Nyheter om Midtbø


Berit la merke til en ting da hun stelte farens grav. Nå har hun og sønnene startet unikt selskap i Tromsø

– Vi skal gjøre dette med verdighet, forteller Berit Midtbø.
Les mer om:

Det vil bli nye bompenger i Grenland

SKIEN: Statens vegvesen er tydelig på at det ikke vil være mulig å bygge ny riksveg 36 fra E18 ved Skjelsvik til Skyggestein uten bompenger. – Det er vanskelig å se for seg annen løsning enn kombinasjon av bompenger og statlige midler, sier avdelingsdirektør Roar Midtbø Jensen i Statens vegvesen Transport sør.

Nå kan kor, korps og orkestre gjenoppta øvingen

Helsedirektoratet har gitt klarsignal til at kor, korps, orkestre og andre musikklag nå kan få spille sammen igjen. – Dette har korpsene ventet på med lengsel og smerte, sier generalsekretær i Norges Musikkkorps forbund Karl Ole Midtbø.
Les mer om:

Er blant de beste i landet: – Vi fikk en kjempemåned og jeg må bare takke alle de ansatte

GRENLAND: – Mars ble en veldig god måned for oss men vi er like urolige for tiden som kommer som alle andre, forteller daglig leder Jarle Midtbø hos Gumpens Auto Grenland. Det er en tøff tid i bilbransjen selv om hans bedrift nettopp har levert gode tall for mars måned.
Les mer om:

Foreldre på Munkerud skole gikk fem på Emils aprilspøk: – Det var tre-fire stykker som meldte seg på kursene mine

BSKs Emil Midtbø Sundal er både stjerne i den norske eliteserien i håndball, og lærer for klasse 7c på Munkerud skole. Onsdag morgen lykkes han med sin egen aprilspøk.

Sønnen har oppnådd noe mamma Heidi Sundal ikke klarte – og hun var én av verdens beste håndballspillere

Bækkelagets Emil Midtbø Sundal er kåret til vinner av skytterligaen tre år på rad. Det har ingen menn i eliteserien klart tidligere.

Sønnen har oppnådd noe mamma Heidi Sundal ikke klarte – og hun var en av verdens beste håndballspillere

Bækkelagets Emil Midtbø Sundal er kåret til vinner av skytterligaen tre år på rad. Det har ingen menn i eliteserien klart tidligere.

Sønnen har oppnådd noe mamma ikke klarte – og hun var én av verdens beste håndballspillere

Bækkelagets Emil Midtbø Sundal er kåret til vinner av skytterligaen tre år på rad. Det har ingen menn i eliteserien klart tidligere.

Sønnen har oppnådd noe mamma Heidi Sundal ikke klarte – og hun var én av verdens beste håndballspillere

Bækkelagets Emil Midtbø Sundal er kåret til vinner av skytterligaen tre år på rad. Det har ingen menn i eliteserien klart tidligere.

Sønnen har oppnådd noe mamma Heidi Sundal ikke klarte – og hun var en av verdens beste håndballspillere

Bækkelagets Emil Midtbø Sundal er kåret til vinner av skytterligaen tre år på rad. Det har ingen menn i eliteserien klart tidligere.

Klatrelegende opnar klatrevegg

Laurdag 11. januar kjem klatrelegenda Magnus Midtbø til Ørsta for å opne den nye delen i klatreveggen i Ørstahallen
Les mer om:

Heftig nedlasting av digitalt førerkort

I oktober-utgaven av Fremsynt ba vi deltakerne forutsi hvor mange som ville laste ned denne appen innen 1. desember. Snittet av alle prediksjoner var 1.051.148. Fasit: Vegdirektoratets beste estimat for antall nedlastninger pr 1. desember er 1.100.800. Samferdselsminister Jon Georg Dale har lastet ned sitt digitale førerkort.(Foto: Samferdselsdepartementet/Tor Midtbø) Dermed har ca halvparten av norske innbyggere med førerkort allerede har sikret seg en digital versjon. Om digitalt førerkort Nå kan du enkelt laste ned og bruke ditt digitale førerkort.

Håndballspilleren Emil Midtbø Sundal bruker klassen som motivasjon etter dårlige dager på banen. – Det er alltid fint å komme tilbake til gjengen

På banen er han eliteseriens toppscorer for tredje sesong på rad. Han som alltid gir alt. I klasserommet er han den rolige og morsomme læreren alle ser opp til.
Les mer om:

Hobbyen til far og sønn har satt sitt preg på familiehytta: – Nå blir det lettere å dra dit

SKIEN: De henger sammen hele tida - Svein Inge Omholt (44) og sønnen Åsmund Midtbø Omholt (16). Nå har duoen realisert drømmen på hyttetomta ved Farrisvannet.
Les mer om:

Midtbø ny sjef i Macsimum

Carl J. Onstad blir rebell på heltid.
Les mer om:

Etter bare to måneder i ny jobb mistet hun den

SKIEN: Synne Marie Midtbø (18) blir glad av å jobbe. Det er fint å føle seg nyttig, sier hun.
Les mer om:

Årets spillere i norsk håndball kåret

Henny Ella Reistad og Aksel Horgen mottok fredag hver sin pris som Årets eliteseriespiller i norsk håndball.  Prisene ble utdelt under Norsk Topphåndballs årsfest som ble arrangert fredag kveld, i forbindelse med det pågående klubbseminaret på Lillestrøm. Drammen-spilleren Aksel Horgen var selv til stede og mottok hederen som Årets eliteseriespiller. Det samme var Vipers’ stjerneskudd Henny Ella Reistad da hun ble ropt opp til tilsvarende pris på kvinnesiden.

Moi vant spennende lokaloppgjør

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Sokndal viste tydelig, at de evnet og følge med Moi i store deler av kampen. Moi presset og presset og fikk tilslutt laget sitt fortjente ledermål og alle pongene.Begge lag har kommet veldig bra i gang i årets 5.divisjon. Moi var best, men Sokndal kan være bekjent av innsatsen. Sokndal vil helt klart henge med i toppen av divisjonen.Kampen åpnet nervøs fra begge lag.

– Har betydd enormt mye for oss

Den gamle alarmstasjonen under Nygårdshøyden, som ble ombygd til studentsted og scene av Aktive Studenters Forening i 1969, er en av Europas eldste konsertscener. Hulen er blant annet kjent for sine grottelignende vegger, manglende mobildekning og fuktige drypp fra taket – i tillegg til å være en særdeles viktig arena for oppvoksende studenter og musikkinteresserte i byen mellom de syv fjell. Når konsertstedet blir 50 år, går det selvfølgelig ikke upåaktet hen.

Terrengløp på Søyland

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Flere løpere holdt god fart i den kuperte løypen på fem kilometer med start/mål ved Søyland skole. Moi-løperen Bjørnar Stenberg, som nå bor i Flekkefjord, var enda en gang den klart raskeste. Han løp inn til den gode tiden 19,14.- Dette var min første konkurranse i den fine terrengløypen på Søyland. Den første stigningen var lengre enn forventet - i lettere terreng fokuserte jeg på å holde farten oppe.

Endelig herrer og kvinner i eget hus!

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Torsdag ettermiddag mens temperaturen falt farlig nær det blå feltet og snøbygene kom i ujevne mellomrom, ble det nye ungdomshuset i Kvinesdal åpnet.Det er minst 10 år siden det var en ungdomsklubb i Kvinesdal. Nå er det ungdomsklubb med eget hus i bygda.

God start for karusellen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I konkurranseklassen var Bjørnar Stenberg fra Flekkefjord den klart raskeste i den kuperte løypen på 5,6 kilometer med start/mål ved Kvinesdal stadion. Kvindølen Tore Tjørnhom holdt følge med vinneren på de to første kilometerne - på siste del av distansen ble tempoet skrudd opp og Stenberg gikk til topps på 20.11.

Puster lettet ut - får flytte hjem igjen!

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Alle som ble evakuert på grunn av skogbrannen i Sokndal i Rogaland, får flytte hjem igjen.Det opplyste politiet og brannvesenet på en pressekonferanse onsdag ettermiddag.- Vi er ganske trygge på at det er forsvarlig at de får flytte tilbake akkurat nå. Vi reduserer litt på de ressursene som har hatt med evakueringen å gjøre.

- Spennende og kjempeskummelt!

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Tirsdag kveld har Stenberg fått besøk av datteren og barnebarnet sitt. De tre har tatt oppstilling, sammen med flere naboer, nede ved Hølen ved Linepollen og ser på skogbrannhelikopteret som fyller bøtta med vann.- Flammen beveger seg fort. Det er skummelt å se på, men samtidig litt spennende, sier datteren LIne Sand Midtbø og barnebarnet Elida Midtbø.

Tre fjellklatrere antatt døde i Canada: – Vi var bestevenner

Norges klatre-ess Magnus Midtbø (30) følger nøye med i nyhetene om de tre savnede fjellklatrerne, som er antatt døde i Canada.
Les mer om: