Nyheter om Melhus


Stakk av fra politiet i skurtresker

Det ble en uvanlig biljakt søndag ettermiddag i Melhus i Trøndelag: I en kilometer lå politiet på hjul etter en stjålet skurtresker før de klarte å stanse føreren.
Les mer om:

Mann stjal skurtresker etter å ha kjørt av veien

En mann er pågrepet etter å ha stjålet en skurtresker for å flykte fra stedet etter at han kjørte av veien med bilen sin ved Lundamo i Melhus i Trøndelag.
Les mer om:

Overlegen seier til Melhus: Dette kan hindre ny boksefest i Skien

SKIEN: Kevin Melhus (28) måtte rope på dommeren for å få kampen mot Marcus Alberts stoppet. Så overlegen var skiensbokseren. Nå håper han økonomien tillater «This Is My House 3».
Les mer om:

Tenåring fra Stord omkom i frontkollisjon på E6

En tenåring fra Stord er bekreftet død etter at en personbil frontkolliderte med en lastebil på E6 i Melhus i Trøndelag tidlig søndag morgen.

Tenåring omkom i frontkollisjon på E6 i Melhus

En tenåring fra Stord er bekreftet død etter at en personbil frontkolliderte med en lastebil på E6 i Melhus tidlig søndag morgen.
Les mer om:

Person døde i frontkollisjon i Trøndelag

En person er bekreftet død etter at en personbil fronkolliderrte med en lastebil på E6 sør for Ler i Melhus tidlig søndag morgen.

Egner med ny proffseier – Melhus avsluttet kvelden med knockout

Det ble seks tøffe runder, men proffbokser Ingrid Egner (35) sikret seg poengseier mot islandske Valgerdur Gudstensdottir i Skien. Cruiservekter Kevin Melhus (28) avsluttet kvelden med knockoutseier
Les mer om:

– Kan bli en «grisekamp»

SKIEN: Kevin Melhus (28) har planen klar hvis motstander Marcus Alberts begynner med skitne triks på lørdag.
Les mer om:

17-åring kritisk skadd etter å ha blitt påkjørt på E6 i Trøndelag

Den 17 år gamle gutten som lørdag kveld ble påkjørt av en bil på E6 på Lundamo i Melhus kommune i Trøndelag, er kritisk skadd, opplyser sykehuset.

Gutt (17) til sykehus etter å ha blitt påkjørt på E6

En 17 år gammel gutt ble lørdag påkjørt på E6 på Lundamo i Melhus kommune i Trøndelag.
Les mer om:

Nå tar han grep: Vil ikke håndhilse

SKIEN: Det er ikke av religiøse grunner Kevin Melhus nå har sluttet å håndhilse på folk. Det handler heller om den kritiske siste uka før han skal i ringen.
Les mer om:

VG sender boksestevne: – Det kommer til å smelle!

Kevin Melhus garanterer at det kommer til å smelle under «Norges største boksefest» i Skien lørdag 20. oktober. Som abonnent på VG+ kan du se stevnet direkte.
Les mer om:

Bokse-Kevin får drøye dametilbud: – Det er ganske sprøtt hva folk får seg til å gjøre

OSLO: Proffbokser Kevin Melhus (28) får stadig henvendelser fra fremmede damer på sosiale medier - også av seksuell karakter.
Les mer om:

Ungdommer deltok i minnestunder for drepte skolekamerater i Trondheim

Ved både Melhus og Heimdal videregående skoler i Trondheim ble det onsdag holdt minnestunder for de to afghanske tenåringene som ble drept mandag.
Les mer om:

Norsk proffbokser om kritikken: – Det er ingen «walk in the park»

Proffbokser Kevin Melhus er ikke enig med NRKs bokseekspert Anders Werner Øfsti, som mener at norske boksere møter for mange motstandere på lavt nivå.
Les mer om:

Melhus har kapret store artistnavn til boksestevnet i Skien

SKIEN: Kevin Melhus (28) og hans produksjonsselskap har landet en musikalsk godbit til boksestevnet «This is my House 2» i Skien fritidspark lørdag 20. oktober.
Les mer om:

Anmeldte promotør etter konkurs

SKIEN: Kevin Melhus (28) måtte slå promoteringsselskapet konkurs etter den store boksefesten i Skien i fjor. I sommer politianmeldte han den tidligere samarbeidspartneren André Moen for underslag.

Tomas Northug tatt for fyllekjøring

I går måtte Tomas Northug (28) forklare seg for retten i Trøndelag. Den tidligere skiløperen er siktet for å ha kjørt med promille i Melhus tidligere i sommer.

Tomas Northug tatt for fyllekjøring

I dag måtte Tomas Northug (28) forklare seg for retten i Trøndelag. Den tidligere skiløperen er siktet for å ha kjørt med promille i Melhus tidligere i sommer.

Tomas Northug tatt for fyllekjøring

I dag måtte Tomas Northug (28) forklare seg for retten i Trøndelag. Den tidligere skiløperen er siktet for å ha kjørt med promille i Melhus tidligere i sommer.

Kyrne koser seg med knallgodt knask

- De er lette å be. Kyrne blir faktisk helt galne når de ser bøtta. De vet at i den er det mye godt, sier Kari Johanne Melhus.
Les mer om:

Melhus arrangerer nytt boksestevne i Skien

Proffbokser Kevin Melhus (28) får med seg flere norske profiler på et nytt stevne i hjembyen Skien 20. oktober.
Les mer om:

Full støtte til boksefest for folket

SKIEN: Han inviterte til – og lagde – fest for folket i fjor. Nå blir det ny boksefest i Skien Fritidspark. Regi og hovedrolle: Kevin Melhus (28).
Les mer om:

Nabohund varslet om boligbrann i Trøndelag

Et bolighus under oppussing i Gåsbakken i Melhus kommune brant ned til grunnen mens brannvesenet prioriterte å berge nærliggende nabohus natt til fredag.