Nyheter om Mikkelsen


Mikkelsen vil kopiere VM-tittelen til Solberg

Etter en amputert 2017-sesong er Andreas Mikkelsen (28) skråsikker på at han kan kopiere Petter Solberg og bli Norges andre verdensmester i rally.

Mistet lynvingen(pluss)

Alexander Mikkelsen nøyer seg med bare en sesong for Skjervøy.
Les mer om:

– Jeg vet inderlig godt at dyrene har det bra(pluss)

Levin Mikkelsen kan miste muligheten til å fortsette med det han har drevet i 37 år.
Les mer om:

Har forståelse for at rådmannen slutter

Ronny Borge (H) synes rådmann Geir Mikkelsen har gjort en god innsats i Fauske kommune, men skjønner jobben er vanskelig.
Les mer om:

Blir ny rådmann i Leirfjord

Geir Mikkelsen forteller om lærerike år på Fauske. Men lysten til å stå i jobben forsvant til slutt.
Les mer om:

Rådmannen i Fauske har sagt opp jobben

Rådmannen i Fauske, Geir Mikkelsen har sagt opp stillingen sin.
Les mer om:

– Hvor er de ledige barnehageplassene?(pluss)

Som en av fire familier på venteliste, spør familien Olsen/Mikkelsen hvorfor det ikke er mulig å få barnehageplass i Lenvik, når politikerne sier det er opptil 70 ledige barnehageplasser i kommunen.
Les mer om:

Andreas Mikkelsen går for edelt metall

Rally Australia ble ødelagt av en dobbelpunktering, men nå retter en optimistisk og offensiv Andreas Mikkelsen blikket mot neste år. – Vi viste de to første dagene at vi har tempo til å kjempe i toppen, og det er en god følelse å avslutte sesongen med, sier han.
Les mer om:

Punkteringer ødela for Mikkelsen

Andreas Mikkelsen hadde et godt grep om seieren i Rally Australia og ledet klart etter første dag. Men to punkteringer og bare ett reservehjul i bilen knuste mulighetene om å kopiere seieren fra i fjor.

Krasj for Mikkelsen i Australia

Andreas Mikkelsen måtte bryte under dag to av Rally Australia etter en krasj. Belgiske Thierry Neuville tok over Mikkelsens ledelsen i rallyet.
Les mer om:

"Feilernært" kusk sørget for sørlandsseier

Geir Mikkelsen spøkte om kostholdet i oppveksten til hovedopponent Herman R. Tvedt etter at Syoss tok sin syvende strake seier torsdag.
Les mer om:

Suveren Andreas Mikkelsen i Australia

Andreas Mikkelsen har virkelig vist at han mente alvor da han signaliserte at han ville kopiere fjorårsseieren fra Rally Australia. 28-åringen leder årets siste VM-runde med over 20 sekunder etter nattens etapper.
Les mer om:

Mikkelsen herjer i Australia

Andreas Mikkelsen vant fem av de åtte første fartsprøvene i Rally Australia og har sikret seg en klar ledelse etter første dag av årets siste VM-runde.

Mikkelsen kjører for seier i Australia

Andreas Mikkelsen er tilbake i Australia, hvor han avsluttet fjorårssesongen med å vinne. 28-åringen innrømmer at han øyner muligheten til å gjenta suksessen.
Les mer om:

Rådmannen fikk økt lønna med flere hundre tusen

Rådmann Geir Mikkelsen (49) fikk en solid lønnsøkning i år. Formannskapet skylder på konkurranse om hans tjenester.
Les mer om:

Fjerdeplass for Mikkelsen

Mikkelsen kjørte seg opp fra syvende til fjerde i løpet av helgen, men det ble en knallsterk hjemmeseier i Rally Wales.
Les mer om:

Ønskjer skodde, regn og gjørme: – Eg håpar rett og slett på drittforhold

Dårlege vêrmeldingar gir Andreas Mikkelsen håp før start i Rally Wales.
Les mer om:

Fryktar nedlagde gardsbruk

Leiar Oddvar Mikkelsen i Møre og Romsdal bondelag fryktar at det vert fleire gardsbruk utan lys i vindauga etter endringane i konsesjonslova.

Action-fylt Rally Spania

Kris Meeke i Citroën fikk en etterlengtet seier i den spanske VM-runden i rally. Andreas Mikkelsen fikk en fantastisk debut på grusetappene første dag i ny bil, men det skulle bli vanskeligere for den norske Hyundai-føreren når underlaget skiftet til asfalt. Mads Østberg og Ole Christian Veiby gjorde begge en strålende innsats i helgen.

Mikkelsen brøt Rally Catalonia

Andreas Mikkelsens seierssjanser i Rally Catalonia forsvant da han fikk problemer med bilen på fartsprøve tolv lørdag. Mads Østberg ligger på sjuendeplass før siste dag.
Les mer om:

Norsk ledelse i Catalonia

Etter seks fartsprøver leder Andreas Mikkelsen med 1,4 sekunder på Sebastien Ogier i Rally Catalonia. Mads Østberg er på femteplass, sju sekunder bak.
Les mer om:

Favorittpreget runde på søndag

Med dobbeltbooking hos Geir Mikkelsen og beinbrudd hos Lars Anvar Kolle har det kommet mange kuskendringer i forkant av det som av vår travekspert vil være en runde der det er favorittene som kan ta seieren i avdelingene. Men Ingvar…
Les mer om:

Mikkelsen spent foran Hyundai-debut

Andreas Mikkelsen kjenner det krible i hele kroppen før debuten for Hyundai Motorsport. Nordmannen har gode erfaringer fra VM-runden i Spania, og håper å være med i toppen også i år.
Les mer om:

Kjører Hyundai minst ut 2019

Endelig kan Andreas Mikkelsen og norske rallyfans slipper jubelen løs. Norges beste rallyfører har skrevet fabrikkontrakt med Hyundai Motorsport ut 2019.
Les mer om:

Nå kan Andreas Mikkelsen sikte mot VM-gull igjen

Andreas Mikkelsen (28) kommer tilbake i rally-VM med fabrikkskontrakt.
Les mer om: