Nyheter om Miss


Victor Lindelöf får en pause

For litt over et år siden ønsket en god del United-supportere at Victor Lindelöf holdt seg borte på kampdag. Nå er situasjonen en helt annen og svenskens fravær møtes med et trist sukk. Det begynte mot Chelsea og fortsatte mot Bournemouth. Nå må Solskjærs betrodde forsvarsspiller stå over møtet mot Partizan Beograd i Europaligaen. Les: Leicester betalte lommerusk for topp-fire plassering i Premier League -Victor blir ikke klar.

To artistar er klare for Vinjerock 2020!

–Det er nokre månader sidan Eidsbugarden var fylt opp av glade vinjerockarar og vinteren er rett rundt hjørnet. Då er det vel på tide å begynne opplading til neste års kalas, er det ikkje? Det er berre å førebu både dansehoftene og rockefoten, for Miss Tati og Oslo Ess er klare for fjellfestival!
Les mer om:

Barcelonas tre minutter i fotball-helvete

– Alt falt fra hverandre, sier Barcelona-manageren etter lørdagens kamp mot Levante. En dekkende beskrivelse for det som skjedde mellom det 61. og 68. minutt. Messi gjorde forsåvidt jobben med sin 6. scoring på 5 kamper og gav Barcelona ledelsen inn til pausen. Les: Liverpool i det umulige hjørnet! Men så snudde det like overraskende som uværet kommer over deg på høyfjellet. – Vi startet ikke den andre omgangen bra. Vi skapte ikke sjanser. Det gjorde ikke Levante heller, men så scoret de plutselig to ganger på et par minutter.

Trosvikjente er Miss Norway-kandidat

18-åringen Amine Fjeldberg er kandidat i landets største missekonkurranse. Den store drømmen er å stå på den internasjonale scenen.
Les mer om:

Se hvem som blir den neste Batman-skurken

Skuespiller Paul Dano (35) skal spille rollen som The Riddler i den nye Batman-filmen. Castingen til filmen som skal ha premiere i 2021 er full gang. Og bare et par dager etter at navnet til Zoë Kravitz ble bekreftet til rollen som Catwoman, kommer nyheten om hvem som skal bekle skurkerollen The Riddler, eller Edward Nygma som karakterens egentlige navn er. LES OGSÅ: Toto oppløses. Paul Dano, kjent fra filmer som «There Will Be Blood», «Little Miss Sunshine» og nå senest serien «Escape from Dannemora», skal overta stafettpinnen som The Riddler fra Jim Carrey – som sist spilte rollen i «Batman
Les mer om:

Tanta vant i 1997. Nå håper venndølen Sunniva (19) å kopiere bragden

Charlotte Høiåsen Salvesen vant Frøken Norge i 1997. Nå håper niesa Sunniva Høiåsen Frigstad (19) å vinne Miss Norway 23 år etter tanta gikk til topps.
Les mer om:

Se Metallica-stjernens sønn spille med farens gamle band

Eplet faller ikke langt fra stammen! 30 år etter at Metallica-bassist Robert Trujillo sto på scenen med Suicidal Tendencies for første gang var det i helgen sønnen Tye sin tur til å trakte bassgitaren med samme band. 15 år gamle Tye Trujillo steppet inn for den faste bassisten Ra Diaz, og det var tydelig at han har gått en solid skole på hjemmebane.

Harstad-jente med i 1994(pluss)

Harstad-jenta Anne Lena Hansen representerte Norge under kåringen av Miss World i Sør-Afrika i 1994.

Harstadjenta Anne Lena Hansen vant i 1995(pluss)

Harstad-jenta Anne Lena Hansen representerte Norge under kåringen av Miss World i Sør-Afrika i 1994. I 1995 gikk hun helt til topps.

Tidligere Heggen-elev til Miss World: – Jeg har som mål å nå lengst mulig(pluss)

Harstad kan bli delaktig i en Miss World-tittel i desember. Den islandske skjønnheten Misty Austfjord har bodd flere år her i byen.
Les mer om:

Jose Mourinho er kåt på Premier League

Det er liten tvil om at manager Jose Mourinho vil tilbake til en toppjobb i Premier League, han har ledet Chelsea i to omganger og nå sist Manchester United. – Nå som Tottenham manager Mauricio Pochettino er ute og sykle viser den portugisiske manageren med all tydelighet hvor han vil.  Les: Vekk med møkka, storsalg på gang i Tottenham Den franske klubben Lyon har vært i kontakt med Jose Mourinho, Ligue 1 klubben er på managerjakt etter at Sylvinho fikk sparken.

Som liten ble hun mobbet for vekten sin. Nå er Synne (21) Miss Norway-kandidat: – Man kan være vakker uten å være tynn

Synne Liåsen Brunes (21) hadde en tøff barndom med mye mobbing knyttet til egen vekt. Nå har hun lagt denne tiden bak seg, og ser framover. Det gjorde at hun endelig torde å følge drømmen om å være med i en missekonkurranse, og hun kan nå titulere seg som Miss Norway-kandidat.
Les mer om:

Miss Norway-deltaker Isabel (22) flyttet til Fredrikstad med FFK-kjæresten: – Jeg har blitt skikkelig fan!

Isabel Kemi flyttet fra Fredrikstad da hun gikk i tredje klasse, men samboer Thomas Drages kontrakt med FFK har ført henne tilbake til gamle trakter. Nå håper hun å nå så langt som mulig i missekonkurransen «Miss Norway 2020».
Les mer om:

Manchester Citys viktigste spiller ute med lyskeskade

Når du har scoret 2 og servert 8 assist på 7 Premier League-kamper fortjener du sannerlig merkelappen nøkkelspiller. I tirsdagens Champions League-kamp mot Dinamo Zagreb må Guardiola klare seg uten sin nøkkel-belgier. City melder nå på hjemmesiden at de Bruyne er satt ut med en lyskeskade og holdes borte fra moroa i Champions League. Les: Pogba er Uniteds problembarn Det er heller ingen klar beskjed fra klubben når de Bruyne er forventet tilbake i kamptjeneste.

Angola søtti

Miss Tati graver i Angolas musikalske gullalder.
Les mer om:

Natalie (20) fra Ålesund er årets Miss Universe Spania: – Var redd det skulle være en ulempe å være blond

Natalie Ortega har vokst opp i Ålesund. Nå har modell-karrièren ført henne til Madrid, og tittelen Miss Universe Spain.
Les mer om:

Manchester United-legenden Berbatov har bestemt seg

For oss er og blir bulgareren Manchester United-spiller. I perioden 2008-12 herjet denne helt spesielle angrepsspilleren rundt i Premier League for Sir Alex.

Paul Rudd kjemper mot sin egen klone i absurd Netflix-serie

Hva om du kunne makset ut dine beste egenskaper? Nesten som i The Sims? De fleste av oss ønsker å leve våre beste liv, men noen ganger kommer livet i veien. Potensialet er der, men du klarer kanskje ikke å utnytte det du har – eller leve opp til dine egne eller andres forventninger. I Netflix-serien Living With Yourself finnes det et alternativ. Hos Top Happy Spa tilbys det nemlig en tjeneste litt utenom det vanlige.

Serieanmeldelse: True crime-historien på Netflix du ikke vil gå glipp av

Noen historier fra virkeligheten er så drøye at man nesten ikke klarer å tro på dem. Den nye Netflix-serien Unbelievable skildrer to etterforskninger av voldtekt, hvor den ene går fryktelig galt. Tenåringsjenta Marie Adler har siden hun var liten vært inn og ut av forskjellige fosterhjem og barnevernsinstitusjoner. Så får Marie flytte for seg selv i et bokompleks for vanskeligstilte ungdommer, men det tar ikke lang tid før gleden er snudd om til et mareritt. Marie har ikke rukket å bo for seg selv mer enn i et halvt år før en ukjent, maskert mann entrer leiligheten hennes midt på natten.

Musikkverdenen hyller Daniel Johnston

Daniel Johnston døde tirsdag kveld av et hjerteinfarkt, 58 år gammel. Da den tragiske nyheten spredte seg tok det ikke lang tid før fans, kolleger og andre minnet mannen som betydde så mye for de. Mange har trukket frem det som kanskje var det mest betydningsfulle for Daniel Johnstons gjennombrudd, nemlig at Kurt Cobain ved flere anledninger brukte en t-skjorte med den nå berømte tegningen av frosken Jeremiah the Innocent.

Premier League-vinner slutter i La Liga etter 34 dager

Shinji Okazaki var en av Claudio Ranieris stolte menn som hentet Premier League-trofeet til Leicester. Nå skulle han hjelpe Malaga til å sparke fra seg i La Liga.

#VårtNabolag med Aasmund Nordstoga, Miss Tati og Panta Rei

Det er duka for nok ein nabolagsfest i Vang 7. september når eindagsfestivalen #VårtNabolag inntek bygda for fjerde gong! Staden er Vang mottakssenter. Festivalen er for alle og det heile er gratis.
Les mer om:

Skjebnedager for NFL-Vedvik etter ny miss

Kåre Vedvik scoret en trepoenger, men misset en annen i NFL-laget Minnesota Vikings' siste treningskamp. Innen lørdag avgjøres det om han får plass i troppen.
Les mer om: