Nyheter om Milan


Manchester United forbereder bud etter positive samtaler

Manchester United har tatt kontakt med agenten for Parma-sensasjonen Dejan Kulusevski, men de møter konkurranse fra to italienske giganter. Kulusevski har vært en av de virkelig store overraskelsene i Serie A denne sesongen etter å ha blitt sendt på utlån til Parma fra Atalanta.

Zlatan vil ha strengere straff for rasisme

Zlatan Ibrahimovic nærmer seg en retur til Serie A og Milan. Ligaen har slitt med rasisme de siste årene. Svensken ønsker strengere straff for rasismebruk.

Vil tilby Mourinho favoritt i bytte mot Eriksen

Ole Gunnar Solskjær og Manchester United skal ha fulgt utviklingen til Tottenham sin danske stjerne Christian Eriksen med stor interesse, nå skriver The Telegraph at de vifter Nemanja Matic som et agn ovenfor Tottenham sin nye manager Jose Mourinho.  Spurs midtbanespiller Eriksen er ute av kontrakt neste sommer og var fast bestemt til å forlate mens han var under Mauricio Pochettinos ledelse.

The Telegraph: Zlatan enig med gamleklubben

Man skjønner det er en stort for AC Milan å signere den svenske superstjernen Zlatan Ibrahomivic når det ifølge The Telegraph planlegges å presentere avtalen den 16 desember.

Legger planer uten Eriksen

Christian Eriksen har bekreftet overfor José Mourinho, at han vil vekk fra Tottenham. Det er Daily Telegraph som mandag melder at Christian Eriksen som forventet har kunngjort til den nye manageren, Jose Mourinho, at han ikke vil fornye kontrakten som går ut til sommeren. Danmarks største stjerne er en attraktiv kar, med Real Madrid som den mest sannsynlige destinasjonen, men også de italienske klubbene Juventus og Inter Milan skal vurdere å hente Eriksen allerede i vinter. Det kan bli veldig lite spilletid for Eriksen fremover, manager Jose Mourinho har naturlig nok han ikke med i planene fre

Theo Hernandez forteller om sitt landslagsvalg

22 år gamle Theo Hernandez er i ferd med å etablere seg i førsteleveren til AC Milan, og vil hvis ikke noe rart skjer må han velge landslag. -Theo har  både et spansk og et fransk pass, men han utelukker å akseptere ja til Spania, som tidligere har tilbudt. «jeg tok avgjørelsen for mange år siden. Jeg har spilt for Frankrike siden U10, selv om Spania fulgte både meg og broren min». Les: Arsenal-manager Ljungberg viser hva som skjer når du sluntrer unna «Hans suksess med Les Bleus har bare bidratt til å styrke meg i beslutningen min.

Sparken?: Har ikke tapt åtte kamper på rad i NHL siden 1940

Det var en trist gjeng som «tuslet» av banen etter nok et tap i NHL. Montreal Canadiens tapte 1- 3 mot Boston og med det før første gang siden 1940 er de oppe i åtte strake tap. – Det lover ikke godt for jobben til manager Claude Julien. Kampen startet med en opptur i TD Garden søndag kveld da Joel Armia snudde pucken av Zdeno Chara og sørget for 1-0 allerede etter 1,58 minutter. Gleden varte ikke lenge. Les: Inter Milan transformert til et vinnerlag av Antonio Conte «Det er samme show hver gang.
Les mer om:

Inter Milan transformert til et vinnerlag av Antonio Conte

Antonio Conte har et lag i ryggen som hører på hans minste vink og innspill og det gir resultater. – Han var midtbanespiller for Juventus i en årrekke og benyttet den gamle tante til å bygge seg opp som manager også. – Etter å ha tatt hjem fem strake ligaseiere med Inter Milan går de opp i topp av tabellen.  Lautaro Martínez ble dagens mann for Milano-klubben med to scoringer på San Siro. Det var Inters femte strake ligaseier og det er ingenting som tyder på at det stopper nå.
Les mer om:

Zlatan: – Jeg kan spille til jeg blir 50

Zlatan Ibrahimovic har kjøpt seg inn i fotballklubben Hammarby. Men hvor har han tenkt å fortsette å spille fotball? – Milan er mitt andre hjem, sier svensken.

Dejan Stankovic tilbake i Inter Milan

Den tidligere serbiske landslagsspilleren Dejan Stankovic skal være en individuell og teknisk trener i Inter Youth Division. 41 år gamle Dejan Stankovic er en ekte klubblegende med hele spilte 326 kamper for Inter fra 2004 til 2013. Inter kunngjør da at den tidligere midtbanespilleren skal være en individuell og teknisk trener i klubbens ungdomsdivisjon.
Les mer om:

Sorry, Haaland, du er bare 4. best i verden

Selv om fler av oss i nord ser på Erling Braaut Haaland som den beste på markedet av unge spillere, skjønte vel de fleste at Golden Boy Haaland-tittelen måtte vente på seg. Men vi tar gjerne i mot en 4. plass i kåringen. Det var Joao Felix, Jadon Sancho og Kai Havertz som på papiret er bedre enn RB Salzburg-spilleren. Les: Premier League-klubb skal ut å stjæle Wolverhampton-manager Men når spillere som de Ligt, Fati, Foden, Rodygo og Vinicius Jr. må innfinne seg i å stå under Haaland på lista, skjønner vi et 4. plass ikke er noe nederlag. Her er lista som gjør oss stolte av «vår mann»: 1.

Mourinho sier nei til Zlatan

Zlatan og Mourinho har en fortid sammen i både Inter og Manchester United, men det blir med koblingen denne gangen om en skal tro på Tottenhams manager Jose Mourinho. – Det er mer enn en kobling mellom oss. Det er lidenskap, respekt og forståelse. Zlatan er en fantastisk spiller og en fantastisk fyr, men jeg sier likevel nei. Ingen sjanse, sa Mourinho under mandagens pressekonferanse foran kampen mot Olympiakos i mesterligaen tirsdag. Årsaken til at Mourinho ikke vil ha svensken er åpenbar. Den heter Harry Kane. – Vi har den beste spissen i England. Han er blant de to-tre beste i verden.

«Det er ikke logisk for Zlatan å komme hit»

Det har vært mange spekulasjoner om Zlatan Ibrahimovic til Tottenham. Men nå gir José Mourinho klar beskjed. «Det er ingen logikk at en angriper av Zlatans verdighet ville komme til klubben vår,» sier han ifølge Football London. For et par uker siden ble det klart at Zlatan Ibrahimovic forlater Los Angeles Galaxy. Siden den gang har rykter erstattet hverandre. Blir det en retur i Italia? I Premier League?

Napoli har startet å straffe spillerne sine

Napoli har sluttet å vinne kamper, forholdet mellom manager og eier er på frysepunktet og nå har klubben begynt å straffe spillerne side. Allan Marques Loureiro bedre kjent som «bare» Allan fikk en bot på 200 000 euro for hans sammenstøt med eier og president  Aurelio De Laurentiis ‘sønn Edo. Presidenten plasserte nylig troppen sin i «straffetrening» uken før den internasjonale pausen, men et mytteri mot avgjørelsen og trøbbel etter Champions League-kampen mot RB Salzburg får etterspill. Les: Solskjær: «Forskjellen fra forrige sesong er enorm» Allan er den spilleren som blir hardest rammet, se

Balotelli straffet for å være lat

Brescia manager Fabio Grosso har ikke tatt ut Mario Balotelli for dagens bortekamp mot AS Roma.

Adriano Galliani: «En romantisk overgang som da Ronaldo kom til Italia»

Adriano Galliani var visepresident og og direktør i AC Milan fra 1986 til 2017 hvor han faktisk drev klubben på vegne av Silvia Berlusconi. Det at han fortsatt er sentral i det offentlige liv viser hvor lite de bryr seg om skandaler i Italia. – Han var ute å kjøre for noen år siden i den såkalte «dommerskandalen» i 2006 hvor han var tiltalt, dette i tillegg til å ta støyten for sin «velgjører» i mange sammenhenger.  Nå er han medlem av det Italienske senatet og entusiastisk fotball-pamp.  Kampen om den svenske superstjernen Zlatan Ibrahimovic er knallhard til tross for at han er 38 år.

Sarri utelater Ronaldo: «Trenger å kjøle seg ned»

Cristiano Ronaldo er ikke en del av troppen mot Atalanta, og det rettferdiggjør Juventus-manager Maurizio Sarri med at portugiseren trenger å kjøle seg ned. Da Juventus beseiret AC Milan før den internasjonale pausen med 1-0, ble Cristiano Ronaldo byttet ut kort tid etter i andre omgang på grunn av en skade.

Villige til å gjøre «alt» for å beholde Karim Benzema

Karim Benzema ble rekruttert fra franske Lyon til Real Madrid så langt tilbake som sommeren 2009. Da hadde den spanske klubben allerede hentet Ricardo Kaka fra AC Milan og Cristiano Ronaldo fra Manchester United. Siden den gang har det blitt 233 mål, 129 assist på totalt 480 kamper for den nå 31 år gamle Benzema. – Før denne sesongen var det stor usikkerhet om det ville være plass for Karim Benzema nå som det skulle så mange superstjerner inn. Les: Bournemouth-manageren: «Det er et kjempetap å miste Joshua King» Real Madrid skal være sjeleglad de ikke solgte han.

ESPN: Atletico Madrid har blinket ut Manchester United-spiller

Når kontrakten til Matic løper ut etter sesongen, kan Manchester United forlenge med tolv måneder. Hvis Solskjær vil. I mellomtiden har Diego Simeone vurdert den serbiske midtbanespilleren som en forsterkning hos Atletico. AC Milan har også vist interesse for United-spilleren, men ser ut til å få konkurranse fra Atletico Madrid. Les: Mourinho har ventet på Bale Med bare to av tolv Premier League-kamper fra start, er det tvilsomt at United ikke benytter seg av muligheten i januar til å få inn noen millioner på Matic.

Nok en klubb har meldt sin interesse for Giroud

Landslagstrener Didier Deschamps har gjentatte ganger bedt Olivier Giroud om å finne seg ny klubb. Chelsea-spilleren har 6 mål på 10 kamper for landet sitt, men slippes knapt ut på banen av Frank Lampard. Nå ser det ut som Deschamps får viljen sin. Det er Sky Sports Italia som melder at AC Milan har sendt inn sin interesse for Chelsea-spissen. Les: Telegraph: Mourinho vurderer å hente sin tidligere United-stjerne Men de er ikke de eneste.

– Zlatan tilbudt Milan-kontrakt

Serie A-klubben AC Milan har tilbudt Zlatan Ibrahimovic en halvårskontrakt med opsjon på ytterligere ett år, ifølge italienske medier. 38-åringen spilte for klubben fra 2010 til 2012, og var med da de vant serie A i 2011.

Medier: Milan har tilbudt Zlatan kontrakt

Zlatan Ibrahimovic nærmer seg en retur til Milan. Serie A-klubben har tilbudt ham en halvårskontrakt med opsjon på ytterligere ett år, ifølge italienske medier.

Hevder Zlatan har funnet ny klubb

Zlatan Ibrahimovic nærmer seg en retur til Milan. Serie A-klubben har tilbudt ham en halvårskontrakt med opsjon på ytterligere ett år, ifølge italienske medier.

Hevder Zlatan har funnet ny klubb

Zlatan Ibrahimovic nærmer seg en retur til Milan. Serie A-klubben har tilbudt ham en halvårskontrakt med opsjon på ytterligere ett år, ifølge italienske medier.

Spansk TV: Friksjon bringer Ronaldo tilbake til United etter 11 år

Cristiano Ronaldo kan forlate Juventus på slutten av sesongen ifølge en rapport i Spania, skjer det er en retur til Old Trafford det mest sannsynlige.  – Det er et drøyt år siden Ronaldo forlot Real Madrid for Juventus, men i det siste har ikke alt vært bra mellom den fem ganger Ballon d’Or-vinneren og den nye manageren Maurizio Sarri. Den spanske fjernsynsekperten Eduardo Inda snakket på ‘Chiringuito De Jugones’ og var klar på at spissen forlater hvis «Den gamle dame» ikke vinner Champions League: «Cristiano Ronaldo kunne forlate Juventus på slutten av inneværende sesong hvis de ikke vinner C