Nyheter om Mercedes


Mercedes GLB: Her er det ikke aldersgrense – men høydegrense

Mercedes sin nye kompakt-SUV GLB kan leveres med inntil sju seter. For passasjerene på tredje seterad er anbefalt makshøyde 168 cm, opplyser produsenten.
Les mer om:

Her er det ikke aldersgrense – men høydegrense

Mercedes GLB kan bli en storselger.
Les mer om:

Mercedes S-Klasse kommer i helt ny generasjon

Ventes store endringer på flaggskipet – her er første smakebit.
Les mer om:

Ventes store endringer på flaggskipet– her er første smakebit

Mercedes S-Klasse kommer i helt ny generasjon.
Les mer om:

Følelsen av storslagen nasjonal stolthet

For en "rørt, ydmyk og stolt mann i gammel Mercedes" ble deltakelsen i bilkortesjen gjennom Nord-Aurdal en sterk opplevelse, skriver Stein B. Pedersen på Leira i dette leserbrevet.

– Dette er på grensen til galskap

Toppmodellen til Mercedes får 700 hk.
Les mer om:

– Dette er på grensen til galskap

Toppmodellen til Mercedes får 700 hk.
Les mer om:

Prøvekjørt: Mercedes A 250e: Et godt alternativ til elbilen

Hvorfor kjøpe elbil når du kan kjøre elektrisk hele uka og ha bensin på tanken til helgeturer? Har du daglig kjørelengde på under seks, sju mil, kan du være «elbilsjåfør» i nye Mercedes A 250e.
Les mer om:

Suveren – dette er rett og slett terningkast 6

Nye Mercedes GLS er en komplett bil. Les testen:
Les mer om:

Sebastian Vettel ferdig i Ferrari

Tyske Seastian Vettel som ble verdensmester fire år på rad, fra 2010 til 2013 kom ikke til enighet med Ferrari om en forlengelse av kontrakten. – Det har ikke blitt noen verdensmesterskap som Ferrari kjører, de kom alle for Red Bull før han byttet lag i 2015. Les: Bekreftet: Citys eiere har vært ute på handletur igjen Årsaken til manglende verdensmesterskap er ikke nødvendigvis at Vettel har blitt dårligere, men at Lewis Hamilton kom og dominerte sporten totalt som fører for Mercedes.
Les mer om:

Da Mathias (4) fikk strømtrøbbel, måtte pappa trå til: – Trodde storbilen vår hadde krympet

En strømløs Mercedes i nabolaget på Kvaløya fikk solid bergingshjelp.
Les mer om:

Har lyst på Mercedes – men frykter det kan bli for dyrt

Kanskje er det smart å se på noe annet?
Les mer om:

De har nesten doblet salget sitt i Norge i år

Her snakker vi opptur for Mercedes.
Les mer om:

Nå skiftes de 35 år gamle veteranbrannbilene ut med nye sprintere

Både brannstasjonene i Røn og Grindaheim har brannbiler som er fra 1985–1986 og er da regnet som veterankjøretøy. Nå har Valdres brann- og redningstjeneste kjøpt inn to nye Mercedes Sprinter til 1,5 millioner kroner hver fra Egenes Brannteknikk. Bilene ble overlevert torsdag.
Les mer om:

Politiet om polsk bande: Kopierte bilnøkler med spesialprogram

Politiet mener at en polsk bande herjet rundt på Østlandet i ett år og stjal Mercedes Sprinter varebiler – helt til de tok en varebil med giftstoffet cyanid.

Profesjonelle biltyverier endte i cyanid-jakt

Da de nå tiltalte polske biltyvene stjal en varebil med cyanid om bord, fattet politiet interesse. Etterforskningen avdekket 26 tyverier av Mercedes Sprinter.
Les mer om:

Til uka starter rettsaken mot cyanid-tyvene

Rettsaken mot de polske biltyvene som stjal en varebil med cyanid om bord, starter tirsdag. Etterforskningen avdekket 26 tyverier av Mercedes Sprinter.
Les mer om:

Tilbyr Mauricio Pochettino monsterlønn

Newcastle United som var en av de «fattige» klubbene i Premier League er nå nyrike og ønsker seg «bling» noe som er helt nødvendig for de nye saudiarabiske eierne. Newcastle sitt svar svar på et tykt gullkjede med Mercedes logo er den tidligere Tottenham- manageren Mauricio Pochettino. Les: Bayern München manager Hansi Flick godprater med Manchester City angriper Sky Sports kan Mauricio Pochettino nå bli verdens tredje best betalte manager. Newcastle er bare en godkjennelse fra Premier League unna å få prins Mohammed bin Salman som ny eier.

Tor Arne får ikke solgt bilen – setter ned prisen 10.000 hver uke

Bytter ut Mercedes med ny Porsche Taycan. Se video:
Les mer om:

Ferrari kan trekke seg fra Formel 1

Storlaget Ferrari kan komme til å forlate formel 1-sporten dersom budsjettaket under koronakrisen senkes ytterligere, varsler lagsjef Mattia Binotto. I utgangspunktet skal det innføres et budsjettak for hvert lag på 175 millioner dollar (1,87 mrd. kroner) neste år, men lagene skal være enige om at dette må reduseres med minst 25 millioner dollar. Flere formel 1-lag sliter økonomisk, særlig de mindre lagene. Ferrari og de to andre storlegene Red Bull og Mercedes poengterer at de har betydelig større forsknings- og utviklingskostnader enn andre lag.
Les mer om:

Bentley-Benz

Det er ikke gull alt som glimrer. Det er ikke Bentley alt som bentler heller – det kan være ganske my Mercedes der.
Les mer om:

Bernie Ecclestone advarer Lewis Hamilton

Lewis Hamilton er koblet til Ferrari når hans milliardærkontrakt går ut med Mercedes. Nå advares tidenes mester om å bytte lag av den 89 år gamle F1-pampen og nybakte pappa Bernie Ecclestone. (Hans eldste datter Deborah er 65 år gammel) «De vil begrave ham», sier Ecclestone ifølge RaceFans. Les: Løslatt fra fengsel eller 32 dager Lewis Hamilton har vært tro mot Mercedes siden han meldte overgang fra McLaren i 2012.

Det er fem elbiler vi gleder oss ekstra til i år. Én koster godt under 300.000

Audi lanserer elektrisk sportsbil. Honda satser på unikt design. Tesla oppgraderer flaggskipet. Mercedes satser på elbil i størrelse XXL og endelig kommer Mini Cooper som elbil. Her er elbilene vi gleder oss ekstra til i 2020.

Søstra til Mercedes ble også en bil

Nå feirer Daimler 120-årsdager også. Denne gangen for Mercedes, en bra bil oppkalt etter datteren til agenten på Rivieraen. Men det er mere ved denne historien …
Les mer om: