Nyheter om Mo


Til salgs etter et forferdelig år

Luka Jovic har ikke hatt det beste første året på Real Madrid, med spissen som nå må isolere seg etter å ha vært i selskap med en venn som testet positivt for COVID-19. Han har ikke vært på trening på Valdebebas de to siste dagene, Selv om den første coronavirus-testen han gjennomgikk var negativ. Jovics venn i Madrid fra Beograd mandag klokka 12.00. Real Madrids protokoll krever at alle spillerbesøk sjekkes umiddelbart ved ankomst. Les: Liverpool må klare seg uten Jordan Henderson Vennen testet positivt og ble umiddelbart fjernet fra Jovics miljø.

Mohamed Elyounoussi håper på Fraser Forster deal

Mohamed Elyounoussi har ikke gitt opp håpet om at Fraser Forster fortsetter sammen med ham på Celtic. Mo forteller BBC at hans lagkamerat på Southampton og denne sesongen også på Celtic er usikker på fremtiden. Den norske vingen Elyounoussi kom tilbake for et andre sesonglån hos de skotske mesterne på tirsdag. Les: Lionel Messi har bestemt seg for å slutte i Barcelona Målvakt Forster kom tilbake til Parkhead forrige sesong, men rapporter melder at han har avvist sjansen for ytterligere lån.

Kan Azemi og Mo levere varene? Følg Ull/Kisa-TIL med Stig Jakobsen

TILs generalprøve mot Ull/Kisa starter 14.00 fredag. Chat om kampen med Stig Jakobsen fra klokken 13.30.
Les mer om:

Kan Azemi og Mo levere varene? Følg Ull/Kisa-TIL med Stig Jakobsen

TILs generalprøve mot Ull/Kisa starter 14.00 fredag. Chat om kampen med Stig Jakobsen fra klokken 13.30.
Les mer om:

– Alt kan seljast(pluss)

– Eilev Mo har rydda loftet og boda, og håper mange andre har gjort det same.
Les mer om:

Tromsø har tydeligvis tenkt å skyte seg tilbake til Eliteserien

Mo Ahamed har signert for Tromsø. Lørdag hentet de Fitim Azemi på lån fra Stabæk og tirsdag fyller de på med ytterligere en spiss. Mo har i dag skrevet under en avtale som strekker seg ut 2020. Han har de senere år spilt for bydelsklubben Kroken, etter at han i mange år var en sentral skikkelse i TUIL. Les: Bekreftet: Neil Warnock er tilbake! Han har vært i TIL i to perioder tidligere og 2010 laget han et mål som kunne blitt en kandidat til tidenes mål på Alfheim.

– Eg har alltid skrive mykje, gjerne om saker som engasjerer meg(pluss)

Vinnarane i Ørsta mållag si Skrivetevling 2020 for 10.klassingane er Marie Mo Bergli, Nikolai Mork Rogne og Amanda Langlo Moe.

Store koronatap for fylkeskommunen

Korona-pandemien har gitt store tap for Troms og Finnmark fylkeskommune. Fylkesrådleder Bjørn Inge Mo (Ap) er ikke fornøyd med kompensasjonen regjeringa har innført.
Les mer om:

Jürgen Klopp startet med en spøk før han kastrerte Werner spørsmål

Det er liten tvil om at Liverpool manager Jürgen Klopp trenger en mental trener for å vite han er en vinner. – Hans første pressekonferanse på tre måneder ble startet med en spøk før han fullstendig torpederte og la dødt et spørsmål om Time Werner. Klopp var alene på podiet på Melwood i forkant av søndagens Merseyside-derby med Everton allerede før et spørsmål var stilt av de eksterne journalistene, hadde tyskeren fått latteren igang.

Store tap for fylkeskommunen: – Vi har tapt 40 millioner kroner på kollektivtrafikken

Koronapandemien har gitt store tap for Troms og Finnmark fylkeskommune. – Det er mye som ikke er kompensert fra regjeringa, og det er utfordrende, sier fylkesrådsleder Bjørn Inge Mo etter orienteringen om covid-19 for fylkestinget.
Les mer om:

– Dette ser ikke ut som en god løsning(pluss)

Politikerne var ikke imponert over trafikkløsningen som er foreslått ved den videregående skolen og Mo gård i Levanger.
Les mer om:

Her blir det rundkjøring neste år(pluss)

Detaljene er i ferd med å bli spikret for byggingen av en rundkjøring ved Mo gård i Levanger.
Les mer om:

– Nå kan de ikke snu lengre(pluss)

Fylkesrådsleder, Bjørn Inge Mo (Ap), sier at de har et presset budsjett, med mange vanskelige prioriteringer.
Les mer om:

Selger gammel prestegård: – Det er en ærverdig bygning

– Det er en ærverdig gammel bygning. Opprinnelig ble den bygd på 1700-tallet, men den brant ned og siden ble den bygget opp, forteller eiendomsmegler Gisle Kallestad fra Eiendomsmegler 1 Mo i Rana.

Sky Sports: United jakter superduo i Bundesliga

United og Solskjær står først i køen for Sancho, Englands største offensive talent og Citys største bommert. Det er Sky Sports blant flere som hevder dette, men det stanser ikke der. Også gjengen fra Old Trafford er rammet hardt av viruskaoset og har som alle andre gått ut og sagt at når overgangsvinduet åpner blir det ikke business as usual.

Real Madrid ble faktisk straffet for overfallet på Mo Salah

Vi husker alle denne kvelden i mai der Mohamed Salah ble hjulpet av banen i Champions League-finalen etter et overfall fra oksen Ramos. Resultatet ble at Liverpool måtte fortsette uten sin målgarantist, Ramos fikk fy-fy av dommeren og Real Madrid kunne heve CL-trofeet. Så hvor ble det av straffen? Illsinte kommentarer på sosiale medier ble avfyrt mot Sergio Ramos og Real Madrid i flere uker, men klarte aldri å få noen hos UEFA til å reagere.

Manager lover at Klopp ikke har skaffet seg en flopp

Den japanske landslagsspilleren Takumi Minamino ble hentet til Liverpool i år for under 90 millioner kroner. Selv om gjennombruddet har latt vente på seg, mener RB Salzburg-manageren at Liverpool-supporterne har bare sett en brøkdel av det som skal komme. Det var til Blood Red podcast at Jesse Marsh pratet om sin tidligere spiller: -Han er ikke en eksplosiv spiller som Sadio Mané eller Mo Salah. Han har fysiske kvaliteter, men er mer en intelligent fotballspiller. Det kommer til å ta tid for at Liverpool fullt ut skal få utnytte kvalitetene hans, men det kommer.

– Forren treng all den støtte han kan få no

Sogndal Fotball valde å slå ring rundt Ørjan Hopen då han fortalde om speleavhengnad i 2011. – Molde bør gjere det same, meiner dagleg leiar Rasmus Mo.

– Forren treng all den støtte han kan få no

Sogndal Fotball valde å slå ring rundt Ørjan Hopen då han fortalde om speleavhengnad i 2011. – Molde bør gjere det same, meiner dagleg leiar Rasmus Mo.

Ny president i KNA

Administrerende direktør i Norges Lastebileier-Forbund, Geir A. Mo, har overtatt som President i KNA – Kongelig Norsk Automobilklub. KNA har 31.000 medlemmer, ble stiftet 4. januar 1907 og er Norges første bilorganisasjon.
Les mer om:

Dortmund trekker interessen, da er det opp til Liverpool

Liverpool har ifølge tyske Deichstube vist sterk interesse for vingen Milot Rashica. De er selvfølgelig ikke alene. men når det varsles at hovedkonkurrent Borussia Dortmund trekker seg helt ut av en kampen om et kjøp av vingen, er bordet dekket for Klopp og gjengen. Dortmund har sett potensialet i spilleren som på Bundesligas nestdårligste lag smeller inn 7 mål og leverer 4 assists på 20 kamper.

Fylkesrådsleder Bjørn Inge Mo vil ha lik scooterpraksis i fylket(pluss)

Den øverste politiske lederen i det nye storfylket vil ha slutt på forskjellsbehandlingen av scooterfolket innad i Troms og Finnmark.
Les mer om: