Nyheter om Miss


Julie (21) kjemper om Miss Norway-tittelen: – Jeg trener på Trento i høye hæler

Julie Dahlen Børresen er deltaker i årets missekonkurranse.
Les mer om:

Kristin Elise (20) er årets deltaker: – Mamma og pappa hadde nok ikke sett for seg det her

SELJORD: Kristin Elise Schade (20) fra Seljord trodde lenge at skjønnhetskonkurranser kun var utseendefokusert. Nå er hun med i konkurransen om å bli Miss Norway 2021 og bruker interessen for å jobbe som frivillig til å sanke poenger i konkurransen.
Les mer om:

Amine (20) fra Hvaler er Miss Norway-deltaker: – Jeg tenker det er like viktig å være vakker på innsiden

Hvaler-jenta Amine Storrød er klar for å kjempe i Norges største missekonkurranse. – Jeg har fokus på at skjønnhet ikke kommer fra utsiden, men innenfra, sier hun.
Les mer om:

Jakten på julestjerna: «Alt er på stell. Men så er det plutselig full krise»

KOMMENTAR: – Dagen før dagen er blitt til kvelden før kvelden. Det er bare et par timer til hovmesteren skal snuble rundt Miss Sophie. Bare én ting mangler!
Les mer om:

Scooter Braun selger katalogen til Taylor Swift til investeringsfond

Scooter Braun selger musikken til  Taylor Swift – og tjener grovt. OPPDATERT: Taylor Swift forteller nå hvordan Scooter Braun presset henne For et drøyt år siden sikret manageren og mogulen seg de seks første albumene til popstjernen, da hans selskap Ithaca Holdings LLC kjøpte labelen Big Machine. Nå kjøper et ikke navngitt investeringsfond hele katalogen til Taylor Swift for mer enn 300 millioner dollar. Det tilsvarer 2,7 milliarder kroner. Det blir et lukrativt salg for Scooter, da han kjøpte hele Big Machine for omtrent det samme, skriver Variety. Med labelen fikk Scooter også med musikken

People’s Choice Awards: Ellen elsker sine ansatte, Demi Lovato spøker om bruddet

Ellen DeGeneres: Er hun fremdeles slem? Eller var hun aldri det? Under søndagens 46. utgave av People’s Choice Awards holdt hun en koselig takketale til sine ansatte. Tidligere i livets år 2020 ble The Ellen DeGeneres Show utsatt for en intern gransking Etterforskingen kommer i kjølevannet av en rekke klager fra personer som jobber for Ellen DeGeneres’ TV-produksjon. Du kan lese om «fryktkulturen» som spøker i gangene hos Warner Bros.

Liverpool reddet poeng og mistet nok en forsvarsspiller

Vi husker ikke forrige gang det skjedde. Kevin de Bruyne gikk opp til straffemerket foran Alisson – og bommet. Det endte dermed 1-1 og Liverpool reddet poeng.

Reagerer kraftig på Miss Norway-uttalelse

Psykologspesialist Ester Espeset reagerer kraftig på tilbakemeldingen Andrea Nicole Nornes Freier (19) fikk fra Miss Norway-dommeren.
Les mer om:

Ble oppfordret til å slutte med fotball: – Han gikk rett på utseende

Andrea Nicole Nornes Freier (19) fikk seg en overraskelse da hun ba om tilbakemelding etter Miss Norway-finalen.
Les mer om:

På lørdag kan Sunniva (20) fra Sørlandet kapre førsteplassen

Sunniva Høiåsen Frigstad (20) fra Vennesla er en av de ni finalistene til årets Miss Norway-konkurranse. Lørdag kan venndølen bli den andre i familien som vinner missekrona.

Dagen derpå for miss Freier: – Jeg må innrømme at jeg er ganske så skuffet

Andrea Nicole Nornes Freier (19) fra Skudeneshavn var publikums store favoritt, men måtte skuffet innse at det bare ble 3. plass. Drømmen om Miss Universe-finale brast.
Les mer om:

Sunniva ble Miss Norway

Sunniva Høiåsen Frigstad fra Vennesla gikk av med seieren i Miss Norway-finalen.
Les mer om:

Sunniva ble Miss Norway: - Det er helt utrolig

Sunniva Høiåsen Frigstad fra Vennesla gikk av med seieren i Miss Norway-finalen.
Les mer om:

Hun vant publikum, men ble ikke miss

Andrea Nicole Nornes Freier nådde ikke helt til topps i Miss Norway-finalen lørdag kveld.
Les mer om:

Ina (21) kan bli Miss Norway på lørdag: – Jeg vil ikke si at det er så stort fokus på utseende

Med over 100 søkere til årets Miss Norway-konkurranse, står Ina Kollset (21) igjen som én av ni finalister. På lørdag skal hun ut i ilden på catwalken.
Les mer om:

Øker Miss Norway-ledelsen: – Jeg har hatt sommerfugler i magen i to uker nå

Andrea Nicole Nornes Freier (19) fra Skudeneshavn har aldri vært nærmere drømmen om å kunne bli Miss Norway. Lørdag kjemper hun mot åtte andre unge kvinner om den gjeve tittelen.
Les mer om:

7 steps to ensure a successful CISO transition

IDGNS: CISOs can play a critical role transitioning their replacements to the job and build a great reputation in the process. Follow this advice to ensure security operations don't miss a beat.
Les mer om:

Petr Cech er med i Chelsea sin Premier League tropp

Chelsea har oppsiktsvekkende hentet pensjonert keeper Petr Cech til sin 25-mann Premier League-tropp, selv om han er klubbens tekniske og prestasjonsrådgiver – og ikke har en spillerkontrakt og er hockeykeeper på si.

Cardi B lekket toppløst bilde – #BoobsOutForCardi trending på Twitter

Cardi B gikk på en puppeglipp på Instagram. Bildet, som hun postet for sine 77 millioner følgere ved en feiltagelse, slettet hun kjapt. Men folk fikk det med seg… Og nå føler Cardi seg dum. – Gud, hvorfor må du faen meg gjøre meg så jævlig dum, sier 28-åringene i snutten nedenfor. – Hvorfor? Hvorfor? Hvorfor? pic.twitter.com/sMmtEjNfMw — iamcardib (@iamcardib) October 13, 2020 Men småbarnsmoren sier at hun ikke skal la seg plage av det. – Jeg skal ikke tenke på det. – It is what is is. – Det er ikke engang den første gangen.

United desperate: «Har kontaktet både klubb og agent»

Den italienske journalisten Fabrizio Romano er en av de det er verdt å høre på. Nå hevder han at United ikke bare er på rekognosering lenger: Ousmane Dembelé MÅ til Old Trafford før 5. oktober. Ed Woodward og gjengen har kastet rundt seg med bud på godt over milliarden til Dortmund og Barcelona for å lirke til seg Jadon Sancho eller Ansu Fati.

AC Milan lover at de skal skjerpe seg mot Bodø/Glimt

Vi kunne ikke dy oss. Denne overskriften måtte bare se dagens lys. Stjernegalleriet til Milan med Zlatan i spiss kom seg enkelt gjennom europaligakvalifiseringen mot Shamrock Rovers. Miss out on the match or just want to savour the best bits again? Enjoy the highlights! #RoversMilan: riviviamo insieme il nostro vittorioso debutto stagionale #SempreMilan #UEL pic.twitter.com/KHuSlzTPKE — AC Milan (@acmilan) September 17, 2020 Scoringer av Hakan Calhanoglu og Zlatan Ibrahimovic (selvfølgelig), sørget for 2-0 seier til Serie A-klubben.

Tatiana Maslany får rollen som She-Hulk i Marvel-serien til Disney Plus

Tatiana Maslany har blitt valgt ut av Disney+ og Marvel til å spille She-Hulk. Eller som ble kalt i Norge; Lady Hulk. Dette kommer snart til å bli annonsert, ifølge kildene til Variety. Kanadiske Tatiana Maslany, som har vunnet Emmy for sine mange hovedroller i BBC America-suksesserien Orphan Black, skal spille advokaten Jennifer Susan Walters; kusinen til Bruce Banner alias Hulk. Ved en feiltagelse får hun en blodoverføring fra Bruce, men i motsetning til fetteren har hun mer kontroll på sine grønne superkrefter. Disney+ annonserer premieredatoen snart. Jessica Gao er serieskaper, manusforfat

Tenk på den største missen – her har du garantert den som er større

Vi husker selv at vi hadde noen gedigne misser på fotballbanen i våre yngre dager. Vi er takknemlig for at vi da ikke hadde videokameraer rundt oss 24/7. Aster Vranckx var ikke like heldig. Vranckx spilte ikke på løkka som oss, men i kampen for Menchelen mot KV Oostende i belgisk fotball, så 17-åringen hadde uansett ikke sluppet unna.

Lampard har delt ut den magiske nr. 10-drakten

Joe Cole, Eden Hazard og Willian har alle fått æren til å bære det elektriske 10-tallet på ryggen. Nå har en 21-åring allerede gjort seg fortjent til det samme. Christian Pulisic fikk en brå overgang fra trygge Dortmund der ungdommen ruler til Stamford Bridge og tomrommet etter Eden Hazard. Det startet haltende, så akselererte det skikkelig etter viruspausen. Rundt 680 millioner kroners-beina kom skikkelig i arbeid, og den amerikanske landslagsspilleren bidro med 11 scoringer og 10 assist i debutsesongen.

En ny Usain Bolt!

Miss og likevel et hav foran konkurrentene. Da er det lett å skjønne at utlendingene regner Karsten Warholm som friidrettens nye superstjerne.
Les mer om: