Nyheter om Mikalsen


Benedicte og Martin tar over: – En trend at flere og flere unge satser på gårdsdrift(pluss)

Om ett år skal Martin Vik Mikalsen og samboeren Benedicte Klausen Heggen overta gården til foreldrene hans, for å drive videre med eggproduksjon.

Familien til forulykket 20-åring starter minnefond: - Jeg tror Håkon hadde syntes at dette var en utrolig fin måte å bruke pengene hans på

Håkon Stenseth Mikalsen omkom i ei trafikkulykke for to og et halvt år siden. Nå skal pengene han etterlot seg hjelpe studenter fra Målselv og Bardu.

Tapte i sluttminuttene

Ranheim ledet 1-0 til det sto igjen 85 minutter, men Lillestrøm vant 3-1 tilslutt. Nydelig Østlandsvær da Ranheim ankom Åråsen, og en strøken gressmatte tirsdag ettermiddag da to gode lag møttes i den 14.serierunden. Starten var tett og jevn der lagene sto i en stillingskrig mot hverandre. Men det var Ranheim som hadde største sjansen først.Effektiv omgangDa var det høyrekant Sivert Solli som fant kantkollega som hadde tatt turen inn i boks, Erik Tønne med god heading, men vertenes sisteskanse redder pent. Deretter ble Lillestrøm periodevis spilt veldig lave av våre blåkledde gutter.

Næringslivsloggen 2. september: Arild er ny hotellsjef

Arild Bekken, Merete Resberg Mikalsen og Juozas Valasinas er alle registrert som daglig leder i Fredrikstad-firmaer det siste døgnet. Her er dagens næringslivslogg!
Les mer om:

Stine (29) har tatt fatt på sin lengste tur

SKIEN: Sammen med hunden Nanook går Stine Mikalsen fra Skien Norge på langs. – Om det tar et helt år er det helt ok.
Les mer om:

Børster støv av fagbrevet fra 1993: Gitte går til blomstene

Gitte Mikalsen Dahl er utdannet blomsterdekoratør, og på Spire trengte Karina Haugberg flere hender. Da bestemte Dahl seg for å få seg nok en jobb, i tillegg til den hun har i Vardegruppen.
Les mer om:

Slik tok LSK seg av KFUM på bortebane

Ekeberg (Sporten) (KFUM-Kameratene – Lillestrøm 1-2) Lillestrøm havnet tidlig i trøbbel borte mot KFUM Oslo, men vant for første gang på seks kamper av årets OBOS-ligae ved å snu til 1-2. Dermed kunne LSK-trener Geir Bakke trekke et sjeldent lettelsens sukk da dommer Ajdin Medic blåste i fløyta for siste gang. Daniel Gustafsson og Simen Rafn scoret hver sin gang, begge etter veggspill på høyresiden. – Det er godt. Vi visste at det kom til å bli tøft her i dag.

Endre blir nedringt av amerikanere på jakt etter «Brittney»: – De er kjempesinte

Bergenseren Endre Mikalsen (29) skjønte at noe var i gjære da han fikk haugevis med SMSer fra Amazon.
Les mer om:

Slik stiller henholdsvis KFUM – LSK: I en kamp gjestene sårt trenger poengene

KFUM-Kameratene – Lillestrøm SK er den siste kampen i runde åtte av året sesong av OBOS-ligaen. I en kamp Lillestrøm trenger alle poengene, for å ikke gå på enda en smell. I et nydelig sommervær skal hjemmelaget KFUM forsøke å klatre opp på kvalik-plass igjen, etter at de ble skjøvet ned til 7. plass etter gårsdagens runde. Gjestene fra Lillestrøm har på sin side ikke vunnet på hele fem kamper. Etter syv 90 minuttere står de med totalt åtte poeng. Det holder til en 10. plass, hele ti poeng opp til Ranheim på den andre direkte opprykksplassen.

Storkamp i sesongopninga

Chelsea, med Maren Mjelde, Maria Thorisdottir og Guro Reiten i stallen, sesongopnar med bortekamp mot Manchester United komande sesong. Trioen var med på å vinne serien førre sesong, og oppgåva med å forsvare tittelen startar etter planen 6. september. Denne runda får vi også ein norsk duell når Tottenham og Aurora Mikalsen møter London-rival West Ham og Cecilie Redisch Kvamme. For Amalie Eikeland og Kristine Leine i Reading ventar det ein heimekamp mot Arsenal i sesongens første kamp, medan Cecilie Fiskerstrand og hennar Brighton møter Birmingham.

Mikalsen klar for Tottenham

Målvakt Aurora Mikalsen (24) fortsetter karrieren i den engelske superligaen. Hun forlot Manchester United tidligere i sommer etter kun én sesong og én kamp for klubben. Nå har hun signert en ettårskontrakt med Tottenham.

Mikalsen klar for Tottenham

Målvakten Aurora Mikalsen (24) fortsetter karrieren i superligaklubben Tottenham neste sesong. Keeperen kommer fra et kort opphold i Manchester United.

Selv om øygruppene tilhører Lofoten, samarbeider de med Salten-kommuner: – Det er mye enklere å reise til Bodø

– Vi tilhører Lofoten selv om vi samarbeider med Bodø og Salten på en rekke områder, sier Røst-ordfører Elisabeth Mikalsen.

Stine (29) og Nanook (2) skal gå Norge på langs: – Det vil jo gi en enorm mestringsfølelse

Mens mange velger bil på norgesferien i år har Stine Cecilie Mikalsen (29) en annen tilnærming. Hun tar med seg hunden for å gå fra Nordkapp til Lindesnes.

Første poengtap for LSK

Lillestrøm klarte ikke å følge Tromsø og Ranheim med full pott etter tre kamper i 1. divisjon. I Sandnes havnet de gule og svarte under da Kent Håvard Eriksen scoret ett kvarter ut i andre omgang. Simen Kind Mikalsen utlignet for LSK et drøyt kvarter før full tid. Dermed er LSK på tredjeplass, mens Sandnes står med fem poeng etter tre kamper.

– Dette er vandalisme

Jostein M. Mikalsen mener beiteområder blir uframkommelige fordi Haugaland Kraft lar det ligge igjen store mengder kvist og trær under kraftlinjene.
Les mer om:

Har fridd og skal bli pappa: – Det har vært både fordeler og ulemper med koronapausen

Seks av dagens LSK-spillerne har blitt eller skal bli fedre. Sistemann ut er Simen Kind Mikalsen. Han benyttet også koronapausen til å fri til kjæresten Karoline Nilsen.
Les mer om:

Glimt-talent hentes til OBOS-ligaen: - Det gikk fort i svingene

William Moan Mikalsen (19) fortsetter karrieren i HamKam.
Les mer om:

Mikalsen forlater Manchester United

Manchester United-keeper Aurora Mikalsen gir seg i klubben når kontrakten hennes løper ut i sommer. Hun er på jakt etter ny klubb, skriver VG.

Aurora Mikalsen vurderer United-fremtiden: – Viktig med spilletid

Norske Aurora Mikalsens (24) kontrakt med Manchester United løper ut i juni. Kristiansunderen håper på mer spilletid når hun tar valget om fotballfremtiden.

Meteorologen gir ikke Signe Henriette (17) særlig håp. Så fant bodøjenta ut at hun skulle vise søringene

Kledd i bikini med snø på alle kanter venter Signe Henriette Mikalsen (17) fra Bodø på godværet. Men meteorologen gir henne ikke noe håp.
Les mer om:

Stine får ikke trene uforstyrret: – Hundene vil så gjerne være med

SKIEN: Etter planen skulle Stine Mikalsen gå Norge på langs i mai. Det må hun utsette. Nå prøver hun å trene hjemme, men det er ikke alltid så lett.
Les mer om:

LIVE-sending lørdag 28. mars: Reistadløpet – Minutt for minutt – Med blant andre Andreas Nygaard

Som et plaster på såret for avlyste Reistadløpet kan du i dag følge Andreas Nygaard, Håkon Mikalsen og Toralf Heimdal direkte når de går rennløypa.
Les mer om:

Studentene Lena (44) og Marita (30) rammes av koronakrisa: – Bekymret(pluss)

Lena Berg (44) og Marita Henden Mikalsen (30) er to av studentene på UiT Harstad som rammes av koronakrisa. Nedstengningen av landet vanskeliggjør innspurten på bacheloroppgaven de skriver sammen med tre andre.
Les mer om:

Når Saynab (41) kom til Norge startet hun et opprør mot kjønnslemlestelse: – Det var ingen som reddet de unge jentene

Saynab Mikalsen åpnet øynene til det norske samfunnet på 2000-tallet. Nå hjelper hun innvandrere og flyktninger i Tromsø.