Nyheter om Meløy


Bodø, Meløy og Rødøy har med 12 nummer under NM i revy: – Vi gleder oss veldig

Tjongsfjordrevyen og Halsarevyen gleder seg så det holder til de skal opptre for flere tusen i Trøndelag.

Beiarjente låtdebuterer: - Dette er superstort for meg. Jeg kan nesten ikke tro det

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)OSLO: Det er med sommerfugler i magen 28 år gamle Inger-Katrin Kolvik Larsen spaserer i Oslogatene i disse dager. I morgen, torsdag gir hun nemlig ut sin aller første låt. "Follow you", heter låten som kan være starten på en musikkarriere.- Dette er superstort for meg. Jeg kan nesten ikke tro det.Bachelor Vi møter henne på Kaffebrenneriet midt i hovedstaden over en cappuccino.

Kjøpte 6,7 mål tomt i Sørfold - nå vil de starte bibelskole

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)En eiendom med 6,7 mål tomt er nå solgt i Røsvik i Sørfold kommune. Bygningsmassen har et bruttoareal på 2100 kvadratmeter og er ført opp i 1952 og 1982. Det skriver Avisa Nordland.190 land Det er stiftelsen Ungdom i Oppdrag (UIO) som fikk akseptert sitt tilbud på 1,75 millioner kroner for eiendommen. Stiftelsen har arbeid i 190 land rundt om i verden.- Vi tar over eiendommen 17. juni.

Norsk Everest-klatrer: – Får vondt inni meg

På få uker har elleve mennesker mistet livet i enorme køer opp til toppen av Mount Everest. Inge Meløy besteg fjellet selv i 2017, og mener utviklingen er skremmende.
Les mer om:

Listhaug på Meløy-visitt

Etter å ha tilbrakt en dag med omvisning i Meløys eldreomsorg, møtte eldre- og folkehelseministeren sine egne da hun ble med på feiringen av 20-årsjubileumet til Meløy FrP.
Les mer om:

Fartskontroll i Meløy

Les mer om:

- Nå har den samiske befolkningen vunnet for andre gang

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)BODØ/SALTDAL: 18 dager betinget fengsel og en bot på 15.000 kroner er hva den 50 år gamle mannen fra Meløy 24. mai ble idømt av Hålogaland lagmannsrett. Mannen skrev i august i fjor på Facebook at han "blir så fette provosert over disse samejævlene", og andre diskriminerende uttalelser. Dette har Hans Petersen valgt å anmelde. HETS.

Listhaug tar turen til Meløy

Les mer om:

Overtar etter Ingelin Noresjø som ny leder i Nordland KrF

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Dagfinn Arntsen er ordfører på Værøy og er partiets tredjekandidat til høstens fylkestingsvalg.Fylkesstyret valgte Aud Angell fra Meløy til første nestleder i fylkesstyret og Torbjørg Nordås som andre nestleder.- Nordland KrF takker Ingelin Noresjø for innsatsen og ønsker vår nye leder lykke til med arbeidet, heter det i en pressemelding fra partiet.

Samehets-saken: - Jeg blir såret av dette, men det er verre at barn tar av seg kofta og ikke vil være en del av det samiske miljøet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)BODØ/SALTDAL: - Jeg blir såret av dette, men det er verre at barn tar av seg kofta og ikke vil være en del av det samiske miljøet Det sa Hans Petersen da han vitnet i ankesaken om samehets. I Hålogaland lagmannsrett onsdag.En 51 år gammel mann fra Meløy er tiltalt for å ha skrevet et innlegg med grov samehets på Avisa Nordlands Facebookside.

Kommunen tar strømregning på tre millioner kroner

Meløy kommune skal støtte Norwegian Crystals AS med nye 3,0 millioner kroner.
Les mer om:

Gründer får ikke selge isbiter fra Svartisen

Selskapet Svaice har i flere år ønsket å selge isbiter fra Svartisen til restauranter. Meløy kommune har satt foten ned for planene.
Les mer om:

Gründer får ikke selge isbiter fra Svartisen

Selskapet Svaice har i flere år ønsket å selge isbiter fra Svartisen til restauranter. Meløy kommune har satt foten ned for planene.
Les mer om:

Best på lærlinger i Nordland

Meløy kommune har nå 30 lærlinger i sving, og er dermed best på lærlinger per innbygger i Nordland.
Les mer om:

Meløy setter ned foten for luksus-isbiter

I fem år har isbit-gründer Geir Olsen fra nordlandskommunen Meløy jobbet for å selge eksklusive isbiter fra Norges nest største isbre til 100 kroner stykket til barer og restauranter over hele verden. I dag kom det endelige avslaget.
Les mer om:

Anmelder supporterklubb for samehets

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SALTDAL: - Jeg er rystet over at de ropte «jævla fiskesame» på tribunen under en eliteserie-kamp, sier Hans Petersen til NRK-NordlandDømt for samehets Han mener det er helt idiotisk å hetse andre ved å rope «jævla fiskesame».

Elektrobransjen styrker Saltdal videregående skole

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer.

Lars fikk heder og godord i sitt siste møte

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SØRFOLD: Politikeren fra Sørfold går som kjent tilbake til læreryrke når han trer ut av politikken i høst.

Fant død jervunge utenfor hiet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Mest sannsynlig er det en hannjerv som har tatt livet av ungen for å få tispa tidligere i brunst, sier Johannessen.Fjelltjenesten Man han utelukker ikke andre årsaker. Det kan også være andre dyr eller det kan være sykdom eller naturlig død.Johannessen jobber i Statskog Fjelltjenesten. De leies inn av Statens naturoppsyn for å kjøre rundt på fjellet og lete etter avføring fra jerv.

Mosti er nominert til tre priser under Opplyst

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SULITJELMA: Mona Mosti er tredobbelt nominert i to kategorier under Opplyst 2019, næringslivet i Saltens egen Oscarutdeling. - Jeg har gått rundt og grått litt jeg, etterhvert som meldingene om nominasjonene nådde oss. Ja, jeg blir rørt når folk legger merke til det arbeidet vi legger ned i her oppe i Sulis, sier Mona Mosti. Ambassadør Hun er selv nominert til «Årets ambassadør».

Nominert i tre klasser

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Opplevelseselskapet Fjellfarer ved Mona Mosti er nominert i klassen årets oppstarter, mens Kobberløpet er nominert i klassen «Årets ambassadør».