Nyheter om Mikkelsen


Frykter «bondeeksport»(pluss)

Bondelagsleder Oddvar Mikkelsen frykter at man eksporterer unge bønder ut av fylket om investeringene i Gjermundnes videregående utsettes i to år.
Les mer om:

Sterk trenerjobb sikret to millioner kroner

Sørlendingen Geir Mikkelsen fikk fullklaff med sine stallhester på Forus tirsdag. Èn av seirene sørget for at en sørlandseid hest passerte en milepæl i karrieren.
Les mer om:

Positiv avslutning på skuffende løp

Rally Portugal ble aldri som Andreas Mikkelsen hadde håpet, men nordmannen gleder seg over at hans gode venn og teamkamerat Thierry Neuville vant løpet og overtok ledelsen i VM.
Les mer om:

Per har bodd hele livet i Tønsberg. Nå raser han mot all byggingen i sentrum : – Hvorfor må så mange flytte hit?

Det bygges for stort og høyt i Tønsberg sentrum. Hvor er følelsen av å bo i Norges eldste by, spør Per Mikkelsen, som mener politikerne i Tønsberg er for unnfallende overfor utbyggerne.
Les mer om:

Mikkelsen går for gull

Andreas Mikkelsen skal ta opp kampen med teten i WRC. Alt annet enn pallplass vil være skuffende.
Les mer om:

Da Edel kom hjem etter en uke på tur, var blomstene borte: – Simpelt

Det skjer hver eneste vår. At tyver og vandaler tar seg inn på private eiendommer og stjeler eller gjør skade på blomster og pynt. Da Edel Mikkelsen i Flotmyrgata kom hjem etter én uke borte, var alle de fine blomstene hun hadde plantet borte vekk.
Les mer om:

11 trekk vi lurer på før Heimebane 2

Hvordan skal Helena Mikkelsen & co. takle den vanskelige andresesongen?
Les mer om:

Femteplass for Andreas Mikkelsen

En punktering sendte Andreas Mikkelsen ut av seierskampen i Rally Argentina. Men nordmannen avsluttet VM-runden på imponerende vis.
Les mer om:

Andreas Mikkelsen avanserer

Andreas Mikkelsen er mellomfornøyd med dagens kjøring i Argentina. Nordmannen har klatret fra syvende- til femteplass og kjemper en spennende kamp mot Sebastien Ogier om fjerdeplassen.
Les mer om:

Punktering ødela for Mikkelsen

En punktering på den sjette etappen ødela for mye for Andreas Mikkelsen under første dag av Rally Argentina.
Les mer om:

Sterk åpning av Andreas Mikkelsen

Andreas Mikkelsen så ut til å være tilbake på vinnersporet da en punktering sendte han ut av tetkampen i Rally Argentina. – Men vi har ikke gitt opp, sier Andreas, som ligger på sjuendeplass.
Les mer om:

Rally: Mikkelsen åpnet med fjerdeplass

Andreas Mikkelsen innledet VM-runden i rally i Argentina med fjerdeplass på den korte åpningsprøven torsdag.
Les mer om:

Skuffet over egne resultater

Rally Korsika ble aldri i nærheten av hva Andreas Mikkelsen hadde håpet på. VM-runden avslørte at teamet har mye å jobbe med for å finne det rette oppsettet på bilen.
Les mer om:

Mikkelsen-dobbel sikret Fløy-poeng

To scoringer av Magnus Ask Mikkelsen resulterte i 2–2 i lørdagens serieåpning mellom Fløy 2 og MK.
Les mer om:

Mikkelsen frustrert på Korsika

Det har vært nok en frustrerende dag for Andreas Mikkelsen på Korsika. Han sliter med å finne det riktige oppsettet på bilen.
Les mer om:

Skuffende start for Mikkelsen

Andreas Mikkelsen har ikke funnet godfølelsen med bilen i sitt første ordentlige asfaltløp for Hyundai Motorsport. Etter første dag av Rally Korsika ligger han og kartleser Anders Jæger på en beskjeden niendeplass.
Les mer om:

Mikkelsen i bakleksa i Rally Korsika

Andreas Mikkelsen ble frakjørt på første dag av Rally Korsika og har knappe ett og et halvt minutt opp til leder Sébastien Ogier fredag.
Les mer om:

Vinner 90 prosent av sine løp

Med gårsdagens seier på Forus har seiersmaskinen Syoss, trent av sørlendingen Geir Mikkelsen, vunnet knallsterke 90 prosent av sine travløp i Norge.
Les mer om:

Klart for Rally Korsika

Andreas Mikkelsen er forberedt på at det bokstavelig talt vil svinge under VM-runden på Korsika. – Her er det sving etter sving etter sving, og det blir helt avgjørende å finne en god rytme, sier Andreas.
Les mer om:

Alt man bare kunne Ane

Helena Mikkelsen er i sin helt egen liga. Det er greit å ha i mente, nå som serien er i gang på ordentlig for Dempsey og Solskjær, Kåre og Deila. Men hva skjer med Varg?
Les mer om:

- Om vi ikke setter på nødbremsen nå, har vi et uhåndterbart underskudd ved nyttår

Rådmann Geir Mikkelsen i Fauske valgte å rope varsko om økonomien i kommunen allerede i begynnelsen av mars.
Les mer om:

Sebastien Ogier vant Rally Mexico

Regjerende verdensmester Sebastien Ogier vant Rally Mexico med solid margin. Andreas Mikkelsen sikret seg fjerdeplassen, men den største overraskelsen i helgen sto Sebastien Loeb for.
Les mer om:

Ny Sebastien i tet i Mexico

Regjerende verdensmester Sebastien Ogier i Ford hadde en meget god lørdag i Mexico og overtok teten. Andreas Mikkelsen avanserte to plasser, men sliter med å finne godfølelsen.
Les mer om:

Sensasjonelt av Sebastien Loeb

Sebastien Loeb sjokkerer en hel rallyverden ved å kjempe om seieren i Rally Mexico i sitt comeback for Citroën. Andreas Mikkelsen får ikke tingene helt til å stemme, men en pallplass kan likevel være innenfor rekkevidde.
Les mer om:

Klart for Rally Mexico

Helgens Rally Mexico er sesongens første grusløp. Andreas Mikkelsen er eneste norske deltager, men har ambisjoner om å kjempe om seieren i sesongens tredje VM-runde.
Les mer om: