Nyheter om Milan


Inter gir Alexis Sanchez sjansen

20. juni sparkes forhåpentligvis Serie A igang for de resterende rundene. Vi håper Alexis Sanchez bruker tiden godt frem til dette og tar vare på ankelen sin. Siste sjans kommer nå for å overbevise Conte og gjengen. Det så lenge ut til at hele lønnsutkostnaden skulle sendes tilbake til United nå når leiekontrakten til Sanchez var i ferd med å løpe ut.

PSG og Inter endelig enige

I går la Inters Sportdirektør ut om at han mente at PSG og Icardi var enige om kontrakt før neste sesong. Nå hevder Sky Sports at også Inter og Paris-klubben er på nett. Selv om agentkone Wanda Nara har vært på utkikk etter mulige alternativer også utenfor Paris, har PSG skjønt at en spiller de allerede har testet er en sikker investering i disse virustider.

Wanda Nara har andre ting å gjøre enn å sikre sin mann, Mauro Icardi, ny kontrakt

Tanken på å skulle reise tilbake til Paris etter corona-pandemien igjen gjør fotball mulig er for Mauro Icardi sin kone og agent Wanda Nara like tragisk som å stå opp en morgen og oppdage en kvise på nesa. Likevel, eller kanskje nettopp derfor har hun tydeligvis andre ting å gjøre enn å sikre mannen sin, Mauro Icardi, en ny kontakt. Mens den argentinske stjernen kjemper for en ny stor millionkontrakt på Paris Saint Germain, bruker kona – og agenten, Wanda Nara, tiden på noe helt annet.

Overraskende Alexis Sanchez nyhet

De aller fleste har regnet med at Manchester United ville få «problemet» Alexis Sanchez inn portene på Old Trafford når låneoppholdet er over til sommeren.

Unge Høyre vil ha Milan Aran (20) inn på Stortinget

Milan Aran, leiar i Sandnes Unge Høyre, er valt som ungdomskandidat til Stortinget for Rogaland Unge Høyre. Det blei bestemt på eit fylkesstyremøte torsdag kveld.

«Anarkistisk Balotelli er ferdig her»

Brescia-eier Massimo Cellino forventer at Mario Balotelli, som han kaller underlig og anarkistisk, ikke lenger vil være en del av Serie A-klubben. Mario Balotelli har vært på trening i Brescia de siste dagene, og nå er klubbens eier, Massimo Cellino, ute og kommenterer situasjonen. Og Mario Balotelli får ikke godord med seg på veien, selv om Cellino mener saken om at han ikke har møtt på trening er blitt blåst ut av proporsjoner av italienske medier. «Han er en rar fyr. Han har ikke lenger hodet sitt hos oss, og jeg tar permisjonen hans for gitt.

Everton skal ut og kjøpe seg Barcelona-spiller

Jean-Clair Todibo er i full gang med kontaktidrett og Bundesliga-kamp på utlån til Schalke 04.

Leggskade for Zlatan – ingen fare med akillesen

Milan opplyser at Zlatan Ibrahimovic har pådratt seg en leggskade, men at situasjonen ikke er så ille som flere antydet mandag.

Leggskade for Zlatan – ingen fare med akillesen

Milan opplyser at Zlatan Ibrahimovic har pådratt seg en leggskade, men at situasjonen ikke er så ille som flere antydet mandag.

Zlatan skadd på Milan-trening – frykt for lang pause

Zlatan Ibrahimovic pådro seg en skade under trening med Milan tirsdag. Det er frykt for at den svenske stjernespissen har ødelagt hælsenen.

Zlatan Ibrahimovic skadd på Milan-trening – frykt for lang pause

Zlatan Ibrahimovic pådro seg en skade under trening med Milan tirsdag. Det er frykt for at den svenske stjernespissen har ødelagt hælsenen.

Zlatan Ibrahimovic skadet på Milan-trening – frykt for lang pause

Zlatan Ibrahimovic pådro seg en skade under trening med Milan tirsdag. Det er frykt for at den svenske stjernespissen har ødelagt hælsenen.

Zlatan Ibrahimovic skadd på Milan-trening – frykt for lang pause

Zlatan Ibrahimovic pådro seg en skade under trening med Milan tirsdag. Det er frykt for at den svenske stjernespissen har ødelagt hælsenen.

Zlatan Ibrahimovic skadet på Milan-trening – frykt for lang pause

Zlatan Ibrahimovic pådro seg en skade under trening med Milan tirsdag. Det er frykt for at den svenske stjernespissen har ødelagt hælsenen.

Massimiliano Allegri har ladet batteriene

Den italienske managerlegenden Massimiliano Allegri har snart vært uten jobb i et år, i fjor sommer valgte Juventus å bytte han ut med Maurizio Sarri. La Gazzetta dello Sport melder at Massimiliano Allegri har ladet batteriene og er klart til å trene et lag igjen. – Max er en ekte italiener som ikke har brydd seg med å lære seg engelsk, noe som har effektivt sørget for at Premier League klubber som har ønket å ansette han har fått et kontakt «No grazie».

Chelsea flopp sterkt ønsket tilbake til premier League

Da Juventus hentet inn Cristino Ronaldo for et par år siden ble det ikke plass til den tidligere Real Madrid spissen Gonzalo Higuain, dermed ble det to utlån, først til AC Milan og deretter Chelsea. Gonzalo Higuain som floppet i Chelsea er nå i ferd med å få en ny sjanse i Premier League, både Newcastle (med nye penger) og Wolverhampton er i kontakt med Juventus om en overgang.

Ingen tror Zlatan returnerer til Sverige med det første

I coronapausen var 38 år gamle Zlatan Ibrahimovic tilbake i Sverige der han trente sammen med den svenske hovedstadsklubben Hammarby som han kjøpte en del av i fjor. – Det ble også en fisketur eller to innimellom slagene noe som ble godt dokumentert. Den svenske superstjernen er tilbake i AC Milan og trener ettersom det igjen er lov og ikke så lenge til Serie A starter igjen. Det er lite som tyder på at svensken ønsker å forlenge utover sommeren på grunn av kaos i klubben og det faktum at de som «hentet» han inn for bare noen måneder siden nå er ute av bildet.

Klarsignal for å fjerne San Siro

Smak på navnet San Siro og du vil oppleve en eksplosjon av ikoniske fotballminner. Siden 1947 har stadionen huset AC Milan og Inter Milan gjennom flere storhetstider i Europa. Nå skal kulturarven jevnes med jorden. For når det kommer til fotball, er ikke gammelt og ærverdig lenger en fordel. Rundt om i Europa bygger de største klubbene stadionene større, smartere om mer spektakulære.

Chelsea spiller Emerson Palmieri ser mot Serie A

Chelsea-backen Emerson Palmieri åpner for å dra tilbake til Serie A. Samtidig erklærer han også at han er glad for å være i Chelsea. 25 år gamle Emerson Palmieri er på ønskelisten til flere italienske toppklubber. Til Sky Sports Italia sier han: «Jeg var veldig glad for å være i Serie A – inkludert kulturen, og det er grunnen til at jeg valgte å spille for Italia også». «Jeg kan godt komme tilbake til Serie A, men jeg har Chelsea-kontrakt og har ikke noe travelt med å komme videre.

Jaap Stam tilbake i managerstolen

Den alltid kontroversielle Jaap Stam tok med seg tøffheten han viste for storklubber som forsvarsspiller for blant andre Manchester United, Lazio og AC Milan inn i sin trenergjerning. 47 åringen har ikke helt slått igjennom enda, til tross for flere trenerjobber blant annet Reading, PEC Zwolle og Feyenoord. Les: Barcelona med rabatt på Manchester United mål Jaap Stam er ansatt som ny manager for Major League Soccer-klubben FC Cincinnati. 47-åringen har tidligere hatt trenerjobber i engelske Reading og klubbene PEC Zwolle og Feyenoord i hjemlandet Nederland.

Tror tomme tribuner kan få Zlatan til å legge opp

Zlatan Ibrahimovic (38) er for god for Milan, mener eksperter.

Chelsea og Conte må se langt etter en av storscorerne i Champions League

Da Chelsea måtte opp mot Bayern München i Champions League-kamp ble det sørgelig klart at Lampard trenger mer erfaring og effektivitet foran motstandernes mål. De siste månedene har Chelsea sirklet seg inn mot en glimrende forsterkning. Nå ser det ut som det ikke blir noen belgisk free agent. En av Napolis største stjerner, Dries Mertens, var på god vei til å forlate Napoli i sommer på free transfer.

Antonio Conte har bestemt seg for å gi Liverpool kamp

Mens lokalavisen Liverpool Echo har sin faste Timo Werner-oppdatering og de fleste egentlig tar det for gitt at Klopp trykker på knappen, har Antonio Conte begynt å blande seg. RB Leipzig-stjerna har tidligere uttalt at han ikke helt ser for seg en overgang til Serie A, men ifølge Calciomercato har det nå kommet andre signaler.

Manchester United og Juventus står igjen som duellanter

Etter en flott sesong for Wolverhampton, er den 29 år gamle meksikanske spissen Raul Jimenez et drømmemål for flere store klubber denne sommeren. I følge Sunday Times er Manchester United og Juventus de to ledende kandidatene for Jimenez, og begge håper å få en billigere pris på spissen på grunn av coronakrisen og fordi flere klubber som var interesserte enten har fått beskjed om at det ikke er aktuelt eller de føler de må spare på pengene.

Et hinder igjen før United henter misfornøyd Bayern stjerne

Midtbanespiller Corentin Tolisso flyttet til de tyske mesterne sommeren 2017 og nøt en solid første sesong, han chippet inn med 10 mål og syv assists i 40 opptredener. Franskmannen ble belønnet med en plass i sitt lands verdensmesterskap-tropp sommeren 2018 før han pådro seg en alvorlig kneskade i september samme år, noe som utelukket ham resten av sesongen. Les: Erling Haaland viste at Liverpool garantert kommer til briljere Etter skaden har ikke Tolisso klart å ta tilbake sin «rettmessige» plass på laget, Denne sesongen har han bare startet syv ganger og totalt bare spilt 13 Bundes