Nyheter om Mexico


Hun flytter inn på det beryktede hotellet – har pole dance og alkohol som hobbyer

Nok en gang flytter elleve personer inn på Paradise Hotel i Mexico. Romerikes bidrag vil gi litt «F» på hotellet.
Les mer om:

Dette er årets deltakere

Elleve «Paradise Hotel»-deltakere er på plass i Mexico for å utkjempe vårens realitykrig.
Les mer om:

Overlegen seier til Veiby

Det ble hat-trick for Ole Christian Veiby i dag, da han vant Numedalsrally – for tredje gang! Han ledet gjennom hele løpet, og sikret seg seieren nesten halvminuttet foran nummer to. – I dag har det vært både morsomt og krevende, spesielt deilig da og toppe det med seier, forteller Ole etter målgang i Rødberg.  Regjerende norgesmester i rally Ole Christian Veiby og kart-leser Jonas Andersson var raskeste bil gjennom 6 av de 7 etappene som ble kjørt, og ledet løpet fra start til mål.

Realt rollebytte for Andrea Riseborough

Nå møter vi nemlig Andrea Riseborough som hardbarket narkosmugler i HBO-serien «ZeroZeroZero». Serien baserer seg på boken med samme tittel, skrevet av den mafia-drapstruede forfatteren Roberto Saviano («Gomorrah»). Saviano har latt serieskaper Stefano Sollimas («Suburra») få lage levende bilder av historien som utspiller seg i Italia, Mexico og USA.
Les mer om:

Kidnappet på USAs dørstokk

MATAMOROS, MEXICO (NRK): USAs nye innvandringspolitikk skapte en humanitær krise på meksikansk side av grensa. Narkokarteller styrer store deler av området, og det har «Carlos» og døtrene fått merke på kroppen.
Les mer om:

Mexico i opprør: Ingrid (25) brutalt drept og flådd

Mexico rystes av det bestialske drapet på 25 år gamle Ingrid Escamilla, som skal ha blitt drep og deretter flådd av sin samboer.
Les mer om:

Internasjonalt narkodrama kan bli din nye seriefavoritt

Narcos-fans vil digge denne! Den nye HBO-dramaserien Zero Zero Zero er en adaptasjon av den bestselgende boken med samme navn, skrevet av Roberto Saviano. Den handler enkelt og greit om hvordan narkotikahandelen styrer verden. Vi har sniktittet litt på serien, les mer om den imponerende nykommeren nedenfor! Gjennom åtte episodene er vi innom tre ulike kontinenter – Amerika, Europa og Afrika. Vi blir også introdusert for hele seks ulike språk og en fenomenal, internasjonal cast. Der Narcos går tilbake i tid, tilhører Zero Zero Zero nåtiden.

Pentagon bevilger mer penger til Trumps mur

Det amerikanske forsvarsdepartementet flytter 3,8 milliarder dollar på budsjettet for å betale for grensemuren mellom USA og Mexico.

Statuen overlevde flyreisen mellom USA og Oslo, men på turen til Bergen gikk alt galt

Karen Nyhaug-Hansen og ektemannen Odd er oppgitt over Norwegians håndtering etter at en bjørnestatue de kjøpte i Mexico ble knust i tusen biter mellom Oslo og Bergen.
Les mer om:

– I Mexico bruker vi ikke skjell, og tortilla lages med maismel(pluss)

I forbindelse med Matuken «Velbekomme» på Stiklestad ble det arrangert et eget tacokurs onsdag 5. februar. Temaet for kurset var Taco, språk og litteratur.
Les mer om:

I ferd med å lykkes «over there»

På norsk hjemmebane er Darling West for lengst blant americanayndlingene – i front som de var for den nye bølgen med denne musikken som har gitt en hærskare sterke, norske artister. Men de ville ut – til et publikum som umiddelbart skjønte tekstene, til det forjettede americanaland. Kanskje kan det sammenlignes med å frakte sand til Sahara.

Mexico: Ni personer drept etter skyting i arkadehall

Ni personer ble skutt og drept etter at fire skyttere åpnet ild i en arkadehall i byen uruapan i Mexico. Det melder nyhetsbyrået AP.
Les mer om:

Facebook-topp Sheryl Sandberg forlovet igjen etter tragedien

Fem år etter at ektemannen omkom under en ferietur i Mexico, har Sheryl Sandberg funnet lykken igjen.
Les mer om:

Gjenforente Rage Against The Machine annonserer flere konserter

I fjor høst kom nyheten om at 90-tallsheltene i Rage Against the Machine har funnet sammen igjen – åtte år etter at frontmann Zack de la Rocha sist delte scene med gitarist Tom Morello, bassist Tim Commerford og trommeslager Brad Wilk. Nyheten ble først sluppet gjennom en uverifisert Instagram-konto (som siden ble verifisert) og senere via bandets offisielle Twitter-konto. Bandet har fra før annonsert en håndfull konserter i de amerikanske delstatene Texas, New Mexico og Arizona i mars 2020, før turen går videre til den gigantiske festivalen Coachella måneden etter. LES OGSÅ: Rage raser mot Fa
Les mer om:

Nok en sommerfuglaktivist funnet død i Mexico

Mexicanske myndigheter har mistanke om at nok en ansatt ved et reservat for monark-sommerfugler i Michoacan er drept.
Les mer om:

Tre av narkobaronen «El Chapos» undersåtter har rømt fengsel

En stor politiaksjon er iverksatt etter at tre av «El Chapos» mest prominente menn klarte å rømme fra et fengsel i Mexico City. 
Les mer om:

ESPN: Super-brasilianer til medisinsk test hos Manchester City

Det har vært stille fra Pep Guardiola og City i dette overgangsvinduet. Men arbeidsledige har klubbens forhandlere ikke vært. Nå kommer overgangen som får Barcelona-supporterne til å vri seg i smerte. Det er ESPNs kilde som hevder at City har albuet seg frem foran Barcelona, og skal ha sikret seg et brasiliansk supertalent.

Lider i bandenes hender

ANSVAR: Tusenvis av asylsøkere til USA lever under livstruende forhold i Mexico. Sivilsamfunnet holder både Trump og Mexicos venstresideregjering ansvarlig.
Les mer om:

Rekordlang narkotunnel avslørt

«Baja Metro» er den lengste smuglertunnelen oppdaget på den sørvestlige grensa mellom Mexico og USA.
Les mer om:

USA har sendt 62.000 migranter tilbake til Mexico

USA har det siste året returnert flere enn 62.000 migranter over til grensen til Mexico som følge av den skjerpede praksisen for å slippe inn i landet.
Les mer om:

USA har sendt 62.000 migranter tilbake til Mexico

USA har det siste året returnert flere enn 62.000 migranter over til grensa til Mexico som følge av den skjerpede praksisen for å slippe inn i landet.
Les mer om:

USA har sendt 62.000 migranter tilbake til Mexico

USA har det siste året returnert flere enn 62.000 migranter over til grensa til Mexico som følge av den skjerpede praksisen for å slippe inn i landet.
Les mer om:

Trump har signert ny handelsavtale med Mexico og Canada

President Donald Trump har signert den nye nordamerikanske handelsavtalen USMCA, som USA har inngått med Mexico og Canada.

Tennisspiller utestengt på livstid

I 2015 tapte han historiens lengste singelkamp på Davis Cup da han etter nesten syv timers tennis måtte kapitulere mot argentineren Leonardo Mayer. – Nå utestenges brasilianske Joao Souza på livstid for kampfiksing. På lørdag har han blitt utelukket livstid for gjentatte saker for å fikse kamp.