Nyheter om Miss


Liverpool må klare seg uten Jordan Henderson

Jürgen Klopp likte ikke da han så kapteinen ligge å vri seg på gressmatta etter sammenstøtet med Brightons Yves Bissouma. Henderson har en massiv skade, sa Liverpool-manageren etter kampen. Klopp fikk dessverre rett. Det meldes at Henderson mistet resten av sesongen og kanskje enda verre: Trolig starten på neste. Les: Gabriel Agbonlahor: «En ting må gjøres før retur til Liverpool kan skje» Med en ligamentskade i venstre kne forventes seks til åtte uker på sidelinjen.

7 filmer som gir deg følelse av ferie

Rar sommer fordi COVID-19? Slapp av, ferie fungerer også via filmer! Se på dette som en slags form for trøst under en global pandemi. Har du ingen planer for sommeren, men ønsker fremdeles å kjenne litt på feriefølelsen? Eller kanskje du snart skal reise trenger en liten oppvarming på det som står i vente? Da har du kommet til rett plass. 730.no har samlet et knippe filmer som gir den ultimate feriefølelsen. NB! Her står ferie i fokus fremfor høy kvalitet. De typiske feriefilmene er ikke så kjente for sine høye terningkast.

Solskjær bekrefter at United er spesielt godt rustet

Det var nok et spesielt øyeblikk for Ole Gunnar Solskjær å holde pressekonferanse på torsdag, for første gang på måneder. Når du i tillegg som manager opplever noe annet viktig for første gang på måneder, er livet lyst. Nå venter riktignok Tottenham og José Mourinho på fredag for å sende United til fotballskyggenes dal, men med bare Tuanzebe og Phil Jones ute med skader har ikke Solskjær mye å skylde på hvis det snur. Les: Solskjær har pekt ut den neste kapteinen hos United -Alle kommer til å spille en rolle, for vi har mange kamper.

Nyland reddet av teknologisk miss – Premier League beklager

Aston Villas Ørjan Håskjold Nyland rotet det til, men slapp unna en blunder da Hawkeye-teknologien ikke fungerte i 0-0-kampen mot Sheffield United.
Les mer om:

Det ruller inn med skader hos Everton før Liverpool-kampen

21. juni kommer det til å smelle skikkelig på folketomme Goodison Park. Da er det tid for et anderledes Merseyside-derby. På en kampdag da Liverpool vanligvis står på huet, skal nå Carlo Ancelotti gjøre sitt for å utsette Klopps feiring med Premier League-trofeet. Men det blir ikke lett. Ingen blå horde på tribunen og nok av spillere på skadebenken. Les: Michael Owen tror United allerede har den neste Rooney Theo Walcott ble operert på mandag for ubehag i magen etter returen fra viruspausen og er ifølge klubben ute den neste måneden.

Grimes og Elon Musk justerer navnet til X Æ A-12

Elon Musk og Grimes skal ha gjort forandringer på navnet til barnet. Via Instagram blir Claire Elise Boucher alias Grimes spurt om de har justert det grunnet Californias regelverk for navn på personer. – Hva er babyens nye navn?, spør Insta-brukeren @therealsainti. Elon Musk og Grimes har tidligere fortalt at de har kalt barnet X Æ A-12. Men nå sier popstjernen at de har justert navnet til X Æ A-Xii. – Romertall.

Zinedine Zidane har tatt det verste hjørnesparket i fotballhistorien

Det er liten tvil om at franske Zinedine Zidane var en de største noensinne som har snørt på seg et par fotballsko. – I løpet sin 17 år lange aktive karrière ble han kjent for sin visjon, ballkontroll og teknikk. Han ga oss en rekke ikoniske øyeblikk.

Elon Musk deler bilde av babyen han fikk med Grimes – og navnet

Elon Musk liker å lage show. Tesla-rockestjernen forteller nå at kjæresten Claire Elise Boucher alias Grimes fødte en gutt i går. Dette skriver Elon via Twitter. 48-åringen skriver at navnet på barnet er X Æ A-12 Musk. Når folk ønsker bilde, er han ikke vondt å be. Elon Musk poster dette bildet av sønnen, med fire trynetattis-filtre hvor det står Moody og SAVAGE: Sør-afrikaneren og den kanadiske popstjernen har datet siden 2018. Elon Musk og Grimes på Met Gala på The Metropolitan Museum of Art i New York i mai 2018 (Dia Dipasupil/WireImage) I februar slapp Grimes sitt femte album Miss Anthrop

Til finalen i Miss Norway

Sunniva Høiåsen Frigstad (20) fra Vennesla er en av 16 finalister i årets Miss Norway. Finalen skal gå i Oslo 8. august.
Les mer om:

Nå er Andrea Nicole og Atika i Miss Norway-finalen

Jubelen sto i taket både hos familien Freyer i Skudeneshavn og hos familien Hegic i Haugesund torsdag morgen, da det ble klart at døtrene i huset var klare for finalen i Miss Norway 2020. – Jeg vekket alle i huset og det var vill jubel, sier Atika Hegic.
Les mer om:

- Ikke så høye tanker om meg selv

I år er det 30 år siden Mona Grudt stakk av med seieren i Miss Universe.
Les mer om:

Drake Song med Pete Davidson og litt Toosie Slide ble ikke hysterisk

Drake og Toosie Slide bør være lett å gjøre narr av, men Pete Davidson bommer. – This is a Drake song. I miss my ex. This is a Drake song. No. 1 on the Billboard. Humormusikk har nå holdt koken på hitlistene i Norge i flere år. Men i USA er det ikke like poppin. (Glansdagene til The Lonely Island er over, men de slapp mer enn 10 låter i fjor.) Pete Davidson fra Saturday Night Live har laget humorsangen «Drake Song», som bør være enkel å gjøre artig.

Adrian ventet, ventet, ventet – og fikk belønningen

Adrian så for seg en rolig innkjøring som backup for Alisson. Så kom skaden til brasilianeren, fullt ansvar mellom stengene hos verdens beste klubb – og noen tabber han helst vil glemme. Historien til Adrian det siste året er spesiell. Kontrakten med West Ham var i ferd med å løpe ut og keeperen ble nedrent av klubber i Tyrkia, Mexico og Saudi Arabia.

Frisørene venter kundestorm etter måned med «bad hair day»: – Dette kan bli ufint. Vi må kanskje leie inn vekter

Senest 27. april skal frisørene få åpne dørene i kontrollerte former. Eieren av storsalongen Celius grugleder seg fordi ikke alle vil få hjelp med det samme. Mens eieren av lille Miss Sofi skal jobbe det hun makter.
Les mer om:

Barcelona legger skikkelig press på Liverpool, PSG, Bayern og de andre

Barcelona har nettopp gjennomført et 70 % lønnskutt i klubben.

Topp 11 norske sanger som kom i dag

God morgen! Takk Gud for at det er norsk musikkfredag. Denne gangen skulle vi egentlig ikke ha med noe korona i introen, men fy søder… Rona føles som ragnarokk. Heldigvis bor vi i et bittelite, styrtrikt oljeland – som skal klare seg – og som også har flere dyktige artister som ikke lar seg stanse. Her kuraterer 730.no som alltid et utvalg av dagens norske slipp innen forskjellige sjangere. Kygo feat. Tyga & Zara Larsson «Like It Is» Enda en euro-smash fra Kygolini og hans varme signatur-sound. Her med Comptons mjukeste rapper og et av Sveriges hotteste eksporthåp som gjester. Girl can sang!

Ariana Grande i karantene med ny kjæreste?

Det er vel lov å kose seg litt selv om man er i karantene? Koronaviruset gir travle artister som Ariana Grande et pust i bakken. Men det er ikke bare kjæledyrene hennes som får kos om dagen, skal vi tro TMZ. De siste par dagene har fans skimtet en mystisk fyr på Arianas Instagram-stories.  Vi får ikke se ikke ansiktet hans, men rygg og hender. Spennende? (Instagram.com/ArianaGrande) I dag melder TMZ at den mystiske mannen heter Dalton Gomez.  Ifølge nettstedet skal det ha vært Dalton hun klinte med på bar i februar. Hvem?

Beckham skjærer opp klubblogoen

Hvis du lurte på om det er litt lite å skrive om i fotballens verden, så stemmer dette. I Miami har Prosjekt Beckham fått verst tenkelige start, men bruker nå tiden på å gå foran som et godt eksempel i disse virustider. Det er logoen til Inter Miami som har to hegrer viklet inn i hverandre for å vise samholdet i klubb og lokalsamfunnet.
Les mer om:

Her er syv feelgood-filmer som du kan streame i Norge

Skikkelig pick-me-up. Mye tid til overs om dagen? Sjæl. Hvis trenger å tenke på noe annet enn COVID-19, smittefare og karantene, så har 730.no ryggen din. Vi har satt sammen en liste med god-stemning-garanti, som restaurerer troa på menneskeheten og trykker på alle de riktige knappene. Ansvarsfraskrivelse: Her puttes ofte feelgood over kvalitet. Bonus: Alle er tilgjengelig på nettet i Norge! The Intern (Netflix, Apple, YouTube, Google, Amazon) Undervurdert dramedie?

Såret Britney Spears snakker ut om bikinibilde-kritikken

Leave Britney alone! Britney Spears har fått nok av at følgerne som kritiserer det hun poster på Instagram, og hun slår nå tilbake mot trollene. «Toxic»-stjernen skriver at hun er veldig spent når hun deler bilder på Insta, men at hun nå får mange hatefulle kommentarer på bikinibildene sine. Dette sårer henne veldig. – NOBODY WATCHES YOU HARDER THAN THE PEOPLE THAT CAN’T STAND YOU, står det på 38-åringens bilde. På Insta forteller tobarnsmoren om den røde bakgrunnen hun har på de nyeste bildene, samt hvilken badedraktsfarge hun aldri har hatt før – Jeg har lest mange ting på nettet av folk

Ariana Grande: – Dere høres dumme og privilegerte ut

Karantenebryter! Disse kjendisene har en høne å plukke med deg. COVID-19 tar liv, men det er dessverre ikke alle som tar pandemien like seriøst. Dette provoserer blant andre Ariana Grande og Taylor Swift. Etter noen uker med forsiktig engstelse begynner de fleste land nå å ta trusselen på alvor, men det er fortsatt enkeltmennesker som velger å leve som før.  50 Cent er blant de som ikke har klart å holde seg unna sosiale sammenkomster.

Lost Girls fra Netflix: Hvor ble det av sexarbeiderne?

Det er ikke alle forsvinninger som blir tatt like alvorlig. For eksempel hvis den som er borte jobber som sexarbeider. Netflix’ Lost Girls er basert på en sann og tragisk historie. Filmen følger Mari Gilbert sin desperate kamp for å finne datteren Shannan, som forsvant sporløst fra en byggeplass i Long Island i mai 2010.  Mamma Mari opplever at politiet ikke tar henne på alvor fordi den 24 år gamle New Jersey-jenta arbeidet som eskorte. Rettferdighet for Shannan Gilbert (privat) På leting etter Shannan finner politiet flere drepte jenter, alle prostituerte.  Likevel jobber etterforskerne etter

Fikk 240 000 kroner for én jobb: – Det var ekstremt lettjente penger

SKIEN: I 10 år har Sara Skjoldnes jobbet som modell og studert i London. Tilbake i Norge har den nyutdannede økonomen startet konsulentfirmaet Myldring, sammen med en venninne fra Skien. I august gifter tidligere Miss Norway seg med A1-vokalist Ben Adams.

FREDAGSFJAS med danseløva Katarina Flatland: – Hoftene mine, de kommer fra Cuba

Endelig fredag! Og det betyr en ny runde med favorittfjas fra nok et favorittfjes. I dag er det Katarina Flatland som brekker ned sine helge(u)vaner. I tillegg til å være programleder, 83,3 % lege og podcaster (flinkisalarm!) er Katarina artigpetra sf. Vi spør oss selv om hun har flere timer i døgnet enn resten av oss? – Niks, men jeg er innmari god på å late som i sosiale medier. Bra triks! Programlederen losjer for øyeblikket Idol gjennom den 11. sesongen i rekken. Man skulle tro at lille Norge var tappet for sangtalenter nå, men nei.