Nyheter om Metallica


Mayhem: Alltid framover

Mayhem ga nylig ut plata "Daemon", til svært gode kritikker. Ballade har intervjuet gitarist Morten Bergeton «Teloch» Iversen om plata, om "Lords of Chaos" og om Metallica på Jessheim.
Les mer om:

Sum 41 kommer til Norge – for aller første gang

Sum 41 har nettopp annonsert sin første norgeskonsert. Bandet som ble startet i 1996, og slo igjennom stort med albumet All Killer No Filler  og hitlåtene Fat Lip og In Too Deep i 2001, legger turen innom Sentrum Scene i Oslo onsdag 5. februar. LES OGSÅ: Kiss utvider avskjedsturné. – Bandet har solgt flere titalls millioner album og har en enorm fanskare verden over, skriver arrangørene i en pressemelding.
Les mer om:

Se Metallica-stjernens sønn spille med farens gamle band

Eplet faller ikke langt fra stammen! 30 år etter at Metallica-bassist Robert Trujillo sto på scenen med Suicidal Tendencies for første gang var det i helgen sønnen Tye sin tur til å trakte bassgitaren med samme band. 15 år gamle Tye Trujillo steppet inn for den faste bassisten Ra Diaz, og det var tydelig at han har gått en solid skole på hjemmebane.

Metallica teller ned…

Søndag kveld norsk tid delte Metallica en link via Twitter til nettstedet metallicaxx.com. Når fansen klikker videre til nettsiden dukker det opp en nedtellingsklokke som varsler at _noe_ vil skje torsdag denne uken. LES OGSÅ: Anmeldelse av nytt Nick Cave-album. Det er stadig ikke kommet noe mer informasjon om hva som vil skje, men den britiske musikkblekka NME mener at «xx» i nettsideadressen er en referanse til tallet 20, og at nedtellingsklokken dermed kan ha en sammenheng med tyveårsjubileumet til Metallicas S&M-album. Muligens en offisiell utgivelse av opptakene fra jubileumskonsertene ba
Les mer om:

Metallica-vokalist innlagt på rehabilitering

James Hetfield, vokalist og frontmann i Metallica, er innlagt på rehabilitering for sin rusavhengighet. Bandet utsetter flere konserter i høst.
Les mer om:

Metallica-vokalist innlagt på rehabilitering

James Hetfield, vokalist og frontmann i Metallica, er innlagt på rehabilitering for sin rusavhengighet. Bandet utsetter flere konserter i høst.
Les mer om:

Metallica-vokalist innlagt på rehabilitering – utsetter en rekke konserter

– Som de fleste av dere vet har vår bror James slitt med avhengighet av og på i mange år. Han har nå dessverre blitt nødt til å gå inn i et behandlingsprogram igjen, skriver bandet på Twitter. I oktober skulle Metallica etter planen turnere i Australia og New Zealand.

Metallica-vokalist innlagt på rehabilitering

James Hetfield, vokalist og frontmann i Metallica, er innlagt på rehabilitering for sin rusavhengighet. Bandet utsetter flere konserter i høst.
Les mer om:

Metallica-vokalist på rehab

James Hetfield, vokalist og frontmann i Metallica, er innlagt på rehabilitering for sin rusavhengighet. Bandet utsetter flere konserter i høst.
Les mer om:

Det største turnerende bandet noensinne

I en undersøkelse foretatt av Pollstar viser det seg at Metallica er det mest suksessfulle turnerende bandet noensinne. Metallica har nemlig en samlet billettinntekt på 1.4 milliarder dollar – omtrent 9,5 millarder kroner – som de har tjent opp siden 1982. Metalkongene tar derfor tronen som «det største turnerende band noensinne» og forbigår dermed andre tungvektere som Guns N’ Roses og AC/DC. LES OGSÅ: Hitler-satire toppfilm under jødisk festival. Akkurat nå turnerer bandet verden over med deres «WorldWired Tour» som de har vært på veien med siden 2016 og som først avsluttes i 2020.

Hardt og mørkt på Bryne i helgen

Flere lokale band stiller på Brynerocken i helgen. Og storheter som Kiss, Helloween, Rage Against the Machine, Black Sabbath og Metallica skal hylles. Det blir tungt og hardt, med andre ord.
Les mer om:

Spesiell Metallica-konsert vises på kino – også i Norge

I 1999 spilte Metallica inn livealbumet S & M sammen med San Francisco Symphony Orchestra. Albumet ble hyllet av kritikere og vant en amerikansk Grammy-pris. For å feire 20-årsjubileet skal bandet gjenta konserten, også denne gangen i samspill med symfoniorkestret i San Francisco. Konserten finner sted i september. LES OGSÅ: Rockelegendes grav vandalisert. Resultatet blir vist på kinoer rundt om i verden, blant annet i Norge, og datoen interesserte kan merke seg, er 9. oktober.

Metal-legender gjenforenes etter 20 års pause

Nå blir bandet gjenforent etter 20 års pause. Begivenheten skjer på neste års store metalfestival Copenhell. Mercyful Fate er en viktig del av black metal-sjangerens tidlige utvikling, og bandet har blitt rost av blant andre Slayer og Metallica. De skilte seg ut som et ytterst innovativt band i metalrockens unge år. Den progressive låtskrivningen, de sterke riffene fra gitarduoen Denner/Shermann og King Diamonds karakteristiske falsettvokal skapte i kombinasjon med bandets makabre og teatralske estetikk og okkulte temaer et ganske særegent musikkunivers.
Les mer om:

Metallica reddet livet til canadisk kvinne

Det skriver musikkavisa NME, som har plukket opp saken fra lokalnyhetskanalen Kelowna Now. Kvinnen var på fottur ved Duncan, British Columbia, da hun og bikkja fikk selskap av en puma. Innledningsvis prøvde hun å skremme den bort med egen stemmeprakt, men lyktes dårlig. LES OGSÅ: Skal fortelle «alt» om Michael Jackson. Først da hun fant fram Metallica-låta «Don’t Tread on Me», ble hun kvitt det innpåslitne kattedyret. – Jeg følte det var det mest støyende jeg hadde på telefonen min, og at det sannsynligvis ville virke skremmende.

Idris Elba snart å se på kinoene som superskurk

Hovedrolleinnehaver Dwayne «The Rock» Johnson har tidligere fastslått hvorfor han inviterte Idris Elba om bord som cyberterroristen Brixton Lore i «Fast & Furious»-spinoffen Hobbs & Shaw: – Helter blir bare så store som de største skurkene de møter. LES OGSÅ: Hevder Metallica videresolgte egne billetter til overpris. I en scene i filmtraileren svarer Elba da også på spørsmålet «hvem er du», med svaret: – Bad guy. Og Idris Elba strålte da han poserte på den røde løperen i London tirsdag – der den nye actionfilmen hadde britisk premiere – sammen med Helen Mirren og en snasen muskelbil, en MacLar

Prøver å hjelpe Madonna – slipper tre sjeldne demoopptak

Det er Patrick Leonard, som har jobbet med Madonna som låtskriver og produsent siden True Blue-skiven i 1986, som trår til. Mandag og tirsdag la han ut demoopptakene på nett. Demoopptakene er av Like a Prayer, Cherish og den uutgitte Angels with Dirty Faces og tatt opp samme dag som de ble skrevet, tilbake i 1988. LES OGSÅ: Hevder Metallica videresolgte egne billetter til overpris. – Jeg håper disse postene stopper salget av kassetten på auksjon. Det er ikke kult at noen vil selge den.

Norgeskonserten til Metallica deles på nett

– Trondheim! Takk for at dere var gærne sammen med oss under midnattssolen, het det fra Metallica i takkevideoen de la ut dagen etter konserten på Granåsen 13. juli. Nå ligger et helt konsertopptak fra Granåsen ute på YouTube, og deles av metalnettsteder som Blabbermouth og Metal Injection. LES OGSÅ: Platekompaniet legger ned nesten alle butikkene. Det skal være lagt ut av et fan-nettsted, og ikke som NTB tidligere meldte, av bandet selv. The post Norgeskonserten til Metallica deles på nett appeared first on GAFFA.no.

Metallicas elleville norske hyllest

Det verdenskjente metalbandet Metallica filmet hele konserten sin i Trondheim, inkludert coverversjonen av «Forelska i lærer'n».
Les mer om:

Metallica har lagt ut hele Norges-konserten gratis på nett

Se og hør Metallica spille «Forelska i lærer'n».
Les mer om:

Hevder Metallica videresolgte egne konsertbilletter til overpris

I Norge er det ulovlig å videreselge konsertbilletter til overpris, men det er det ikke i en lang rekke andre land, blant annet i USA. Nå skriver den anerkjente amerikanske musikkmagasinet Billboard at Metallica har videresolgt egne konsertbilletter til bandets amerikanske del av «WordWired»-turnéen i 2017 til overpris.

Se Metallica spille tre låter fra Granåsen

Vi fikk filme da Metallica spilte de tre første låtene under konserten i Granåsen lørdag.
Les mer om:

MOT fikk kjempegave fra Metallica(pluss)

For verdalingen Tore Sandnes ble det 17. mai og julaften på en gang lørdag. Som regionleder for MOT fikk han ta imot pengegaven fra Metallica – og hilse på gutta i favorittbandet.
Les mer om:

SE VIDEO: Metallica rocket Granåsen

Statens havarikommisjon mener risikoen for dødsulykker på planoverganger ville vært minket om man ikke brukte så lang tid å stenge dem.
Les mer om:

Metallica donerer 350 000 til MOT

- Vi må klype oss selv i armen.
Les mer om:

Årdølen er på tur med Metallica: – Det er heilt sinnssjukt

Siste hinder er nå ryddet av veien. Riving av Y-blokka i regjeringskvartalet starter i oktober.
Les mer om: