Nyheter om Milan


To United problemer på vei til Serie A

Det største problemet til Manchester United er ikke som mange synes å hevde Ole Gunnar Solskjær, men at laget har noen ekstremt godt betalte stjerner som ikke gidder å levere.

Endelig: Alexis Sanchez får tilbud om overgang

«Fotnoten» hos United, Alexis Sanchez må videre. Skal videre. Nå kan det åpne seg en mulighet i betryggende avstand til London og Manchester. Briljant i Arsenal-drakten, usynlig i United-drakten.

Manchester City vil bla opp 600 millioner for midtbanespiller

24 år gamle Marcos Llorente har vært i Real Madrid i snart 11 år og var lagkamerat med Martin Ødegaard i farmerlaget Castilla. Han fikk smaken på å spille mye på utlån til Alavés i sesongen 2016/2017. Manchester City hadde en god dag igår og klatret igjen opp på toppen av Premier League etter å vinne by-derby mot Manchester United.

Sent baklengsmål kan skape trøbbel for Milans mesterligahåp

Milan spiller for deltakelse i Champions League for første gang siden 2013/14-sesongen. Da passet det ikke veldig bra med 1-1 mot Parma påskeaften.
Les mer om:

Lokker med tredobbel lønn

Det har vært en kjent sak en stund at Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær har vært ute etter Tottenham sin danske stjerne Christian Eriksen en god stund, nå skriver Mirror at de er villige å tredoble hans lønn for å lokke han til Old Trafford.  Det er litt over et år igjen av kontrakten med Tottenham og kampen om å overta den populære dansken har definitivt startet.

Maldini vil gjerne kjøpe utlånt Chelsea spiller

Utlånet for midtbanespiller Tiemoue Bakayoko i AC Milan startet forsiktig, men så har han funnet formen i så stor grad at sportsdirektør Paolo Maldini gjerne vil gjøre oppholdet permanent. AC Milan vil prøve å kjøpe Tiemoue Bakayoko fri fra Chelsea Les: Nesten ikke vintersport igjen på NRK «Vi er super glade for ham, og vi vil prøve å få ham.

Juventus-manageren ber en fotballbønn for Ronaldo

På lørdag møter Juventus AC Milan i Serie A. Uten Ronaldo. Neste uke skal Ajax vise at det ikke var flaks da de sendte Real Madrid ut av Champions League. Fortsatt uten Ronaldo? Portugiseren pådro seg en muskelstrekk under landslagstjenesten for Portugal, som krevde at Ronaldo fikk en tildligere retur til Torino. Var moro en liten stund. (foto: ronaldo, twitter) Les: Få 210 gratissnurr på 21.com -Ronaldo er bedre. Fem dager før Amsterdam er det gode signaler. Han gjør alt han kan for å bli klar, sier Max Allegri. Hvis Ajax klarer å yppe, trengs Ronaldos magi.

Atalanta kan snyte Milan for konfekten

Atalanta tar seg helt opp i ryggen på Milan på 4. plass, dersom de slår Bologna i kveld.
Les mer om:

Atalanta kan snyte Milan for konfekten

Atalanta tar seg helt opp i ryggen på Milan på 4. plass, dersom de slår Bologna i kveld.
Les mer om:

Atalanta kan snyte Milan for konfekten

Atalanta tar seg helt opp i ryggen på Milan på 4. plass, dersom de slår Bologna i kveld.
Les mer om:

Atalanta kan snyte Milan for konfekten

Atalanta tar seg helt opp i ryggen på Milan på 4. plass, dersom de slår Bologna i kveld.
Les mer om:

Atalanta kan snyte Milan for konfekten

Atalanta tar seg helt opp i ryggen på Milan på 4. plass, dersom de slår Bologna i kveld.
Les mer om:

Atalanta kan snyte Milan for konfekten

Atalanta tar seg helt opp i ryggen på Milan på 4. plass, dersom de slår Bologna i kveld.
Les mer om:

Beckham saksøkes av tidligere rival

Inter Milan vil beholde merkevaren for seg selv. Det skriver flere italienske medier.
Les mer om:

Manchester United får gavepakke fra «grinete» manager

Manchester United har ligget i buskene og vurder å hente Inter Milan sin store stjerne Mauro Icardi, prislappen forventes å likke rundt 86 millioner pund.

Har sagt nei takk til 3. separate bud på Gareth Bale

Real Madrid er ikke lenger ivrige på å kvitte seg med Gareth Bale etter Zinedine Zidane kom tilbake som manager, noe er nøyaktig det omvendte at hva de fleste eksperter har regnet med. Gareth Bale som er et av verdens beste betalte spillere er forventet å levere, i forrige managerperiode for Zinedine Zidane var det bare Real Madrid president Florentino Perez sin fasinasjon for Bale som stod i veien for et salg. Les: Angrepsspiller på plass: «Føler vi er godt rustet og i rute» Hele tre ganger har Real Madrid sagt nei takk til tilbud fra andre klubber, nå sist fra Bayern München. Real sjef Flore

Vinterens toppscorer om tøff tid i Milan: – Du er helt alene

SARPSBORG (VG) Han er tilbake fra et låneopphold i AC Milan og har scoret flere mål enn noen annen eliteseriespiller i vinter. Se opp for Sarpsborg 08s Jørgen Strand Larsen (19) denne sesongen.

Jürgen Klopp har det travelt med å hente «playmaker»

Det har helt siden Philippe Coutinho forlot Liverpool på en kjip måte vært en gnagende følelse hos manager Jürgen Klopp at de trenger å gjøre noe seriøst med midtbanen. – Liverpool har en meget sterk angrepsrekke med mange klassespillere å velge imellom, det samme er tilfelle i forsvar.

Norsk 17-åring i verdenseliten i FIFA: – Det er like stort som da Rosenborg slo Milan

Magnus Myhrhaug Kristiansen er en av verdens beste spillere i FIFA 19.

Milan Skriniar forlenger med Inter

Corriere dello Sport rapporterer at Inters forsvarskromtapp Milan Skriniar har signert en ny avtale med Milan klubben. – Milan er trolig Serie A mest ettertraktede spillere denne sommeren og «mottrekket» fra Inter er som forventet. Den italienske media Corriere dello Sport rapporterer mandag at den slovakiske stopperen burde ha signert en ny kontrakt på grunn av Serie A-klubben sitt ønske om å bli «store» igjen og være en reel utfordrer til Juventus.

Da har det skjedd: Første kamp spilt på «Tottenham Hotspur stadium»

Søndag ble den første kampen på Tottenhams nye hjemmebane, det som lenge har vært omtalt som nye White Hart Lane har fått navnet Tottenham Hotspur Stadium. Dagens kamp var Tottenhams U18 lag som spilte mot Southamptons ditto i U18 Premier League.  – Mange av de som idag besøkte den nye stadion ble overveldet, og mangel måtte felle en tåre. «Verdens fineste» Les: Manchester City girer opp konkurransen om Inter Milan back "Wow!" Supporters react to seeing our new home for the very first time.#SpursNewStadium #COYS pic.twitter.com/KJhxnFKkmz — Tottenham Hotspur (@SpursOfficial) March 24, 2019

Manchester City girer opp konkurransen om Inter Milan back

Ifølge AS er Manchester City klar til å tilby 85 millioner pund for å sikre tjenestene til Inter Milan-back Milan Skriniar denne sommeren. Er fristende for storklubber etter en fantastisk sesong Milan Skriniar reminds me of a young Nemanja Vidic. Solid defender. — Oshare. (@Anderamber) March 20, 2019 Den slovakiske landslagsspilleren var et mål for Manchester United og noen andre storklubber i fjor sommer, men Serie A-gigantene sa nei takk til  ethvert tilbud for stjernen deres. – Det kan ha lønt seg for budene i fjor sommer lå langt lavere.

AC Milan-manageren opplevde den perfekte stormen

AC Milan tapte knepent og konfliktfylt 2-3 mot Inter på søndag kveld i Serie A. Knepent, fordi hjemmelaget i en periode lå under under 2-0, konfliktfylt på grunn av to egne spillere. Det skjedde på banen og det skjedde på benken. Milan-spillerne Franck Kessie og Lucas Biglia barket sammen og måtte skilles av lagkamerater underveis i Milano-derbyet mot Inter søndag. Det hele startet med et voldsomt munnhoggeri på sidelinjen mellom de to spillerne. Kessie i et rolig øyeblikk.

David Beckham drømmer om å signere Lionel Messi eller Cristiano Ronaldo

Det er ikke lenge før Manchester United legende og moteikon David Beckham får stablet sitt helt egent fotballag på beina. – Neste år er Inter Miami klar for MLS og for å få interessen opp fra et publikum som er mest interessert i gå på rollerblades i bikini på standen i Miami Beach trenger han «starpower» i tillegg til sin egen. «Over there» er alt stort og da holder det ikke med spillere hentet fra en liten klubb rundt et hjørne uansett hvor gode de er.

Det ser ikke bra ut for Andy Carroll, skadet og på utgående kontrakt

Sjansen for at du får se Andy Carroll tilbake for å score mål for West Ham ser liten ut ettersom tiden går, han er skadet og kontrakten nærmer seg slutten.  West Ham har mulighet til å forlenge kontrakten med to år, men har så langt valgt å ikke gjøre det. Skal vi dømme etter situasjonen, hvor lite manager Manuel Pellegrini har benyttet Carroll i fjor tror vi kontrakten løper ut om to måneder uten at vi får se Andy Carroll i West Ham drakt igjen. Les: Tidligere AC Milan stjerne: «Alt for god for Super League» I'm shocked Andy Carroll is injured.