Nyheter om Mercedes


En stor suksess i Norge blir snart ny

Ny Mercedes GLC debuterer 1. juni.
Les mer om:

Mercedes slutter med manuelle girkasser til neste år

I 2023 skal Mercedes-Benz slutte å produsere biler med manuelt gir. Heretter skal alle modeller kun leveres med automatgir.
Les mer om:

Mercedes slutter med manuelle girkasser til neste år

I 2023 skal Mercedes-Benz slutte å produsere biler med manuelt gir. Heretter skal alle modeller kun leveres med automatgir.
Les mer om:

Test: Mercedes S-klasse S580e ladbar hybrid

Kan det bli bedre enn dette? Neppe.
Les mer om:

Mercedes med akutt Ferrari-envy

Sigmund Freud kom inn på konseptet Penis Envy i en avhandling i 1908. Nå vil hans etterfølgere kunne skrive lange kapitler om Ferrari Envy. Definert som et avgjørende øyeblikk i enhver bilprodusents utvikling når han oppdager at han ikke tjener like mye som den mytiske italieneren, og utvikler sterk misunnelse overfor Ferrari.
Les mer om:

Mercedes aner en mulighet i Formel 1-sirkuset

Forrige Formel 1-sesong sto det mellom Mercedes og Red Bull Racing. Etter seks runder i 2022/23-sesongen har Meredes slitt vanvittig med å tilpasse seg de nye reglene for bilene, mens Ferrari og Red Bull har truffet blink. Nå hevder Mercedes sin andrefører George Russell at det nærmer seg et skifte på pallen. For med fire seire til Verstappen og to til Charles Leclerc, er Meredes akterutseilt og hektet av kampen om VM-tittelen, men for Russel var Spania Grand Prix et skikkelig lyspunkt.

Dette var drømmebil – slik er den 15 år senere

Benny har dresset seg opp i møtet med Mercedes ML. Se video:
Les mer om:

Leclerc brøt Mercedes’ hegemoni i Spania – i pole position etter at Verstappen fikk problemer

Ni år på rad hadde Mercedes tatt pole position i Spanias Grand Prix, men lørdag var det Charles Leclerc som var raskest.
Les mer om:

Mercedes-Benz C 200 4Matic

PRØVEKJØRT: C-klasse har siden den ble lansert som 190 så langt tilbake som i 1982, utgjort en særdeles viktig pilar i modellprogrammet til Mercedes. Nå er neste generasjon her.
Les mer om:

2,6 mill. kroner for topputgaven

Har du 2,6 millioner kroner til rådighet og gjerne vil på tur i en av de mest ikoniske modellene fra Mercedes, er kanskje en sommergul AMG SL et greit alternativ.
Les mer om:

Denne er både dyr og deilig

Mercedes E450 Cabriolet er en herlig sommerbil. Les testen:
Les mer om:

Lewis Hamilton langt bak igjen – Leclerc i beste startspor

Lewis Hamilton (37) og Mercedes er fortsatt sjanseløse på de beste startposisjonene. Ferrari sikret seg de to beste startsporene - med Red Bull-førerne som tre og fire i kvalifiseringen i Miami sent lørdag kveld.
Les mer om:

Her er stasjonsvognen som kjører fra de fleste sportsbilene

Ikke en helt vanlig Mercedes C-Klasse, nei...
Les mer om:

Ny SL-utgave med teknologi fra Formel 1

Med nesten 400 hk under panseret, er det klart for sommerlansering av Mercedes AMG SL 43, bilen med historie tilbake fra 1952. Modellen har hentet teknologi fra Formel 1.
Les mer om:

Snart kommer den elektriske E-Klassen

Vi fikk et første glimt av Mercedes EQE på IAA i München sist høst. Nå røper Mercedes flere detaljer.
Les mer om:

Familievennlig T-Klasse fra Mercedes

Mercedes lanserer nå sin nye T-Klasse – en praktisk familiebil med franske røtter.
Les mer om:

Real Madrid jobber intenst for å hente inn en trio til 2,5 milliarder

Dette er sommeren der noen av verdens beste spillere kan spasere ut fra sine klubber som free agents etter kontraktsutløp. Real Madrid jobber intenst for å hente tre av de største i ett jafs. Nå har Real Madrid fortsatt store økonomiske begrensinger når det gjelder signeringer, men med flere av spillere med de største sugerørene ned i lønnskassa på vei ut av klubben, gir det rom til å overtale free agents til solide og konkurransedyktige lønninger.

Mercedes i Formel 1-trøbbel

Forrige sesong forventet alle at Lewis Hamilton skulle kjøre inn til sin og Mercedes sin 8. fører VM-tittel. Max Verstappen hadde «Formel 1-gudene» på sin side i det siste løpet i Abu Dhabi og tok tittelen. Denne sesongen forventet alle at Hamilton skulle komme voldsomt tilbake for å gjenerobre tronen. Etter fire runder har engelskmannen mer eller mindre gitt opp. Vi unner Ferrari og Red Bull Racing suksessen, men det er direkte smertefullt å se hvordan tidenes beste Formel 1-fører mister kontakt med toppen etter bare fire runder (7. plass, 58 poeng bak Leclerc!).

Gnistrende god kjøring av Max Verstappen

Når du sender en gjeng med fryktløse egoer ut på samme bane i det ypperste av raske biler verden har sett, da er vi garantert dramatikk. Mye skal klaffe for å lykkes på Formel 1-banen, de som har fulgt Netflix sine sesongsammendrag fra bak kulissene, skjønner at det er vanvittig mange faktorer som påvirker, der det nesten er umulig å forutsi hva som skjer fra trening, til kvalifisering til løpsdag. Ferrari kom «hjem» til Emilia Romagna Grand Prix, men ble møtt et vått underlag som skapte nok av dramatikk. Charles LeClerc spant til 6.

Hamilton slakter egen bil: Sammenligner den med den verste han har kjørt

Etter en tung start på sesongen fortsatte nedturen for Lewis Hamilton og Mercedes på italienske Imola. Nå tar briten sterke ord i bruk for å beskrive bilen han kjører.
Les mer om:

Dette blir en drømmebil for familier med god råd

Nye Mercedes EQS SUV får rekkevidde på over 60 mil.
Les mer om:

Test: Mercedes EQA møter Audi Q4 e-tron – Elektrisk for nybegynnere

I en jungel av elbiler står tyskere bak noen av de bedre kjøpene. Mercedes EQA møter Audi Q4 e-tron, men hvilken av disse er egentlig best for deg?
Les mer om:

Ny og billigere – kommer til Norge i sommer

Mercedes SL får Formel 1-teknologi.
Les mer om:

Dette blir en drømmebil for familier med god råd

Nye Mercedes EQS SUV får rekkevidde på over 60 mil.
Les mer om:

Her er Mercedes' elektriske luksus-SUV

Mercedes EQS SUV kan fås med syv seter. 
Les mer om:

Mest lest siste uke