Nyheter om Milan


Stefano Pioli blir og vil vinne absolutt alt

Årets utgave av AC Milan er imponerende, sammen med Napoli leder de racet for Serie A tittelen samtidig som de etter onsdagens seier over Atletico Madrid i gruppespillet i Champions League fortsatt holder liv i sluttspill. AC Milan bekrefter at trener Stefano Pioli signerer en ny avtale med klubben, som strekker seg fram til sommeren 2024. – Teknisk direktør Paolo Maldini er overbevist om at Pioli er mannen som skal bringe dem tilbake til gammel storhet.

Conte dyrker frem en Tottenham-tropp med «Ronaldo´er»

Antonio Conte må se Champions League-sirkuset fra sofaen, men italieneren har ingen planer om å gjøre dette lenge. Da Conte tok over Inter Milan i i 2019, dyrket han frem superspillere som i 2021 ga Inter-supporterne det ekstremt etterlengtede Serie A-trofeet. Romelu Lukaku er kanskje det beste eksemplet på hvordan Conte kan forme en spiller. Nå er det Tottenham-spillerne sin tur. Og medisinen fra Dr. Conte er å trene med en intensitet du aldri før har kjent på, og la summen av detaljer skape spillere som opptrer som vinnere.

Ikke så farlig hva som skjer

Litt merkelig i og med at Arsenal i sin tid bladde opp 550 millioner kroner for den franske superstjernen Alexandre Lacazette at de nå synes å ikke bry seg. – Siden han ankom fra Lyon i 2017 har det blitt 68 mål på 180 kamper for The Gunners. Det London klubben gjør nå er et sjansespill, samtidig som en rekke klubber blant annet Atlético Madrid, AC Milan, Marseille og Newcastle er svært interesserte i å signere Lacazette har de bestemt seg til å vente med å diskutere en ny avtale mot slutten av sesongen, noe som plasserer samtalene i 12 time for kontrakten.

Femte strake Liverpool-seier – Milan slo Atlético og duket for drama

Porto prøvde seg tidlig, men måtte til slutt se Liverpool vinne 2-0 i mesterligaen onsdag. Milan slo Atlético 1-0 i Madrid, og dermed kan «alt» skje.
Les mer om:

Liverpool og Milan vant

Porto prøvde seg tidlig, men måtte til slutt se Liverpool vinne 2-0 i mesterligaen onsdag. Milan slo Atletico 1-0 og dermed kan «alt» skje. Liverpool var allerede gruppevinner før onsdagens møte med Porto, og sparte noen stjerner. Det var midtbaneelegant Thiago som sto for den første scoringen i kampen. Etter en jevnspilt 1. omgang fikk Liverpool dødball like etter pause.
Les mer om:

Antonio Conte satser på «glemt» Tottenham talent

Det er ofte slik at en spiller som gjør det dårlig under en annen manager kan blomstre under en annen. -Antonio Conte har en helt egen evne til å hente frem det beste fra spillere han tror på. – Et eksempel fra Inter Milan, Romelu Lukaku blomstret opp nesten umiddelbart etter han forlot Old Trafford. Antonio Conte tror at bordet er dekket Ryan Sessegnon i Tottenham, den italienske manageren mener at spilleren har et «stort potensial». Conte ga 21-åringen sine første minutter for sesongen i 2 – 1 seieren mot Leeds.

Her er de nominerte til årets spiller 2021

Det er bare to norske som er nominert til årets spiller av det internasjonale forbundet FIFA. Vinnerne av The Best Awards 2021 blir annonsert i en online-seremoni 17.janaur 2022. Erling Braut Haaland og Caroline Graham Hansen Les: Da er Mario Mandzukic i gang med sin trenerkarriere Jurien består blant annet av Eniola Aluko, Emma Byrne og Marta Tejedor, samt Tim Cahill, David Trezeguet og Alexi Lalas. Offentlig avstemning for hver kategori vil være åpen frem til 10.

Da er Mario Mandzukic i gang med sin trenerkarriere

Den kroatiske angrepsspilleren Mario Mandzukic bringer med seg bøtter med erfaring fra over 430 klubbkamper fra noen av de beste lagene i Europa når han nå reiser hjem om blir en del av landslaget. Mario Mandzukic er ansatt som assistenttrener på Kroatias landslag. For noen måneder siden la Mario Mandzukic støvlene på hylla, men han kommer ikke til å gå arbeidsledig.

Endelig er det Kasper Schmeichels tur – noen stemmer fra å bli kåret til verdens beste

Kasper har levd i skyggen av sin far Peter den Store, men vi mener junior har fortjent mer cred for prestasjonene de siste sesongene hos Leicester og for Danmark. Nå følger FIFA oppfordringen. På mandag ble det klart at Kasper Schmeichel er nominert som én av fem til å bli årets keeper i The Best-kåringen til FIFA i januar.

Tottenham har truffet gull!

Da Nuno Santo startet sesong med å vinne kamper med Spurs, hyllet vi manageren og skrev at nu, nu går alt så meget bedre. Da fikk vi en tørr kommentar på facebook: «Det samme skjedde med Mourinho i starten, bare vent». Pessimisten fikk rett. Det startet med seire, så skjer et eller annet med Tottenham når kontinuitet blir det som teller i Premier League. Vi er fortsatt optimister på vegne av Spurs og nekter å moderere entusiasmen etter å ha sett Antonio Conte på kampdag. Italieneren fikk sin første seier i Premier League med Spurs, dette mot reven Bielsa og Leeds.

Bekreftet: Ute med korona

SKIEN: Milan Jevtovic (28) bekrefter selv overfor TA at han er Odd-spilleren som er koronasmittet.
Les mer om:

Sier nei til Bayern München, sikter mot Premier League

Den tyske storklubber rullet virkelig ut løperen da de hentet Lyon sin juvel Corentin Tolisso for 41,5 millioner euro sommeren 2017. – Det har stort sett vært veldig bra, men så sakte, men sikkert ligger motivasjonen andre steder. 27 åringen har vært ryktet bort fra Bayern München en stund nå og når det nærmer seg utløp på hans kontrakt har det begynt å komme kontrete forslag. Corentin Tolisso var ikke fornøyd i sommer da tilnærming fra Inter Milan ble blankt avvist før det i det heletatt ble gjennomført noen samtaler.

De ligt og Christian Eriksen har overtatt lønnstoppen

Da Cristiano Ronaldo løp rundt i stripete Juventus-drakt var lønnsforskjellen mellom den beste betalte til de neste i Serie A enorm. Etter at Manchester United tok over ansvaret for å fylle lønnskontoen til portugiseren, har det jevnet seg ut i italia. De best betalte tjener fortsatt vilt mye penger, men når vi ser lønningene i Premier League vil vi betegne situasjonen i Serie A som «sunn».

Antonio Conte har alltid hatt et godt øye til Jesse Lingard

Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær sine krasseste kritikere peker på Jesse Lingard sin suksess i West Ham på lån denne våren som et eksempler på den norske managerens manglende kvaliteter. – Det alle kan være enige om et at denne høsten ikke har vært god, verken for Manchester United eller Jesse Lingard. The Telegraph er sikkert på at Jesse Lingard ikke kommer til forlenge kontrakten som går ut på dato neste sommer. – De fleste regner en retur til West Ham som det mest fornuftige, men det dukker stadig opp nye alternativer.

Jose Mourinho fisker i Manchester

Manchester United-forsvareren Diogo Dalot tilbrakte sesongen 2020-21 på lån i AC Milan og ifølge italiensk media kan han nå returnere til Serie A.

Har satt Manchester United, Barcelona og Arsenal på sidelinjen i jakten på Franck Kessié

Planen til midtbanespiller Franck Kessié var å være i AC Milan til Dovre faller, men 24 åringen har begynt å forberede seg på at karrieren fortsetter andre steder. – For noen dager siden kontaktet han en eiendomsmegler for å få solgt sin bolig i Milano. AC Milan og Franck Kessié er enige i at han skal tjene mer enn 22 millioner pr sesong som han gjør nå, men de er uenige om hvor mye mer. Det siste tilbudet fra AC Milan skal ligge på 60 millioner kroner mens Franck Kessié krever 90 millioner. – Etter en god del stanging har forhandlingene stoppet opp.

Klokka tikker for Jesse Lingard

Våren var rett og slett fantastisk for Jesse Lingard på utlån fra Manchester United hos West Ham og da Ole Gunnar Solskjær hentet han tilbake til klubben han har spilt for siden han var en liten gutt regnet de fleste med at han ville få mer spilletid enn han faktisk har fått. The Telegraph melder Jesse Lingard sin tid i Manchester United går mot slutten. Les: Liverpools «sviker» nummer 2 ber om tilgivelse og retur Kontraktsforhandlingene mellom Lingard og United har kollapset.

Zlatan Ibrahimovic: «SIbra»

Det er ikke bare VG som har en egen overskriftsavdeling, også den italienske avisen Gazetta dello Sport tusker i faget. – Samtidig som Italia er i harnisk over den svært reelle muligheten for at de ikke kommer til VM i Qatar har AC Milan grunn til å juble. Zlatan Ibrahimovic har slitt med skader det siste året, og har dermed gått glipp av mange Milan-kamper. Hele sommeren var 40-åringen borte fra kamper, med en kneskade, og det ble etterfulgt av en skade i hamstringen.

Football-Insider: Inter Milan-spiller har allerede begynt å planlegge flytting til London

Han spilte 88 kamper under Antonio Contes ledelse på San Siro. Nå skal Conte ha lagt inn en bestilling på midtstopperen hos Inter Milan. Stefan de Vrij. Tidligere i november hevdet Football Insider at Antonio Conte hadde pekt på en midtstopper som toppmål i januar. Ifølge Football-Insiders kilde har de Vrij allerede begynt å forhøre seg om livet i London og hvordan det er å spille for Spurs. Les: «Årets trener» i Sverige klar for Championship-klubb Den tidligere Tottenham-spilleren Alan Hutton er ikke tvil om at nederlenderen er et solid valg for Spurs med Conte ved roret.

Dansk rapper død etter knivstikking

Den danske rapperen Milan Rahim (19) døde onsdag, etter han ble knivstukket søndag.
Les mer om:

Skal forte seg med å sikre signatur til 21-åring foran PSG, Liverpool, Juventus og resten av banden

I høst prioriterte Chelsea heller en leieavtale med Saul fra Atletico Madrid, men i januar jobbes det igjen for å sikre det langsiktige franske midtbanemålet. Ifølge Teamtalk er Granovskaia og gjengen klar for å satse stort på å hente Aurelien Tchouameni når røyken fra nyttårsrakettene har lagt seg. Prisen på 21-åringen skal ha økt fra 30 millioner pund i sommer til 40 millioner, men dette er en spiller Chelsea virkelig ønsker seg.

AC Milan vil blåse nytt liv i supertalent som floppet i Bayern München

Det er nesten så vi fortsatt hører skålingen i høye øl seidler fra den gang da Bayern München i 2016 hentet det portugisiske supertalentet Renato Sanches fra Porto. – Det var ikke måte på hvor heldig den tyske storklubben var som landet en avtale på bare 35 millioner euro. Overgangen kom i konkurranse med flere andre klubber, som faktisk bød mer. For å gjøre historien kort, det gikk ikke bra, et utlån til Swansea og så har Bundesligahistoren over. – De siste to årene har det blitt spill i Frankrike for Lille i Ligue 1.

Klar for å «overøse Napoli-kaptein Lorenzo Insigne med gull»

Det er helt klart av Newcastle har skjønt at hvis de skal få de beste til å glemme hva slags eiere de har må de kompensere med et smusstillegg. – Napoli leder Serie A på målforskjell foran AC Milan, mye av æren for den svært sterke sesongen gis til Napoli kaptein Lorenzo Insigne. 30 åringen har vokst opp i klubben og har vært en bauta for klubben helt siden han kom tilbake fra utlån hos Delfino Pescara 1936 i 2012.

Det brygger opp til tidenes dragkamp mellom Real Madrid og Paris Saint-Germain

I det øyeblikket det ble klart at AC Milan hadde problemer med å forlenge avtalen med deres midtbanestjerne Franck Kessié våknet all verdens sportsdirektører. Ikke rart egentlig for den 24 år gamle landslagsspilleren Elfenbenskysten har absolutt alt man kan ønske seg, en ekstrem motor, engasjement, fart og teknikk. – Nå som han har fått mer erfaring ser vi oftere og oftere han gjør gode valg. Vi vet det allerede er vondt blod mellom Real Madrid og Paris Saint-Germain, de skyter på hverandre på grunn av Kylian Mbappe, Super League, parisklubbens utømmelige pengekilde, etc etc.

Kommer løsningen for Klopp fra Barcelona?

Thiago Alcantara sa nok er nok hos Bayern München etter å ha vunnet det som vinnes kan. Den spanske landslagspilleren skulle runde 30, og hadde bestemt seg for at timingen for et skifte var sommeren høsten 2020. Neste kapittel ble likevel ikke som planlagt. I den Inneværende sesong, som skulle være Thiagos, har 30-åringen vært på banen i 247 minutter. En kjedelig leggskade har holdt Thiago ute, men mønsteret fra debutsesongen fortsetter. Det er et eller annet som ikke fungerer for den tidligere briljante spilleren fra Bayerns midtbane.