Nyheter om Milan


Når 1,8 milliarder kroner ikke er nok

Vi fikser fortsatt ikke helt å forholde oss til disse store tallene. Men når det snakkes om superstjernen Eden Hazard, må vi bare venne oss til det. De fleste har fått med seg ryktene som svirrer mellom London og Madrid om forhandlinger om Chelsea-spilleren Eden Hazards overgang. Den belgiske stjernen brukte VM som et passende utstillingsvindu, og minnet Real Madrid på hvorfor de skal ha inn denne perfekte Ronaldo-erstatter før sesongstart. En liten gigant!

Dette er kaosklubben AC Milan

Det har vært kaotiske tilstander i den italienske storklubben de siste åra. Tidligere i sommer ble de utestengt fra europeisk spill, men i går kom kontrabeskjeden.
Les mer om:

Milan varsler ny æra etter nytt eierskap og CAS-seier

Milan ble kjørt økonomisk i grøfta av Li Yonghong. Nå har et hedgefond tatt over klubben og varsler en ny æra for den tidligere fotballgiganten.
Les mer om:

Milan vant fram i CAS – utestengelsen fra Europa Leauge opphevet

Milan gikk seirende ut av ankesaken mot UEFA i Idrettens voldgiftsrett (CAS). Italienerne lyktes med å få klubbens utestengelse fra europaligaen opphevet.
Les mer om:

AC Milan vant fram i CAS

AC Milan gikk seirende ut av ankesaken mot UEFA i Idrettens voldgiftsrett (CAS). Italienerne lyktes med å få klubbens utestengelse fra Europaligaen opphevet.
Les mer om:

Rykter om ny klubb: Arsène Wenger forteller om sin største tabbe

Ridder av Æreslegionen, offiser av Den britiske imperieordenen er fortsatt leken og lysten på nye utfordringer i en alder av 68 år.  Det er lett å tenkte på Arsène Wenger som en gammel fotballprosessor, men han er mye mer enn det, man skal huske han var på oppdagelsesferd på mange kontinenter både da han var i Monaco og de første årene i Arsenal. – Det er mange som har fått fantastiske karrièrer på grunn av han, Hos Monaco brakte han inn George Weah, som senere ble «FIFA World Player of the Year» med AC Milan.

Ronaldo har landet i Torino: – Fryktelig for oss i AC Milan

AC Milans tidligere president Silvio Berlusconi ser både positive og negative ting med Cristiano Ronaldos ankomst til Torino og Juventus.

Hedgefond tar kontroll over Milan

Den italienske storklubben Milan overtas av det amerikanske hedgefondet Elliott, melder nyhetsbyrået AFP. San Siro-laget har havnet i økonomiske problemer.
Les mer om:

Klarte ikke betale regningene - hedgefond tar over Milan

Den italienske storklubben Milan overtas av det amerikanske hedgefondet Elliott, melder nyhetsbyrået AFP. San Siro-laget har havnet i økonomiske problemer.
Les mer om:

Milan-eier klarte ikke å betale avdrag på hedgefond

Milan kan havne under amerikansk eierskap etter at klubbens kinesiske eier Yonghong Li har havnet i økonomiske problemer.
Les mer om:

Tjener 100 millioner på Sander Berge

Det er liten tvil om at Norges største forsvartalent Sander Berge snart er for stor for den belgiske klubben Genk.

Den argentinske oksen kommer til Europa

Den argentinske landslagsspilleren har så langt bare fått med seg én landskamp, men har det siste året gjort seg aktuell for flere europeiske klubber. Nå er femårskontrakten på plass. Racing Club-spilleren tar nå flyet over til Europa og hopper inn på treningsoppholdet til Inter Milan. Official: #WelcomeLautaro!

Keisuke Honda lar de yngre ta over stafettpinnen

Det er en meget fornøyd spiller som nå sier tatt for seg på landslaget, Japan holdt på å lage en liten sensasjon da de i går Japan etter en målløs førsteomgang mot Belgia satte inn to tette i begynnelsen av andre. Et par minutter ut i andre omgang satte Genki Haraguchi inn Japans første mål etter en perfekt gjennomført kontring. Men det er en voldsom miss av Vertonghen, som er ved ballen, men ikke klarer å stoppe den fra å gå gjennom til Haraguchi.

Luciano Spalletti har fått gullkortet

Inter Milan manager Luciano Spalletti har allerede stjerner som Radja Nainggolan (som akkurat kom fra Roma), Mauro Icardi og Ivan Perišić, men han ønsker ikke gi seg der. Tilbake i februar ble Inter enig med en av de beste stopperne i Serie A, nederlandske Stefan de Vrij om en Bosman-overgang fra Lazio. Les på F7: Hvis du er et miljøsvin kjører du trolig Tesla It’s official! @Stefandevrij is a Nerazzurri player!

Balotelli forsvunnet – kan dukke opp i Premier League

Mario Balotelli. Hvis det ikke er noe å skrive om innen fotballens verden, holder det å søke på denne spilleren. Der dukker det stort sett alltid opp noe underholdning. Denne gangen er han forsvunnet. Balotelli har prøvd seg for Manchester City, Milan og Liverpool før han endte hos Nice. Her har spissen dunket inn mål på bestilling den siste sesongen.

Arsenal hamstrer bundesliga-stjerner

Pierre Emerick Aubameyang og Henrikh Mkhitarayan, begge tidligere Borussia Dortmund-stjerner. Nå kommer tredjemann fra Jürgen Klopps gamleklubb til Emirates. Ifølge Daily Star har Arsenal ikke sett seg lei på å hente Dortmund-stjerner.

United går for en av verdens beste forsvarsspillere

Italienske Corriere dello Sport skriver ifølge Sport Witness at José Mourinho er en stor fan av 31 år gamle Leonardo Bonucci, stopper hos AC Milan. Den italienske klubben ble torsdag utestengt fra Europa neste sesong grunnet brudd på økonomisk fair play, og håpet er at Bonucci vil til United og at Milan vil selge for omlag 40 millioner euro. Den tidligere Juventus-stopperen har lenge vært regnet som en av verdens beste midtstoppere. Om Bonucci bestemmer seg for å forlate Italia kan United vente seg stiv konkurranse fra både PSG, Chelsea og Manchester City.

Utrolig nok har det gått nedover etter Silvio Berlusconi solgte

Det som for ikke så lenge siden ble sett på som en slapp regel som ingen trengte å bry seg om har fått tenner. UEFA sende ut en pressemelding tidligere i dag hvor de skriver at AC Milan har forbrutt seg mot reglene for økonomisk fair play (FFP). Den kinesiske forretningsmannen Li Yonghong som ble styrtrik i kraftmarkedet kjøpte AC Milan av Silvio Berlusconi for rundt 7,9 milliarder kroner i fjor og planene var at klubben skulle vinne tilbake gammel storhet.

Milan utestengt fra Europa League

Den italienske fotballklubben Milan er av UEFAs kontrollorgan for klubbøkonomi utestengt fra europacupspill for brudd på lisensreglene.
Les mer om:

Milan kastet ut av Europa

Den italienske storklubben AC Milan nektes deltakelse i Europaligaen kommende sesong for brudd på UEFAs regler for finansiell fair play. Mer på TV2.no.
Les mer om:

Juventus tar innersvingen på rival

Etter å ha fått med seg all verdens tjuvtrikse på fotballbanen i VM, kan de fleste ane at det går hardt for seg også utenfor gressmatta. Det symbolske vinduet som signaliserer klubbenes mulighet for å «stjele» spillere fra hverandre er et godt eksempel på dette. Inter Milan hentet for ett år siden den portugisiske backen Joao Cancelo på lån fra Valencia. Vi mistenker at dette lå intensjon hos Serie A-klubben om en fremtidig overgang. Gjorde det sterkt hos Inter. Dette la også Juventus merke til. Leieavtalen går ut denne sommeren og portugiseren hadde bestått testen etter 28 kamper.
Les mer om:

Roma samler på sønner av fotball-legender

Som far, så sønn, sies det. Men vi har ikke tall på hvor mange unge som har vokst opp med genene til sine berømte foreldre uten at dette har gitt noe positivt utslag sportslig sett. I Serie A har hovedstadsklubben samlet to juniorer som nå har klart å vokse litt ut av skyggen til sine berømte fotballfedre. Justin Kluivert går denne sommeren fra Ajax til Roma etter mye turbulens og uenighet.

Nei takk, har allerede prøvd Rosenborg

Før årets sesong var det ikke en eneste fotballekspert i Norge som ikke tippet Rosenborg som vinner av Eliteserien også i år. -Isteden leder Brann med god margin foran nykommerne Ranheim.  Jeg skal villig innrømme jeg tippet Brann lenger ned på tabellen og Ranheim rett ned i OBOS-Ligaen igjen. Rosenborg prøvde nylig å hente tilbake fjorårets stjerneskudd på venstrekanten Milan Jevtovic, etter han fikk et mislykket opphold i tyrkiske Antalyaspor, etter bare 6, starter og noen innhopp ble han for litt siden frigitt.

Nederlands jernmann tilbake som trener for toppklubben

Mark van Bommel huskes som en steintøff midtbanespiller, både hos toppklubber rundt i Europa og for det nederlandske landslaget. Nå skal hjelpetreneren til Australia få sin svenneprøve som hovedtrener. Mark van Bommel er nå den nye treneren hos PSV. Men ikke riktig ennå. Han må bare gjøre seg ferdig med VM først, som assisterende trener for Australia. Den tidligere midtbanespilleren tar over en klubb som vant den nederlandske serien i år, så utfordringene må sies å være store. Nå kommer svenneprøven som trener.

Arsenals-trener henter inn gammel kjenning

Internasjonale trenere har gjennom karrieren gjort seg kjent med mange ulike spillertyper. Noen er som skapt for deres lag, og trenere har en tendens til å hente frem gamle kjenninger når de starter på jobb i ny klubb. Unai Emery er intet unntak. Det har gått fort i svingene på Emirates Stadium etter at spanjolen hadde pakket ut kofferten.