Nyheter om Mercedes


Advares mot skittent spill: – Verstappen krysset en grense

Mercedes har sett seg kraftig lei på Max Verstappens kompromissløse stil. Formel 1-ekspert Atle Gulbrandsen var ikke imponert over nederlenderens krumspring i Saudi-Arabia.

Formel 1-krangelen fortsetter: – Vi føler at vi ikke blir likt behandlet

DUBAI (VG) Flere timer etter Formel 1-dramaet i Saudi-Arabia søndag kveld fikk Max Verstappen (24) en ny tidsstraff. Red Bulls Helmut Marko mener at de blir urettferdig behandlet i forhold til rivalen Mercedes.

Dette er nok ikke det du kanskje tror...

Mercedes er i harnisk over denne bilen ...
Les mer om:

Iskald test: Blir drømmebil for mange norske kjøpere

BMW i7 går rett i strupen på Mercedes.
Les mer om:

Iskald test: Blir drømmebil for mange norske kjøpere

BMW i7 går rett i strupen på Mercedes.
Les mer om:

Mercedes flytter elbil-grensene

I meldingene om sin neste Vision-versjon sier Daimler at dette blir den mest effektive elbilen ever. 1000 km rekkevidde – ‘men ikke på grunn av stor batteripakke’.
Les mer om:

Ralf Schumacher: – Mercedes trenger ikke å jukse

Ralf Schumacher (46) har mistet noe av troen på VM-gull til Max Verstappen (24) etter at Lewis Hamilton (36) har vunnet både i Brasil og i Qatar.
Les mer om:

Kjendishund krever katt på hotellrommet

«Fra bølle til bestevenn»-stjernen Anton (7) nekter ikke bare å kjøre andre biler enn Mercedes. Han insisterer også på å få katt med seg på rommet når han bor på hundehotell.
Les mer om:

Hamilton best i kvalifiseringen

Lewis Hamilton var raskest i kvalifiseringen i Formel 1 lørdag. Hans nederlandske VM-rival Max Verstappen starter rett bak i søndagens Qatar Grand Prix. Briten kjørte inn på tiden 1.20,827 og var dermed 0,455 sekund foran Verstappen. Hamiltons lagkamerat i Mercedes, Valtteri Bottas, starter som nummer tre i søndagens løp. Hamilton vant sist helg i Brasil og knappet innpå Verstappen i VM-sammendraget. Verstappen leder verdensmesterskapet 14 poeng foran Hamilton med tre runder igjen. (©NTB)
Les mer om:

Her er Mercedes sitt el-flaggskip i byen - har rekordlang rekkevidde: - Dette er fremtiden

Enorm rekkevidde, hyperscreen med individuelle innstillinger for passasjeren og et sømløst design er stikkordene for Mercedes' ny elbil.
Les mer om:

Ber dommerne revurdere

Mercedes mener at dommerne bør se på situasjonen mellom Hamilton og Verstappen på nytt etter «nye bevis».
Les mer om:

Ny sportsvogn fra Mercedes-AMG

SL er en klassisk betegnelse fra Mercedes. Til utviklingen av syvende generasjon er ansvaret overlatt til AMG for å sørge for maksimal sportslig appell.
Les mer om:

Mørket i morsrollen – utkledd som katt, rev og snømus

Inne i skogen på Sørbråten står det en helt unik kunstinstallasjon. Der utfordrer Mercedes Mühleisen morsrollen – utkledd som katt, rev og snømus.
Les mer om:

Kunsten ble veien ut av høstmørket - Alnamaler stiller ut på Frogner

Fra uteboden i Alna bydel til galleri på Frogner. Maler Susana Mercedes Kværndal har tatt kunsten sin med på en liten klassereise - og håper å bringe litt varme til høstmørket. For publikum, men ikke minst for seg selv.
Les mer om:

Kommer til Norge neste år – får flere store nyheter

Mercedes SL er avduket i helt ny drakt.
Les mer om:

Test: Mercedes EQS 580

Mercedes' første skikkelige elbil er et paradigmeskifte. Men én ting irriterer. Les testen av Mercedes EQS 580.
Les mer om:

Prøve­kjørt Mercedes EQS 4 Matic: En tur til den elekt­riske bilhim­melen

Det er aldri godt å vite hvor det bærer hen til slutt. Men vi vet med stor sikkerhet at vi må ha vært en snartur i bilhimmelen. Der møtte vi Mercedes sitt nye flaggskip.
Les mer om:

Verstappen vant kvalik-drama

VM-leder Max Verstappen vant kvalifiseringen til USAs Grand Prix i Formel 1 foran tittelrival Lewis Hamilton og duket for en ny spennende duell mellom de to. Red Bull-bilene dominerte kvalifiseringen, men Hamilton i Mercedes utfordret dem da han overtok ledertiden rett før slutt i den siste og avgjørende kvalifiseringsomgangen. Verstappen hadde ett siste forsøk og slo tilbake med bestetid akkurat idet regn begynte å falle i Austin. – Det var spennende. Det begynte å regne litt mot slutten av runden min, men det holdt, sa Verstappen. Han slo Hamiltons bestetid med 0,209 sekund.
Les mer om:

Business class på SAS blir nesten en vits i forhold

Er Mercedes S-Klasse egentlig verdens beste bil?
Les mer om:

Mercedes-AMG EQS 53 4Matic+: - Ikke en elbil for pyser!

Mercedes EQS imponerte stort ved prøvekjøringen i Sveits tidligere i år. Nå har AMG montert basskasser og trimmet elmotorene. Dette er Mercedes-AMG EQS 53 4Matic+.
Les mer om:

Se hva Norges største elbil-skeptiker mener om luksusbilen

Juger´n får prøve flaggskipet til Mercedes. Se video:
Les mer om:

Tommy og Esben hadde beregnet to uker i bil til Hellas, men det gikk ikke helt etter planen: — Det hadde ikke vært like gøy hvis det ikke hadde skjedd noe

Ting gikk ikke helt etter planen da Tommy Aas og Esben Apland skulle kjøre en gammel Mercedes Benz fra Tvedestrand til Porto Heli i Hellas. Heldigvis. For det er når bilen kollapser, eller du blir nekta adgang over landegrensene, at du virkelig kjenner at du lever.

Brukte 27 år (!) på å ta lappen: – Mannen min ble potte sur!

Solveig Kloppen blir flau i råskinnet fra Mercedes. Se video:
Les mer om:

Mercedes med 66 mil rekkevidde

Mecedes hang litt etter de andre da elbilrevolusjonen kom. Men nå er det åpenbart at tyskerne vil opp i tetgruppen med stadig mer avanserte modeller. Nestemann ut er sedanen EQE.
Les mer om: