Nyheter om Mikke Mus


Når Gareth Bale har talt til seksti i Real-drakta har det tikket inn 1,2 millioner på lønnskontoen

Vi fant ikke noe mer beskrivende tittel på den smått absurde situasjonen som har vært hos Real Madrid denne sesongen. Poenget er at i juni løper kontrakten med Gareth Bale ut, en deal som denne sesongen har «årelatet» budsjettet til kongeklubben i forhold til leveransene til waliseren. Nå ser det ikke ut som Real Madrid har lidd noen nød av å ikke ha sin best betalte spiller på banen, La Liga-tittel og Champions League-finale 28.

Gareth Bale tenker ikke på sin 370 millioner kroners lønning

I slutten av juni er det slutt for Gareth Bale sin meget innholdsrike lønning fra kongens klubb. – Han er fullstendig klar over at ingen vil være villig til å «ta over» 32 åringens 370 millioner kroners lønning. – Det er ifølge Bale sin agent ikke lønna som bestemmer om han fortsetter med fotball til høsten eller bare vier seg til golf og hammock i skyggen. Femte juni spiller Wales VM kvalifiseringsfinale og hvis de vinner og kvalifiserer seg til VM i Qatar blir det i følge agent Jonathan Barnett en retur til Premier League.

Glem det, Patrick Vieira tok definitivt ikke et «Eric Cantona-spark»

Everton har spilt hele sesongen med et blylodd som har trukket klubben ubønnhørlig ned mot heisdøra til Championship. Frank Lampard har vært et godt stykke unna å kunne betegnes som redningsmann siden han tok over i februar etter Rafa Benitez, men på torsdag løste alt seg. På Goodison Park ble det en euforisk stemning av lettelse hos Everton-supporterne, der ikke alle klarte å kanalisere energien i riktig retning.

Koeman følger «suksessoppskriften» fra Premier League

Ronald Koeman har ikke hatt det lett de siste årene. Etter en solid runde hos Southampton 2014-16, tok trenerkarrieren en vending i feil retning. Everton-eventyret var nettopp et eventyr for godt til å være sant. Nederlenderen fikk tildelt klubbhistoriens største overgangsbudsjett på 150 millioner pund, som skulle gi ham frie tøyler til å bygge opp en tittelkandidat. Allerede i oktober, få måneder etter sesongstart ble Koeman sendt ut av Goodison Park med ekspresstoget.

Store bekymringer for Barcelona-forsvaret

Når du sitter tett på en klubb, spillerne og supporterne, har du bedre forutsetning for å ta pulsen på en klubb som Barcelona. Vi gir mikrofonen til en Barca-journalist som er bekymret for forsvaret neste sesong da Xavi virkelig skal slå til. Barcelona har ristet seg av Eintracht-tapet i Europaligaens kvartfinale, men Xavi og gjengen satt nok å vred seg i sofaen hvis de orket å se finalen i Sevilla på onsdag. Dette er trofeet som skulle vært busset hjem til Barcelona.

Angrepet på Mikke Mus fikk Eintrachts klubbpresident kjapt i retur

Før Europaliga-finalen mellom Eintracht Frankfurt og Rangers varmet klubbpresidenten for Bundesliga-klubben opp med å slenge noen sleivete kommentarer han visste ville fyre opp stemningen. Det var bare det at presidenten ikke siktet inn på motstanderne, men mot vertskapet. Før finalen gikk klubbpresident Peter Fischer ut og kalte finalearenaen i Sevilla for en Mikke Mus-stadion. Rammen på onsdag viste seg å bli helt ekstrem for begge lagene, der tribunen var delt opp i helhvitt og helblått med en vanvittig stemning.

Altfor mye av julemusikken høres ut som om den er arrangert av Mikke Mus

Politiet etterlyser mann etter voldtekt på Sølyst
Les mer om:

Anita fyller opp med farger og figurer: - Folk elsker Mikke Mus!

Anita Johnsen har drevet med klær i over 30 år. I sommer har hun egen butikk i gågata i Tvedestrand

Rick fortviler over Trump: – Ville heller stemt på Mikke Mus

Det er bare timer igjen før den mye omtalte valgkampen i USA skal avgjøres. I Bodø er amerikaneren Rick Kirkham fortvilt over den sittende presidenten.
Les mer om:

HBO puster nytt og forskrudd liv i juleklassiker

Julen nærmer seg med stormskritt og det merkes spesielt godt hos strømmetjenestene. Ikke bare har Netflix levert en rykende fersk, norsk juleserie, men nå kommer HBO og Disney på banen med gjenfortellinger av gode kjenninger. På lillejulaften kommer det nemlig en ny, unik tolkning av «A Christmas Carol» som skal fordype seg i de mørkere aspektene ved klassikeren. LES OGSÅ: Juleklassiker topper Billboard-listen for første gang. Alle kjenner til historien om Ebenezer Scrooge, enten gjennom «The Muppets», Jim Carrey eller Mikke Mus.

Savner satsing på norsk barnemusikk

Derfor starter de sin egen kanal YouTube, og vil slippe musikkvideo til hver av de ti låtene på sin nye, felles barneplate ukentlig frem til jul. – Vi opplever at barnas musikk og kunstuttrykk får stadig mindre oppmerksomhet og plass i de tradisjonelle mediene. Samtidig tilbringer norske barn veldig mye tid på YouTube hvor engelskspråklig musikk dominerer, sier Silje Sirnes Winje. Hun jobbet i NRK i ti år og var programleder for mange ulike satsinger på NRK Super. Men i 2018 valgte hun ifølge plateselskapets pressemelding «å følge med barna over til YouTube».

Sonic Youth-vokalist Kim Gordon satt i varetekt hos Mikke Mus

Det var på 1970-tallet og nå 66 år gamle Kim Gordon var tenåring i Los Angeles. Den framtidige vokalisten i Sonic Youth hørte på Joni Mitchell – og røyket marihuana.
Les mer om:

Netflix kan få utvalget sitt kraftig redusert

I forrige måned annonserte Netflix US at de kommer til å miste The Office; sin mest populære serie.

Helt utsolgt da lokale krefter arrangerte Disney-kveld

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Se! En prinsesse, utbryter en liten kar fra fremste rad idet Åse Marie N. Høyland og Ester F. Pollestad utkledde som Askepott og Snehvit.Lørdag kveld var handballhallen i Nye Loen forvandla til ballscene for prinsessene, og konsertarena for Nærbøs skulekorps og musikkorps. Sammen med barnekoret Emmaus og en rekke solister serverte de ekte Disney-magi lørdag kveld. Konferansier Åse Marie N. Høyland og Ester F.

Trollmannen Claudio Ranieri er hemmelighetsfull om ny klubb

Etter Claudio Ranieri I 2016 feide unna alle konkurrenter og vant Premier League vil vi for alltid omtale han som trollmann, vi vet han kan. At han året etter mistet tryllestaven og fikk sparken hopper vi lett bukk over.  Ranieri som nå har blitt 66 år gammel fikk i mai sparken fra den franske klubben Nantes. Sommeren har blitt brukt til å telle på knappene, kanskje det er på tide å ta på seg mikke mus genser og caps og reise verden rundt å se på kultur.

Mikke Mus-utkledd mann pågrepet for å ha antastet kvinner i Oslo

En mann i starten av 20-årene, utkledd som Mikke Mus, ble mandag pågrepet i Karl Johans gate i Oslo for blant annet å ha slått forbipasserende kvinner på rumpa.
Les mer om:

Mikke Mus maskot arrestert

En mann er arrestert etter å ha klådd gjentatte ganger på kvinner på Karl Johan i Oslo, iført Mikke Mus-kostyme. Mannen er i starten av 20-årene og kommer fra Romania.
Les mer om:

Mikke Mus pågrepet på Karl Johan

En mann iført et Mikke Mus-kostyme er pågrepet for å ha klådd på forbipasserende kvinner.
Les mer om:

Nokon som saknar Mikke Mus?

Les mer om:

Disney sendte advokater på Rune Bjerga

Plakaten til «Bjerga on Ice» var for lik «Disney on Ice». Rune Bjerga fikk advokaten til Donald og Mikke Mus på nakken.

Disney truet Rune Bjerga med søksmål

Plakaten til «Bjerga on Ice» var for lik «Disney on Ice». Derfor truet advokaten til Donald og Mikke Mus med å saksøke Bjerga.
Les mer om:

Julenissens umoglege oppdrag

Det er faktisk Svarte Petter som er opphavet til myten om at julenissen kjem gjennom pipa med julegåvene. Nei, ikkje erkeskurken i Mikke Mus – men ein katolsk nissehjelper.
Les mer om:

Cowboyer og indianere på tegneseriefronten

Wandrups utvalgte: Fra kaptein Miki til Mikke Mus.
Les mer om:

Hvorfor fikk ikke Mikke Mus barn med Minni?

Forskning viser at den røde buksa kan ha ødelagt sexlivet hans.
Les mer om: