Nyheter om Milan


Tottenham skal ha, penger er ikke noe tema

Et av de store ankepunktene til tidligere Tottenham manager Mauricio Pochettino var at til tross for suksess og Champions League finale fulgte det ikke tilstrekkelig med penger for å konkurrere med andre klubber med ekstreme budsjetter. Nå er London klubben i en sportslig krise som igjen vil føre til enorme inntektstap. Tap i fire av de fem siste kampene i Premier League og 9.plass, stadig lenger unna spill i Europa og pengesekken som følger av det.

Ronaldo-dobbel for Juventus

Cristiano Ronaldo fortsetter herjingene i Serie A. Mandag kveld noterte han seg for sesongens 16. og 17. mål da Juventus slo Crotone 3–0. Den portugisiske måltyven satte inn begge scoringene med pannebrasken før pause, og sørget for at Juventus kunne kontrollere inn en enkel seier. Weston McKennie fastsatte sluttresultatet til 3–0 midt i annen omgang. Juventus er nummer tre på tabellen, henholdsvis fire og åtte poeng bak Milan og Inter på plassene foran. Ronaldo og lagkameratene har også en kamp til gode.

Hvis Todo Fichajes har rett, er David de Gea ferdig hos United

Paul Scholes satte ord på det etter Newcastle-kampen. Det er et problem når United-spillerne stiller seg spørsmålet: Tar du denne, David? Nå befinner United seg på andreplass i Premier League – med spanjolen mellom stengene i 23 av 25 kamper – så helt krise kan det ikke være.

Bekreftet: Joe Barton skal lede piratene

Det er vel ikke alle som husker Joe Barton, skal vi tro. Engelsmannen hadde en mildt sagt interessant bakgrunn som ungdom: I løpet av seks år var han innom Everton, Liverpool og Manchester City. Så startet den profesjonelle karrieren hos City i 2002 før det bar videre til Newcastle, QPR, Burnley og Rangers. Nå skal 38-åringen inn og lede en gjeng med pirater. Barton fikk sin første trenerjobb i 2018 hos Fleetwood, men forlot klubben i januar.

Løsningen for Solskjær ligger hos AC Milan

Det skal ikke mye David de Gea-fomling til før «alle» varsler at spanjolen er ferdig på Old Trafford. Solskjær har etter hver tabbe stått med strak rygg og forsvart det han beskiver som en av verdens beste keepere. Men Paul Scholes hevder at usikkerheten til egen keeper står i veien for titlene. Da Dean Henderson ble hentet hjem til Old Trafford før sesongen, var det knyttet stor spenning til hvordan dette ville påvirke De Gea. Når Manchester United ligger på en sterk andreplass i Premier League, må nødvendigvis førstekeeperen til United ha gjort en solid jobb.

Scholes trekker frem usikkerheten som skaper unødvendig trøbbel for United

På papiret (hvis det fortsatt er noen som bruker papir) så 3-1 seieren på søndag ut som en god dag på jobb for gjengen til Solskjær. Seier er seier, men når ambisjonene er så mye høyere enn å slå bunnlaget Newcastle, ser Paul Scholes faresignaler spesielt i én posisjon. United har en kanonsterk keeperduo i de Gea og Henderson, problemet er at Solskjær bare kan bruke én av gangen. Så når David de Gea har en dag med fomling, da er det allerede for sent. Mot Newcastle klarte spanjolen heller ikke å holde en cleen sheet.

Martinez-dobbel sørget for knusende Inter-seier i byderbyet

Inter gikk seirende ut av «Derby della Madonnina» mot Milan. 3-0 gjør at de nå har en luke på fire poeng ned til byrivalen på toppen av Serie A-tabellen.
Les mer om:

Skandalebilder før byderby

I forkant av storkampen mellom Milan og Inter samlet store grupper med supportere fra begge lag seg foran stadion. Totalt imot rådene fra Italienske myndigheter.
Les mer om:

Inter vant Milano-derbyet

Inter gikk seirende ut av «Derby della Madonnina» mot Milan. 3–0 gjør at de nå har en luke på fire poeng ned til byrivalen på toppen av Serie A-tabellen. Det var argentinske Lautaro Martínez som ble den store helten for Inter. Han sto for både 1-0- og 2-0-målet med to lekre scoringer. Den belgiske storscoreren Romelu Lukaku hamret inn 3–0 etter halvspilt 2. omgang. Jens Petter Hauge var ubenyttet reserve for Milan, som måtte tåle sitt fjerde serietap. Laget var ubeseiret helt til januar.
Les mer om:

Lukaku ble historisk da Inter knuste byrivalen

(AC Milan - Inter 0–3) Lautaro Martinez og Romelu Lukaku sørget for storseier til Inter.
Les mer om:

Hauge avslører at han fikk hjelp av Haaland i overgangskaoset

Før Jens Petter Hauge signerte for AC Milan var han svært nær en belgisk klubb. Nå avslører han grunnen til at det ikke ble noe av.
Les mer om:

- Gå for det!

I et intervju med CBS Sport avslører Jens Petter Hauge at han rådførte seg med Haaland før overgangen til AC Milan.
Les mer om:

Zlatan kom med et syrlig stikk da han så hva JP hadde på seg: – Jobber du som pizzabaker?

Tiden i AC Milan har allerede vært fylt med flere oppturer og noen nedturer for den unge bodøværingen.
Les mer om:

Zlatan kom med et syrlig stikk da han så hva JP hadde på seg: – Jobber du som pizzabaker?

Tiden i AC Milan har allerede vært fylt med flere oppturer og noen nedturer for den unge bodøværingen.
Les mer om:

Frontløperne blant de Europeiske fotball-ligaene

Med nesten 40 forskjellige fotball-ligaer på det Europeiske kontinentet er det alltid noe som fanger oppmerksomheten til fotballfansen. Selv om det finnes en rekke forskjellige ligaer med sine fordeler og ulemper er det «the big five» som de aller fleste følger med på når de følger fotball i Europa. Det er i disse ligaene de store personlighetene spiller og det er uten tvil her de beste oddsene og sponsorpengene ligger. På lik linje med de største økonomiene i Europa er det også disse landene som har de mest fulgte fotball-ligaene.

Falcinelli: «Jeg håper Zlatan ikke spiller»

Red Star spiss Diego Falcinelli ser frem til å møte AC Milan i Europa League, men innrømmer at han håper Zlatan Ibrahimovic ikke spiller. Falcinelli, flyttet på lån til Red Star fra Bologna i september 2020. Den 29 år gamle spissen har scoret ni mål på 18 kamper for det serbiske laget. Han har raskt tilpasset seg sine nye omgivelser. Les: Arsenal har skaffet seg det som skal bli en av verdens beste «Jeg ble vant til det raskt,» sa han til Tuttomercatoweb.

Inter passerte Hauges Milan

Romelu Lukaku scoret to ganger og bidro med en målgivende pasning da Inter slo Lazio 3-1 og ble serieleder i italiensk fotball søndag. Lukaku ble den store spilleren i Serie A-oppgjøret i Milano. Den belgiske måltyven scoret sitt 15. og 16. mål for sesongen før pause. Det gjør at Lukaku nå er à jour med Cristiano Ronaldo på toppscorerlista i den italienske toppserien. De står begge med 16 fulltreffere så langt denne sesongen.

Lukaku herjet da Inter passerte Hauges Milan og overtok tabelltoppen

Romelu Lukaku scoret to ganger og bidro med en målgivende pasning da Inter slo Lazio 3-1 og ble serieleder i italiensk fotball søndag.
Les mer om:

Sjelden bortesmell for Milan

Jens Petter Hauge og Milan tapte lørdag sin første bortekamp for sesongen i Serie A. Spezia vant 2-0 og sørget for at Inter kan ta tabelltoppen søndag.
Les mer om:

Vil kjøpe fri Manchester United flopp

Helt på slutten av sommerens overgangsvindu, som denne gangen ble lukket i begynnelsen av oktober lånte AC Milan den 21 år gamle portugisiske forsvarsspilleren Diogo Dalot. Manchester United hadde store forhåpninger da de hentet han sommeren 2018 fra Porto for 22 millioner euro, så langt har de ikke slått til, i hvert fall ikke på Old Trafford. Nå ser det ut som om antallet kamper for Diogo Dalot i Premier League kan stoppe på 20.

Manchester United har den fjerde beste spilleren i verden når det koker som mest

Noen hos ESPN har tydeligvis hatt litt mye fritid det siste året, men vi henger oss gladelig på når listen de har satt sammen viser de tolv angrepsspillerne som er mest verdifulle når de tetteste kampene skal avgjøres i sluttminuttene. ESPN har samlet statstikk fra de siste ti årene, der 127 spillere har produsert 100 og fler scoringer og assists i løpet av perioden.

Paulo Maldini har aldri sett noe lignende

Det er svært imponerende det 39 år gamle Zlatan Ibrahimovic, mens andre stjerner som er på hans alder må reise langt av gårde til land som er elendige i vinteridretter for å spille fotball fortsetter den svenske superstjernen å levere på et svært høyt nivå i en av de største ligaene i verden for en toppklubb. Ibrahimovic er i ferd med å redefinere hva som er mulig innen fotball, på samme måte som 43 år gamle Tom Brady gjør det i USA.

Pirlo er definitivt ikke som andre Juventus-managere

For det er vel ikke helt vanlig at en Juventus-manager blir overlykkelig av å nå finale i den italienske cupen når Serie A-tittelen ikke akkurat er i nærheten av å være i boks. Juventus har i store deler av hele sesongen vært bak begge rivalene fra Milano på Serie A-tabellen, men på tirsdag kunne Andrea Pirlo få vist Conte og gjengen at Torino er byen. Les: Barcelona slipper å møte en spesielt brysom motstander Det var duket for returkamp i semifinalen i Coppa Italia mot Inter Milan. Første møte gikk Juventus seirende ut av, på tirsdag ble det en stillingskrig som endte målløst.

Lionel Messi, Kylian Mbappe, Erling Braut Haaland og Harry Kane og nå også Romelu Lukaku og Danny Ings

Manchester City manager Pep Guardiola har fått tilbake det store gliset og de vinner absolutt alt om dagen. De er i ferd med å hente hjem Premier League trofeet etter de i går parkerte Liverpool på Anfield med en 4 – 1 seier. Liverpool manager Jürgen Klopp har gitt opp kampen om gullet og Liverpool har fjernet det meste av hyllestbilder av sin manager på sine nettsider og i sosiale medier. Hvorfor ikke bare kjøpe dem alle! Manchester City har tydeligvis bestemt seg for å lage tidenes beste angrepsrekke. – Pengene sitter løst nå som de vinner alt.

Milan seiret da Zlatan bikket 500 klubbmål – snaut kvarter på banen for Hauge

Med mål nummer 500 og 501 i klubbkarrieren hjalp Zlatan Ibrahimovic sitt Milan til 4-0 over Crotone søndag. Jens Petter Hauge kom inn på tampen av kampen.