Nyheter om Michaelsen


400.000 lever på «gamlemåten»: Eldre ikke på nett

Da «Seniorinfo på hjul» holdt stand ved Furuset senter, kom eldreminister Åse Michaelsen (Frp) på besøk og ble mektig imponert over tilbudet. Men hun slo også fast at det er et problem at ikke nok eldre er på Internett.

– Mat handler om mer enn å stoppe murringen i magen

Eldre- og folkehelseminister Åse Michaelsen (Frp) følger matdebatten i Sørum med interesse.

820.000 kjøper kioskmat minst én gang i måneden: Nå skal det bli sunnere

ØKERN (VG) Folkehelseminister Åse Michaelsen (FrP) har selv drevet bensinstasjon, men sier hun aldri kjøper pølse eller boller når hun er innom en. Nå vil hun at norske kiosker og bensinstasjoner skal ha flere og mer tilgjengelige sunne løsninger.

Frivillighet skal minke ensomheten blant eldre(pluss)

Pårørende står allerede for 100.000 ulønna årsverk innenfor eldreomsorgen. Nå vil eldreminister Åse Michaelsen (Frp) mobilisere og systematisere frivilligheten til å bistå eldre i hverdagen.

NRK-sportens Susann Michaelsen: – Ta deg en bolle, Eriksen!

De ansatte i NRK er mektig provoserte over NRK-sjef Thor Gjermund Eriksen etter bruddet i forhandlingene mellom NRK-journalistene og statskanalen, som tirsdag utløste storstreik.
Les mer om:

Vil ha innspill

Eldre- og folkehelseminister Åse Michaelsen inviterer til innspillsmøte i Mandal 8.mai med særlig vekt på utfordringer og løsninger for Sørlandet.

Flytter fra Romerike – fire millioner kroner og én baby rikere

De vant et hus rett ved Gardermoen da de deltok i «Huset» på TV2. Les hvorfor Tomas Støleggen Hansen (29) og Malin Jensen Michaelsen (28) nå gleder seg til å flytte.

Eldreministeren skjønner ikke kritikk fra Pensjonistforbundet

Pensjonistforbundets skuffelse over at eldreminister Åse Michaelsen (Frp) takket nei til å delta på forbundets landsmøte kom som en overraskelse på statsråden.

Ønsker drahjelp fra eldreministeren

Åse Michaelsen vil invitere eldre, ensomme mennesker i Mandal - og kanskje også i Kristiansand - på restaurantbesøk (Fædrelandsvennen 6.4.18).

Grunnskolene skal få bedre opplæring i førstehjelp

For få blir reddet av førstehjelp i Norge, sier eldre- og folkehelseminister Åse Michaelsen (Frp). Fra neste år får alle grunnskoler mulighet til opplæring.

Vil ha ensomme eldre på restaurant

Eldreminister Åse Michaelsen (FrP) vil ha de eldre som kan og ønsker det mer ut for å spise og treffe andre - som på restaurantene i Mandal.

Grunnskolene skal få bedre opplæring i førstehjelp

For få blir reddet av førstehjelp i Norge, sier eldre- og folkehelseminister Åse Michaelsen (Frp).

Grunnskolene skal få bedre opplæring i førstehjelp

For få blir reddet av førstehjelp i Norge, sier eldre- og folkehelseminister Åse Michaelsen (Frp). Fra neste år får alle grunnskoler mulighet til opplæring.

Hele Norge kan lære av hvordan døve Rahaf har blitt basketspiller

15 år gamle Rahaf Alesmael er flyktning fra Syria, døv, og basketspiller. Folkehelseminister Åse Michaelsen er imponert over hvordan Tromsø idrettsråd har lagt til rette for at Rahaf og flere hundre andre flyktningbarn kan delta i idretten.

Nå skal tolvåringer lære å redde liv

Statsråd Åse Michaelsen lover et krafttak for førstehjelpsopplæringa

Advarer butikkeiere: Bli flinkere på varekunnskap og service

Varehandelkonsulent Roy Michaelsen advarer kjøpesentre og butikkeierne: Bli flinkere på varekunnskap og service før netthandelen rammer næringen med full styrke.
Les mer om:

Gigant-kyllinger har inntatt Hunnedalen

- Det blir bare flere og flere av dem, sier hytteeier Anne Solfrid Michaelsen.
Les mer om:

Gigant-kyllinger har inntatt påskefjellet

- Det blir bare flere og flere av dem, sier hytteeier Anne Solfrid Michaelsen.
Les mer om:

Hvordan skal eldre jobbe lengre, Michaelsen?

Dersom eldreministeren ser på de eldre som en ressurs, er det på tide at hun og regjeringen synliggjøre det gjennom konkret politikk.

Vil fylle påskeegget med sunn snacks

I går møtte statsråd Åse Michaelsen representanter for næringen for å fylle påskeegget med sunn snacks.

Gullgenerasjon-talent med uvanlig valg

Det er vanlig at spillere som har spilt i mange år, finner seg en klubb de kan trives i litt nedover i seriesystemet, det er derimot ikke vanlig at en spiller på 21 velger å slutte i Eliteserien for å spille i 3.divisjon. Tromsø har en “gullgenerasjon” 1996 som Fredrik Michalsen er en del av, de er nå 21 år gamle; Runar Espejord, Ulrik Yttergård Jenssen, Mikael Norø Ingebrigtsen, Jostein Gundersen og Fredrik Michalsen. Les: Genistrek hos Eliteserie-klubb Fredrik Michalsen har valgt å gå fra spill i Eliteserien til 3.

Snusboksene blir nøytrale: – En seier for folkehelsen

Swedish Match har nok en gang tapt slaget om å få selge fargerike og forlokkende snusbokser. – En seier for folkehelsen, sier folkehelseminister Åse Michaelsen.

Åse Michaelsens stille måned

Tirsdag kom Åse Michaelsen med et viktig utspill. Ellers har det vært ganske stille fra den nye statsråden. De neste månedene bør hun bruke til å skape seg en politisk profil.

Foreløpig ikke aktuelt å påby vaksine mot meslinger

Regjeringen har foreløpig ikke vurdert om det skal bli pålagt å ta vaksine mot meslinger. – Men vi følger utviklingen veldig nøye, sier statsråd Åse Michaelsen.

Snusboksene blir nøytrale: – En seier for folkehelsen

Swedish Match har nok en gang tapt slaget om å få selge fargerike og forlokkende snusbokser. – En seier for folkehelsen, sier folkehelseminister Åse Michaelsen.