutt ble laget fra Mo i Rana for sterke, og vant 4-1 på straffesparkkonkurranse.
Les mer om:

26 millioner kubikkmeter fjellmasser kan rase ut: – Ikke til å leve med

Melkebonde Bjørn Inge Mo er en av dem som bor under fjellet i Kåfjord som beveger seg seks centimeter i året. En ny risikoanalyse av Norges farligste fjell gjør at Moe ser ingen annen mulighet enn å flytte fra gården sin.
Les mer om:

Liverpools lege gir oss oppdatering på Salahs skade

Vi lukker fortsatt øynene når vi tenker på flyveturen noen-og- sytti-kilos tunge Mo Salah fikk av oksen Sergio Ramos. Nå har Liverpools medisinske apparat uttalt seg om skadeomfanget. Det var heldigvis ikke så ille som Klopp trodde. Skaden Liverpool-spilleren pådro seg (eller ble gitt) i Champions League-finalen ble etter kampen beskrevet av Jürgen Klopp som virkelig alvorlig. Vi mistenker at Liverpool-treneren på dette tidspunktet var proppfull av skuffelse og adreanalin, for nå kommer fasiten. Det hjalp vel heller ikke at denne karen måtte ut.

Sergio Ramos saksøkes for overfallet på den egyptiske nasjonalhelten

Kampanjen for å tvinge UEFA til å gi Sergio Ramos straff, har samlet inn 400 000 underskrifter. På en annen arena jobbes det også for å gi Real Madrid-spilleren det mange mener han fortjener etter overfallet på Egypts største stjerne. Vi må innrømme at vi syntes det begynner å ta av litt. Men, fotball er alvor for mange.

Jürgen Klopp på gråten når han oppdaterer om Mohamed Salah

Nå som støvet har lagt seg etter gårsdagens Champions League finalen er det lurt å gå over «inventaret» man teller opp hvor mange fingre og tær man har igjen. Denne sesongen har vært en eneste lang fest for Liverpool og vi må huske at i fjor var de ikke med engang og i år ble det finale. – Det gjør alle inkludert manager Jürgen Klopp stolt og varm i hjertet. Ser man hendelsen i sakte film ser det ut som Sergio Ramos kynisk gikk inn for å skade Mohamed Salah. Se og døm selv. Sergio Ramos cynically took out Liverpool’s best player, Mo Salah.

Flytter stor turnering fra Mo til Fauske

Både Scandic og SKS Arena er booket andre helgen i november.
Les mer om:

G19 Glimt - Mo 24. mai kl. 19.00

G19 Glimt - Mo 24. mai kl. 19.00. Andre runde i cupen
Les mer om:

Kom fram til Praha etter 200 mil på rulleski: – Det har vært en fantastisk opplevelse

Ved 13-tiden mandag var turen på rulleski fra Mo i Rana til Praha over.
Les mer om:

Republikansk kongressmann latterliggjøres etter havnivå-utspill

Da Mo Brooks lurte på om ikke steiner som faller ned fra klippene i Dover kan være årsaken til at havnivået i verden stiger, fikk han motbør.
Les mer om:

Brann i traktor

Det byrja å brenne i ein traktor på Mo tysdag kveld
Les mer om:

Ny bru etter fire års krangel

I oktober 2014 blei ei hengebru over Vikedalselva mellom Nes og Mo øydelagt av flaum. Sidan har Vindafjord kommune krangla med forskringsselskapet KLP om erstatningssummen.
Les mer om:

Mesterskapsheltene håper pengene ruller inn(pluss)

Terje Langli & Co. går 1.900 km på rulleski, fra Mo i Rana til Praha, for å hjelpe trengende gjennom Child and Family Foundation.
Les mer om:

Haaland har kjøpt seg inn på Fauske

Nå satser Haaland-konsernet fra Mo i Rana stort i Indre Salten, via selskapet Alucon. Her har de kjøpt aksjemajoriteten.

Nordlandsbanen åpnet igjen

Nordlandsbanen kunne lørdag åpnes for normal trafikk etter å ha vært stengt mellom Mosjøen og Mo i Rana på grunn av et rasfarlig parti.
Les mer om:

Nordlandsbanen åpnet igjen

Nordlandsbanen kunne lørdag åpnes for normal trafikk etter å ha vært stengt mellom Mosjøen og Mo i Rana på grunn av et rasfarlig parti.
Les mer om:

Da Inger Johanne og Terje flyttet inn i den nye leiligheten, var ikke alt som i prospektet

– Vi er blitt lurt, og føler oss snytt. Det er ikke mer å si om det, tordner Inger Johanne og Terje Rønning i Mo Terrasse.
Les mer om:

Deler av Nordlandsbanen fortsatt stengt

En utrast fylling på Nordlandsbanen er utbedret, men behov for fjellsikring gjør at mellom strekningen Mosjøen og Mo i Rana blir stengt iallfall til lørdag.