Nyheter om Mexico


Lesbisk par fra USA funnet torturert, skutt og partert i Mexico

Likene til Julissa Ramírez og Nohemí Medina Martínez ble oppdaget søndag i søppelsekker, like over grensen fra parets hjem i El Paso.
Les mer om:

Mer enn 60.000 nyregistrerte koronatilfeller i Mexico

Det er for første gang registrert mer enn 60.000 nye koronatilfeller i Mexico på samme døgn. Landet er inne i en fjerde smittebølge, drevet fram av omikron.
Les mer om:

Henter landslagsback Hörður Ingi Gunnarsson fra den islandske toppklubben Hafnarfjördur

Sogndal med Tore André Flo som hovedtrener er blant de fire lagene som vi i Sporten.com mener kjemper om de to direkte opprykksplassene til Eliteserien. De fire er i tillegg til Sogndal, Mjøndalen, Stabæk og Fredrikstad.

Mexico skal ha folkeavstemning om presidenten

Mexicos president Andres Manuel Lopez Obrador har fått viljen sin: Det skal holdes folkeavstemning for å avgjøre om han skal bli sittende eller ei.
Les mer om:

Journalist drept i Mexico

En fotojournalist ble skutt og drept i Tijuana nordvest i Mexico mandag, ifølge lokale myndigheter.
Les mer om:

Journalist drept i Mexico

En fotojournalist ble skutt og drept i Tijuana nordvest i Mexico mandag, ifølge lokale myndigheter.
Les mer om:

Følger nøye med på Moldeelva – to kritiske punkt i sentrum(pluss)

Mexico og Romsdalsgata er særlig utsatt hvis elva går over breddene sine.
Les mer om:

Hovland med ny karrierebeste på verdensrankingen

Viktor Hovland tar steget opp blant de seks beste golferne i verden etter deltakelsen i PGA-turneringen på Hawaii i helgen. Der endte han på delt 30.-plass i et felt som bare består av spillere som vant en PGA-turnering sist sesong. Hovland gikk en god siste runde på Hawaii og noterte seg for seks slag under par, og 14 slag under totalt. Mandag ble det klart at han avanserer på verdensrankingen. Nordmannen var i desember nummer sju på rankingen etter at han forsvarte seieren i Mexico og vant Tiger Woods' turnering.
Les mer om:

«Idioter» på partyfly etterforskes

De kanadiske influenserne på et partyfly til Mexico blir beskrevet som «idioter» av landets statsminister. Nå er noen av dem kommet hjem og risikerer solide bøter.
Les mer om:

Rekordstor tequila-eksport fra Mexico i 2021

Mexico eksporterte rekordhøye 339 millioner liter tequila i 2021. Det er det høyeste tallet på ett år siden 1995, da man begynte å føre statistikk.
Les mer om:

Kanadiske influensere festet hele veien til Mexico – nå vil «ingen» fly dem hjem

Fra Montreal i Canada til Cancún i Mexico holdt influenserne og realitystjernene festen gående. Om bord i flyet danset de stående, droppet munnbindet og røykte hele veien til nyttårsfesten.
Les mer om:

Rekordstor tequila-eksport

Mexico eksporterte rekordhøye 339 millioner liter tequila i 2021. Det er det høyeste tallet på ett år siden 1995, da man begynte å føre statistikk.
Les mer om:

Ti funnet døde i bil i Mexico

Ti personer ble funnet døde i en SUV utenfor et rådhus i byen Zacatecas i Mexico torsdag. Funnet ble gjort tidlig på morgenen og likene bar preg av å ha blitt slått.
Les mer om:

Ti funnet døde i bil i Mexico

Ti personer ble funnet døde i en SUV utenfor et rådhus i byen Zacatecas i Mexico torsdag.
Les mer om:

Antallet som søker beskyttelse i Mexico er nesten doblet på to år

Antallet mennesker som søker flyktning- eller asylstatus i Mexico, er nesten doblet fra 2019 til 2021 og har nådd historisk høye 130.000 søknader.
Les mer om:

Barbara fikk telefonen hun ikke trodde skulle komme: - Å hjelp, det er Rune

PORSGRUNN/OSLO/MEXICO: «Vil du treffe mannen i ditt liv?» I Mexico City brukte advokat Barbara Estrada lunsjpausen sin foran pc-en. For moro skyld fylte hun ut skjema om høyde, hårfarge og utdannelse på hennes drømmemann. Da dukket porsgrunnsmannen Rune Johansen opp på skjermen. Et år senere møttes de i det de begge betegner som et «magisk øyeblikk» på flyplassen i den mexicanske storbyen. Usikkerhet om hva ulik kultur ville bety for samlivet, gjorde at Rune måtte fri tre ganger før Barbara sa ja. Magisk ble dét også, da de fikk et tegn fra Barbaras døde pappa om godkjennelse til giftemål.

Mexico gir grønt lys til cubansk koronavaksine

Mexicanske helsemyndigheter har godkjent den cubanske koronavaksinen Abdala til bruk.
Les mer om:

Barn blant åtte drepte i skyting i Mexico

Minst åtte personer, blant dem to barn, ble drept i en skyteepisode i Silao i delstaten Guanajuato sentralt i landet tirsdag.
Les mer om:

David Beckham bør ta en telefon til Gianluigi Buffon

Den fortsatt aktive keeperlegenden var i Champions Leaguefinalen med Juventus i 2003, 2015 og 2017. Vi kan «takke» finaletapene for at 44-åringen holder det gående. Nå har han allerede begynt å planlegge hvor han skal spille etter Parma. -Det at jeg ikke har vunnet Champions League holder min konkurransesult i live. Kanskje hadde jeg allerede stanset karrieren hvis jeg hadde vunnet Champions League, for da hadde jeg ikke flere viktige ting å gå etter, sier Buffon til amerikanske TUDN. Dermed har vi fått med oss 948 kamper med Buffon-magi siden debuten for Parma i 1995/96-sesongen.

Få forbrytelser mot journalister og aktivister straffes i Mexico

Rundt 90 prosent av alle forbrytelser som rammer journalister og aktivister i Mexico, ender ikke med straffeforfølgelse, ifølge myndighetene.
Les mer om:

Eksporterer 90000 tonn klippfisk

Norge eksporterer i år 90 000 tonn med klippfisk til en verdi av 5 milliarder kroner. Bacalao fra Norge er mat på de fleste fat på julekvelden både i Brasil, Portugal og Mexico.

Trailertragedien i Mexico: Vet ikke om familiemedlemmer er blant de døde

I hjemlandene venter familier fremdeles i frykt på beskjed om hvordan det gikk med sine kjære, etter at en lastebil med over 160 migranter veltet i Mexico. Minst 55 er døde, og nå presses pårørende for penger.
Les mer om:

Spansk tennisstjerne død

Den spanske tidlegare tennistoppen Manuel Santana er død, 83 år gammal. Santana var ranka som nummer 1 i verda i 1965 og 1966. Karrieren han strekte seg over 21 år, og han vann fire grand slam-titlar. Han fekk også hovudæra for at Spania gjekk heilt til topps i Davis Cup i 1965 med siger over USA i finalen. Han vann også tennisturneringa under OL i Mexico i 1968, som var oppvisningsidrett.
Les mer om:

Sykehuskapasiteten er sprengt: Har satt inn marinen for å håndtere krisen

Marinen er satt inn for å håndtere en kraftig økning i smitte av Delta-varianten i New Mexico.
Les mer om:

Dødstallene stiger i Mexico etter at en semitrailer veltet

Minst 53 migranter mistet livet da en semitrailer veltet. Ulykken skjedde på en motorvei sør i Mexico. 40 andre er alvorlig skadd.
Les mer om: