Nyheter om Michael Owen


Michael Owen har to forslag til Aubameyang erstatter

30 år gamle Pierre-Emerick Aubameyang har fått en tydelig oppblomstring etter Mikel Arteta ble hentet inn til å lede klubben fra en assistentrolle i Manchester City. Michael Owen er nå ekspertkommentator etter en lang karriere som inkluderer klubber som Liverpool, Real Marid, Newcastle, Manchester United, og Stoke peker på at Arsenal allerede har to spillere i troppen som er istand til å fylle fotsporene etter Aubameyang. Både Barcelona og Inter Milan banker på døra, samtidig som lønnskravet til den gabonske spissen er smertelig høyt.

– Selv rivaliserende fans liker hvordan Jürgen Klopp fremstår

Michael Owen mener sesongens Liverpool-utgave kan bli tidenes beste Premier League-lag.
Les mer om:

Dette må være Champions League historiens villeste avslutning

Dinamo Zagreb ledet 3-1 to minutter på overtid mot Shakhtar Donetsk, men da begynte noe å skje. – På tribunen til Stadion Maksimir kunne folk ikke tro sine egne øyne.  Hjemmelaget, Dinamo Zagreb,satte inn 3-1 målet i det 89. minutt mot Shakhtar Donetsk. Det var vakkert og akkurat de tre poengene kroatene hadde håpet på før Champions League-kampen – De lå under tidlig, men hadde blitt utlignet allerede i midten av første omgang. Da hadde de blitt redusert til ti mann da Nikola Moro kom for sent i en takling og fortjent fikk sitt andre gule kort. Da var 74 minutter spilt.

Amazon kliner til i Premier League

Vi kan forstille oss hvordan sjokktilstanden hos Sky Sports spredte seg i korridorene da det ble klart at Amazon «rapper til seg» deler av indrefileten. Amazon Prime´s Premier League-dekning har kickoff allerede i desember.

Owen totalslakter Manchester United: - Spillerne blir dårligere

Michael Owen er svært bekymret på Manchester Uniteds vegne. Han mener spillerne blir dårligere, verdien deres synker, og at Ole Gunnar Solskjær sliter med å finne en løsning.

Owen: – Virker nesten som Solskjær ikke vet hva som er galt

Tidligere Manchester United-spiss Michael Owen (39) er ikke spesielt imponert over gamleklubben eller manager Ole Gunnar Solskjær (46).

Michael Owen «Jeg tror ikke de ender topp seks denne sesongen»

Det er dystre spådommer den tidligere Liverpool og for såvidt også Manchester United angriperen Michael Owen kommer med etter at Manchester United spilte 0-0 borte mot AZ Alkmaar i går. Vi skal være enige at det for øyeblikket ikke virker veldig lovende, hvor Ole Gunnar Solskjærs menn befinner seg på en 10.plass etter syv kamper i Premier League. Den tidligere engelske landslagsspissen som livnærer seg som TV ekspert sa til BT-Sport etter gårsdagens kjedelige Europa League kamp: «Jeg tror ikke de ender topp seks denne sesongen.

Intern misnøye: - Spillerne blir dårligere

Flere spillere skal sette tvil ved Ole Gunnar Solskjærs kompetanse, hevder The Guardian. Michael Owen mener nordmannen må gjøre som Guardiola og Klopp.
Les mer om:

Derfor er de i full ordkrig

Alan Shearer og Michael Owen krangler i sosiale medier etter sistnevntes kommentarer om Newcastle i sin nye bok.

Michael Owen om Beckhams røde kort i VM i 1998: – David sviktet oss

Michael Owen gir ut ny bok og det skaper overskifter.
Les mer om:

Engelske spisslegender i storkrangel: – Det er veldig trist

Michael Owen blir ikke mer populær i Newcastle etter det han skriver i sin ferske biografi. 39-åringen slakter både byen og folkene, og nå har han også fått Alan Shearer på nakken.

Spillerbråk i tunnelen: - Det var oppstyr

Det gikk hett for seg mellom Barcelonas Luis Suárez og Liverpools Andy Robertson, hevder Michael Owen.
Les mer om:

Mohamed Salah er nå større enn Torres, Suarez, Fowler og Owen

Southampton startet best og satte press på Liverpool med 1-0 i etter ni minutter. Så malte Liverpool-maskinen over hjemmelaget. Keita, Salah og Jordan Henderson sørget for at drømmen om Premier League-trofeet lever i beste velgående. Denne kvelden gjorde også en av Liverpool-spillerne legendarisk. Når du ramser opp Fernando Torres, Luis Suarez, Robbie Fowler og Micheal Owen, snakkes det om de største goalgetterne hos Liverpool. Les på F7: Sjekk hva Liverpool kastet ut av vinduet i 2018 Når Mohamed Salah gikk forbi denne ekslusive gjengen, snakker vi om Liverpool-historie.

Owen satte sinnet i kok hos United-supportere: – Skjerp dere

Michael Owen er i hardt vær etter uttalelsene om Marcus Rashford. Han er ikke enig i kritikken.
Les mer om:

Raser mot Michael Owen etter United-utspill

Ville bedt Liverpool-spillerne skade Marcus Rashford med vilje.
Les mer om:

Engelsk landslagskeeper Gordon Banks er død 81 år gammel

Det er en engelsk fotballhelt av dimensjoner og muligens tidenes beste keeper som nå er død, Gordon Banks var sentral da England ble verdensmester i fotball i 1966. Gordon Banks som i sin tid ble regnet som verdens beste keeper ble 81 år gammel. Ingen bedre enn «Banks of England» Han ble seks ganger kåret til årets målvakt av FIFA og spilte 73 landskamper for England.

Newcastle satte overgangsrekord

Premier League-klubben hentet i ettermiddag Miguel Almirón fra Atalanta United. Ifølge BBC skal overgangssummen ligge på omkring 220 millioner. Det er Newcastle største signering siden de hentet Michael Owen fra Real Madrid for 190 millioner i 2005.

To scoret sine første mål for Three Lions i kveld

Trent Alexander-Arnold gjorde sitt første mål for England i privatlandskampen mot USA. Trent Alexander-Arnold gjorde sitt første mål for England i sin femte A-landskamp. I en alder av 20 år og 39 dager, ble han den nest yngste målscoreren i Gareth Southgates tid som engelsk landslagssjef, kun bak Marcus Rashford som scoret i en alder av 19 år og 308 dager mot Slovakia i september 2017. Han ble også den nest yngste Liverpool-spilleren å score England. Trent Alexander-Arnold scores his first ever England goal pic.twitter.com/EE5ZG11aqV — LFC Globe (@LFCGlobeUK) 15.

Nå ryker Real Madrid presidenten

Når Real Madrid skal velge seg en ny president, kan de minne mye om valg på en vanlig president, spesielt da Florentino Pérez ble valgt inn for andre gang i 2004 var det fordi han med suksess hadde forbedret Santiago Bernabéu Stadion og kom med store løfter om økonomisk gevinst, sportslige resultater og å klare å hente superstjerner til laget. Péres klarte å forbedre klubbens økonomi vesentlig noe som ga de mulighet til å signere giganter som Zinedine Zidane, Luis Figo, David Beckham, Michael Owen og Cristiano Ronaldo, derav opphavet til kallenavnet på superstjerner i Real Madrid «Galacticos»

Velkommen til topps i verdens mest eksklusive ungdomsklubb

Det finnes en eksklusiv ungdomsklubb, der kritteriet er å banke inn scoringer på landslaget – før fylte 20. Forrige torsdag var det siste medlem som rykket opp til plassen under stormester Pelé. På torsdag scoret Kylian Mbappe sitt 10. landslagsmål før fylte 20. VG har vært så hjelpsomme med å lage en oversikt over medlemmene  og deres status i den eksklusive klubben. Neymar herved underlagt Mbappe. (foto: mbappe, twitter) Landslagsmål som tenåring: Pelé: 24 Amazing goal by @Pele which was never televised until now!

Vil kvitte seg med Alexis Sánchez

Vinner Manchester United kamper hylles manager José Mourinho og hvis de taper poeng er han på vei ut døra og får sparken veldig snart.  – Det som er hevet over enhver til er at det nå ikke trengs spesielt mye slinger i valsen før han faktisk er ute.  To tap på de fem siste Premier League kampene og bare 8.plass har sørget for en «shitstorm» (verre en ekstremværet Knud til tross for seier både i Premier League bort mot Watford på lørdag og Young Boys i Champions League på onsdag). Les på F7City: Manchester – industribyen som tjener 10 milliarder kroner på fotballsparking Det hjelper selvsagt ik

Hylles og slaktes etter åpenhjertig intervju

- De siste seks-sju åra kunne jeg ikke vente med å legge opp, sier tidligere Liverpool-stjerne Michael Owen.
Les mer om:

Owen kunne ikke fordra fotball: - Jeg var livredd

Michael Owen vant Ballon d'Or som 22-åring, men skader ødela mye. I flere år lengtet han bare etter å få legge opp.
Les mer om:

Newcastle-rekord har stått i 13 år: - Svært overrasket

Michael Owen er Newcastles dyreste signering gjennom tidene. Han kostet 16 millioner pund tilbake i 2005. Hvorfor har det ikke skjedd noe de siste årene?
Les mer om:

Michael Owen viser vei for Liverpool

Onsdag enter Liverpool Stadio Olimpico i Roma. For 17 år siden viste en en ung spiller at det er mulig å score i den Italienske hovedstaden. Michael Owen startet sin karriere i Liverpool som 17-åring i 1996. Det tok ikke spilleren lang tid for å markere seg som målscorer av ypperste klasse. Premier League-sesongen 1997/98 ble han like godt toppscorer med atten mål. I 2001 reiste Liverpool til Roma for å møte Serie A-lederen i UEFA Cupen.