Nyheter om Miley Cyrus


Se Sigrid synge for 80 000 på Wembley Stadium

Gud bedre, Sigrid! Tittelen høres ut som gjøn, men det er helt sant. Denne helgen spilte Sigrid Solbakk Raabe (med band) på Summertime Ball, en gedigen minifestival på Wembley Stadium i London. Ja, den Wembley Stadium.

Slår tilbake etter ubehagelig møte

En fan prøvde å dra Miley Cyrus til seg. Det finner hun seg ikke i.
Les mer om:

Har Netflix’ Black Mirror tapt seg?

I dag er den britiske antologiserien endelig tilbake med ny sesong. Når den opp til forventningene? Black Mirror er en britisk sci-fi thriller skapt av forfatter, satiriker og journalist Charlie Brooker. Serien ble først vist på britiske Channel 4, før Netflix tok over i 2016. Alle episodene er frittstående og tar for seg fremtidens teknologiske utvikling. Vi, i likhet med mange andre, elsket de tidligere sesongene av Black Mirror. Spørsmålet nå er om sesong 5 er like bra som de fire første?

Miley Cyrus overrumplet og forsøkt kysset av fan

Popstjernen måtte gripe tak i ektemannen for å komme seg unna den litt vel innpåslitne karen.
Les mer om:

Miley Cyrus snakker ut om sin rolle i «Black Mirror»

Siden desember 2017 har publikum ventet i spenning på fortsettelsen av science fiction-serien «Black Mirror». Serien tar i hver episode for seg en fremtid hvor mennesker og høyteknologi møtes, på godt og, for det meste, vondt. LES OGSÅ: Tviler på at Beyoncé blir stående igjen om ikon. «Black Mirror» kan by på alt fra drapslystne robotbier til avanserte dating-simulatorer. Hele verdenen er farget av menneskets innerste og mørkeste fantasier. Trailerslipp Tidligere denne måneden slapp Netflix traileren til den femte sesongen som ankommer strømmetjenesten 5.

Miley Cyrus om norsk regissør: – Vi ble veldig nære venner

Popstjernen beskriver Anne Sewitsky som en morsfigur i tiden da hun mistet huset sitt i skogbrann mens hun spilte inn «Black Mirror».
Les mer om:

Nettsted: Regisserer Miley Cyrus i «Black Mirror»-episode

Den norske regissøren Anne Sewitsky har regissert en episode i den nyeste sesongen av kultserien «Black Mirror».
Les mer om:

Miley Cyrus rapper om Nicki Minaj vs Cardi B – nå raser fansen

Miley, what’s good? I 2015 oppstod det et anspent øyeblikk på MTV VMA da Nicki Minaj bragte opp en sidelengs kommentar Miley Cyrus nylig hadde sagt om Nicki. Nå kan det igjen bli dårlig stemning mellom artistene. Først, ønskereprise fra 2015:  I ettertid har det vært stille, og på kvinnedagen 8.

Miley Cyrus med overraskende nyheter

Miley Cyrus har annonsert at hun kommer til å slippe ny musikk allerede denne uken. Det skriver det amerikanske nettstedet Consequence of Sound mandag formiddag norsk tid. LES OGSÅ: Gode tall for «Aladdin». På den amerikanske popstjernens offisielle nettside er det lagt til en nedtelling mot datoen fredag 31. mai, hvor det også står «She Is Coming». I helgen gjestet Cyrus BBC Radio 1s Big Weekend der hun for første gang fremførte tre helt nye låter, Mother’s Nature, Catitude og Dream. Miley Cyrus- Mother’s Daughter. May 30th, 11:58 p.m.
Les mer om:

Nydelig teaser til siste sesong av Orange is the New Black

Klar for å ta farvel med Orange is the New Black? Den stort sett dritfine Jenji Kohan-serien nærmer seg slutten. 26.
Les mer om:

Tre nye trailere fra Black Mirror – med Miley Cyrus

Black Mirror er serien som fortsetter å gi. For bare en uke siden kom den første traileren til sesong 5. I den hektiske snutten blandes klipp fra de kommende tre episodene.

Miley Cyrus og Sherlock-stjerne i Netflix’ Black Mirror – se traileren!

Black Mirror er tilbake! Vel, Black Mirror er snart tilbake. I dag ble det bekreftet at Netflix slipper den femte sesongen av en av vår tids mest spennende serier allerede 5. juni. Den korte sesongen består av tre enkeltstående historier fra en nær fremtid. Felles for dem alle er menneskers møte med teknologi – som regel med skremmende konsekvenser. I slutten av desember fikk vi også Bandersnatch, Netflix’ første interaktive film for voksne.  Bandersnatch fikk blandet mottagelse.

Ny «Black Mirror»-trailer ute nå

Siden desember 2017 har publikum ventet i spenning på fortsettelsen av science fiction-serien «Black Mirror». Antalogi-serien tar i hver episode for seg en fremtid hvor mennesker og høyteknologi møtes, på godt og, for det meste, vondt. Serien kan by på alt fra drapslystne robotbier til avanserte dating-simulatorer. Hele verdenen er farget av menneskets innerste og mørkeste fantasier. LES OGSÅ: Nye «Star Wars»-planer bekreftet. I dag slapp Netflix traileren til den femte sesongen som ankommer strømmetjenesten 5.

Fiasko eller ei – her er løsningen for at Woodstock 50 skal bli en realitet

Ifølge kilder Billboard har vært i kontakt med har Lang nå frist til fredag med å finne midlene til å kunne arrangere festivalen i staten New York. Arrangørene trenger angivelig minst 30 millioner dollar for å kunne komme i mål. Dette kommer i tillegg til beløpet det japanske firmaet Dentsu allerede har brukt på headlinere som Jay-Z, The Killers, Imagine Dragons, Miley Cyrus og Chance the Rapper. LES OGSÅ: Donald Trumps advokat skal redde Woodstock. Det er også uklarheter rundt hvorvidt de bookede artistene kommer til å opptre.

Donald Trumps advokat skal redde Woodstock

Woodstock har gjenoppstått for å feire 50-årsjubileum. Arrangørene har tidligere annonsert et musikkprogram med over 80 artister, inkludert verdensstjerner som Jay-Z, Miley Cyrus og Chance the Rapper.

Bekrefter ryktene: Festivalen er avlyst

I forrige måned ble programmet til legendefestivalen Woodstock annonsert. Festivalen skulle gjenopplives for å markere at det er 50 år siden førsteutgaven gikk av stabelen. På plakaten sto store navn som Jay-Z, Chance The Rapper, Miley Cyrus, Common, Santana, Imagine Dragons og Robert Plant. Også The Black Keys ble bekreftet til programmet, men måtte ifølge Paste trekke seg fra festivalen like etter kunngjøringen. Etter dette ble også billettsalget utsatt. I dag er det klart at sommerens planlagte jubileumsutgaven av Woodstock er avlyst.
Les mer om:

Rykter om avlysning etter utsettelse av billettsalget

I forrige måned ble programmet til legendefestivalen Woodstock annonsert. Festivalen gjenopplives for å markere at det er 50 år siden førsteutgaven gikk av stabelen. På plakaten finner vi store navn som Jay-Z, Chance The Rapper, Miley Cyrus, Common, Santana, Imagine Dragons og Robert Plant. Også The Black Keys ble bekreftet til programmet, men måtte ifølge Paste trekke seg fra festivalen like etter kunngjøringen. LES OGSÅ: Adele og ektemannen separerer seg. Sommerens festival vil riktignok ikke hete Woodstock som i 1969, men Bethel Woods Music and Culture Festival.

Lil Dicky og Cashmere Cat teamer opp med 30 stjerner for å redde verden – se musikkvideo

Trodde du Lil Dicky hadde gått tom for gimmicks? Neida. Nå serverer han en slags svett «Heal the World» 2019 via sin manager Scooter Braun. Dog ikke alene: Lil Dicky «Earth» feat.

Miley Cyrus henter frem Hannah Montana 13 år etter

Hannah Montana for alltid! Den fiktive Disney Channel-superstjernen har preget barndoms- og ungdomstiden til millioner av mennesker, men for Miley Cyrus selv har karakteren naturlig nok vært en gamechanger.

Neil Young og Miley Cyrus til Skandinavia

– Ingen har på samme måte som Miley Cyrus forvandlet en karriere som populære barne-TV-stjerne til en provokativ, fargesterk og grenseoverskridende popstjerne, hvilket har gjort henne større og mer kontroversiell, skriver arrangørene av festivalen på Tinderbox sin offisielle nettside. – Vi er glade for å ha lykkes med å booke en så stor artist.

Blir dette lineupen når den legendariske festivalen gjenoppstår?

I år er det 50 år siden den legendariske Woodstock-festivalen ble arrangert, og for å feire den historiske hendelsen planlegges det i disse dager en tre dager lang festival. På festivalens hjemmesider er det fortsatt ikke bekreftet noen artister, men ifølge Billboard vil The Killers, Chance The Rapper, Santana, Imagine Dragons og Dead And Company være å se på plakaten. Variety skriver at de har informasjon om at også JAY-Z, The Black Keys, Miley Cyrus, Greta Van Fleet, Robert Plant og Cage The Elephant vil komme til å spille. LES OGSÅ: Erykah Badu til Norge. I tillegg hevdes det at navn som Ja

Jussie Smollett henges ut som løgner av gatekunstner – se plakatene

Mange tviler nå på at Empire-skuespilleren snakker sant. Plakater hengt opp i Los Angeles, signert den konservative gatekunstneren Sabo, gjør narr av Jussie Smollett via versjoner av plakatene til Oscar-nominerte BlackKklansman og Black Panther. Sistnevnte har fått navnet Black Prankster. Plakater signert Sabo (Twitter) I fjor gikk Sabo løs på Lady Gaga og Miley Cyrus med falske Grammy-plakater. Politiet ønsker å forhøre Jussie på nytt, etter at brødrene Abel og Ola Osundairo ble arrestert i forrige uke. Mennene skal ha sagt at de øvet på angrepet mot Jussie Smollett i forkant, skriver TMZ.

Brad Pitt jobber med film om sin avdøde venn, rockestjernen Chris Cornell

Torsdag 18. mai 2017 tok den tidligere Soundgarden-frontmannen Chris Cornell sitt eget liv, få timer etter en opptreden med bandet i Fox Theater i Detroit. Han ble kun 52 år gammel. Nå vitner en artikkel i Variety om at en dokumentarfilm om sangerens liv er i ferd med å utvikles.

Nå heter hun ikke lenger Miley Cyrus

Tar navnet til ektemannen.
Les mer om:

♫ Nydelig cover fra Shawn Mendes og Miley Cyrus

Hyller gudmor Dolly Parton.
Les mer om: