Nyheter om Mellemstrand


Se Kolbotn - Klepp direkte fra kl. 12.00

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Med seier i dagens kamp mot Kolbotn, tar Klepp sommerferie på en fin-fin andreplass. Det er et lite forbehold, nemlig at Sandviken slår LSK, og passerer Klepp på bedre målforskjell. Det er «superhelg» i Toppserien. Det betyr at alle kampene spilles på Intility Arena i Oslo. I går ble det spilt tre kamper, og det mest oppsiktsvekkende var at Vålerenga tapte 0-1 for Lyn.

Mange endringer på Klepp-laget i kveld

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Trener Olli Harder har valgt å gjøre en god del endringer i startelleveren i kveldens cupkamp i Haugesund. Nye fra start er Madeleine Hille Mellemstrand, Julie Austdal, Marthine Østenstad, Anette Snørteland Jensen og Hanne Kogstad.

Se toppkampen Sandviken - Klepp fra 15.00

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Bortekampen mot Sandviken er utvilsomt svært viktig for Klepp. Det handler om å holde og helst øke avstanden til en av de argeste konkurrentene helt i toppen av Toppserien.Klepp starter med de samme 11 som i 1-0-seieren mot Lyn for noen dager siden. Matilde Alsaker Rogde er endelig tilbake etter skadetrøbbel, og sitter på benken i Bergen.

Se toppkampen Klepp - Røa fra kl. 14.00

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Begge lag står med to seirer av to mulige. Klepp har slått Avaldsnes 1-0 og Stabæk 2-0, mens Røa slo Sandviken 2-0 borte i første runde før de tok en knepen 2-1-seier hjemme mot Trondheims-Ørn forrige runde.Klepp må klare seg uten en av lagets store stjerner, Elisabeth Terland, som er ute med en belastningsskade i noen måneder.

Strålende sesongstart for Brynes damelag

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Bryne - Klepp II 2-0 (0-0)Mål: 1-0 Mari Botne (54), 2-0 Eirin Bjerkreim Kleppa (75).I første omgang hadde Bryne ballen litt mer enn Klepp, uten å skape de store sjansene. Nærmest var Sofie Bjørnsen, som fra litt skrått hold traff stolpen. Klepp hadde en mulighet på corner rett før pause, men headingen gikk rett på keeper.Bryne rokerte litt i pausen, og endringene betalte seg.

Kontratenoren

Tobias Vigrestad Mellemstrand (16) drømmer om å synge på de største scenene i verden.
Les mer om:

Oddbjørn (17) toppet helgen med kanonløp

Oddbjørn Mellemstrand vant 3000 meter og sammenlagt under helgens landsmesterskap i Stavanger.
Les mer om:

Denne parodien på ein politisk prosess kan eg ikkje la stå uimotsagd

Det siste utspelet nå om å setja opp bommar på dei store vegane og la dei små sidevegane være opne, manglar sidestykke og verkar veldig lite gjennomtenkt, skriv Thomas Mellemstrand i dette debattinnlegget.
Les mer om:

Hille Mellemstrand vann NM-gull med Klepp

Då Klepp slo Stabæk 3-1 i cupfinalen for J19 fredag kveld, var bjerkreimjenta Madeleine Hille Mellemstrand éin av gullvinnarane.

Eliteseriesølv til bjerkreimsjente (17)

Madeleine Hille Mellemstrand (17) fekk laurdag overrekt sølvmedalje for andreplass i eliteserien i fotball med Klepp.

Ein heil og ein halv omgang på J19-landslaget

Bjerkreimsjenta Madeleine Hille Mellemstrand fekk speletid på J19-landslaget både mot Island og mot Sverige i sist veke.

15-åring fra Vigrest sang falsett med vondt i halsen

Onsdag skulle kontratenoren Tobias Vigrestad Mellemstrand fra Vigrestad synge i Olavshallen i Trondheim under UKM-festivalen. Problemet var bare at han var forkjølet og hadde vondt i halsen.

Stort å spela med lands­laget i heimfylket

EM-plassen glapp - så vidt - for Madeleine Hille Mellemstrand og J17-landslaget. Nå konsentrerer bjerkreimsjenta seg om seriestarten og jobben ho skal gjera på treningane med elitelaget til Klepp.
Les mer om:

Spiller avgjørende kamp mot England på Klepp stadion

Madeleine Hille Mellemstrand og Elisabeth Terland kan sende Norge J17 til EM.

Klepp forfremmar Hille Mellemstrand

Etter ein halv sesong på Klepp Akademi har Madeleine Hille Mellemstrand frå Bjerkreim blitt forfremma til Klepp Elite.

Disse jentene slo Italia to ganger på to dager

Klepp-spillerne Elisabeth Terland og Madeleine Hille Mellemstrand startet begge kampene
Les mer om:

Oddbjørn (15) med sesongbeste i verden

Brødrene Mellemstrand fra Voll gikk godt i Vikingskipet.

Oddbjørn (15) med sesongbeste i verden

Brødrene Mellemstrand fra Voll gikk godt i Vikingskipet.

Jublar over nærare ein million i støtte

Etter å ha jobba for Se Meg i nesten to år utan lønn, var Oddbjørg V. Mellemstrand overlykkeleg over å få den store støtta.
Les mer om:

Jublar over nærare ein million i støtte

Etter å ha jobba for Se Meg i nesten to år utan lønn, var Oddbjørg V. Mellemstrand overlykkeleg over å få den store støtta.
Les mer om:

På plass med landslaget i Ungarn

Madeleine Hille Mellemstrand er med i landslagstroppen som dei neste sju dagane skal spela tre EM-kvalifiseringskampar i Ungarn. Den første går i ettermiddag.
Les mer om:

Håbuen Tobias tok gull i Horten

Sangtalentet Tobias Vigrestad Mellemstrand endte opp på delt førsteplass i Midgardskonkurransen i Horten.
Les mer om:

Inger og Liv Marit har laget firma av førstehjelp

Inger Motland Urstad og Liv Marit Mellemstrand har etter hvert fått så mange kursoppdrag at de har startet eget firma. Men én ting er de sikre på: - Vi vil aldri gi opp jobben på legevakten, sier de.
Les mer om:

Nye landskamper for Hille Mellemstrand

Madeleine Hille Mellemstrand får ikle seg landslagsdrakta igjen.
Les mer om: