Nyheter om MFK


Vilde og Anna lager familiefest før lørdagens kamp mellom Molde og Sarpsborg

MFK har store planer for årets siste fanzone, og forventer mange folk på kamp.
Les mer om:

Giæver og Thømt gir seg i MFK

Lørdag fikk daglig leder i Moss Fotballklubb stukket oppsigelsen i hånda. Søndag svarte MFK-profilene Morten Giæver og Martin Thømt Jensen med å varsle om at de ikke ønsker en fremtid i MFK.
Les mer om:

Haaland-milepæl hjalp Molde opp på bronseplass

Erling Haaland (18) kom opp i tosifret antall seriemål da han ga Molde ledelsen i 2-1-seieren borte mot Strømsgodset. MFK tok med det over bronseplassen.
Les mer om:

– En praksisplass hos MFK er gull verdt(pluss)

Gjennom praksis i ulike bedrifter får yrkesfag-elevene det viktige første møtet med arbeidslivet.
Les mer om:

– Langt mer imponerende av Bjørn Åge enn av MFK(pluss)

Han ble kåret til Årets romsdaling i 2016. ALS-sjuke Bjørn Åge Misund (48) har nå et team med 14 hjelpere knyttet til seg. Mandag var måndalingen tilbake på Aker stadion. En råsterk prestasjon!
Les mer om:

Josimar-redaktøren: – Det foreligger en anmeldelse(pluss)

Redaktør Håvard Melnæs i Josimar beklager at magasinet ikke kontaktet Molde-spillerens advokat før de publiserte saken om at spilleren nylig skal være anmeldt for en voldtekt som angivelig skjedde før han ble ansatt i MFK.  Melnæs understreker samtidig at han er helt trygg på innholdet i saken.
Les mer om:

Se Europaliga-playoff direkte på Rbnett: Zenit - Molde klokka 18.00

Da ingen tv-kanaler ville vise MFK, tok Romsdals Budstikke grep og fikk med seg Istad kraft.
Les mer om:

Tiltalt spiller får fortsette i MFK

Spilleren som ble frikjent for voldtektsanklagene mandag får heller ingen sanksjoner fra klubben.
Les mer om:

Nesten umulig å få med seg bortekampen i Russland: – Kjedelig at det er slik(pluss)

Vurderer du å slå følge med MFK til Russland for å se første playoff-kamp i Europaligaen? Det kan bli vanskelig.
Les mer om:

Pawel Cibicki på lån fra Leeds ut sesongen

Leeds-spilleren Pawel Cibicki (f. 1994) kommer på lån til Molde FK ut sesongen 2018. Adm.direktør i Molde FK, Øystein Neerland, bekrefter at kantspilleren Pawel Cibicki (f.1994) blir å se i Molde-trøya resten av sesongen. Cibicki signerte A-lagskontrakt med Malmö FF i 2012, og fikk sitt gjennombrudd som spiller i 2014-sesongen, hvor han spilte 21 seriekamper og scoret tre mål. Cibicki spilte også tre kamper i gruppespillet av 2014/2015-utgaven av UEFA Champions League.

Tobias Svendsen forlenger med Molde og lånes ut

Midtbanespilleren fra Molde har skrevet ny kontrakt med moderklubben og lånes ut til FK Haugesund ut sesongen. Tobias Svendsen (18 år) har skrevet ny avtale med Molde Fotballklubb. Den nye avtalen strekker seg ut 2020. Les: Stortalent klar for Haugesund Svendsen har i 2018 spilt i 7 eliteseriekamper for Molde og har ett innhopp i Europa League-kvalifisering. Nå lånes han ut til FK Haugesund resten av sesongen for å få mer spilletid. – Vi er veldig glad for at Tobias ser for seg framtida her i MFK.

Håland og MFK ga Brann nytt mareritt: – Klaffet fra første minutt

Brann kom til Molde for å demme opp for Erling Braut Håland, men bergenserne hadde feil oppskrift. Spisstalentet var et skikkelig uromoment i MFKs 5-1-seier.
Les mer om:

TV 2: Håland skriver under for Salzburg, blir lånt tilbake til Molde

Moldes spisstalent Erling Braut Håland har reist til Østerrike for å inngå en kontrakt med Salzburg. TV 2 erfarer at han blir lånt tilbake til MFK ut sesongen.

2-2 mellom MFK og Lillestrøm

Ein 38-åring frå Austerrike er stadfesta omkommen etter å ha hamna i vatnet ved Nigardsbreen i Luster kommune.
Les mer om:

MFK: Har ikke fått bud fra Juventus

De vil fisketurismens småfrynsete rykte til livs. Derfor ønskes strengere regler nå velkommen hos de som driver turistfiskebedrifter.
Les mer om:

Gigantklubber kjemper om Molde-talent

Nå valfarter klubber fra hele Europa til Molde for å se 17 år gamle Erling Braut Håland i aksjon, søndagens kamp hvor han lekte med Brann og satte inn 4 – fire – mål har gjort at flere gigantklubber har bestemt seg for at han må de ha.  På søndag tar Molde imot Vålerenga i det som blir siste seriekamp før sommerpausen, da kommer Aker Stadion til å være fullpakket med talentspeidere. «Jeg tenker ikke så mye på det», sier Moldes stjerneskudd Erling Braut Håland til Eurosport. Manchester United, som hadde speider Tommy Møller Nielsen på plass i Bergen, igjen har planer om å se Håland spille igjen

Jazzfotballskole i regi av MFK Bredde(pluss)

– Vi håper å få med mange utflytta romsdalinger som er på besøk, sier Tove Berget i MFK Bredde om fotballskolen, som er for de fra sju til tolv år.
Les mer om:

Skal samarbeide for bedre folkehelse(pluss)

En måned før overgangsvinduet åpner for spillere, gjorde MFK en signering som viser at mer enn toppfotball er viktig.
Les mer om:

Se Råde II mot MFK II direkte klokken 20:15

5. divisjon: Se Råde II mot MFK II direkte mandag fra klokken 20:15. Moss Avis står for produksjonen.
Les mer om:

MFK og «krisa»

Les mer om:

Kvifor er Ole Gunnar Solskjær freda?

MFK skal spele angrepsfotball som Liverpool, sa manager Ole Gunnar Solskjær før sesongen starta.

Moldes tunge rekke forlenget

Molde fortsetter å tape terreng i tetstriden. Søndag ble det et overraskende 1-2-tap mot Bodø/Glimt. MFK har nå spilt fire kamper uten seier i Eliteserien.

Aldri sett flere mål(pluss)

For 40 år siden ble det satt rekord i antall mål i en toppseriekamp i Molde. Hele 11 mål ble fasiten etter at MFK tok imot Bodø/Glimt.
Les mer om:

Sarpsborg rotet vekk seieren mot røde Molde

Mikkel Agger og Sarpsborg ledet to ganger mot et formsvakt Molde, men Ole Gunnar Solskjærs mannskap berget 2-2 på bortebane. MFK måtte avslutte med ti mann.
Les mer om:

Sarpsborg rotet vekk seieren mot røde Molde

Mikkel Agger og Sarpsborg ledet to ganger mot et formsvakt Molde, men Ole Gunnar Solskjærs mannskap berget 2-2 på bortebane. MFK måtte avslutte med ti mann.
Les mer om: