Nyheter om Mo


Vil bruke 50 millioner kroner på nytt veiprosjekt

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SKJERSTAD: Fylkesrådsleder Tomas Norvoll (Ap) mener at forsterkning av vei og bruer langs denne strekningen vil få flere positive effekter.- Økt bæreevne vil gjøre at trailere kan kjøre med full last i stedet for halv.

Håkon holdt verdens første saksofonkonsert på Everest

Håkon Skog Wiliam Erlandsen (29) fra Mo i Rana klatret til topps på Mount Everest - med en saksofon i ryggsekken.

Dørmatte laget av plastflasker kan vinne designverdenens svar på Oscar

En liten mattebedrift i Mo i Rana er nominert til en helt spesiell designpris. – Skrekkelig imponerende, mener ekspert.
Les mer om:

Lisenskontoret i Mo i Rana legges ned

Regjeringen bekrefter nå at lisenskontoret i Mo i Rana, som har 106 arbeidsplasser, legges ned.

Elev har meldt seg og erkjent trusselmelding i Rana

En ungdomsskoleelev fra Mo i Rana har meldt seg for politiet og erkjent å ha skrevet en melding på Wikipedia som ble oppfattet som en trussel.

Gutt har meldt seg

Politiet tolket en melding på Wikipedia som en mulig trussel om skoleskyting. En ungdomsskoleelev fra Mo i Rana har nå meldt seg for politiet og erkjent å ha skrevet meldingen.

Ungdomsskolelev innrømmet å ha sendt trusselmelding

En ungdomsskoleelev fra Mo i Rana har meldt seg for politiet og erkjent å ha skrevet en melding på Wikipedia som ble oppfattet som en trussel.

Rekordtidlig golfåpning på Ilstad

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)INDRE SALTEN: 25.

19-åring kjørte i 168 km/t

En 19 år gammel mann ble tatt i 168 kilometer i timen i en 90-sone på Storforshei i Mo i Rana.
Les mer om:

Slik blir 17. mai-feiringen i Sola kommune

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)17. mai i Sola sentrum: 08.00 Kongshaugvegen 4 - parkering ved Sola kulturhus. Flaggheising v/speiderne i Sola kommune. Trompetfanfare v/Skolekorpset Sola. Appell ved ordfører Ola Ueland. Allsang: Ja, vi elsker (1. og 2. vers)08.30 Sola kirke Kransenedleggelse på minnesmerke for de falne i 2. verdenskrig v/ordfører Ole Ueland. Allsang: Ja, vi elsker (1. 2. og 3. vers).

Skjebnen til den gamle Tjernfjellveien er ute på høring

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SALTDAL: Forslagene til hva som skal skje med den gamle veien, er nå sendt ut på høring.

Solceller, suldalssitat, lønspolitikk og dekning

Formannskapets tid saman syng på siste verset, og det var ikkje mange kontroversar då dei folkevalde før helga samla seg på Mo laksegard for å sjå på fjoråret og å staka kursen ut vidare. Her er det formannnskapet blei samde om å gå for, og neste veke har kommunestyret siste ordet. Ut av kommunikasjonsskuggen Suldal går økonomisk så det grin, heile 13 millionar overskotskroner står til fri disposisjon for dei folkevalde.

Mohamed Elyounoussi sier han må snakke med sjefen

På lørdag da Southampton tapte 3 – 0 borte mot West Ham var Mohamed Elyounoussi tilbake på banen etter å ha sittet på benken i 69 dager. – Han er ikke fornøyd med tresmak i rumpa og fortalte TV2 at noe må skje:  «Det var fint å få muligheten. Nok en gang var jeg nær scoring, men jeg var i det minste med på å skape sjansene våre og fikk spille 90 minutter. Jeg føler jeg leverte til godkjent.

40.000 var ute for å rydde under Strandryddeuka

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I løpet av de siste syv dagene har det blitt arrangert 1.350 ryddeaksjoner rundt om i hele landet.I løpet av Strandryddeuka har anslagsvis 40.000 frivillige foreløpig registrert 46 tonn avfall fordelt på 1350 aksjoner. Aksjonene har funnet sted på strender, øyer og holmer, langs vassdrag og innsjøer, og til og med på havbunnen.

"Eg vil gjerne sleppe ekstremvêr og snølause vintrar"(pluss)

Møte Fredrik Johan Stokke Mo i God dag-praten.
Les mer om:

"Eg vil gjerne sleppe ekstremvêr og snølause vintra"(pluss)

Møte Fredrik Johan Stokke Mo i God dag-praten.
Les mer om:

Rekordtidlig golfåpning på Ilstad

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)INDRE SALTEN: 25.

Avtroppande og påtroppande på besøk

Når formannskapet i dag begynner sitt årsmeldingsmøte, er første punkt på programmet å ta imot ein stor delegasjon frå Fylkesmannen i Rogaland. På laksegarden I spissen på Mo Laksegard i dag føremiddag er sjølvsagt den avtroppande, Magnhild Meltveit Kleppa. Med seg har ho henne som skal overta jobbben frå juli og fram til hausten 2021, Lone Merethe Solheim, og avdelingsdirektørane hos statens forlenga arm i Rogaland. Eit par timar er sett av til gjensidig orientering om felt som skule, helse og forvalting.
Les mer om:

Skjæran taler i Mo i Rana, Sandnessjøen og Leirfjord – disse er landets 1. mai-talere

Jonas Gahr Støre reiser på sørlandsturné, mens Sylvi Listhaug taler i Drammen. Her får du den fulle oversikten.

Nok en pallplass på ungdommene fra Nydalen i Tiomila

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SKÅNE/NYDALEN: I Nordre Aker Budstikkes forhåndsnakk med sportslig sjef Jon Iver Bakken i Nydalens Skiklub på torsdag kretset det meste om herre- og damelagenes sjanser i o-sportens storstafett Tiomila.

Langløpslegender anklager hverandre for vold, tyveri og utpressing

Haile Gebrselassie (46) og Mo Farah (36) var angivelig gode venner tidligere. Nå har de havnet i en oppsiktsvekkende konflikt.
Les mer om:

Se serieåpningen til "Mo" og co.: Salangen-Krokelvdalen lørdag klokken 14.00

Se 4.-divisjonskampen i fotball direkte her.
Les mer om: