Nyheter om Midtbø


Håndballspilleren Emil Midtbø Sundal bruker klassen som motivasjon etter dårlige dager på banen. – Det er alltid fint å komme tilbake til gjengen

På banen er han eliteseriens toppscorer for tredje sesong på rad. Han som alltid gir alt. I klasserommet er han den rolige og morsomme læreren alle ser opp til.
Les mer om:

Hobbyen til far og sønn har satt sitt preg på familiehytta: – Nå blir det lettere å dra dit

SKIEN: De henger sammen hele tida - Svein Inge Omholt (44) og sønnen Åsmund Midtbø Omholt (16). Nå har duoen realisert drømmen på hyttetomta ved Farrisvannet.
Les mer om:

Midtbø ny sjef i Macsimum

Carl J. Onstad blir rebell på heltid.
Les mer om:

Etter bare to måneder i ny jobb mistet hun den

SKIEN: Synne Marie Midtbø (18) blir glad av å jobbe. Det er fint å føle seg nyttig, sier hun.
Les mer om:

Årets spillere i norsk håndball kåret

Henny Ella Reistad og Aksel Horgen mottok fredag hver sin pris som Årets eliteseriespiller i norsk håndball.  Prisene ble utdelt under Norsk Topphåndballs årsfest som ble arrangert fredag kveld, i forbindelse med det pågående klubbseminaret på Lillestrøm. Drammen-spilleren Aksel Horgen var selv til stede og mottok hederen som Årets eliteseriespiller. Det samme var Vipers’ stjerneskudd Henny Ella Reistad da hun ble ropt opp til tilsvarende pris på kvinnesiden.

Moi vant spennende lokaloppgjør

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Sokndal viste tydelig, at de evnet og følge med Moi i store deler av kampen. Moi presset og presset og fikk tilslutt laget sitt fortjente ledermål og alle pongene.Begge lag har kommet veldig bra i gang i årets 5.divisjon. Moi var best, men Sokndal kan være bekjent av innsatsen. Sokndal vil helt klart henge med i toppen av divisjonen.Kampen åpnet nervøs fra begge lag.

– Har betydd enormt mye for oss

Den gamle alarmstasjonen under Nygårdshøyden, som ble ombygd til studentsted og scene av Aktive Studenters Forening i 1969, er en av Europas eldste konsertscener. Hulen er blant annet kjent for sine grottelignende vegger, manglende mobildekning og fuktige drypp fra taket – i tillegg til å være en særdeles viktig arena for oppvoksende studenter og musikkinteresserte i byen mellom de syv fjell. Når konsertstedet blir 50 år, går det selvfølgelig ikke upåaktet hen.

Terrengløp på Søyland

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Flere løpere holdt god fart i den kuperte løypen på fem kilometer med start/mål ved Søyland skole. Moi-løperen Bjørnar Stenberg, som nå bor i Flekkefjord, var enda en gang den klart raskeste. Han løp inn til den gode tiden 19,14.- Dette var min første konkurranse i den fine terrengløypen på Søyland. Den første stigningen var lengre enn forventet - i lettere terreng fokuserte jeg på å holde farten oppe.

Endelig herrer og kvinner i eget hus!

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Torsdag ettermiddag mens temperaturen falt farlig nær det blå feltet og snøbygene kom i ujevne mellomrom, ble det nye ungdomshuset i Kvinesdal åpnet.Det er minst 10 år siden det var en ungdomsklubb i Kvinesdal. Nå er det ungdomsklubb med eget hus i bygda.

God start for karusellen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I konkurranseklassen var Bjørnar Stenberg fra Flekkefjord den klart raskeste i den kuperte løypen på 5,6 kilometer med start/mål ved Kvinesdal stadion. Kvindølen Tore Tjørnhom holdt følge med vinneren på de to første kilometerne - på siste del av distansen ble tempoet skrudd opp og Stenberg gikk til topps på 20.11.

Puster lettet ut - får flytte hjem igjen!

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Alle som ble evakuert på grunn av skogbrannen i Sokndal i Rogaland, får flytte hjem igjen.Det opplyste politiet og brannvesenet på en pressekonferanse onsdag ettermiddag.- Vi er ganske trygge på at det er forsvarlig at de får flytte tilbake akkurat nå. Vi reduserer litt på de ressursene som har hatt med evakueringen å gjøre.

- Spennende og kjempeskummelt!

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Tirsdag kveld har Stenberg fått besøk av datteren og barnebarnet sitt. De tre har tatt oppstilling, sammen med flere naboer, nede ved Hølen ved Linepollen og ser på skogbrannhelikopteret som fyller bøtta med vann.- Flammen beveger seg fort. Det er skummelt å se på, men samtidig litt spennende, sier datteren LIne Sand Midtbø og barnebarnet Elida Midtbø.

Tre fjellklatrere antatt døde i Canada: – Vi var bestevenner

Norges klatre-ess Magnus Midtbø (30) følger nøye med i nyhetene om de tre savnede fjellklatrerne, som er antatt døde i Canada.
Les mer om:

Turneren som heller ble danser

Åsne Midtbø Øyulvstad (15) har i flere år vært turner i toppsjiktet. I fjor høst bestemte hun seg for å heller satse på dansen.
Les mer om:

Reagerer på det de kaller «hestehandel»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)En utbygger har fått kjøpe et friområde på to mål like foran beboere i Bøbakken. Naboene reagerer på kommunens fremgangsmåte og at de selger et friområde som tomteområde uten en gang å regulere det og gjøre om dette området til boligområde.- Hadde vi visst det var til salg hadde vi kjøpt det selv, sier Roy Olav Midtbø og Trond Midtbø.Saken (byggesøknad) skal opp i LMT-utvalget 10.

Naboprotester i Bøbakkan mot salg av friområde

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det er Trond Midtbø som spør. Han er en av naboene som har levert en klage til Sokndal kommune på den planlagte utbyggingen.I 2015 vedtok formannskapet å selge arealet på vel to mål til Drageland Eiendomsutvikling, under forutsetning av at det blir omregulert. Planen var først å sette opp tre eneboliger. Nå er det to boliger som gjelder.Naboene liker ikke planen.

Klatre-Magnus i verdenstoppen på YouTube

Magnus Midtbø (30) var i mange år Norges beste klatrer, han konkurrerte i verdenstoppen og var allment kjent for å trekke seg opp etter én finger. Nå har han i løpet av kort tid klatret inn i verdenstoppen som video-blogger på YouTube.
Les mer om:

Emil scoret 14 da BSK reddet plassen

Toppscorer Emil Midtbø Sundal var forskjellen da håndballherrene til Bækkelaget slo Halden 34-32 i Remmenhallen.

Johannes (17) har engasjert verden rundt etter at historiens hans ble kjent: – Han har fått en helt ny selvtillit

Historien til Johannes gikk landet rundt etter at Eva Midtbø fortalte om den grove netthetsen og sjikanen sønnen Johannes (17) opplevde i sosiale medier. Men engasjementet stopper ikke ved de norske landegrensene.
Les mer om:

BSK skjøt bort seieren i sluttsekundene

Fem sekunder før slutt skjøt Emil Midtbø Sundal rett på keeper, Runar takket og bukket, og kontret inn 27-27 i kampens aller siste sekund.
Les mer om:

BSK kjemper om sluttspillplass

Med til sammen 24 scoringer ledet backrekka Emil Midtbø Sundal (28), Nicolay Hauge (31) og Fabian Sandven (20) an da håndballherrene til Bækkelaget knuste Nærbø 36-28 i Nordstrand Arena søndag.

Verdensmester Mathias Langseth Eliassen (23) har gått bort: – Ufattelig trist

Generalsekretær Karl Ole Midtbø i Norges Musikkorps Forbund har vanskelig for å uttrykke sin sorg over tapet av Mathias Langseth Eliassen.
Les mer om:

Verdensmester Mathias Langseth Eliassen (23) har gått bort: – Ufattelig trist

Generalsekretær Karl Ole Midtbø i Norges Musikkorps Forbund har vanskelig for å uttrykke sin sorg over tapet av Mathias Langseth Eliassen.
Les mer om:

Lillebror Sundal og NIF skjøt Ski i filler

Med Tim Midtbø Sundal (23) i scoringsform fikk nok keeperne til Ski IL noe øresus. I hvert fall endte det med 42-30 i Nordstrand Arena onsdag.

Derfor takker han nei til profflivet

Eliteseriens toppscorer har imponert over flere sesonger i Bækkelaget, men danske, tyske og franske klubber har alle fått nei fra Emil Midtbø Sundal.
Les mer om: