Nyheter om Meling


Advarer mot hasteavvikling: – Vi kommer til å blø stygt

Sverre Meling jr. i Maritimt forum Haugalandet og Sunnhordland roser den grønne satsingen fra blant andre Østensjø rederi. Samtidig er han klinkende klar på at velferdsstaten ikke vil tåle en snarlig utfasing av olje og gass.
Les mer om:

Går kraftig ut mot internt notat: – Tullprat!

I en intern rapport foreslår kystdirektøren en omorganisering som ifølge Haugesund-ordfører Arne-Christian Mohn kan komme til å rasere Kystverket i Haugesund. Sverre Meling jr. i Maritimt Forum Haugalandet og Sunnhordland kjøper ikke argumentene i rapporten.

Meling-klient saksøker Nav etter krav på 600.000 etter helseopphold: – Måtte selge hus og hjem

Kvinnen skal ha fått 14 dagers frist på å betale 600.000 kroner til Nav etter å ha vært på helseopphold i utlandet, og måtte selge hus og hjem. Nå går hun til sak, og krever erstatning fra Nav, opplyser advokat Brynjar Meling.
Les mer om:

Håper Stålsett havner i fengsel

Den tidligere biskopen får massiv støtte fra jurister og aktivister. De færreste av dem tror 84-åringen havner i fengsel. Brynjar Meling håper det - som martyr.
Les mer om:

Ekspert tror RBK-spiller kan bli snappet opp av europeisk klubb

Tross sviktende resultater er Europaligaen fremdeles et utstillingsvindu: – Det er viktig å prestere, sier Birger Meling.
Les mer om:

Ørjan Nyland i mål mot Malta

Ørjan Nyland erstattar Rune Almenning Jarstein som keeper på Norges lag mot Malta i kveld. Landslagssjef Lars Lagerbäck gjer tre endringar til frå laget som slo Færøyane 4-0 fredag: Jonas Svensson, Birger Meling og Mats Møller Dæhli går inn for Omar Ebdellaoui, Haitam Aleesami og Ole Selnæs. Laget ser dermed slik ut: Ørjan Nyland, Jonas Svensson, Kristoffer Ajer, Tore Reginiussen, Birger Meling, Iver Fossum, Sander Berge, Markus Henriksen, Mats Møller Dæhli, Alexander Sørloth, Joshua King. Kampstart på Malta er kl 20.45.

Norges lagoppstilling mot Malta

Nysgjerrig på hvordan Lars Lagerbäck disponerer «styrkene»?

Lagerbäck gjør fire endringer mot Malta

Ørjan Nyland, Jonas Svensson, Birger Meling og Mats Møller Dæhli starter mandagens EM-kvalifiseringskamp mot Malta.

Lagerbäck gjør fire endringer mot Malta

Ørjan Nyland, Jonas Svensson, Birger Meling og Mats Møller Dæhli starter mandagens EM-kvalifiseringskamp mot Malta.

Lagerbäck gjør fire endringer mot Malta

Ørjan Nyland, Jonas Svensson, Birger Meling og Mats Møller Dæhli starter mandagens EM-kvalifiseringskamp mot Malta.

Slik starter Norge mot Malta

Norge gjør fire endringer før kampen mot Malta. Ørjan Nyland, Jonas Svensson, Birger Meling og Mats Møller Dæhli går inn på laget. Se hele startoppstillingen på tv2.no/sport.

FFK-rekruttene kan sikre opprykket: – Veldig viktig for klubben

Onsdag kveld kan FFK-rekruttene sikre opprykket til 3. divisjon. – Opprykket er veldig viktig for arbeidet med klubbens yngre spillere, sier spillerutviklingsansvarlig i FFK, Magnus Meling.
Les mer om:

Premier League-speidere har sittet på tribunen og latt seg imponere

Til tross for at Rosenborg er hektet av gullkampen i Eliteserier er de nok fortsatt den beste klubben i Norge en spiller med ambisjoner om spill i Premier League kan velge.  I sommer var Celtic opptatt av Rosenborg-forsvarer Birger Meling uten at det ble til en deal.

Terrorsiktet skiensmann fortsatt i varetekt – nå krever forsvareren innsyn i dokumentene

OSLO: Skiensmannen i 20-åra som er siktet for terrorplanlegging må sitte fire nye uker i varetekt. Det bestemte Oslo tingrett fredag ettermiddag. Den siktedes forsvarer, advokat Brynjar Meling, krever nå innsyn i sakens hemmeligholdte dokumenter.

Mulla Krekar kan utleveres til Italia

Oslo tingrett slår fast at mulla Krekar kan utleveres til Italia – Krekar kommer til å anke på mandag, svarer forsvarer Brynjar Meling.

Her er Kallmyrs Krekar-regnskap

Staten har brukt 12 millioner kroner på ulike rettssaker og fengselsopphold knyttet til Najumuddin Faraj Ahmad, alias mulla Krekar. – Det koster å forsøke å lage en terrorist, sier advokat Brynjar Meling.
Les mer om:

– Båten ga full pinne og så sa det «pang». Det kunne gått ordentlig galt.

Per Tore Meling (66) var ute å tøffet med tresnekka si i Vibrandsøysundet da han ble kjørt ned av en aluminiums-båt som kom i høy hastighet.
Les mer om:

Advokat: - FNB kan ikke ekskludere Moen og Hov

SANDNES: Advokatfullmektig Kine Fusche Jenssen i Sjødin Meling & Co. etterlyser vedtekter, lover og avtaler som gjør det mulig å kaste Ellen Karin Moen og John Hov ut av partiet. - Hovedstyret kan gjøre hva de vil, svarer FNB-leder Frode Myrhol.

Advokat: – FNB kan ikke ekskludere Moen og Hov

SANDNES: Advokatfullmektig Kine Fusche Jenssen i Sjødin Meling & Co. etterlyser vedtekter, lover og avtaler som gjør det mulig å kaste Ellen Karin Moen og John Hov ut av partiet. – Hovedstyret kan gjøre hva de vil, svarer FNB-leder Frode Myrhol.

Ajer tilbake i troppen mot Spania og Romania etter skade

Tirsdag tok landslagssjef Lars Lagerbäck ut 24 spillere i troppen til kampene mot Sverige på Ullevaal 12. oktober og Romania på bortebane tre dager senere.  «Det er ingen store forandringer. Det er litt endret på keepersiden med André tilbake og Ørjan igjen inne. I tillegg var Ajer skadet sist og tilbake nå», sier landslagssjef Lars Lagerbäck. Les: Uflaks og selvmål for Kristoffer Ajer – Ser ganske bra ut Landslagssjefen er godt fornøyd med klubbhverdagen til de fleste spillerne i troppen. – Det ser ganske positivt ut denne gangen. Mange har fått en mer og mer sentral rolle i klubbene sine.

Disse får møte Spania og Romania

Landslagssjef Lars Lagerbäck har tatt ut følgende tropp til EM-kvalikkampene hjemme mot Spania 12. oktober og borte mot Romania 15.

Storaktør sikret seg flere prestisjeoppdrag i Tromsø - nå er selskapet konkurs

Styret i Roxel Tekniske har besluttet å begjære selskapet konkurs. - Det er utrolig vondt, sier konsernleder Dag Meling.
Les mer om:

Hun blir byens nye varaordfører

SVs Trine Meling Stokland blir ordførerens venstre hånd de neste fire årene.
Les mer om:

RBK tror fortsatt på seriegull

Rosenborg er sju poeng bak serieleder Molde, og har spilt én kamp mer, men trønderne tror fortsatt de kan vinne Eliteserien. Lørdag ble Lillestrøm slått 3–1 på Lerkendal. Ni kamper gjenstår. – Hvis vi vinner alle ni tror jeg vi tar seriegull. Det er bare å peise på. Vi har absolutt troen på at det er fullt mulig, sier Birger Meling til klubbens nettsted. Heller ikke RBK-trener Eirik Horneland tror det er en umulig oppgave å hente inn Odd, Bodø/Glimt og Molde foran dem på tabellen. – Vi må jo drømme om det. Jeg tror vi må vinne åtte av ni seriekamper, sier han til Adresseavisen. (NTB)

Brynjar Meling slår tilbake: - Batteridrømmen er ikke knust

Brynjar Meling går hardt ut mot finansmennene Erik Egenæs og Endre Tangenes. Kjendisadvokaten mener duoen må ha lurt småaksjonærer til å tro at de har investert i batteriselskapet Wavetech GmbH.
Les mer om: