Nyheter om Mikkelsen


Andreas Mikkelsen går for edelt metall

Rally Australia ble ødelagt av en dobbelpunktering, men nå retter en optimistisk og offensiv Andreas Mikkelsen blikket mot neste år. – Vi viste de to første dagene at vi har tempo til å kjempe i toppen, og det er en god følelse å avslutte sesongen med, sier han.
Les mer om:

Punkteringer ødela for Mikkelsen

Andreas Mikkelsen hadde et godt grep om seieren i Rally Australia og ledet klart etter første dag. Men to punkteringer og bare ett reservehjul i bilen knuste mulighetene om å kopiere seieren fra i fjor.

Krasj for Mikkelsen i Australia

Andreas Mikkelsen måtte bryte under dag to av Rally Australia etter en krasj. Belgiske Thierry Neuville tok over Mikkelsens ledelsen i rallyet.
Les mer om:

"Feilernært" kusk sørget for sørlandsseier

Geir Mikkelsen spøkte om kostholdet i oppveksten til hovedopponent Herman R. Tvedt etter at Syoss tok sin syvende strake seier torsdag.
Les mer om:

Suveren Andreas Mikkelsen i Australia

Andreas Mikkelsen har virkelig vist at han mente alvor da han signaliserte at han ville kopiere fjorårsseieren fra Rally Australia. 28-åringen leder årets siste VM-runde med over 20 sekunder etter nattens etapper.
Les mer om:

Mikkelsen herjer i Australia

Andreas Mikkelsen vant fem av de åtte første fartsprøvene i Rally Australia og har sikret seg en klar ledelse etter første dag av årets siste VM-runde.

Mikkelsen kjører for seier i Australia

Andreas Mikkelsen er tilbake i Australia, hvor han avsluttet fjorårssesongen med å vinne. 28-åringen innrømmer at han øyner muligheten til å gjenta suksessen.
Les mer om:

Rådmannen fikk økt lønna med flere hundre tusen

Rådmann Geir Mikkelsen (49) fikk en solid lønnsøkning i år. Formannskapet skylder på konkurranse om hans tjenester.
Les mer om:

Fjerdeplass for Mikkelsen

Mikkelsen kjørte seg opp fra syvende til fjerde i løpet av helgen, men det ble en knallsterk hjemmeseier i Rally Wales.
Les mer om:

Ønskjer skodde, regn og gjørme: – Eg håpar rett og slett på drittforhold

Dårlege vêrmeldingar gir Andreas Mikkelsen håp før start i Rally Wales.
Les mer om:

Fryktar nedlagde gardsbruk

Leiar Oddvar Mikkelsen i Møre og Romsdal bondelag fryktar at det vert fleire gardsbruk utan lys i vindauga etter endringane i konsesjonslova.

Action-fylt Rally Spania

Kris Meeke i Citroën fikk en etterlengtet seier i den spanske VM-runden i rally. Andreas Mikkelsen fikk en fantastisk debut på grusetappene første dag i ny bil, men det skulle bli vanskeligere for den norske Hyundai-føreren når underlaget skiftet til asfalt. Mads Østberg og Ole Christian Veiby gjorde begge en strålende innsats i helgen.

Mikkelsen brøt Rally Catalonia

Andreas Mikkelsens seierssjanser i Rally Catalonia forsvant da han fikk problemer med bilen på fartsprøve tolv lørdag. Mads Østberg ligger på sjuendeplass før siste dag.
Les mer om:

Norsk ledelse i Catalonia

Etter seks fartsprøver leder Andreas Mikkelsen med 1,4 sekunder på Sebastien Ogier i Rally Catalonia. Mads Østberg er på femteplass, sju sekunder bak.
Les mer om:

Favorittpreget runde på søndag

Med dobbeltbooking hos Geir Mikkelsen og beinbrudd hos Lars Anvar Kolle har det kommet mange kuskendringer i forkant av det som av vår travekspert vil være en runde der det er favorittene som kan ta seieren i avdelingene. Men Ingvar…
Les mer om:

Mikkelsen spent foran Hyundai-debut

Andreas Mikkelsen kjenner det krible i hele kroppen før debuten for Hyundai Motorsport. Nordmannen har gode erfaringer fra VM-runden i Spania, og håper å være med i toppen også i år.
Les mer om:

Kjører Hyundai minst ut 2019

Endelig kan Andreas Mikkelsen og norske rallyfans slipper jubelen løs. Norges beste rallyfører har skrevet fabrikkontrakt med Hyundai Motorsport ut 2019.
Les mer om:

Nå kan Andreas Mikkelsen sikte mot VM-gull igjen

Andreas Mikkelsen (28) kommer tilbake i rally-VM med fabrikkskontrakt.
Les mer om:

– Det føles ubeskrivelig deilig

Rallykjører Andreas Mikkelsen har signert en ny langtidsavtale med Hyundai. Les mer på tv2.no
Les mer om:

Filmet at moskus sloss på Dovrefjell

To moskusokser røk uklare på Hjerkinn på Dovrefjell torsdag. 20 meter unna sto Knut Mikkelsen fra Rena og filmet slåsskjempene. – Det var en utrolig opplevelse, sier han.
Les mer om:

Moskus sloss så det gjallet i fjellet

To moskusokser røk uklare på Hjerkinn på Dovrefjell torsdag. 20 meter unna sto Knut Mikkelsen fra Rena og filmet slåsskjempene. – Det var en utrolig opplevelse, sier han.
Les mer om:

Fikk kveite på over 200 kilo

I går fikk Odd-Arne Mikkelsen ei kveite på kroken. Etter den var sløyd veide den 190 kilogram.
Les mer om:

Fauske kommune skal møte Stig Otto Nilsen

Rådmann Geir Mikkelsen bekrefter at kommunen har invitert Stig Otto Nilsen til møte for å diskutere hotellsaken.
Les mer om:

– Mikkelsen vinner nok sin femte strake seier

På søndag er det klart for travkjøring på Sørlandets Travpark, da kjøres det V65. Denne søndagen har Ingvar Ludvigsen, travekspert ved Sørlandets Travpark, satt opp bare en banker på kupongen. – Dette er en herlig traver som sørlendingen Geir Mikkelsen…
Les mer om:

På riktige veier med MDG

Paul Notto Mikkelsen plasserer i et innlegg 5. september Miljøpartiet De Grønne og meg i en fantasiverden når det kommer til veiutbygging.
Les mer om: