Nyheter om Milan


De 50 beste fotballspillerne i verden ifølge Football Manager 2021

Toppen av lista ser forholdsvis lik ut i år som i fjor, men lenger nede kommer Erling Braut Haaland inn som eneste norske. – Sett bort i fra Haaland er det dårlig med nordiske navn også. Football Manager 2021 har igjen plassert Barcelona-kaptein Lionel Messi og Juventus-superstjerne Cristiano Ronaldo høyt oppe på listen.

Mundo Deportivo: Leeds har funnet arvtageren til Marcelo Bielsa

Vi håper Bielsa biter seg fast i rekkverket på Elland Road helt til Leeds står på toppen av Premier League, men vil nøye oss med at argentineren holder seg der til klubben ikke risikerer en retur til tiår med lidelse utenfor øverste divisjon. Så lenge Leeds har en verdig manager som kan bringe arven videre. Da Leeds tok bussen fra Goodison Park med tre poeng denne helgen, skjønner man hva Bielsa har bygd opp siden 2018.

Marca: «Den usynlige Ødegaard faktoren»

Martin Ødegaard spilte en nøkkelrolle i Real Madrids seier over Inter Milan i Italia, og han ble i følge den spanske sportsavisen Marca savnet i de første 70 minuttene av kampen mot Alaves av nøyaktig samme grunner. I Champions League-kampen bidro han både i oppbyggingen og lagets press i den midtre tredjedelen, noe Los Blancos manglet mot Pablo Machins lag sist lørdag. Martin Ødegaard fikk drøyt 25 minutter på banen for Real Madrid lørdag i 2 – 1 tapet mot Alaves Lagets fotballstil mellom de to kampene endret seg også.

Football Insider: Mourinho har gitt sitt endelige nei

Christian Eriksen er ferdig hos Inter Milan, ingen tvil om det. Veien videre er det vanskeligere å se, spesielt etter at klubben han tjente godt i flere år har lukket døra og kastet nøkkelen i Themsen. José Mourinho har tidligere denne sesongen ikke vært helt avvisende når spørsmålet om en Eriksen-retur har dukket opp.

Messi sørget for anledningen til å kunne dra av seg Barcelona-drakta

Selv om det er forventet at Barcelona med sine spillere som tilhører Top Gun-sjiktet vinner mot Osasuna, er det likevel noe befriende når det også skjer, i dette kaotiske året for katalanerne. Spesielt når kampen skulle være en hyllest til Diego Maradona. Ubeseiret i Champions League og videre fra gruppespill, men en tilsvarende situasjon som Manchester United, der starten i den hjemlige ligaen har gått trått. Les: Lautaro Martinez er ferdig med Inter Milan Ikke på søndag. Braitwaithe og Griezmann før pausen, Coutinho og Messi etter. 4-0.

Milan er soleklart best i Italia etter corona-avbrekket

(Milan - Fiorentina 2–0) Milan er hele syv poeng foran byrival Inter på tabellen siden coronaviruset stoppet den italienske fotballen.
Les mer om:

Milan er soleklart best i Italia etter corona-avbrekket

(Milan - Fiorentina 2–0) Milan er hele syv poeng foran byrival Inter på tabellen siden coronaviruset stoppet den italienske fotballen.
Les mer om:

Lautaro Martinez er ferdig med Inter Milan

Det siste året har Inter Milan brukt deres argentinske angrepsstjerne Lautaro Martinez som lokkemiddel ovenfor en rekke klubber for å få tak i spillere de virkelig ønsker seg. Martinez henter inn en tungvekter for å hjelpe til i det som kommer til å bli vanskelige overgangsforhandlinger, frem til nå har Beto Yaque og Rolando Zarate vært hans representanter. De vil forbli hans agenter fremover, men nå har Lautaro utnevnt Jorge Mendes, agenten til blant andre Cristiano Ronaldo og Jose Mourinho, å lede sin søken etter en ny klubb.

«Domenico Berardi er verdt minst 50 millioner euro»

En av Italias beste midtbanespillere er nesten helt ukjent for alle unntatt «kjennere» av Italiensk fotball. – Noe av grunnen er at han holder ut med Sassuolo som inntil i høst ikke regnes som et av de store lagene i Serie A.

Manchester United overrasker med tilbud til nesten ubrukt forsvarsspiller

Skrur du tiden tilbake til i går, ville 10 av 10 eksperter si at forsvarer Timothy Fosu-Mensah er ferdig på Old Trafford når hans avtale går ut i til sommeren. – men nå har Manchester United kommet med et tilbud om ny kontrakt. Fosu-Mensah har vært i Manchester United siden han begynte på akademiet deres tilbake i 2014. Han debuterte to år senere, men har knapt spilt for dem siden den gang.

Bild: United har allerede bestemt seg for midtbanespiller på free transfer

Hakan Calhanoglu er inne i sitt siste år av kontrakten med AC Milan. Paulo Maldini har ingen grunn til å sende den tyrkiske landslagsspilleren ut av klubben, og innledende forhandlinger om forlengelse har begynt mellom partene. For en tysk overgangsekspert blir dette bare spill for galeriet. Christian Falk hos tyske Bild hevder at dette er en done deal der Manchester United blir destinasjonen for den offensive midtbanespilleren.

Ingen revansj for Milan og Hauge mot Lille

Jens Petter Hauge og Milan klarte ikke å revansjere 0-3-tapet for franske Lille. Det ble 1-1 i toppoppgjøret i gruppe H. Sparta Praha slo Celtic 4-1.
Les mer om:

Milan snublet med Hauge fra start

Jens Petter Hauge fikk sin første kamp fra start etter å ha meldt overgang til Milan. Han var involvert i mye, men Milan måtte dele poengene med Lille etter at begge lagene scoret hvert sitt mål. Samu Castillejo satte Milans eneste mål, mens Jonathan Bamba stod for Lilles utligning. Det endte til slutt 1–1. Milan ligger på andreplass i sin gruppe i Europaligaen. Lille leder gruppen.
Les mer om:

Hauge byttet ut i vanskelig bortekamp

(Lille – Milan 1–1) Jens Petter Hauge (21) er blitt godt integrert i Milan-laget. Mot Lille fikk han sin første kamp fra start.
Les mer om:

Hauge byttet ut i vanskelig bortekamp

(Lille – Milan 1–1) Jens Petter Hauge (21) er blitt godt integrert i Milan-laget. Mot Lille fikk han sin første kamp fra start.
Les mer om:

Hauge sentral i debuten fra start

Jens Petter Hauge var involvert i det meste Milan skapte i de 75 minuttene han fikk på banen i sin debut fra start.
Les mer om:

Jens Petter kan glise. Milan har presentert elleveren til i kveld

Jens Petter Hauge er med fra start når Milan møter Lille i Europa League.
Les mer om:

Skjønner Celtic er i krise når Paolo Di Canio er aktuell

Den italienske tidligere Sunderland manageren Paolo De Canio fikk sparken for noen år som ekspertkommentator fordi han tatoverte «Dux» på overarmen og viste det frem på TV. – Den meget kontroversielle, intense, fullstendig gale og tidvis morsomme (på avstand) fotball personligheten fortalte varden at tatoveringen var for å provosere, ikke for å fortelle verden han var en fascist. Ingen trodde på hans forklaring, tilbake i 2005 hevet han armen i en fascist-hilsen i to kamper på rad i italienske Serie A, noe som førte til utestengelse.

Jens Petter har klart noe ingen annen nordmann har gjort på 64 år: – Årets store overraskelse

Jens Petter Hauge får gode skussmål i Italia etter sin første scoring i Serie A. 21-åringen er kun den andre nordmannen som har scoret mål i den italienske toppdivisjonen for Milan. Sist gang det skjedde var i 1956.
Les mer om:

Christian Eriksen selges på billigsalg

Tidligere i år forlot den danske landslagsspilleren Christian Eriksen Tottenham for en overgang til Serie A-klubben Inter Milan. Etter den røde løperen var rullet tilbake og hverdagen kom uteble suksessen. Lite spilletid og et anstrengt forhold til Inter Milan manager Antonio Conte gjør han dansken selges i januar. – Tottenham fikk 200 millioner kroner for under et år siden, de en er av flere klubber som er interessert i å kjøpe. ESPN melder at prislappen er 136 millioner kroner, noe som de fleste eksperter mener er billig.

Gullballen til Zlatan for 12. gong

Zlatan Ibrahimovic (39) har fått den svenske Gullballen for 12. gong. Chelsea-spelaren Magdalena Eriksson fekk Diamantballen for aller første gong under ein seremoni i kveld. Zlatan, som no spelar for AC Milan, har ikkje fått denne utmerkinga sidan 2016, året då han gav seg på landslaget. Eriksson (27) er kaptein på Chelsea, som tok ligagull i England i år. Ho har også 60 landskampar bak seg. Prisane er det Aftonbladet og det svenske fotballforbundet som står bak.

Real Madrid kaster Isco inn i en usannsynlig byttehandel

Når Sky Tyskland slenger rundt seg med påstander om overgangsprosesser, har vi lært å lytte. Alle signaler fra England har indikert at Isco er på vei til Premier League i januar, med Everton og Arsenal som de mest ivrige. Nå ser det ut som Zidane har helt andre planer. Det var en periode der Christian Eriksen var så sterkt linket til en Real Madrid-overgang, at dansken selv knapt klarte å konsentrere seg om jobben hos Tottenham.

Dortmund må ha en «kjøpe alle som Manchester United vil ha» strategi

Det er bare å nevne navn som Jadon Sancho, Erling Braut Haaland og Jude Bellingham som alle er Borussia Dortmund og ikke på Old Trafford så vet de fleste hva si snakker om. – De er en utmerket måte å redusere risiko og øke potensialet for gevinst. I sommer var de frempå for å hente den tidligere Tottenham stjernen Christian Eriksen fra Inter Milan, men da var ikke manager Antonio Conte misfornøyd nok til å la dansken dra. – Nå som Eriksen er ferdig definert i Italia som en flopp er døren vid åpen for en overgang.

Zlatan får muligheten til et usannsynlig comeback

Det er fire år siden Løvenes herre dro på seg den gule drakta, men rett før landslagstrener Janne Andersson hadde tatt ut den svenske troppen til forrige landslagssamling hadde 39-åringen et eget show på instagram. Media hengte seg villig på stuntet til Zlatan, der det virket som et comeback til blågult var rett rundt hjørnet. Landslagssjefen åpner nå opp for den fiktive døraåpningen til Zlatan, for skal vi tro Andersson, står og faller det på Zlatan sjøl. -Hva han poster, eller hva det heter, det må han selv stå for.