Nyheter om Milan


Liverpool-spilleren som kan forsvinne allerede i januar

Brasilianeren kom til Real Madrid, ble sendt videre til Monaco, storspilte – og ble hentet til Premier League av Jürgen Klopp. Får Serie A-klubben viljen sin, mangler 25-åringen bare Bundesliga. The five big ones. Vi snakker ikke om usmakelig jakt på den afrikanske savannen, men de fem store ligaene i verden: Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga og Ligue 1. Fabinho kom til Liverpool denne sommeren, etter godt over 100 kamper for Monaco. Den defensive spilleren skulle bringes til toppen under Jürgen Klopps ledelse. Helt vanlig at det tar tid i Premier League, sier Klopp.

Roma og klubbpresidenten gir to millioner kroner og lover mer

Liverpool supporteren Sean Cox og familien har en tøff tid foran seg og trenger mye penger til sin rehabilitering. En innsamlingsaksjon som ble opprettet i forrige uke har som mål å samle inn 2 millioner euro.  Det store internasjonale kamper også i Champions League ser man eksempler på fans som ikke er der på grunn av fotball, men som kommer for å sloss. En gruppe i tilknytning til Roma er blant de definitive verstingene . Les: Usain Bolt har to uker på seg Roma Ultras angrep den 53 år gamle Sean Cox utenfor The Albert i Liverpool før den første semifinalen i april.

Forbanna på Mourinho kan forsvinne til Tottenham, Roma eller AC Milan

Det kan bli tøft for Manchester United å holde på spillere når overgangsvinduet åpnet i januar. Eric Bailly som ble hentet fra Villarreal for over 300 millioner kroner har følt seg fryst ut av manageren nå har irritasjon over lite spilletid utviklet seg til skikkelig sinne følge Sport Witness.  Etter 12 kamper i Premier League har Manchester United bare 20 poeng og det er langt opp til serieleder og byrival Manchester City.

Higuain får karantene

Du skal ha gjort en god jobb for å pådra deg karantene for munnbruk. Gonzalo Higuain sørget for at Serie A ikke hadde noe valg. Da AC Milan møtte klubben de drømmer om å banke – Juventus – gikk den argentinske Milan-spilleren helt av skaftet. (foto: ac milan) Spissen fikk ikke med seg de siste minuttene av kampen etter at han ble vist det røde, og dro til med en oppførsel mot dommeren som ble oppfattet som truende. Serie A har behandlet saken, og melder nå om at Higuains utbrudd fortjener to-kampers karantene. Serie A allerede avgjort for AC Milan?

Ronaldo-mål da Juventus rykket fra Napoli i toppen av Serie A

Cristiano Ronaldo satte 2-0-målet da Juventus slo Milan på San Siro. Juventus rykker dermed ifra i tet i toppen av Serie A.

VAR-drama og Higuaín-hodemist – Ronaldo avgjorde storkampen

(AC Milan - Juventus 0-2) Der Juventus’ Mario Mandzukic og Cristiano Ronaldo var besluttsomme foran mål, sviktet AC Milans Gonzalo Higuaín. Dermed endte storkampen med Juve-seier.

Fredrikstad: Opp som en løve og ned som en skinnfell

Fredrikstad var en eneste stor plankehaug hakket opp til fliser etter de rykket ned fra OBOS-Ligaen ned til Post-Nord.

Kundera kan få statsborgerskapet tilbake

Tsjekkias statsminister foreslår å gjenopprette Milan Kunderas statsborgerskap. Forfatteren ble fratatt statsborgerskapet under kommuniststyret i landet.
Les mer om:

Real Madrid tar sats mot tre signeringer i januar

Real Madrid trenger sårt noe som kan skape håp for resten av sesongen. Om oppskriften er å utnytte potensialet i troppen bedre eller å hente inn nye spillere, er ikke godt å si. Ifølge spanske Marca satser  går klubben nå for det siste. Den spanske avisen hevder de har kjennskap til at Real skal ut på handletur allerede i januar. Mario Hermoso, forsvarsspiller fra Espanyol –  2 mål på 11 kamper.

Barcelona-spiller ute med kjedelig skade

Barcelona måtte reise hjem med 1-1 mot Inter Milan på onsdag. For én spiller ble dette ekstra kjipt.   Nå er ikke uavgjort på bortebane så mye å være trist for, men Philipe Coutinho pådro seg i tillegg en kjedelig skade i låret. -Testene som ble gjort på torsdag morgen viser at det er en mindre skade i venstre bein. Han vil være kampklar igjen i løpet av 2-3 uker, er meldingen på klubbens hjemmeside. En delt av fotballspillerens hverdag.

Mourinho: Provoserte ikke – skulle bare sjekke noe

Deilig! Sorry, Juventus, men vi måtte bare si det. Manchester United forlot Torino med 2-1-seier over klubben som til nå har virket uslåelige.

Wenger avfeier Milan-rykter: – Fake news

Tidligere Arsenal-sjef Arsene Wenger (69) har blitt koblet til den italienske storklubben AC Milan. Men selv nekter franskmannen for ryktene i et nytt intervju.
Les mer om:

Blodig overkjøring av Real

Real Madrid hadde null problem med å slå Viktoria Plzen 5-0 i mesterligaen, men den vil nok bli husket best for Sergio Ramos sin albue på Milan Havel. Blodet fosset fra nesa til tsjekkeren som måtte gi seg noen minutter senere. Ramos slapp unna kort.
Les mer om:

Zlatan får det som han vil

Pressen har løpt hodeløse rundt de siste ukene på jakt etter siste Zlatan nyheten om fremtidig overgang til europeisk toppfotball. Vi lurer fælt på om det ikke var svensken selv som satte igang ryktene. For noen dager siden var det snakk om at Zlatan var på vei inn i en 6-måneders-avtale med gamleklubben AC Milan. For Zlatan kom dette beleilig, midt i forhandlingsprosessen med sin MLS-klubb. -Det er interesse i Europa, men min prioritet er her hos Galaxy. Jeg har noen helt enkle ønsker og krav til klubben. Hvis jeg tilhører Galaxy, da er jeg Galaxy-spiller.

France Football: Arsene Wenger tilbake som manager i januar

AC Milan gjør det bedre i Serie A og har klart å klatre opp på 4.plass etter tre kjappe seiere, likevel er kritikken mot manager Gennaro Gattuso massiv.  Arsenal sin manager legende Arsene Wenger skal ha vært i samtaler med AC Milan i noen uker allerede, at klubben bare av den grunn av begynt å vinne skriver ikke France Football noe om. 90 Minutes (+10 ) in 60 Seconds Turn the volume up and make your hearts beat loud! Pronti ad alzare il volume e far battere il cuore?

Var knallgod første sesong på Old Trafford, er redd løpet er kjørt hos Mourinho

Manchester United-forsvarer Eric Bailly frykter at han har mistet Jose Mourinhos tro på han som en del av fremtidens lag på Old Trafford og ser til Serie A klubben AC Milan  AC Milan har bestemt seg for å teste Manchester Uniteds vilje til å holde Eric Bailly i januar. Eric Bailly er med god grunn nervøs for om han har en plass i Jose Mourinho sin førsteelver fremover.

Zlatan mot 6-måneders avtale

Vi har ventet på det siden Zlatan reiste til USA. Der andre så supersvensken på vei inn i pensjonisttilværelsen, så vi verdensborgeren som neppe ville akseptere at moroa var over før fylte 40. Derfor tar vi med alt av rykter når det gjelder Zlatans retur til europeisk fotball. Denne gangen er det Tuttosport som hevder at den svenske superspissen kan være på vei tilbake til den italienske klubben AC Milan på en seks måneders avtale. Kledde også rødt. Zlatan spilte for Serie A-klubben for seks år siden, så hvorfor ikke?

Klopp: Europeisk Superliga ville ha vært skikkelig behagelig

På fredag kom Der Spiegel med nyheten om at det hviskes og tiskes om at flere toppklubber i Europa vurderer å lage en felles superliga på tvers av landesgrensene.  Ifølge dokumentene den tyske avisen hadde fått tilgang til, planlegger klubber som AC Milan, Manchester United, Juventus og Bayern München å skippe egen liga til fordel for en europeisk superliga. Hold fingrene av Premier League-fatet!

AC Milan makter ikke å erstatte det Mourinho kaller en av verdens beste midtstoppere

Leonardo Bonucci hylles av Jose Mouriho som en av verdens beste midtstoppere. Denne sesongen er det Juventus som får glede seg over 31-åringens tjenester. Hos Milan, som sendte Bonucci videre, har overgangen så langt bare ført til problemer. Den italienske landslagsspilleren Mattia Caldera ble hentet inn i sommer for å erstatte en Bonucci som aldri fant seg tilrette i Milano. 24-åringen spilte riktignok én Europaliga-kamp i september, men har vært satt ut med skader.

Gennaro Gattuso vet ikke han har fått sparken

Siden AC Milan vant Serie A i 2011, med nåværende Juventus manager Massimiliano Allegri har de testet ut sine gamle helter i viktige stillinger i klubben, både sportslig ledelse og som trenere. – Det hjelper ikke manager Gennaro Gattuso at han er en klubblegende, resultatene så langt i sesongen har vært ekstremt dårlige.  TV-kanalen TV Dello Sport hadde følgende melding for noen dager siden:  «Milans nye trener blir Roberto Donadoni.

To Serie A-klubber hadde muligheten til å hente Barcelona-spilleren

I sommer var flere beilere på tur til Barcelona for å friste med seg Denis Suarez. Spilleren er til salgs, men befinner seg langt fra billigkroken. Suarez har ikke samme status i Barcelona som navnebror Luis. Dette gav ham bare 18 kamper forrige sesong, mens det denne sesongen ser ut til å bli enda tynnere. Ifølge Mundo Deportivo var både AC Milan og Napoli på jakt etter midtbanespilleren i sommer, men ble vist prislappen på 380 millioner kroner. Får ikke leke med de store gutta i felten. (foto: suerez, twitter) Dette skremte tydeligvis bort beilerne i første omgang.

Hevder Gennaro Gattuso får sparken i Milan

En svak sesongstart gjorde at jobbsituasjonen for Milan-trener Gennaro Gattuso var anstrengt nok, og allerede for en måned siden skal prosessen med å erstatte den tidligere midtbaneterrieren ha blitt igangsatt.
Les mer om:

Zlatan kan brøyte vei for Ola Kamara til Real Madrid

I vår søken etter å få bekreftet muligheten for en sensasjonell overgang til Real Madrid for den svenske superstjernen Zlatan Ibrahimovic fra LA Galaxy har vi kommet over en enda større sensasjon sett med norske øyne. Radiokanalen Cadena Copes journalist Manolo Lama fortalte om nyheten i Tiempo de Juego-programmet i natt at Real Madrid er så desperate for å score mål at de bare må ha en spiss i januar.   – De ikke har et langsiktig fokus, men ønsker å redde resten av sesongen.

Vil ha Zlatan i januar!

Real Madrid er interessert i å hente Zlatan Ibrahimovic på lån fra USA i januar. Radiokanalen Cadena Copes profilerte journalist Manolo Lama fortalte om nyheten i Tiempo de Juego-programmet i natt. Real Madrid leter etter en spiss i januarvinduet på grunn av at målene uteblitt etter at CR7 forlot den spanske hovedstaden i sommer. Los Blancos’ hovedkandidat er Zlatan Ibrahimovic, skriver radiokanalen. Den siste tiden Zlatan har også blitt koblet til Milan og Manchester United. Madrid hadde kledd Zlatan. (foto: zlatan, twitter) Les: Zlatan kan brøyte vei for Ola Kamara til Real Madrid

Beviset på hvorfor Manchester United skal ut å stjæle spiss

Inter Milan er konge i byen. Takket være sin store stjerne, Mauro Icardi.  Det skal sies at lokalderbyet mellom Inter og AC Milan var dørgende kjedelig frem til etter nitti spilte minutter. Da steg Icardi til værs og la ballen pent i mål. Icardi's winning goal vs Milan pic.twitter.com/fonmHHWCNq — Škricardi (@Skricardi) October 21, 2018 Les: Mourinho krever intern gransking Selv om Inter holder Real Madrid og Manchester United på armlengs avstand, tenker vi det er tidsspørsmål før argentineren befinner seg i en annen liga. Best i byen.