Nyheter om Meling


FFK-rekruttene kan sikre opprykket: – Veldig viktig for klubben

Onsdag kveld kan FFK-rekruttene sikre opprykket til 3. divisjon. – Opprykket er veldig viktig for arbeidet med klubbens yngre spillere, sier spillerutviklingsansvarlig i FFK, Magnus Meling.
Les mer om:

Premier League-speidere har sittet på tribunen og latt seg imponere

Til tross for at Rosenborg er hektet av gullkampen i Eliteserier er de nok fortsatt den beste klubben i Norge en spiller med ambisjoner om spill i Premier League kan velge.  I sommer var Celtic opptatt av Rosenborg-forsvarer Birger Meling uten at det ble til en deal.

Terrorsiktet skiensmann fortsatt i varetekt – nå krever forsvareren innsyn i dokumentene

OSLO: Skiensmannen i 20-åra som er siktet for terrorplanlegging må sitte fire nye uker i varetekt. Det bestemte Oslo tingrett fredag ettermiddag. Den siktedes forsvarer, advokat Brynjar Meling, krever nå innsyn i sakens hemmeligholdte dokumenter.

Mulla Krekar kan utleveres til Italia

Oslo tingrett slår fast at mulla Krekar kan utleveres til Italia – Krekar kommer til å anke på mandag, svarer forsvarer Brynjar Meling.

Her er Kallmyrs Krekar-regnskap

Staten har brukt 12 millioner kroner på ulike rettssaker og fengselsopphold knyttet til Najumuddin Faraj Ahmad, alias mulla Krekar. – Det koster å forsøke å lage en terrorist, sier advokat Brynjar Meling.
Les mer om:

– Båten ga full pinne og så sa det «pang». Det kunne gått ordentlig galt.

Per Tore Meling (66) var ute å tøffet med tresnekka si i Vibrandsøysundet da han ble kjørt ned av en aluminiums-båt som kom i høy hastighet.
Les mer om:

Advokat: - FNB kan ikke ekskludere Moen og Hov

SANDNES: Advokatfullmektig Kine Fusche Jenssen i Sjødin Meling & Co. etterlyser vedtekter, lover og avtaler som gjør det mulig å kaste Ellen Karin Moen og John Hov ut av partiet. - Hovedstyret kan gjøre hva de vil, svarer FNB-leder Frode Myrhol.

Advokat: – FNB kan ikke ekskludere Moen og Hov

SANDNES: Advokatfullmektig Kine Fusche Jenssen i Sjødin Meling & Co. etterlyser vedtekter, lover og avtaler som gjør det mulig å kaste Ellen Karin Moen og John Hov ut av partiet. – Hovedstyret kan gjøre hva de vil, svarer FNB-leder Frode Myrhol.

Ajer tilbake i troppen mot Spania og Romania etter skade

Tirsdag tok landslagssjef Lars Lagerbäck ut 24 spillere i troppen til kampene mot Sverige på Ullevaal 12. oktober og Romania på bortebane tre dager senere.  «Det er ingen store forandringer. Det er litt endret på keepersiden med André tilbake og Ørjan igjen inne. I tillegg var Ajer skadet sist og tilbake nå», sier landslagssjef Lars Lagerbäck. Les: Uflaks og selvmål for Kristoffer Ajer – Ser ganske bra ut Landslagssjefen er godt fornøyd med klubbhverdagen til de fleste spillerne i troppen. – Det ser ganske positivt ut denne gangen. Mange har fått en mer og mer sentral rolle i klubbene sine.

Disse får møte Spania og Romania

Landslagssjef Lars Lagerbäck har tatt ut følgende tropp til EM-kvalikkampene hjemme mot Spania 12. oktober og borte mot Romania 15.

Storaktør sikret seg flere prestisjeoppdrag i Tromsø - nå er selskapet konkurs

Styret i Roxel Tekniske har besluttet å begjære selskapet konkurs. - Det er utrolig vondt, sier konsernleder Dag Meling.
Les mer om:

Hun blir byens nye varaordfører

SVs Trine Meling Stokland blir ordførerens venstre hånd de neste fire årene.
Les mer om:

RBK tror fortsatt på seriegull

Rosenborg er sju poeng bak serieleder Molde, og har spilt én kamp mer, men trønderne tror fortsatt de kan vinne Eliteserien. Lørdag ble Lillestrøm slått 3–1 på Lerkendal. Ni kamper gjenstår. – Hvis vi vinner alle ni tror jeg vi tar seriegull. Det er bare å peise på. Vi har absolutt troen på at det er fullt mulig, sier Birger Meling til klubbens nettsted. Heller ikke RBK-trener Eirik Horneland tror det er en umulig oppgave å hente inn Odd, Bodø/Glimt og Molde foran dem på tabellen. – Vi må jo drømme om det. Jeg tror vi må vinne åtte av ni seriekamper, sier han til Adresseavisen. (NTB)

Brynjar Meling slår tilbake: - Batteridrømmen er ikke knust

Brynjar Meling går hardt ut mot finansmennene Erik Egenæs og Endre Tangenes. Kjendisadvokaten mener duoen må ha lurt småaksjonærer til å tro at de har investert i batteriselskapet Wavetech GmbH.
Les mer om:

Batteridrømmen til Brynjar Meling har fått seg en knekk

I februar var det snakk om børsnotering av batteriselskapet Wavetech som kjendisadvokat Brynjar Meling har frontet. Nå handler det mest om en bitter krangel med to finansmenn som er under etterforskning av Økokrim.
Les mer om:

Batteriselskapet til Brynjar Meling har fått seg en knekk

I februar var det snakk om børsnotering av batteriselskapet Wavetech som kjendisadvokat Brynjar Meling har frontet. Nå handler det mest om en bitter krangel med to finansmenn som er under etterforskning av Økokrim.
Les mer om:

Ingen fikk flere stemmer slengt sin vei enn henne

Øynene ble litt blanke og ordene litt vanskelige å finne da Trine Meling Stokland fikk se hvor mange slengere hun fikk.
Les mer om:

Hun kjemper for sin far. Så blir hun tatt i armen av en sykepleier

«Ta kampen», står det på 36-åringens jakke-button. Trine Meling Stokland har kjent på kroppen hva kamp er. Politisk og i eget liv.
Les mer om:

Roxel Tekniske har 44 millioner utestå­ende og ber om akkord

Roxel Tekniske har likviditetsproblemer. 133 arbeidsplasser er berørt. - To-tre store kunder betaler ikke for utført arbeid. Vi må be om akkord, sier styreleder Dag-Øyvind Meling.
Les mer om:

Endre (18) fikk ni tilbud om læreplass

I forrige uke startet 18 år gamle Endre Meling Middelthon Sunde som lærling hos Baker Hughes Norge. Han fikk også åtte andre tilbud om læreplass innen oljefaget.

RBK-spillerne kunne ikke tro det: - Lykketreff

Rosenborg-målvakt Andre Hansen var sjanseløs på skuddet som knuste trøndernes Champions League-drøm. Birger Meling kunne knapt tro det som skjedde.
Les mer om:

Herrelandslagets tropp mot Malta og Sverige

Se hvilke spillere landslagssjef Lars Lagerbäck har tatt ut til EM-kvalikkampene i september. Tirsdag presenterte landslagssjef Lars Lagerbäck troppen til de kommende EM-kvalifiseringskampene mot Malta og Sverige. I troppen ble det funnet plass til to nye ansikter. – Vi har Mathias Normann og Erling Braut Haaland som kommer inn som debutanter. Vi vil rotere på noen plasser i troppen, og de kommer begge inn fordi de har gjort det veldig bra. Mathias har spilt fast etter at han flyttet til Rostov i januar, og Erling har fått spilt mye i oppkjøringen og starten av sesongen.

Endre fikk ni tilbud om læreplass

Mandag startet 18 år gamle Endre Meling Middelthon Sunde som lærling hos Baker Hughes Norge. Han fikk også åtte andre tilbud om læreplass innen oljefaget.

Meling frir til fansen: – Håper mange ser oss slå ut Dinamo Zagreb

ZAGREB (VG) Rosenborg-spillerne har absolutt ikke gitt opp håpet om Champions League-gruppespill. Nå håper de på fullsatt Lerkendal tirsdag kveld.
Les mer om:

CL-playoffen kan avgjøre fremtiden til Meling og Adegbenro

TRONDHEIM (VG) Rosenborg-angriper Samuel Adegbenro (23) bekrefter at det er interesse fra utenlandske klubber, mens Birger Meling (24) skal følges tett av skotske Celtic.
Les mer om: