Nyheter om Milan


Mourinhos gullgutt på vei bort fra Old Trafford

Marourane Fellaini hadde et spesielt forhold til den tidligere United-manageren. Gjentatte ganger ble belgieren trukket frem som en nøkkelspiller, mens Pogba og gjengen stort sett fikk kjeft.

«Det viktigste er at vi snakker som menn, ser hverandre i øynene og snakker sant»

Juventus sin store stjerne inntil Cristiano Ronaldo i fjor sommer entret banen var argentinske Gonzalo Higuain. Klubben var ikke «stor nok» for dem begge og Juventus sendte Higuain på utlån til AC Milan.  Gonzalo Higuain var for å si det forsiktig ikke fornøyd med å lånes ut, hvis han først skulle bort ønsket han et salg.

Femdobler lønna

Neste år skal ikke LA Galaxy havne utenfor sluttspill, de har ny trener og de legger en gigantisk sum på bordet for å beholde sin svenske superstjerne Zlatan Ibrahimovic. Klubben femdobler lønnen til 7,2 millioner dollar i året og setter med det rekord i MLS. Det er avisen Los Angeles Times som melder verdien på Ibrahimovics nye ettårskontrakt. Den tidligere lønnsrekorden tilhørte Kaká.

Manchester United må smøre seg med tålmodighet – passer Solskjær perfekt

Den røde delen av Manchester har ventet på forsterkninger i forsvaret til United siden tidlig høst. Det har sett ut som denne ville komme i januar, men nå skal klubben ha innsett at de må ta tiden til hjelp. For det kommer til å ta litt tid før Kalidou Koulibaly er tilgjengelig. Napolis midtbanebauta har vært på den ønskelisten til United sammen med Inter’s Milan Skriniar, AC Milan’s Alessio Romagnoli og Leicester’s Harry Maguire. That leap from Koulibaly for this goal is absolutely insane.

Jose Mourinho sa nei takk til Benfica, venter på noe bedre

Det er ikke mange dagene siden Ole Gunnar Solskjær midlertidig overtok managerjobben til Jose Mourinho i Manchester United. – Fansen, klubben, Norge og trolig resten av verden er i himmelen etter en fantastisk start med fem seiere på rad og inspirerende spill. Lenge har, spesielt norsk presse pekt på alt Ole Gunnar Solskjær har gjort riktig som «sure» Jose Mourinho ikke har fått til.

Ni – minus én – toppspillere som bytter klubb i vinterens overgangsvindu

I januar settes overgangsvinduet på vidt gap og Europas beste klubber bruker muligheten til å rense opp litt i stallen og hente nye spillere som er tilgjengelige og som forhåpentlig representerer er forsterkning. Her er ni spillere (minus én) på øverste/nest øverste hylle som kommer til å være i spill de neste ukene: Adrien Rabiot Dettte er gammel nytt. PSG og den franske spilleren har mer eller mindre brutt kontakten.

Sportsdirektør i gamleklubben: Hva skal vi med Mourinho?

Vi ønsker Jose Mourinho alt godt og raskt tilbake til europeisk toppfotball, men utsiktene for at dette skal skje i gamleklubben i Milano er heller dårlige. Etter at Mourinho ble fristilt, har mange selvfølgelig vært spente på veien videre.

Det er alltid et dårlig tegn når en manager blir «fredet»

AC Milan ser på seg selv som stor klubb som skal være med å kjempe med de aller beste i Europa, det var tilfelle for noen år siden, men nå er det langt unna.  Spekulasjoner rundt sparking av manager Gennaro Gattuso har økt i styrke etter at klubben spilte 0-0 mot bunnlaget Frosinone onsdag.

AC Milan sjef Leonardo kommenterer Gonzalo Higuain rykter

Det er klart at rykter oppstår når Chelsea manager Maurizio Sarri omtaler utlånte Juventus angriper Gonzalo Higuain som vidunderlig. – Nå har AC Milan-sjef Leonardo, som har svart på de kraftige ryktene som forbinder argentineren med en overgang til Stamford Bridge. Higuain ble sendt på utlån til AC Milan i sommer etter at Juventus følte de var sterke nok fremover- De hadde tross alt hentet inn Christiano Ronaldo.

Nådeløs stopperlegende Jaap Stam får ny managerjobb

De som samlet på fotballkort, syntes at den tidligere Manchester United midtstopperlegenden Jaap Stam var litt skummel og byttet han gjerne bort mot noen med litt mer hår og glimt i øyet.  Jaap Stam har vunnet Johan Cruyff-prisen to ganger (Det gjeveste du kan vinne i Nederland) spilt for AC Milan, Manchester United, PSV, Lazio og Ajax og vunnet Mesterligaen, Premier League, Coppa Italia og den hjemlige æresdivisjonen sammen med FA Cupen og en rekke andre greier. – Etter endt karriere tok han over Championship klubben Reading og i sin første sesong ledet han klubben til payoff-finale.

Solskjær: Glem ukelønna til Alexis Sanchez!

Solskjær rettet sin tryllestav mot Pogba og resultatene kom umiddelbart. Nå står United-manageren foran en enda større oppgave. Det første som må skje er å flytte blikket bort fra ukelønna. Alexis Sanchez. Chileneren var en av de største stjernene i Premier League da han spilte for Arsenal. Så kom rotet, så kom overgangen til United og så forsvant luften ut av Sanchez-ballongen. Paul Pogbas revitalisering etter Solskjærs entre på Old Trafford er et faktum.

«Gamleklubben» tror de kan få suksess med Jose Mourinho

Det er bare litt over en uke siden José Mourinho fikk sparken av Manchester United og ble erstattet av den evige guttungen Ole Gunnar Solskjær som har klart å pumpe glede inn i laget igjen. – Det er lett å glemme når du i dag ser Mourinho at han har hatt stor suksess i sin karriere, nå ønsker klubben han vant Serie A, cupen og Champions League med i 2010 en retur.  The Sun skriver at Inter Milan lurer på om de skal kvitte seg med manager Luciano Spalletti til sommeren og erstatte han med Jose Mourinho.

Målløst igjen for formsvake Milan

Det italienske storlaget Milan har gått fire strake Serie A-kamper uten å score. 2. juledag ble det 0-0 borte mot bunnlaget Frosinone.
Les mer om:

United har lagt inn bud – Solskjær kan få en brasilianer i fanget

Manchester United skal ha på plass forsterkninger. Selv med Solskjærs overbevisende 5-1-seier mot Cardiff, skal Jose Mourinho få viljen sin – om enn litt sent. Vel, faktisk er det mot Mourinhos vilje. For et bud har allerede forlatt Manchester, men ikke på en midtstopper. Douglas Costa. Den brasilianske vingen ble fulgt av Manchester United det siste året, men Mourinho skal hårdnakket ha ønsket defensive forsternkninger hvis han skulle ha noe. Hvor ligger smertegrensen for United?

Til sommeren blir det enda tøffere mot Liverpool-forsvaret

Jürgen Klopp og Liverpool hviler ikke på laurbærene. Her skal det planlegges fremover samtidig som det siktes inn mot toppen i Premier League. Benjamin Pavard ble for alvor lagt merke til i VM i Russland.

AC Milan mener UEFA er på jordet

AC Milan fikk kinesiske eiere som havnet i trøbbel på grunn av ekstrem pengebruk og manglende resultater på banen. – Ideen var å vinne alt og dermed tjene mer, men klubben klarte ikke engang å kvalifisere seg til Europaligaen.  I sommer kom nye eiere på plass som har implementert en mer sunn økonomi samtidig som de beholder målet om vinne tilbake gammel storhet.

Er det for drastisk å låse han inne og slippe han ut når det er trening og kamp?

Radja Nainggolan er en begavet fotballspiller som suger i alt annet. – Det virker som om det er umulig for den belgiske midtbanespilleren å oppføre seg.

Advarsel fra Vieira: Kjøp spilleren, men forvent trøbbel!

Mario Balotelli var en av våre favoritter. Den italienske spissen var totalt uforutsigbar, både på og utenfor banen. Dette skapte en herlig dynamikk, men vi må innrømme at dette har skapt problemer for 28-åringen. Han har spilt for Inter, Manchester City, Liverpool, Milan, men har hele tiden hastet videre. Balotelli er spilleren som ikke har funnet roen -eller funnet seg til rette. Heller ikke hos sin siste klubb Nice. Spissen kom til Ligue 1-klubben i 2016, men disse to årene har blitt en berg-og-dal-bane-tur.

Barcelona leder La Liga, men har trøbbel bakover, det gjør de noe med nå

Forsvaret til Barcelona er ifølge egen standard tynnslitt, Samuel Umtiti og Thomas Vermaelen er ute med skader og inntil nylig rant det inn flere mål en vanlig. Etter 13 kamper og 19 mål baklengs satte manager Ernesto Valverde inn tiltak som ga midtbanen «større» ansvar.

Nok en storklubb interessert i Fabregas-overgang i januar

Vi har vendt oss til at Cesc Fabregas er i ferd med å forlate Stamford Bridge. Vi hadde også begynt å se for oss at spanjolen blir en del av Serie A gjennom spill for AC Milan. Nå har en Premier League-legende bestemt seg for å gi Milan kamp. VI kan ikke kalle Monaco en toppklubb etter sesongstarten, men fortjener merkelappen storklubb.

Robben i samtaler med ny klubb

Den nederlandske klubben gjorde livet surt for Inter Milan da de snek til seg ett poeng i Champions League-kampen denne uken.

Milan floppet i europaligaen

Milan har ikke lenger europaligaen som en alternativ vei til Champions League. Italienerne tapte 1-3 for Olympiakos og misset avansementet på målforskjell.

AC Milan røk ut av Europa

AC Milan er ute av Europaligaen etter 1-3-tap borte for Omar Elabdellaouis Olympiakos.
Les mer om:

Elabdellaoui og Olympiakos kan sende Milan ut av Europa

Vinner Olympiakos med to mål eller mer hjemme mot Milan i kveld, er de videre i Europa League på bekostning av navngjetne Milan.
Les mer om:

Elabdellaoui og Olympiakos kan sende Milan ut av Europa

Vinner Olympiakos med to mål eller mer hjemme mot Milan i kveld, er de videre i Europa League på bekostning av navngjetne Milan.
Les mer om: