Nyheter om Milan


Milliardunderskudd i Premier League klubber

Det siste tiåret har Premier League-klubbene et samlet overgangsunderskudd på hele 65 milliarder kroner, men Paris Saint-Germain, Barcelona og Real Madrid også vet hvor kjøpsknappen er.  Tidligere denne uken ga det sveitsiske analyseinstituttet CIES Football Observatory ut en undersøkelse av klubbene i verdens fem sterkeste ligaer. Fokuset var blant annet på klubbenes overgangsaktiviteter det siste tiåret, og det ble konkludert blant annet med at Manchester City har brukt 11 milliarder kroner mer på overganger enn de har fått inn i samme periode. Les: ESPN: Real-styret har begynt å murre over

Liverpool tangerte en 25 år gammel rekord mot Napoli

Vi skjønner ikke helt hva denne statistikken forteller, men velger å ta med det likevel. Sorry, alle verdens Liverpool-supportere. Vi har fortsatt bildene brent inn på netthinnen fra forrige mai da byen Liverpool malte seg selv røde for å hylle sine Champions League-helter. Mot Napoli forventet de fleste at Klopp skulle stake ut kursen mot en ny triumf. Les: Ikke nok med at Liverpool tapte – nå avkrefter van Dijk ryktene Men så var det disse brysomme italienerne.

Juventus ikke nummer en i Serie A for første gang på 560 dager

Det sier en mye som statusen til Juventus at de har holdt førsteplassen i Serie A over en så lang periode. – I går møtte de Fiorentina, kampen endte 0 – 0 på det som beskrives som en dårlig dag. Faktisk var forventningene såpass reduserte at når det ble som det ble var faktisk manager Maurizio Sarri var veldig fornøyd med å få uavgjort. På topp Inter Milan som slo Udinese med 1-0 og dermed har full pott og ni poeng etter tre kamper. Sist gang Juventus ikke var nummer én i Serie A 3.
Les mer om:

Spisssensasjonen er bare 17 år og ønsket av «alle» de store

Tottenham og den irske under-21 år-spissen Troy Parrott har i løpet av kort tid blitt et toppmål for flere av de store gutta, Juventus, Real Madrid og Bayern München skal være på banen hevder en rapport, mens en annen mener å vite at Manchester City manager Pep Guardiola skal være kraftig imponert.  Calciomercato rapporterer at Maurizio Sarris Juventus følger tett med på 17-åringen og i prinsippet har bestemt seg for at «han skal de ha», men de vil få konkurranse fra flere blant andre Real Madrid og Bayern München. Les: De 20 mest verdifulle angrepsspillere i verden akkurat nå Unpopular Opini

Manchester United planlegger milliard bud på en av Englands største talenter

I sommer kunne West Ham midtbanespiller Declan Rice i et svak øyeblikk fortelle at han er mer enn god nok til å spille for Manchester United. – Det skapte ikke de helt store skjelvingene på ryktebørsten, ekspertene mente at midtbanen var et område som ikke Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær burde ha et eksternt fokus på.  Tydeligvis mener de på Old Trafford at Declan Rice har noe å gjøre i klubben, de skal ifølge Daily Express forberede et bud på minst en milliard kroner.

Aymeric Laporte sin skade satte en rakett i rompa på Manchester City

De regjerende seriemestre Manchester City har i praksis bare to kampklare midtstoppere, Nicolas Otamendi og John Stones etter det ble klart at kneopererte Aymeric Laporte blir ute i mange måneder. Manager Pep Guardiola kan selvfølgelig til nød flytte ned defensive midtbanespillere Rodri og Fernandinho, men det er ikke optimalt. Med Aymeric Laporte ute har det satt en rakett i rompa på Manchester City for å finne en løsning.

Conte smekker igjen døra foran Pep Guardiola

Det er ikke første gangen Pep Guardiola har hatt Milan Skriniar på blokka ved nattbordet.

10 usynlige Manchester United spillere som ble geniale etterpå

Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær har i sommer rydde opp i laget og få superstjerner som ikke har virket til å virke.

Nederland viser de er i ferd med å bli en stormakt igjen under Ronald Koeman

Etter at tidligere Everton manager Ronald Koeman overtok et skadeskutt landslag for et par år siden har han bygget opp et lag som begynner å minne om gode gamle dager da Nederland var en fotballstormakt.  I slike ting er det aldri bare en sak som gjelder, han har helt klart fått god drahjelp av suksessen til Ajax og deres produksjon av superstjerner og ekstraordinære spillere som Virgil van Dijk som blir forbi løpt vært jubelår. Les: Bjørn Petter Ingebretsen (BP) tilbake der han hører hjemme Det er ikke en rett linje for Nederland tilbake til toppen, i EM-kvalifiseringen har de støtt på proble

Det kan bli tøft for Tottenham i januar vinduet

Denne høsten har vært langt svakere for Tottenham enn det vi så sist sesong, de ligger faktisk under Manchester United på en 9.plass etter fire runder med bare fem poeng.  Manager Mauricio Pochettino kom seg bedre igjennom sommeren enn de fleste regnet med på forhånd, det overrasket mange at Tottenham kjøpte for mer enn de solgte, største «tap» må være høyrebacken Kieran Trippier.

Demba Ba: «Mørke spillere bør forlate Serie A»

Demba Ba oppfordrer på sin Twitter-profil alle mørke spillere til å forlate Serie A etter at Romelu Lukaku ble utsatt for rasistiske tilrop i sin andre kamp for Inter Milan.
Les mer om:

Dejan Lovren kan gå mot karrierens største nedtur

Hvordan kan vi skrive dette når han spiller for verdens beste klubb, Liverpool? Vel, forrige sesong startet han i 14 kamper. Denne sesongen blir det trolig enda færre. Liverpool-spilleren var skuffet etter det magre resultatet i sommer. For det ble ingen overgang på 30-åringen.

Få tror det stopper ved utlån

Roma har hentet Nikola Kalinic på lån fra Atletico Madrid frem til 30. juni 2020. -Utlånsavtalen er på to millioner euro, Roma kan kjøpe den kroatiske landslagsspilleren etter endt låneperiode for ni millioner euro. Kalinic har god erfaring fra italiensk fotball og Serie A før han dro til Spania spilte han for både Fiorentina og Inter Milan. Les: Tidligere Liverpool-kjempe stakk av fra Champions League spill “It feels great, because I am joining a big club. I am proud to become part of this team and this club.

Real Madrid glemte at fotball er lagidrett

Litt omformulert, men likevel. Brasilianske Casemiro var alt annet enn imponert av det kollektive hos Real madrid etter forestillingen mot Villareal som endte i 2-2 og poengdeling. -Vi manglet alt! Må må score fler mål og bli bedre defensivt. Vi er et lag. Når vi forsvarer oss, skal alle spillerne forsvare. Når vi angriper, skal alle spillerne angripe, tordner Casemiro etter kampen. Les: Heftig kveld for Gareth Bale Betyr dette at alt er håpløst om dagen på San Bernabeu? -Vi hadde kontroll, vi hadde muligheter.

ESPN: Inter Milan tilbyr Icardi på utleie

Vi har nettopp skrevet om at det nærmer seg en nødløsning for Icardi. Ifølge ESPN har agentfrue et tilbud på bordet som kan ende opp som en glimrende løsning. På papiret. Nå er Wanda Nara kjent for å stille krav på vegne av sin fotballmann, som får klubber til å velge bort argentineren som alternativ på spissplass. Hos PSG er ledelsen vant til fantasifulle krav fra unge fotballsparkere, så kanskje dette er løsningen? Les: Det blir løsning for Liverpool og Duncan Ifølge ESPNs kilde har Inter tilbudt PSG leie av den argentinske uråkråka for sesongen.

Bekreftet: Fernando Llorente kan juble i ny klubb

Det var ikke slutt for den tidligere Tottenham-spissen. Helt på tampen av overgangsvinduet kom det siste på plass i havnebyen Napoli. Serie A-klubben kunne mandag bekrefte mandag at de har fylt på i troppen med den arbeidsløse spissen, uten å si noe om kontraktslengden. Benvenuto Fernando !

Heftig kveld for Gareth Bale, to mål og rødt kort

Gareth Bale scoret to mål og reddet et poeng for Real Madrid i en meget tett kamp mot Villarreal og ble deretter sendt av banen i siste minutt. Gareth Bale er en ypperlig fotballspiller og det kommer ikke til å være en eneste kamp denne høsten hvor ikke konflikten mellom han og manager Zinedine Zidane kommenteres. – I går kveld var det Gareth Bale som for en gang skyld stilte fra start som sørget for begge målene til Real Madrid i 2 – 2 oppgjøret mot Villarreal.

Midtbanekjempen har slitt med spilletid, lånes ut for å få opp farta igjen

22 år gamle Sondre Sørløkk leies ut til Stjørdals/Blink resten av sesongen for å få spilt mer fotball, det har nemlig vært trangt om plassen på midtbanen til Ranheim. «Dette er bra mulighet for Sondre, han får være en viktig bærebjelke i en toppklubb i 2.divisjon. Sondre kan bli en stor bidragsyter for Blink hvis han får prestasjonene til å sitte» sier Svein Maalen om utlånsavtalen til Ranheim sine sider. Les: Går til krig mot Inter Milan og ber om godt vær samtidig Ranheim tapte sin kamp i dag mot Kristiansund og blir værende på kvalikkplassen.  

Tottenham-manageren kan ikke garantere at han våkner opp med Eriksen i troppen

Eriksen har selv ytret at han søker nye utfordringer utenfor London, men med ett døgn igjen, er dette toget godt. Tror og håper Pochettino. Men garantere, det kan han ikke. -Jeg pratet med ham etter trening i går, og han er naturligvis meget dedikert til klubben. Rent mentalt har han det fint.

Går til krig mot Inter Milan og ber om godt vær samtidig

I konflikten mellom Mauro Icardi og Inter Milan er det lett å velge side, for oss, men definitivt ikke for Mauro Icardi som må velge mellom sex og lojalitet til klubben han jobber for. – Hjemme er det kona som bestemmer, for ikke bare er hun agent, men hun styrer hva som skjer på soverommet også hvis den tidligere Inter kapteinen skal få seg noe må han gjøre som hun sier. Det snodige er at før at dette kaoset om en overgang, som kona har satt igang, hadde Mauro Ivardi det som plommen i egget.

Ole Gunnar Solskjær sender speidere for å sjekke ut tidligere Moldespiller

Manchester United har sendt speidere ut for å følge med på Red Bull Salzburg sin nye målmaskin norske Erling Braut Haaland.  Haaland, som faktisk er født i Leeds er sønn av tidligere Manchester City og Leeds United-forsvarer Alf-Inge Haaland. – Engelsk presse er fra seg av glede over den linken og det faktum at Haaland jr testet gressmatta med «voksenfotball» først hos Molde mens Ole Gunnar Solskjær var manager.  Vi skjønner egentlig ikke hva speiderne skal bidra med, for det er rimelig tydelig for de fleste at 19 åringen vet hvor målet står og det bare er å kline til.

Sent i går kveld ble de endelig enige om en avtale for Alexis Sánchez

Det gikk ikke helt som Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær ønsket, men Alexis Sánchez følger nå etter Romelu Lukaku til Inter Milan på en låneavtale.  De to klubbene har snakket sammen en god stund og det har naturlig nok vært mye usikkerhet.  Inter Milan har enorme ambisjoner noe som vises blant annet gjennom at de hentet  Antonio Conte som ny manager.

Ny vending

Italienske aviser skriver at Alexis Sánchez går til Inter Milan. Ifølge Solskjær er ingenting klart. Hvis verken United eller Sánchez er fornøyd med tilbudet, blir han.
Les mer om:

Spår trøbbel for Solskjær

ESPN-ekspert og forfatter Gabriele Marcotti spår offensiv trøbbel for Ole Gunnar Solskjær og Manchester United om Alexis Sánchez forsvinner til Inter Milan før det europeiske overgangsvinduet stenger om en uke, slik ryktene tilsier. – Jeg synes United så tynne ut (på topp) allerede da Romelo Lukaku ble solgt og ikke erstattet. De blir i hvert fall tynne hvis Sánchez drar, sier Marcotti til Sky Sports. Eksperten peker på at hvis Sánchez selges, så vil Marcus Rashford og Anthony Martial være de eneste to seniorspillerne igjen som kan spille helt fremme.