Nyheter om Milan


Spør om Eriksen, men svaret var ikke positivt

Inter har gitt et offisielt bud på Christian Eriksen, men dansken er ikke nærmere Milan i dag enn han var i går. På den obligatoriske pressekonferansen før Tottenhams kamp mot Norwich, bekrefter manager José Mourinho at Christian Eriksen igjen vil være i troppen «I forhold til Christian er ikke svaret bra for deg.

Conte får sin Moses

Inter Milan hentet i sommer den tidligere Chelsea og Juventus manageren Antonio Conte og har fått en ekstremt positiv utvikling som resultat. – Ikke bare er «hele» Italia positive til han etter å ha vært landslagsjef for Italia, spillere han har ledet har nesten utelukkende en positiv holdning til han. Prosjektet til Antonio Conte er å gjøre Inter Milan først Italias og så Europas beste lag, da trengs typer og målscorere som Victor Moses.

«Moses returnerer med det formål å se på noe nytt»

Chelsea-manager Frank Lampard bekrefter at Victor Moses utleie i Fenerbahce avsluttes før tiden og at den offensive spilleren må ut igjen. Victor Moses har spilt i Fenerbahce det siste året, men ikke fått den spilletiden som var forventet, avtalen er nå kansellert. Les: Sportsdirektør Leonardo venter på et bedre bud han vet kommer Dette bekrefter manager Frank Lampard ifølge Footbll Italia «Moses kommer tilbake med det formål å se etter noe nytt.

Stine Hovland bidro til Milan-seier

Milan-spiller Stine Hovland skaffet hjørnesparket som resulterte i 3-2-seier over Andrine Hegerberg og Roma i italiensk Serie A mandag. Seieren gjør at Hovland og Milan nå er ett poeng bak Roma på 3.-plass. Milano-klubben har samtidig én kamp mindre spilt enn de øvrige topplagene. Etter tolv runder leder Juventus ligaen med 34 poeng. Avstanden ned til Roma og Milano er på henholdsvis ti og elleve poeng. (NTB)
Les mer om:

Conte ber Manchester City og Barcelona slappe av

20 år gamle Alessandro Bastoni har imponert mye for Inter Milan denne sesongen, og han har til og med blitt foretrukket over profilen til Diego Godin ved flere anledninger. – Inter Milan manager Antionio Conte har vært klar på at 20 åringen er en del av lagets fremtid og er positivt overrasket og imponert over hvor fort Bastoni har blitt god. Flere av Europas største klubber har reagert og ifølge Mundo Deportivo har Barcelona tilbudt stopperen, men Inter har sagt nei takk. – Så prøvde Barcelona enda en gang.

Forsvarsklippe takket nei til Conte og Inter – det er hos Arsenal det skjer

Når du takker nei til spill for vinneren Antonio Conte og Inter Milan, da ser du et stort potensiale i det som foregår på Emirates Stadium om dagen. Det er France Football som hevder at PSG-spiller Layvin Kurzawa takket høflig nei til Inter for å hoppe inn i Prosjekt Mikel Arteta. Les: Mens Alisson holdt nullen og får assist, holder Loris Karius på med sitt – igjen Venstrebacken slippes løs på free transfer fra Paris til sommeren, og den franske avisen hevder det venter en 5-årsavtale hos Arsenal. Les: Hva venter du på Solskjær, kjøp spissen Klopp frykter! Etter en period

Layvin Kurzawa valgte Premier League

Det har lenge vært helt i det blå hva den franske venstrebacken Layvin Kurzawa ville gjøre etter det ble klart hans kontrakt med Paris Saint-Germain ikke kom til å bli fornyet. Lysten har alltid egentlig vært i retning av Arsenal, men på grunn av et anstrengt forhold til sin tidligere sjef i Paris Saint-Germain Unai Emery fristet det mer å bevege seg i andre retninger enn Arsenal.

Forlot Liverpool rett før suksessen bare for å bli overflødig i Juventus

Det er potensielt veldig gode nyheter for Emre Can, hver gang noen har nevnt den tidligere Liverpool midtbanespilleren som et mulig kjøps-objekt kommer spørsmålet, hva skal du med han egentlig. Emre Can valgte å bytte Liverpool for Juventus tilbake i 2018, men det er trygt å si at ting ikke går for bra for øyeblikket. – Mens pilene har pekt konstant oppover på Anfield etter han dro han den tidligere så populære spilleren opplevd det motsatte.

Overtidsdrama

Ante Rebic scoret på overtid for Milan som vant 3-2 mot Udinese søndag. Med Zlatan Ibrahimovic på banen har Milan nå tatt sju av ni mulige poeng.

Nå drar Napoli-spillerne frivillig på «Ritiro»

Snakk om å ødelegge for seg selv! Jeg vet ikke forskjellen i pris på en klubb som har realistiske sjanser til sluttspill i Champions League og en klubb som er på vei ned mot bunnen av Serie A er, men jeg kan garantere den er stor. President, filmskaper og eier av Napoli Aurelio De Laurentiis har for en tid tilbake utnevnt sin sønn i viktige roller i klubben og som vanlig for folk med mye penger de tror de kan absolutt alt.

Merkelig å spille for Barcelona når man liker engelsk fotball best

Den tidligere Ajax stjernen Frenkie de Jong var i sommer klar for noe større og verdens klubber var klare med de virkelig store sjekkheftene. – Alt kokte ned til hvor han ville spille og hvem som kunne betale. Juventus i Serie A var klare, det samme var begge Milan klubbene. Bundesliga-giganten Bayern München sendte sine viktigste folk med lovnader om både spilletid og Champions League triumf.

Manchester United girer opp jakten på Barcelona midtbanespiller

Sjefene på Old Trafford beveger seg litt i alle retninger om dagen og behovet for en sportsdirektør blir mer og mer tydelig. – Krisen på midtbanen er opplagt med Paul Pogba ute av dansen en godt stund og usikkerhet om hva han egentlig vil. Flere andre spillere er også skade blant andre Scott McTominay og nå ser det ut til at en erstatter kan være tapt. Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær har vært tvunget til å ta noen merkelige uttak denne vinteren.

Pietro Anastasi «den hvite Pele» er død 71 år gammel

I går døde den legendariske italienske spissen Pietro Anastasi etter å ha kjempet mot krev i lang tid. – Juventus fans, selv de som aldri har sett han spille var i sjokk over dødsfallet til en av deres aller største. Imorgen før hjemmemøtet mot Parma i Serie A blir det et minutts stillet til ære for Anastasi. Les: Barcelona-overgang får Boca Juniors President til å eksplodere Sarri: «Before we start I’d like to remember Anastasi. A very important player in Juventus’ history and Italian football.

Dropper drømmeovergang etter agent krav om 70 millioner rett i lomma.

Den 21 år gamle kroatiske vingen Dani Olmo ble oppdaget av Barcelona som en liten gutt, han ble til store protester i 2007 bare ni år gammel hentet fra Espanoyl til akademiet La Masia. Syv år senere tok Dinamo Zagrep over «opplæringen» alt mens det unge stortalentet drømte om å spille for AC Milan og følge i fotsporene til sin store helt Paolo Maldini. Les: Klopp: «En ny Manchester United æra er umulig» AC Milan var enige om alt i forbindelse med Dani Olmo sin overgang fra Dinamo Zagreb, men så dukket det opp en stor hindring. – En skikkelig grådig agent.

Gikk du glipp av noen av ukas overganger i England?

Overgangsvinduet knirker seg sakte, men sikkert mot vinterlukking.

Vil leie Moses og selge flopp

«Dealen med Roma ser ut som en død fisk» Litt usikker på hva italienske medier mener med død fisk, om det er en perfekt oppkuttet sashimi eller en kokt torsk skriver de ikke noe om, men jeg tror det ikke blir noe av byttedealen som var på gang med Roma sin venstreback Leonardo Spinazzola. Vil bytte en flopp for en annen Inter Milan trenger et alternativ til venstrebackbacken Valentino Lazaro.

Spanjolen skulle spille med Zlatan – agenten stanset hele greia

Vi har skrevet tidligere om enkelte fotballagenter som tar seg ekstremt godt betalt (les: Mino Raiola) og som forsurer forholdet mellom spillere og klubber. Nå kan grådighet velte en AC Milan overgang. Denne gangen er det faktisk ikke Raiolo som rir igjen, men agenten til en av spanias mest spennende unge midtbanespillere. Les: Sky Sports: Solskjær har ikke mistet troen – nå kommer belønningen til Eric Bailly Dani Olmo startet på akademiet hos Barcelona, men forsvant inn i den krotatiske fotballverdenen for Dinamo Zagreb. Dette har gitt resultater.

Benytter kjøpsopsjon etter 35 mål på 59 kamper

Det er liten tvil om at Atalanta gjorde et varp da de fikk med en billig kjøpsopsjon i sin låneavtale med Sampdoria. Den 28 år gamle colombiaske spissen Duván Zapata har blomstret opp siden han ble lånt ut sommeren 2018. Både West Ham og Inter Milan har vært frempå med bud langt over det som ligger i utkjøpsklausulen og sikkert håpet at Atalanta ville «glemme» å fornye. Les: Barcelona-overgang får Boca Juniors President til å eksplodere Duván Zapata è a titolo definitivo!

Arbeider for en Eriksen deal med midtbanespiller i retur

Inter Milan-midtbanespiller Matias Vecino skal ønske en overgang til Tottenham etter de fikk Jose Mourinho som manager, nå kan han bli en del av en bytteavtale med Christian Eriksen. Den danske playmakeren vil gå til San Siro for en kraftig redusert pris på grunn av kort tid igjen av sin kontrakt med Tottenham.

Spansk Golden Boy blir makker til Zlatan

AC Milan akter ikke å la denne sesongen gå helt til spille. 10 poeng bak Atalanta på 4. plass etter 19 kamper skal snus.

Antonio Conte har på plass nok en spiller fra Premier League

Selv om Inter Milan er så mye mer enn tidligere Premier League-spillere, er linken mellom Conte og Premier League fortsatt interessant.

Den neste klubben til Luka Modric blir trolig ikke Inter

Luka Modric begynner å bli for gammal for Real Madrid i en alder av 34 pr er det på tide å finne seg noen nytt uavhengig av om man har vunnet gullball eller ikke. Det er en og en halv sesong i igjen av avtalen til Modric og for hvert overgangsvindu som går blir den kroatiske midtbanespilleren litt eldre og billigere.

Dårlig nytt for Eriksen

Independent skriver at Christian Eriksen ser ut til å «bli sittende» fast hos Tottenham fordi Inter Milan er langt unna å godta kravene som stilles for å la han gå. Utgangspunktet er enkelt, Christian Eriksen vil ha nye utfordringer, Tottenham vil han penger før han går gratis og Inter Milan vil gjerne ha den danske midtbanespilleren. Les: Mikel Arteta ser etter spillere i sin gamle klubb Manchester CityAvstanden mellom de 260 millionene som Tottenham krever og de 90 millionene som Inter Milan er villige til å betale trenger man ikke å finregne på for å finne ut at er stor.

Samuel Umtiti er veldig usikker

Den franske forsvarsspilleren Samuel Umtiti har etter diverse skader fått problemer med å spille seg inn på Barcelona igjen under Ernesto Valverde sin ledelse og hvilken status han vil ha under den nye manageren Quique Setién er også oppe i dagen. Manchester United trenger desperat forsterkninger og vil bruke vinteren til å skaffe de, i sommer hentet de Harry Maguire til et tynt midtforsvar, men han er ute med skade. Samuel Umtiti har lyst til å spille fotball, men han ønsker ikke å være en midlertidig løsning som er der for å demme opp for skadede spillere.

AC Milan selger Fabio Borini

AC Milan selger Fabio Borini til Serie A-kollegene Hellas Verona på permanent basis. Hellas Verona bekrefter tirsdag at de har kjøpt Fabio Borini i AC Milan. -Den 28 år gamle spissen får en kortsiktig avtale med Verona frem til sommeren med mulighet for et år til.