Nyheter om Mo


Avinor gis konsesjon for flyplass i Mo i Rana

Avinor er gitt konsesjon for etablering og drift av Mo i Rana lufthavn. Det blir anleggsstart etter sommerferien.

Her harselerer Mo med publikum i standup-debuten

Den tidligere TUIL- og TIL-spissen Mohammed Ahamed fikk prøve seg som standup-komiker på Driv.
Les mer om:

Glimt tilbake på vinnersporet etter folkefesten på Mo

18 dager etter cupfinaletapet for Molde, tok Glimt seg greit videre da første runde i den nye cup-sesongen gikk av stabelen i Mo i Rana.
Les mer om:

- Har hatt en eventyrlig økning

De har kunder som reiser med tog fra Mo i Rana for å handle hos dem. Nå har Zavanna blitt kåret til årets butikk 2021 av Amfi Fauske.
Les mer om:

Åkra-trenerens gründer-prosjekt: – Jeg har jobbet dag og natt

Rune Åsheim Mo sikter mot toppen av Skandinavia. En telefon fra Kristoffer Stava sørget for at han havnet på Åkra.
Les mer om:

- Vonde minner dukker opp

Tre og et halvt år etter at Audun Mo mistet samboeren, skjedde en liknende sykkelulykke i Oslo.
Les mer om:

Sjokkert fylkesrådsleder etter brev fra staten: – Tromsø fremstår som u-land sammenliknet med de andre storbyene i landet

– Jeg er umåtelig skuffet, sier fylkesrådsleder Bjørn Inge Mo.
Les mer om:

– Jeg klarer ikke å fatte og begripe det

Åkra hadde nok av sjanser og baller i metallet til å ta poeng og vinne mot Sola, men satt igjen tomhendte etter kampslutt. Dét hadde trener Rune Åsheim Mo og kaptein Jan Inge Haringstad vanskelig for å skjønne.
Les mer om:

Stovner Arbeiderpartis «trygge skoleveier» like aktuelt på Lindeberg

Viser til debattinnlegg i Akers Avis Groruddalen onsdag 6. april 2022. Innlegget het «Trygge skoleveier; det gjelder barna våre», og ble skrevet av Norvald Mo, leder for Stovner Arbeiderparti. Innlegget leste jeg med stor interesse i håp om at de hadde gjort noe i Bydel Stovner for å kutte ned på biltrafikk på gang- og sykkelveier. Uten at det kom noen løsning på deres problemer. Biltrafikk på gang- og sykkelvei er også et stort problem her hos oss på Lindeberg i Bydel Alna. Og om jeg ikke tar helt feil vil jeg nok anta at det er et reelt problem andre steder også.
Les mer om:

UP gjennomfører storkontroll: – Det er stort sett de samme syndene som går året gjennom

Selv om det er røddager er det ikke rolige dager for UP og i resten av landet. Lørdag gjennomførte de kontroller både i Fauske, Bodø, på Sortland og i Mo i Rana.

Person omkom i ulykke på E6

En 62 år gammel mann er bekreftet død etter en kollisjon mellom et vogntog og en varebil på E6 i Mo i Rana. Politiet fikk melding om ulykken ved 16.45-tiden tirsdag.
Les mer om:

Sportsministeren kan berolige all verdens Liverpool-supportere

Jürgen Klopp har sagt det ikke er opp til ham, Mo Salah har sagt det er opp til Liverpool hvor hardt de ønsker å beholde ham. Uansett avstand mellom partene, signalene som sendes tyder på at egypteren tar frem signeringspennen for nye år på Anfield. Dette bekreftes av en sportsminister som oppfordret spilleren til å gjøre det motsatte. -Jeg møtte Mohamed Salah på flyplassen etter Senegal-kampen hvor vi misset VM-sluttspillet. Jeg sa til ham at han skal glemme hva som har skjedd og fokusere på det neste, sier Egypts sportsminister ifølge Metro.

Har planene klare for ny E6

Om ikke altfor lenge kan du kjøre i 90 kilometer i timen sammenhengende fra Mo i Rana til Rognan.
Les mer om:

Frykter strømkabler til Europa kan bli dyrt for norske selskaper: – Ser ikke lyst ut

Norge burde prioritert egen kraftproduksjon, i stedet for å bygge strømkabler til Europa, mener lederen i Mo Industripark.
Les mer om:

Sjefen i nord: – Folk til folk-samarbeidet er nærmest dødt

TROMSØ (VG) Fylkesrådsleder Bjørn Inge Mo (Ap) føler at han kommer fra en annen planet, når han forteller hvor tett samarbeidet mellom nordmenn og russere er i nord.
Les mer om:

Klopp og Liverpool har gjort sitt: «Vi kan ikke gjøre så mye mer»

Firmino, Mané og Salah har vært en rå angrepstrio som fotjener sin store del av æren for at Liverpool har plukket de største trofeene de siste årene. Nå ligger det et skifte i luften, der det er usikkerhet rundt de tre spillernes fremtid på Anfield. For Klopp handler det om å sikre at sistnevnte blir på Anfield. Det går nesten ikke en pressekonferanse uten at Klopp får spørsmålet om hva som skjer med Salah. Under Liverpool-manageren har egypteren vokst fra en anonym tilværelse hos Chelsea og Roma til å bli en av verdens beste angrepsspillere.

Football-Insider: Luis Diaz-suksessen har skapt uro hos Sadio Mané

Tidligere denne måneden fortalte West Ham-manageren at de gikk for Luis Diaz signering i januar. Liverpool hadde ifølge David Moyes ikke plan om et fremstøt før til sommeren, men dette ble raskt endret da London-klubben startet offensiven. Jürgen Klopp fikk kolombianeren i hus på Anfield, dette har umiddelbart vist at den langsiktige angrepsløsningen til Premier League-klubben også kan skape endringer på kort sikt.

Tonje (28) bor vegg i vegg med sykehuset – måtte likevel føde på andre sida av fjellet

Nå ber hun om at fødende og fagfolk i Mo i Rana blir hørt. De krever åpen fødeavdeling hele sommeren.
Les mer om:

- Kva eg vil framheve med Ørsta? Rånarmiljøet(pluss)

Knut-Olai Raftevold Mo (23) vil framheve rånarmiljøet i Ørsta. Og dei populære banda frå området.
Les mer om:

Morten hjelper folk å flykte: – Det er totalt kaos og folk er apatiske

Morten Klæbo fra Mo i Rana satt og koste seg i Dubai da Putin bestemte seg for å invadere Ukraina. Da avbrøt Klæbo ferien umiddelbart.
Les mer om:

Mohamed Salah vanvittig god for et knallsterkt Liverpool

Mohammed Salah er nå oppe på niende på målscorelisten gjennom tidene med 152 mål på 234. Han har også det beste forholdet i mål per kamp i hele historien til Liverpool Football Club . – I tillegg til å score mål var Mohanmed Salah absolutt over alt. Tilbake fra Afrikamesterskapet hvor Egypt tapte finalen på straffespark mot Senegal har Salah slått Didier Drogbas rekord (159) med flest målbidrag fra en afrikansk spiller i Premier Leagues historie. Fra første sesong i dagen premier League kamp var Leeds sjanseløse.

Kuvending om Fremre Mo(pluss)

Det er ny utvikling i saka om utbygging av Fremre Mo. Eit fleirtal i kommunestyret vil ha endå fleire tomter.
Les mer om:

Frå minister til flyktning

Mo i Rana (TV 2): Nargis Nehan (40) var ein kjent kvinneaktivist og statsråd i Afghanistan. No er ho flyktning i Mo i Rana.

Mest lest siste uke