Nyheter om Milan


Verdens kuleste fotballspiller overtar Juventus

Andrea Pirlo trenger ikke å bevege seg spesielt langt nå som han har fått jobben som ny Juventus manager. Inntil for noen minutter siden var «verdens kuleste fotballspiller» leder for Juventus sitt U21 lag.

Gjør alt for å slippe unna Chelsea

Tiemoue Bakayoko ble hentet av Antonio Conte fra Monaco i 2017. 40 millioner pund i overgangssum fortalte om skyhøye forventninger til hva den franske midtbanespilleren skulle levere på Stamford Bridge. Bakayoko fomlet bort muligheten, og da Conte ble skjøvet ut døra, ble franskmannen sendt på utlån til AC Milan og Monaco. Nå er spilleren desperat etter å komme seg bort fra London-klubben. Når du ikke har levert og har en skyhøy lønnsforpliktelse hengende rundt deg, blir valgmulighetene færre (spør Sanchez, Bale og Coutinho).

Robinho ferdig hos de tyrkiske mestrene

Det er en av de virkelig store som nå nærmer seg slutten av sin karrière. 36 år gamle Robinho har bygget en imponerende CV med klubber som Real Madrid, Manchester City og AC Milan samt en hel haug med landskamper for Brasil. De tyrkiske mestre Istanbul Basaksehir takker farvel med Robinho. – Angrepsspilleren er ikke klar for å legge fotballskoene på hylla. Han ser for seg å fortsette hjemme i Brasil. I et intervju fra Cadena Ser for noen måneder siden fortalte Robinho at planen var å spille så lenge det var gøy, han sa også at de siste ti til femten årene ville han spille Sør Amerika.

Endelig er veien fri for Totti!

Roma-legenden fikk en trist sorti fra hovedstadsklubben. Han ble mer eller mindre presset ut av troppen før han var klar, selv om lista var lagt lavt med tanke på spilletid. Så ble det en administrativ rolle i klubben som plaster på såret, men sårene var så dype at så lenge James Pallotta var president i klubben, kunne legenden verken jobbe der eller gå inn på treningsfeltet å se sønnen Christian på Romas U15-treninger. Nå er veien endelig fri. -Jeg ønsket ikke å stanse med å spille. Jeg var i god fysisk form, så hvorfor skulle jeg stoppe?

Bekreftet: United har 50 % av de beste talentene i Premier League!

LItt voldsom tittel for en ikke-United-supporter, men når utskjelte Solskjær og gjengen frem til nyttår viste alt annet enn gode takter etter en kaotisk sesong med Mourinho/Solskjær, da blir Premier Leagues egen nominering av de 8 beste talentene helt spesiell.

Manchester United talent ser i retning Bundesliga

Manchester United-talentet Tahith Chong vil gjerne bli lånt ut til Bundesliga-klubben Werder Bremen, sier agenten hans Erkan Alkan. – Det er ikke slik at manager ikke gir Chong muligheter, han var på banen på onsdag da United etter å ha slått LASK 2 – 1 avanserte til mandagens Europa League-kvartfinale mot FC København. Spillerens agent sier det ikke er nok og at han vil lånes ut til Werder Bremen i følge et intervju i Bild. «Han vil spille i Bundesliga og vil til Bremen. Han vil informere Manchester om dette.

Solskjær’s angrepstrio jakter suksess

Manchester United har tre spillere blant de åtte nominerte til prisen for årets unge spiller i Premier League. Etter en solid sesongavslutning og en sesong der United-manager Ole Gunnar Solskjær har gitt mye tillit til unge spillere, belønnes laget med en solid mulighet til å vinne prisen. Sesongens beste unge spiller skal stemmes fram av leserne, og på sitt nettsted har Premier League lagt ut korte beskrivelser for hver av de åtte nominerte. Det er ikke helt overraskende – gitt at spillere opp til 24 år er med i kåringen – at Uniteds formsterke angrepstrio er med blant de nominerte.

Milan og Zlatan serveres spiller fra Manchester United

Paolo Maldini har omtalt Zlatan som del av AC Milans fremtid, så da er vi nødt til å inkludere supersvensken i overskriften. Når de store avgjørelsene skal tas, har nok Zlatan sikret at han har en stemme.

Skrtel forteller 58 millioner pund Liverpool mål å kjempe for å bli i Italia

Den tidligere Liverpool-forsvareren Martin Skrtel mener Milan Skriniar bør fortsette i Inter Milan og kjempe for sin fremtid på San Siro. -Liverpool viser interesse for Skriniar, Jurgen Klopp ser på han som en perfekt erstatter Dejan Lovren. Gazetta hevder de røde har samlet et dossier om midtbacken.

Bekreftet: Alexis Sanchez er endelig ferdig i Manchester United

Idiotavtalen som Ole Gunnar Solskjær arvet da han managerjobben etter Jose Mourinho har vært en hemsko for Manchester United. – Den delvise løsningen som kom sist sesong ved utlån til Inter Milan begrenset skaden noe. Ryddejobben er over Endelig slipper den norske manageren å ligge oppe om natten og lure på hvordan de skal klare å betale over fire millioner i uken til en kar som ikke leverer.

Venter med Lautaro Martinez samtaler til etter Champions League

Barcelona og Inter Milan har kommet langt i sine samtaler om en overgang for Lautaro Martinez nå settes det hele på vent til etter Champions League er over. Det ser ut til at overgangen i prinsippet er klart, ihvertfall hvis vi skal tro Barcelona-president Josep Bartomeu som ved flere anledninger har lovet en stor overgang kommer i sommer. Les: Paolo Maldini: «Zlatan er en del av fremtiden» «Vi snakker med Inter etter Champions League. Akkurat nå er skiftet helt i hiatus. Når Champions League er over, vil vi snakke med Inter.

Paolo Maldini: «Zlatan er en del av fremtiden»

Den svenske superstjernen Zlatan Ibrahimovics har gjort det klart at han bare er i begynnelsen av sin karrière, men 38 åringen har ikke røpet hvor han skal utføre sitt yrke. AC Milan sportsdirektør Paolo Maldini både tror og håper klubben forlenger Zlatan Ibrahimovics kontrakt.

Dempet feiring av overgang for fransk talent grunnet eksplosjon i vennskapsby

AC Milan har arbeidet en stund med å signere den 20 år gamle franskmannen Pierre Kalulu. – De henter han fra Lyons andrelag, nivå to er ikke godt nok for Kalulu uansett liga. Signaturen sammenfaller med den gigantiske eksplosjonen i Beirut, som har lagt store deler av byen øde, dermed blir feiringen av at de har «slått» Bayern München på målstreken. -Les på NRK: Al Jazeera: Myndighetene ignorerte advarsler AC Milan har styrket laget, spesielt på lang sikt ved signeringen av en spiller som er kjapp og smart.

Her er lagene Glimt kan møte i Europa

Bodø/Glimt skal ut i Europa til høsten. Den foreløpig seedingen tilsier at klubben vil bli første seedet i første kvalifiseringsrunde. Om dem går videre kan dem møte toppklubber som Tottenham eller AC Milan.Mandag 10. august trekkes Bodø/Glimts første motstander på veien mot deltakelse i Europaligaen. Seedingen vil bli uhyre interessant for alle som er glad i klubben. Det at klubben i første kvalifiseringsrunden. Trekningen vil være slik at først deles lagene i to grupper, en gruppe for seedede lag og én gruppe for useedede lag.

Dette er lagene Glimt kan møte i Europa

Den foreløpige seedingen tilsier at Glimt vil bli seedet i første kvalifiseringsrunde. Går de videre der kan de trekke lag som Tottenham eller AC Milan.

Serie A starter 19 september

Serie A har endelig funnet datoer for den kommende sesongen, og den starter 19. september. Sesongen avsluttes 23. mai. – Det er ikke bare sesongen som blir kortere enn vanlig, italienerne får en kortere juleferie også, oppstarten blir 3.januar. Det har ikke vært enkelt å komme frem til disse datoene, Football Italia skriver at det var sterke meninger, flere klubber klager på for tett kampprogram og ikke nok tid til hvile. Les: Antonio Conte er langt fra fornøyd Juventus ble seriemestre i den nettopp avsluttede sesongen med Inter Milan et poeng bak.
Les mer om:

Keeperlegende Iker Casillas takker for seg

Det er en ekte legende som nå avslutter en mildt sagt imponerende karriere. Real Madrid keeper Iker Casillas har gjennom 20 sesonger spilt hele 177 kamper i Champions League. «Inviterer til ekstraomganger» Den 39 år gamle keeperen melder at nå er det slutt, ihvertfall på toppnivå, dog skal det sies at Inter Miami eier David Beckham gjør sitt for å friste Casillas som han har beundret (og fryktet som aktiv) i flere tiår.

Alexis Sanchez avtale i boks

Det store hindret for alle andre klubber som har lyst på den chilenske superstjernen som en permanent del av laget er lønna. Manchester United betalte en del av lønnen til Alexis Sanchez på utlån hos Inter Milan, det slipper de nå, hvis Sky Italia har rett. Inter Milan skal være enig med Sanchez om de personlige betingelsene, – lønna skal være vesentlig lavere enn det han sugde ut av Old Trafford.

Antonio Conte er langt fra fornøyd

Inter Milan har lagt bak seg den beste sesongen på 10 år og sikret en andreplass i Serie A, men både ambisjon og forventning var høyere enn det. – Antonio Conte som har vært landslagssjef for Italia og manager for både Juventus og Chelsea ønsker at lag, ledelse og fans skal spille sammen som et samstemt symfoniorkester, slik er det ikke i Inter Milan. Så snart Europa League er ferdigspilt skal Antonio Conte ifølge Sky Italias Fabrizio Romano ha en samtale med Inter-president Steven Zhang om fremtiden.

Lykketallet er definitiv ikke 13 for manager Walter Zenga

Cagliari sier farvel til manager Walter Zenga etter noen måneders samarbeid og totalt 13 kamper. – Klubben bestemte seg for å gi sin manager sparken etter deres siste kamp i Serie A -sesongen. 0-3 tapet for AC Milan på lørdag ble dermed Zengas siste ansvarlige for klubben etter at han ble ansatt i mars. «Jeg tror jeg har bidratt med lidenskap og profesjonalitet.

Norsk 19-åring gikk fra å score drømmemål til å bli utvist i Serie A-avslutningen

Kristoffer Askildsen kom lørdag ned på jorda etter drømmescoringen for Sampdoria mot Milan. Han ble utvist på overtid i siste serierunde i Serie A.
Les mer om:

Norsk 19-åring gikk fra å score drømmemål til å bli utvist i Serie A-avslutningen

Kristoffer Askildsen kom lørdag ned på jorda etter drømmescoringen for Sampdoria mot Milan. Han ble utvist på overtid i siste serierunde i Serie A.
Les mer om:

Ralf Rangnick slutter i Red Bull

Ralf Rangnick forlater stillingen sin hos Red Bull etter å ha blitt koblet med et comeback til fotballens verden.

Det ser ut til at Tanguy Ndombele slipper unna Tottenham

Tanguy Ndombele satte klubbrekord da Tottenham hentet han fra Lyon i fjor for 60 millioner euro. – Starten på sesongen var langt fra fantastisk, da Jose Mourinho overtok som manager gikk det fra ille til mye verre. Heldigvis for den 23 år gamle franske midtbanespilleren ser ikke hans karrière ut til å være helt ødelagt etter å ha blitt «dumpet» og irrettesatt offentlig av Jose Mourinho. Inter Milan er ifølge Gianluca Di Marzio i samtaler med Tottenham om en overgang.

Manchester Evening News bringer oppløftende nyheter

Vi digger Alexis Sanchez, bare ikke i United-drakt. Nå ser det ut som vi igjen skal kunne kose oss med litt chilensk forballmagi i de rette omgivelsene. For United har avgjørelsen som ble tatt om å la seg blinde av muligheten til Arsenals superstjerne på free transfer, skapt en tannpine for klubb, manager – og ikke minst økonomidirektøren. Les: Andrea Pirlo bekreftet jobben han sa han aldri ville ta Den historisk høye ukelønna som ble fremforhandlet med Sanchez i noen hektiske overgangsdager i 2018 har vært som et stort hull i lønningsposen til United.