Nyheter om Milan


Zlatan: «Det er et trofee jeg mangler»!

Det er få som er så flinke som den svenske superstjernen Zlatan Ibrahimovic til å promotere seg selv, han har kontrakt ut sesongen med LA Galaxy, bok på gang, nytt bettingselskap han trenger å skaffe spillere til og et ønske om å skaffe seg en ny klubb eller bli. Les på F7: Oppfølgeren til “Jeg er Zlatan” kommer snart på norsk Den svenske superstjernen Zlatan Ibrahimovic gjør det bra og har funnet tonen har med norske Ola Kamara i Los Angeles Galaxy i amerikanske MLS.

Liverpool på twitter: «Edgar Davids is back!»

Ajax, AC Milan, Juventus, Barcelona, Inter, Tottenham og Crystal Palace har hatt sin Edgar Davids. Nå har også Liverpool fått sin versjon av den nederlandske fotballvirtous´en. Who´s the man! Roberto Firmino. "Edgar Davids is back" Bobby is back to business That flick Inside training: https://t.co/BxfzKkm3b4 pic.twitter.com/3MMtneiAEP — Liverpool FC (@LFC) September 20, 2018 Det eneste som bekymrer oss, er: Hvordan blir neste målfeiring hvis han må spille med briller? (foto: liverpool, twitter) Okay.

Pochettino i skuddlinjen, spillerne er slitne

Det er ikke bare toppscorer Harry Kane i Tottenham som får tyn om dagen, også manager Mauricio Pochettino er i skuddlinjen. – Det er første gang siden han ble leder i klubben i 2014 de har opplevd tre tap på rad. En rekke Spurs-spillere klager over tretthet Tottenham tapte 2 – 1 mot Inter Milan på tirsdag kveld i Champions League etter å ha tapt både mot Watford og Liverpool i Premier League. Les på Musikknyheter: Lenny Kravitz til Norge The Times skriver at «utmattelse og mental tretthet» er årsakene til deres nåværende nedgang. Flere av spillerne skal ha bedt om flere fridager.

I tolvte time kom Jose Mourinho med en «dealbreaker»

Det skal ha en stund vært seriøse forhandlinger mellom Serie A klubben Inter Milan og Manchester United om Anthony Martial. Samtalene skal ha gått bra, men i følge The Mirror ble det bråstopp da Manchester United manager Jose Mourinho kom med et krav som Inter på ingen måte kunne møte. Les på F7: Listen med hva eierne av Premier League-klubbene er gode for Planen var i utgangspunktet at Inter skulle ta med seg Martial på en låneavtale i januar for så å gjennomføre et salg neste sommer.

Inter vet hvordan de skal nøytralisere Harry Kane

Utenforstående som ikke setter seg spesielt inn i de mange aspektene ved fotball, kan tolke at Harry Kane er Tottenhams farligste våpen. Hos Inter har de gjort gjemmeleksen med å finne ut hvordan spissen skal miste brodden sin. Vi skal ikke si at Kane er ubrukelig på egenhånd, til dette har han kriget inn for mange scoringer det siste året. Men, når den urguyanske midtbanemotoren på Inter, Matias Vecino blir spurt om hva som utgjør den største trusselen i onsdagens Champions League-kamp, kommer svaret kjapt. –Christian Eriksen.

Spurs får det tøft på San Siro

Inter Milan har historisk sett vært sterke på hjemmebane i Champions League.

Spurs får det tøft på San Siro

Inter Milan har historisk sett vært sterke på hjemmebane i Champions League.

Spurs får det tøft på San Siro

Inter Milan har historisk sett vært sterke på hjemmebane i Champions League.

Spurs får det tøft på San Siro

Inter Milan har historisk sett vært sterke på hjemmebane i Champions League.

Spurs får det tøft på San Siro

Inter Milan har historisk sett vært sterke på hjemmebane i Champions League.

Spurs får det tøft på San Siro

Inter Milan har historisk sett vært sterke på hjemmebane i Champions League.

Harry Kane: «Jeg føler meg skarp og i form»

Bare to mål på fem kamper så langt i Premier League denne sesongen og engelsk presse går av skaftet i diskusjoner om at formen er på bunn og at Harry Kane muligens ikke engang blir tatt ut til møtet med Inter.  Etter Tottenhams 2-1-tap til Liverpool på lørdag har superspissen tatt en rolig ettermiddag og på søndag snakket han med Sky Sports. Les: Pochettino måtte svare på om Harry Kane benkes TV stasjonen presenterte denne ratingen etter Liverpool kampen og de plasserte ikke Harry Kane på topp som du kan se: (Han var nesten usynlig) Tottenham: Vorm (5), Trippier (6), Alderweireld (5), Vertongh

Spurs får det tøft på San Siro

Inter Milan har historisk sett vært sterke på hjemmebane i Champions League.

Pochettino måtte svare på om Harry Kane benkes

Pressen har en tendens til å komme opp med det som fremstår som noen idiotiske spørsmål. Spesielt hvis du sitter på den andre siden og har nettopp tapt mot Liverpool.  Alle vet at Harry Kane er giftig foran mål, men etter den bleke innsatsen i Liverpool-kampen (sammenlignet med møtet forrige sesong på Wembley), ville en journalist vite om Kane skulle benkes i Champions League-kampen mot Inter Milan. Delta i Champions League konkurranse –  30 000 kroner i premier Er du dum, eller? Spørre om Kane bør spille… (foto: tottenham) -Jeg tror vi måtte være gale hvis vi vurderte det.

Mourinho planlegger å bruke en milliard «En av verdens beste spisser»

Inter Milan trenger penger og de sitter på en milliard kroner i deres argentinske spiss Mauro Icardi. – Klubben må veie sportslig suksess, popularitet hos fans opp imot en stor bøtte med penger.  Manchester United er ikke de eneste som er kjøpekåte, derfor har manager Jose Mourinho bett gutta på pengesekken om å ble opp en milliard for å møte Icardi sin utkjøpsklausul.

Nostalgi: 10 av de beste «playmakerne» på 90 tallet

Det er ingen andre grunner for denne listen over de 10 av de beste playmakerne fra 90 tallet enn nostalgi.  Et kjent jungelord er: «Spisser vinner kamper, forsvarere vinner titler og playmakes vinner hjerter» Det kan godt tenkes du har noen andre, men ihvertfall disse 10 har vunnet mitt hjerte. Les: Champions League-finalen i FIFA 19 er utrolig 10: Dejan Savicevic Han spilte fotball mens det fortsatt var et Jugoslavia, han spilte 56 landskamper i løpet av 13 år.

Cesc Fabregas er snart tilbake på banen

Cesc Fabregas nærmer seg et comeback  etter at han har hatt kneproblemer og ikke har hatt mulighet til å være med på de første kampene i serien. Den spanske midtbanespilleren har vært ute i de første fire ligakampene med kneskade, men han beklager snart å være tilbake, sier han til klubbens hjemmeside. «Det har vært frustrerende og det har vært litt av et mareritt, men nå ser jeg lyset på enden av tunnelen.

Hva skjer? – Skal legenden Andre Pirlo spille fotball igjen!

AC Milan og Juventus legenden Andrea Pirlo har lyst til å spille fotball igjen og nå kan det skje et år etter han la opp fra sin «pensjonist tilværelse» i New York City» Det er nesten ikke til å tro Fotballegenden Andrea Pirlo (39) kan være på vei tilbake til fotballbanen. Daily Mail skriver at det er den australske klubben Sidney FC som er i dialog med hans folk for å overbevise han om et comeback.

Verdens beste spiller i 1995 gjorde comeback!

Han slutter ikke å overraske. I 1995 ble han av FIFA kåret til World Player of the Year og fikk Gullballen som første spiller utenfor Europa noensinne. Han har spilt for seks toppklubber, og er nå president – for et land. Kanskje ikke overraskende at George Weah dro til med comeback etter at han passerte 50. George Weah. Det er noe magisk med dette navnet. Var en av de store – og spilte mot de store. Monaco, PSG, Marseille, AC Milan, Chelsea og Manchester City.

Jobber steinhardt for å stenge døren for Real Madrid og Manchester United

Inter Milan har ambisjoner om å nå opp og ut. Da er et godt grep å binde nøkkelspillerne til masten før gigantklubbene kommer i posisjon. Mauro Icardi fortsetter å spille gnistrende på San Siro. Dette har både Real Madrid og Juventus fått med seg, og er forventet å fortsette å jobbe for å friste argentineren til overgang. Trives, men hvor godt? (foto: icardo) Milan Skriniar har både Manchester United og Barcelona etter seg, og skal ha takket nei til ett tilbud fra Inter om bedre betingelser. Også her er Inter villige til å strekke seg langt. Trives, men hvor godt?

Diego Simeone: En dag skal jeg skal trene denne klubben!

Fritttalende Simeone har etablert seg hos Atletico Madrid gjennom seks år i klubben. Dette betyr ikke at han en favorittjobb den dagen han forlater Madrid. Som fotballspiller hadde Simeone en periode før tusenårsskiftet i Inter Milan. Dette har tydeligvis satt sine spor, for nå varsler argentineren at han vil tilbake til den urgamle byen som ble etablert av kelterne 600 år f.kr. Bulldoseren trivdes i Milano. -Jeg har alltid sagt at jeg en dag kommer til å trene Inter. Det skjer når det skjer.

Da skandalene kom, mistet Berlusconi grepet i Milan

Først når de økonomiske problemene ble store, slet også AC Milan, som Silvio Berlusconi eide fram til 2017. Nå vil han kjøpe Serie C-klubb.

Karamoh: Babler i vei om seg selv og litt om fotball

Det er en ærlig sak å bytte klubb hvis man sliter benken.  Yann Karamoh forklarte da han ble introdusert i Bordeaux at ønsket om å spille mye var grunnen til at han valgte overgang fra Inter Milan.
Les mer om:

FIFA henlegger Modric-sak mot Inter Milan

Det internasjonale fotballforbundet (FIFA) har etterforsket Inter Milans samtaler med agenten til Real Madrids Luka Modric, men velger å henlegge saken.

Ronaldo danker ut alle!

Vi har tidligere ikke interessert oss så mye om lønnsnivået i Serie A.