Nyheter om Meling


Nicklas Bendtner ikke med Rosenborg for fjerde ligakamp på rad.

Om noen minutter startet oppgjøret mellom Rosenborg og Brann på Brann stadion med bergenserne som klare favoritter. Nicklas Bendtner har vært ute av Rosenborgs tropp de tre siste ligakampene, den danske angriperen er heller ikke med denne gangen. Les: Leeds kan overraskende nok bli en av verdens rikeste klubber For tre dager siden annonserte Rosenborg at Nicklas Bendtner er ferdig i klubben i sommer, og det betyr trolig at vi ikke kommer til å se den 31 år gamle dansken i hvit og sort igjen.  – Denne sesongen har Bendtner bare spilt to kamper fra starten og totalt fem kamper i Eliteserien.

Sverre Meling er død

Sverre Meling døde 24. mai, 86 år gammel. Sønnen Sverre Meling jr. vil minnes faren som en åpen, raus og inkluderende mann, som gjorde mye for festivalbyen Haugesund.
Les mer om:

RBK slet lenge mot Tiller - så løsnet det

RBK slet lenge mot Tiller, men Erik Botheim og Birger Meling sørget for avansement til RBK med hver deres scoring etter pause.
Les mer om:

RBK slet lenge mot Tiller - så løsnet det

Tiller frustrerte RBK i nesten en time, men Erik Botheim og Birger Meling sørget for avansement til RBK med hver deres scoring etter pause.
Les mer om:

Miljødirektoratet vil ikkje betala for å utvida Sandtangen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I starten av mai fekk Time kommune avslag på ein søknad om statlege midlar til å kjøpa det populære fritidsområdet ved Bryne sentrum.

Klepp-ordføraren sin bråvending kom ikkje heilt overraskande på Reinert

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer.

Filmet vikingscener på Ildverket: – Tjøme, Hvasser og Verdens Ende er blant de flotteste filmstedene i Norge

– Vi ønsker å vise den menneskelige siden av vikinglivet, på en autentisk måte. Vikinger var svært religiøse, så vi ønsker å vise den spirituelle siden, også, forteller produsent Odd Meling.
Les mer om:

Meling: - Skjønner at det blir stilt spørsmål

Mange stiller seg uforstående til at Norges kanskje beste venstreback blir brukt i feil posisjon. Meling selv skjønner at spørsmålene kommer.
Les mer om:

Denne gjengen skal redde 600-700 tonn mat i år

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I spissen for de 15 ansatte står butikksjef Tone Byberg. Hun bor på Bryne, men er oppvokst på en liten gård på Tjelta, og brukte en god del av ungdomstiden til å gå i demonstrasjonstog med «Redd planeten»-plakater.Bakgrunnen fra gård har lært henne å respektere mat, og miljøengasjementet har hun fortsatt.- Å redusere matsvinn er en viktig miljøsak. Så da denne jobben dukket opp, kunne jeg ikke la være å søke, seier Byberg.

Lokale advokatfirmaer håver inn stadig mer

De sju største lokale advokatfirmaene økte omsetningen sin med 45 millioner kroner i 2018. Både Haver, Torstrup og Sjødin Meling vokser sterkt.
Les mer om:

Rettssaken mot mulla Krekar utsettes på nytt

Rettssaken mot terrortiltalte mulla Krekar i Bolzano i Italia skulle etter planen fortsette tirsdag 7. mai, men utsettes på nytt, ifølge advokat Brynjar Meling.
Les mer om:

Merete Hodne anker saken mot Løgnaslaget til Høyesterett

– Jeg ser få eller ingen muligheter for at Hodne skal vinne frem, sier Løgnaslagets advokat Brynjar Meling.

Endelig en god Rosenborg nyhet

Det har vært langt mellom de gode nyhetene for Rosenborg denne sesongen og da forsvarsspiller Birger Meling pådro seg en ankelskade var det som om begeret rant over. Det å løfte seg syntes enda vanskeligere nå. Birger Meling som ble skadet i cupkampen mot Rørvik trente for fullt lørdag og er med i troppen som møter Sarpsborg 08 søndag, melder RBK.

Full forvirring: - Ble sjokkert

Fredag uttalte Rosenborg-trener Eirik Horneland at Birger Meling er ute på «ubestemt tid». I dag fikk han seg en overraskelse på trening.
Les mer om:

Helland mister Sarpsborg-kampen

Rosenborgs Pål André Helland trøbler med et lår og spares i søndagens kamp i Eliteserien mot Sarpsborg, bekrefter RBK-lege Reidar Due overfor Adresseavisen. Det er usikkert hvor lenge vingen er satt ute av spill. Venstreback Birger Meling kan derimot bli klar etter ankelskaden tidligere enn antatt.

Pål André Helland ute mot Sarpsborg 08

Pål André Helland hviles mot Sarpsborg 08 på grunn av en kjenning i låret. Birger Meling kjemper mot klokka for å bli klar, mens David Akintola er ute én måned.
Les mer om:

Pål André Helland ute mot Sarpsborg 08

Pål André Helland hviles mot Sarpsborg 08 på grunn av en kjenning i låret. Birger Meling kjemper mot klokka for å bli klar, mens David Akintola er ute én måned.
Les mer om:

Marerittsesongen fortsetter for Rosenborg

Det tidligere storlaget Rosenborg sliter helt i bunnen av Eliteserien og imorgen søndag vil de forsøke å snu trenden når de tar imot Sarpsborg 08 på Lerkendal, men det blir uten deres venstreback Birger Meling.  Det blir tynnes i forsvaret og hovedtrener Eirik Horneland står nå uten en naturlig venstreback. I første runde av cupen møtte de fjerdenivå klubben Rørvik og vant 3 – 1 uten å overbevise, den dårligste nyheten fra den kampen var at Meling pådro seg en ankelskade.

Mer trøbbel for Horneland

Birger Meling er ute på ubestemt tid med en ankelskade. Dermed står Eirik Horneland uten en naturlig venstreback før søndagens oppgjør mot Sarpsborg 08.
Les mer om:

Mer hodebry for Horneland: Rosenborg-profil ute på ubestemt tid

Birger Meling er ute på ubestemt tid med en ankelskade. Dermed står Eirik Horneland uten en naturlig venstreback før søndagens oppgjør mot Sarpsborg 08.
Les mer om:

RBK-profil ute på ubestemt tid

Birger Meling er ute på ubestemt tid med en ankelskade. Dermed står Eirik Horneland uten en naturlig venstreback før søndagens oppgjør mot Sarpsborg 08.
Les mer om:

Mer trøbbel for Horneland: Meling ute på ubestemt tid

Rosenborg-trener Eirik Horneland kan måtte klare seg uten lagets eneste venstreback, Birger Meling, i tiden fremover.
Les mer om:

RBK med redusert mannskap

Rosenborg reiser til 1.-rundekampen i cupen mot 4.-divisjonslaget Rørvik uten Nicklas Bendtner og flere andre profiler. I tillegg til dansken mangler også blant andre André Hansen, Tore Reginiussen, Birger Meling og Pål André Helland.

Omdiskutert mål ga ett RIL-poeng i slaget mot Havdur

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Det er kjekt med ett poeng, men det er skuffende at vi ikke tar alle tre, som vi var nær i dag, sa randabergspiller og tidligere Sola- og Havørn-spiller Vegard Meling Nesse til Bygdebladet like etter kampen.Helt i sluttminuttene må dommeren finne seg i å være i fokus da han lot spillet gå videre. En lang ball spilt inn i målgården til Havdur-keeper Marius Søstrand Vagle, som går høyt opp for å plukke den ned.